Dodaj do ulubionych

najgorsza plaża nad Bałtykiem

IP: *.toya.net.pl 26.02.06, 11:14
Ustronie Morskie

jakieś inne typy?
Obserwuj wątek
    • Gość: DADA Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: 82.139.50.* 26.02.06, 14:19
      E tam... najgorsza jest na Wyspie Sobieszowskiej- w Sobieszewie blisko Gdańska a
      jeszcze gorsza bo dzika zupełnie/konary, jakies patyki, robale, kamienie/- w
      Świbnie/kilka kilomatrów za Sobieszewem.NIE POLECAM!!!!!Brrrrr na samo
      wspomnienie ech........................tylko kase wydaliśmy a zamiast wakacji
      mieliśmy KOSZMAR DNIA I NOCY LETNIEJ!!!!!
      • gosia2751 Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 26.02.06, 19:44
        • gosia2751 Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 26.02.06, 19:45
          nie zgadzam sie ze najgorsza plaza jest w Ustroniu Morskim, byłam tam w zeszle
          wakacje i w tym roku rownież jedziemy!!!!!!!!!!!!!!
          • martttin Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 27.02.06, 10:54
            gosia2751 napisała:

> nie zgadzam sie ze najgorsza plaza jest w Ustroniu Morskim, byłam tam w
            zeszle
            > wakacje i w tym roku rownież jedziemy!!!!!!!!!!!!!!

W tymrokubedzies zmiala jeszcze wiecej plazy w Ustroniu Morskim :) poniewaz
            odtworzona plaze na odcinku ok 500 metrow :)
            • krtek7 Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 27.02.06, 11:56
              to juz tam nic nie zostanie:)
              takze uwazam, ze w UM jest najgorsza ( na jakiej bylam)- najgorsza jak jest
              oczywiscie, bo gdzie niegdzie wcale nie ma..., ale juz np. w Sianozetach- 1 km.
              dalej juz o niebo lepsza.
          • Gość: yeti Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: 194.42.116.* 16.05.06, 11:43
            Kolobrzeg..co za syf!!!!bleeeeeee
    • Gość: olka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:43
      Mnie też nie podobała się plaża w Ustroniu Morskim (a właściwie jej brak), a w
      Sianożętach choć była szersza to piasek był zmieszany z drobniutkimi
      pokruszonymi muszelkami i bez butków plażowych ani rusz (zwłaszcza mój 3 letni
      syn miał problem). W te rejony już raczej nie wrócę.
    • Gość: adamust Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.astra-net.com 07.03.06, 20:53
      Nastąpiła zmiana nasypano 2,5 m piasku na plaże. Znacznie się poszerzyła
    • leff Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 10.03.06, 09:23
      Jastrzębia Góra

• Gość: dd Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.toya.net.pl 11.03.06, 20:47
        jeszcze Śliwin bym dodał - teraz to "przedmieście" Rewala
        kiedyś piękny klif i dość szeroka ładna plaża, dziś...sam klif ;).
      • Gość: leofia Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:57
        nie zgadzam się- może zejścia są niefortunne- w końcu wybrzeże klifowe, ale
        plaża jest całkiem fajna.
        • Gość: leofia Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:57
          pisałem o Jastrzębiej
          • Gość: Łeba, Sobieszewo Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:52
            okropnie brudno, odchody ludzkie, psie , pełno szkła , brudny, gruby piasek
            • Gość: Leba, Sobieszewo Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:54
              pisałem o łEBIE I SOBIESZEWIE,
              OSTATNIO BYłEM W STEGNIE - TEż FATALNIE ( ALE PRZED SEZONEM) NIE WIEM JAK LATEM
              TAM JEST
              • Gość: Anka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:28
                Buuuuuuuuu, ja się wybieram w tym roku do Jantara (mieścina obok Stegny), czy
                naprawdę tak brudno jest w tych okolicach???
                • Gość: Do Anki Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:11
                  Weż ze sobą środki czystości
                  ..............w dużej ilości
                  niezłe rymy co, ale bądż gotowa na syf
                • jona_ Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 24.05.06, 23:54
                  Do Agi- co sie wybiera do Jantara- piekna plaza, szeroka, cudny piasek- bylam w
                  sierpniu ubieglego roku- do czystosci wody w tym rejonie mog emiec wiele
                  zastrzezen- ale plaza jest szeroka i 500 metrow od glownego zejscia- masz
                  swiety spokoj, plytka, ciepla wode, drobny piaseczek ..jak masz szczesccie to
                  nei masz smieci- z tym roznie niestety ;->
                  • jona_ Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 24.05.06, 23:55
                    ups, przepraszam mialo byc "_do_Anki_ nei do Agi! ;->
        • chisme Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 23.06.06, 00:57
          W Rewalu są dwa łagodne zejścia na plażę.
      • Gość: mati Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:23
        zgadzam się żę Jastrzębia Góra okropna mieścina , zejście na plażę horror
        nigdy już tam nie pojedziemy!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: turystka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 13:49
      do góry.......
    • Gość: pani_dj Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.acn.waw.pl 09.05.06, 11:47
      najgorsza w jastrzebiej gorze
      (najlepsza i ulubiona w lebie)
      • Gość: FanJastrzębiej G. Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:18
        jastrzębia Góra-----Najpiękniejsza, najbardziej urokliwa i tylko dla
        wybrańców!!nie dla maruderów!!! czysta woda, piasek, morze bez zimnych prądów,
        jak w Kołobrzegu ,
        BEZ GRUBYCH KARKóW JAK W łEBIE,
        prawda jest taka,że albo się kocha JG., albo ją nienawidzi
    • calluna Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 10.05.06, 13:42
      ja sie podpisuję pod powyższym postem;) ja tez uwielbiam plażę w Jastrzębiej,
      ale cos mam wrażenie ze to ze wzglądu na dobre wspomnienia;) zejście faktycznie
      średnie, ale nie powiedziałabym ze tragiczne
    • Gość: 123 z Częstochowy Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:34
      Najgorsza plaża o poranku to plaża w Rowach, gdzie z wielkiego namiotu
      codziennie ryczała muzyka techno. Słychać w promieniu paru kilometrów
      • Gość: Jaca Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.elk.mm.pl 17.05.06, 21:06
        Zajdźcie na plaże w okolicach mola w Sopocie. Byłem tam w weekend. Totalna
        masakra, strach zdjąć buta z nogi. Pobite butelki, śruby a nawet prezerwatywy.
        • Gość: ach Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.chello.pl 05.07.06, 14:43
          sama się ta plaża pobrudzila i zakondoniła
    • Gość: Jogigigigi Re: najgorsza i najdroższa plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:24
      ?
    • Gość: etykietka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:44
      MIELNO!!!!!!!!! ALE OBOK W łAZACH JUZ łADNIE :-)
      • Gość: gosc Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:16
        najgorsza, najbrzydsza i najbrudniejsza jest plaża w Stegnie gdańskiej. A w
        weekendy nie ma gdzie szpilki wcisnąć. Natomiast Jantra o który ktoś pytał jest ok.
        • kejti29 Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 11.06.06, 23:05
          jastrzebi gora
          • Gość: kaśka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:59
            Nie zgadzam się, najlepsza plaża jest w Jastrzębiej- nigdzie takiej nie ma
            !!!
            • prusiak Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 14.06.06, 10:31
              Gość portalu: kaśka napisał(a):

> Nie zgadzam się, najlepsza plaża jest w Jastrzębiej- nigdzie takiej nie ma
              > !!!

Nooo, nie ma, bo w samej jastrzebiej tez jej nie ma ;)
              Ale po bokach jak najbardziej jest..
              • Gość: kASKA Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:34
                a TEN PIASEK , A OBOK WODA W jASTRZęBIEJ TO CO TO JEST?
                • prusiak Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 14.06.06, 15:01
                  Nie wiem czy tam bylas, ale w samej jastrzebiej woda bije falami o klif, jeszcze
                  kilka lat temu to tam byla plaza......
        • Gość: Stegna i Stogi Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:57
          Podobne nazwy i menelstwo
    • mo1717 Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 12.06.06, 08:48
      Kołobrzeg - po wschodniej stronie portu. tzn ta plaża której juz prawie nie
      ma....
      • akrobat Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 13.06.06, 14:52
        A w Chłapowie??
        • Gość: ania Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 08:44
          jastrzebia jest piekna!!
          do zejscia na plaze po prostu trzeba sie przyzwyczaic
          jesyny minus -wasa
          ale obok w karwi tez cudnai szeeroka!!
          • Gość: ania Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 08:45
            a najgorsza JEST W PUCKU-prawie jej nie ma, zarosnieta, waska...i
            zatoka-jeziorko...:(
          • Gość: to jak? Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:36
            To jak w końcu jest z Plażą w Jastrzębiej Górze??? Jest tam, czy też jej nie ma???
            • Gość: rafal Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: 194.25.214.* 06.07.06, 10:28
              A co powiecie na temat Utsronia Morskiego , powiekszyli ta plaze czy nie???
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka