Dodaj do ulubionych

Gdzie na wakacje nad polskie morze???????????????

22.04.07, 11:53
Nie moge sie zdecydowac gdzie w tym roku jechac ze znajomymi, w tym roku
wypadlo na mnie ze mam szukac kwater, bylismy juz w Łebie i we Władysławowie,
tam bylo super, jednak chielibysmy wyjechac gdzies indziej, co moglibyscie
polecic, chodzi nam o jakies imprezy na plazy, zycie w mieście poznym
wieczorem (tak zeby o 20 miasto nie wymieralo :/)
Pozdrawiam, i licze na Wasza pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiola Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 13:12
      Mi się podobał Darłówek. Podobno w Mielnie jest fajnie. Słyszałam też dużo
      dobrego o Sarbinowie. Ja w tym roku chyba pojade do Jastarni. Pozdrawiam
      • Gość: andrew Mielno!!! IP: *.srod.spidernet.pl 22.04.07, 14:19
        Polecam.
        • polekapusty Re: Mielno!!! 14.09.16, 11:28
          Gorszego wyboru nie ma, totalny w nocy hałas, wszędzie porozbijane butelki, i tłumy pijanej młodzieży, tak zanieczyszczonej plaży nigdzie nie ma, masakra nigdy więcej.
          • dziki0209 Re: Mielno!!! 30.11.16, 12:55
            Byłem widziałem i mam inne zdanie, Mielno spoko . Fakt dużo młodzieży to i hałas większy ,ale żadnych burd nie widziałem, a miło było popatrzeć na młodych ludzi ,którzy kulturalnie się zachowywała, tym bardziej ,że był ze mną 12 letni syn i na wieczornych spacerach starsza młodzież chętnie go przygarniała do różnych zabaw na plaży np. gra w piłkę. Sami proponowali ,żeby się do nich przyłączył. Plaża codziennie wczesnym rankiem sprzątana , więc czysta. Wróciliśmy oczarowani tym miejscem, dobrze ,że nie zwracaliśmy uwagi na negatywne opinie o tym miejscu. Jeśli ktoś uwielbia totalną ciszę to na pewno nie jest miejsce dla niego. My lubimy wakacyjny rozgardiasz , zupełna cisza nas męczy. Był to super wybór na wakacyjny wypoczynek.
            • szukwebukwe Re: Mielno!!! 01.03.19, 10:08
              Tu nie chodzi o totalną ciszę tylko o zachowanie młodzieży, która w piątek przyjeżdża na sobotę i niedzielę lokują się na plaży i przez całą noc nie dają spać !
              • dziki0209 Re: Mielno!!! 01.03.19, 14:54
                Kwaterę mieliśmy 2 przecznice od dyskoteki, 100 m od morza, ani razu nie zostaliśmy obudzeni. Za to w Dziwnowie niby miasteczko dla rodzin z dziećmi, a co noc byliśmy budzeni i to nie przez młodzież tylko dorosłych starszych osobników wałęsających się po ulicy, ale nam to jakoś nie przeszkadzało, szybko zasypiamy.W Mielnie jak pisałem wcześniej młodzież była spoko, w tym okresie kulturalnie się zachowywała,nie było żadnych burd, a każdy okres życia ma swoje prawa, ten z głośniejszym zachowaniem również.
      • drozdek12 Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 25.04.07, 21:51
        Proponuję Ustkę, tu nie można się nudzić. Polecam szczególnie w lipcu i do
        połowy sierpnia. Później mogą przyjeżdżać ci, którzy raczej wolą spokój.
      • drozdek12 Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 25.04.07, 21:57
        Proponuję Ustkę, tu nie można się nudzić. Polecam szczególnie w lipcu i do
        połowy sierpnia. Później mogą przyjeżdżać ci, którzy raczej wolą spokój.
        Zapraszam do mnie. Mieszkam blisko morza
    • biedsla Krynica Morska 22.04.07, 14:33
      Polecam Krynicę Morską. Byłem tam na wczasach kilkakrotnie. Jest dużo nocnych
      barów, dyskotek i imprez na plaży.
      • wahnsinn Re: Krynica Morska 22.04.07, 15:13
        Brzmi całkiem nieźle :) szczególnie te imprezy na plaży
        • Gość: yeti Re: Krynica Morska IP: 194.42.116.* 23.04.07, 12:04
          MIELNO lub JASTRANIA W tej kolejnosci....Krynica no coz wedlug mnie big kaka:(
          • wahnsinn Re: Krynica Morska 23.04.07, 16:41
            A znacie jakies fajne i nie drogie kwatery w mielnie/krynicy
            morskiej/jastarni ??? Albo mieszkanko do wynajecia dla 4 osob. Hmmm?????
            CO jeszcze polecacie?
        • luckyboy86 Re: Krynica Morska 22.11.14, 20:31
          Polecam wejście na plażę nr 28 - tam są dwa bary. W tym po prawej stronie jest super imprezowy klimat, a w tym po lewej romantyczna muzyczka i kolacje przy świecach.
          • magdalena_mm Re: Krynica Morska 23.11.14, 00:50
            Ta a świstak siedzi i zawija w te sreberka...

Ludzie na co wy liczycie że np. "miastowi" to debile ????

Ostatni post w 2007 i kolejny 2014 każdemu się powinna zapalić lampka !!!
    • Gość: kuter Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:45
      ja bym polecal gdynie,sa piekne stocznie, cudne zlomowiska statkow gdzie mozna
      sie zakrasc i pospacerowac po tych cudenkach :D
      a ci spoceni stoczniowcy walacy ciezko swoimi duzymi mlotami mmmmm....
    • Gość: ela Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? IP: *.fn.pl 23.04.07, 22:43
      Witam!
      Polecam Świnoujscie to misto podczas wakacji nigdy nie spi.wutekaa1@o2.pl
    • Gość: renata Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:01
      Jestem właścicielką Domu Gościnnego WIKI w Ustroniu Morskim.
      Polecam mój dom. Jest nowy , z wygodnymi pokojami, można zobaczyć na
      www.ustronie-morskie.net.pl
      W sezonie letnim jest dużo imprez.
      Pozdrawiam.
      • Gość: grzesio Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 01:50
        Jak byłaś w Ustce i Władku ,to tylko Mielno na imprezy pozostaje.Przepraszam ,
        ale Jastarnia czy ustka to nie są imprezowe adresy...Oczywiście w gre wchodzi
        Sopot ,ale to nad zatoką...;-)
        • Gość: Grzesio Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 01:55
          OCZYWIŚCIE o Łebę mi chodziło ,że byłaś,nie o Ustkę.(Piszę wolniej niz
          myślę).Przepraszam...
    • o-w-k Nigdzie!!! 30.05.07, 02:21
      Norę za stówę, "obiad domowy" z torebki, plastikowe sztućce, zatęchły i płatny
      kibel oraz wszechobecne cwaniactwo i złodziejstwo znajdziesz za friko w swojej
      dzielnicy. Albo jedź za granicę, albo siedź w domu. Będzie taniej.
    • Gość: Edi Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 14:24
      MIELNO!!!
      • Gość: bielszczanin Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.06.07, 00:24
        a jakie są Waszym zdaniem za i przeciw Mielna, jak daleko jest np. z pola namiotowego na plażę? Pozdrawiam
        • kkk a Kołobrzeg?? 19.06.07, 08:02
          A co powiecie o Kołobrzegu?? to spore miasto, jak tam jest, nigdy tam nie byłam
          Darówko jest małe - życie nocne więc niebyt ;) - byłam tam, ale miłe, ładne itd
          • Gość: katia Re: a Kołobrzeg?? IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 13:43
            jarosłwiec. nieduża miejscowość, imprezy na plaży, kilkafajnych knajp i nawet
            dyskoteka sie znajdzie :D
    • gorallka Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 16.01.15, 14:25
      pogorzelica jest piękna
    • olencja164 Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 05.05.15, 13:52
      Morze, plaża, rowery, kajaki... Super!
      to coś dla mnie uwielbiam aktywny wypoczynek, ale czasami trzeba też wygrzać się na ciepłym pisaku.
      Słyszałam, że Kołobrzeg to bardzo atrakcyjne miasto :)
      • polekapusty Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 14.09.16, 11:36
        A niedawno pisano, że pod piaskiem na plaży w Kołobrzegu głęboko są zakopane miny z II wojny światowej, ciekawe czy to prawda ???? "Wetknięte w piasek, osadzone na wysokich tyczkach czerwone chorągiewki ciągną się aż po horyzont. Są ich setki, rozstawionych co kilka metrów na plaży w Kołobrzegu. Tej samej, na której każdego lata opalają się tysiące turystów. Wojsko szuka tu min!"
        www.fakt.pl/wydarzenia/polska/miny-na-plazy-w-kolobrzegu-saperzy-ostrzegaja/xwr4sv1
    • kasikk02 Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 26.05.15, 12:17
      Witam, Ja ze znajomymi wybieramy się w tym roku do Łeby, skoro miejsce znane, mogłabym prosić o jakieś fajne miejsce noclegowe? Dzieci nie mamy więc mile widziana okolica do dość "aktywnego wypoczynku" ;)
    • dnexter Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 02.07.15, 08:04
      Witam. Polecam Ostrowo koło Karwi ,za Jastrzębią Górą. Wspaniała, cicha, spokojna i piękna miejscowość z szeroką i co ważne nawet w sezonie niezatłoczoną plażą. Na niej samej są ratownicy ,więc jest bezpiecznie. Miejscowość odwiedzana głównie przez seniorów i rodziny z małymi dziećmi, nie ma dyskotek na plaży, pubów czy głośnej muzyki i młodzieży. Do tego dobra baza gastronomiczna, czyste powietrze, lasy i plaże oraz bardzo atrakcyjne ceny w pensjonatach ,dużo tańsze od tych w znanych kurortach a o bardzo wysokim standardzie. www.youtube.com/watch?v=xpgg3fwiWnE
    • teresa1972 Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 05.08.15, 21:09
      Podpisuję się pod śmiechowem obiema rękami :P po prostu bajeczne wczasy :) dzieciaki napewno będą miały co robic :D pichcenie, gotowanie, różne przebieranki :D no i to co spodobało się moim dzieciom najbardziej to robienie swoich pluszaków :D
    • 43radek Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 11.08.15, 21:23
      bardzo milusie ;) ale ja wolałem kózki i ich obłędny wzrok hihi ale moim dzieciom i tak najbardziej podobały się ogniska i leżenie pod rozgwieżdżonym niebem - zamiłowanie po tatusiu :D a jedzenie pani Magdy - suuuper
    • dziki0209 Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 15.04.16, 12:29
      Mierzeja spoko, ale dla młodych lepsza Krynica Morska, a dla lubiących imprezy Mielno.
    • dziki0209 Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 15.04.16, 12:38
      Popieram. Krynica Morska cudne miejsce.
    • dnexter Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 07.06.16, 18:47
      Najładniejsze latem jest Ostrowo koło Karwi. Bliska baza wypadowa do Jastrzębiej Góry, Władysławowa na Hel czy do Trójmiasta.

• polekapusty Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 14.09.16, 11:39
      Jastrzębia Góra to klif, puste plaże bo zejścia na nie są beznadziejne do tego strasznie zimna woda!!!!!!!!!!!!!!!!
    • szukwebukwe Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 01.03.19, 10:15
      A ja uważam, że Sianożęty, Ustronie Morski i Sarbinowo !
    • yukine_2019 Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 04.03.19, 11:31
      Może Międzyzdroje albo Ustka? Zawsze pozostaje również Trójmiasto, ale ja źle wspominam wyjazd do niego.
    • adomna Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 23.04.19, 10:42
      Łeba, Trójmiasto, Krynica Morska :) To są bardzo dobre miejscówki na wakacje nad polskim morzem. Ja w Krynicy jestem przynajmniej 2 razy w roku wiec wiem. Przed Krynicą jest Stegna, mniejsza miejscowosc ale tez oblegana. Krynica to taki kurort.
    • pavelbab Re: Gdzie na wakacje nad polskie morze??????????? 16.05.19, 12:32
      Ja lubię małe miejscowości nadmorskie, np. Międzyzdroje. Takich większych jak np. Świnoujście nie polecam, nie ma tam za bardzo nic ciekawego moim zdaniem, bardziej podobały mi się pobyty nad morzem w małych miejscowosciach.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka