Gość: Jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 23:18 o Pokoje nalipiec?... zwariowali o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zosia Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 10:23 ta, ale nie myśl.że to sensowni klienci, raczej konkurencja, albo tacy wiecznie niezadowoleni, którzy np myślą ,że cena minimalna jest w szczycie lata, lub mieszają im się własne marzenia z rzeczywistością . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobierowo Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 12:15 no co ty! niektóre terminy w lipcu mam już całkowicie zabukowane. Wiem od znajomych, że mają podobnie. tak jest co roku. zwykła sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 12:46 ...moi znajomi tez juz zarezerwowali sobie pobyt w lipcu nad morzem. Od paru lat jeżdżą w to samo miejsce, ale żyby móc tam pojechać muszą bardzo wcześnie zrobić sobie rezerwację. I wcale mnie to nie dziwi, bo ja jak chcialam jechać w góry w okresie ferii zimowych, to rezerwowałam sobie pobyt latem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 15:10 oj, ja nie piszę o stałych klientach. U mnie też już rezerwują ,wiedzą ,jaki chcą apartament czy pokój, mają zaklepane terminy urlopowe. Ja piszę o takich ,klientach, którzy wybierają się na wczasy wirtualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 17:38 "Ja piszę o takich ,klientach, którzy wybierają się na wczasy wirtualne" a ja bym nie chciała za nic na świecie trafić na powyższego kwaterodawcę. brrrr wirtualnie czy tym bardziej realnie;) z takim nastawieniem do ludzi!!! ale szanowny kwaterodawca się myli. z rodziną co roku jeździmy w różne miejsca. ale za to ma miesiąc (minimum) i w tzw. super warunki. rezerwujemy w styczniu z bardzo wielu powodów. gdyby każdy kwaterodawca myślał jak wyżej cytowany, nie zarobiłby na nas minimum 10 tys. (za sam nocleg oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Mysle ze teraz dzwonia goscie typu... nocleg za 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 20:39 Dychy ahahahah, wiadomno ze takich noclegow juz nie ma , wiec dzwonia juz W Styczniu , liczac ze zalapią sie na darmochę.. To przeciez wiadomo ze jak ktos szuka pol roku wczesniej hotelu , to szuka bo mysli ze zalapie sie za darmochę.. To przeciez LOGICZNE, Zgadzam sie z ZOCHĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do tia.... ahahah znam ludzi i jestem na bank pewn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 20:44 pewna ze ty dzwoniz juz w styczniu , zeby zalapac sie na najtansza pakamerkę.. Juz widze jak wydajesz 10 tysiecy a hahaahahahah, taaaaa, Ten co wydaje taka sume , nie musi szukac POL ROKU WCZESNIEJ, wciskac kit to mozesz na podworku , nie tutaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam21.0 Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia 13.01.08, 20:37 U mnie pierwsze rezerwacje są już w grudniu.Mówię o nowych wczasowiczach bo ci stali to rezerwują już w dniu wyjazdu.Chodliwe terminy "kończą" sie u mnie w połowie lutego a w marcu to już wszystko mam zapięte na ostatni guzik. pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia 14.01.08, 12:03 to chyba dobrze ze ktos dzwoni,biorąc pod uwage nieprzewidywalną pogode nad polskim morzem ,zresztą ja wolę zarezerwować coś sensownego wcześniej, niż póżniej mieszkać w jakiejś zagrzybionej norze i płacić za to majątek Odpowiedz Link Zgłoś
jaga9911 Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia 16.01.08, 12:13 Ja również jestem na etapie dzwonienia...i przykro mi, że np. niektórzy kwaterodawcy nie odpowiadaja na maile z zapytaniem o cenę i termin. Na 7 maili dostałam jedną odpowiedź i tam właśnie pojedziemy(dzisiaj "dogadamy" szczegóły i wpłacamy zaliczkę). Niestety kwaterodawcy nie biorą pod uwagę, że np. jadąc z małymi dziećmi ciężko jechać w ciemno - chcąc mieć zapewnione konkretne warunki - trzeba rezrwować wcześniej, bo potem niestety odpowiadające nam miejsca są już zajęte. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwatery teraz schodza najtansze kwatery od35-50zl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 14:10 bo pozniej zostaja tylko pensjonaty i hotele od 150 zl wzwyz Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: teraz schodza najtansze kwatery od35-50zl 17.01.08, 11:45 ale co w tym dziwnego że ludzie w tym ja szukają czegoś za niewygórowaną cenę,cały rok ciężko pracuje a że zarobki są jakie są to nie moja wina.nie stać mnie zeby za pięcioosobową rodzinę zapłacic więcej niż 40 zł od osoby,więc szukam teraz bo pózniej ceny idą w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: teraz schodza najtansze kwatery od35-50zl 17.01.08, 11:47 dodam jeszcze że w zeszłym roku wynajmowałam pokój za 30 zł od osoby i byłam bardzo zadowolona z warunków,było czysto schludnie więc można znaleźć coś dobrego i niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: teraz schodza najtansze kwatery od35-50zl IP: 82.139.146.* 17.01.08, 12:30 Oj Zulcia, ostroznie z takimi informacjami na tym forum! Za chwilę anonimowa moderatorka z Miedzyzdrojów zmiesza Cie z błotem i zarzuci ubóstwo, tępotę, nieporadność i cwaniactwo, a wszystko to okraszone błędami i odpowiednim słownictwem. Wakacje nad naszym morzem nie należą do najtańszych w skali całego kraju, ale również zapewniam, że jeśli ktoś sam potrafi posprzątać swój pokój, zrobić sobie śniadanko i pogodzić się z brakiem siłowni i jacuzzi, to na pewno znajdzie coś w granicach 30-40zł/osobę. W tym roku być może będzie już to trudne, ceny za media idą w górę, ale rynek wyreguluje się sam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fana tepaka fan , niestety podlog nie umyjesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 12:37 i poscieli nie zmienisz, tępaku! Jak sobie przypominam , to ty jestes mistrzem w blędach ortograficznych. Bardzo się ciesze ze wreszcie ceny urosna do unijnych , i dziadostwo ala fan zostanie w domu! Posprzatasz po sobie? AHAHAHAHA, Zadzwon do pensjonatu i powiedz, ja posprzatam po sobie , ale niech ktos mi da pokoj taniej ...nie mogę ahhahaahah, ale OSZOLOM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: fan , niestety podlog nie umyjesz IP: 82.139.146.* 17.01.08, 12:41 Cieszę się, że jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulcia73 Re: fan , niestety podlog nie umyjesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 12:53 dla mnie to możesz po tych unijnych cenach i 1000 zł za dobę placić a ja jako ta biedota i tak znajdę cos w moim zasięgu cenowym i gó.. ci do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre.. a mnie nie obchodzi ze bedziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 13:00 w norze mieszkac z jedna lazienka na 5 pokoji , zwisa mi to. Najlepsze sa teksty , typu jak posprzatam to bedzie taniej , ciekawe gdyby tak w biurze turystycznym powiedziec , ma Pan oferty tansze , jak posprzatam po sobie... AHAHHAHAHA, ludzie wstydu nie mja , zastanawiam sie czasami dlaczego np za darmo nie pracuja , przeciez szef zatrudnia sprzataczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulcia73 Re: a mnie nie obchodzi ze bedziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 13:07 no wyobraź sobie ze w zeszlym roku za 30 zł od osoby miałam pokój z łazienką,czysty i schludny- 200 m od morza więc nie opowiadajcie mi że takich nie ma i że za 30 żł to można tylko nore wynając,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: a mnie nie obchodzi ze bedziesz IP: 82.139.146.* 17.01.08, 13:17 Rok po roku wbija ci się do pustej główki, że za twoje, jak to określasz,"30 dychy" są kwatery z własną łazienką, lodówką i radiem, namiastką kuchni i warunkami odpowiednimi dla osób niewymagających standardów opisanych przeze mnie powyżej. Pościel jestem wstanie zmienić sobie sam, tak samo posprzątać, jak to na taniej kwaterze jest w zwyczaju. Uprzedzę cię i napiszę, że nic nie śmierdzi, nie jest zniszczone i nie jest to rudera, tylko porządny dom, z parterem przystosowanym do przyjmowania wczasowiczów, z tarasami z drewnianymi meblami na nich, tak aby rano można było zjeść śniadanie na powietrzu. Właściciel oprócz pokojów dla mnie i dzieci udostępnia ładnie urządzony teren, z piłkami, rowerami, miniboiskiem do kosza, stołami do pingla, patio z grillem, miejscem pod ognicho i miłą atmosferą. Już nie pisz, że to niemożliwe. Napisz, że to CUD!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SRATATATAT a hahaahahahahahah, tak sie sklada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 13:22 ze mieszkam poiedzy pensjonatami w dzielnicy gdzie wszyscy wynajmuja . Tutaj ceny nie schodza ponizej 140 zl od osoby , a kwater za 35 zl nie ma , jak sa to w miescie i to z jedna lazienka na 5 pokoji, takze fan , pierdoly w buty sobie wsadz , a ze ty jezdzisz na wiec GRZYBOWO , to i moze w stodole z wychodkiem sa i pokoje po 30 dychy aHAHHAHAHAAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) NA wies grzybowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 13:27 mialo byc... DZIADU, w tym roku na WSI tez ceny pojda w gore.. Gdzie ty fan sie zalapiesz? Zawsze zostaje ci przyczepa do malucha i konserwy , kiedys pod moim domem taki zaparkowal , to nie ty? Ale szybko spieprzal jak straz miejsak się pojawila , chcial tanio blisko Morza ale mu nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: a hahaahahahahahah, tak sie sklada IP: 82.139.146.* 17.01.08, 13:32 Wychyl się w końcu i podaj gdzie dokładnie jest tak jak piszesz. Wtedy się wszystko wyjaśni. Jak jadę na urlop do Krakowa to nie szukam kwatery czy hotelu przy Sukiennicach, tylko dalej. To proste i oczywiste. I wyobraź sobie, że jest taniej, ale do Sukiennic na piechotkę mam tylko 10 minutek. Jakie to genialne, prawda? Aha, niektórzy jadą nad morze, a niektórzy uchlać się na dyskotece nad morzem. Czujesz różnicę? A Grzybowo jest jak najbardziej godne polecenia. Nie są to Międzyzdroje i nigdy, na szczęście, nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: a hahaahahahahahah, tak sie sklada IP: *.icpnet.pl 17.01.08, 13:40 fan zdecydowanie popieram! Grzybowo godne polecenia, byłam dwa sezony. Raz za 32 zł, a zeszlego lata 35 zł w domu u niemców. Warunki bardzo wygodne , standard też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-0 nie tlumacz sie fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 13:43 Grzybowo- wies , nigdy nie bedzie Sopotem, i innym atrakcyjnym miastem. Jestes dziadem i dlatego tam jezdzisz , bo zes taki inbecyl ze nie doszedles w zyciu do niczego , a jedyny twoj sukces zyciowy to spedzanie wczasow, na wiosce , tlumacz sie i tak wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulcia73 Re: a hahaahahahahahah, tak sie sklada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 13:45 Ty sobie załoz swoje prywatne forum i tam obrzucaj ludzi błotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-0 uwielbiam ten temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 13:55 mial byc wd.fana w maju a tu prosze juz w styczniu, uuu co bedzie sie dzialo w maju szukam pokoju za 30 zl na plazy w lipcu a hahaahahahah, to bedzie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: uwielbiam ten temat IP: 82.139.146.* 17.01.08, 16:32 W twoim przypadku kwestia o karmieniu trolla jest jak najbardziej aktualna. Wystarczyło wrzucić jeden post i od razu ożyłaś :). Na prawdę jest super czytać tematy, gdzie ludzie piszą jedno, a ty z uporem trolla maniaka piszesz drugie. Podziwiam cię, masz zacięcie. Ale jak się dupa trzęsie czy, aby pogoda nie wygoni turystów golonych po 3 stówki/dobę, to nie dziw, że wciskasz ludziom ciemnotę. Pomimo tego wszystkim życzę udanego sezonu. Aha, trollu, nigdzie nie napisałem, że w tym roku jadę nad morze. Tym razem szukam kwatery gdzie indziej, już nie na wsi, ale to już nie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pięć Re: uwielbiam ten temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 16:53 Och, nic nie warte byłoby forum bez wiadomej " osoby " nakręcającej siebie, a przedewszystkim ludzi mających coś do powiedzenia. Pozdrawiam nic nie dodając wszak wiadoma " osoba " zna się na wszystkim i wszystko wie lepiej, radż, doradzaj,czaruj urokiem osobistym, proponuj kobieto, wszak wszyscy cię słuchają i kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) mow mi jeszcze a poczuje dreszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 17:10 AHAHAHHHHAHAHAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) czyzby nie zarobil fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 17:12 nawet na wczasy na wsi ? a hahahaahahahahahah... DURNIU , myslisz ze ktos zalozyl ten watek? Pomysl ciemniaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia 18.01.08, 01:31 ja już też zarezerwowałam wczasy nad morzem: cena 200zeta za dobę za 4 osobową rodzinę bez wyżywienia powierzchnia: 2 pokoje z kuchnią plaża prywatna baseny- kilka do wyboru taras i okna od strony morza miejsce: bułgaria rezrewacja: zaliczki nie trzeba, wystarczy nr karty kredytowej, na 10 dni przed przyjazdem mogę bezpłatnie wycofać swoją rezerwację, bez obiążania karty oczywiście:) nad nasze morze też się wybiorę, zapłacę 100 zeta za nieduży pokoik bez łazienki, 2,5 km od morza i też będę zadowolona, bo plaża prawie jak prywatna - mało ludzi tam z racji odległości trafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 06:52 Takie numery to tylko w erze.... A tak poważnie, to i u nas wynajmiesz w takich pieniążkach takie coś. Trzeba podzwonic popytac. Jedni chcą sie szybko wzbogacic i wynajmuja jak się da, innym starczy godnie zyc i przyjmowac Gości bo to lubią.Warunki sam sobei wybierach Polacy to dziwny kraj. Wymagają nie wiadomo czego, jada za granice do takich właśnie krajów jak Bułgaria, Chorwacja i się chwalą , że tanio wynajmuja. Czym sie chwalić?? do tego trzeba dojazd, wyzywienie i inne opłaty (nie ujęte). Pochwalcie sie, Hiszpanią, Majorka, Florydą jak tanio znajdziedzie. Poza tym najczęściej narzekają Ci co w domku mają gorzej i probuja chociaz na wczasach poczuc się kimś. Nie zauważyłąm aby Goście, którzy mają więcej pienidzedzy narzekali na warunki u mnie itd. Zawsze są zadowoleni miła rodzinną atmosferką. Jadą nad morze a nie siedzieć w pokoju. Jada odpoczac leżąc na plaży,chodząc po knajpkach pozwiedzac a nie siedzieć w pokoju!! I śmieszy mnie Wasze nawzajem kłocenie się i obrażanie, że ten wynajmie za tyle ten za tyle. Każdy niech spojrzy na siebie co ma i za ile i będzie wiedział na co go stac. Zaraz się rozpocznie dalsza dyskusja... bo nawet nie potraficie sie ujawnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volta2 Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia IP: *.spray.net.pl 20.01.08, 00:55 > Takie numery to tylko w erze.... niech ci będzie, dziesięć lat temu też się śmiałaś jak na zachodzie dowozili ze sklepu zakupy do domu? albo dawali w warsztacie samochód zamienny na czas naprawy? (rezerwowałam tak wyjazd w zeszłym roku i płaciliśmy dopiero przy wyjeździe A tak poważnie, to i u nas wynajmiesz w takich pieniążkach takie > coś. wiem, że zajdę, ale nie chcę na wakacjach mieć deszczu i przede wszystkim interesuje mnie cieplejsza woda niż ma bałtyk(jestem wielką fanką bałtyckich plaż, ale ta woda:() Pochwalcie sie, Hiszpanią, Majorka, Florydą jak tanio > znajdziedzie. bez problemu za porównywalne pieniądze znalazłam hiszpanię, ale czekam aż mi dzieci podrosną:) Poza tym najczęściej narzekają Ci co w domku mają gorzej i probuja > chociaz na wczasach poczuc się kimś. tu już uprawiasz pseudopsychoanalizę - ja mam fajny komforcik w mieszkaniu, od czasu do czasu gra moje mieszkanko w jednym z naszych rodzimych seriali - i większości się podoba(łącznie z reżyserami i gwiadkami/gwiazdami), a i za to jeszcze dostaję niezłą kaskę:) więc uwierz, nie mam problemów na codzień z samopoczuciem, na wczasach po prostu lubię odpoczywać a nie kisić się w ciasnocie - polskie pokoje czteroosobowe to najlepszy żart jaki zdarza mi się czasami oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Do PanI Volty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 06:54 Oczywiście kto naiwny podaje numer karty kredytowej???? Gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.d ANKA , w 100% sie z toba zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 10:15 Polak to marudzacy klient i ciagle jeczy.. Chorwacja juz nie jest taka tania , bulgaria to syf... Pozatym tam sezon jest o wiele dluzszy niz u nas , bo niestety nie dosc ze 2 miesiace to i deszczowe .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.d Re: Do PanI Volty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 10:16 Bzdura, zaliczka to warunek rezerwacji , kawaly poopowiadamy sobie pozniej! Wtym roku bedzie drozej nad morzem , niesamowite wzrosty cen za media , pozatym wasze place tez wzrosly , wiec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli ja tez wczesnie rezerwuje 19.01.08, 09:34 zawsze bardzo wcześnie rezerwujemy pobyt. jadąc z małymi dziećmi musimy miec pewność, że warunki będą bardzo dobre. bo wbrew temu, co twierdzi wielu kwaterodawców (w tym właścicieli... niby fajnych i drogich pensjonatów), realia różnią się od zdjęć w necie! poza tym - jeśli się jedzie na ok. miesiąc, tak jak my, trzeba rezerwować dużo wcześniej, żeby się potem nie przenosić. znaleźć pokój studio dla dużej rodziny, do tego ze smacznym wyżywieniem i blisko morza, wcale nie jest łatwo. i cena ma tu rolę w zasadzie drugorzędną! i jeśli rzeczywiście kwaterodawcy "dziwnie" traktują dzwoniących wcześnie, to... powodzenia:) w interesach:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam21.0 Re: ja tez wczesnie rezerwuje 19.01.08, 19:44 Witam Serdecznie. Uważam,że ci którzy mogą wcześniej rezerwować powinni to robić.Dla mnie jest normalne ,że urlop trzeba zaplanować.Dziwią mnie nie raz telefony od ludzi którzy na dwa dni wcześniej próbują coś sensownego znaleźć. Niektóre wypowiedzi na tym forum od tzw "kwaterodawców"należy traktować z przymrużeniem oka. pozdrawiam i życzę przyjemnych pobytów nad naszym morzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joak Re: Do PanI Volty IP: *.lanet.net.pl 21.01.08, 23:38 Gość portalu: d.d napisał(a): > Wtym roku bedzie drozej nad morzem , niesamowite wzrosty cen za > media , pozatym wasze place tez wzrosly , wiec o co chodzi? Dziwne, bo dzwonilam już w sprawie rezerwacji i ceny są dokładnie takie same jak przed rokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volta2 Re: Do PanI Volty IP: *.spray.net.pl 20.01.08, 01:03 nie mów, że nigdy nie robiłaś transakcji przez net? i prowadzisz biznes? jak pisałam wyżej, serwis testowałam rok temu, przez ten rok nic nam z konta nie zginęło(ewentualnie nie zauważyliśmy, ale w tym przypadku to nienajgorzej by świadczyło o naszym stanie konta, co?), więc i w tym roku zarezerwowałam. kupowałam podając nr karty bilety na ME w jednej z imprez sportowych i też mija rok - nic się nie wydarzyło robiłam też inne zakupy w ten sposób(nigdy nie słyszałaś o security system buing?- czy jak to się tam nazywa?) no cóż, miej ostożności życzę - więcej zaufania do wynajmujących, firm i instytucji również, to naprawdę nie utrudnia życia, a właściwie to wprost przeciwnie - całkiem sporo ułatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Do PanI Volty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 07:42 Sama Pani napisała,ze zaliczki nie trzeba tylko numer karty... Nie znam nikogo ktoby podal numery bez wplaty pieniedzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Do PanI Volty 22.01.08, 23:03 to że nie znasz, to nie znaczy, że tak nie jest znasz kogoś kto wygrał 6 w toto-lotka? czy w takim razie nie wygrywają ludzie? bosz... cóż za sposób myślenia prezentujesz? jak już gdzieś pisałam, rezerwowałam pobyt w zeszłym roku za pomocą tego serwisu w słowenii, nad uroczym górskim jeziorem. rezerwując podałam nr karty, a zapłaciłam dopiero przy Wyjeździe po tygodniowym pobycie. Już w zeszłe wakacje słowenia była w strefie euro, więc nawet nie płaciliśmy kartą, mieliśmy euro w gotówce i tak też zapłaciliśmy. nr karty jest potrzebny tylko do zabezpieczenia(uwiarygodnienia klienta - karta kredytowa przyznana, znaczy poważny człowiek chce zrobić interes) w przypadku gdyby klient nie odwołał rezerwacji i nie przyjechał - wtedy masz rację - obciążają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.08, 13:16 Tak, mam reklame na www.nadmorze.pl i dzwonia do mnie od poczatku grudnia :) Mam juz sporo rezerwacji na sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanizna teraz schodza tanizny , bo pozniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 13:40 pozostana drozyzny , i beda brali co jest a nie co ile kosztuje , pozatym w lecie nie ma co liczyc na last minute do grecji za grosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda ja juz od 15 lipca- 15 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 12:37 Nie mam wolnych miejsc , w cenie 50 zl od osoby.Miejscowosc Dziwnow 100 m plaza.Zodstaly tylko luki w czerwcu i wrzesniu.Teraz ludzie rezerwuja wczesniej , bo boja sie wzrostu cen , niestety wszystko bardzo drozeje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 13:05 w mojej miejscowości, większośc osób mówi, że nie ma juz wolnych miejsc w okresie najbardziej obleganym, bo czekają na ostatnią chwile (wtedy cena rośnie) a po drugie z ulicy wynajma 2 x drożej... Dlatego nie dziwie się, że już dzwonią :-). Ale jak zawsze najbardziej będą dzwonić w okresie od kwietnia, wtedy każdy wie juz dokłądnie kiedy ma urlop... Sama jeszcze nie zaplanowałam a co dopiero bede robic rezrwacje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do kwaterodawcow; Czy do Was juz tez dzwonia IP: *.zvid.net 23.01.08, 16:30 Ja również po rezerwacji. Mój pensjonat miał sporo wolnych pokoi, ale znając go z zeszłego roku, wybrałam sobie pokój - i na chciałam zyskać rezerwując wcześniej. Ceny te same co w ubiegłym sezonie, do plazy 150 metrów plus dodatkowe atuty na kórych mi zależało. Fakt, że we wcześniejszym terminie nad morzem jest moje dziecko, które muszę odebrać, my znowu mamy już plany urlopowe, także aż tak dużo nie ryzykuję rezerwując tak wczesnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś