Dodaj do ulubionych

szukam kwatery nad morzem z akceptacja zwierzat

23.05.17, 16:19
Witam
Szukam dla mojej czteroosobowej rodziny apartamentu dwupokojowego w sierpniu ,problem polega na tym iż musi to być miejsce gdzie akceptuje się zwierzęta (mały pies i kot).Zna ktoś fajne miejsce ,,czyste i sprawdzone najlepiej z balkonem i aneksem .
Obserwuj wątek
    • potwor_z_piccadilly Re: szukam kwatery nad morzem z akceptacja zwierz 25.05.17, 02:00
      Szukaj jakiegoś prywatnego lokum na głębokiej prowincji.
      Może tam, na bezludziu, nie wyproszą Twojej menażerii z plaży. Zwierzątka nie patrzą gdzie załatwiają swoje potrzeby, a ludzie tego nie lubią. A i zapisy prawne (albo lokalne regulaminy) jakieś w tej kwestii są.
      Wziąłeś to pod uwagę?
      • kaga9 Re: szukam kwatery nad morzem z akceptacja zwierz 25.05.17, 15:49
        potwor_z_piccadilly napisał:

Zwierzątka nie p
        > atrzą gdzie załatwiają swoje potrzeby

To zupełnie jak całkiem spora liczba Polaków nad Bałtykiem, że tak sobie pozwolę wpisać swoje obserwacje z plaży. Do toi-toia 100 metrów, szkoda czasu, więc siep! na wydmy (a co to komu przeszkadza, że rozdeptuję). Albo i pod wydmy.
        • potwor_z_piccadilly Re: szukam kwatery nad morzem z akceptacja zwierz 25.05.17, 18:46
          kaga9 napisała:

> To zupełnie jak całkiem spora liczba Polaków nad Bałtykiem, że tak sobie pozwol
          > ę wpisać swoje obserwacje z plaży. Do toi-toia 100 metrów, szkoda czasu, więc s
          > iep! na wydmy (a co to komu przeszkadza, że rozdeptuję). Albo i pod wydmy.

No tak, ale człowieka nie da się wykopć z plaży prewencyjnie, a zwierzątko, jak najbardziej.
      • kasik2501 Re: szukam kwatery nad morzem z akceptacja zwierz 25.05.17, 22:11
        Oczywiście ze wzięłam pod uwagę. ..kot jest nie wychodzacy wiec jego nie zabieram na plażę a pies znakomicie umie sie zachowac wiec o to sie nie martwie gorzej z ludzmi .Powinni oni uczyc sie od zwierzat.
    • dziki0209 Re: szukam kwatery nad morzem z akceptacja zwierz 30.05.17, 09:14
      Wiesz to z autopsji.
    • kasik2501 Re: szukam kwatery nad morzem z akceptacja zwierz 05.06.17, 20:52
      Bardzo dziekuje za ofertę. ..i poswiecony czas dziś zarezerwowalam duzy pokój z balkonem .Na moje zapytanie czy nie bedzie problemu z moimi zwierzakami ...wlascicielka odpowiedziala cos magicznego ...na moje pytanie ...mam psa i kota i wiem jak to jest niech się pani nie martwi damy radę. .super ze w śròd wynajmujacych kwatery są jeszcze tacy ludzie serdeczne dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka