xxcichyxx 24.07.14, 14:56 Jedziemy do Sianożęt i mam pytanie, czy ktoś zna fajne miejsca gdzie można chodzić na obiady np domowe, gdzie można wypić kawę, winko itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zulcia73 Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 24.07.14, 15:19 Jestem teraz w Sianożętach, my chodzimy na obiady do Bursztyna,jedzenie dość smaczne, jadłam w dwóch innych smazalniach ryby ale mi nie smakowały,ewentualnie tawrrna przy Wrzosie.Generalnie jest tu drogo,wczoraj byłam w Mielnie i tam jedzenie tańsze co mnie trochę zdziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
xxcichyxx Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 24.07.14, 15:22 zulcia73 napisała: > Jestem teraz w Sianożętach, my chodzimy na obiady do Bursztyna,jedzenie dość sm > aczne, jadłam w dwóch innych smazalniach ryby ale mi nie smakowały,ewentualnie > tawrrna przy Wrzosie.Generalnie jest tu drogo,wczoraj byłam w Mielnie i tam jed > zenie tańsze co mnie trochę zdziwiło. Dziekuje za informacje;) Mam nadzieje, że pogoda dopisuje;) My wybieramy sie do Colinsa wiec Bursztyna będzimy miec obok:) Może ktoś jeszcze coś może polecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 24.07.14, 17:44 W Colinsie dobra pizza,natomiast nie polecam pomidorowki(woda z koncentratem),a pogody życzę takiej jak my mieliśmy w tym tygodniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 24.07.14, 20:27 Polecam Corleone w Ustroniu. Spacerkiem można się przejść. Zwłaszcza miło było we wnętrzu bo ogródek to przeciętny. Pstrąga z czosnkiem wspominam miło. I wino. I włoskie dania. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_jovanka Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 25.07.14, 07:36 a w ośrodku "TROPICANA" ktoś jadł? W sianożętach oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 25.07.14, 12:50 Polecam też zapiekanki i burgery, za sklepem Słoneczko w prawo między goframi a smazalnią,przepyszne Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 18.08.14, 12:35 Właśnie wróciłam i polecam Tawernę u Skipera na ul. Sztormowej. Smaczna rybka, dobra kawa i przepyszna sałatka, wieczorem karaoke, można posiedzieć przy małych lampkach. Natomiast nie polecam smażalni ryb na ul. Lotniczej (duży baner reklamowy) - rybka mało smaczna i strasznie droga. Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 18.08.14, 13:06 Oj tak,potwierdzam, jadłam solę,tzn. Zamówiłam bo zjeść się nie dało. Natomiast gofry i lody najlepsze w kawiarence na rogu Sztormowej i Lotniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 18.08.14, 17:30 Zgadzam się: gofry, lody i pyszne desery a jacy sprzedający fajni. Odpowiedz Link Zgłoś
xxcichyxx Re: Sianożęty - gdzie zjeść? 18.08.14, 22:24 Dziękuje za informacje my od 31.08 będziemy w Colinsie więc dzięki waszym spostrzeżeniom wybierzemy się do polecanych przez Was knajpek. Może chodziliście też do Ustronia coś przegryźć i możecie tam coś polecić. Odpowiedz Link Zgłoś