Dodaj do ulubionych

Gdzie nad morze z małymi dziećmi?

26.05.18, 19:21
Witam, może macie jakieś sprawdzone miejsce nad Bałtykiem dla rodziny z dwójką małych dzieci
( 2 i 8 lat), żeby było blisko morza i łagodny, bezpieczny brzeg. Pozdrawiam i dziękuję za podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • domkinadmorzembalfala Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 28.05.18, 14:32
      Bardzo polecam Ostrowo. Co prawda do plaży trzeba kawałek dojść - my idziemy z ulicy Bielawskiej, która jest boczna uliczką odchodzącą od głównego placu - około 15 min., ale wszystko rekompensuje i plaża i sama miejscowość. Plaża ma bardzo łagodne zejście, dodatkowo łagodnie opadające dno, jest idealne przy małych dzieciach. Idzie się bardzo długo i woda jest do kolan. Przez to, że jest płytka, szybko się nagrzewa. Plaża jest dość szeroka i nie tak zatłoczona jak znane kurorty w pobliżu. Uroku dodaje wpływająca w tym miejscu rzeczka. W Ostrowie jest wszystko, co potrzebne - knajpki, sklepy, ale nie przytłacza rodziców nadmierna ilość straganów.
    • ucho03 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 28.05.18, 19:09
      Szukaj czegoś blisko a nie jakieś 15minut w upale iśc na plaże,plaża jak plaża twoje dzieci nie zobaczą różnicy.
      Rewal ja polecam chociaż coraz rzadziej jeżdze nad Polskie morze ale jak mam jakiś wolny czas to 2-3 dni spędzam w Rewalu .
      • znajoma67 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 28.05.18, 22:10
        To są dzieci brata, on chce jechać do Międzyzdrojów. Byłam tam i mu odradzam. Ostatnio byliśmy razem w Kuźnicy, 5 minut spacerkiem do morza, ale bratanka jeszcze nie było na świecie. Dzięki za podpowiedzi, pozdrawiam.
      • hanusinamama Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 25.06.18, 12:32
        NO zobacz a ja mam miejsce gdzie na plaze jest prawie km. Przez las. Przyjemnie. Ale my lubimy chodzic. Codzinnie z dzieciakami robimy po 6-8 km. Jak ktos lubie odpoczywac na plazowo foke to blisko, jak lubi pochodzic to moze byc daleko
    • kasik2501 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 08.06.18, 20:16
      Polecam Karwie piekna plaza .... ..czysta bez kamieni .Idealny brzeg dla dzieci długo płytko.Kwatery nie polecę bo nie do końca była trafiona.
      • znajoma67 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 09.06.18, 18:22
        Dzięki, nie znam tego miejsca, ale obejrzałam zdjęcia plaży, wygląda znakomicie. Może wybiorę się z nimi jako super niania:-) Co do kwatery, to nie mają specjalnych wymagań, pozdrawiam.
        • kasik2501 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 09.06.18, 22:53
          Teraz gdybym pojechała to na pewno wybrałbym dom Best jakieś 100 m od miejsca gdzie wcześniej spędziliśmy wakacje. Jest blisko morza i przyjmują z pieskiem a ja tego teraz najbardziej potrzebuje.
          • znajoma67 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 10.06.18, 08:09
            Dzięki, obejrzałam w internecie, fajne miejsce i ma dobre opinie, pozdrawiam.
    • znajoma67 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 14.06.18, 16:46
      Dzięki, polecacie miejsca, w których jeszcze nie byłam. Piękny jest nasz Bałtyk!:-)
    • turysta789 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 14.06.18, 19:00
      Polecam Dziwnów najlepiej w okolicach szkoły.Na plażę blisko do centrm blisko troszkę dalej do portu.Plaża czysta i szeroka.
      Pozdrawiam i życzę milego wypoczynku
      • znajoma67 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 15.06.18, 16:50
        Byłam kiedyś w Kamieniu Pomorskim na wakacjach, dziękuję, tam są ładne okolice i mili ludzie, pozdrawiam.
    • ekierka_1310 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 25.06.18, 11:51
      Polecam Mielenko obok Mielna. Czysta piękna plaża. Na zakwaterowanie polecam domki drewniane przeważnie trzypokojowe z aneksem kuchennym i łazienką (wifi i telewizja). Dzieci mają pokoje dla siebie a rodzice spokój jak pójdą spać. Do tego w ośrodkach fajne place zabaw z trampoliną, piaskownicą, huśtawkami, w każdym domku grill (u nas tata się cieszył). My byliśmy tydzień na początku czerwca, pogoda idealna wypoczęliśmy mega.
      • znajoma67 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 25.06.18, 12:15
        Dzięki, brat wybiera się w sierpniu, pozdrawiam.
    • plastikpiokio Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 25.06.18, 13:09
      nie polecamy niczego----wszędzie drogo brudno i wszechobecne piwsko i nachlani piwosze.
    • aseretka Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 27.06.18, 13:55
      Rewa. Morze po obu stronach cypla rewskiego. Piękna piaszczysta plaża, płytkie morze po obu stronach cypla. tak płytkie, że nawet da się przejść na Półwysep Helski.
      pl.wikipedia.org/wiki/Rewa_(wojew%C3%B3dztwo_pomorskie)
    • ibron74 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 27.06.18, 19:19
      A ja polecam Rowy mała miejscowość nad morzem ale nie tak mała żeby było nudno .
    • znajoma67 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 06.07.18, 18:22
      Ziiimny ten nasz Bałtyk.
    • znajoma67 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 06.07.18, 18:23
      Dzięki, nigdy nie byłam w Kołobrzegu, pozdrawiam.
    • karolina.piros Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 09.07.18, 12:52
      Na pewno nie mogę polecić Domu wypoczynkowego PANASZ w Karwi...Nie, nie i jeszcze raz NIE!!! Pensjonat dla dzieci a zarówno świetlica jak i pokoje nie remontowane od 15lat. Zabawki stare i zniszczone. W naszym pokoju było brudno już na samym wejściu- nie remontowany od dawna/ śmierdziało stęchlizną a widok z okna był na śmietnik...Miał być aneks kuchenny i był, ale na korytarzu a nie w pokoju. Plac zabaw...masakra. Zdjęcia nie mają nić wspólnego z rzeczywistością. Na "parkingu" samochodów naćkane, że nie da się przejść. Ogólnie co kto lubi, ale ja osobiście za takie pieniądze oczekuje troche wyższych standardów. Przenieśliśmy się po pierwszej nocy. Omijajcie z daleka. Nie polecam!
    • itm.an Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 16.07.18, 17:40
      Nad północny Adriatyk.Gwarantowana pogoda,ciepłe morze/24 -25 st/,mnóstwo atrakcji dla dzieci i starszych,jest co zwiedzac ...moim skromnym zdaniem.Nie musi wyjść drożej jak nad Bałtykiem.
    • kaga9 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 04.04.19, 22:03
      Może dlatego że nie poniżają się sposobem na zarabianie reprezentowanym przez ciebie i nie mają pojęcia o nędznych serwisach?
      forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=balickaa+&title=&forum=
    • kaga9 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 06.04.19, 17:06
      Fikcja literacka na niezlym poziomie, choć cokolwiek banalna. Wspomniany pobyt w lipcu to forma gratyfikacji za zaoczną laurkę czy płacą w gotówce?
    • michal.wxw Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 16.09.19, 17:54
      My zawsze chętnie uciekamy do Władysławowa, co prawda bez dzieci, ale wydaje mi się, że pod tym względem też sprawdziłoby się idealnie :)
    • muszelka13 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 22.09.19, 23:58
      Polecam Dźwirzyno. Plaza bez klifu, miasteczko spokojne i nawet ostatnia dyskoteka zbankrutowała bo nie na tam głośnej młodzieży/ na szczescie
    • agnieszka795 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 09.01.20, 12:23
      Witam,
      Byliśmy z mężem i dziećmi w 2019r. w pensjonacie Vipabo w Niechorzu. Bardzo ładna miejscowość, skierowana głównie dla rodzin z dziećmi. Można dobrze i tanio zjeść. Za pensjonatem ogród z ławeczkami, placem zabaw dla dzieci, duży bezpłatny parking. Sklep dino na przeciwko obiektu. Super wakacje!!
    • archi26 Re: Gdzie nad morze z małymi dziećmi? 20.06.20, 11:57
      Ja polecam Piaski na Mierzei Wiślanej. Jest to bardzo malutka wieś, więc nie będzie tłumów w których możnaby się zgubić. Byłem dwa lata temu i miło wspominam. Mają tam też malutki urokliwy port rybacki: [img]https://kz1.pl/img/turystyka/portpiaski.jpg[/img]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka