Gość: turysta IP: *.toya.net.pl 26.02.06, 11:14 Ustronie Morskie jakieś inne typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DADA Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: 82.139.50.* 26.02.06, 14:19 E tam... najgorsza jest na Wyspie Sobieszowskiej- w Sobieszewie blisko Gdańska a jeszcze gorsza bo dzika zupełnie/konary, jakies patyki, robale, kamienie/- w Świbnie/kilka kilomatrów za Sobieszewem.NIE POLECAM!!!!!Brrrrr na samo wspomnienie ech........................tylko kase wydaliśmy a zamiast wakacji mieliśmy KOSZMAR DNIA I NOCY LETNIEJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2751 Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 26.02.06, 19:45 nie zgadzam sie ze najgorsza plaza jest w Ustroniu Morskim, byłam tam w zeszle wakacje i w tym roku rownież jedziemy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martttin Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 27.02.06, 10:54 gosia2751 napisała: > nie zgadzam sie ze najgorsza plaza jest w Ustroniu Morskim, byłam tam w zeszle > wakacje i w tym roku rownież jedziemy!!!!!!!!!!!!!! W tymrokubedzies zmiala jeszcze wiecej plazy w Ustroniu Morskim :) poniewaz odtworzona plaze na odcinku ok 500 metrow :) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 27.02.06, 11:56 to juz tam nic nie zostanie:) takze uwazam, ze w UM jest najgorsza ( na jakiej bylam)- najgorsza jak jest oczywiscie, bo gdzie niegdzie wcale nie ma..., ale juz np. w Sianozetach- 1 km. dalej juz o niebo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: 194.42.116.* 16.05.06, 11:43 Kolobrzeg..co za syf!!!!bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:43 Mnie też nie podobała się plaża w Ustroniu Morskim (a właściwie jej brak), a w Sianożętach choć była szersza to piasek był zmieszany z drobniutkimi pokruszonymi muszelkami i bez butków plażowych ani rusz (zwłaszcza mój 3 letni syn miał problem). W te rejony już raczej nie wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamust Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.astra-net.com 07.03.06, 20:53 Nastąpiła zmiana nasypano 2,5 m piasku na plaże. Znacznie się poszerzyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.toya.net.pl 11.03.06, 20:47 jeszcze Śliwin bym dodał - teraz to "przedmieście" Rewala kiedyś piękny klif i dość szeroka ładna plaża, dziś...sam klif ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leofia Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:57 nie zgadzam się- może zejścia są niefortunne- w końcu wybrzeże klifowe, ale plaża jest całkiem fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leofia Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:57 pisałem o Jastrzębiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łeba, Sobieszewo Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:52 okropnie brudno, odchody ludzkie, psie , pełno szkła , brudny, gruby piasek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leba, Sobieszewo Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:54 pisałem o łEBIE I SOBIESZEWIE, OSTATNIO BYłEM W STEGNIE - TEż FATALNIE ( ALE PRZED SEZONEM) NIE WIEM JAK LATEM TAM JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:28 Buuuuuuuuu, ja się wybieram w tym roku do Jantara (mieścina obok Stegny), czy naprawdę tak brudno jest w tych okolicach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Anki Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:11 Weż ze sobą środki czystości ..............w dużej ilości niezłe rymy co, ale bądż gotowa na syf Odpowiedz Link Zgłoś
jona_ Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 24.05.06, 23:54 Do Agi- co sie wybiera do Jantara- piekna plaza, szeroka, cudny piasek- bylam w sierpniu ubieglego roku- do czystosci wody w tym rejonie mog emiec wiele zastrzezen- ale plaza jest szeroka i 500 metrow od glownego zejscia- masz swiety spokoj, plytka, ciepla wode, drobny piaseczek ..jak masz szczesccie to nei masz smieci- z tym roznie niestety ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
jona_ Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 24.05.06, 23:55 ups, przepraszam mialo byc "_do_Anki_ nei do Agi! ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
chisme Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 23.06.06, 00:57 W Rewalu są dwa łagodne zejścia na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:23 zgadzam się żę Jastrzębia Góra okropna mieścina , zejście na plażę horror nigdy już tam nie pojedziemy!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 13:49 do góry....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.acn.waw.pl 09.05.06, 11:47 najgorsza w jastrzebiej gorze (najlepsza i ulubiona w lebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanJastrzębiej G. Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:18 jastrzębia Góra-----Najpiękniejsza, najbardziej urokliwa i tylko dla wybrańców!!nie dla maruderów!!! czysta woda, piasek, morze bez zimnych prądów, jak w Kołobrzegu , BEZ GRUBYCH KARKóW JAK W łEBIE, prawda jest taka,że albo się kocha JG., albo ją nienawidzi Odpowiedz Link Zgłoś
calluna Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 10.05.06, 13:42 ja sie podpisuję pod powyższym postem;) ja tez uwielbiam plażę w Jastrzębiej, ale cos mam wrażenie ze to ze wzglądu na dobre wspomnienia;) zejście faktycznie średnie, ale nie powiedziałabym ze tragiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 z Częstochowy Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:34 Najgorsza plaża o poranku to plaża w Rowach, gdzie z wielkiego namiotu codziennie ryczała muzyka techno. Słychać w promieniu paru kilometrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.elk.mm.pl 17.05.06, 21:06 Zajdźcie na plaże w okolicach mola w Sopocie. Byłem tam w weekend. Totalna masakra, strach zdjąć buta z nogi. Pobite butelki, śruby a nawet prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.chello.pl 05.07.06, 14:43 sama się ta plaża pobrudzila i zakondoniła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogigigigi Re: najgorsza i najdroższa plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:24 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etykietka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:44 MIELNO!!!!!!!!! ALE OBOK W łAZACH JUZ łADNIE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:16 najgorsza, najbrzydsza i najbrudniejsza jest plaża w Stegnie gdańskiej. A w weekendy nie ma gdzie szpilki wcisnąć. Natomiast Jantra o który ktoś pytał jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:59 Nie zgadzam się, najlepsza plaża jest w Jastrzębiej- nigdzie takiej nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
prusiak Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 14.06.06, 10:31 Gość portalu: kaśka napisał(a): > Nie zgadzam się, najlepsza plaża jest w Jastrzębiej- nigdzie takiej nie ma > !!! Nooo, nie ma, bo w samej jastrzebiej tez jej nie ma ;) Ale po bokach jak najbardziej jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kASKA Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:34 a TEN PIASEK , A OBOK WODA W jASTRZęBIEJ TO CO TO JEST? Odpowiedz Link Zgłoś
prusiak Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 14.06.06, 15:01 Nie wiem czy tam bylas, ale w samej jastrzebiej woda bije falami o klif, jeszcze kilka lat temu to tam byla plaza...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stegna i Stogi Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:57 Podobne nazwy i menelstwo Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem 12.06.06, 08:48 Kołobrzeg - po wschodniej stronie portu. tzn ta plaża której juz prawie nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 08:44 jastrzebia jest piekna!! do zejscia na plaze po prostu trzeba sie przyzwyczaic jesyny minus -wasa ale obok w karwi tez cudnai szeeroka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 08:45 a najgorsza JEST W PUCKU-prawie jej nie ma, zarosnieta, waska...i zatoka-jeziorko...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jak? Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:36 To jak w końcu jest z Plażą w Jastrzębiej Górze??? Jest tam, czy też jej nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: najgorsza plaża nad Bałtykiem IP: 194.25.214.* 06.07.06, 10:28 A co powiecie na temat Utsronia Morskiego , powiekszyli ta plaze czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś