Dodaj do ulubionych

Międzyzdroje przy plaży - doradźcie - tanio ;-)

02.03.07, 14:05
Witam szukam w Międzyzdrojach (choć niekoniecznie) warunek przy plaży (50
metrów od morza) dużo jest tam osrodków i kwater, wiem bo byłam i ostatecznie
pojadę w to samo miejsce

Proszę doradzcie coś (pokój) dla mnie i dla 1,5 rocznego dziecka - moze być
osodek (standart nie jest taki ważny, ważniejsze zeby było tanio)
dobrze zeby dziecko było za darmo (pokoj moze byc 1 osobowy) bo i tak musze
wziać łóżeczko + słoiczki z domu (alergik)

Ale dobrze zebym mogła tam wykupić obiady dla siebie albo gdzieś w pobliżu
były

dzięki

moze być też Swinouście KOłobrzeg - byleby w maju już tam było pootwierane
czyli coś większego i na zachodzie POlski
Obserwuj wątek
    • Gość: z miedzyzdroiiiii Re: Międzyzdroje przy plaży - doradźcie - tanio ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:31
      he he he miedzyzdroje tanio?
      50 metrow do pklazy to musisz sie liczyc min 130 zl od osoby ale majac takie
      wymagania trzeba zaplacic...mercedesa za 5zl nie kupisz...
    • bammbi Re: Międzyzdroje przy plaży - doradźcie - tanio ; 03.03.07, 18:04
      No ciekawe

Ciekawe czemu w Międzyzdrojach zaraz przy plaży 30 metrow od morza w większości
      ośordków mozna znalezc bez specjalnego szukania pokoje za 20 zł od osoby, w
      fanych sprawdzonych pensonatach (DOMY WCZASOWE) pokoje z umywalkami bo z
      łazienką jestrzeczywiście kilkanaście zł drożej.

TANIOCHA

wychodzi mi że za 2 tygodnie z dzieckiem same noclegi zapłacę 280 zł !
      za 3 tygodnie zapłacę 400 zł

Super wypasiony Obiad kosztuje w takim domu wczasowym 15 zł
      tyle samo w innym domu wcazasowym (mozna wybrać menu, w isć raz tu raz tam)
      wszystko przy PROMENADZIE GWIAZD - więc bez przesady

Raczej bym zapytała - Dlaczego tak tanio ?
      • Gość: kasia Re: Międzyzdroje przy plaży - doradźcie - tanio ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:57
        mieszkam w miedzyzdrojach owszem za 20 zl to masz kamping i w zadnym wypadku
        nie przy plazy , pokoje w sezonie bez lazienki kosztuja od 35 zl ...pozatym
        miedzyzdroje sa ogolnie drogie bo popularne...
        • Gość: kasia chyba troche klamieszjezeli tak latwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:03
          to czemu szukasz na forum,,,mieszkam w miedzyzdrojach i wiem ile ludzie biora w
          domkach za pokoje duzo dalej niz 300 metrow do plazy a przy samej promenadzie
          to sa apartamentowce i wille , i jeszcze jedno wynajecie lezaka na plazy
          kosztuje 20 zl na caly dzien takze nie pisz bzdur ..i nie rob wody z mozgu
          innym ludziom nie ma takich cen jak 20 zl od osoby , chyba ze w wiosce
          agroturystycznej odleglej od kurortu turystycznego, poprostu szukasz taniochy
          nie mozesz znalesc wiec pytasz na forum...
          • Gość: BAMMBI Re: chyba troche klamieszjezeli tak latwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.03.07, 10:01
            Szukałam na forum ale juz znalazłam

POwiedz mi w takim razie dlaczego pokoje we wszystkich ośrodkach poza
            POsejdonem FWP czyli Błykasicach i Kasiach (a jest ich chyba z 10) położone 30
            metrów od plaży na promenadzie - od osoby kosztują 20 zł (bez łazienki ale z
            umywalką) ?

Wczoraj dzwoniłam właśnie, jest ich około 10 domów wczasowych do wyboru.
            Na miejscu są też obiady po 15 zł.
            Ja szukam w maju ale w czerwcu jest też TA SAMA CENA !
            tO BYŁ pierwszy lepszy do którego zadzwoniłam..............

POza tym jest jeszcze ok 300 kwater prywatnych (Wille) gdzie obowiązują podobne
            ceny. Dziecko , potwierdzili - że przebywa GRATIS
          • Gość: bammi Re: chyba troche klamieszjezeli tak latwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.03.07, 10:04
            To ZADZWOŃ SOBIE SAMA DO FWP KASIA LUB BŁYSKAWICA I ZAPYTAJ !

SAMA NIE PISZ GŁUPOT

PODAJĘ CENĘ AKTUALNĄ NA 3 MARCA KTÓRA MA OBOWIĄZYWAĆ W MAJU I CZERWCU (BO WTEDY
            JADĘ) - PODANO MI W BIURZE POSEJDONA, W KTÓRYM OCZYWIŚCIE CENY SĄ WYŻSZE

20 ZŁ/ OSOBY/POKÓJ Z UMYWALKĄ
            MAŁE DZIECKO - JEST ZA DARMO

A DO WYBORU JEST PRAWIE 10 OŚORODKÓW NA SAMEJ PROMENADZIE LUB W POBLIŻU (OD 30
            METRÓW PLAŻA)

Z POWAŻANIEM :O)
        • Gość: bammbi Re: Międzyzdroje przy plaży - doradźcie - tanio ; IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.03.07, 10:17
          A to juz trochę potaniłaś bo wcześniej pisałaś że muszę liczyć 135 zł za dzień
          a teraz już tylko 35 ? :-)
          • Gość: mieszkanka... Re: Międzyzdroje przy plaży - doradźcie - tanio ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 12:21
            to nie ja pisalam po 135 ....
            i mowie ci nie pisz bzdur ja nie musze dzwonic , bo wiem po ile sa pokoje ,
            apartamenty w moim miescie a ...
            i mowa jest o SEZONIE nie o wiosnie! pozatym kazdy logicznie myslacy czlowiem
            wie za za 20 zl to moga byc tylko OBSKURNE WARUNKI!
    • Gość: bammbi Re: Międzyzdroje przy plaży - doradźcie - tanio ; IP: 195.205.191.* 04.03.07, 14:10

Nie wiem i nie obchodzi mnie o czym piszesz, bo ja pisałam jasno że szukam w
      MAJU, jak piszesz o czym innym to pisz w swoim wątku

a Tu masz te obskurne warunki, to są te ośrodki, gdzie ceny za osobę są od 20 zł
      do 50 zł (z łazienką i tV sat)

www.osrodki.com/wczasy/13_miedzyzdroje/mi_01.html
      dziwne że akurat Ci którzy niewiele mają swojego mają za to olbrzymie
      wymagania i oczekiwania co do standartu ośrodków na wczasach i zawsze narzekają,
      zawsze im mało jedzenia, nie ten kolor kafelków itp itd
    • Gość: miedzyzdroje... Re: Międzyzdroje przy plaży - doradźcie - tanio ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:38
      naucz sie czytac...
      i liczyc w posejdonie na 7 dni...ponad 600 zl w maju to nawet bez dziecka
      ile ci wyjdzie
      zreszta szkoda slow ..jak widze tego typu turystow co roku to mi niedobrze
      zachowuja sie jak szarancza ktora mysli ze wszystko bedzie za darmo...
      zreszta szkoda slow ..pewnie bedziesz sie wylocac o rybke bo za drogo..
      a tutaj rybka bedzie duzo drozsza niz 20 zl...
      napisalas ze ci co maja malo chcieliby luksusow to wlasnie opisalas sama siebie
      a ...nie zastanawialas sie moze wlasciel osrodka da ci znizke albo rozlozy na
      raty
      no coments...
      • Gość: przeczytalam przeczytaj i wez kalkulator:-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:57
        sprawdzilam zeby sie upenic nawet w obskurnej blyskawicy 150m od plazy ceny z
        umywalka zaczynaja sie od 30 zl (poza sezonem)..nie rob ludziom wody z mozgu i
        nie wprowadzaj innych w blad..
        szkoda nawet odpisywac ci klamczucho....
        • Gość: Hania Re: przeczytaj i wez kalkulator:-( IP: 195.205.191.* 04.03.07, 16:00

Człowieku uspokój się !

Sama jesteś kłamczuchą, podaję co mi powiedzieli wczoraj gdy dzwniłam na
          recpecję do POSEJDONA, podali mi że ceny są od 20 zł za pokój 1 osobowy !
          Ceny są od 20 zł do 50 zł w zależonosci od tego czy jest łazienka w pokoju czy
          nie ma

co boisz się że nie dorobisz w tym roku ?

Akurat byłam w Amberze w hotelu na imprezie organizowanej z pracy (wyjazd
          służbowy) i nie uważam żeby tam było coś super, żadna mi atrakcja wozić sie z
          dzieckiem małym windą bo miałam tam pokój prawie na samej górze.

CZemu sie burzysz, bo ludzie mogą sobie tam zadzwonić i sprawdzic sami ?
          Bo nie przyjdą przepłacac za to samo po 130 pln?

Wiesz, jak szkoda czasu mi odpisywać to zajmij się czymś pożytecznym
          przejdz sie na plaze i wrzuc na luz, pzdr
          • Gość: bammbi Re: przeczytaj i wez kalkulator:-( IP: 195.205.191.* 04.03.07, 16:06
            PS

pewnie ty tam te ryby sprzedajesz ze tak ci żółć wypływa z tego powodu...
          • Gość: mieszkanka strona posejdona .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:15
            to poczytaj sobie na stronie posejdona
            jakie sa ceny TURNUSOWE..
            i nie osmieszaj sie ..
            • Gość: no coments Re: strona posejdona .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:22
              amber zadna atrakcja ha ha ha
              no coz pozostalo ci powiedziec
              ............za to komunistyczny stary osrodek wczasowy jest atrakcja w ktorym
              bedziesz wlazila po schodach na 30 pietro a ha ha ha ha czym cena wyzsza to
              lepszy standart niestety tak jak ze wszystkim zara powiesz ze twoj maluch jest
              lepszy od mera bo po co przeplacac..
              a pamietaj ze w osrodkach wczasowych musisz dostosowac sie do turnusu..
              wez sobie poczytaj wpierw ,pozatym tam nie ma pokoi 1-osobowych tylko miejsce w
              pokoju 2 , 3 osobowym...radze sie zapoznac z oferta zanim napiszesz kolejna
              bzdure i wprowadzisz ludzi w blad...
    • Gość: Janek9930 Kultura, Kultura szczególnie w niedzielę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:05
      BAMMBI - zamiast się kłócić w nieskończoność to spróbuj udowodnić rację. Jeśli
      nie jesteś w stanie to niedziw się krytyce. Ale skoro mówisz "jest tak napisane
      na stronie" to wrzuć linka z tej strony, zobaczymy ceny i po problemie.
      MIESZKANKA - na tym poziomie nikt na forum nie życzy sobie rozmawiać. Wyzywanie
      innych źle świadczy o Tobie - także a nawet przedewszystkim jako ewentualnej
      kwaterodawczyni. Nigdy bym nie chciał nocować u kogoś takiego jak Ty.
      • Gość: mieszkanka Re: Kultura, Kultura szczególnie w niedzielę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:47
        sluchaj
        wkurzaja mnie osoby ktore klamia ...
        nie jestem kwaterodawczynia ludzie ..
        mieszkam tu wiem jakie sa ceny a jak jktos wpiera mi nieprawde to
        reaguje nerwowo..
        zaraz podam linka i zobaczycie ze ta osoba kreci...
        i to wam maci w glowie ja kwatery nie potrzebuje
        • Gość: mieszkanka prosze cennik.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:52
          www.navigator_kolobrzeg.pl/domy_wczasowe/posejdon.htm
          • Gość: Hania Re: prosze cennik.................... IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.03.07, 20:29
            Przestań męczyć Kobieto

- po co upierasz sie przy POSEJDONIE - skoro jasno pisałam że w nim jest drożej
            a oferta obowiązuje w 10 innych ośrodkach W miĘDZYZDROJACH poza POSEJDONEM,

więc po co ludzi w błąd wprowadzasz, NIC PROSTSZEGO JAK TAM ZADZWONIĆ I ZAPYTAĆ
            PO ILE SĄ TANSZE POKOJE W MAJU I CZERWCU, MNIE POWIEDZIELI WYRAZNIE ZE OD 20 ZŁ
            ZA OSOBĘ, KILKA RAZY PYTAŁAM CZY NA PEWNO BO TEŻ WYDAWAŁO MI SIĘ TO ZBYT TANIO -
            jednak tak jest !

cennika nie ma na stronie, dlatego do nich zadzwoniłam

linka podałam juz poprzednio

www.osrodki.com/wczasy/13_miedzyzdroje/mi_01.html
            podałam wyraznie że ceny są od 20 do 50 zł w ośordkach FWP w MIędzyzdrojach
            (OPRÓCZ POSEJDONA KTÓRY JEST HOTELEM O BARDZO WYSOKIM STANDARDZIE I TAM CENY SĄ
            INNE - jakie nie wiem nie pytałam )

cENY PODANO MI PRZEZ TELEFON W SOBOTĘ 3 III 2007 r., W RECEPCJI POSEJDONA (ZIMĄ
            TYLKO POSEJDON JEST CZYNNY, WIOSNA RUSZAJA INNE OŚRODKI) ceny są od 20 zł za
            pokój bez łazienki z samą umywalką do 35-50 zł za pokoje z balkonami TV SAT i
            łazienką przy pokoju.

Ceny podano mi przez telefon INFORMUJĄC MNIE ŻE MOGĘ JUZ TERAZ ZROBIĆ
            REZERWACJĘ i przedpłatę jeśli jestem znam już termin przyjazdu. Dziecko 1,5
            roku jest za darmo.

Nie wiem o co się sprzeczasz i kłócisz, nie widzę nic prostszego niż tam
            zadzwonić jesli ktos się tam wybiera i zapytać

TAK WIĘC PRZESTAĆ KŁAMAĆ I SIĘ RZUCAĆ ZAŁÓŻ SOBIE JAKIŚ INNY WĄTEK W KTÓRYM
            WYLEWAJ SWOJE ŻALE na temat nie sprzedanej ryby i kwatery
    • Gość: Janek 9930 Bambi-Hania wygrała. Cennik 20zł w maju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:20
      Tylko takie sprawy załatwia sie samemu a nie łapami obcego faceta!
      Pozatym co do czerwca już racji nie masz bo wtedy 30zł. Cennik dotyczy tylko
      pokoi II i III kategorii i wyłącznie w Kasi XII i XIII oraz w Błyskawicach
      VI,VII,IX,XI. W pozostałych Kasiach i Błyskawicach oraz w Posejdonie drożej.
      www.fwp.pl/files/pawel/mzdroje/mzdroje%20cennik.pdf
      Pozdrawiam Was wszystkie miłe panie i życzę z okazji Dnia Kobiet więcej
      uśmiechu a i miłości bo tego nigdy za wiele.
      • Gość: Janek9930 Re: Bambi-Hania wygrała. Cennik 20zł w maju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:28
        Zapomniałem podac główna stronę
        www.fwp.pl/1128.dhtml
        cennik u dołu nad kamerką
        • Gość: mieszkanka czytajcie i liczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:09
          bambi napisala o posejdonie ..
          i o kwaterach 30 metrow przy plazy
          te ktore ty podales nie znajduja sie przy plazy( 30 metrow)
          tylko 150 metrow
          mowa byla o posejdonie i dzwonieniu do niego........
          pozatym czesto sie zdarza ze za takie pieniadze dostaje sie pokoj z kims zeby
          wypelnic caly pokoj tzn.2 osoby sa zakwaterowane w pokoju 3 osobowym z kims
          wiem co mowie dziewczyny pracuja w takich tanich osrodkach
          a jeszcze jedno cena przez tel jest zawsze inna ,pozniej dochodzi
          klimatyczne,sprzatanie,parking itp...babcie w domkach wynajmuja po 35zl takze
          wiem co mowie................
          • Gość: mieszkanka Re: czytajcie i liczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:13
            czytam i blyskawica nie ma po 20 zl..
            i zadne z tych polozonych przy alei gwiazd ,napisz ktory ma po 20 zl i 30
            metrow do plazy...
            • Gość: Janek9930 Re: czytajcie i liczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:13
              Ciężka jesteś, nie wiesz kiedy przestać. Odpowiem ostatni raz
              www.fwp.pl/5410.dhtml
              Błyskawice też mają po 20zł. Dokładnie te w/w (proszę jeszcze raz dokładnie
              przeczytac na podanych przezemnie str.). Błyskawice(7,9) są połóżone 100m od
              morza. Dla mnie to dalej bliziutko i nie ma co tu chwytać za język, bo czasami
              w budynku bliższym wewn. od wejścia do samego pokoju mozna iść w sumie dalej.
              Ta pani właśnie wykluczała Posejdona z tych tańszych ofert (proszę doczytać).
              Jeśli o standardzie mowa to kazdy wie czego mniej więcej oczekiwać za 20zł.
              Najważniejsze by ciepła woda była od wcześnie rana do północy ale teraz to
              wszędzie jest przez 24 h. Z powodu bardzo ograniczonych funduszy (bagatela
              jakieś 80% Polaków, z których przynajmniej część próbuje jeszcze coś dla
              zdrowia dziecka wykombinować i mimo wszystko pojechać nad morze) tej pani
              pozostaje ta oferta lub namiot. Byłem z rodziną pod namiotem i byłem w
              podobnych ośrodkach ze współną łazienką na 6 pokoi a wcześniej z 2 łazienkami
              na 20 pokoi (nawet bez umywalki w pokoju) i różnica niesamowita szczególnie jak
              sie ma małe dzieci. Do wspólnych łazienek mozna się przyzwyczaić nawet w I-szym
              dniu pobytu, wystarczy mieć dla dziecka nocnik. Umywalka w pokoju powoduje ze
              nie musimy po wodę latać dalej a i naczynia mozemy umyć na miejscu. Pewny dach
              nad głową i drzwi na klucz oraz zawsze większa przestrzeń to jest to czego
              potrzeba samotnej matce z dzieckiem. Najważniejsze, ze cenowo można wyrobić na
              wiele więcej dni pobytu nad morzem, co dla dziecka i matki jest najwazniejsze.
              Te oferty nawet te 150m od morza są myślę w sam raz dla tej pani. Zwłaszcza, że
              jest duża szansa w maju na otrzymanie "jedynki" co na ogół na kwaterach i w
              większości ośrodków jest niemożliwe a w hotelach nadto drogie. Co do opłaty
              klimatycznej to się zgodzę ale to się ustala przez tel. wcześniej. Ja miałem
              opłatę juz wcześniej wliczoną. Powtarzam jednak - takie sprawy załatwia się
              telefonicznie a pewnie mozna nawet otrzymac potwierdzenie faxem, bo w końcu to
              jest firma z kompleksem budynków. Był to mój ostatni post pod tym wątkiem więc
              pozdrawiam.
              • Gość: Janek9930 Re: czytajcie i liczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:38
                Jeszcze 2 rzeczy, które mi się nasunęły na myśl. W sezonie cena jest 40zł a to
                juz nie jest cena za byle jaki standard więc nie moze tam być tragicznie jak
                ktoś tu próbował sądzić. Jest natomiast sprawa o która trzeba koniecznie spytać
                telefonicznie (skoncentrowaliśmy się na noclegu, klimatycznym, parkingowym
                a "haczyk" być może jest w czym innym), mianowicie czy posiłki nie są czasem
                obowiązkowe i czy w ogóle można bez nich otrzymać nocleg (patrzę wszędzie i
                nigdzie nie mogę tego doczytać). No bo co po tanim noclegu jak za śniadanie i
                obiad trzeba płacić "po" 20zł. Bambi-Haniu co mówili na ten temat przez
                telefon? Czy w ogóle o tym rozmawialiście? Jeszcze jedno. Kołobrzeg odpada bo
                tam w ośrodkach blisko morza i to 150m ceny dużo, dużo wyższe. To po prostu
                sanatoria.
                • Gość: MIESZKANKA Re: czytajcie i liczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:34
                  czlowieku 40 zl to drogo?
                  ludzie wy nie widzicie tych lozek na zdjeciach....no ale coz piszesz o lazience
                  na 20 pokoi ...no coments...jakie ceny takie warunki...
                  niestety ja nigdzie nie wyczytalam pokoi za 20 zl zreszta to nie ja tam bede
                  w tym pokoju...jak mozna wynajac pokoj z jedna lazienka na 6 pokoi RATUNKU
                  • Gość: Janek9930 Re: czytajcie i liczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 20:52
                    A wiesz jak było fajnie. Częstszy kontakt z ludźmi, których poznaje sie nie
                    tylko na korytarzu ale i w ki..u. Dzieciaki szybko poznały inne dzieci. Mówiąc
                    łazienka - nie oznacza to ze znajduje sie w niej 1 prysznic i 1 klozet czy
                    umywalka. Dlatego trzeba to inaczej liczyc na te pokoje bo czasami na kwaterach
                    u pań wspomnianych parę razy przez ciebie (a podejżewam, ze twoja mama jest
                    jedną z nich) łazienka na korytarzu na 3, ba na 2 pokoje daje o wiele gorsze
                    możliwości dostępu do prysznica ubikacji czy choćby nalania wody do czajnika.
                    Radzę kiedyś spróbować - wtedy zmienisz podejście do życia, będziesz mniej
                    nadęta, mniej nerwowa a twoje odpowiedzi na forum będą życzliwsze ludziom i
                    mniej up......we. Nocleg dla 4-os. rodziny kosztował nas odpowiednio 55 i 60
                    zł. Tym się kierowałem ja i moja żona , która nie jest taką gwiazdą jak ty. Tym
                    kieruje się też ogromna większośc polskich rodzin ( coraz mniejsza bo jednak
                    pomału idziemy ku lepszemu z zarobkami) chcąc wyjechać gdziekolwiek zamiast
                    całe wakacje siedzieć na własnym miejscu. Idąc twoim tokiem myślenia trzeba
                    byłoby zlikwidowac pola namiotowe, campingi, wszystkie kwatery, ośrodki i
                    pensjonaty ze wspólnymi łazienkami. Myślę, ze jeszcze z 10 lat i wszystkie
                    pokoje będą musiały mieć łazieneczki w pokoju (tylko takich będa szukali
                    turyści) ale tymczasem wczasowicze muszą szukać tanich noclegów kosztem
                    wyrzeczeń.
                    • Gość: mieszkanka tak tak jak wspaniale kapac sie po kims...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 21:32
                      brrr wiem wiem co maszpowiedziec wspolczuje ci naprawde..
                      zaden czlowiek co ma za grosz godnosci nie zniesie takich warunkow brud, syf po
                      innych ludziach brak wieczoremm cieplej wody ...jak slysze na plazy tych
                      zrozpaczonych ludzi co umyc sie nie moga..
                      ale tak jak kategoria samochodu tak i ludzi
                      a do twojej wiadomosci co ty z tymi pokojami ?
                      mam dom nad morzem miszkam w warszawie na wakacje, i nie tylko, tu przyjezdzam
                      takze
                      pudlo...pudlo..moj drogi

naprawde wspolczuje....obym nigdy nie musiala tak zyc i spedzac wczasow ;-]
                      • Gość: Janek9930 Re: tak tak jak wspaniale kapac sie po kims...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 21:45
                        > zaden czlowiek co ma za grosz godnosci nie zniesie takich warunkow brud, syf
                        po
                        > innych ludziach brak wieczoremm cieplej wody ...jak slysze na plazy tych
                        > zrozpaczonych ludzi co umyc sie nie moga..

czy ty wiesz o czym w ogóle piszesz?

> naprawde wspolczuje....obym nigdy nie musiala tak zyc i spedzac wczasow ;-]

Aż przykro, że odpisywałem tak rozpieszczonemu i rozpuszczonemu dziecku.
                        • Gość: mieszkanka Re: tak tak jak wspaniale kapac sie po kims...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:24
                          nie jestem juz dzieckiem zajmij sie zonka a nie sleczeniu na necie...
                          albo zarabianiu pieniedzy zeby twoja zona i dzieci wreszcie spedzaly godne
                          wczasy a nie meczyly sie ...
                      • Gość: fan Re: tak tak jak wspaniale kapac sie po kims...... IP: *.koba.pl 06.03.07, 11:16
                        Gość portalu: mieszkanka napisał(a):

> ale tak jak kategoria samochodu tak i ludzi

To pochwal się czym jeździsz do tej Warszaway? :D. Ocenimy kim jesteś buahahaha!
                        • Gość: ;-) Re: tak tak jak wspaniale kapac sie po kims...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:22
                          oceniac to mozesz swoje zdarte zelowki;-)
                          • Gość: fan Re: tak tak jak wspaniale kapac sie po kims...... IP: 83.13.35.* 06.03.07, 16:29
                            I wszystko jasne, błaźnisz się i pogrążasz. Daj już spokój, bo od jakiegoś czasu nic wartościowego nie wniosłaś do tego wątku. Szkoda czasu po prostu.
                            • Gość: nie fan ty wniosles chciales ocenic po furze;-)... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 17:10
                              nawet nie napisze bo dopiero pol dnia bedziesz zdolowany;-)
                              • Gość: fan Re: ty wniosles chciales ocenic po furze;-)... IP: *.koba.pl 06.03.07, 23:14
                                Sory, ale to jakiś bełkot.
                            • Gość: wiem co mowie.. wnioslam uswiadomilam prawdziwe ceny ..a nie wyssa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 17:16
                              wyssane z palca ..jest tutaj nawet ogloszenie jakiejs paniz miedzyzdrojow 300
                              metrow od morza i podaje realne ceny, jak czytam pokoje za 20 zl to niemoge ,
                              znam ceny w miedzyzdrojach jak mowilam tyle kosztuje lezak na plaze na
                              dobe ...pozniej beda ludzie czytac te pierdoly i faktycznie szukac ........a ci
                              co wynajmuja beda patrzec na nich jak na nienormalnych;-(
    • fatima5 Re: posejdon wysoki standart a hahahahahahah 05.03.07, 10:35
      hm,zaden z wyzej wymienionych osrodkow nie jest o wysokim standarcie
      posejdon jest raczej domem wczasowym nie hotelem
      sa to osrodki dalekiej komuny , dawno nie remontowane , gdzie na kilka pokoi
      przypada jedna lazienka , i jest to duzy problem zwlaszcza gdy pokoje sa
      przepelnione kiedys bylam w takim i bardzo zaluje , brak cieplej wody itp
      z jednym sie zgodze za taka cene nie otrzymamy godziwych warunkow
      do ceny nalezy dodac klimatyczne i inne drobiazgi o ktorych dowiemy sie na
      miejscu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka