Dodaj do ulubionych

Poszukuję dawnego kolegi z Sandomierza.

11.04.07, 09:27
Ma na nazwisko Prokopowicz, Konstanty Piotr, wołano go Kostek, wiek ok. 50
lat,lub trochę więcej. Mieszkaliśmy razem w akademiku przy ul. Kr.
Leszczyńskiego w Lublinie. Nie miałem z nim kontaktu od 30 lat. W Sandomierzu
mieszkał przy ul. Konopnickiej ale pewny do końca nie jestem. Gdyby ktoś
zechciał udzielić mi jakichś informacji, byłbym niesłychanie wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • skorek3 Re: Poszukuję dawnego kolegi z Sandomierza. 11.04.07, 17:57
      O ile ci chodzi o "Kostka" syna Konstantego to taki mieszka w Sandomierzu przy
      ul. Powisle. Jednak o ile chcesz go spotkać to prowadzi on sklep przy ul.
      Opatowskiej 15 z ciuchami wojskowymi. Jest w bardzo dobrej kondycji. O ile
      chcesz coś więcej to skontaktuj sie jutro. Ewentualnie podaj swoje gg to ja do
      ciebie napiszę. Ja z nim jutro porozmawiam, że go ktos poszsukuje.
      • jobrave Re: Poszukuję dawnego kolegi z Sandomierza. 11.04.07, 21:02
        Dzięki serdeczne. Musze sobie poinstalować, te wszystkie bajery, bo
        sformatowałem dyski razem z gg , skype i wlm. Jutro wszystko będzie gotowe.
        Piszesz, że Kostek syn Konstantego ale czy ten Kostek, co prowadzi sklep ma ok.
        50 lat? Powiedz mu, ze chciał, się z nim skontaktować Janusz (czyli ja), z
        Krakowa, który mieszkał z nim w DS "Profilaktyk" w Lublinie, Kostek wtedy
        studiował na Akademii Rolniczej, to był rok 1975/76. Mam nadzieję, że ów Kostek
        to ten sam facet, którego znasz. Na wszelki wypadek moja komórka: 515 891 788.
        Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz dziękuję.
        • jobrave Re: PS 11.04.07, 21:04
          aha , jescze podam mój e-mail jobrave@gazeta.pl.
          • skorek3 Re: PS 11.04.07, 22:16
            Zaraz po tym rozmawiałem z nim telefonicznie . Podaję ci jego nr.kom.
            0698228744. To jest napewno ten którego szukasz. Jak bedziesz w Sandomierzu mam
            nadzieje, że się spotkamy.
            • jobrave Re: PS 11.04.07, 23:08
              Dzięki serdeczne. Świetna wiadomość! Cieszę sie, że mu się dobrze wiedzie.
              Dzięki za nr. telefonu, zadzwonię jutro, bo już nie mam nic koncie. Pozdrawiam i
              jeszcze raz dziękuję. W Sandomierzu, będę pod koniec maja, bo wcześniej nie
              znajdę czasu.
              Aha jeszcze jeden kumpel - Mirek Aschenbrenner, może jego tez- przypadkiem -znasz?
              • wini3 Re: PS 17.04.07, 21:09
                Tego drugiego kolegi poszukaj na forum Tarnobrzeg.Obawiam się że wiadomość może
                być smutna jeśli to człowiek o którym myślę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka