romkaforever 05.04.05, 08:04 To co? Udalo mi się???? Na prawde??? Ja załozylam wątek??? łiiiii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romkaforever Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:10 To udało mi sie czy nie?? Bo specjalnie wstałam wczesniej. Odpowiedz Link
annalalik ciii bo chyba śpią 05.04.05, 08:11 Chyba tak - ale ja też widzę, że reszta chyba jeszcze śpi Odpowiedz Link
romkaforever Re: ciii bo chyba śpią 05.04.05, 08:13 cześć Ania !! gdzie tam spi, pszczola ostatnio czeka aż ktos inny zalozy wątek, a poza tym pewnie jeszcze kawke spija po przyjściu do pracy )))) Co pszczółka? Mam rację. Odpowiedz Link
annalalik No to ja też zrobie kawkę! Ktoś ma ochotę? 05.04.05, 08:16 Cześć Romka Ja to już jakiś czas temu wróciłam ze spaceru z psem - wlazł mi o 7:00 do łóżka (przyuważył że nie śpię - tempke mierzylam) i normalnie prawie z niego wyciągnął. Ze tez ja sie tak daje manipulowac maleńkiemu sznaucerkowi. No ale dzieki temu juz sobioe siedze przed kompem (szukam jakies sensownej pracy w necie) Odpowiedz Link
romkaforever Re: No to ja też zrobie kawkę! Ktoś ma ochotę? 05.04.05, 08:21 A ja wczoraj nie mialam za bardzo czasu żeby sobie z wami pogadac to dzisiaj wczesniej wstalam, żeby przed pracą cosik naskrobać. Wiesz jaki miałam dzisiaj okrutny sen??? W sobote testuje a sniło mi sie że dostalam @ taką obłędnie obfitą, brrrr.... Odpowiedz Link
annalalik brr 05.04.05, 08:23 tylko ze snami to jest tak ze nie interpretuje sie ich doslownie! Bo jak np śni Ci się czyjaś śmierć to znaczy że ten ktoś bedzie długo żył. Wiec teoretycznie skoro śniło Ci się że dostałaś @ to... może wcale jej nie dostaniesz )))))))) Ja tak bym Twój sen odczytała w kazdym razie tego zycze Odpowiedz Link
romkaforever Re: brr 05.04.05, 08:26 masz racje, moich snów to raczej nie wolno odczytywac dosłownie bo kiedys sąsiadowi poderżnęłam gardło kieliszkiem od szampana :0 Odpowiedz Link
ata76 Re: brr 05.04.05, 08:28 CZeść dziewuszki!!! Romka w kwestii snów to jest tak jak mówi Ania, odczytuje się je odwrotnie ) A ja dziś dostałam @, więc..... ((((((((((((( Odpowiedz Link
annalalik :( 05.04.05, 08:30 Przykro nam - wstretna ta @. Ale kolejny cykl przed Toba A to nadal bedzie bardzo kwietniowy cykl wiec... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: brr 05.04.05, 08:28 jak opowiesz sen, to się nie spełni)) także opowiadaj))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:27 Romka jak ty mnie znasz)))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:28 Nooo prosze wiedzialam, witamy panią ))) Widzialaś jaki sen paskudny miałam??? wrr Odpowiedz Link
romkaforever Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:30 Atko cześc, oj tak mi przykro, ale to znaczy że zaczynasz dzisiaj nowy cykl w ktorym będzie sie działo )) a ja pamiętam o was i na urodziny dam taki życzonko że ho ho Odpowiedz Link
ata76 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:31 no to nie zapomnij o mnie koniecznie przy tym życzonku, bo mi chyba dużo wsparcia trzeba o pozytywnych wibracji i fluidków ......... Odpowiedz Link
romkaforever Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:33 No bankowo !!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:30 widziałam , czytałam . ja też z Wami wczoraj nie mogłam pochasać, bo Pan i Władca czuł się wczoraj niedowartościowany, odrzucony, zazdrosny o Was poprostu ))) czeba było moje Pana utulić itd, itp.... nie bez wyraźnej przyjemności z mojej strony, ja się lubię nim zajmować... no to ile Romuś ci zostało 3-4 dni? Odpowiedz Link
romkaforever Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:31 do soboty Odpowiedz Link
annalalik Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:34 Masz jakies przeczucia? Może jakieś objawy? Mnie do wczoraj bolał jajnik a dzis juz cisza - nic nie kluje narazie i nie boli. To juz napewno po owu. No i dałam ciała bo wczoraj nie było przytulanka mój M. był strasznie zmęczony i zły na kolegę z pracy i nawet moje sposoby nie skutkowały. Dałam spokój więc no ale przeciez dzien wczesniej bylo P to moze jakos te plemniczki dotarły Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:31 aaaa i jeszcze jedna sprawa, nie wiem czy dostałaś odpowiedz- TA CZARNA TO JA!!!!!!! - chodzi o zdjęcia.. Odpowiedz Link
romkaforever Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:32 Dostalam dostalam, od razu widać że to ty ale nie chcialam gafy puscić. Ten figlarny uśmiech no po prostu tak własnie sobie Ciebie wyobrażałam )))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:32 czymam kciuki Romuś, a jak Ania? przyznam się bez bicia wczoraj nie dałam rady wszystkiego odczytać. jesteśmy po prostu szalone!!!!! Odpowiedz Link
romkaforever Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:33 ja tez odpuścilam bo nie dalo rady Odpowiedz Link
romkaforever Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:37 Ania sie pyta o objawy a ja nie chce niczego interpretować bo idzie zwariować. I tak za bardzo to przezywam nie wiem jak dam rade jesli @ przyjdzie. Trudno mi określić bo po poronieniu strasznie sie objadalam i z 5 kilo mi doszło więc objaw powiększonych piersi jest sfiksowany Odpowiedz Link
annalalik Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:36 A ja tak jak wyżej pisnelam - juz napewno jest po owu. bylo moze przedwczoraj czy jakos tak. testowanko ok. 17.04 a od jutra duphaston no i jutro ide badnac progesteron Odpowiedz Link
pszczolaasia do Atki 05.04.05, 08:44 Kochana Atko, cóż moge powiedzieć, powiem tak... Kotuś nie marwt się.. masz 1 dc, za 6 dni będziesz mogła aktywnie szaleć i uczestniczyć w tworzeniu nowych pokoleń żołnierzy, czego z całego serca ci życzę... nie martw się, nie bądź zła, bo niestety nic się na to nie poradzi... taki już nasz "podły" los. Romka nas wpisała na listę dobrodziei i załapiesz się jeszcze na kwiecień na pewno))) w końcu Romka obiecała))) czymaj się i bądź dobrej myśli)) forever jors Pszczoła!!!!! bądź dzielna!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: do Atki 05.04.05, 08:46 oj dziękuję Dziewczynki za wszystkie Wasze słowa!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkim razem i każej z osobna Odpowiedz Link
romkaforever Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 08:45 No to mówie że w urodziny moje będzie sie działo )))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No to nie ma bata 05.04.05, 08:50 Romka ja Cię czymam za słowo))) ja jak kiedyś, przed swoją pierwszą ciążą czymałam kogoś za słowo, to się udało.... czymam cie Romuś i życzę Ci i wszystkim koleżankom jak najlepiej, tak samo jak sobie, a jak powiedziała koleżanka Jedna_Chwilka- "wiadomo nie od dziś, że sobie życzę jak najlepiej"))) to był bezczelny cytat, ale myśl jest piękna)))) Odpowiedz Link
asiulka1976 cos pieknego wyslijcie do wszystkich z listy GG !! 05.04.05, 08:50 Bóg nas na to przygotował popatrz jak ostatnie dni cierpi,ale pomyśl cierpiał dla nas bo wiedział ze chcemy zeby dalej zył,ze jest dla nas jak drogowskaz az w koncu zabrakło sił,chciał duzo rzeczy nam przkazac, juz nawet nie mogł mówi a to wielka tragedia dla człowieka któruy miał jeszcze nam tyle do powiedzeniai w tym jest ....kolejna nauka i...kolejne jego zwyciestwozobacz co sie dzieje na swiecieludzie którzy nie wierzli lub przestali wierzyc po latach znowu ida do koscioła spowiadaja sie przyjmuja komunie i to jest wielkie dzieło papieża i....boga Boga, który wybrał sobie takiego ziemskiego świadka i zabrał Go tez w odpowiedniej chwili kolejny znak. kiedy był u szczytudziało sie to w górach Mieszkała sobie rodzina mąż żona i 2 dzieci.Mąż przychodził do domu bił żone i dzieci. Widzac to BÓG wezwał do siebie śmierć.....i powiedziałłuchaj Smierc pojdziesz do tego domu i zabierzesz pewna osobe która Ci wskaże śmierc powiada dobrze poszła Smierc do domu i czeka..... patrzy w domu bieda maż co zarobi przepija wraca bije zone dzieci głód straszny i bieda tu panuje.Śmierc popatrzyła i myśli tak trzeba zabrać tego faceta bo ich zagłodzi albo pozabija. I Bóg mówi słuchaj Smierć wezmiesz Matke...Śmierc na to jak to przeciez ona jest dobra ...co zrobaia bez niej dzieci. Smierc na to ...nie panie Boze nie wezmę Wiec Pan Bóg na to dobrze chodz Smierci ze mna.Zaprowadził śmierć nad głębokie jezioro kazał smierci zanurkować i pyta sie co widzisz Śmierc na to nic Bóg to zanurz się głębiej i co widzisz ? Nadal nic Smierc doszła juz do dna a Bóg pyta ,a teraz ? No tak widze teraz kamien na dnie to podnies kamień a co teraz widzisz no jest malutki robak. NO widzisz śmierć ze ja wszystko widze wiec teraz idż i zabierz matkę śmierć poszła zabrała najlepsza osobę z rodziny i co się dalej stało BOG zabrał najlepsza osobę najbardziej kochana po to zeby ojciec sie zmienił i tak własnie było Odpowiedz Link
asiulka1976 cos pieknego wyslijcie do wszystkich 05.04.05, 09:02 To dziwne, jak proste jest dla ludzi wyrzucić Boga, a potem dziwić się, dlaczego świat zmierza do piekła. To śmieszne, jak bardzo wierzymy w to, co napisane jest w gazetach, a podajemy w wątpliwość to, co mówi Pismo Święte. To dziwne, jak bardzo każdy chce iść do nieba pod warunkiem, że nie będzie musiał wierzyć, myśleć, mówić ani też robić czegokolwiek, co mówi Słowo Boże. To dziwne, jak ktoś może powiedzieć: "Wierzę w Boga" i nadal iść za szatanem, który tak a propos również wierzy w Boga. To dziwne, jak łatwo osądzamy, ale nie chcemy byc osądzeni. To dziwne, jak możesz wysyłać tysiące "dowcipów" przez e-mail, które rozprzestrzeniają się jak nieokiełznany ogień, ale kiedy wysyłasz przesłania dotyczące Pana Boga, ludzie dwa razy zastanawiają się, czy podzielić się nimi z innymi. To dziwne, jak ktoś może być zapalony dla Chrystusa w niedzielę, a przez resztę tygodnia jest niewidzialnym chrześcijaninem. To śmieszne, że kiedy przeczytasz tę wiadomość, nie wyślesz jej do zbyt wielu osób z Twojej listy adresowej, ponieważ nie jesteś pewny, co pomyślą o Tobie, kiedy im to wyślesz. To śmieszne, jak bardzo mogę być przejęty tym, co inni ludzie pomyślą o mnie, zamiast tym, do czego wzywa mnie Bóg !!! Człowiek wyszeptał: - Boże, przemów do mnie ! I oto słowik zaśpiewał. Ale człowiek tego nie usłyszał, więc krzyknął: - Boże, przemów do mnie! I oto błyskawica przeszyła niebo... Ale człowiek tego nie dostrzegł, rzekł: - Boże, pozwól mi się zobaczyć. I oto gwiazda zamigotała jaśniej. Ale człowiek jej nie zauważył, więc zawołał: - Boże, uczyń cud ! I oto urodziło się dziecko. Ale człowiek tego nie spostrzegł. Płacząc w rozpaczy, powiedział: - Dotknij mnie, Boże, niech wiem, że jesteś tu. Bóg schylił się więc i dotknął człowieka. Ale człowiek strzepnął motyla ze swego ramienia i poszedł dalej. Bóg jest wśród nas. Także w małych i prostych rzeczach, nawet w dobie komputerów, więc człowiek płakał: - Boże, potrzebuję Twojej pomocy ! I oto dostał maila z dobrym słowem i słowami zachęty. Ale Człowiek usunął go i kontynuował płacz.... Moim zadaniem było wysłać tego maila do osób, którym chciałem, by Bóg im pobłogosławił. Wybrałem Ciebie. Prześlij tego maila osobom, którym życzysz tego samego. Odpowiedz Link
annalalik Re: ?? ?? ?? 05.04.05, 08:49 hmmm.... wontek znikl? albo cos sie dzieje z moim kompem albo z oczami Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ?? ?? ?? 05.04.05, 08:50 juz go skasowalam bo zauwazylam ten ups hiihhiih Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ?? ?? ?? 05.04.05, 08:51 jestem wspoladminem wiec moge "czarowac' na forum hihhiihhi Zapomnialam sie przywitac w ten cieply i sloneczny dzien Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: :) 05.04.05, 08:56 cześć Asiulek))) na wstępie chciałam powiedzieć, że nie wkułam jeszcze na blachę))) tak po prawdzie to wczora nie miałam czasu nawet przeczytać co wyście powypisywały szalone, ale obiecuje, że lekcje odrobię!!!!! jak nastrój dzisiaj?? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: :) 05.04.05, 09:01 ja też sie przyznaję, że nie przeczytałam tych linków bo mi necik siadał i już go miałam dosyć. dzisiaj nadrobię. serioserio Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: :) 05.04.05, 09:01 U mnie poprawil sie po tych emailach i wiadomosciach na GG wiec odeslalam i do Was na 3 raty bo jednego emaila tylko do 10 osob mozna wyslac z gazetowej wwrr dzis ide do szkoły na wlasne zyczenie ) jak przyjade z zakopanego mam pokaz mody slubnej i do wymalowania 8 modelek ktore beda tą mode "reklamowac" no i chce sie troszku przygotowac bo dawno slubnego makijazu nie robiłam hihihhi bede malowac kolezanke a potem ide z nia na plotki a wieczorkiem do ....... sadysty wwwrrrr ząb przestal boleć po wyciagnieciu lekarstwa Odpowiedz Link
kruszyna75 Cześć Kobitki 05.04.05, 08:57 Ja wczoraj z Wami nie pochasałam, bo mi necik siadał i po prostu nie dało się. Ale zdążyłam wysłać zdjęcia i.... skopiować do Worda wczorajszy wątek, wyszło bite 94 strony!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
alejandra1 Re: Cześć Kobitki 05.04.05, 09:08 witam sie słonecznie we wtorkowy poranek miłego dnia Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Cześć Kobitki 05.04.05, 09:09 sześć Ola))) jak tam sytuacja na froncie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Cześć Kobitki 05.04.05, 09:09 żartujesz!!!!!!!!!!! aja sobie to chciałam wydrukować.... Odpowiedz Link
annalalik Re: Cześć Kobitki 05.04.05, 09:13 Poszalałyśmy wczoraj - ale naprawdę fajnie się z wami rozmawia - przynajmniej nie myśle o tym wszystkim... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Cześć Kobitki 05.04.05, 09:15 co wydrukowac ?? ja chyba śpie jeszcze hihhihi Odpowiedz Link
annalalik Re: Cześć Kobitki 05.04.05, 09:17 • Cześć Kobitki kruszyna75 05.04.2005 08:57 + odpowiedz Ja wczoraj z Wami nie pochasałam, bo mi necik siadał i po prostu nie dało się. Ale zdążyłam wysłać zdjęcia i.... skopiować do Worda wczorajszy wątek, wyszło bite 94 strony!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Cześć Kobitki 05.04.05, 09:22 to co wczoraj popisałyście jak mnie nie było, bo nie nadążałam z czytaniem!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Kochane 05.04.05, 09:30 Jesli macie ochote pisac pamietniki (ale pisac NIE czytac czyjeś) to moge wam zalatwic wstep na to forum ;o) (wtajemniczone wiedza o co chodzi hihii) Pisze sie tam tak dla siebie i to forum jest zamkniete wiec trzeba poprosic o hasło dostepu i kazda ma swoj watek i w nim opisuje na co ma ochote. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23461 Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Cześć Kobitki 05.04.05, 09:22 drukuj drukuj tylko kup od razu 10 ryz papieru Odpowiedz Link
asiulka1976 arhiwum naszych pogaduszek 05.04.05, 09:25 a moze tak zalozyc w ulubionych folder i zapisywac tam linki z postami , co ?? taniej niz drukowanie )) Odpowiedz Link
kruszyna75 Atko!!!!! 05.04.05, 09:00 Jesteśmy z Tobą. Dziewczyny tu już napisały wszystko co ja bym chciała powiedzieć. Kwiecień będzie nasz!!!! Obaczysz, pamiętam jak ja dostałam ostatnio @, chodziłam cały dzień struta jakby to był koniec świata. Ale nie jest!!!!!!!!!!! MY TU JESTEŚMY )))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Atko!!!!! 05.04.05, 09:16 jeszcze raz dzięki . Kruszyna ja wiem wszystko, ale sama wiesz jak jest... ja nie chcę narzekać i zatruwać Wam tu życia, ale trochę jestem podłamana, bo akurat w kwietniu będzie bardzo ciężko, bo M ma w tych najlepszych dniach wyjazdy, służby w pracy... byłabym zaskoczona gdyby akurat się udało.... kwiecień chyba jednak nie będzie mój........ chociaż nigdy z góry nie można nieczego przekraślać. Ale koniec marudzenia, teraz będę śledzić Wasze poczynania, oby jak najbardziej owocne Odpowiedz Link
annalalik Re: Atko!!!!! 05.04.05, 09:18 Najbardziej wyczekiwane rzeczy dzieją się w niemożliwym do ich wykonania czasie... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Atko!!!!! 05.04.05, 09:23 może się Atko uda... wiesz jak jest wiara czyni cuda)) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Atko!!!!! 05.04.05, 09:25 Atko, możesz marudzić, po to tu jesteśmy. Ja Cię rozumiem i myślę, że wszystkie też. No troszkę chyba Cię zaraziliśmy optymizmem, skoro stwierdzasz, że nigdy z góry nie można niczego przesądzać ))) Tak trzymać. Odpowiedz Link
ata76 Re: Atko!!!!! 05.04.05, 09:29 hi hi hi....Kruszyna, ..tak to Wasz zbawienny wpływ na moją osobę..... fakty mówią same za siebie Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:15 Jestem, jestem i szczerze łączę się z Atką. Słońce Moje...jutro nadejdzie lepszy dzień. Ja dziś mam tu występy gościnne, bo mnie się sypnęło roboty, że strach się bać. A jak pomyślę, że będziecie tyle pisać co wczoraj, to chyba po robocie do nocy zostanę, żeby to zczytać. Na razie życzę Wam Słonecznego i Pogodnego dnia. Ściskam w pasie. Odpowiedz Link
annalalik Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:18 witaj chwilko Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:24 sześć Jagoda))) zdjęcie po prostu PETARDA!!! nie zawacham się powtórzyć!!! ty diablico))) skąd ty te oczy wytrzasłaś))) twój Pan musi w nich tonąć co wieczór))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:31 Pszczoła, nieskromnie powiem, że to jedno z dwóch zdjęć na którym wyjszłam tak ładnie. Dlatego tyle go szukałam (hihi) Obraz mej twarzy jest mocno zafałszowany. Oczy mam bele jakie w rzeczywistości i na dodatek małe szparki skośne jak Chinka Czykulinka. Uwielbiam Cię!!!!! p.s. PAN nie tonie bo ma czepek żółty )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:32 ale, ale jaka skromna Jagoda))) nie wierzę w ani jedno słowo... i ja też Cie uwielbiam!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:31 podpisuję się obiema rećami pod tym co Pszczoła napisała ))))))))) Pikne zdjęcie i już... i osóbka na nim oczywiście też, żeby nie było złudzeń optyczno-płciowych )))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:36 Dziewczyny, Przecie widziałyście moje zdjęcie znad komputera - precie nie kłamię Kurde - wywalom mnie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:46 oszukujesz nas beszczelnie ))) i nie wywalą cie, geniuszy się nie wywala)) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:29 Chwilka jak zwykle na chwilkę Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:32 trafna uwaga Kruszynko )) nie no nie mogę się od Was oderwać a robota zająć/królik i ucieka .... Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:38 Chwilko, ale wpadaj chociażby na chwilkę )) robota poczeka, znam z autopsji , a to co ucieknie??? hmmmm, może trzeba gonić hihihihihi Odpowiedz Link
romkaforever Re: cytrusowa - jak ciasto 05.04.05, 09:25 dziewczyny macie kontakt z Izutkiem? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: cytrusowa - jak ciasto 05.04.05, 09:26 moze na gazetowy napisz ..... @gazeta.pl Odpowiedz Link
joana5 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:25 Witam zaczynam podejrzewać, że Wy nie odchodzicie od kompów, a te nowe wątki codziennie rano, to tak dla zmyły zakładacie Wiecie co, miałam sen (i wcale nie chcę go interpretować na odwrót!) śnił mi się pęcherzyk, taki duzy i okrąglutki, i do tego pęcherzyka przyleciał drugi pęcherzyk, taki mniejszy z rybką w środku i tak zgrabnie wniknął w ten wiekszy, i wtedy ta rybka odwróciła się do mnie i puściła oczko. i ja zrozumiałam, że to właśnie TO. a potem się obudziłam buuuu.... Pierwszy raz w życiu miałam "animowany" sen. I jeszcze nie mogłam go opowiedzieć Menszowi, bo postanowiłam się do niego nieodzywać... zasłużył... Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:26 kwarda jesteś ))) Odpowiedz Link
joana5 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 09:30 miętka jak nie wiem, pewnie zanim wróci z pracy to zapomnę, że się gniewam... Odpowiedz Link
alejandra1 Wieści z frontu 05.04.05, 09:32 moje Słoneczko było wczoraj chore... nie musze chyba tłumaczyć co oznacza chory mężczyzna w domu. Chodziłam na paluszkach i byłam miła nadzwyczajnie. Moje Kochenie uznało jednak, ze nalezy podnieśc poprzeczke i zamiast jak to panowi mają w zwyczaju, tak przynajmniej wnisokuję z moch dotychczasowych doświdczeń i z rozmów z innymi samiczkami, lezeć i mówić w stylu: poadj mi pilota, zrobisz mi herbatke (błagalnym tonem oczywiście). Moje Kochanie poszło krok dalej i leżało w pozyci cierpiącje i mówiło, ze nic mu nie jest i w ogóle twardy jest bardzo, tylko leciutko pojękiwał a zabawa polegała na tym, ze to je musiałam zgdanąc czeho ona chce... było nieźle mówię Wam. Zmęczona jestm ta nocką. Ale dziś zrana już czuł się lepiej więc mam nadziej na miły wieczór. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Wieści z frontu 05.04.05, 09:34 skąd ja to znam..... chroy facet w domu jest gorszy niż dziecko..... czymaj się Ola.... bądź twarda. my za ciebie kciukasy czymamy cobyś wyczymała)) Odpowiedz Link
ata76 Re: Wieści z frontu 05.04.05, 09:34 oj tak.......... życie ))))))))))))) ale dobrze, że M ozdrowiał Odpowiedz Link
alejandra1 Re: Wieści z frontu 05.04.05, 09:36 będę dzielna przy Waszym wsparciu zniosę wszystko )))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Wieści z frontu 05.04.05, 09:35 Spryciaż z niego. Ale faceci tacy wlasnie są. A spróbuj ty się rozchorować to Ci pozniej bedzie wypominal ze sie toba musial zajmowac )))))))) ależ z nich sa duże dzieciaczki Odpowiedz Link
joana5 Re: Wieści z frontu 05.04.05, 09:40 Tak, to mi przypomina jak kiedyś się przeziębiłam, wszystko mnie bolało, nie miałam siły ręki podnieśc. Była niedziela rano i po otwrciu oczu stwierdziłam, ze ja nie wstaję, a do kościoła nie idę, bo nie dam rady. Monsz stwierdził, że w takim razie on idzie sam, a ja mam nie wychodzić z łózka i odpoczywać. zaproponował nawet śniadanie do łózka, ale jak to w chorobie nie chciało mi się naet patrzeć na jedzenie. Oj jaka ja rozczulona jego troskliwością byłam.... no i poszedł, a ja leżąc w łózku myślałam o tym jakiego mam kochanego faceta... no i wrócił po mszy do domu... i zapytał "Nawet rosołu nie ugotowałaś...?" aaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link
annalalik Re: Wieści z frontu 05.04.05, 09:49 No wlasnie dokladnie tacy oni sa. Jestesmy kobietki za dobre dla naszych Panow !!! Odpowiedz Link
annalalik Joana 05.04.05, 09:28 My odchodzimy od kompow - czasem hehe A snu już nie opowiadaj bo zapeszysz. Był piękny, i oby proroczy Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: macie kontakt? 05.04.05, 09:36 a probowalas wyslac jej emaila na gazetowy ?? Odpowiedz Link
romkaforever Re: macie kontakt? 05.04.05, 09:37 nie, ja sie martwie bo na forum ginelkologicznym napisala że cos niedobrego sie dzieje www.forumginekologiczne.pl/md.php?name=forum&file=viewtopic&topic=4507&forum=245&cat=48&cat_title=Ginekologia%20i% 20położnictwo Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: macie kontakt? 05.04.05, 09:44 no niestety nie wyglada to najlepiej, moze to biochemiczna 6tc to jakby 4 od zaplodnienia a 2 tyg od terminu @ wiec moze biochemiczna, beta strasznie niska! hhhmmmm moim zdaniem powinna brac duphaston lub luteine Odpowiedz Link
annalalik izutek 05.04.05, 09:48 ona pewnie jest załamana - napiszcie do niej ja napisalam mimo ze jej nie znam. Tak delikatnie napisalam... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Joana 05.04.05, 09:31 pikny sen))) ale nieopowiadaj bo faktycznie zapeszysz!!!! a jak mąsz zasłużył, to pewnie tak z godzine w niepewności go poczymaj)) ja bym dłużej nie wyczymała.... z kim bym gadała.... ja zawsze na dwa frony- jeden to wy, drugi to on.... normalnie gaduła jestem.... mój Pan i Władca twierdzi, że nawet w nocy gadam)) nie wiem na ile to wiarygodne jest co on mówi.... nie przywiązywałabym do tego specjalnie wagi))))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: Joana 05.04.05, 09:36 No nic dziewczęta, ja musze do pracy wyjsć juz. Szkoda że nie mam jak wy, kompa w pracy Ale cóz tam poczytam jak wróce pa Odpowiedz Link
asiulka1976 az sie boje zamknac forum :O) 05.04.05, 09:37 Musze isc do szkoly i wiem ze wieczorem bede miec zaleglosci w czytaniu was na 4 strony !!!!!!! hihhihihi Odpowiedz Link
asiulka1976 zdjecia 05.04.05, 09:40 a kto bedzie odwazny i Tu zdjecia wysle ??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19346882&v=2&s=0 Odpowiedz Link
annalalik Re: zdjecia 05.04.05, 09:46 nie mam takiego maluskiego zdjatka (wszystkie sa ponad 100 kB) ale cos postaram sie z tym zrobic Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zdjecia 05.04.05, 09:50 ja wysłałam, a co do Izutka czarno to widzę... niestety... cholerka, chciałabym, żeby wszystko było proste.... Odpowiedz Link
annalalik Gdyby wszystko było proste 05.04.05, 09:56 to chyba byloby za latwo. Trzeba Izutka teraz wspierac. Sama wiesz pszczolko jak to jej jest potrzebne. Pokażmy jej że się martwimy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Gdyby wszystko było proste 05.04.05, 09:57 a napisałyście jej tam na forum ginekologicznym, czy tu owtieramy nowego posta??? Odpowiedz Link
annalalik Re: Gdyby wszystko było proste 05.04.05, 10:00 Ona otwarła wątek na testach owu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=22399337&a=22399337 Odpowiedz Link
annalalik Izutek napisala 05.04.05, 10:04 wlasnie wrocilam od lekarza. tak - to byla ciaza biochemiczna.. moje malenstwo bylo za slabiutkie.. podobno 60% ciąż ulega mikroporoniniu (jak powiedzial moj lekarz) i kobiety najczesciej nawet o tym nie wiedza... strasznie, prawda??? ale prawda.. tak dziala natura. Ale ja i tak nigdy nie zapomne tych malutkich zoltych skapeteczek - beda czekaly na moja dzidzie... bo teraz chwilowo ona odeszla razem z papiezem... ale do mnie wroci i to szybciutko! teraz przynajmniej wiemy, ze mozemy miec dzieci. Lekrz prosil mnie, zebym sie tym nie martwila bo to na prawde nic nie oznacza... a on bedzie ze na do konca i jeszcze wszyscy razem we trojke bedziemy ogladac malenstwo machajace do nas z brzuszka na obrazie usg! musi byc dobrze - chociaz teraz jeszcze to wszystko przez lzy... to wiem, ze musi tak byc i tyle.. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Izutek napisala 05.04.05, 10:14 no wlasnei biochemiczna, tak jak pisza wiele z nas mialo biochemiczna i nawet o tym nie wiedziala myslac ze 2 sie spoznia ( Odpowiedz Link
annalalik Re: zdjecia 05.04.05, 09:55 Mozesz tam wrzucic te co Ci podesłałam wczoraj - tylko troszkę trzeba zmniejszyć z opisikiem: annalalik, Ania z Chorzowa, 25 lat, w związku 4,5 roku, od 14.08.2004mężatka. Starania 10 cykl. Powrót pozytywnego myślenia i nadziei że się uda - niedawno Ja jak tylko zaczynam cos przy fotkach dłubać to mi się wiesza komputer - grafika pada i dlatego wiec nawet nie mysle o zmniejszaniu fotek Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: zdjecia 05.04.05, 10:13 wyslalam jedno i tak musialam go troszu zmiejszyc, mam nadzieje ze nie bedziesz zła ale ładne te ze slubu w ramce ) Odpowiedz Link
annalalik Smutkiem powiało niestety 05.04.05, 10:08 musimy sie jakos trzymac - byle razem... byle razem... Odpowiedz Link
kruszyna75 Uwaga prywata!do Asiulki 05.04.05, 10:18 Asiulka, napisałam na gazetowe, plizzzzz powiedz cosik Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Uwaga prywata!do Asiulki 05.04.05, 10:46 łodpisałam ) ide do "budy" hiihihih Odpowiedz Link
beatrice73 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 10:57 czesc klubowiczkom kawy i pogaduszek, dzis mam problemiki z lacznoscia, najpierw wielokrotne laczenie a potem przy predkosci 28 pospiech w pisaniu bo i tak mnie wyrzuca.... czy to normalne z ta technika?? w kazdym razie slonca dzis zycze, jakbym znow zaraz zniknela... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 11:02 nawzajem , kochana nawzajem... wiesz to jest tak... ja się czasem pracą muszę zająć.. niestety w lotto się jeszcze nie wygrało... ale zaglądam, zaglądam )) pozdrawiam slonecznie!!! Odpowiedz Link
zebra51 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 11:11 Cześć Dziewczyny, dzieki za zdjecia. Ata-zazdroszczę tego munduru na Twoim mężu. Mój małżowin to nawet do wojska nie poszedł, a teraz z nostalgią ogląda programy żołnierskie. Nie mówiąc już o intonowaniu stosownych pieśni po stosownej dawce alkoholu... Izo, bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z Tobą! Pszczoła, jak tam 2XP?? Działasz? Na pewno Pozdrawia Was z upalnego dziś (22 stop. Celc.) Wrocławia Zebra. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 11:16 wczoraj działałam)) dzisiaj już sluziku barzo mało, więc tylko 1xP))) i tera czekanko, czekanko, czekanko... u na też ładna pogoda, ale nie tak ciepło!!! Odpowiedz Link
joana5 Re:Pszczolaasia... 05.04.05, 12:02 hmmmmmmm, no tak, to długie dwa tygodnie przed nami co...? Ty też pierwszy cykl no nie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re:Pszczolaasia... 05.04.05, 12:20 pierwszy po poronieniu. dostaliśmy zielone światło od gina i dzialamy))) Odpowiedz Link
joana5 Re:Pszczolaasia... 05.04.05, 12:23 no to my tak samo tylko coś mi się nie podobają moje objawy... zaczynam świrować, a Monsz uciekać. a miałam nie szaleć w pierwszym cyklu... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re:Pszczolaasia... 05.04.05, 12:25 gadaj na ten tychmiast co ci się nie podoba!!!!! razem może cóś wymyslimy))) szczekam na twój pościk)) Odpowiedz Link
joana5 Re:Pszczolaasia... 05.04.05, 12:31 buu, no więc, była środa 13dc, byłam u ginki (po pozwolenie), zrobiła mi USG dopoch. i stwierdziła, ze owulacja będzie z prawego jajnika (znowu),że do niedzieli pęcherzyk pęknie (nie umówiłam się na sprawdzenie czy pękł, no bo miałam nie szaleć jeszcze). no i faktycznie w czwartek zaczął się śluż ładny, w sobotę zaczęłam czuć prawy jajnik, w niedzielę śluzł zanikł zaczął dźgać lewy jajnik. wczoraj śluz wrócił i oba jajniki bolały szyjki nie mogłam dosięgnąć, dzisiaj mnie nic nie boli, śluzu na razie nie ma... tylko sen był taki ładny...: ( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re:Pszczolaasia... 05.04.05, 12:38 aaaa byłaś niegrzeczna i jednak zaszalałaś? Odpowiedz Link
joana5 Re:Pszczolaasia... 05.04.05, 12:46 no ba! przecież mówię, że Monsz uciekać zaczął (oczywiście się obraziłam i się nieodzywam) Odpowiedz Link
alejandra1 jak monsz ucieka 05.04.05, 12:55 i tym samy zadaję trudne bardzo pytanie, ale jak widze nie tylko mnie farpujące. Co robić jak monsz ucieka??? Odpowiedz Link
joana5 Re: jak monsz ucieka 05.04.05, 13:00 wywołać wyrzuty sumienia. ja się rano nie odzywałam ponad to co konieczne, a potem zamówiłam, na www.rodzinna.pl zeszyt ćwiczeń i termometr i poinformowałam o tym Mensza za pomocą maila. oczywiście miało to znaczyć "z całą pewnością w tym cyklu nic z tego!". chyba jajarzył Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jak monsz ucieka 05.04.05, 13:01 do łoża ślubnego przywiązać czeba)) i wykorzsytać bezwzględnie))) znaczy mały gwałcik))) oooooch))) rormalnie ąz mi się maży.... mój nie ucieka... tyko droczy się ze mną)) jak każdy Tomasz, Kruszyna wie o czy mówię))) Odpowiedz Link
beatrice73 widze, ze dzis nie pogadam... 05.04.05, 11:17 ale przy kawie bede z wami... dzieki za zdjecie, wszystkie super jestescie, kiedys to by tak trzeba bylo na zywca sie spotkac, co??? ))) moze juz z wozkami nowe cykle - nowe mozliwosci!!! trzymam kciuki paaaa... do next time laseczki Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: widze, ze dzis nie pogadam... 05.04.05, 11:19 jak widać, u nas po 15-stej się najbardzie rozkręca))) Odpowiedz Link
annalalik Pszczółko i inne kobietki starające się 05.04.05, 12:32 Dzwoniła do mnie znajoma - była u ginka, który zna się na alternatywnym leczeniu (to jego "hobby") i polecił jej (oprócz guajazylu, ziółek, wina czerwonego bo to juz wczesniej stosowała) jedzenie łyżeczki miodu codziennie przed snem. Warto spróbować - miód smaczny jest przecież Odpowiedz Link
ata76 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 11:19 Cześć Zebra!!!!!!!!! mój M czynnie bierze udział w życiu żołnierskim (niestety) zaliczając wszelkie możliwe poligony, misje itp... również ogląda programy wojskowe, pieśni jednak nie nuci Pozdrowienia z wietrznej Gdyni ) Odpowiedz Link
zebra51 Re: No co jeszcze żadnej nie ma??? ;)))))))))))) 05.04.05, 11:23 Ata, bo mojemu to tylko piesni pozostaly )) Odpowiedz Link
annalalik :) 05.04.05, 11:41 Cześć dziewuszki - znow sie pojawiam (mialam niezle zajecie - czesanie psa które tego bardzo nie lubi - po całym mieszkaniu za nim ze szczotka gonilam ale udalo sie). Mój ślubny też nie był w wojsku choć bardzo tego chciał - odrzucili go z powodu wady wzroku (myślałby kto że jego znajomych na siłę z gorszymi chorobami przyjeli...). Wogóle to coś dziwnego się z moim śluzem dzieje... rano było go mniej a teraz jest znów sporo no i zmienił kolor na beżowy... to jeszcze wczorajsze dane o cyklu i wogole: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=22364435 Nie ma Asiulki i nie wiem kogo spytać - ale ona jak przyjdzie to pewni coś mi o tym powie. Sorki kochane że was tak męczę, ale ja jestem "początkująca" jeśli chodzi o te obserwacje mimo ze staram sie 10 cykl Odpowiedz Link
ata76 Re: :) 05.04.05, 11:51 jeśli chodzi o obserwacje, to faktycznie Asiulek to jest nasze forumowe guru o poczytałaś sobie na tych stronach co wczoraj zapodała Asiulek? Może tam cosik pisze Odpowiedz Link
annalalik Re: :) 05.04.05, 12:00 Czytam wszystko już i chyba mi się trochę miesza... może za wiele od siebie wymagam hmmm Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: :) 05.04.05, 12:13 Aniu, co do śluzu to za bardzo się nie znam więc pewno Asiulka pomoże. Wiem, że palmienia mogą sie zdarzyć jeżeli masz rozregulowane hormonki (zobaczymy jaki będziesz miała progesteron) i stąd te beżowy kolor śluzu, ale to jeżeli tylko troszkę i jutro już nie będzie to moim zdaniem nie masz co się martwić. Co do prl to mogę Ci powiedzieć więcej. Prl jest wydzielana z przysadki pulsacyjnie i jej stężenie waha się w ciągu całego cyklu. Mogłaś mieć w dniu badania 22 a za dwa dni juz 15. Jednorazowe badanie nigdy niczego nie mówi. Natomiast jeżeli będziesz miała niski progesteron to koniecznie zbadaj prl jeszcze raz, bo jeżeli w I fazie albo w fazie owu masz ją za wysoką to blokuje owulację i wtedy progesteron nie wzrasta, zobaczysz zresztą jak będą wyglądać tempki. jeżeli nawet jest coś nie tak, to naparwdę hormonki są do wyregulowania i jak się tu czyta posty to wydaje się to sprawą najłatwiejszą. Głowa do góry )) Odpowiedz Link
annalalik Re: :) 05.04.05, 12:19 Dziękuję Kruszynko Ja mam nadzieje, że ten beżowy śluzik to minie mi do wieczora - najdalej do jutra. Jestem świerzo po owu (testy ją też wykazały - znaczy pik LH - wiec raczej nie była blokowana) wiec chyba nie jest tak najgorzej. Jutro ide na badanie progesteronu i zastanawiam się czy jest sens powtarzać teraz prolaktyne? Może lepiej w kolejnym cyklu jeśli tym razem znów się nie uda. Tempki narazie ok - dziś też podwyższona. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: :) 05.04.05, 12:16 Asiulka jeszcze mi napisała, żeby patrzeć przede wszystkim na śluz, bo skok tempki może być przedwczesny (czasami prg zaczyna się wydzielać w mniejszych ilościach jeszcze przed owu)a owu jeszcze nie było. Odpowiedz Link
annalalik Re: :) 05.04.05, 12:24 1 dc @ (wcześniej 3 dni brązowego śluzu 22.03 (od 1 dc piję ziółka na pobudzenie jajników) 2 dc @ 3 dc @ 4 dc @ 5 dc temp. 36,65 brak ślizu 6 dc temp. 36,6 brak ślizu 7 dc temp. 36,4 brak ślizu (ok. 14:00 mało śluzu - biały) 8 dc temp. 36,5 9 dc temp. 36,4 10 dc temp. 36,35 11 dc temp. 36,7; śluz płodny ale mało; 12 dc temp. 36,7 śluz płodny; test owulacyjny pozytywny o 10:00 - przytulanko wieczorem; guajazyl (2-3xdziennie) 13 dc temp. 36,65 śluz płodny - przytulanko wieczorem; 14 dc temp. 36,85 śluz płodny, mniej niż wczoraj ale jeszcze dość dużo; 15 dc temp. 36,7 śluzu mniej ok 11:00 lekko beżowy i trochę go więcej (gęsty) - to dzisiejszy dzień śluz płodny zaczął się pojawiać już 11 dnia cyklu a testy owu wykryły pik LH 12 dc wiec owu nastapila pozniej (12,13,14 dc??)