Dodaj do ulubionych

Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto!

24.01.16, 19:39
Pensjonat pod dumnie brzmiącą nazwą willa Anna w Rewalu był miejscem moich ostatnich wakacji. Szczerze polecam ten pensjonat ludziom o mocnych nerwach, którzy jadą na wakacje na więcej niż 10 dni. Nie da się opisać to co nas spotkało, streszczę w paru słowach. Właściciel niejaki Janysz harasimowicz lubi tych co przyjeżdżają na dlugo. My mieliśmy zamiar być tam przez 7 dni. Po przyjeździe moje auto zostało ustawione w rządku innych aut tak, że przede mną stał zaparkowany inny samochód. Po 2 dniach pobytu, gdy z rodziną opalałem się na plaży - dostalem telefon bym natychmiast przyszedł bo muszę odjechać swoim samochodem by właśćiciel auta zaparkowanego przede mną, mógł odjechać. Powiedziałem, że przyjdę gdy będzie pora obiadowa, bo jestem dość daleko na plaży i nie przyjechałem by biegać w tą i w tamtą stronę. Przez telefon nakazano mi bym natychmiast się stawił. Była też sugestia, że właścicel pensjonatu nie odpowiada za to co może się stać z moim samochodem w trakcie próby wyjazdu zablokowanego samochodu. W takiej sytuacji udałem się by przeparkować swój samochód. Powiedziałem, że może ja się ustawię jako pierwszy to nie będę musiał biegać by odjeżdżać, ale uslyszałem że moje auto jest średniej jakości i z przodu zaparkuje ktoś inny. Na miejsce auta, które stało przede mną wjechała fajna fura. Z tego co rozumiem to słabsze auto miało stać bliżej bramy, a lepsze.. bardziej bezpieczne miało być. Super. W piątym dniu pobytu właściciel kazał nam sie pakować. Brdzo zdziwiony poinformowałem go, że mam opłacony pobyt na 7 dni. Powiedział, że odda mi pieniądze a potrzebuje pokój wolny od teraz bo przyjeżdża do niego ktoś na 2 tygodnie i pokój musi być już zwolniony. Przybyła na miejsce policja w zadzie nic nie mogła zrobić. Harasimowicz powiedział, że do końca dnia mogę swoje auto parkować na ulicy, on tam ma wykupione i można tam parkować. Po powocie do domu okazało się, że można prakować ale na zatoczce, a tam gdzie mi wskazał nie wolno, czego dowodem była informacja od straży miejskiej. Chora sytuacja, chory człowiek. Liczą się dla niego pieniądze, wczasowicze z lepszymi samochodami, którzy przyjeżdżają na dlużej. Zanim tam się zgłosicie zastanówcie się dwa razy czy nie jesteście z tego ... gorszego sortu. Pomijam prawie codzienne pobudki, gdzie napierdzielał butelkami (prowadzi sklep), utarczki z wczasowiczami, nawet te głośne na porządku dziennym. To jest ktoś w stylu - jak się nie podoba to możecie wypierdzielać. Nie polecam!
Obserwuj wątek
    • fatima5 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 24.01.16, 21:47
      No niestety jak sie nie placi za parking
      to nie mozna wymagac ,sa dwe roznice darmowe wstawienie auta na czas pobytu czy platny parking.Bierzcie ludzie drogie hotele to nie bedzie placzu.Placic nie chcecie a pozniej placz.
      Tak zawsze jest, jak tanio to trzeba sie liczyc z takimi akcjami.Przypominam pokoj 2 osobowy w sezonie to koszt 300 zl za dobe i wiecej...wynajem to nie bulka z maslem,trzeba umeblowac,zaplacić gaz ,prad tv podatek itp..sprzatnie posciel reczniki -które sa po niektórych do wyrzucenia ,dobry recznik hotelowy to kmoszt 50 zl.(i wiecej)chcecie bialych posicieli a jak wygladaja po was? coo? a póżniej ze plamy itp...tanie kwatery nie bedą bawić sie w luksusy! od tego jest hotel aw hoetlu parking 50 zl!
      • basi-a27 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 27.01.16, 17:56
        do fatima5 coś czuję że ten komentarz zostawiła pani właściciel tej willi:/ pan który został źle potraktowany zapłacił przecież za nocleg tyle ile w ofercie adekwatne do jakości tej willi i pisze bezpłatny parking na posesji a pan chciał postawić auto z tyłu by nikomu nie zastawiać, więc tym bardziej po co robicie problemy czyli co jak ja bym przyjechała gorszym autem też bym musiała stawiać tak by stale kogoś przepuszczać?? chora sytuacja.
      • dnexter Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 27.01.16, 20:54
        Znowu ta głupia baba fatima5 chrzani tu swoje frazesy. Za 300zł to można wynająć super pokój z tv, wifi i łazienką w sezonie za dobę. Znowu pomyliłaś manhattan z polskimi realiami.
    • fatima5 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 24.01.16, 21:52
      no tak 60 zl ....od osoby co tu sie spodziewać..za takie pieniadze nigdy nie bedzie szacunku do klienta bo na jego miejsce jest miliony chetnych cena!!!!
      • dziki0209 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 25.01.16, 00:45
        Czy pani przestanie pisać te bzdury. Byłem nad morzem 13 razy i największa kwota jaką płaciłem to 55 zł/os. Pokoje z łazienkami w pokoju i bezpłatnym parkingiem, od 100 do 500 m od morza. Wszędzie było czysto miło i przyjemnie. Wszyscy u których wynajmowałem mieli szacunek dla wynajmujących. Trafiłem też pana, który by nawet nieba przychylił swoim wczasowiczom, jeśliby było to możliwe, więc szacunek i uprzejmość zależą od kultury osobistej a nie od ceny.
      • basi-a27 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 27.01.16, 18:02
        nie prawda. Ja co roku jeżdżę na wakacje właśnie za 50- 60 zł nocleg z łazienką i zawsze jest szacunek uśmiech miłe słowo. Do tego w kwaterach prywatnych z miłą chęcią udostępniają dostęp do kuchni. Do willi Anna już bym nie przyjechała nawet jakby mieli pokoje za 30 zł- nie podobają mi się łóżka stare i nieświeże. Ale takie sytuacje trzeba nagłaśniać. Oczywiście przyjeżdżają różni turyści, wiem bo bo byłam świadkiem sytuacji co ludzie zostawiają po sobie w pokojach:(
      • dnexter Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 27.01.16, 20:57
        Kto nie szanuje klienta ten wypada z branży tak jak ty. Podstawą nowoczesnego handlu i usług jest stwierdzenie , że klient zawsze ma rację. Od tego zaczynam zawsze szkolenia dla przedsiębiorców prowadzących działalności usługowe.
      • czar_bajry Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 12.02.16, 11:52
        fatima co za głupoty piep....sz,normalnie zęby mnie bolą jak czytam te idiotyzmy które wypisujesz. Zmień dilera albo zacznij brać leki przepisane przez lekarza....
    • dziki0209 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 25.01.16, 00:29
      Dobrze ,że ostrzegasz. W tym roku wybraliśmy właśnie Rewal na wakacyjny wypoczynek , co roku wybieramy inną miejscowość nadmorską. Mam nadzieje ,że nie będziemy żałować . Do tej pory byliśmy w 13 i wszędzie było super. Wezmę Twoją wypowiedź pod uwagę , ponieważ też jeździmy na 7 dni i chcę ,żeby 14 wypad też był super. Może ktoś poleci jakieś kwatery ,obojętnie w jakim miejscu spokojnym lub gwarnym. Tłok nam nie przeszkadza , bo lubimy wakacyjny rozgardiasz.
    • basi-a27 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 27.01.16, 17:50
      no to ogromnie współczuję:( a opinię nalepiej wystaw mu jeszcze na mapach w googlach tam każdy patrzy na komentarze www.google.pl/maps/place/Willa+Anna.+Pokoje+nad+morzem./@54.081858,15.023384,15z/data=!4m6!1m3!3m2!1s0x0:0x2b5add8b5237140a!2sWilla+Anna.+Pokoje+nad+morzem.!3m1!1s0x0:0x2b5add8b5237140a niech ludzie wiedzą że nie warto.
      • pawelkloda Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 11.04.17, 08:45
        Niech inni wystawią, zapewne ktoś się skusi :D
    • agata7719 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 11.02.16, 09:52
      Witam wszystkich. Widzę, że nic się w tym pensjonacie (bo na willę to to nie wygląda) nie zmieniło. Byłam tam z rodziną 3 lata temu. Nie będę się zagłębiała w szczegóły, ale nawet komuś kogo nie lubię bym nie poleciła tego miejsca. Gospodarz jak widzę na błędach się nie uczy, ma swoją filozofię - turystów jest na pęczki i nawet jeśli nikt tam nie powróci to i tak będzie miał jeleni. Powiem tylko tyle: jeśli szukacie miejsca gdzie w nocy będzie można się wyspać to szukajcie w innym pensjonacie. Tutaj głośno imprezująca grupa jest traktowana priorytetowo, reszta co chce spać.. może sobie szukać noclegu gdzie indziej - taka informację dostałam po delikatnym zwróceniu uwagi o 3 rano. Nic się nie zmieniło: kasa, kasa, kasa.
      • czar_bajry Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 12.02.16, 11:49
        Wyrzucenie gościa bo potrzebny pokój jest nie do przyjęcia to jest prawda oczywista.
        Natomiast jeśli chodzi o parking a dokładniej o odblokowanie samochodu to jest rzeczą zupełnie naturalną iż czasami trzeba poprosić gościa aby przyszedł z plaży i odblokował wyjazd. Najlepszym wyjściem jest wieczorne sprecyzowanie planów a w przypadku wyjazdów dopilnowanie przez gospodarzy aby zadbali o wystawienie "na wierzch" aut które odjeżdżają. W głębi parkują ci co są dłużej i wiadomo że nie będą nigdzie jeździć. Tu wystarczy dobra wola i dobra organizacja.
    • agnieszka_borunia Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 17.03.16, 01:36
      Jak zwykle, jak każdego roku na wakacje wybieram się do Rewala - fajna wioska, trochę zatłoczona, ale miło spędza się tam czas. Teraz przed wyjazdem sprawdzam opinie o obiekcie, gdzie mam zamiar spędzić wakacje. Jak to mówią - polak mądry po szkodzie. Niestety 3 lata temu tej wiedzy nie posiadałam.
      Prawdę mówiąc to szukałam informacji o innym obiekcie w tej miejscowości o podobnej nazwie i w wynikach wyszukiwania pojawiła się nazwa pensjonatu, której długo nie zapomnę. Były to najgorsze 2 tygodnie w moim życiu. Z tego co tutaj czytam, to w zasadzie nic się nie zmieniło. Właściciel to burak i prostak - taki był i jak widzę nadal taki jest. Szczerze - jest masa innych obiektów - omijajcie to miejsce jak najdalej. Willa Anna w miejscowości Rewal to jakaś porażka.
      Pozdrawiam.
    • agnieszka_szu Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 02.04.16, 04:26
      Nie warto to mało powiedziane. Jest to facet, który rano jest milutki, a wieczorem potrafi puścić wiązankę z byle powodu. Sam nie wie czego chce. Czasami to miałam wrażenie, że on tylko czeka na powód by się wydrzeć. Do Rewala wrócę, jednak willę Anna radzę każdemu omijać z daleka.
    • ingakonarska Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 10.05.16, 01:14
      Ludzie muszą być ślepi albo niekumaci. Jak można jechać na wczasy bez uprzedniego czytania opinii na forach. Opinie wystawiane na płatnych serwisach reklamowych są niewiarygodne ! Kiedyś po pobycie w Mielnie wystawiłam negatywną opinię pensjonatowi w którym mieszkałam. Opinia była widoczna przez max tydzień. Po tym czasie na żadnym płatnym serwisie reklamowym nie było po niej śladu. Na forach jest w miarę wiarygodnie, na płatnych serwisach reklamowych - klient płaci klient wymaga. Admini usuwają niefajne opinie. Sami możecie to sprawdzić ... podajcie tutaj link z niepochlebną opinią obiektu aktywnego w eholiday albo na nocowanie. Piszę to bo sprawdziłam opinie o tej will anna w Rewalu. Wszędzie jest cud miód i same słodkości. Nie byłam tam i nie mam zamiaru być i testować na sobie. Myślę, że nie warte to moich nerwów. Dzięki forom można uzyskać wiarygodną informację, bo np na takim nocowanie .pl, gdzie obiekt ten jest wysoko w wynikach wyświetlania (płaci dużo) - tam się nie utrzymają długo negatywne opinie, niestety. Jeśli jednak byście znaleźli na nocowanie .pl ofertę aktywną, która ma opinie nie koniecznie negatywne.. ale takie, które nie słodzą, napiszcie proszę mi o tym tutaj.
      • luksusfashion Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 10.05.16, 09:37
        klient placi i wymaga.
        Ale jak placi duzo!!!!! to moze wymagać!!! ogladam noclegi na booking i widac gdzie jest standard a gdzie nie.
        i tam gdzie jest fajnie to kosztuje 300 zl za dobę na 2 osoby i parking tez trzeba zaplacić a nie za darmo!!! jak placisz 100 zl od osoby to LUKSUSU nie bedzie wiec co ty chcesz wymagać? chyba adwkatnie do ceny czyli niski standard i daleka lokalizacja do plazy...zejdz na ziemie i tobie podobni również,dobre lózka to koszt 2 tys zl, wiec na pewno tanio cos dobrego nie bedzie ,bo MUSI SIE ZWRÓCIC, a nie splajtować!!!!! Dlatego wiekszosc willi hoteli jest zaladowane niemieckimi samochodami! A polskie stoją kilometr od plazy i to na ulicy...Nie ma nic za darmo zwlaszcza teraz jak wikeszosc Niemców nie leci do Turcji,wiem co piszę bo siedze w biurach podrózy JAKOSC KOSZTUJE!!!! wymagac to sobie można jak sie zaplaci,a jak nie to siedz w syfie albo zostań w domu.Taka jest rzeczywistość
        • dziki0209 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 10.05.16, 10:01
          Nikt nie wymagał luksusów tylko kulturalnego zachowania. Kultura nie jest za pieniądze z tym się człowiek rodzi. Widocznie luksufashion brak Ci jej i zachowujesz się według ilości pieniędzy. A Niemcy przyjeżdżają do nas , bo mają tani wypoczynek. dużo tańszy jak w Niemczech , więc i oni liczą się z wydawaniem swojej kasy i nie chcą u siebie przepłacać.
          • dnexter Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 10.05.16, 18:54
            Proszę nie dyskutować z tym bezmózgowiem luksusfashion vel fatima5. Ciągle pisze to samo, żyjąc w oderwanym od rzeczywistości świecie luksusbiedy.
    • olaf.sarmacki Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 30.05.16, 19:51
      Byłem teraz na majówkę w tym "pensjonacie". Szkoda wielka, że wcześniej nie znalazłem tego forum. W pełni popieram zawarte tutaj opinie. Dziwny ten dziadek co tam to prowadzi. Szkoda klawiatury na rozpisywanie się.
      • xxcichyxx Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 30.05.16, 22:34
        olaf.sarmacki napisał(a):

> Byłem teraz na majówkę w tym "pensjonacie". Szkoda wielka, że wcześniej nie zna
        > lazłem tego forum. W pełni popieram zawarte tutaj opinie. Dziwny ten dziadek co
        > tam to prowadzi. Szkoda klawiatury na rozpisywanie się.

Podziel sie wrażeniami.. przynajmniej będzie dla potomnych:)
        • olaf.sarmacki Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 16.06.16, 08:08
          :D wystarczy poczytać wcześniejsze wpisy.
          • fatima5 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 17.06.16, 11:14
            glupie sa wasze wpisy! Opinie na internecie mozna w tylek sobie wsadzic,pozytywne sa pisane przez znajomych negatywne przez idiotów którym mucha latala ..jedni pisza tak,drudzy tak...
            musi byc naprawde logiczna opinia,a nie pierdoly,poza tym nawet jak bedzie mase negatywnych opinii a TANIO to itak pojadą tam niz..DROGI HOTEL z swietnymi opiniami...i jeszcze jedno PENSJONAT musi miec kategoryzacje nie nazywajacie tanich kwater pensjonatem bo...tanio w prawdziwym pensjonacie nie bedzie, zeby dostac kategoryzacje to sa wymogi i to duzo bezpieczenstwo system przeciwpozarowy ...!!!! a nie pensjonat z kiblem na 1o os osów
    • moska86 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 23.06.16, 10:59
      ło...dobrze że tu trafiłam,a mialam wslanie rezerwowac 7-dniowy pobyt u owego Pana-odwołuje swoją decyzję-dziekiiiii
      • pawelkloda Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 29.06.16, 02:30
        Po to właśnie są miejsca w internecie takie jak to, gdzie nie ma moderacji jak w portalach ogłoszeniowych, gdzie zleceniodawca płaci i wymaga. Negatywne opinie tam są usuwane na życzenie i zapewne za kasiorę. Willa. .. kurna mocne słowo, nawet bardzo mocne, Anna w Rewalu to miejsce do którego się NIE przekonało wiele osób. Jak ktoś pisał negatywy na portalach płatnych są usuwane i tak z roku na rok kolejni ludzie są wsadzani na minę. Ludzi jest wiele to i wiele lat taki ktoś ciągnie swój interesik. Nawet jak ktoś będzie jeden raz to mu wystarczy. Takich jednorazówek będzie na parę ładnych lat. Chcecie być "jednorazówkami" proszę bardzo. Ja nie zatrzymuję :P Będzie tutaj więcej wpisów :P
        • fatima5 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 29.06.16, 07:18
          negatywne komentarze nie maja wplywu na popyt ,na popyt ma wplyw cena..
          i teraz hotel za 600 za dobe czy wasz obgdany pensjonat za grosze..i tak wybiora za groisze...taka jest mentalnosc Polaka
          • dziki0209 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 29.06.16, 10:40
            Mają wpływ negatywne opinie, tylko nie wszyscy je czytają. Jak mam mieć zepsuty urlop , nawet za niska cenę i nie stać by mnie było na inne lokum to wolałbym wcale nie jechać. Poza tym jest konkurencja i można wynająć ,gdzie indziej . Ja na pewno będę omijał to lokum szerokim łukiem i z tego co czytam , to nie tylko we mnie stracili potencjalnego klienta.
          • dnexter Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 29.06.16, 19:58
            Pokaż te swoje pokoje za 600zl w Kamieniu Pomorskim? Chętnie się pośmiejemy słomiana fatimo5.
            • zamoscianka Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 02.07.16, 16:49
              dziękuję za opinie - właśnie miałam tam wynająć pokój na 2 tygodnie, chyba jednak poszukam jeszcze...
    • ucho03 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 04.07.16, 20:01
      Polaczki lubią narzekać a jadą nad to zimne bajoro zwane bałtykiem płacą grubą kase za ochydne żarcie pogody jak na lekarstwo porażka.Ludzie ogarnijcie się jedzcie np do Chorwacji cały apartament wynajmiecie już za 45euro za 4 osoby za dobe i pogoda murowana i woda ciepła a ceny w sklepach takie jak u nas tylko piwko troche drozsze.Zbojkotowac tych włascicieli niby pensjonatów niech mają szacunek dla was ze przyjezdzacie zostawic grubą kase.
      • dziki0209 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 05.07.16, 14:46
        Jesteś w będzie,Chorwacja nie jest gwarancja zawsze ładnej pogody. Bałtyk ma fajne klimaty , wyjątkowe i trzeba być w nim zakochanym.
    • lisowy78 Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 29.07.16, 23:50
      Popieram to, co napisał autor. Sam dodam coś od siebie, żeby niektórzy chętni na zatrzymanie się tam-zrezygnowali jak najszybciej. Mieliśmy z żoną w planach wywiesić pranie na suszarce, która stała w łazience łączonej dla kilku pokoi, ALE jak usłyszeliśmy kłótnię właściciela z innymi mieszkańcami budynku-zrezygnowaliśmy.Powodem kłótni, jak usłyszeliśmy, było to, że ubrania wywieszone na suszarce wyglądają BRZYDKO. PARODIA:). Wielka szkoda, że niektórzy wczasowicze są traktowani jak ktoś gorszego sortu, a ten, kto ma sporo w portfelu, już jest traktowany jak ktoś z innej bajki. Nie chcę się rozczulać nad samym właścicielem, który widzi jedynie pieniądze swymi pazernymi oczami, ale nad samą "WILLĄ" muszę. Oprowadzając nas po superfantastycznieokropnej willi znaleźliśmy się w kuchni. Wszystko miało być świetnie-mówił Pan Janusz- zapomniał dodać tylko, że w kuchni latają zadowolone karaluchy! Nie muszę dodawać, że żona boi się ich panicznie i w zasadzie o korzystaniu z tego obskurnej jadalni nie było mowy? BŁAGAM, WYBIERZCIE INNE MIEJSCE. Również nie polecam.
    • maly.okreuszek Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 15.01.17, 17:19
      Kurczę, chyba wszystko co każdy powinien wiedzieć zostało napisane. Nic nie mogę dodać, ani niczemu nie mogę zaprzeczyć. Słowem jednym: żenada.
    • kobalt_x Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 27.01.17, 18:11
      Cóż to za odlotowa fatima5? Trzy stówy za nocleg? Ona chce chyba Dubaj sprzedać. Za 14 dni wychodzi 4200 bez wyżywienia i transportu. Mozna juz do różnych krajów pojechać. Polska ma też swoje uroki.
      • ja.s.i.u Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 29.01.17, 10:16
        Prawda jest trochę inna, ale co przeszkadza wysoką cenę do negocjacji podać. Ot oferta z niemieckiego Aldika (taniej może być, ale to już faktycznie niski poziom). A dotyczy całkiem dobrze wyposażonych miejsc:

W Międzyzdrojach z HP (dwa posiłki) www.aldi-reisen.de/reisen/eigene-anreise/hotel-lubiewo-forest--sea-resort/31187/details - jeśli wybierzesz (w nowym oknie) od 3 sierpnia 7 dni (najdroższa opcja) masz od osoby 279 Euro, a więc przy dzisiejszym kursie 4.33 1.208,07 złotych.

Idźmy dalej. Wybieramy: www.aldi-reisen.de/reisen/eigene-anreise/hotel-alcest/30991/details?referer=search i co my tu mamy? 2 posiłki z napojami do kolacji, 2 godziny bezpłatnie rowerka, 42 metrów kwadratowych basenu i cena za 7 nocy w najdroższym terminie (od 30 lipca do 6 sierpnia) 349 Euro od osoby. 1.511,17 zł będzie to od osoby na polskie.

W Rewalu 1 dziecko do końca 6 roku życia masz za darmo, jeśli starsze - do końca 14 roku, to płacisz 50%. W hotelu Lubiewo "Bei Unterbringung im Doppelzimmer erhalten bis zu 3 Kinder bis Ende 3 Jahre 100 %". Rozumiesz - do trzech maluchów do 3 roku życia masz za darmo. Za starsze, 4-10 lat masz 70% zniżki, a jeszcze starsze - do końca 13 roku życia zniżka to 50%.

Takie są realia. Można nie bezpośrednio, u pazernego właściciela, tylko w biurze, które potrafiło wynegocjować odpowiednie stawki, samo zarabia, a nam daje jeszcze korzystną cenę. Bo jeśli będzie "coś nie tak", to biuro nam zwróci (niemieckie), właścicielowi nie zapłaci i będzie musiał sobie odbijać na tych, którzy bezpośrednio u niego chcą rezerwować. ;-)
      • luksusfashion Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 21.04.17, 19:29
        300 zl w tym roku to tanio za pokój ..poza tym malo juz jest miejsc pokoje 2 osobowe wskoczyly na ceny od 600 zl za noc.
        a super hotele ponad 1000 zl za noc...targowac to mozsze sie jeden z drugim ale na rynku..
        powtarzam 300 zl w szczycie sezonu to niska cena!!!skonczylo sie tanio..Idz do adwokata za 15 minut zaplacic 200 zl a nie za caly dzien ,z oplatami i sprzeatniem.
      • luksusfashion Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 21.04.17, 19:33
        chyba sie zesrac,za 4 tys na 2 osoby to pojedziesz do koziej wólki. na 2 tyg . w Chorwacji tez ceny po niebo NARESZCZIE, skonczyly sie tanie wczasy
        11 Za stówke do wyli w tamtym roku za osobę na wspólnych kiblach i PARKING ZA 20 ZL MINIMUM.. teraz juz tez nareszczie weszly oplaty za bachory bo myslą ze z wrzeszczącym potworem za darmo bedą się wczasować...jak jeszcze islamisci poszalają do lata to już w ogóle cnniczek pójdzie do góry i bedzie PLAC I PLACZ. beheheehheehehehehheh
        • kobalt_x Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 23.04.17, 01:20
          Stare "zachodniopomorskie" się odzywa.
          • jeziorowa Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 24.04.17, 17:37
            W 2016 płaciłam 320 zł za dobę za pokój z łazienką i śniadaniami dla rodziny 2+3. Byliśmy ok. 350 metrów od morza w woj. zachodniopomorskim. To była przeciętna cena pod koniec lipca przy wynajmie na 5 nocy.
            • pawelkloda Re: Will Anna Nowy Świat 14 Rewal - nie warto! 06.05.17, 17:43
              Cena to tylko 30 procent zadowolenia. Ważne by pokoje były czyste, warunki fajne i właściciele normalni i się nie wpier... :D
          • alaias11 Zachodnieo_pom/luks F itp -> WON ! 06.05.17, 22:18
            kobalt_x napisała:
            Stare "zachodniopomorskie" się odzywa.

myślałem, że tej dureń już był zszedł ( czytaj: zdechł ) i szkoda, że nie ma na tym forum adminów, ani rozsądnych, ani żadnych.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka