Dodaj do ulubionych

czy polecacie meble kuchenne od p, Anwajlera?

17.02.12, 18:31
szukam wykonawcy co by skóry ze mnie nie zdarł i żeby meble wytrzymały jakiś czas :)
Obserwuj wątek
    • wini3 Re: czy polecacie meble kuchenne od p, Anwajlera? 18.02.12, 15:52
      Tak, w porządku. Mam od kilku lat , dzisiaj pewnie wymyśliłabym inną kuchnię ale b. starannie i estetycznie wykonana i nie zmienię jej pewnie . Natomiast mam zastrzeżenia do instalowanych sprzętów. Wszystko lekko szwankuje.
      • sedano Re: czy polecacie meble kuchenne od p, Anwajlera? 18.02.12, 17:39
        dzięki wini3 ja bym brała same meble , bez sprzętów , a jakie kupowałaś z mdfu czy drewno , bo ja mdf ze względów finansowych :)
        • wini3 Re: czy polecacie meble kuchenne od p, Anwajlera? 19.02.12, 15:43
          Mdf - świetnie się trzyma. Ostrzegano mnie przed wilgocią- różnie to bywa ale nie zauważyłam niczego złego. Ja jestem zadowolona - mają pojęcie , starannie wykonane i zamontowane. Dobrze przemyśl sprawę - dzisiaj to i owo zmieniłabym w ustawieniu. Niestety z niczego w kuchni nie chciałam zrezygnować i tak musi być jak wymyśliłam. Życzę dobrej decyzji.
          • sedano Re: czy polecacie meble kuchenne od p, Anwajlera? 20.02.12, 10:05
            bardzo mi się podobają meble w stylu angielskim , białe albo kremowe , ale ciut się obawiam że białe mi szybko zżółkną , no i nie całkiem matowe tylko taki półpołysk żeby były bez takiej chrupki bo bardzo żle się czyszczą

co do ustawienia nie mam zbytnio polotu w malutkiej blokowej kuchni , jeszcze dochodzi wielce urodziwy licznik gazowy który chciałam jakoś zabudować :)
            • wini3 Re: czy polecacie meble kuchenne od p, Anwajlera? 21.02.12, 10:16
              Małe blokowe kuchnie są zwykle b. ustawne. Z sentymentem wspominam moją gdzie wszystko miałam w zasięgu ręki.
              Od czasu zmiany mebli nie odwiedziłam żadnego sklepu i nie mam pojęcia co modne i ile kosztuje. Moja kuchnia jest ciemna i dlatego meble są raczej jasne/ chyba buk/ . Ale kremowe dlaczego nie? Zaufaj Anwajlerowi - on ma gust, poradzi żeby było ergonomicznie i estetycznie. Ja jeśli mi coś się podoba - nie ustępuję. Ale słuchaj co mówi doświadczenie . Zapomniałam jak nazywają się takie wysuwane szafki. Mam tylko jedną bo były drogie i myślałam że wystarczy. Ile w tym się mieści i jak łatwo do wszystkiego dotrzeć. Koniecznie musisz taką mieć! Takie narożne obrotowe też są świetne. Niestety u mnie się nie dało zainstalować. Kuchnia musi być wygodna i trochę ładna. Jestem dosyć wysoka i męczyło mnie schylanie się. Teraz mam wszystko wyżej i kręgoslup mnie nie boli. Przemyśl wszystko! Pięknej wygodnej kuchni.
              • sedano Re: czy polecacie meble kuchenne od p, Anwajlera? 21.02.12, 14:33
                dzięki , wezmę do serca Twoje porady :)
              • martikaem ja polecam artdom24.com 18.12.12, 10:51
                ja kupiłam od nich genialne krzesła :) i jestem bardzo zadowolona :)
                obsługa sklepu bardzo miła :) wszystko w jak najlepszym porządku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka