Dodaj do ulubionych

Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :)

14.09.16, 20:04
KOCHANIE ja z pozytywnym nastawieniem zapisuje się na październik smile

aaanusiaaak........................ 04.10
Obserwuj wątek
    • amarawati Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 18.09.16, 16:20
      To i ja się znowu dopisuję. Staram się już ponad 3 lata (z przerwami) o drugie dziecko. Mam problem z niskim progesteronem, przez co miałam 2 ciąże biochemiczne. Od następnego cyklu będę pić zioła ojca Sroki.
    • amarawati Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 18.09.16, 16:21

amarawati...........................12.10
    • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 19.09.16, 13:17
      Hej dziewczyny, to mój pierwszy cykl starań, mam już rocznego syna, ale chcielibyśmy by między dziećmi była mała różnica wiekusmile mam PCO, ale w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu. Trzymajcie kciuki by i tym razem szybko poszłosmile
      Gulgulica..................1cs....................10.10
      • lawenda1984 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 24.09.16, 22:23
        Witaj smile ja zaczynam tak samo jak Ty z tym ze nie mam jeszcze dzieci.
    • amarawati Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 19.09.16, 18:24

• elmirka89 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 21.09.16, 07:34

amarawati...........................12.10 Gulgulica..................1cs....................10.10
        Elmirka89................9cs.............. 18.10
        • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 21.09.16, 09:31
          aaanusiaaak...........1cs z clo.(15cs)................ 04.10
          Elmirka89................9cs.............. 18.10
          • rydzia_122 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 21.09.16, 10:40
            Ja również zaczynam stymulacje z clo tylko, że dopiero od października, a póki co czekam na wynik testu pct.
            A teraz testuje 05.10. prośba o dopisanie smile
            • zoyka86 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 21.09.16, 10:43
              Również prośba o dopisanie, cs 6, testowanie 18.10
              • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 21.09.16, 12:34
                rydzia_122 i zoyka86 proszę już jesteście na naszej liście smile powodzenia dla Was i dla ppozostałych również
                aaanusiaaak...........1cs z clo.(15cs)............04.10
                rydzia_122..................................................5.10
                Gulgulica..................1cs............................10.10
                amarawati.................................................12.10
                Elmirka89................9cs.............................18.10
                zoyka86....................6cs.............................18.10
                • neollaa Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 21.09.16, 14:20
                  Mnie też dopiszcie bo już we wrzesniu nic z tego sad
                  Neollaa 2cs testowanie 18.10
                • beszczelka1 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 08.10.16, 00:40
                  Ja też poproszę smile! Witam dziewczynki!
                  48cs, testowanie 16.10 (chyba, że nie wytrzymam; )). Pierwszy cykl po hsg. Biorę duphastan.
                  Powodzenia smile!
          • grazka_81 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 18.10.16, 12:57
            Kochane wytłumaczcie mi te daty?
            • elmirka89 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 18.10.16, 16:03
              Cs to skrót od ilości cyklow starań a np 19.10 to data kolejnego testowania
    • amarawati Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 21.09.16, 18:23
      amarawati...............37cs.................................12.10
      Elmirka89................9cs.............................18.10
      zoyka86....................6cs.............................18.10
      Neollaa.................... 2cs ......................... 18.10
      • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 22.09.16, 15:36
        Dziewczyny, dziś owulacja (od dwoch godzin odczuwam typowy dla mnie bol owulacyjny) i dziś dopiero poznym wirczorem przytulanie z mezem (wrocik z delegacji). Czy są jakiekolwiek szanse ze coś z tego będzie? Ostatni stosunek 5 dni temu..
        • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 22.09.16, 19:54
          Gulgulica owszem lepiej żeby przytulanki były wcześniej, w sensie przed owu ale jest szansa bo jajeczko jest zdolne do zapłodnienia przez ok 12 h, a podobno plemniczki męskie są zwinne i szybkie więc nadzieja zawsze jest smile
    • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 23.09.16, 08:53
      Poproszę o dopisanie zzofika........14cs...........7.10
      Wczoraj na monitoringu pęcherzyk 20mm. Lekarz powiedział ze mam jeszcze czekać ze staraniami, ale nie posłuchałam. Ostatnio kazał czekać i pęcherzyk pękł zanim zaczęliśmy starania. Kłuje mnie w boku straszliwie, wczoraj test owulacyjny z ruga kreseczką prawie jak testowa - obie ciemne, wiec uznałam że działamy. Bo jak nawet dziś dopiero pęknie pęcherzyk albo jutro to lepiej żeby plemniki już na nie czekały wink A jutro powtórzymy dla pewności!
      • zoyka86 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 23.09.16, 13:09
        Chyba pierwszy raz czytam ("słyszę") , ze ktoś ma dodatni test owulacyjny smile super, powodzenia!
    • keskusta Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 23.09.16, 09:28
      Hej dziewczyny, dołączam do Was!

zzofika.....................14cs............................7.10
      keskusta..................13cs............................9.10
      amarawati...............37cs...........................12.10
      Elmirka89..................9cs...........................18.10
      zoyka86....................6cs............................18.10
      Neollaa.................... 2cs ...........................18.10
      • lawenda1984 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 24.09.16, 22:35
        Ja również dolaczam po raz pierwszy. Życzę Wam i sobie powodzenia i trzymam kciuki. Wolę się jednak nie nastawiac, poniewaz moj śluz szyjkowy w tym miesiacu jest bardzo skąpy i obawiam sie ze mam cykl bezowulacyjny? Ale zawsze jest nadziejasmile czy mozecie mnie dopisac?
        lawenda1984..............1cs....................10.10
    • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 24.09.16, 14:09
      Ale jestem zla! Wczoraj u lekarza okazalo sie ze cale szczeacie ze nie czekalam bo na wizycie juz nie bylo pecherzyka. Lekarz kazal dzialac wczoraj jeszcze. Niestety moj mezczyzna zmeczony i nie w nastroju odmowil wspolpracy. On nie bedzie dzien po dniu. Tak sie wkurzylam ze sie poklocilismy i nie gadamy do teraz. To ja sie tak staram, laram po lekarzach, obserwuje a on nie w nastroju! Odechciewa sie. Tak wiec ten miesiac raczej na straty sad tylko jedno przytulanie w czasie okoloowulacyjnym
      • keskusta Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 25.09.16, 09:13
        Ale skoro przedwczoraj były starania, a wczoraj już nie było pęcherzyka, to ja to dobrze widzęsmile
        • kiniajg Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 25.09.16, 18:26
          lawenda1984..............1cs..........................10.10
          kiniajg..................... 6cs............................22.10
          • kate2789 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 26.09.16, 19:00
            Dopisuje sie na 24.10. Trudno powiedzieć który cykl staran bo maz za granica i co miesiąc nie ma okazji do tego.
      • sunnyday4387 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 26.09.16, 18:02
        ZZofika nie przejmuj się jak będzie miało się udać to się uda. A może nawet dobrze ze myslis że nic z tego będziesz miała świetną niespodziankę. smile
      • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 26.09.16, 23:49
        To, że było jedno przytulanie wcale nie znaczy ze nie bedzie z tego ciąży. Ja z mężem splodzilismy naszego syna mając tylko jeden stosunek "do końca", a mimo to się udałosmile też wtedy spisałam cykl na straty ale udało się. Za to w tym cyklu mam tak jak Ty zoofika... Mąż wrócił padnięty z delegacji ktora akurat wypadala w dni płodne... Udałonam się zadziałać raz tuż na poczatku dni plodnych (4 dni przed owu) i w dniu owulacji ale juz po ladnych kilku godzinach po pęknięciu pecherzyka... Więc raczej nitki w tym miesiącu.
        • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 27.09.16, 11:46
          Nie nastawiam się, co ma być to będzie, co nie znaczy że nie będę jak zwykle desperacko wypatrywać objawów domniemanej ciąży wink Zostało 8 dni do @, najnudniejsza i najtrudniejsza część cyklu.
          • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 27.09.16, 12:52
            Mi mój kalendarzyk pokazuje 7 dni do @ zastanawiam się tylko czy przez clo i ovitrelle się to nie poprzestawia. Masz racje najgorsza część cyklu i najbardziej stresująca... ale razem jakoś musimy dać radę smile
            • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 27.09.16, 12:54
              lawenda1984..............1cs..........................10.10
              kiniajg..................... 6cs............................22.10
              kate2789.....................................................24.10
              • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 27.09.16, 14:23
                Jak myślicie, na ile dni przed oktesem można już zrobić betę? W pierwszej ciąży test sikany miałam słabo pozytywny dzień przed okresem. Beta na poziomie 166 wyszła mi 4 dni po spodziewanym terminie miesiączki. Pytam, bo niektórym dziewczynom pozytywna beta wychodzi pare dni przed okresem...
                • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 27.09.16, 14:53
                  Mojej znajomej jej lekarz powiedział żeby zrobiła betę 3 dni przed spodziewaną @.
                  • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 27.09.16, 14:56
                    Ale nie wiem nie znam się... może dziewczyny się w tej kwestii wypowiedzą bardziej doświadczone... smile bo ja sama byłam zdziwiona ze 3 dni przed już mówił żeby zrobiła betę...
                    • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 27.09.16, 16:51
                      No ale nic w tym dziwnego skoro test ciążowy wykazuje przy wartości 25 j, w dzień spodziewanej miesiączki. Ja robiłam pierwszy test dwa dni przed @, ale ten superczuly, a dzień przed @ z PO POLUDNIOWEGO BARDZO ROZCIENCZONEGO MOCZU robiłam ten zwykły i już mi wykazał czyli po południu już moje stężenie było wyższe niż 25 j. to dzień wcześniej czyli 3 dni przed @ test z krwi wskaże na pewno. Owszem zdążają się przypadki gdzie test wykaze dopiero np tydzień po spodziewanym terminie @, ale oznacza to jedno, że cykl jest zaburzony i owulacja nastąpiła znacznie później niż w połowie cyklu.
                      • sunnyday4387 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 27.09.16, 17:55
                        Generalnie to test z krwi powinien wyjść już 9- 10 dni po zaplodnieniu. Tylko kwestia wydedukowania kiedy ono było smile
                        • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 27.09.16, 22:25
                          Otóż to...
                    • rydzia_122 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 28.09.16, 09:50
                      Aaanusiaaak a powiedz mi proszę czemu lekarz zalecił Ci clo? Bo ja mam lekkie obawy co do brania tego leku. U mnie hormony ok, mąż również i owulka co miesiąc występuje.
                      • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 28.09.16, 10:35
                        rydzia_122 w sumie to samą mnie to zastanowiło ale powiedział żeby wspomóc owulację polepszyć tym clo... jak poszliśmy do niego po prawie 1,5 roku starań na własną rękę i z badaniami męża to powiedział, że badania męża powinny być lepsze ale nie uważa ze przez ten czas to one są tylko powodem braku ciąży i dlatego zalecił clo i ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka... zastanowiło mnie to ze nawet przez jeden cykl nie monitorował jak to u mnie wygląda naturalnie ale widocznie stwierdził ze trzeba działać a nie się zastanawiać... my poszliśmy do klinki specjalizującej się niepłodnością może ginekolog przyjmujący poza taka kliniką zadziałał by inaczej wolniej... a Wy ile się staracie, ile cykli brałaś CLO?
                        • rydzia_122 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 28.09.16, 11:39
                          Ponad rok i też już poszliśmy do kliniki. Lekarz stwierdził że to jeszcze nie tak długo i lepiej jeszcze spróbować naturalnie, zalecił clo mimo że owulka występuje bo byłam kilka razy monitorowana. Powiedział, że następnym krokiem będzie inseminacja ale to po około 6 razach stymulowanych. Dopiero od października zacznę brać clo, ale mocno się nad tym zastanawiam. Martwią mnie trochę skutki uboczne typu tycie czy torbiele.
                          • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 28.09.16, 12:35
                            Ja też nie byłam przekonana do clo i do zastrzyku ale uznałam ze jak wezmę przez jeden cykl to nie powinno mi zaszkodzić. (chyba tak od razu nie roztyje się uncertain) ... nad kolejnymi razami będę się zastanawiała. Mam też wspominał o inseminacji ale na razie nie chce nawet o tym myśleć... dużo wody musi upłynąć w rzece żebym zaczęła ja rozważać.... mam nadzieje ze nie będzie to konieczne... jestem dziś w 25dc i jestem pełna nadziei ze może tym razem się udało ale to czekanie mnie dobija... a Wy w jakim mieście się leczycie? My jesteśmy z Warszawy i chodzimy do kliniki Bocian.
                            • rydzia_122 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 28.09.16, 13:03
                              My leczymy się we Wrocławiu. Też mam nadzieję że nie będziemy musieli do tego podchodzić więc póki co chyba zaufam lekarzom i zobaczymy co z tego będzie. Powodzenia i trzymam kciuki smile
                              • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 28.09.16, 13:17
                                Ja za Was też trzymam kciuki i życzę powodzenia, widzę ze testujemy prawie w tym samym czasie. smile Ja się tylko zastanawiam czy cykl mi się ten nie skróci bo z clo wszystko jest szybciej z tego co inne starające sie z clo pisały.
                                • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 28.09.16, 14:01
                                  Ja tez sie zastanawiam czy @ nie przyjdzie szybciej. Cykle mam jeszcze nie do konca regularne po pierwszej ciąży. A co do czekania na testowanie... To jest właśnie najgorszeuncertain w pierwszej ciąży spisałam cykl na straty... Jeden stosunek i ciąża?- to się nie zdarza przecież- tak wtedy myślałam. Na dwa dni przed Świętami Bożego Narodzenia zaczęłam się źle czuć, mój mąż zażartował że w ciąży jestem. Pojechałam po test, zrobiłam, negatywny. Coś mnie tknęło żeby jeszcze raz zerknąć, wygrzebuje go z kosza a tam druga baaaardzo blada kreska. W Wigilię już była ciemniejszasmile w tamtym cyklu wogole o tym nie myślałam a teraz cały czas wiec pewnie nic z tego. Dwa razy taki sam cud to się raczej nie zdarzawink
                                  • kiniajg Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 29.09.16, 13:17
                                    Hej, zrobiłam dziś TS, FT3 i FT4 bo jak Wam pisałam mam uczucie guli w gardle, wyniki w normach czyli co na tle nerwowym eh? A TSH mam 1,08 więc tylko zachodzić a tu dalej lipa sad
                                    • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 29.09.16, 13:40
                                      Kochane co prawda mój kalendarzyk pokazuje jeszcze 4 dni do @ ale ze względu ze brałam clo i ovitrelle wszystko w tym cyklu jest szybciej wiec i @ powinna być szybciej...od zastrzyku minęło 14 dni, (a utrzymuje się do 10 dni) dziś mnie podkusiło żeby zrobić test... i zobaczyłam te dwie kreseczki ale czy wynik prawdziwy...
                                      • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 29.09.16, 15:49
                                        Anusiak, gratuluję! Na pewno ciąża, dwie kreski, nawet jeśli jedna jest bardzo blada, oznaczają ciążę! Śmigaj na betęsmile jeszcze raz gratulacje!
                                        • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 29.09.16, 17:22
                                          Anusiak nieśmiało gratuluję smile
                                          • sunnyday4387 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 29.09.16, 18:52
                                            Aaanusiak gratuje. Będzie dobrze!!!!smile
                                            • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 29.09.16, 23:23
                                              Kochane bylam dzis na badaniu beta 65,93 😊☺
                                              • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 30.09.16, 07:37
                                                Gratulacje!!smile ale to swiezynka jeszcze widać smile
                                              • rydzia_122 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 30.09.16, 08:24
                                                Super! Gratulacje!!! smile czyli clo działa smile
                                                • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 30.09.16, 12:00
                                                  Jeszcze raz gratulacje! Super!
                                              • lawenda1984 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 30.09.16, 12:16
                                                Aaanusiaaak z calego serca gratuluję!
                                                • keskusta Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 30.09.16, 12:54
                                                  Też się przyłączam do gratulacji! Fajne otwarcie!
                                                  • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 30.09.16, 13:58
                                                    Mamy pierwszą uśmiechniętą buźkęsmile oby październik był szczęśliwy także dla innychsmile
                                              • elmirka89 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 01.10.16, 07:08
                                                Gratulacje 😀
    • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 29.09.16, 21:09
      Ja bylam dzis u nowego lekarza. Powiedzial ze za cienkie endometrium (6,5 mm) w 21dc zeby sie moglo cokolwiek zagniezdzic. Badania hormonow do powtorki i 3 miesiace lekow... Podobno czesto po Mirenie sie zdarza. Ech...
      • lawenda1984 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 30.09.16, 12:13
        Zawsze to krok do przodu a nie wstecz, zycze najlepszego i trzymam kciukismile
        • optymistyczna_realistka Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 01.10.16, 07:22
          Hej dziewczyny, dopisuje się na październik. Aaanusiak- gratuluję, trzymam kciuki i pozostawiam Tobie te przyjemność dodania buzki !!!!
          aaanusiaaak1cs z clo.(15cs)............04.10
          rydzia_122.........................................5.10
          zzofika............14cs............................7.10
          keskusta.........13cs............................9.10
          Gulgulica.........1cs............................10.10
          lawenda1984....1cs..........................10.10
          amarawati......37cs...........................12.10
          Elmirka89.........9cs...........................18.10
          zoyka86...........6cs............................18.10
          Neollaa............ 2cs ...........................18.10
          kiniajg.............. 6cs............................22.10
          kate2789............................................24.10
          optymistyczna_realistka....................28.10
          • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 01.10.16, 11:58
            Kochane bardzo Wam dziękuję. Buzke dodam dopiero jak powtórzę. ☺
            • zoyka86 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 01.10.16, 18:17
              Ja tez gratuluję i trzymam kciuki. Dużo zdrówka i spokoju smile))
    • damelia Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 02.10.16, 13:22
      Drogie Starające się... ku pokrzepieniu napiszę Wam...
      Mam już 2 dzieci, wiem , to drastycznie zmienia podejście do starania się o dziecko, ponieważ w razie niepowodzenia mam już przecież 2...
      Jednak sytuacja moja zyciowa się zmienila, wyszłam ponownie za maz, za mezczyzne 40+ i pragnelismy jeszcze wspólnego dziecka. Starania zaczelismy w lutym a dodam, ze w poprzednie ciaze zachodziłam ekspresem, obliczając wszystko jak trzeba. Tym razem szanse były marne, ponieważ mój Maz 16 nocek spedza w pracy i grafiku zmienić nie mogl. Tak wiec moje obliczenia na nic się zdaly, ponieważ w okolicach owulacji Maz przeważnie był w pracy a jak nie był to i tak się nie udawalo...
      W ten oto sposób nadszedł czerwiec i pomyslalam sobie, ze trudno no widocznie biologia chce inaczej. Odpuscilam, zapisałam się na studia podyplomowe, rozpoczelam staz w pracy....i wyjechaliśmy na urlop. W pierwszym tygodniu urlopu miałam okres, w drugim...sprzyjalo nam lato i po prostu afirmowalismy w pełni nasze uczuciesmile. Wielokrotnie. Po powrocie znow praca, nocka za nocka. I Kochane moje, nie wiem jak to możliwe, przy regularnych cyklach, na grubo tydzień przed owulacja....zaszłam w ciaze. SZOK. Nie mogłam w to uwierzyć, ponieważ to oznaczalo, ze jeden mocarz musial się przyczaić i czekac TYDZIEN! W momencie, kiedy kalendarzyki schowałam do szuflady i pojechaliśmy się relaksować......jestem teraz w 13 tc. czego i Wam zycze c całego serca!
      • kate2789 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 02.10.16, 16:44
        Zazdroszczę ja nie potrafię sie wyluzować ciągle liczę mysle i chyba dlatego nie wychodzi.....
    • lawenda1984 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 02.10.16, 20:59
      Ja w tym miesiacu juz nie czekam na ciążę. Pracuje w szpitalu i wczoraj na nocnej zmianie zakulam sie igłą od pacjentki jak pobieralam jej krew. Mialam 2 godziny na decyzje czy brac leki retrowirusowe przeciwko zarazeniu sie wirusami, ktore moga uszczkodzic płód jako efekt uboczny .Zrobilam natychmiast test ciazowy i byl ujemny. Po namowach wzielam leki i pojechalam do zakaznego na badania krwi tej pacjentki i mojej krwi. Na szczescie zadna z nas nie miala wirusow i nie musze brac tych lekow, ktore sa bardzo szkodliwe. Mam nadzieje ze nie jestem w ciazy po pozostalo mi 7 dni do @ ale szanse sa marne bo stosunek byl tylko 2 razy i bez sluzu szyjkowego. Jestem dobrej mysli i wznowie swoje starania pod koniec miecha.
      • katja_79 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 02.10.16, 22:42
        My mamy już 10 letnią wspaniałą córeczkę i od 4 miesięcy staramy się o drugie dziecko. Test będę robiła 16 października, dziś według internetowego kalendarza miałam owulację, seks był więc mam wielkie nadzieje
        • malszysz Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 03.10.16, 15:15
          Ja mam córkę 9 - letnią, postanowiliśmy mieć drugie dziecko, zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu niestety 10 dni temu ją straciłam (10 tydzień), chcę jak najszybciej zajść w kolejną, nie wiem czy uda się już w październiku ale może w listopadzie smile trzymajcie kciuki, ja za was trzymam mocno!!!!
          • fialekk1981 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 03.10.16, 18:34
            Malszysz współczuję Ci bardzo, ale nie wiem czy to dobry pomysł tak szybko starać się o kolejną ciąże. Pozwól swojemu organizmowi dojść do siebie, a o psychice już nie wspomnę. Kolejna ciąża nie jest lekarstwem na to co się stało. Poza tym żeby stworzyć zdrowe relacje z kolejnym dzieckiem, musisz pożegnać te, które odeszło. Daj sobie te 3 zalecane miesiące na powrót do równowagi fizycznej i psychicznej. Ja jestem po łyżeczkowaniu, odczekam 3 cykle i rozpocznę swój 20 cykl starań. Trzymaj się!
            • rydzia_122 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 03.10.16, 20:35
              Ja niestety spadam na listopad. Powodzenia dziewczyny! smile
    • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 03.10.16, 23:35
      Dziewczyny, dziś mój 29dc przy cyklach 32-34 dniowych... Podkusilo mnie by zrobic test. I jest blada kreska... Nie miałam drugiego testu by porównać wyniki, dopiero jutro rano nastepny. Nie nastawiam się, to byłby jakiś cud. Na betę pójdę jak chociaż jeszcze jeden test pokaże dwie kreski.
      • fialekk1981 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 04.10.16, 10:32
        Gratuluję!!! Druga kreska na teście zawsze oznacza ciążę i intensywność kreski nie ma tu znaczenia. Szkoda kasy na test, biegnij od razu na betę. Jeszcze raz serdecznie gratulacje!
        • fialekk1981 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 04.10.16, 10:38
          Gulgulica przeczytałam właśnie Twój wpis z 29.09 do aaanusiaaak 😃. Chyba nie możesz uwierzyć w swojej szczęście 😉
          • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 04.10.16, 14:44
            Jeszcze sie nie ciesze, jeszcze sie nie nastawiam... Jutro beta.
            • aaanusiaaak Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 04.10.16, 15:24
              fialekk1981 racja smile gulgulica przeczytaj/przypomnij sobie Kochana co pisałaś do mnie smile Superrrrrrrrrrr cieszę się razem z Tobą. Gratulację. Jutro Twoja beta tylko to potwierdzi że się udało smile
              • sunnyday4387 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 04.10.16, 21:04
                Gulgulica gratuluję. Śmiesznie z tym twoim wpisem. smile smile
                • gulgulica Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 05.10.16, 00:10
                  Oj ja wiem ze blada kreska może oznaczać ciążę bo z Piotrkiem miałam tak samo. Po prostu ciężko mi uwierzyć że w pierwszym cyklu starań znowu mi się udało. Tym bardziej że mąż był w delegacji i przytulanie było 5 dni przed owulacją.
                  • sunnyday4387 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 05.10.16, 16:03
                    Gugulica u mnie też na pięć dni przed owu a jednak się udało.smile
    • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 09:21
      Zrobiłam badania prolaktyny (ze względu na cienkie endometrium). Wyniki wskazują na podwyższoną prl (na czczo 26 a po obciążeniu 344). Umówiłam się na dziś wieczór do lekarza. Zrobiłam rano test jest blada druga kreska, bardzo blada ale widoczna. Niestety mam tez lekkie beżowe plamienie i mocno okresowy ból brzucha. Termin okresu na wczoraj. Nie wierzę, że mogę być w ciąży, bo nie miało być możliwości zagnieżdżenia, prolaktyna b. wysoka i czuje się zupełnie na okres.
      Niemniej jednak żeby mieć 100% pewności przed dzisiejsza wizyta u lekarza to zrobiłam rano bete. Wynik po południu.
      Juz kiedyś raz mi taki test wyszedł i ciąży nie było, wiec staram się nie robić sobie żadnych nadziei. Smutno jakoś że to wszystko takie pokręcone sad
    • beti.34 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 11:50
      I ja się dopisuję...to mój 9cs, w tym jedno poronienie i ciąża biochemiczna sad owulacja jutro lub pojutrze a jestem trochę przeziębiona i zastanawiam sie czy działać czy zaczekać do następnego cyklu??? co myślicie ??? pozdrawiam wszystkich beti.34
      • fialekk1981 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 12:07
        No właśnie, jesień i zima to ciężki czas dla przyszłych mam. Wirusy mogą uszkodzić zarodek. Sama często łapie infekcję od córki i w pracy.. Masakra. W zeszłym miesiącu poronilam w 9 tc. i też się zastanawiam, czy to nie z mojej winy, bo w 7 tc byłam przeziębiona 😥
        • beti.34 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 12:25
          no właśnie ja też moją pierwszą stratę zaliczyłam chyba przez silne przeziębienie, choć pewności na 100% nie mam, zaraz po owulacji dopadła mnie grypa a to był ten cykl w którym nam się udało ale w 6 tyg poroniłam sad więc mam spore wątpliwości czy starać się w tym cyklu...czy odpuścić...choć z drugiej strony jak zarodek jest silny to i nawet chorobę przetrwa-tak myślę...
    • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 16:44
      Beta 88,4. Czy to znaczy ze jednak sie udalo???????
      • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 17:22
        Gratulacje kochana!! Daj znać koniecznie jak po wizycie!! smile
        • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 17:25
          aaanusiaaa...1cs z clo.(15cs)....04.10 smile
          rydzia_122.....................................5.10 sad
          zzofika.............14cs......................7.10 smile
          keskusta..............13cs..................9.10
          Gulgulica..................1cs..............10.10 smile
          amarawati.........37cs...................12.10
          Elmirka89........9cs.......................18.10
          zoyka86.............6cs.....................18.10
          Neollaa............. 2cs ....................18.10
          • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 17:27
            Dziewczyny we wrześniu był taki bałagan zero aktualizacji, zobaczcie jak pięknie wyglądają te buźki!! Mimo że ja w innym wątku nie mogę się powstrzymać i cieszę się ogromnie razem z wami i za resztę trzymamy kciuki. Keskusta co u ciebie?? Czy gdzieś ominęłam twój wpis??
            • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 17:30
              Zofika nie wiem jak to robisz że twoje wypowiedzi są te "główne", moje są tylko odpowiedziami ale może skopiuj tą listę tak na ta główna wypowiedź. Ona bardzo motywuje smile

• zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 17:35
                Wpisuje na samej gorze wątku smile
            • keskusta Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 19:34
              szukamloginu napisał(a):

> Keskusta co u ciebie?
              > ? Czy gdzieś ominęłam twój wpis??

Nie ominęłaś. Próbuję wytrzymać do niedzieli. Albo chociaż do soboty...A w ogóle miło, że pytasz. Zzofika, Gulgulica, gratuluję Wam, fajny ten początek października!
    • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 17:34
    • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 17:37
      • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 19:14
        Gratulacje kobietki jak radośnie powieksza sie grono ciążowek wink * idzie paramiwink a wcześniej stalo w miejscu. Wiem co to znaczy starać sie dluzej.. Ktoś napisal ze wplyw na zajście ma odpuszczenie sadze ze to tylko takie tlumaczenie. Ja w cyklu w którym zaszlam dzień w dzień myslalam o ciąży stresowalam sie czytalam internet i itak zaskoczylo bo zostala wyeliminowana bariera biologiczna . Musi niestety wszystko być na swoim miejscu. Psychika może mieć wplyw jak popadamy w depresje , ma wplyw na hormony ale wydaje mi się ze nie na polaczenie ze mozg mówi plemnik stoj wracaj nie zapladniaj ....smile wydaje mi się ze jedynie może spięcie wplywa na zacisniecie pochwy szyjki i blokuje przedostanie plemników ale to tez chyba nie aż do tego stopnia. Niektóre kobietki nie maja orgazmu a w ciąże tez zachodza. Znam osobę co jeździ w cieple kraje jest wyluzowana a i tak nie moze zajść.
      • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 19:26
        Zofika byłaś u tego lekarza?? Czekam za info smile
        • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 19:32
          Zofika ale że jak na samym początku?? Jak jest tam pierwszy post anusiaka to tam robisz pod postem "odpowiedź"?? Korzystam z telefonu, może to inaczej wyglądać niż na komputerze?
          • keskusta Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 19:36
            Poza tym, jak się robi kopiuj-wklej, to się buźki nie kopiują tylko zostają napisy "smile", "sad". Trzeba je zmazać i samemu porobić buźki.
            • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 19:52
              Czytalam ze przy slabszych plemnikach trzeba sie starać duzo dluzej niż normalne pary z lepszymi. U mnie niestety tak bylo a jak u Was?
              • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 19:59
                Najgorsze to ze sobie wmawialam winę problemy zastanawialam czy wogole jestem plodna glupie pytania komentarze a niestety przyczyna leżala po stronie slabych plemników bo u mnie bylo niby ok a ciąży nie bylo .
            • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 20:07
              Keskusta jak u ciebie? Do testowania jeszcze trzy dni ale jak samopoczucie? Jakieś objawy na @ bądź jej brak?
              • keskusta Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 20:15
                Czuję się normalnie, żadnych objawów, ale tego nie uważam za zły znak. Wiadomo, jest nadzieja...
          • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 20:15
            Właśnie tak, na samym poczatku.
    • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 20:21
      Byłam u lekarza. Mówi że ciąża na 100% po becie. Prolaktyne miałąm podwyższoną właśnie dlatego że juz byłam w ciązy. Zrobił mi usg, żeby sprawdzic endometrium. Dzis było idealne - 12 mm. Smiałam się, że moje picie kieliszka wina czerwonego wieczorami i jedzenie orzechów nie poszło na marne.
      Teraz mam powtórzyć bete na 48 h. Jak sie podwoi to przyjsc za 10 dni - bedzie juz widac ciążę. Jak nie to przyjsc od razu. Przy takim endometrium jak miałam tydzien temu jest wieksze ryzyko pozamacicznej.
      Nie dociera do mnie! Po 1, 5 roku sie udało smile
      • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 20:26
        Zzofika a to Twoja pierwsza ciaza? U mnie pierwsza
        • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 20:38
          zzofika u Was tez byl problem z plemnikami?gratulacje
        • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 21:23
          Trzecia smile Mam juz dwie corki - 11 i 8 lat.
          • elmirka89 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 05:09
            Gratulacje smile
      • zoyka86 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 21:11
        Gratuluję, Zzofika! Życzę dużo zdrówka. Takie przypadki, jak Twój dodają nadziei, że i mnie się uda. Trzymaj się cieplutko! smile
    • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 20:36
      Zofika próbuję odpisać tutaj. A więc ogromne gratulacje , jestem szczęśliwa że udaje się w końcu długodystansowym staraczkom a nie tylko swiezaka smile czekamy za beta za 48 h no i za 48 h oby tak samo dobre wiadomości przekazała nam keskusta smile
    • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 20:38
      aaanusiaaa...1cs z clo.(15cs)..04.10 smile
      rydzia_122...................................5.10 sad
      zzofika.............14cs....................7.10 smile
      keskusta..............13cs................9.10
      Gulgulica..................1cs............10.10 smile
      amarawati.........37cs.................12.10
      Elmirka89........9cs.....................18.10
      zoyka86.............6cs...................18.10
      Neollaa............. 2cs ..................18.10
      • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 20:54
        A jaktam Zelka co u Ciebie kochana nie odzywasz sie ostatnio?
        • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 21:03
          A jak akido kici.kulka jscibor? Co tam u was kobietki ?
          • kiniajg Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 21:45
            aaanusiaaak1cs z clo.(15cs)............04.10 smile
            rydzia_122.........................................5.10 sad
            zzofika............14cs............................7.10 smile
            Gulgulica.........1cs............................10.10 smile
            • katja_79 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 22:09
              A ja??? Testuję 16.10 4c starań
              • kiniajg Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 22:33
                już Cię kochana wpisuję smile sorki
            • kate2789 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 22:28
              Brawo Kiniajg przynajmniej uwzględniasz kazda 👏dziewczynę w aktualizacji.... 😚
              • kiniajg Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 22:35
                katja_79.........4cs.............................16.10
                • mileczkowa Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 06.10.16, 23:36
                  Cześć dziewczyny!
                  Chciałam do Was dołączyć smile Mam 36 lat, już dwóch chłopaków (8 i 5 lat) i we wrześniu zaczęliśmy się starać o trzecie dzieckosmile starać to za dużo powiedziane, bo w tym cyklu z uwagi na silne przeziębienie moje i męża wyszło nam tylko raz wink więc nie liczę na spektakularne efekty...okres teoretycznie mam dostać ok. 09.10, ale testować będę już w sb.08.10 (z uwagi na to, że wieczorem idziemy na imprezę i nie wiem czy mogę sobie pozwloić na jakiś alkohol). Z jednej strony bardzo już bym chciała być w ciąży, z drugiej boję się czy ewentualne zajście w ciążę w czasie przeziębienia mogłoby mieć wpływ na dziecko...(?) Tak czy inaczej zobaczymy w sobotę rano smile Czy ja sama mam sie dopisać do tej listy czy któraś z Was to robi? Czy są jakieś zasady tego forum, które powinnam znać?
                  • katja_79 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 06:47
                    Nie wydaje mi się, żeby przeziębienie miało zły wpływ, już bardziej ewentualne leki.
                    • kiniajg Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 09:30
                      mileczkowa......1cs.............................9.10
                      katja_79.........4cs.............................16.10
    • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 10:04
      aaanusiaaak1cs z clo.(15cs).......4.10 smile
      zzofika............14cs.......................7.10 smile
      keskusta.........13cs.......................9.10
      mileczkowa......1c.........................9.10
      Gulgulica.........1cs......................10.10 smile
      lawenda1984....1cs....................10.10
      amarawati......37cs.....................12.10
      katja_79.........4cs........................16.10
      Elmirka89.........9cs......................18.10
      zoyka86...........6cs.......................18.10
      Neollaa............ 2cs ......................18.10
      kiniajg.............. 6cs.......................22.10
      kate2789.......................................24.10
      optymistyczna_realistka..............28.10
    • poliwka Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 11:06
      Hej no i ja się dopisze. A co! Poliwka 2cs(7cs)... 30.10. Tak powiem szczerze że nie wiem kiedy mi wypada okres. Straciłam rachube po tym jak obiecałam mężowi nie śledzić kalendarzyka. Wiem że dni płodne mam bo sluz mam ładny. Ale niestety nie działalismy od 2 dni. Może dziś? Podchodzę do seksu totalnie na luzie. W sumie to raczej wiem że nie uda się ale zapisać się nie szkodzi. Byłam chora, przytulanki nie do końca w dni płodne. Aaa co tam! Dopisać się mogęsmile
      • keskusta Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 15:23
        Cześć Poliwka! Z Tobą będzie wesołosmile
    • sabina10090 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 15:46
      Witam, chciałam sie Was poradzić, (2 pazdziernika mialam dostac @, od czwartku mam brazowe plamienia) test wykonalam odrazy w niedziele wyszła druga blada kreska (test o czułości 10) w poniedziałek i wtorek test powtórzony również bardzo blade kreski (czułość 25) wczoraj byłam u lekarza nic się nie dowiedziała oprócz tego ze nic nie widać ze to pewnie wczesna ciaza krew pobrano mi i dzisiaj wynik bety 40, l dziś ponownie pobrano mi krew ale wyniki będą w poniedziałek, niestety usłyszała ze raczej nic z tego ze bardzo niska jest beta, co myślicieli?
      • serek_84 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 17:41
        aaanusiaaak1cs z clo.(15cs).......4.10 smile
        zzofika............14cs.......................7.10 smile
        keskusta.........13cs.......................9.10
        mileczkowa......1c.........................9.10
        Gulgulica.........1cs......................10.10 smile
        lawenda1984....1cs....................10.10
        Serek_84 ..........1cs......................12.10
        amarawati......37cs.....................12.10
        katja_79.........4cs........................16.10
        Elmirka89.........9cs......................18.10
        zoyka86...........6cs.......................18.10
        Neollaa............ 2cs ......................18.10
        kiniajg.............. 6cs.......................22.10
        kate2789.......................................24.10
        optymistyczna_realistka..............28.10
        • serek_84 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 17:49
          Hej dziewczyny! Byłam tutaj jakoś ponad 4 lata temu. To było chyba 13 cs, ale w końcu się udało. Mam 2 letnią córeczkę. Teraz staramy się o drugie. Mam nadzieję, że pójdzie szybciej. Starania były początek października.

Przy córce pod koniec to już mierzylam temperaturę. Trochę wcześniej testy owu. Teraz tylko testy owu. Choć powiem Wam, że po ciąży zaczęłam mieć bóle owulacyjne , czego wcześniej nie miałam.
      • fialekk1981 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 17:48
        Sabina nie martw się na zapas. To może być bardzo wczesna ciąża.
        Wartości bety mają bardzo szerokie widełki. 4 tydzień ciąży to od 9.5 do 750. Najważniejszy jest przyrost po 48 godzinach. Najgorsza jest ta niepewność i oczekiwanie na wynik. Podobno nadzieja nigdy nie umiera. Musisz mieć nadzieję, że jednak się udało. Trzymam kciuki!
        • fialekk1981 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 17:49
          Zzofika ogromne gratulacje!!! 😘
          • zzofika Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 18:40
            Trzymaj kciuki za jutrzejszy wynik bety smile mam sprawdzic przyrost
        • sabina10090 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 18:10
          dzięki, tylko własnie te czekanie mnie dobija, ale może faktycznie bedzie to wczesna ciąza, zrobiłam dzisiaj test i druga kreska była dużo mocniejsza od tych w poczatku tygodnia.. bardzo bym chciala.. jestem po jednej stracie i teraz sie strasznie boje
          • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 18:50
            Mi pierwsza beta wyszla tylko 60 po 24h już mialam 130 a po 48h prawie 300 wiec tez pierwsza byla mala.
            • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 18:53
              Mi lekarz w razie plamien natychmiast każe przyjezdrzac
              • nadzieja11111 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 18:55
                Ja tez badalam progesteron dla spokoju pomimo ze biorę duphaston
    • mileczkowa Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 07.10.16, 21:59
      niestety odpadam sad właśnie dostałam okres, więc poczekam i będę się wpisywać na kolejny wątek! Wszystkim zaciążonym w tym m-cu baaardzo gratuluję i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z listy październikowej, które testowanie mają jeszcze przed sobą!
      • 89andzia89 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 08.10.16, 21:10
        Hej hej witam i ja mam cykle 34 dniowe ostatnio więc testować dopiero będę 2 listopada /Gratuluję ciężarnym smile
        • szukamloginu Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 09.10.16, 06:15
          89andzia89 to może zaczekaj ba wątek listopadowy?? Przynajmniej większe prawdopodobieństwo że otworzysz listę listopadowa i życzę żeby bo to otwarcie z impetem, z uśmiechem smile
          • 89andzia89 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 09.10.16, 20:04
            Czekam na wątek listopadowy właśnie smile ale ten cykl jest odpuszczony jak się uda to ok jak nie to też nic się nie stanie
            • alika83 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 10.10.16, 15:22
              hej jestem tu nowa, ale od dawna podczytuje Wasze wpisy. Zdecydowałam się dziś napisać, ponieważ chcę podzielić się swoim szczęściem i przesłać wszystkim pozytywne fluidy smile otóż dzisiaj w 11 dzień po transferze okazało się ze jestem w ciąży smile smile smile to było moje pierwsze podejście do INV, WSZYSTKICH GORĄCO POZDRAWIAM smile
              • fialekk1981 Re: Październik BĘDZIE SZCZEŚLIWY :) 10.10.16, 22:55
                GRATULUJĘ! Życzę Ci, żeby wszystko było dobrze. Spokojnej ciąży! I oczywiście fluidy przechwytuje 😉

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka