Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami????

IP: *.centertel.pl 28.03.07, 23:15
Wkurzyłem sie dziś bardzo #!#!#!#!##!
Dzwoniłem do klikudziesieciu miejsc- i albo nie chca ze zwierzakami, albo gdy
powiedziałem, ze chcemy przyjechac z psem, to "po głebszym zastanowieniu" nie
maja juz miejsc! To co mamy zrobic z psem? Oddać na lato do schroniska, czy
zostawic na 2 tygodnie z kilunastoma michami jedzenia i picia w mieszkaniu?
Nie mamy "babci na miejscu", która mogłaby do niego zagladać.... :(
czy kwaterodowcy nie mają serca? Założe sie, za sami mają psa/psy/ koty/
żółwia/ rybki.... Co z nimi robicie, gdy wyjeżdżacie na wakacje po tym Waszym
SEZONIE?????
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:18
      Witam,jestem włascicielem pensjonatu w KArwi i u nas przywiezienie psa, o ile
      oczywiscie nie jest on w stosunku do innych agresywnie nastawiony i posiada
      aktualne szczepienia, nie jest zadnym problemem. zapraszam serdecznie
      tel. 605042424
      e-mail:ewa_kowalska2@poczta.onet.pl
      • Gość: Piotrek Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.centertel.pl 28.03.07, 23:25
        Witam, prosze podac adres Pana strony www. chciałbym zobaczyc zdjecia domu,
        pokoi i oklicy, zapoznac sie z cała ofertą no i cennikiem oczywiście. czy płaci
        sie za poby psa? no i ile, jesli tak?
        • Gość: ewa Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:28
          zdjecia do obejrzenia na www.noclegi.to.pl- tam trzeba wybrac woj pomorskie-
          miejscowosc Karwia i w drugiej zakladce pensjonat ELF.

Za pobyt psa nie trzeba placic.

Na wszelkie pozostale pytania odpowiem mailem- prosze do mnie napisac
          ewa_kowalska2@poczta.onet.pl

zapraszam
          • Gość: Piotrek Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.centertel.pl 28.03.07, 23:43
            No to chyba byłoby prościej, jakbyscie podawali bezpośdedni link do swojej
            oferty w tym serwisie... mam nadzieję, że uda mi sie go wkleić:

www.noclegi.to.pl/obiekt.php5?ob_naz_woj=pomorskie&ob_miejsc=Karwia&fotki_ob_obiektPage=2&id_ob=1613

jaka jest cena od 20 sierpnia na 10 dni? Państwa cennik jest doćć
            enigamtyczny... Interesuje mnie pobyt 2 osób dorosłych, dziecka wieku 10 lat i
            3,5 roku - tyle będą miały latem.
            • Gość: ewa Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:07
              Panie Piotrze prosze mi podać adres mailowy a odpowiem Panu na te wszystkie
              pytania
              pozdrawiam:)
            • Gość: ewa Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:58
              prosze o kontakt mailowy ewa_kowalska2@poczta.onet.pl
      • Gość: karolina Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:27
        to wszystko zalezy od wlascicieli,pozatym nawiedzone mamausie
        jak widza psa (duzego)po nagonce w tv dostaja histeri, no i fakt brudzenia
        pies troche zostawia wlosow ...
        ja tam nic nie mam do zwierzat ale wspol-wynajmujacy sa gorsi czasem
        od wlascicieli, ktorzy nie chca konfliktow
        ale na szczecie napewno znajdziesz mozliwosc przyjazdu z psem
    • Gość: odpowiedz Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:57
      z prostej przyczyny: na polskich plażach jest zakaz wprowadzania psów. Wyjście z
      psem na wieczorny spacer po zatłoczonych nadmorskich deptakach to też męka. Pies
      zostaje więc w pokoju i wyje, szczeka, drapie z rozpaczy drzwi i robi różne inne
      szkody. Rodzina z małym dzieckiem mieszkająca obok ma pretensje, że pensjonat
      miał być przyjazny dzieciom, a tymczasem dziecko z powodu odgłosów zza ściany
      nie może odbyć poobiedniej drzemki. Wyegzekwowanie od właścicieli czworonoga
      zadośćuczynienia za wyrządzone szkody jest z definicji narażeniem się na
      nieprzyjemności. Kwaterodawcom, którym zależy na nienagannym wyglądzie swoich
      kwater (są tacy), posprzątanie sierści po tygodniowym pobycie psa zajmuje
      znacznie więcej czasu, niż standardowe sprzątanie. A jeżeli jeszcze na to
      miejsce przyjeżdża osoba mocno uczulona na sierść psa, to już jest poważny
      problem. Dla właścicieli zwierząt, zakochanych w swoich pupilach, mało co jest
      problemem, np. puszczanie psa swobodnie po posesji, pomimo wcześniejszych
      deklaracji,że akceptują regulamin pobytu zwierzęcia (posiadaliśmy taki w
      czasach, kiedy przyjmowaliśmy zwierzęta). Informacje, że piesek jest niegroźny
      są mało przekonujące dla rodzica dwulatka, kiedy pies dla zabawy biegnie za
      dzieckiem, a dziecko z płaczem biernie do mamy. Sezon nad morzem trwa kilka
      miesięcy. Przez ten czas właściciel pensjonatu jest kilkakrotnie światkiem,
      uczestnikiem i mediatorem w opisanych powyżej sytuacjach (i wielu innych z
      udziałem właścicieli zwierząt). W końcu ma dosyć i zaczyna wybierać sam
      klientów. Oczywiści, jeżeli może sobie na to pozdolić.
      • Gość: zgadzam sie.. Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 00:30
        szczera prawda.
    • Gość: Kasia Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 07:26
      Witam
      mam mieszkanie do wynajęcia w Łebie pokój z balkonem aneksem kuchennym i
      łazienką z pełnym wyposażeniem bardzo blisko plaży i co dla Pana najważniejsze
      pupil też może wczasować się z Państwem, sama mam psa i wolałabym wyjechać na
      wakacje razem z nim. Jeżeli będzie Pan zainteresowany proszę o kontakt
      kac.kasia8@wp.pl
    • biedsla Z prostej przyczyny - alergicy też chcą wypoczywać 29.03.07, 09:29
      Ja tam się cieszę, że są takie kwatery, które nie pozwalają przywozić zwierząt.
      I to nie dlatego, że ich nie lubię. Po prostu alergicy i ich rodziny też chcą
      wypoczywać, a pobyt zwierzaka wyklucza pobyt alergika nawet przez kilka tygodni
      po wyjeździe zwierzęcia z kwatery (zwierzaka nie ma ale alergeny jeszcze są). A
      niestety alergików jest coraz więcej.
      Na szczęście są też kwatery, które wprost deklarują, że tolerują przywożenie
      zwierząt - trzeba tylko właściwie szukać.
      A takie oburzenie na zakaz przywożenia zwierząt przypomina mi trochę oburzenie
      palacza na istnienie w pociągach przedziałów dla niepalących - oba te przypadki
      świadczą o braku tolerancji i nieliczeniu się z innymi - np. poszkodowanymi
      przez życie poprzez ciężką chorobę jaką często jest alergia.
      • Gość: dagmara Re: Z prostej przyczyny - alergicy też chcą wypoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:32
        kiedys bylam w pensjonecie, gdzie obok w pokoju byl pies , o zgrozo ,
        wlascieciel pensjonatu mial dosc , psa zotaiali na caly dzien , bo na plaze nie
        mozna ...z psem.Pies wyl, pozniej druga scena , w pensjonacie piekny ogrod ,
        wlascicielka psa puszczala psa luzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten oczywiscie nie
        omieszkal podeptac kwiatkow , i urzyznic !!!!!!!!!!! wlasciciel zaragowal bo
        nie wytrzymal(a bardzo spokojny czlowiek z natury) , jak wyjezdzalam podjąl
        decyzje ze wprzyszlym roku absolutnie zakaz przywozu zwierzat , pokazywal co
        bylo w pokoju nam , sciana zolta , klaki w poscieli ech.....ludzie
    • Gość: lav Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:58
      Tam gdzie byłam właściciele mają dużego pasa i dwa kotki, inni - poza dziećmi -
      przywozili również psy, a jedni byli nawet z króliczkiem :) Mają stronę
      www.nemo.dot.pl - są tam zdjęcia i klarowny cennik. Polecam, moja rodzina była
      zachwycona. Zwierzątka dla nikogo nie stanowiły problemu.
      pzdr
      • Gość: och Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:40
        no pewnie, jezeli właściciel psa wychował go i potrafi pewne rzeczy
        wyegzekwowac- wówczas ok,
        ale jeżeli po tygodniowym pobycie takiegoż ,ekipa sprzątająca zastaje totalny
        bałagan, piakownicę na balkonie, w pokoju, posłaniu etc
        to nie dziwcie się,że nawet poprzednio wynajmując gościom z psem rezeygnuje się
        z takich
        generalnie brak kultury osobistej i podstawowych zasad chigieny
        • Gość: rg Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.07, 19:23
          i ortografii ;)
          • biedsla Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 01.04.07, 15:35
            Z tą różnicą, że nieznajomość ortografii raczej nie jest w żaden sposób
            uciążliwa dla innych ludzi - czego nie można powiedzieć o braku kultury lub
            higieny osobistej ;)
            • piotr9812 Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 01.04.07, 15:39
              nie to zebym nie lubil zwierzat ,
              ale gdybyn mial osrodek wczasowy to tez byl nie pozwalal
              na pobyt z psem , nawet gdybym mial w nim sojego psa czy psy..
              • hanna26 Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 02.04.07, 16:46
                Cóż, jak się kupuje psa, to trzeba ponosić tego konsekwencje. Nie
                zastanawialiście się wcześniej, co będziecie robić z psem w czasie wakacji,
                różnych rodzinnych wyjazdów itp.?
                • Gość: ass Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.zvid.net 11.05.07, 15:36
                  święta prawda!!!!

Poza tym - są w ofertach do wynajęcia domku/domy - tam jest mniej problemów z
                  psem!
                  Jestem mamą 3-latki i szukając kwater sprawdzałam czy można przywozić zwierzęta.
                  Miałabym nóż na gardle puszczając dziecko do ogrodu (a tam z merdającym ogonem
                  biegałby piesek miły). Pomijam fakt, że jest mocno zaawansowanym alergikiem.
                  Może jestem nietolerancyjna w stos. do zwietząt i ich właścicieli - na
                  szczęście, nie tylko JA.
                  pzdr
    • wiechna1 Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 10.04.07, 19:26
      Wynajmuję pokoje i sama mam kota.Ale nie bardzo w sezonie letnim goszczę gości
      ze swoimi pupilami a to z prostej przyczyny.To nie tylko alergia gosci ale i
      szkody które zwierzaki potrafią zrobić.Ja odbieram klucze i pytam o piloty(o
      zgrozo,dlaczego mi giną)ręczniki które są w łazienkach a szkody które zrobił
      piesek czy kot to nie ważne.To wszystko wliczone w koszty wynajmu.Proszę
      spróbować wynajmować i pokryć zniszczoną wykładzinę i inne pogryzione
      przedmioty.A po drugie żal mi tych zwierząt bo nowe otoczenie a one nie mogą
      się odnalezc.Wiem coś o tym bo sama jestem zakochana w swoim kocie ale nie
      zabieram go ze sobą bo to za duży stres.Proszę o pomoc rodzinę i znajomych.To
      działa.Spróbuj
      • tamara30 Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 14.04.07, 00:19
        Wiechna mimo wszystko zapytam : 2 dorosle osoby, dziecko 6 lat, pies i kot,
        mialyby szanse na pobyt u Ciebie, w ostatnim tygodniu czerwca? Moge napisac na
        gazetowego jesli pozwolisz. Pozdrawiam Ania
        • wiechna1 Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 06.05.07, 18:25
          Sory,dpiero teraz weszłam na ten post.Przepraszam Aniu ale nie zmusisz swojego
          pupila żeby nie szczekał.Kot przed sezonem to nie duży problem bo mam
          odpowiedni odkurzacz ale piesek jest problemem.Powtarzam kocham koty i pieski
          (moja siostra ma super suczkę i to jedyny wyjątek bo u mnie na pokojach)ale
          najlepsze są domki.Jeśli chcesz zobaczyć moje pokoje to wejdż na
          www.villaoptimum.pl
          • tamara30 Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 09.05.07, 11:49
            Wiechna! podejrzewam ze milo bys sie zdziwila moim psem ;). No i nami bo my z
            tych co swoja zabieramy zawsze ze soba. Nie kisi sie w pokoju. No chyba ze
            akurat my tez w nim jestesmy :).
            Jesli masz jakis domek/ zaraz zajrze na strone internetowa:)/ to nawet lepiej,
            bo bardziej by nas interesowal. Pozdrawiam Ania
    • Gość: nie mam nic do psa Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.04.07, 07:12
      I co moze jeszcze ten psiur ma spać w pokoju ? a potem rodzice z małymi dziećmi
      dostają te same pokoje, dzieci jak wiadomo lubią wszystko poznawać przez
      buzię. Poza tym mam dość psów sr.jących pod moim balkonem, które oczywiscie
      wychodzą na spacer z właścicielami, sam pies niczemu winny ale ci durni
      własciciele (sorki za inwektywy to ogólnie) nigdy nie pomyślą żeby sprzątnąć
      gów.a po swoich wychowankach, moze ja też zacznę wywalać zasr.ne pieluchy
      dziecięce przez okno ?

to samo na plaży z psami, kąpią się w morzu, sra.ą na piachu gdzie bawią się
      dzieci i nikt po nich nie sprząta, nie dziwię się w sumie właścicielom tych
      pensjonatów, jak ma się psa top trzeba liczyć się z pewnymi wyrzeczeniami
      • Gość: noooooooooo Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 11:30
        a twoje dziecko nie wali i sika na trawniku? ile razy widzialam takie mamusie
        bezczelnie na srodku wystawiali dzieci .
        • Gość: ass Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.zvid.net 11.05.07, 15:41
          Ale proporcja obkidanych trawników, chodników do siurkających dzieci na
          trawniku - a nie na środku chodnika - jest chyba nie taka sama!!
          Zresztą - przez przesady - jeszcze nie spotkałam matki wywalającej pupę swego
          dziecięcia na chodniku w celu zrobienia kupsztorka:-/
          ech...

• Gość: z autopsji........ Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 11:32
        a gdzie ma spac? na dworze? a te twoje dzieci jak porysuja , narzygaja zasmieca
        pokoj to co? 100 razy wole zwierzeta niz dzieci, nie dosc ze jecza o znizki to
        jeszcze najwieksze klopoty bo sie dra i biegaja i niszcza . szaranczy nie
        biore ,nigdy!
        • Gość: Wąda Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.as.kn.pl 06.05.07, 11:01
          Byłam w Dziwnowie,Kudowie,Karpaczu,Szklarskiej Porębie z kotkiem póziniej z
          dwoma i nie było problemu.
    • Gość: alexandra Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.sti.net.pl 06.05.07, 11:58
      Na wstepie zaznacze ze sama jestem wlascicielka sporego czworonoga,nie czytalam
      powyzszych postow i jest to jedynie moja ocena.Wlasciciele obiektow maja racje
      nie przyjmujac wczasowiczow z psami:po1 kazdy jedzie po to by wypoczac a nie
      sluchac np szczekania obok w pokoju przez 2 tygodnie,bo czesto zdarza sie sie
      pupil zostawiany jest w pokoju gdyz poprostu przeszkadza wlascicielom lub idac
      na plaze<zakaz wprowadzania psow> musi pozostac sam. po 2 dla mnie osoba ktora
      bierze ze soba zwierzaka na plaze i pies zostawiony jest czesto bez jedzenia i
      picia przez pare godzin na sloncu.....wybaczcie ale ma cos z glowa...Od tego sa
      hotele dla zwierzat koszt 0k.12 zl/za dobe by mozna psa zostawic,mysle ze jest
      to mala kwota a my mozemy pozwolic sobie na luz i spokojny odpoczynek.Dlatego
      ja mowie NIE zwierzetom w pensjonatach choc sama uwielbaia psy.
      • belucci1 Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 06.05.07, 12:27
        Ja biorę mojego psa bo nie wyobrażam sobie zostawić go u obcych ludzi. Nie
        wyobrażam sobie również brać psa do pensjonatu czy kwatery u kogoś, ponieważ nie
        tylko my i sąsiedzi z pokoi obok sie umęczą, ale również pies. Wynajęliśmy domek
        kampingowy z kawałeczkiem ogródka przy dzikiej plaży i to jest wyjście. I pies
        bedzie szczęsliwy i my :-) Poza tym jak się bierze psa to trzeba po nim
        sprzątać, miec przy sobie zawsze coś na odchody, to naprawdę nie jest wielki
        problem sprzątnąć psią kupkę, kwestia przyzwyczajenia. Wynajmujcie domki jak
        chcecie zabrać zwierzaka, to jest najlepsze wyjście. Pozdrawiam
        • Gość: alexandra Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.sti.net.pl 06.05.07, 12:35
          do belucci1 :ja takze przez lata jezdzilam z psem lecz rowniez wybieralam
          ustronne miejsca tak jak ty ale gdy wyjezdzasz na poludnie Europy to jedyne
          wyjscie dla mnie to hotel dla psa.I tez zostawiam go z ciezkim sercem...moj
          pies 13 razy byl nad naszym morzem<oczywiscie plaza niestrzezona>
    • poopka Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 07.05.07, 19:24
      polecam osrodek "Gromada" w Międzyzdrojach... jest to osrodek głownie dla
      osob , ktore przyjezdzaja z psami ( własnie wrociłam z majowego weekendu ,
      byłam z psem ) osrodek znajduje sie tez od razu przy wyjsciu na wydzielona
      plaze , na ktora mozna wejsc z psiakiem i nikt sie nie denerwuje :)
    • Gość: aga Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: 80.51.222.* 08.05.07, 12:20
      Jest i inny ośrodek w Miedzyzdrojach gdzie mozna z zoo przyjechac - tylko
      opłata za każdą dobe moze niektórych zniechęćic.
    • biedsla Chyba szukasz nie tam gdzie trzeba?! 08.05.07, 12:28
      Ja szukam kwatery bez zwierząt (alergia :( ) i wysłałem mailem zapytania do
      około 20 miejsc w Karwii. TYLKO DWIE KWATERY NIE PRZYJMUJĄ ZWIERZĄT!!! Reszta
      (czyli 18 na 20 zapytanych) potwierdziła, że przyjmuje zwierzęta, chyba że masz
      rotwailera ;)
      Chyba więc masz pecha w poszukiwaniach, albo rzeczywiście chcesz przywieźć
      zwierzę groźnej razy.
    • zapraszam.do.helu Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 08.05.07, 16:56
      Kilka razy gościłem turystów z psiakami: małymi, dużymi, i nawet z
      rottweilerem, i co(?).... i nic się nie złego stało: meble stoją, podłoga
      czysta, a sierść wciągnie odkurzacz i dobry filtr w tym wodny załatwi resztę.
      Najmilej wspominam właśnie rottweilera, któremu zostałem przedstawiony
      jako "swój" i ... wierzcie mi tak zrównoważonego i miłego psiaka w życiu nie
      widziałem - choć duży - w zasadzie duża - była. I tu prawdopodobnie pies -o
      pardon- problem jest pogrzebany. Kultura właścicieli jest kluczem i dobrym
      probierzem zachowania zwierzaka. Sprzątanie po psiaku w okolicy domu, trzymanie
      pupila w ryzach, wszystko to wynika z poczucia przyzwoitości właścicieli.
      Podejście typu: i co z tego że piesek "trochę".... (wstawić odpowiednie szkody)
      no to co ja mam zrobić!?!?!!!- dyskwalifikuje właściciela, bo niekoniecznie
      psa :-) czy są ośrodki tresury właścicieli? Ja miałem szczęście - wyjątkowe
      sądząc po lekturze postów- może dlatego że wynajmuję kwaterę i innych turystów
      po prostu nie ma :-)
      Podsumowując: wszystkie zwierzaki zapraszam na letni wypoczynek do Helu -
      miejsca na plażach lub terenów do spacerów w lesie nie zabraknie
      www.tnij.org/zapraszam.do.helu. tel. 696092215 U mnie mieszkacie za
      darmo ...jednak przed rezerwacją sprawdźcie czy Wasi właściciele są
      cywilizowani!
      • zapraszam.do.helu Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 08.05.07, 17:00
        przepraszam w adresie wskoczyła nieproszona kropka: powinno być
        www.tnij.org/zapraszam.do.helu
      • Gość: ula tez tak uwazam uwielbiam psiaki koty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:20
        Kiedys niestety bylam swiadkiem sceny bodajze w dziwnowie albo dziwnowku.
        baba przyjechala zdziecmi i wrzeszczala ze w pensjonacie smierdzi psem!
        bo obok faktycznie byl bernardyn.Osobiscie wole smrod psa, nich wrzeszczace
        bachory i srod pieluch .
        • biedsla Brak tolerancji inaczej 10.05.07, 10:07
          Twoja wypowiedź zawierająca sformułowania typu "wrzeszczące bachory" świadczy o
          całkowitym braku tolerancji dla dzieci. Czym różni się nietolerancja zwierząt od
          nietolerancji dzieci? Niczym - i jedno i drugie jest NIETOLERANCJĄ!
          A nawet nietolerancja dzieci świadczy gorzej o tobie, niż wykazywana przez
          innych nietolerancja zwierząt. Brak tolerancji dla dzieci jest jednocześnie
          brakiem tolerancji (i chyba też szacunku) dla samego siebie - ty nigdy nie byłaś
          psem ani kotem, ale z całą pewnością BYŁAŚ KIEDYŚ DZIECKIEM ;)
    • Gość: LIDKA Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:23
      Zapraszam do Rusinowa z pieskiem. Moja strona www.jaroslawiecokolice.webpark.pl
      • joko5 Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 09.05.07, 21:22
        Wcale się nie dziwię, że kwaterodawcy i wczasowicze nie chcą słuchać wycia psa
        zza ściany. Sami zabieramy ze sobą kota (persa) tylko wtedy gdy nie mogę
        zostawić jej u teściów. Kicia nie miauczy i przesypia większość doby, jest
        całkowicie nie uciążliwa, chyba, że osoba przebywająca po nas w pokoju ma
        uczulenie na sierść, wtedy to może być poważny problem.
    • Gość: ?????????????????? Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.eranet.pl 10.05.07, 18:33
      Nie chcą , bo nie lubią się wysilać .
      Wszystko po najmniejszej linii oporów .
      Chetnie przyjmą bez zwierząt , małych dzieci , młodzieży tez nie bardzo , bo
      głośna .
      Najchętniej , bezdzietne małżeństwo , ustatkowane , ciche spokojne , po 40-stce
      z dużą kasą .

( zapominaja , że Ci wybierają trochę lepszy komfort niż ogłaszajacy się na tym
      forum wielokrotnie )

Mam wrażenie , że niektórym kwaterodawcom wydaje się , że nikt nie zauważa ich
      nachalności . Potrafia na jednym poście kilkakrotnie zamieścić swoją reklamę .
      Gratuluję determinacji . Dla mnie to sygnał by omijać takie oferty .
    • justi54 Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 11.05.07, 10:39
      A trzeba o tym pomysleć przy kupnie psa. Ja załatwiając jakieś kwatery zawsze
      pytam czy nie będzie tam rodzin z psami. Nie po to jadę przez całą Polskę aby
      mieszkać w pensjonacie z kundlami.
      • Gość: Mariusz Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.intermedia.net.pl 11.05.07, 11:25
        Poprzednia odpowiedz jest dobrym przykładem, ze kwaterodawcy wyboru nie mają.
        Nie moge postawic kogos przed faktem że obok w pokoju , lub na stołówce
        szczeka, biega pies, do tego, co jesli ktos ma małe dzieci.
        • Gość: klaudia Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.sti.net.pl 11.05.07, 11:44
          Czesto zdarza sie rowniez ze owe puile lubia sypiac ze swoimi
          wlascicielami,wybaczcie panstwo ale przede wszystkim dlatego wybieram oferty
          gdzie nie przebywaja zwierzeta.
      • Gość: pies do justi 54..a bachory masz ? ja tez nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 11:55
        mieszkac obok obsranych twoich bachorow!!!!!!!!!! z niku wynika ze stray jestes
        i z dupy ci smierdzi...
        • Gość: matylda woleze zwierzetami, niz z bachorami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 11:56
          bachory dra ryje najchetniej bym to podusiala
          • justi54 Re: woleze zwierzetami, niz z bachorami... 11.05.07, 13:57
            Niestety twoja mama zapomniała to zrobić z tobą.
        • justi54 Re: do pies 11.05.07, 13:55
          Tak dziecko mam jedno bardzo dobrze wychowane. Zwierząt w domu nie toleruję w
          żadnej postaci (no chyba, że na talerzu lub jako futro). Płeć i wiek też inne
          niz zakładasz. Zasugerowałeś/aś się cyferkami, które są przypadkowe po prostu
          moje były już zajęte. Nistety nie zmienisz mojego i wielu właścicieli kwater
          podejścia do zwierząt cokolwiek byś tu napisał/a.
          • Gość: elka dziecko ? chyba benkart zasrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:40
            cale szczescie ze wczesniej dzwonie czy nie bedzie wreszczacych niedomytych
            bachorow roznoszacych chorobska ciekne to im z nosa tfu....
            • Gość: ?? Re: dziecko ? chyba benkart zasrany IP: *.zvid.net 11.05.07, 15:49
              a TOBIE skądinąd może cieknie, heee?
              a może nie ma skąd??? heee?
              idź się leczyć prowakatorze/torko!!!
              a feee - widać jakim BACHOREM NIEDOMYTYM kiedyś byłeś/byłaś!
              • Gość: ???? Re: dziecko ? chyba benkart zasrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:03
                nienawidze smierdzacych bachorow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: elka ale powiem ci ze dzieci tez nie lubia bo takie gow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:44
            gowna jak ty chca znizek , dlatego kwaterodawcy nie biora benkartow , nie dosc
            ze niszcza obsrane to zasmarkane , dzieci toleruje na zdjeciach , nie w domu bo
            smierdza i roznosza chorobska , czasami szkoda mi zwierzat co musza zagrysc
            takie bachory jak twoje bo nbiedne pieski szarpia za ogon ..
            Miejmy nadzieje etwoj bachor zatruje sie jakms gownem typu gronkowiec w
            szpitalu..i nie bedzie brudzil u kogos w pensjonacie
          • Gość: szpieg do justi...a to na pewno twoje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:45
            czy wychowujesz cudzego benkarta a hahahaahah
            • Gość: kwaterodawca ja tam wole nie brac z bachorami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:24
              z psami mniej klopotu, nie brudza nie niszcza i nie wrzeszcza
              • Gość: tekla Re: ludzie opamiętajcie się........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:56
                jak można wypisywać takie bzdury i wychwalać wyższość zwierząt nad dziećmi.
                Dobrze że piszący te bzdury i żle życzący dzieciom ich nie posiadają, tacy jak
                wy powinni mieć sądowy zakaz posiadania potomstwa, że was ludzie jeszcze nie
                pokarało i ręce wam nie uschły.Wstyd że takie paskudztwa chodzą po ziemi
                • Gość: ja jedni kochaja zwierzeta inni dzieci, jedni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:13
                  bronia tych , drudzy tamtych, ja traktuje na rowni , nie rozumiem wyzszosci
                  ludzi nad zwierzetami.
                  A ty tekla chyba masz nierowno pod sufitem , bo sama krytyjkujesz a piszesz
                  zeby im rece uschly wiec niczym sie nie roznisz!
                  • Gość: ja jeszcze powiem jedno..nie wyobrazam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:16
                    sobie dawac gorszego jedzenia psu , robie cielencinke jednemu i drugiemu...
                    PAmietaj stosunek ludzi do zwierzat mowi o czlowieku..
                    ZResta ty tekla prostactwem jechalas od dawna
                    • Gość: tekla Re: twoje prostackie wypowiedzi ............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:59
                      świadczą tylko o twoim braku kultury "warszawianko z koziej wólki "zresztą
                      wszyscy forumowicze już to zauważyli. Idź przygotowywać lepiej cielęcinkę,
                      smacznego dla ciebie i pieska. Aha pewnie jecie z jednej miski i dlatego jesteś
                      zarażona wścieklizną.
                      • Gość: ja umyj sie smierdzisz tandeta juz ci mowilam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:10
                        predzej nich ci te lapy odpadna bo i tak lewe , stad bieda wokol cibie z twojej
                        tepoty i bezwladnosci ruchowej i umysklowej bura suko .
                        Moj piesek ma lepiej niz ty! moge sie z toba zalozyc . buhahahha
                        • belucci1 Jaki poziom wykazuje osoba pisząca w taki sposób? 11.05.07, 21:07
                          Aż przykro się człowiekowi robi jak czyta takie teksty, zastanawiam się wtedy,
                          kto je pisze ? Kim jest ta osoba? W tym wypadku to kobieta. Żenujące na prawdę :-(
                          • Gość: tekla Re: tak nie może pisać normalny....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:23
                            człowiek.Obraża wszystko i wszystkich na tym forum, nik nie może normalnie się
                            wypowiedzieć bo jest traktowany jak nienormalny, ta osoba myśli że ma monopol
                            na życie, ale wszystko do czasu.Jak siły wyższe chcą kogoś ukarać to odbierają
                            mu rozum.Powinna w końcu zamilknąć jak ma choć odrobinę przyzwoitości i dobrego
                            smaku, ale widać całe jej życie to prowokacja i bezczelność.
                            CZESC JEJ PAMIĘCI

Apeluję o ignorowanie wypowiedzi tej pani
                            • fatima5 Re: tak nie może pisać normalny....... 11.05.07, 21:58
                              ale ty tekla wcale się nie roznisz , poczytaj swoje wypowiedzi sa tak samo
                              proste i obrazajace.Uschniete rece i inne epitety siadcza takze o twoim niskim
                              poziomie wypowiedzi
    • Gość: &&& Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.eranet.pl 12.05.07, 05:56
      Do opiekuna strony !!!!
      Kiedy się obudzisz????
      W mojej opinii to wypowiedzi na tym poście są poniżej krytyki .
      • zapraszam.do.helu Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? 12.05.07, 17:55
        Nie, proszę nie zamykać tego wątku. Te przemiłe Panie tu się realizują i może
        reszta wątków przejdzie nie zauważona. Zostawmy ten skansen.
        • Gość: ja Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:30
          Alez ja nie mam nic do zwierzat, jak slysze ze zwierzeta naklezy traktowac ,
          gorzej jak ludzi , to mnie to smieszy nie wychowasz dobrze dziecka jezeli nie
          nauczysz go szacunku do zwierzat, ale co tam nie moj temat , moim tematem sa
          golasy szukajace luksusow za 30 dyche ale ostatnio juz za 15 ahahahahaahah
    • Gość: Magdalena Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.volta.net.pl 19.05.07, 18:17
      Zapraszam do nas!!! Zwierzęta nie stanowią problemu:).
      Polecam:
      kwatera-nad-morzem-gdansk.blogspot.com/
    • Gość: Kołobrzeg Re: Dlaczego nie chcą wczaowiczów ze zwierzetami? IP: *.tkk.pl 20.05.07, 20:12
      Witam a poszukuje pan morze kwatery nad morzem w kolobrzegu jestli tak to
      prosze zadzwonic pod nr 668154800
      • Gość: piesek.. ciekawe czy ludzie biora z kotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 16:32
        jak taki zaznaczy teren to juz nastepny wczasowicz nie ma szans na pobyt w owym
        pokoju..
        • fatima5 Re: ciekawe czy ludzie biora z kotem 04.06.07, 16:52
          uuuu, smrodu kota tkz.szprycy nie wytępisz , pies to pol biedy ale kot nie
          kastrat to tragedia, wą tpie zeby ktokolwiek zrobil komus rezerwacje z nie
          kastrowanym kotem, a jak jescze sa drogie firany to...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka