Dodaj do ulubionych

Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam!

IP: *.acn.waw.pl 01.08.07, 22:28
Nie warto ! Sianożęty są fajne, ale ten ośrodek trzeba omijać z daleka.
Szczególnie pokoje w pensjonacie i domki o nizszym standarcie - nie polecam
nikomu :(
Obserwuj wątek
    • Gość: waz domki o nizszym standarcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:49
      placic sie nie chcialo to sie ma....trza bylo zaplacic a nie waz w kieszeni
      • anyaa Re: domki o nizszym standarcie... 02.08.07, 13:12
        A własnie, że my wzielismy te lepsze domki i całe szczęscie, bo jakoś
        przetrwalismy te 2 tygodnie.
        Ale były rodziny, które po przejechaniu kilkuset kilometrów musiały szukać
        innego ośrodka (połowa lipca!), bo w tańszych domkach mieszkać się nie dało.
        • Gość: ja to co tam straszylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 13:22
          ze nie dalo sie mieszkac?>...
          duchy ?...
          • nicola237 Re: to co tam straszylo Pisali o nich w prasie 19.04.13, 17:10
            Pisali o nich w prasie tragedia , wtedy byłam w ustroniu, ale polecam Morską Doliną sami zobaczcie www.morskadolina.pl
        • anenia16 Polecam!!! 16.06.13, 20:07
          nie zgadzam się z tą opinią byłam a zarazem odwiedzam to miejsce raz w roku z dziećmi. wszyscy jesteśmy zadowoleni, blisko do morza ,plac zabaw, wieczorami czuć tą bryzę morsk,nawet będąc tam niejednokrotnie spotkałam aktorkę grażynkę zielińską . naprawdę polecam.
    • turysta144 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 17.04.13, 12:27
      Nie zgadzam się z tą opinią fajny właściciel, bezpiecznie a co najważniejsze czysto i schludnie warto pojechać dużo rożnych możliwości nawet jak pada deszcz nie będziecie się nudzić grilek przed domek dzieci na plac zabaw i jest fajnie. Polecam bardzo serdecznie
      • ania10.10 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 30.07.13, 23:51
        Jak weźmiesz ze sobą grila !!!!!!!
    • wiolka75 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 17.04.13, 15:10
      Odświeżony watek sprzed 6lat???? Czy u mnie coś z datami nie tak ?
      • kaga9 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 17.04.13, 21:40
        Nie, dobrze widzisz, właściciel się dorwał do wątku;)
        • heca7 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 17.04.13, 22:17
          Raczej nie ;) Tak jest teraz na wszystkich forach gazety. Można się dopisywać do wątków sprzed lat.
          • kaga9 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 18.04.13, 00:45
            Ale ten pan (raz pod innym nickiem) założył dziś jeszcze dwa inne wątki chwalebne na temat tego samego miejsca, oba zostały wykasowane. Stąd podejrzewam, że właściciel.
            • kaga9 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 18.04.13, 00:46
              Wczoraj, nie dziś.
            • toyota2003 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 29.04.13, 12:22
              To jest forum i każdy kto ma konto ma prawo swoja opinie na dany temat wypowiedzieć. Widzę że się odnowił watek z przed 6 lat. Byłem klika lat temu i ostatnio w tamtym roku w tym ośrodku widzę piorunująca zmianę podobało mi się domki z drewna ośrodek zadbany i przede wszystkim blisko do morza to jest największy atut ja powiem krótko już zarezerwowałem sobie domek w tym roku polecam. Pozdrawiam
              • kaga9 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 29.04.13, 23:41
                No pewnie, konta można mnożyć w nieskończoność, ale interpunkcja w obu wypowiedziach chwalących ośrodek jest dość charakterystyczna.
                • toyota2003 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 30.04.13, 09:09
                  Nie rozumiem tego negatywizmu czytam posty i każdy kto się dobrze wypowie o tym ośrodku a był w nim zaraz zostaje z negowany to jest nienormalne czy to jest jakiś spisek czy jakiś klan ludzi którzy nie potrafią spojrzeć obiektywnie na zmiany. Proszę przemyśleć swoje wypowiedzi bo warto.
                • m.grajnert9 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 30.04.13, 13:27
                  Witam, jestem nowa na tym forum ale chciałabym powiedzieć, że ja od lat odwiedzam ow bosman kiedys z rodzicami teraz od kilku lat z mezem i dzieckiem i od zawsze jestesmy zadowoleni... blisko plaża, ładne drewniane domki i fajne place zabaw dla dzieci, a wieczorem jak dzieci spia mozna zrobic grila albo ognisko albo nawet pogrc w siatkowke... Mysle że każy osobiście powinien pojechać i zobaczyć żeby wystawiać opinie...
                • przyjaciel14 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 01.05.13, 08:05
                  Witam. Czytam te posty i tylko widzę nielicznie osoby mają negatywne zdanie na temat tego ośrodka, a zwłaszcza jedno konto.Ośrodek duży odwiedzają setki osób sezonowo. Ja też tam byłam 2 lata temu z dziećmi ,bo ośrodek bezpieczny można spokojnie dzieci zostawić żeby się bawiły i to jest dla mnie najważniejsze. Dlatego polecam.
                  • at-ez Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 01.05.13, 15:21
                    Jestem teraz w Sianożętach i cóż mijam Bosmana kilka razy i powiem tak, wszystko zależy czego oczekujecie od wakacji i wypoczynku, dla mnie tam szału nie ma, jest zwyczajnie średnio, aczkolwiek nie widziałam domków od wewnątrz, sam plac zabaw poniżej średniej, na terenie sa tez bardzo stare domki chyba do rozbiórki, i domki bardzo blisko siebie czyli bez tzw. prywatności. W Sianożętach odpoczywałam juz wiele razy i mogę szczerze polecic ośrodek Bursztyn z nowym basenem :) to nasz numer jeden, oraz sąsiedni Colins Beach który też prezentuje się bardzo ciekawie i jest praktycznie nowy. Są to droższe ośrodki w sezonie, po i przed sezonie ceny przystępne. Pozdrawiam
                    • at-ez Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 02.05.13, 17:12
                      Dokładnie obejrzałam Bosmana i UWAGA domki nazywane jako niższy standard to są rudery, myślałam że do rozbiórki, ale okazuje się że te domki są wynajmowane, zagrzybienie i starość widać nawet z zewnątrz, nie nadaje się to nawet na kurnik a co dopiero dla ludzi do mieszkania na urlopie, według mnie to grozi zawaleniem i nie wiem gdzie są Instytucje które dopuszczają to do sprzedaży jako noclegi. Ostrzegam domki małe białe na zdjęciu to są rudery, plac zabaw maleńki + stary PRLowski, natomiast te drewniane domki nowsze dużo nowsze, nowe są w porządku. Nie jestem z konkurencji, jestem gościem innego ośrodka na majówce i z braku zajęcia zwiedzam Sianożęty :)
    • czudi100 polecam 04.05.13, 17:08
      sssssssssssuuuuuuuuuuppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
      • wczasy2018 Re: polecam 07.08.18, 23:13
        Totalny brak szacunku właściciela i kultury co totalnie przekreśla pobyt w ów bosman
    • tomikek na prawdę tam byłem, polecam wszystkim ten ośrodek 05.05.13, 00:08
      byłem tam na tegorocznej majówce. Bardzo mi się podobało. Domki są bardzo ładne, do morza jest bardzo blisko i nie jest drogo. Organizowane są ogniska jest gdzie zaparkować autem i to pod samym domkiem można! Nie wiem czemu zdarzają się tu złe opinie. Ludzi bądźcie dorośli jeśli się pokłóciliście z właścicielem to załatwcie to w 4 oczy a nie na forum oczerniacie cały ośrodek! W pełni wyrażam powyższą opinie i podpisuje się pod tym imieniem i nazwiskiem. A jeśli ktoś anonimowo oczernia to nic nie warte są te słowa. Tomasz Kurowski
      • at-ez Re: na prawdę tam byłem, polecam wszystkim ten oś 09.05.13, 09:30
        Piszesz, że na majówce było ognisko ? ciekawe a w którym roku ? codziennie wieczorem chodziłam tam na spacery i jakoś nie widziałam, a to pech.
        Nie kłóciłam się z właścicielem, bo go nie znam, bo nigdy gościem u niego nie byłam, nie wiem tez jak wygląda, ale spacerując obok ośrodka, widziałam te stare rudery, zagrzybiałe od spodu, ledwo stojące ....... które na tle nowych drewnianych wyglądają koszmarnie i nadają się do rozbiórki na opał. Drogi Tomaszu, nie widziałeś tych domków ? nie było ich ? a może według ciebie są KOMFORTOWE ? a widziałeś plac zabaw z PRL - nie pomalowane, metalowe huśtawki, powykręcane karuzele które ledwo stały ? czy twoje dziecko może się tam bawiło ? a może jednak jesteś właścicielem ośrodka lub opłaciłeś promowanie swojego ośrodka na forach internetowych ? Cóż, mijasz się jednak z prawdą, bo nie jest tak kolorowo, a ja nie jestem ani obrażonym klientem, ani w ogóle klientem tego ośrodka, ale jak pisałam byłam na Majówce i widziałam i pozwolę wciskać kitu i mydlić oczu. Będę ponownie w Sianożętach od 07 czerwca więc wszystkim zainteresowanym mogę zrobić i wysłać fotografie zarówno placu zabaw jak i domków
        Anka (imię i nazwisko zawsze można sobie wymyślić na potrzeby forum zatem uważam że podpis w tym miejscu o niczym nie świadczy )
      • at-ez Re: na prawdę tam byłem, polecam wszystkim ten oś 09.05.13, 09:33
        I jeszcze jedno mnie zastanawia, moich postów na forum gazeta.pl jest przynajmniej kilka, a niestety osoby które tak chwalą ośrodek Bosman mają na swoim koncie po jednym napisanym poście ......... hm to jest godne uwagi i zainteresowania :)
    • bosowsian Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 06.07.13, 10:34
      Witam wszystkich serdecznie na naszym forum. Jestem właścicielem ośrodka Bosman Sianożęty.
      Obserwując ilość postów jakie ukazują się na forum Gazety pl. pod hasłami "Bosman Sianożęty" ,
      "Bosman opinie" lub "OW Bosman" uważam za swój obowiązek zająć stanowisko w temacie. Ośrodek pod nazwą Bosman prowadzę ponad 20 lat z pomocą całej rodziny. Z uwagi na tak dużą ilość wpisów na temat OW Bosman dziękuję za wszystkie uwagi pod moim adresem również te negatywne , które przyjmuję z pokorą. Jednak nie mogę zaakceptować głosów tych opiniodawców którzy jak sami piszą nigdy z naszych usług nie korzystali lub korzystali sporadycznie jeden raz i to siedem lat temu nie zgłaszając żadnych uwag w czasie swego pobytu, lecz z uporem maniaka zamieszczają siedmiokrotnie w odstępie czasu do chwili obecnej szkalujące paszkwile na temat ośrodka Bosman. Podaję dla zainteresowanych nick ania po zmianie nick anyaa. Siedem negatywnych wpisów na różnych forach . Czytając ostatnie zdanie tych postów łatwo można się domyśleć o jej intencję .
      Prawdą jest ze ośrodek Bosman jest zmodernizowany w 75% i ta część jest w eksploatacji. Pozostała część (białe domki) oczekują na przebudowę i obecnie nie są pod wynajem.
      Goście Ośrodka Bosman indywidualnie i rzetelnie są informowani o warunkach i zasadach wynajmu .
      Rzetelnej i wiarygodnej opinii o ośrodku można zasięgnąć -Gmina Ustronie Morskie informacja turystyczna tel.943514175 lub 943514189 . Jako właściciel zapraszam serdecznie do pobytu .
      Nasza strona www.owbosman.pl lub www.owbosman.eu
      Kontakt do nas owbosman@neostrada.pl tel.943515179 kom. 600052718
      Pozdrawiam serdecznie Józef Raniszewski
      • anyaa Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 10.07.13, 13:25
        Czuję się wywołana do odpowiedzi, więc odpowiem.
        Mam ten sam nick od początku i tylko nim się posługuję, na forum gazety (wcześniej edziecko) jestem od 2001 r., można sprawdzić moje posty, trochę ich już było.

W Bosmanie byłam raz i więcej nie wrócę, swoje uwagi starałam się opisać rzetelnie i obiektywnie, a rok temu ośrodek oglądała moja znajoma i potwierdziła, że nadal miejsce to sprawia odpychające wrażenie:( O plusach też pisałam (lokalizacja i przyzwoite nowe domki), ale minusy (postawa właściciela, ogólne zaniedbanie, chaos i bałagan, fatalne jedzenie) wielokrotnie nad nimi przeważyły. Swoje uwagi zgłaszałam też podczas pobytu - zresztą nie tylko ja, były też inne, bardzo niezadowolone rodziny.

Myślę, że gdyby właściciel tyle energii włożył w modernizację ośrodka, co w pisanie na tym forum wątków pochwalnych (pod różnymi, często jednorazowymi) nickami, to wszystkim by to wyszło na dobre. Podtrzymuję wszystko, co napisałam, wiem, że opinii na forach bardzo często poszukują rodzice z dziećmi, którym nie jest obojętne, w jakich warunkach spędzą wakacje - mnie też nie jest to obojętne i cieszę się, że takie forum istnieje i mogę korzystać z rekomendacji (bądź ostrzeżeń) innych.
        • ania10.10 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 30.07.13, 21:12
          Witam tak samo jak przedmówczyni nie polecam tego ośrodka o nazwie BOSMAN w swojej ofercie proponuje
          Aktywny wypoczynek
          basen otwarty
          Sianożęty, Ustronie Morskie
          basen kryty
          2 km - Ustronie Morskie
          skutery wodne/żeglowanie
          150 metrów - w sezonie
          boisko do piłki nożnej
          2 km
          boisko do siatkówki
          na miejscu
          boisko do koszykówki
          na miejscu
          stół do tenisa stołowego
          na miejscu
          bilard
          na miejscu
          pole golfowe
          2 km
          stadnina koni
          na miejscu
          wypożyczalnia rowerów
          na miejscu
          plac zabaw dla dzieci
          na miejscu
          W swojej ofercie oferują ,a tak wcale nie: jest jak równiez internet działa tylko przy biurze ,stołu tenisa stołowego również brak ,tak jak wypożyczalni rowerów oraz stadniny koni !Dziecko jak kożystało z internetu przy biurze usłyszało niech rodzice z abonamentu telefonicznego zapłacą !!!!Koszt pobytu 80zł za osobe z obiado-kolacją na którą sama miałam zdecydować o której chcę chodzić(PRZEZ TELEFON OCZYWIŚCIE ) a na miejscu się okazało że na 13.30 i koniec nikt mie nie pytał na którą chcę ?Do tego koszty tak zwane ukryte czyli doliczają za prąd i za światło czuję się oszukana ,ja pojechałam odpocząć a nie chodzić na komędę za którą każą mi płacić i nie ma tego co oferują !NIE POLECAM BOSMANA !!!!W zeszłym roku byłam w Collins Beach i było rewelacyjnie tam Polecam !
      • bosowsian Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 21.05.14, 12:40
        Witam wszystkich serdecznie na naszym forum. Jestem właścicielem ośrodka Bosman Sianożęty.
        Obserwując ilość postów jakie ukazują się na forum Gazety pl. pod hasłami "Bosman Sianożęty" ,
        "Bosman opinie" lub "OW Bosman" uważam za swój obowiązek zająć stanowisko w temacie. Ośrodek pod nazwą Bosman prowadzę ponad 20 lat z pomocą całej rodziny. Z uwagi na tak dużą ilość wpisów na temat OW Bosman dziękuję za wszystkie uwagi pod moim adresem również te negatywne , które przyjmuję z pokorą. Jednak nie mogę zaakceptować głosów tych opiniodawców którzy jak sami piszą nigdy z naszych usług nie korzystali lub korzystali sporadycznie jeden raz i to siedem lat temu nie zgłaszając żadnych uwag w czasie swego pobytu, lecz z uporem maniaka zamieszczają siedmiokrotnie w odstępie czasu do chwili obecnej szkalujące paszkwile na temat ośrodka Bosman. Podaję dla zainteresowanych nick ania po zmianie nick anyaa. Siedem negatywnych wpisów na różnych forach . Czytając ostatnie zdanie tych postów łatwo można się domyśleć o jej intencję .
        Prawdą jest ze ośrodek Bosman jest zmodernizowany w 75% i ta część jest w eksploatacji. Pozostała część (białe domki) oczekują na przebudowę i obecnie nie są pod wynajem.
        Goście Ośrodka Bosman indywidualnie i rzetelnie są informowani o warunkach i zasadach wynajmu .
        Rzetelnej i wiarygodnej opinii o ośrodku można zasięgnąć -Gmina Ustronie Morskie informacja turystyczna tel.943514175 lub 943514189 . Jako właściciel zapraszam serdecznie do pobytu .
        Nasza strona www.owbosman.pl lub www.owbosman.eu
        Kontakt do nas owbosman@neostrada.pl tel.943515179 kom. 600052718
        Pozdrawiam serdecznie Józef Raniszewski
        • edyt-1 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 04.08.15, 13:16
          Witam właśnie wróciłam z urlopu u Bosmana i więcej nie pojadę Domki nawet ok ale właściciel pozostawia wiele do życzenia, jego bezczelnosc w stosunku do gości to jakiś koszmar posiłki nie dość że porcja przedszkolaków to jeszcze niesmaczne i nie jest to tylko moja oinia było nas w sumie 16 osób wydzielona rolka papieru toaletowego na cały pobyt 10 dniowy jeżdżę co roku nad polskie morze ale Bosmana nie polecam
      • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 04.08.18, 19:57
        Kupa bzdur...domki zawilgocone zagrzybioe totalny syf,
        Od 20 lat prowadzenie ośrodka ni daje referencji tylko poziom usług i uprzejmość a nie chamstwo i brak zachowania właściciela , gdzie są wpisy po 2014 R ? Dlaczego to jest kasowane. Jest to karalne. Zostanie to zgłoszone jak jeszcze jeden wpisów zostanie usunięty. O jakim regulaminie mówisz człowieku ? Rzuciłeś mi klucze i powiedziałeś ze domek sobie san znajdę na placu ..to jest regulamin ? To jest 20 lat doświadczenia ? To jest przeniesienie się w lata 80 te..tak wam zostało ..
      • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 07.08.18, 23:09
        Panie szanowny , moje nazwisko nie stanowi problemu , popełnił pan szanowny dwa błędy na wejściu :
        1. Na mnie się nie krzyczy ! Nikt na mnbie nie krzyczy !
        2. Mnie się nie op.....a przy dzieciach i rodzinie
        Ty masz pan przewalone...bardzo....
    • faazi OW Bosman - Prawda 12.08.13, 17:44
      Przebywałem na urlopie w OW Bosman w dniach 28.07-06.08 2013r, zatem mam dość świeże informacje.
      Napiszę kilka zdań więcej, aby opisać pokrótce mój pobyt w tym ośrodku i odnieść się do podawanych informacji.
      Czytałem przed przyjazdem opinie, oglądałem zdjęcia ośrodka (dostępne nie tylko na ich stronie), zejście na plażę, standard nowych domków (stare mnie nie interesowały skoro miałem w nich nie mieszkać). Doszedłem do wniosku, że ośrodek nie może być w takim stanie jak go niektórzy opisują. Ze względu na dodatkowy plus jakim jest odległość 30 m do morza, postanowiłem zatem domek wynająć, przyjechać i sprawdzić osobiście...
      Zostaliśmy mile zaskoczeni na Dzień Dobry, a w sumie na Dobry Wieczór, bo mając domek od 11:00, docierając na..22:30 jadąc z gór, mogliśmy o tej godz. otrzymać opłacony obiad z 13:30! I to z inicjatywy Ośrodka!
      Słynne białe domki są, ale nie są już wynajmowane i nie będą, czekają na rozbiórkę, zatem temat uważam za zamknięty. Nowe domki mają niezły standard, szczególnie kabina prysznicowa jest dość nowoczesna z wodnymi biczami. Każdy domek ma taras i tutaj przydałyby się świerki przed tarasami, tak jak rosną w pierwszym rzędzie domków 6 osobowych. Minimalna prywatność musi być.
      Grilla nie ma, ale jadąc do domku grilla zabiera się swojego. No chyba że ośrodek jasno określa że taki grill jest. Dzisiaj to 20zł w markecie, ludzie opamiętajcie się.
      Są 2 place zabaw dla dzieci, a nie ukrywam że to było jedno z najważniejszych kryteriów, gdyż jechałem z dwójką dzieci 6 i 8 lat. Są dobrze wyposażone - 90% to nowy sprzęt - 2 zjeżdżalnie, 8 huśtawek (w tym dwie 4-osobowe), piaskownica, mały mostek, gniazdo widokowe, drabinki do wspinania się. Jest też stara karuzela i 2 stare huśtawki, są odremontowane i tak umiejscowione że wszystko razem dobrze wygląda. Mimo wszystko ta stara karuzela była dość popularna wśród dzieciaków, jest w pełni sprawna. Na placu nie ma ani jednego sprzętu, który by wisiał, nie działał, jak to niektórzy tu wypisują.
      Cały ośrodek dość dobrze się prezentuje. Nie ma dziwnych nieuporządkowanych gratów, desek czy gruzu. Teren przy białych domkach pełni teraz rolę parkingu "wyjezdnych". Czyli tych, którzy jeszcze w dzień zdania klucza, chcą plażować ostatni raz, a parking przy swoim domku muszą zwolnić dla nowych wczasowiczów. Właściciel wykazuje tutaj pozytywną inicjatywę, nie wyrzucając byłych klientów za bramę już o 11:00, tylko wręcz podpowiada takie rozwiązanie.
      W piątek organizowane było ognisko, na której były darmowe kiełbaski i piwo! No ludzie dzisiaj za darmo to nawet o wpier* trudno, zatem ewentualne chamstwo i nie gościna właścicieli kazałaby te kiełbaski raczej sprzedawać, a nie rozdawać. Na ognisku gitara, śpiewy, nowe znajomości, także z Właścicielem zamienisz parę słów na luzie. To w porządku facet, do pogadania i pośmiania się. Przedstawione inwestycje na przyszłość i dokonane w ostatnim czasie na pewno przedstawiają tego człowieka w dobrym świetle.
      Po 4 dniach zepsuł się czajnik elektryczny, a wcale nie był stary. Wymiana na nowy czajnik nastąpiła w momencie zgłoszenia problemu, od ręki.
      Minusem na pewno jest internet działający do 50m od recepcji. W dzisiejszych czasach WiFi w ośrodku musi być wszędzie, to także w pewnym sensie oznaka nowoczesności. Problem do rozwiązania za max 300zł...
      Odległość od morza - 30 m pozwala na nie schodzenie z plaży na obiad, także wyklucza opłaty 2zł za toaletę na plaży. Zawsze można podejść do domku w każdej chwili. Chodząc na obiad wystarczy się podzielić na dwie grupy. Taka sytuacja pozwala na plażowanie do 18/19 :DDD. Sama plaża jest dość szeroka z naprawdę czystym piaskiem. Powodem jest zapewne sprzątanie po budowie falochronów w 2011r. Jeżeli wtedy było mnóstwo gruzu w piachu, to musieli go solidnie odsitkować. Teraz spokojnie piasek można rozwozić do piaskownic.

Jak najbardziej zachęcam do odwiedzenia tego ośrodka, przyjeżdża tam dużo rodzin z dziećmi, ludzie są dla siebie mili i otwarci. Cały personel i kierownictwo także pozostawił na Nas bardzo dobre wrażenie.
      Większość opinii na tym forum jest nieprawdziwych lub po prostu nieaktualnych.
      Komentarze ludzi, którzy tam nie byli, a tylko przechodzili lub słyszeli...są tyle wiarygodne co anonimowy post w internecie.

Pozdrawiam
      Marcin Mazur
      Kierownik Dz. Sprzedaży
      Bezkartek.pl SA
      606-677-794
      • ania10.10 Re: OW Bosman - Prawda 18.08.13, 22:38
        faazi z pełnym szacunkiem do Twojego posta ale kit wciskasz ładny ......ja przebywałam na ośrodku do 30.07.2013r. i nie pisz takich bzdur że ośrodek jest hepi a tym bardziej że w kabinie prysznicowej są bicze !!!!Chyba że żona Cię często leje pod prysznicem !Albo miałeś jakiś domek dla Vip ów .......!Chciałabym zobaczyć Twoją twarz i umieścić jako kameleon !
    • ogonowskitomasz Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 07.08.15, 08:26
      Witam ja mam chyba najświeższe doświadczenia z OW Bosman. Pobyt zaliczkowany płatne przelewem i tak jak uzgodniono 2.08.15 stawiam się w ośrodku i okazuje się, że pan Czesiu jeżdżący na chińskim skuterku sprzedał mój pobyt w 6 osobowym domku komuś innemu jak to stwierdził z ulicy. przez 4 godziny czekałem z dziećmi na załatwienie sprawy, ale ten pan zachowywał się żenującą robił w tym czasie wszystko oprócz tego co powinien, a dokładniej zakwaterować mnie i moje dzieci. po ty 4 godzinach straciłem nadzieję na załatwienie tej sprawy i wymusiłem na właścicielu zwrot zaliczki oraz zwrot za paliwo, a teraz wybieram się na małą batalię sodową z tym panem, która według mnie będzie krótka i dla mnie wygrana, gdyż tak zepsutego urlopu jeszcze nie miałem. w tym czasie znalezienie wolnego lokum graniczyło z cudem, gdyż obdzwoniłem jakieś 70 ośrodków i kwater i nic. Za takie pieniądze jak bierze OW Bosman można spokojnie znaleźć ośrodek , w którym będą traktowali turystów tak jak się należy. ja to przeżyłem, ale nie pozwolę psuć wakacji moim dzieciom i dlatego będę walczył o swoje prawa i nie polecam nikomu takich wczasów.
    • piotrek160675 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 05.03.18, 19:08
      Witam.Od 4 lat spędzam wakacje w OW Bosman i bardzo polecam.Nie zgadzam się z negatywnymi ocenami i opiniami o ośrodku i właścicielu Panu Józefie.Właściciel jast w porządku i wszystko mozna z nim załatwić jeśli się tylko chce.Jeszcze nigdy nie miałem złych wspomnień z pobytu w OW Bosman.Jest tam świetna atmosfera i spokój ,którego szukamy podczas wypoczynku.Domki są czyste i zadbane.Zawsze kiedy docieramy na miejsce domek zawsze jest gotowy i nie ma żadnych problemów.No i co jest bezcenne podczas urlopu to zabawa i bezpieczeństwo dzieci ,które przez cały dzień są na zamkniętym ośrodku,pod warunkiem że nie są nad morzem.W tym roku też będe u Bosmana i wszystkich serdecznie zapraszam.
    • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 04.08.18, 19:57
      Syf , grzyb i odjechany właściciel ...
    • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 05.08.18, 08:12
      Wróciłem po urlopie i tez nie polecam. Bardzo niesympatyczny właściciel który potrafi całe wczasy zepsuć.
      W domkach wilgoć i grzyb.
    • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 05.08.18, 08:26
      Nie polecam, brudne zaniedbane zagrzybione domki.
    • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 05.08.18, 08:28
      Nie polecam absolurnie. Bardzo niesympatyczny właściciel, obiady bardzo niedobre i wątpliwe ich przygotowywanie na zawnattrz. Grzyb w domkach. Internet nie chodzi.
    • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 05.08.18, 08:30
      Nie polecam. Omijacie z daleka. Obok jest piękny ośrodek nowoczesny collins ten jest ok. W bissmanie życie się zat4zymalo 20 lat temu.
    • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 05.08.18, 08:31
      Pokoje na ośrodku katastrofa kuchnia sypialnia łazienka salon w jednym pokoju. Z grzybem trzeba dodać. Lata 70 te jak ktoś lubi to można.
    • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 05.08.18, 08:43
      Jestem już po wczasach w bosmanie. Poziom i właściciel żenujące .nie polecam.
    • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 07.08.18, 23:11
      Zdecydowanie brak szacunku gościnności i kultury ze strony właściciela .nie polecam...dziadowstwo zagrzybione domki i właściciel pewien co najwyżej krowy paść bo na prowadzenie ośrodka wczasowego nie nie nadaje .
    • wczasy2018 Re: Bosman Sianożęty - wróciłam i NIE polecam! 07.08.18, 23:13
      Ktoś to w końcu powinien zamknąć ...nie nadaje się do wczasowania...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka