Dodaj do ulubionych

Co robić w niepogodę w Jastarni? Warto jechać!?

12.07.12, 18:59
Jestem załamana pogodą na przyszły tydzień, mam opłacony apartament na tydzień w Jastarni i zastanawiam się czy warto pokonać 630km i stracić jeszcze więcej kasy na taką aurę!! Doradzcie, jutro w nocy mamy wyjazd....dodam że nigdy nie byłam w tych okolicach!!
Czy wogóle warto jechac jak prognozują 18 stopni!!!
Obserwuj wątek
    • moriax Re: Co robić w niepogodę w Jastarni? Warto jechać 12.07.12, 22:15
      katiqu , no wiadomo,że jak nie ma pogody to niefajnie się robi...ale przecież już do tego przywykliśmy nad polskim morzem nie?
      nie wiem czy jedziesz sama czy masz dzieci?
      bo np. mojej 2 letniej córce pogoda (pomijając ulewę) nie przeszkadzała aż tak jak nam dorosłym- i tak była zachwycona bieganiem po plaży - hehe w majtach i bluzie ;), morzem,
      mewami itd Jak macie apartament to też fajnie,że nie będziesz w jakiejś klitce siedzieć
      Co masz wkoło? do Trójmiasta blisko, Hel blisko (jest fokarium-choć szczerze aż taką atrakcją to nie jest, no ale szukajmy pozytywów)
      a taki kawał - matko!
      a to nie wyszło by Wam tak samo finansowo do Chorwacji pojechać- bo tu masz apartament i 600 km
      ja zdecydowanie ją polecam,ale mam blisko nad morze i dziecko małe, no i tu mniej kasy wyjdzie nie ma co ściemniać ;)
      • katiq1 Re: Co robić w niepogodę w Jastarni? Warto jechać 12.07.12, 22:35
        Dziękuje za odpowiedzi,tak mam dzieci dwójkę ale powiem szczerze że co roku jezdzimy nad Bałtyk i jeszcze nigdy aż tak pogoda nie zawiodła,może dlatego że za zwyczaj wybieralismy bardziej zachodniopomorskie miasta.No cóż myslę że nie ma co juz nie mam szans odzyskać kasy więc pozostaje jechać i modlić się żeby choć nie padało! Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie wskazówki!!
        • moriax Re: Co robić w niepogodę w Jastarni? Warto jechać 12.07.12, 22:52
          katiqu jak dzieci, to polecam w razie niepogody - Gdańsk Oliwa - Zoo - całkiem fajne,
          Gdynia Oceanarium
          nie wiem jak duże Twoje dzieci, moja córcia (na codzień tylko samochodem jeżdząca) bardzo się cieszyła z podróży PKP - trasa Władysławowo-Hel ;)
          Szerokiej drogi i braku deszczu!
    • zebrowaty Re: Co robić w niepogodę w Jastarni? Warto jechać 18.07.12, 09:44
      Generalnie nad morzem zawsze jest co do roboty ;) poza spacerami po Jastarni warto odwiedzić zabytki owej miejscowości ;)

Rok temu byłem w Jastarni i naprawdę pogoda nie była najlepsza, a faktycznie wybawiłem się świetnie ;)
    • maniekmarny21 Re: Co robić w niepogodę w Jastarni? Warto jechać 18.07.12, 09:47
      Otóż ostateczna decyzja, jak wiadomo, należy do Ciebie, ale moim skromnym zdaniem, WARTO! Chociażby ze względu na same widoki... plaża jest niesamowita! Woda czysta, przejrzysta... można odnieść wrażenie, że jest się za granicą! Możesz poznać kaszubskie zwyczaje, historię rybołówstwa, bo z tego Jastarnia słynęła i słynie! Polecam z pełną satysfakcją. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka