naimi 03.08.06, 10:02 Zarezerwowalam tam pokoj, po zdjeciach wyglada ze bedzie ladnie, ale wiadomo co na zdjeciach nie zawsze jest prawda, czy ktostam był? jakie warunki? dziekuje z gory i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamot Re: Władysławowo Pokoje Gościnne Włodzimierz Stoc 24.08.06, 20:42 Jak pobyt ci minął bo też zarezerwowałem tam pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
lamot Re: Władysławowo Pokoje Gościnne Włodzimierz Stoc 25.08.06, 08:50 Tu jest link www.polwysep.pl/stocki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: Władysławowo Pokoje Gościnne Włodzimierz Stoc IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.06, 09:12 w zasadzie może być, tylko z tymi odległościami to ściema ...trzeba dodać po 500 m Odpowiedz Link Zgłoś
lamot Re: Władysławowo Pokoje Gościnne Włodzimierz Stoc 25.08.06, 12:16 Te odległości to mniejszy problem. Wysyłam tam rodziców(emeryci) i nie wiem zabardzo czy to odpowiednie miejsce. Chodzi mi przedewszystkim o warunki i czy w okolicy jest w miarę spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyprianb Re: Władysławowo Pokoje Gościnne Włodzimierz Stoc 04.09.06, 10:12 Ja mam taniej od sStockiego bliżej morza i spokojniej. www.wladyslawowo.er.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naimi Re: Władysławowo Pokoje Gościnne Włodzimierz Stoc IP: *.aster.pl 03.09.06, 22:34 wrocilam, nie zaluje wybou, do morza bliziutko, do centrum tez wmiare blisko, warunki w pokoju bardzo dobre, ogolem bardzo sympatycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lamot Re: Władysławowo Pokoje Gościnne Włodzimierz Stoc 15.09.06, 21:16 Właśnie wrocili rodzice i są bardzo zadowoleni i już planują wyjazd w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś