Dodaj do ulubionych

Ośrodek Urszula w Darłówku - kto zna lub był ?

IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.07, 19:12
Czy ktoś coś wie na jego temat? Organizują turnusy dla niepełnosprawnych i
kolonie dla dzieci, to małe 4 pokojowe domki, jeśli ktoś był tam lub
przechodził i zapamiętał będziemy wdzięczni za info, ponieważ nie mają
własnej strony ani zbytniej reklamy w necie
Obserwuj wątek
    • jacakot Re: Ośrodek Urszula w Darłówku - kto zna lub był 19.08.18, 11:18
      moje dziecko jest na obozie - katastrofa na malutkim pokoiku 7 osób na górze i 5 na dole jedna łazienka nie ma gdzie nawet walizek nierozpakowanych trzymać oszustwo piszą że ośrodek może pomieścić 330 osób a było około 600 jedzenie kiepskie małe porcje - unikać !!!!!!!
      ledwo co udało powstrzymać dziecko żeby zostało do końca obozu ( po 4 dniach pobytu)
      • bizoneczka Re: Ośrodek Urszula w Darłówku - kto zna lub był 08.07.19, 19:51
        Katastrofa!!!. W pokoju dzieci kwaterowane są jak szprotki, nie istotna płeć, bo każdy m2 na wagę złota, w końcu to sezon i można zarobić. W mojej ocenie i po rozmowach z innymi organizatorami kolonii letnich dla dzieci właściciele nastawieni na jednorazowego klienta, nikt tam nie wraca. Co do posiłków to menu kolacji wygląda tak: szynka nie wiadomego pochodzenia, plasterek pomidora, ala ser żółty, masło i stary chleb. Zapominałam dodać jest jeszcze gorący posiłek dla dzieci, fasolka po bretońsku. Obiad też był :-), kotlety mielone nie dosmażone. Nie polecam i szkoda dzieci.
      • urszuladarlowko Re: Ośrodek Urszula w Darłówku - kto zna lub był 19.01.20, 10:54
        Zupełnie nie zgadzam sie z ta opinią. To wyjątkowa złośliwość i niesprawiedliwość.Jeździmy od 17 lat w to miejsce - ZHP Głubczyce. Występuje nieanonimowo tylko wszystko jest do sprawdzenia. Jeździmy corocznie 3 autokary 150 osób. I będziemy jeździć tam do końca świata i o jeden dzień dłużej bo wszystko jest tam zawsze super i za nieduże pieniądze.
    • kar-ula Re: Ośrodek Urszula w Darłówku - kto zna lub był 13.07.21, 07:02
      Niestety, negatywne opinie są prawdziwe. Córka byla rok temu na koloniach. Dzieci byly poupychane, brakowalo miejsca na rzeczy, jedzenie niesmaczne i mało, obsluga nieprzyjemna, podobnie jak lazienkowe zapachy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka