Dodaj do ulubionych

czy któraś stara się o trzecie?

06.09.17, 13:56
cześć dziewczyny! czy są tu osoby, które starają się o trzecie dziecko? podzielcie się swoim doświadczeniem proszę. u nas właśnie zapadła decyzja i rozpoczynamy w tym miesiącu starania smile pozdrawiam i życzę owocnych starań!

Obserwuj wątek
    • rillia Re: czy któraś stara się o trzecie? 06.09.17, 15:33
      Witam,
      Ja się staram o trzeciebig_grin Już czekam na wyniki tego cyklu. Okres mam dostać 12.09, ale nie wytrzymałam i zatestowałam dzisiaj. Coś się pojawiło. Za dwa dni zrobię powtórkę.
      Trzymam kciuki, aby Ci sie szybko udałosmile
      • minionsrock Re: czy któraś stara się o trzecie? 06.09.17, 17:57
        dzięki i dwóch wyraźnych kresek na teście życzę! a długo się staracie? moja dwójka z pierwszego cyklu starań, ale tym razem na powtórkę nie liczę, bo przekroczyłam już te magiczne 35 lat wink
        • rillia Re: czy któraś stara się o trzecie? 06.09.17, 19:12
          Kto wie, może tym razem również zaskoczysz za pierwszym razem. Na pierwsze dziecko musieliśmy trochę poczekać, ale drugie to złoty strzałsmile
          To mój pierwszy cykl starań. Na razie jestem śpiąca, obolała, od 15 dc boli mnie podbrzusze jak na okres. Ciekawa jestem czy się udało. Jutro rano teściksmile chociaż tak naprawdę powinnam mieć więcej cierpliwości i poczekać z testowaniem do poniedziałku.
          • minionsrock Re: czy któraś stara się o trzecie? 28.09.17, 12:45
            Rillia wykrakałaś smile - dzięki wielkie! są 2 kreski, nie mogę uwierzyć!!!

• rillia Re: czy któraś stara się o trzecie? 28.09.17, 21:41
              Gratulację smile !!! Ja jutro zaczynam 8 tydzień. Do tej pory nie mogę uwierzyćsmile
              • minionsrock Re: czy któraś stara się o trzecie? 30.09.17, 09:24
                Dziękuję! 8 tydzień - wow! ja już chciałabym mieć pierwszy trymestr za sobą...spokojnej ciąży życzę smile

• dori_s30 Re: czy któraś stara się o trzecie? 15.10.17, 11:20
                  U mnie 5 tydzień 3 ciąży,złoty strzałwink)Zaglądajcie na czerwcówki
    • gorniczka1981 Re: czy któraś stara się o trzecie? 02.12.17, 07:43
      witaj. My też staramy się o trzecie mam już dwie córki 14 i 12 lat my od dwóch miesięcy sie staramy ale wszystko na próżno może mój wiek już nie odpowiedni choć mam dopiero 36 zobaczymy jeszcze ten miesiąc jeszcze jak nic to udaje się do lekarza a jak u ciebie?
      • minionsrock Re: czy któraś stara się o trzecie? 03.12.17, 19:22
        pisałam powyżej - udało nam się w pierwszym cyklu smile teraz jestem w 14tc i na 90% będzie trzeci chłopak smile ja jestem od Ciebie rok starsza, także głowa do góry i działać wink powodzenia!
      • olga.kotarska Re: czy któraś stara się o trzecie? 04.12.17, 13:49
        Z mężem od 3 miesięcy się staramy o trzecie dziecko i nic. Mam 33 lata i od 4 lat leczę się endokrynologicznie. Badania wszystkie w porządku, po konsultacji u lekarza, przyjmuję regularnie witaminy dla kobiet planujących ciążę i powoli zaczynam tracić nadzieję...
        • rillia Re: czy któraś stara się o trzecie? 10.12.17, 23:06
          Dziewczyny, absolutnie nie ma czym się załamywać. Jeśli przez pół roku-rok nie będzie wychodziło wtedy należy się martwić. Ja miałam szczęście i zaszłam jak Minionsrock w pierwszym cyklu. Ale często to sie nie zdarza nawet u młodych zdrowych dziewczyn. Miałam farta.

Minionsrock, u nas też będzie na 90% chłopak. We wtorek będę miałam pewnośćbig_grin Masz już wybrane imię?
          • minionsrock Re: czy któraś stara się o trzecie? 11.12.17, 11:46
            Gratuluję smile ! imienia jeszcze nie wybraliśmy i będzie ciężko... mi się podoba Mikołaj lub Julian, ale mężowi średnio, więc nie wiem czy znajdziemy coś co nam się wspólnie spodoba. a Ty wybrałaś już, imię?
            • rillia Re: czy któraś stara się o trzecie? 11.12.17, 15:04
              U nas negocjacje trwały kilka latwink Moje dziewczyny debatowały, gdy my jeszcze nie mieliśmy dziecka w planach. Wybraliśmy imię Karolsmile
              • minionsrock Re: czy któraś stara się o trzecie? 11.12.17, 16:33
                Karol też mi się podoba i pasowałby mi do rodzeństwa, ale mąż na nie sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka