Dodaj do ulubionych

Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty

10.06.14, 17:24
Zbliża się nieubłaganie koniec pobytu. Jutro wyjazd. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu na ośrodku , morze plaża cisza spokój!!!! Dzieci mają super nowy plac zabaw do dyspozycji czysto zadbany teren . JA z moją rodziną polecamy .
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 10.06.14, 18:00
      Niedługo trzeba będzie założyć osobne forum dla tego ośrodka;) Dla jasności: nie bywam i raczej nie będę bywać w Sianożętach, jakość Bosmana niewiele mnie obchodzi, naprawdę rozumiem, że właściciel chce odbudować markę (piszę to bez złośliwości, czytałam na tym forum różne informacje na temat ośrodka), ale zakładanie kolejnych wątków tylko po to, żeby napisać, że komuś się tam podoba, to lekka przesada...
      • edi.14 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 11.06.14, 14:32
        "BOSMAN" bylam tam rok temu i w lipcu tez tam sie wybieram . Fajne domki , blisko morza , mili ludzie, co tu wiecej chciec .
      • dzidek1945 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 30.08.14, 09:44
        Kolejny udany pobyt w OW"BOSMAN" Pięć mile spędzonych dni wśród miłych sąsiadów,między innymi z Państwem z pod Czarnej Góry.Urozmaicone posiłki,kurczak z rożna,smażalnia Jagódka,sobotnie spotkania przy grillu i piwku,no i bardzo przystępna cena.Jak zdrowie pozwoli wracamy w przyszłym roku,do zobaczenia Panie Bosmanie i Pani Małgosiu.
        • sz-alo Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 02.02.15, 17:05
          A czy ktoś może napisać jakie jest wyposażenie domków 4-osobowych? Czy jest jakaś szafa, stół? Bo niestety mało jest zdjęć z wnętrz i nie mogę sama wypatrzeć :)
          • dzidek1945 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 11.02.15, 19:25
            Witam,domek czteroosobowy jest wyposażony w dwa dwuosobowe tapczany,stół,cztery krzesła,szafa,radio.Łazienka posiada kabinę z prysznicem,umywalkę,ubikację,lustro,półkę,bojler.Natomiast aneks kuchenny zaopatrzono w lodówkę,elektryczną maszynkę do gotowania,komplet talerzy,garnków,czajnik i sztućce.Jest też sprzęt plażowy.Zdzisław
            • kol.3 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 11.02.15, 20:40
              Rozumiemy że też wlaśnie wypoczywasz w tych cudownych domkach i żałujesz że Ci się pobyt kończy :D
              • dzidek1945 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 14.02.15, 21:23
                Jesteś(jesteście)żałosny kol.3.Powiedz,czego zazdrościsz Bosmanowi??
        • dzidek1945 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 31.03.15, 20:01
          Za 30 dni majówka u Bosmana,oj będzie się działo,oczywiście jak co roku będzie wspaniale.Do zobaczenia Bosmanie!
    • marianoitaliano22 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 01.07.14, 14:56
      Również wypoczywamy u Bosmana z czwórką dzieci. Duże zmiany od zeszłego roku ,nowy plac zabaw ,który dzieci uwielbiają a i starszych kusi aby się pobujać lub wejść po drabince.Mamy nowe chodniki, oświetlenie nocą i internet. Polecamy dla rodzin z dziećmi i nie tylko, blisko do morza, w każdym momencie można szybko z dziećmi zejść na plażę , a to duża wygoda gdy jest czwórka dzieci. Jedzonko mamy smaczne,wyjątkowo dzieci zjadają dużo ,czego nie robiły w domu, zawsze były grymasy i płacz przy jedzeniu.Opiszemy wrażenia z pobytu u bosmana po powrocie.
      • mateuos Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 15.07.14, 23:17
        Dopiero co wrocilismy z wczasow z Sianożęt z osrodka wypoczynkowego BOSMAN. Bylismy tam po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Polozenie swietne (nad samym morzem), w osrodku sporo atrakcji przede wszystkim dla dzieci, jedzenie dobre, obluga bardzo mila dlatego polecamy ten osrodek przede wszystkim dla rodzin z dziecmi :)
        • kol.3 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 16.07.14, 06:59
          I tak Ci nikt nie uwierzy więc się nie wysilaj.
        • bogusia775 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 18.07.14, 19:23
          Dzień dobry. Jestem na tym forum po raz pierwszy. Chciałabym dodać swoją opinię na temat ośrodka wypoczynkowego BOSMAN w którym spędziliśmy z mężem i wnukiem urlop. Muszę przyznać że jesteśmy zadowoleni z 2 tygodniowego pobytu. Początkowo nie odpowiadały mi wczasy z wyżywieniem, ale jednak stwierdziłam że jest to ogromna wygoda. Zostawiając koc na plaży można było iść na obiad nie martwiąc się o nic. Plusem dla nas był plac zabaw na terenie ośrodka. Ogólnie miejscowość kameralna, na miejscu jest wszystko co potrzeba. Miłym zaskoczeniem była dla nas przejażdżka motorówką samego właściciela. Polecam i pozdrawiam
          • 0ona37 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 30.07.14, 09:22
            byłam w tym roku u BOSMANA. było wspaniale...klimat, otoczenie, bliskość plaży...ale dziwi mnie jedno: opisy dot. spraw, imprez które nie miały miejsca podczas 2 tygodniowego pobytu tj. nie było u nas kurczaka z rożna, nikt nie pływał łódka szefa ani końmi ...a propos tej osoby: to nie jest miły człowiek! Panie Bosmanie nie można brać ludzi jedna miarą, krzyczeć na nich i wyzywać przy gościach ośrodka! to nie jest sympatyczne jak się patrzy jak Pan poniewiera pracownikami! taka mała dygresja: byliśmy w ośrodku podczas Mundialu...świetlica gdzie był JEDYNY TELEWIZOR NA OŚRODKU zamykana była o godz. 22.00!! Bezpłatne WIFI na ośrodku to oczywiście prawda, ale zablokowanych jest mnóstwo stron,więc serfujesz tam gdzie Ci Bosman pozwoli. więcej otwartości do ludzi Pani Bosmanie, zaufania i uśmiechu :-) czuć w ośrodku atmosferę terroru i to nie jest tylko moja opinia (przy sąsiedzkich grilach rozmawiało się na wszystkie tomaty)
        • piotr1461 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 07.08.14, 12:03
          Witam. Wróciłem z żoną i synem z OW BOSMAN, gdzie spędziliśmy udane dwa tygodnie. Przed wyjazdem czytałem opinie i były one różne. Zaryzykowaliśmy i się opłaciło. Było świetnie. Do morza dwa kroki, do tętniącej życiem głównej ulicy jeden krok. Wszystko bliziutko. O samym ośrodku i personelu wolałbym nie mówić, gdyż ktoś pomyśli,że przesadzam. Personel zawsze miły i uśmiechnięty, jedzenie bardzo dobre, atmosfera idealna - oczywiście dla tych,którzy cenią spokój. Ośrodek czysty, domki nowiutkie, dla rodzin z dziećmi idealne miejsce. Oczywiście nam trafiła się słoneczna pogoda. Ośrodek polecam i sam tam jeszcze pojadę, sama miejscowość również bardzo ładna. Pozdrawiam Ryszard
          • zulcia73 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 07.08.14, 21:43
            A co jest ładnego w Sianożętach oprócz plaży?
            • kol.3 Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 11.02.15, 20:37
              Plaża jest bardzo średnia. Wiocha nudna.
      • olapiotr2004 polecam os.wypoczynkowy BOSMAN:) 28.07.14, 21:31
        wrocilismy wlasnie z super wypoczynku w os.bosman w sianozetach.bylo super,ogromne zmiany a sam wlasciciel przesympatyczny czlowiek.my jak rowniez dzieci jestesmy bardzo zadowoleni.polecamy ten osrodek jak najbardziej .pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia za rok:)
    • jabaal Re: Właśnie wypoczywam w Ośrodku Bosman Sianożęty 30.07.14, 20:03
      Właśnie wróciliśmy z tego ośrodka.
      Plusy: Świetne położenie: blisko plaży, blisko sklep Groszek czynny do 24:00 oprócz niedziel (chyba do 23:00), blisko bankomat (przy sklepie Groszek). Domki dla bezdzietnego małżeństwa wystarczające (te mniejsze).
      Minusem (dla mnie) były 'obowiązkowe' obiady, na dosyć dusznej stołówce, na które trzeba było być na czas i kłębić się w tłumie oczekujących na otwarcie stołówki. Smak obiadów natomiast oceniam pozytywnie.
      Generalnie ocena dodatnia.
      Nie wiem, czy częścią ośrodka jest barek 'Jagódka' - chyba tylko raz widziałem, że był otwarty, nie bardzo rozumiem politykę właściciela, bo miejsce 'Jagódki' wydawało mi się korzystne (przy promenadzie), ale kto pójdzie tam, gdzie jest ciągle zamknięte?
      Nie pojadę tam więcej, ale tylko dlatego, że nigdy nie jeździmy 2x w to samo miejsce z założenia.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka