jano_s 06.12.06, 22:13 Pytanie jak w temacie, gdzie w okolicach gliwic/zabrza/chorzowa/katowic mozna kupic fajke wodna no i odrazu tyton i wegielki. Jezeli to mozliwe prosze od razu napisac ulice albo gdzie to mniej wiecej jest. Allegro znam ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jano_s Re: Gdzie kupic fajke wodna w okolicach katowic?? 06.12.06, 22:14 mowie o shishach, tych arabskich czy jakos tak ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Gdzie kupic fajke wodna w okolicach katowic?? 14.12.06, 18:51 jano_s napisał: > Pytanie jak w temacie, gdzie w okolicach gliwic/zabrza/chorzowa/katowic mozna > kupic fajke wodna no i odrazu tyton i wegielki. Jezeli to mozliwe prosze od > razu napisac ulice albo gdzie to mniej wiecej jest. Allegro znam ;) w Katowicach nie znam... jeśli chcesz mogę poradzić w W-wie Odpowiedz Link
amerykany Re: Gdzie kupic fajke wodna w okolicach katowic?? 03.02.07, 19:58 Wszystko to kupicie w sklepie PAPIEROŚNICA w SILESIA CITY Odpowiedz Link
dom_maklerski Re: Gdzie kupic fajke wodna w okolicach katowic?? 17.03.07, 23:10 świeży tytoń - różne smaki i węgielki mogę Ci odsprzedać - bo właśnie przywiozłam dużą ilość :-))). Mogę wysłąć pocztą bo jestem z W-wy. Jeśli chcesz to daj znać na maila: dom_maklerski@gazeta.pl Odpowiedz Link