Dodaj do ulubionych

Wybór padł na... Dębki..czy warto?

24.01.13, 21:09
Zwracam się do Was z prośbą o informacje odnośnie miejscowości Dębki.. Osoby które były niech podziela się swoja opinia na temat kwater, gastronomi, plaży, zejść na plaże-jaka częstotliwość.. Gdzie; w okolicach jakich ulic najlepiej szukać zakwaterowania, gdzie jest tzw. "centrum" miejscowości? Do jakich "morskich kurortów" można porównać Dębki. Czekam na wszelkie info mogące mnie utwierdzić w przekonaniu ze wybór jest trafny lub też pomóc mi zmienić ta decyzje.
Obserwuj wątek
    • kasia_zam Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 27.01.13, 15:05
      bardzo dobry wybór według mnie. Miejscowośc mała z najpiękniejszą plażą nad polskim morzem. Gastronomia jak wszędzie oczywiście jest, atrakcje też jak przystało na małą miejscowośc. Jeśli chodzi o kwatery to ja wolę tę część Dębek bliżej rzeki bo w lesie i spokojniej a i na plaży luźniej. Centrum miejscowości to ulica Spacerowa. Ja wynajmowałam kwaterę wlaśnie na ulicy Spacerowej dom Pod Dębami bylam zadwolona do plaży ok 5minut do centrum ok 10 minut.
      • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 28.01.13, 09:50
        Mamy w planach wynajecie kwatery w rejonach ulic Rybacka, Sosnowa.. Tez wydaje się być w miare blisko wszędzie. Jak uważasz? Duzo pochlebnych opinii na temat samej miejscowości, plazy, wiec chyba w tym roku tam się wybierzemy.. Ktos jest w stanie opisać, doradzić, pomóc nam w wyborze?
        • monis1102 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 28.01.13, 12:24
          Bylismy dwa lata temu, w pensjonacie "Żaczek" na ulicy Leśnej. Blisko do plaży przez las (wieczorem oświetlone), do "centrum" również.
    • darek110666 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 28.01.13, 23:40
      Witam,
      Znam Dębki bardzo dobrze.Kiedyś było tam cicho i spokojnie.Teraz mnogo ludzi.Ale plaża nadrabia wszystko.Szeroka,czysta.Zjeść można w wielu miejscach,polecam jadłodalnię u Mirka przy głównej drodze.Domowe i smaczne,pozdr
      • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 31.01.13, 11:55
        Moze ktos jeszcze ma ochote podzielic sie swoimi spostrzezeniami odnosnie Dębek? Gdzie najlepiej szukac kwatery - w jakim rejonie ulic, gdzie warto sie stołowac itp.
        • dorciaszek Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 01.02.13, 10:02
          my bylismy rok temu i choc co roku nie jezdzimy w to samo miejsce z racji ze bedziemy mieli 2 3 miesieczna coreczke nie chce jechac w nieznane. Debki na prawde przyjemne. my jedziemy do kwatery naq cicha 38, do plazy 10 min ale kwarterka super. juz pokoj zarezerwowalismy. dla mnie najw. by miec bezposrednie wyjscie na ogrod i pokoj jadalny by nie jesc w pokoju. jesc jest pelno miejsc, zalezy kto co lubi. ceny tez normalne
          • umizumi12 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 02.02.13, 20:22
            Przepiękna malownicza miejscowość. Udało się mnie tam być w zeszłe wakacje.Mąż wyszukał na topnocleg oferty. Nocowaliśmy na wrzosowej w apartamencie na wrzosowisku. do plaży niedaleko jakieś 500 m, cisza spokój polecam. ceny normalne. ogólne wrażenie super:)
            • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 03.02.13, 12:20
              Mozesz cos wiecej jeszcze napisac na temat samych odleglosci kwater od plazy - mamy na oko cos u zbiegu ul.sosnowa, rybacka; punktow gastronomicznych,zejsc na plaze-czy jest ich duzo; samych Dębek.. Mam rozumiec ze plaze, morze dzieli szerokie pasmo lasu od zabudowan? Czekam na info i cenne wskazowki, rady.
              • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 06.02.13, 23:22
                Jadę do Dębek w tym roku już czwarty raz i właśnie na Sosnową. Uważam, że ta lokalizacja to bardzo dobry wybór, choć do rzeczki jest kawałek drogi. Ale tu jest cisza i spokój. Kwatery na Sosnowej i Rybackiej są blisko plaży, blisko głównego wejścia nr 19. Niestety jest ono z reguły dość zatłoczone. Dlatego my chodzimy na plażę wejściem bocznym nr 18 i tu jest dużo, dużo luźniej, oczywiście poza weekendami. Punkty gastronomiczne są, ale tak bez szaleństw z ich ilością. I tak - plażę od zabudowań dzieli pasmo lasu, ale nie aż takie szerokie.
                • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 07.02.13, 10:11
                  ella_2 więc mówisz ze lokalizacja jest ok.. nam wlasnie zalezy na bliskosci do morza czyli mam rozumiec ze do wejscia nr18 nalezy kierowac sie w prawo? a jakie atrakcje sa nad ta rzeka? piszac bez szalenstw z punktami gastronomicznymi masz na mysli rejon tych ulic? ogolnie w calych Dębkach jest dosc wystarczajaca ilosc punktów, jak wyglada kwestia smazalni ryb? jak masz jeszcze jakieś konkretne informacje na inne tematy zwiazane z Dębkami bede wdzieczny.
                  • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 07.02.13, 23:30
                    Lokalizacja jest wg mnie jak najbardziej ok. Do wejścia 18 idziemy w prawo, jest ciut dalej niż do 19, ale na prawdę warto. W tygodniu było tam może z 10 parawanów (sierpień). Co do atrakcji nad rzeką - największa to frajda dla dzieci, a nie wiem czy takowe posiadasz. Woda w rzeczce ciepła, płytka , można się bezpiecznie chlapać do woli. No i popatrzeć sobie na spotkanie morz i rzeczki - fajne to jest. Oczywiście nad rzeczką jest tłoczno, ale jakoś zawsze mieliśmy tam miejsce. I do rzeczki zawsze idziemy z naszej Sosnowej plażą - jest krócej niż lądem;) Co do punktów gastronomicznych w całych Dębkach - jest ich wystarczająco, ale karmią wg mnie monotonnie, najeść się najesz, ale cudów nie oczekuj. Rybka smażona jest co kawałek, dostępna bez problemu. Jest jedno miejsce "grzechu warte" - Naleśnikarnia na Spacerowej - niebo w gębie, a już naleśnik pod tytułem Transylwania.... brak słów, cały rok na niego czekam;) Napisz co jeszcze chcesz wiedzieć.
                    • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 08.02.13, 07:57
                      Dziękuje za informacje. Fajnie ze piszesz iz lokalizacja jest dobra względem bliskości morza, gdyż zależy nam trochę na mniejszym ścisku na plaży gdyż mamy psa i zamierzamy raczej go ze sobą zabierać.. Pewnie nad rzeczke również się wybierzemy skoro tak piszesz ze to frajda dla dzieciaków.. Po punktach gastronomicznych nie oczekujemy zbytnich rewelacji, wiadomo jak to u nas wygląda, naleśnikarnie na pewno odwiedzimy.. Napisz mi jeszcze jak wygląda infrastruktura Dębek, chodzi mi o wygląd , ulice, chodniki.. I jeszcze jedno, jest w bliskiej okolicy jakiś market typu biedronka :)
                      • helmutt1 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 08.02.13, 09:57
                        Biedronka i Polo to we Władziu.
                      • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 08.02.13, 17:35
                        Jeśli chodzi o market - to my jeździmy do Krokowej, mieścinki bliziutko Dębek i tam masz duży sklep samoobsługowy z przyzwoitymi cenami, przynajmniej porównując z cenami w Łodzi - jest jak w Realu. A co do infrastruktury Dębek....tu nie jest najlepiej, chodników jak na lekarstwo choć powstają nowe. Musisz zdawać sobie sprawę z tego, że główna ulica Dębek, czyli Spacerowa, gdzie mieści się ogromna większość sklepów, kramów i knajp, to jednocześnie deptak i droga dojazdowa dla samochodów zaopatrujących sklepy i restauracje, niestety. I jest tam ruch spory, o spokojnym spacerze nie ma mowy. I z tym się trzeba liczyć przed wyjazdem, jest to trochę wkurzające. Ale spacery po lesie można uskuteczniać do woli, po plaży tez;) A wygląd...Dębki to była kiedyś wieś, jedna droga i różne domy z dwóch stron i tak to też wygląda teraz, raczej średnio, nie ma się czym zachwycać. Istnieje strona Dębki.pl i tam sobie można to na zdjęciach obejrzeć. Ale dla mnie to i tak najlepsze miejsce na wakacje:) Nigdzie nie ma takiej plaży:)
                        • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 09.02.13, 13:34
                          dzieki, Twoje info jeszcze bardziej utwierdziły mnie, nas w przekonaniu ze warto jechac do Dębek.. tym bardziej ze w tamtych rejonach wybrzeza jeszcze nie bylismy, a szukajac wstepnie kwatery cenowo jest wszedzie tak samo.. A Ty (jesli moge sie tak zwrócic) kiedy sie wybieracie i czy juz macie cos zarezerwowane konkretnie?
                          • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 11.02.13, 10:27
                            My będziemy (jeśli wszystko pójdzie ok, bo w kwietniu przybywa nam nowy członek rodziny) między 12.08 a 26.08. Jedziemy kolejny już rok do Antoniny na Sosnową. W każdym razie rezerwację już zrobiłam. A Wy kiedy będziecie?
                            • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 11.02.13, 19:09
                              planujemy 2tygodnie koniec lipca poczatek sierpnia.. zawsze jezdzicie na ta kwatere czy roznie?
                              • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 11.02.13, 20:11
                                Zawsze jeździmy na tę kwaterę, nam bardzo odpowiada.
                                • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 12.02.13, 08:50
                                  A możesz coś powiedzieć na temat pensjonatów Helios, Karla, Jantar mieszczących się w bliskim sąsiedztwie? Widziałaś,a może slyszalaś jakies informacje na ich temat.. Może warto zastanowić się nad Twoim wyborem? Skoro co roku tam jeździcie to chyba musi być fajnie..
                                  • echo1111 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 14.02.13, 11:46
                                    Ja też byłam w Dębkach w Antoninie :) Ogólnie Dębki bardzo polecam, poza jednym dużym minusem - deptakoulicą czyli ulicą główną którą trudno zarówno spacerować jak i przebić się autem to w zasadzie są same plusy. Największy z nich to piękna plaża z mieliznami i płyciznami. Jednak wolałabym mieć kwaterę z drugiej strony przy rzeczce - Dębki są tam zalesione a za rzeczką robi się pusto i odludnie. Choć trzeba uwazać bo można się nadziać na nudystę ;) Przy samej rzeczce jest dużo ludzi ale dla dzieci rzeczka wpadająca do morza to fajna atrakcja. Antonina jest położona na drugim końcu Dębek. Pensjonat godny polecenia, minusem było słabe wyposażenie kuchenne, mała lodówka i apartament był piętrowy o stromych drewnianych schodach - nie dla maluchów. Ale czysto, sympatycznie. Naprzeciwko jest pole namiotowe więc czy cicho to zależy z której strony wychodziły okna. Najlepsze rybki były w Kormoranie - rewelacja.
                                    • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 15.02.13, 09:14
                                      Co do podanych pensjonatów - mogę odnieść się tylko do jednego - Karla. Stoi tuż obok Antoniny i co nieco o nim wiem. Jest nowiutki, bo zaczął działalność bodajże w 2010 i nowoczesny. Pokoje mają spore balkony. I na zdjęciach wygląda fajnie w środku. Ale - plac zabaw jest mały (no chyba, że coś się przez rok zmieniło) i z jednej strony budynku płynie sobie taka mała ni to rzeczka ni kanał. Niby to w niczym nie przeszkadza, ale kiedy były ogromne upały "zapach" nad tym kanałem był mocno nieciekawy. Oczywiście wystarczy nie mieć balkonu z tej strony i będzie ok. Dla mnie Antonina wygrywa nad Karlą tym, że tu każdy pokój ma osobne własne wejście z zewnątrz. Plac zabaw jest spory. Jest czysto, choć standard wyposażenia średni, ale dla nas wystarczający. Na zewnątrz jest taras z zapleczem kuchennym, zadaszonym dostępnym 24 h na dobę. I atmosfera jest bardzo miła:) A co do pola namiotowego obok - nigdy nie było z tym problemu, w sensie z hałasami. To takie mniej popularne pole i nie bardzo oblegane.
                                      • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 17.02.13, 11:35
                                        troche niepokojaca jest bliskosc tego kanalu, rzeczki i pola namiotowego jak piszesz.. czy obok tych pensjonatow sa jakis inne zabudowania, kwatery? mam rozumiec ze to jest koniec zabudowan i w prawa strone idac juz nic nie ma? lokalizacja w okolicach wplywajacej rzeki do morza jest fajna tylko wydaje mi sie ze tam nie ma zbyt wiele kwater, przynajmniej ja szukajac nie zabardzo umialem w tamtej czesci Dębek czegos ciekawego znalezc..
                                        • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 18.02.13, 13:03
                                          Najlepiej jak sobie tę lokalizację obejrzysz na googlach, albo lepiej na zumi. Antonina, Karla, Zawisza i Pipka (tak się naprawdę nazywa pensjonat) stoją obok siebie na Sosnowej nieco w głębi "lądu", bo Sosnowa jest prostopadła do morza. Reszta pensjonatów umiejscowiona jest bliżej morza wzdłuż Spacerowej i w prawą stronę jest ich jeszcze całkiem sporo. Natomiast zaletą kwater na Sosnowej jest cisza i spokój, pod budynkiem nie jeżdżą samochody, a znowu na plażę dużo dalej nie jest. Blisko samej rzeczki będzie trudniej znaleźć kwaterę, bo tam są głównie małe domki letniskowe. Z większych obiektów jest tam Detlafówka (o ile dobrze pamiętam nazwę), kompleks kwater o rożnym standardzie, a właściwie mały ośrodek wypoczynkowy, ale tam o ciszę i spokój raczej trudno, bo jest i pole namiotowe i kilka budynków i duży plac zabaw i lekarz i apteka... Ja osobiście wolę lokalizację prawej części Dębek, jest tam naprawdę spokojniej, ale decyzja należy do Ciebie.
                                          • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 18.02.13, 19:17
                                            zawsze wybierajac kwatere staram sie znalezc jakis plan z nazwami ulic zeby moc miec jakies wyobrazenie na temat odleglosci.. takze wiem jak wyglada lokalizacja tych kwater wzgledem morza i w sumie odpowiada mi to.. w sumie po czesci tez nam zalezy na troszke luzniejsza plaze i mogac wybrac wejscie idac w prawo ulica spacerowa mysle ze mozemy to otrzymac.. ogolnie w tym roku nastawilismy sie na Dębki i chyba tak juz zostanie..
                                      • echo1111 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 19.02.13, 11:18
                                        Nas też zadziwiła nazwa pensjonatu Pipka no ale może to taki patent żeby go zapamiętać spośród Morskich, Muszelek i Róży Wiatrów? Albo jakiś inny powód kto wie... A co do lokalizacji to część niedaleko rzeczki ma faktycznie mało ofert - wydaje mi się że większość willi położonych z tamtej strony to prywatne posesje nie na wynajem. Ale w zasadzie z każdej część Dębek na plażę jest niedaleko.
                                        • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 19.02.13, 13:33
                                          "Tajemnica" nazwy pensjonatu Pipka jest taka, że właścicielką kwatery jest pani Helena Pipka:) Mam to uwiecznione nawet na zdjęciu z wakacji ;)
                                          • echo1111 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 19.02.13, 13:38
                                            No proszę jak można wykorzystać tego typu nazwisko :) Czy mogłabyś jeszcze napisać coś w moim wątku nt Poddąbia? Z góry dzięki.
                                            • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 19.02.13, 17:29
                                              a możesz mi polecić jeszcze jakieś kwatery w Dębkach, może coś słyszałaś lub widziałaś tam będąc.. wg Ciebie jaka jest mniej więcej odległość do morza z rejonów Antoniny?
                                              • helmutt1 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 19.02.13, 18:42
                                                Luknij na maps google. Od równoległej głównej ulicy do brzegu morza masz 200 m.
                                              • echo1111 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 19.02.13, 20:42
                                                Wydaje mi się że ok 300-400m od morza, w innych pensjonatach nie byłam więc się nie wypowiem, tutaj poszukaj: www.debki.pl/wszystkie-noclegi.php
    • lena-mama Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 20.02.13, 18:31
      Byłam w wielu nadmorskich kurortach, Dębkach również, ale najbardziej odpowiada mi Łeba. Jest tam wszystko i dla wszystkich. Dla tych co cenią ciszę, ale też tych którzy lubią imprezować. Mają super bazę obiektów, na każdą kieszeń i różne wymagania. Ja na Twoim miejscu wybrałabym Łebę :)
      • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 25.02.13, 10:40
        Wiesz co Łeba jakos mnie nie przekonuje, poza tym byłem tam pare lat temu.. Myślałem raczej jeszcze o Karwi bądź Rowach.. Może ktos jeszcze napisze co ewentualnie może przekonywac do tego wyboru zamiast Dębek..
        • echo1111 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 26.02.13, 19:04
          W Karwii byłam wiele razy przejazdem i nie podoba mi się, brak klimatu za to masa ośrodków kolonijnych i wrzask na plaży ;)
    • robert3511 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 27.02.13, 11:31
      W tym roku zdecydowanie okolice Łeby, a konkretnie Sasino byłem już tam i było super ale zależy co kto lubi można zaglądnąć sasinodominik.pl/ osobiście polecam.

• fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 06.03.13, 09:53
        Ktoś z Was wybiera się w tym roku do Dębek? Macie już jakieś zarezerwowane kwatery?
        • zan26 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 09.03.13, 13:27
          Ja osobobiście nie lubie tak malutkich wiosek nadmorskich (np Dębki) z jedna ulicą i nic więcej, ale to kwestia gustu raczej. Jak ktos lubi cisze, spokoj, brak atrakcji i większych sklepów to na pewno wybierze małe miejscowości. Ja zdecydowanie wole jak coś się dzieje i czuć "życie" w mieście, osobiście wybieram na odpoczynek większe miasta jak Ustka, Kołobrzeg czy Sopot.
    • yagna1 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 09.03.13, 15:23
      Warto
    • nicola237 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 20.03.13, 09:21
      Byłam w Dąbkach i nie polecam,przelotowa miejscowość j, czuję się jak przy autostradzie,
      Jak już to zachęcam do Ustronia Morskiego świetne nowe domki MORSKA DOLINA
      Możliwości do wypoczynku mnóstwo, aleja rowerowo- spacerowa do Kołobrzegu, aQuapark wejściówka 9 zł za cały dzień itp..
      Ekstra domki całoroczne z ogrzewaniem w ciszy a w centru , do plaży bez oszustwa zaledwie 100 m,w ośrodku pachnie jeszcze drzewem i czystością.Ja jadę w sierpniu, ale byłam na majówce 2012 - szczerze poleca, a jeszcze stronka dla ciekawych www.morskadolina.pl
      • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 20.03.13, 12:24
        Ale wątek jest o DĘbkach, nie Dąbkach.... Dębki to nie miejscowość przelotowa...;)
        • echo1111 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 02.07.14, 17:45
          Ella i jak w tym roku, gdzie jedziecie? :) Pamietam, ze planowałaś P.
          • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 03.07.14, 20:42
            Cześć :) Ano planowałam P., ale wyszło inaczej i znów będę w Dębkach. 5 już raz;) Dwa pierwsze tygodnie sierpnia. A Wy gdzie??? Jest szansa,że się spotkamy.... :)?
            • fati75 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 04.07.14, 08:17
              cześć. a gdzie to się wybieracie jeśli można spytać? dębki to miejscowość do której nie można nie powrócić po raz kolejny.. w tym roku po raz drugi :)
              • sleewabraun Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 23.07.14, 13:01
                Witam!
                Czy możecie polecić jakieś fajne domki w Dębkach, najlepiej blisko wejścia na plażę?
            • echo1111 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 23.07.14, 13:42
              Mi jednak bardziej podoba sie P niż D ;) W tym roku w sierpniu znowu się tam wybieramy. Plaża duża i w niektórych miejscach pusta, klif,widoki.....a za rok już chyba gdzie indziej, czas zobaczyć coś innego :)
    • zbyszekwk Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 22.03.13, 13:31
      Absolutnie tak, moim zdanem Dębki to jedna z najladniejszych miejscowosci kurortowych nad morzem, troche podoba do Pogorzelicy
    • wielkajolka Dębki-domki ktoś ma jakieś sprawdzone 03.04.13, 13:17
      witam,
      ktoś może polecić jakieś domki w Dębkach?
    • ewkakaa Plaża w Dębkach 10.04.13, 23:48
      plaża jest rzeczywiście przepiękna - szeroka, a piasek jest niemalże biały. Tylko ogromna wada dla miłośników kąpieli morskich - STRASZNIE zimna woda, jak wszędzie na otwartym morzu. Woda w Zatoce Gdańskiej jest kilka stopni cieplejsza, także, ja jednak polecałabym zatokę, mimo że niektórzy mówią że brudna ;) No i oczywiście każdemu polecam Gdańsk, bo warto.
    • bah77 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 11.04.13, 21:12
      Miejscowość mała z najpiękniejszą plażą nad polskim morzem:

fotoforum.gazeta.pl/uk/D%25EAbki,bah.77,0.html

bah77
    • patryc-ja21 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 04.08.14, 13:15
      Plaża fajna, z gastronomii byle suuuuper pizza - american pan pizza, polecam. W okolicy masz miejscowości bobolin i rancza mustafa do płazy daleko ale przywożą swoich gości meleksem na plaże wiec jest spoko.
      • laodikka Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 11.05.15, 17:01
        Szkoda że nikt nie pisze o zejściu na plażę, czy wózkiem trudno przejechać. Nieraz dłuższa droga lepsza dla rodziców z dziećmi ale za to żeby łatwa w pokonaniu była dla maluchów i wózków.
        • ella_2 Re: Wybór padł na... Dębki..czy warto? 12.05.15, 09:51
          Główne wejście na plażę nr 19 jest wyłożone kostką brukową, dojechać wózkiem nie ma najmniejszego problemu. A na samej już plaży rozłożone są drewniane podesty, więc prawie pod samąwodę dojedziesz. Prawie bo plaża jest bardzo szeroka. Inne wejścia - np. 18 to najpierw przyjemne podejście przez las - wózek przejedzie bez problemu, później na piasku jest troszkę trudniej, ale bez przesady. Wejście koło Piaśnicy też z prowadzi przez las - wózek przejedzie. Dębki są pod tym względem przyjazne wózkom i maluchom. Zawsze miałam wózek i nigdy nie narzekałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka