Dodaj do ulubionych

Starania weteranek - czerwiec!!!

02.06.05, 20:52
Witajcie dziewczynki!!!
Tak bylam zabiegana w domku, ze czytanie Waszych wspisow dokonczylam dopiero
teraz. Zaczelam wpisywac sie na starym watku, ale juz sie zacina, wiec
zalozylam ten, czerwcowy. Maj sie skonczyl. Kto zafasolkowal to zafasolkowal
a reszta starajacych sie przechodzi na czerwiec! Tez pikny miesiac, wiec
czemu mialoby sie w nim nie udac zafasolkowac! Ja bede sie starala w polowie
bo to jakos tak przypadnie owulacja. Dziewczynki uzupelniajcie nasza
statystyke od czasu do czasu. Ja jestem na samiutkim koncu a teraz czekam na
Goko i Kattrin. Dziewczyny nie swirujcie, tylko zachodzcie, bo kto nas niby
ma sciagnac na forum dla ciezarowek jak nie Wy??? Ja zawalilam na calej lini,
ale w tym pieknym miesiacu jakim jest czerwiec postaram sie poprawic. Pisze
glupotki!!! Chyba Kasi glupawka mi sie udzielila!!! Hihihi!!! A tak naprawde
to boje sie jak cholera!!! Po cholere ja bralam te pigulki??? Teraz wszystko
mi sie pokrecilo, a tak to moze juz bym sie o trzecie starala, bo za
szesnascioro to dziekuje bardzo!!!
Dobrze dziewczynki juz Was nie mecze! Zreszta komu by sie to chcialo czytac?!?
Pozdrawiam Was i do uslyszenia jutro rano!!! smile
Obserwuj wątek
    • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 02.06.05, 20:55
      Zapraszam!!!! smile))
    • eryka5 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 02.06.05, 21:15
      Hej dziewczynki!!!!
      Nie zdązyłam jeszcze przeczytać wszystkich Waszych dzisiejszych pogawędek(bo
      troszkę ich było),więc mogę być lekko nie w temacie ale chciałam za to coś Was
      zapytać.Otóz jak to jest z tym płodnym śluzem?Bo tak szczerze mówiąc ja go u
      siebie nie mogę zaobserwować,tzn. mam wszelakie sluzy o różnej konzystencji i
      kolorze ale takiego stricte przezroczystego i ciągliwego to raczej nie zauważam
      podczas całego cyklu.I tak się zastanawiam czy to ma jakiś związek z brakiem
      owulacji czy jedno z drugim nie ma większego znaczenia?Jak coś wiecie na ten
      temat to szepnijcie mi słówko to napewno mi się przyda.
    • diament79 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 02.06.05, 22:18
      Ja sie tez melduje, czytam regularnie, chociaż starania odpuściłam, co będzie
      to będzie, owu nie było i na razie nie chce mi się sprawdzac czy wystepuje w
      ogóle. Mam to wszytsko gdzieś! Tylko Was chcę czytać i te Wasze dobre nowiny!
      Pozdrawiam wszstkie "stare" i te nowe gagatki smile
      (*) i niech się stanie!!!!!!!!!!!!!!!!
      • jolanta8 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:00
        witam dziewczynki
        danik1 jak sie czujesz
        wszstko ok
        ja w domu nie mam jeszcze neta pisze od szwagra
        bylam wczoraj na usg i jednak jest dziewczynka!!!!!!!!!
        lekarz pokazal mi wargi sromowe i powiedzial,ze siusiak juz z tego nie wyrosnie
        danik1 mialas racje!!!!!

pozdr.
        • jolanta8 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:05
          danik nie doczytałam tak mi przykrosad
          dlaczego ten test Ci pokazał ciążę
          byłaś u lekarza co powiedział?
          napisz mi tutaj prosze bo nie mogę sie doszukać gdzie o tym pisałaś
          ściskam Cię gorąco
          • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:25
            Witam Was kochane kobietki!

Joluś super, to juz bedziesz mogła za sukieneczkami sie ogladać, ale bedziesz
            miała kogo stroić smile
            emania też świetnie a odmachałaś (pa,pa) swojej niunismile, ciekawe czy będzie
            strojnisia czy łobuziak smile

u mnie bez zmian, ale jak wyrzucam OPK to owu pojawia się dopiero w 46 dc!!!
            (nawet nie w 42 tak jak sądziłyście i ja już później), Wszystko powinno się
            wyjasnić w przyszłym tygodniu.

---
            www2.fertilityfriend.com/home/goko1goko1
          • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:06
            Witaj Jola!!!
            Gratuluje dziewczynki!!! Oj to mezus w siodmym niebie, cio????????
            Kochana nie bylam u lekarza, bo wszystko tak szybko sie potoczylo. Nastepnego
            dnia rano zrobilam test tej samej firmy i juz nic nie pokazalo, a w poludnie
            zaczelam plamic. Nie wiem dlaczego ten test wczesniejszy pokazal cien drugiej
            kreski. Tez tego nie rozumiem. Cien byl bardzo widoczny, ale ja gdzies w srodku
            czulam, ze to sie dobrze nie skonczy. Trudno. A jak sie czuje? O dziwo dobrze.
            Jestem bardzo spokojna. Zaczelam 10-ty cykl staran i chyba wybiore sie w tym
            cyklu na monitoring.
            Trzymaj sie slonko i dbaj o swoja coreczke!!! smile))
        • kattrin1 Jolus Gratuluje CÓRCI:))))) 03.06.05, 08:28
          super bardzo sie cieszęsmile))
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:15
      witam dziewczunki mojesmile)) dzis fatalny dl mnie dzien choc piąteczek...
      jade znowu robic samochodzik,,,,,,,, bleeeee

a do tego strasznie sie czuje, piersi na szczescie juz nie bola, ale brzuchol
      daje sie porzadnie we znaki. Tempka utrzymuje sie na tym samym poziomie, wiec
      chyba ok,
      ale niestety z humorem jest do bani, jestem chyba jakas przewrazliwiona,
      wszystko mnie denerwuje, płacze na zawołanie, i mogłabym sie kłócic na
      okrągło...tak było wczoraj i zakończyło sie wielką moją histeriąsad((

takze jakbym była troszke zgryzliwa dzis to odrazu przepraszam... nie
      gniewajcie sie prosze...
      kiedys sie ten stan skończy i bedzie oksmile
      buziak
      • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:36
        cześć Kobietki!!
        u mnie fatal po całosci nie wiem co sie dzieje sad mianowicie:
        wczoraj poźnym popołudniem mialam plamienie i lekki bol na @ ale tempka rano
        37,0 czyli wysoka.
        dzisiaj rano tempka 36,9 czyli nadal wysoka a @ przyszla tylko narazie skąpa no
        i boli mnie brzuch. tylko dlaczego mam nadal wysoką tempkę nierozumiem. jedyny
        plus, ze cykl byl 31 dniowy no i II faza 14 dni.
        • jolanta8 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:40
          dziękuję Wam serdecznie
          w celowaniu w dziewczynke pomogły nam testy owulacyjne,jednak działają smile))
          Ja już jestem na nowy mieszkanku ale mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia
          wzoraj doszłam do ładu z sypialnią byłam zbieraniną wszystkich worków z ciuchami
          juz się z tym uporałam
          dzisiaj łazienka
          ufff mam nadzieję,że długo teraz nie będzie żadnych zmian mieszkań

A ja Was cały czas podglądam i czekam....

papapa
          • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:43
            jolu super, ze bedziesz miala coreczkę. sciskam was serdecznie i fajnie, że sie
            urzadzacie. smile)
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:44
          Ewus Ty bierzesz luteine, czy duphaston?? Bo jak luteine to ona zakłóca tempke
          i jest ona niewiarygodna, niestety, wiec mozesz miec wysoka, a jak przestaniesz
          brac luteine ona spadnie. Tylko po duphastonie tempka jest taka jak naturalnasmile
          • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:47
            bralam luteine do 26 dc tak jak w tamtym m-cu i wtedy tempka na dzien przed @
            spadła normalnie a w tym cyklu nie? nie wiem w kazdym bądz razie u mnie 1 dc,
            bo @ zagosciła u mnie na dobre wink no i czeka mnie monitoring
            • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 08:49
              Trzeba by zaktualizowac statystykę, więc moze wpisujmy nowe dane
              • marooda Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:01
                dzień dobry,
                u mnie 15 dc owulacja wg gina była wczoraj, starania przedwczoraj i wczoraj na
                poprawionko smile)) - zamówiłam na bajkidladzieci.prv.pl Kamasutrę o nas i
                czytałam mu wczoraj wieczorem i podziałało tongue_out
                tylko, że tempka dziś znowu 36,6 nic się nie rusza z okazji owulacji?! co o tym
                myślicie? pierwszy miesiąc mierzę i nie mam doświadczenia.
                • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:07
                  marooda, jesli jest po owulacji to supersmile) a jeszcze potwierdzone usg
                  idealniesmile))
                  a tempka moze wzrosnąc jutro pojutrze, narazie sie nie martwsmile) super ze
                  owulacja byłasmile Teraz czekamy na testowanie, kiedy zamierzasz??

hahahaha a z tymi bajkami dla dzieci to niezłe ksiązki sprzedają, pouczające
                  jak dla 4-5 latka cio???
                  • marooda Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:10
                    w sumie testować powinnam ok 16 czerwca, ale pewnie nie powstrzymam się
                    wcześniej wink jak myślicie kiedy można spróbować? 10 dni po? big_grin
                    • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:16
                      najlepiej podobno ok 14 dni po. fajnie, ze byla owu

mnie puscily nerwy i poszlam sie wyryczec do kibla (zachowuje sie jak jakas
                      rozhisteryzowana kretynka ale na prawde nie panuje nad soba). na dodatek z
                      monitoringu raczej nici bo sie nie mam jak wstrzelic przez te cholerne
                      egzaminy, vhyba to mnie tak rozwaliło
                      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:21
                        Ewa narazie nie mysl o tym, pogadamy o monitoringu za jakies 8-10 dni, ok???

nie martw sie słonce:_))

Marooda, nie testuj wczesniej, to nie jest najpszy pomysł, bedziesz sie
                        niepotrzebnie denerwowac, mysle ze najwczesniej test jakos 15-16 dpo, a powiedz
                        ile trwa Twoja II faza???
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:27
      a gdzie Roleczka i Danik??miały byc...
      • marooda Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:34
        druga faza 14 dni - przynajmniej tak było ostatnim razem
        • marooda Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:36
          FF każe mi testować dopiero 21 czerwca - 3 dni po spodziewanej @
          • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:55
            ja mysle ze powinnas testowac ok 19-20 czerwca, to powinno juz pieknie widacsmile))

Zycze szybkiej ucieczki stądsmile)) i wiadomo czego hihihi
      • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:35
        wiem Kasiu tłumaczę sobie, ze moje zmartwienie nie ma sensu, ze nie ma co sie
        martic na zapas ale i tak rycze sad ale potem mi przejdzie smile
        • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 09:37
          Dzieki, ze uzupelniacie statystyke. ja sie mialam za to wziąc ale poszlam do
          kibelka na małą histerię
          • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:13
            Kasiu jesteś juz przygotowana do wekendowej zabawy wink
            • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:14
              tak powoli sie przygotowuje ale czuje ze jesli utrzymaja sie moje wahania to
              impreza bedzie do luftu....

czekam... moze przejdzie
              • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:15
                Kaska nie grzesz !! ja wolałabym balować niz się uczyć. wypij za mnie pifko smile
                • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:20
                  Ewus, oczywiscie ze wypije i to nie jedno, tylko wiesz boje sie ze znowu bede
                  sie wkurzac kłócic o byle co i do tego płakac co 5 min, a potem smiac sie jak
                  debil....

tego sie boje, i jakos odechciało mi sie juz isc...
                  • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:22
                    he he juz taki nasz "urok". ja też tak czasem mam smile
                    • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:24
                      no tak... szkoda słów... i nawet w pracy sie dziwnie na mnie patrza, bo raz łzy
                      w oczach a za kilka minut tryskam humorem, potem znowu złosc i krzyk a potem
                      spokój... nienawidze...
                    • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:28
                      hej kochane!
                      bez żadnych "dołów" dzisiaj proszę i tak już pogoda przegięła (jest pochmurnie
                      i znów jest mi zimno), ciekawe co zapowiadają na weekend, ja chcę słoneczka i
                      żeby było cieplutko, mam dosyć takiej pogody a to już czerwiec

---
                      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:31
                        a ja teraz mam juz lepszy humorek i ciesze sie bardzo bo pewnie sie zaraz
                        skończysmile)
                        jak tam goko u Ciebie?? Cykl 9 miesieczny???
                      • marooda Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:35
                        widzę Goko, że temperaturka ciągle wysoka smile wygląda obiecująco smile
                        myślisz o testowaniu?
    • kattrin1 jest tu ktosik??? 03.06.05, 10:13

• eweks0 Re: jest tu ktosik??? 03.06.05, 10:14
        znowu pisalysmy w tym samym czasie smile
        • kattrin1 Re: jest tu ktosik??? 03.06.05, 10:14
          smile)) wyczuwamy sie juz hihi
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 10:35
      cos czuje ze @@ sie zbliza, tak mnie wysyfiło, ło matko nigdy tak nie miałam a
      teraz jeden wielki kosmos....

juz niedługo... albo 4 dni albo 9 i sie skonczy meka...
      • emania29 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:15
        Cześć kobietki
        Jolu fajnie że będzie dziewczynkasmile))))) mówiłam ci że czuje że to ona !!!!! a
        u mnie nie wiem czy czytałaś lekarz powiedział że "może chłopak" ale żebym się
        zbytnio nie sugerowała. Na filmie który mam nagrany na wideo wydaje się jakby
        dzidziuś łapał się za siusiaczka!!! smile)

Strasznie bym chciała żebyście w końcu
        ZAFASOLKOWAŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO JUŻ ZA DŁUGO
        TRWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!fASOLKI, GROSZKI PRZYBYWAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:15
        Czesc. Piekna pogoda dzisiaj, sprzyja samopoczuciu,ale widze, ze nie u
        wszystkich. Polecam medytacje w takim wypadku, zreszta wszystkim polecam smile) Sa
        jeszcze inne sposoby... np dobre jedzonko z lampka, badz dwiema czerwonego ,
        wytrawnego wina, albo piwko smile) Ja dla poprawienia humoru wlasnie preferuje
        piwo i wlasnoracznie robiona pizze z sosem bolonskim smile) pychasmile

hehe Katrin nie zaluj pudru w takim wypadku tongue_out zeby wyladac jak czlowiek smile))))
        hehe (ogromny zart oczywiscie,pamietaj)smile)))
        a swoja droga ja sie stosuje tongue_outsmile))
        Pozdrawiam
      • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:16
        ale mam dzisiaj dzien. szkoda gadać ale nowe nadzieje przede mną więc nie ma co
        spoglądać wstecz smile filozof ze mnie hi hi nie ma co
        • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:17
          cześc punisherko!
          • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:18
            punisherko to podaj mi jaks prosta medytacje. zastosuje ja na wieczor smile
            • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:30
              heloł smile
              Wiec najprosciej poprstu tak :Usiadz sobie w wygodnej pozycji ( poleca sie po
              turecku, ze zloczonymi opuszkami palcow wskazujacych, dla pelnego przeplywu
              energii , co mozna poczuc smile) ale nie koniecznie, mozesz sie nawet polozyc.
              Zapal sobie swieczuszki jak masz, (ogien ma wielka moc nie tylko ta
              materialna , ale i nadprzyrodzaona , wierz mi smile) Wlacz jakas relaksujaca,
              muzyke,(nie za glosno) wazne zebys ja lubila, (wiekrzosc medytuje w ciszy, ale
              to dla bardziej zaawansowanych, badz poprostu jak komu, bardziej pomaga w
              oderwaniu sie od tego swiatawink)Zamknij oczy i pomysl,ze znajdujesz sie w jakims
              cudownym miejscu, np na polanie, lezysz na trawie, wiatr delikatnie muska Twoja
              twarz, jestes w zwiewnej sukience, slonce lekko cie ogrzewa, niedaleko sluchac
              szum strumykow, czujesz zapach kwiatow polnych i zywicy drzew....itd...(taki
              przyklad podalam) Pomysl o czyms przyjemnym, zapomnij gdzie jestes, o calym
              swiecie..Wazne zeby nie myslec o niczym z dnia codziennego!!Wyobraz sobie jak w
              Tobie rosnie wielka kula energi, ktora laduje sie nia , staje coraz wiekrza,
              dodaje ci sil! na nowe wyzwania i wzmagania! Pomysl o tym co pieknego Cie
              czeka! nie mysl o niczym innym, zrelaksuj sie. Wazne jest to, aby nikt ci nie
              przeszkadzal, najlepiej, aby nikogo nie bylo w domu. Jesli bedzie w transie , a
              ktos trzasnie np drzwiami , albo krzyknie moze cie to zabolec.....

Polecam! smile)
        • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:18
          ewek powiedz to jeszcze raz, tylko glosniej hehe (wielkimi literami tongue_outwink
          bravo!;] tak trzymac!
          • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:36
            ..Palcow wskazujacych z opuszkami kciukow tongue_out <--
            • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:42
              oki.wielki dzieki.dzisiaj sprobuje smile
              • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 11:49
                non che problema;]]

Nie ma za co smile ide sobie kaffki zrobic smile)
                • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 12:04
                  a tak na temat teraz..qrde okres spoznia mi sie juz tydzien i sie denerwuje.W
                  ciazy nie jestem i zastanawiam sie,czy nie odlozyc staran o pol roku. Wlasnie z
                  mezem bedziemy kupowac domek i przeprowadzac sie. Pewnie bedzie troche
                  remontu, jezdzenia, kupowania. Moze powinnam zaczekac az sie rozluzni z
                  przeprowadzka. Remont bedzie wymagal odemnie troche wysilku,wiec lepiej nie
                  zachodzi w tym czasie w ciaze. Jak Wy do tego podchodzicie? Moze jestescie w
                  takiej samej sytuacji?
                  • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 12:16
                    ale co Ci się rozluźni?. zawsze cos będziecie mieć na głowie jak nie domek, to
                    pracę w ogródku, jak nie pracę w ogródku to zmianę samochodu albo pracy...
                    zawsze cos jest. my przez 2 lata bawilismy sie w odkladanie a bo jeszcze tu
                    pojedziemy, zmienimy samochod, zaczniemy wiecej zarabiac itp. szkoda czasu wole
                    miec sily na zabawe z dziecmi smile
                    • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 12:18
                      lae to jest moje osobiste podejscie smile nikomu nie narzucam, wiem ze czasem pary
                      robia sobie przerwe w staraniach o dziecko
                      • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 12:24
                        No masz absolutna racje w zasadzie, wiele osob twierdzi, ze lepiej poczekac,
                        szczegolnie jesli chodzi wlasnie o zmiane mieszkania. Ja tez mysle,ze niema
                        sensu, ale rozwazam te dwie opcje. smile
                        • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 12:32
                          i na pewno wybierzesz najlepszą smile
                          • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 12:39
                            No nic, nie bede czekac. Mysle, ze z moimi nieregularnymi cyklami moge miec z
                            zajsciem problem, wiec co ma byc to bedzie smile) wierze, ze pociecha przyjdzie
                            wtedy, kiedy bedzie najodpowiedniejszy na to czas, tak jak wszystko do tej pory
                            w moim zyciu, choc mam dopiero 24 latka smileJak ma przyjsc to przyjdzie smile)))
                            • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 12:48
                              kurcze, myslałam, że jesteś starsza smile
                              • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 12:52
                                heh to niezle smileJestem najmlodsza w gronie? ze tak zapytam?
                                • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 13:09
                                  wejdź sobie na "naszą statystykę" to sie przekonasz smile
                                  • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 13:10
                                    jest tu jeszcze ktoś oprócz punisherki i mnie ?
                                    • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 13:11
                                      ja
                                      • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 13:14
                                        a juz myslalam, ze pochlonela Cie praca albo, ze buszujesz gdzie indziej smile
                                        • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 13:14
                                          nie jestem cały czas z przerwami małymi
                                          • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 13:15
                                            to tak jak ja smile
                            • eryka5 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 13:13
                              Do Punisherki!!!!
                              Widzę ze jesteś w podobnym wieku co ja i podejscie do sprawy bardzo podobne do
                              mojego ,tym bardziej się ciesze ze jestes na forum.
                              Pozdrawiam
                              • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 13:16
                                heh dzieki smile i nawzajem smile
                              • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 13:21
                                Eryko, tez masz moze problem z nieregularnymi cyklami? Jestem 5 miesiac po
                                odstawieniu pigul, nie wiem kiedy sie skonczy ten chaos. Pomyslec, ze je
                                dostalam na uregulowanie cykli.......grrr
                                • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:13
                                  Dziewczyny piszcie coś bo mnie znowu łapie melancholija wink
                                  • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:21
                                    no co jest z Wami ? sad
                                    • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:22
                                      nie wpadaj w melancholie Ewciu nie ma takiej potrzeby u Ciebie, leiej wygadaj
                                      sie tutaj wyzyj sie to pomagasmile)) ja czekam
                        • eweks0 do Goko 03.06.05, 12:36
                          Goko, Ty jesteś specem od analizowania temperatur. co to znaczy jak tempka
                          jest na wysokim poziomie a ja mam @. Kasia mi napisała, że to moze od luteiny,
                          którą biorę w zasadzie 2 miesiąc od po owu do 26 dc i w tamtym miesiącu tempka
                          przed okresem normalnie spadła. moze coś ze mna nie tak?
                          • kattrin1 Re: do Goko 03.06.05, 13:19
                            sory ze sie wtrącam, ale tempka przed branie luteiny jest ok, tylko potem jak
                            juz bierzesz ją to ona nieprawidłowo wzrasta bo luteina ją sztucznie podwyzsza,
                            dodając sztuczny progesteron.
                            • eweks0 Re: do Goko 03.06.05, 13:22
                              Kasiu jakie sory smile o tym wiem, ze ja sztucznie podwyzsza. myslisz, ze jakbym
                              jej nie brala, to by nie byla tak dlugo wysoka? bo wzielam ja 2 dni po owu i
                              tempka skoczyla sama bez luteiny
                              • kattrin1 Re: do Goko 03.06.05, 13:24
                                skoczyc skoczy jak owulacja była, tylko chodzi o to ze nie zaleca sie przy jej
                                braniu mierzenia tempki bo ona ją zakłóca, nie wiem czy była by nizsza, moze
                                nie, niestety nie odpowiem na to pytanie.
                                • eweks0 Re: do Goko 03.06.05, 13:34
                                  to myslisz, ze jak biore luteine to niemierzyc wcale tempki? bo ja ja biore po
                                  owu do 26 to moze od owu darowac sobie mierzenie? co o tym sadzisz?
                                • punisherka Re: do Goko 03.06.05, 13:36
                                  Dziewczyny , po co mierzyc i sprawdzac kiedy bedzie owulacja tongue_out;D trzeba ruszyc
                                  na maraton, co 2, 3 dni regularne przytulaniesmile W koncu mali maratonczycy
                                  trafia do mety smile) hehe
                                  • eweks0 Re: do Goko 03.06.05, 13:37
                                    niby tak ale jak wcale nie ma owu?
                                    • punisherka Re: do Goko 03.06.05, 13:58
                                      Ewek, domyslam sie, ze bylas u lekarza i brak owulacji u Ciebie, nie wiaze sie
                                      z zadna wada np jajnikow, lub innych czesci..nobo widze, ze bierzesz luteine,
                                      hormon, czyli problem tkwi na tym podlozu.Chyba , ze bierzesz na wlasna reke,
                                      ale to watpliwe.. Przepraszam, ze takie rzeczy wygaduje, no ale tylko pytam,to
                                      nie tamat tabu w koncu, lecz problem dla wielu kobiet sad
                                      • eweks0 Re: do Goko 03.06.05, 14:06
                                        tzn tak:
                                        1) luteine dostalam na unormowanie cyklu i na II faze, czy tam III
                                        2)dopiero w tym miesiacu albo w przyszlym bede wiedziec czy mam owu (mysle, ze
                                        mam) bo ide na monitoring
                                        • punisherka Re: do Goko 03.06.05, 14:14
                                          Nie, no to sie domyslam,tak wlasnie dziala luteina, ma jeszcze wiele
                                          zastosowan,tylko czy mialas badanie, ze nie chodzi o nic innego w zwiazku z
                                          brakiem owulacji u Ciebie? Mialas jakies badania? USG wewnatrzpochwowe?
                                          • eweks0 Re: do Goko 03.06.05, 14:20
                                            nie, badania usg nie miałam. pokazalam jej tylko wykresy temkpi, ktore jej
                                            zdaniem swiadczyly o braku fazy ciałka zóltego i dal mi luteine i tak trafilam
                                            na forum bo chcialam dowiedziec sie czegos wiecej smile
                                            • punisherka Re: do Goko 03.06.05, 14:47
                                              aha, wiec tak to wyglada smile . Ja bylam tak profilaktycznie na badaniu, moje
                                              narzady sa najleprzym okazem zdrowia , wiec siedze spokojnie, tak bym sie
                                              pewnie masakrowala co jest. Wiec jest luzik smile
                                  • kattrin1 Re: do Goko 03.06.05, 13:38
                                    to juz od Ciebe zalezy, ja chyba bym mierzyła wiesz, tylko pisze Ci dlaczego
                                    mozesz miec jeszcze wysoką tempke i początek @.

a mierzyc i sprawdzac kiedy jest owu to jest pomocne i sie wie kiedy zrobic ten
                                    maraton... inaczej u niekórych to bez sensu (autopsja)
                                    • eweks0 Re: do Goko 03.06.05, 13:47
                                      dzieki Kasiu. tez tak mysle, ze lepiej mierzyć. porownam sobie jak to wyglada
                                      po odstawieniu luteiny
                                      • kattrin1 Re: do Goko 03.06.05, 13:57
                                        nie ma za cosmile))))
                          • goko1 Re: do Goko 03.06.05, 15:04
                            eweks0
                            przestańcie mnie azywać, specem i specjalistka, zobaczcie na mój wykres od razu
                            przestaniecie wink
                            a tak na poważnie, naprawdę nie wiem, jak organizm zachowuje się po tych lekach
                            (luteinie), ja nie brałam jeszcze takich specyfików, na razie tylko wiesiołek,
                            gujazyl...
                            a może warto trochę poczekać...
                            eweks0 masz wykres , to wklej, bo nie wiem czy uda mi się go znaleźć, tak
                            bardzo się rozpisałyście.

---
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:25
      Cześć Laseczki!!!

Sorry że dopiero teraz, ale lepiej później niż wcale, nie?
      Miałam tochę zamieszania w pracy.

Dziś u mnie 14 dc, humorek dopisuje, bo przed kwilą zobaczyłam "śluzik jak
      marzenie", ciągnie się w długie nitki, bez żadnych wspomagaczy. Ale nachlam się
      jeszcze dzisiaj profilaktycznie guajazylku. W ogóle cieszę się że już weekend,
      mam zamiar zrobić sobie dzisiaj wieczór piękności i raczyć się czerwonym
      winkiem. Zrobię też już dzisiaj 1 test owulacyjny, żeby niczego nie przegapić.
      Mam tylko taką nadzieję, ze mój M. nie odmówi mi współpracy w najważniejszym
      momencie.

Dziewczynki, prosze mi się tytaj nie smutać.
      Ewuś, nowe staranka - nowa nadzieja.
      Kattrin, coś mi się wydaje, że ta "huśtawka nastrojów" to Ci przejdzie, ale za
      9 miesięcy (nigdy odkąd jesteś na foru - nie miałaś takich objawów o ile dobrze
      pamiętam?). Zawsze spokojna, pogodna, wyluzowana Kasia, oj coś mi tu pachnie !
      Niech się stanie(*).

Jaola, gratuluję córci! (jakie imię bedzie nosić ta mała księżniczka?).
      Witam serdecznie wszystkie pozostałe dziewczynki!
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:30
        ojjj Roleczko oby tak byłosmile))

a gratuluje sluzikusmile))))))działac proszesmile)
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:30
      Ewa, tempka może spaść dopiero w trakcie @. Ja tak miałam przedostatnio.
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:37
      stanie, się, stanie. Kattrin, naprawdę, tak mi sie wydaje.
      Jak humorek, polepszył się ciut?
      • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:41
        hej, sorki, ale wzięłam sie za porządki (musiałam rozładować energię wink)
        teraz już jestem, co prawda niedługo, ide Was poczytać, widzę, że ode mnie też
        coś chciałyście

----
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:41
        wiesz Roleczko, róznie to jest... nieraz wraca mój spokój luz, energia a za
        chwil pare lece do kibla bo łzy mi lecą i nerwuje sie o byle gówno...

takze nie wiem chyba rozstroiłam sie hormonalnie, albo PMS mnie dopadł wczesnie
        i chyba jednak ta owulka była 16 dc a nie 21 dc... bo za wczesnie na PSM i za
        wczsnie na bóle @
        • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:49
          A tak swoja droge, ciekawe do ktorej pierwszej zawita bocian, w koncu wiosna,
          pelno ich sie kreci wink
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:49
      Oj, Kattrin, jak ja Cię rozumiem...
      Też tam mam, ale u mnie to normalne.
      Myślałam że u Ciebie takie huśtawki się nie zdarzają.
      Niestety, tak już mamy przesrane przez te głupie hormony.
      Wyjdziesz niedługo z pracy, czeka Cię extra weekend, postaraj się dobrze bawić,
      a przede wszystkim choć na chwilę zapomnieć o starankach. Spróbuj chociaż, jak
      zapomnisz to i szybciej ten najgorszy czas oczekiwania zleci.
      A jak dzidzia jest w brzuszku, to napewno nie jest jej miło że ma matkę
      histeryczkę, nie? (to był zart oczywiście).
      No uśmiechnij się już Kasiulko, proszę....
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:54
        ja nie mam PMS własnie o to chodzismile))

i dlatego mnie to wkurza i wszystko mnie wkurza i wogóle a ja nie wiem co mam z
        tym robic, bo to sie dopiero zdarza pierwszy raz....

a usmiechac sie usmiecham, bo to róznie u mnie jest jak pisałam wyzej
        raze pełna energii a raz bym zabiła
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 14:58
      No widzisz sama, że się coś kręci !!!
      Hura,hura,hura!!!!!!

A gdzie pouciekały inne towarzyszki niedoli?
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:00
        no nie wiem własnie... moze juz weekenduja
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:02
      Kasiu, a masz jakieś inne objawy oprócz bóli brzuszka i tych humorków?
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:08
        nie do wczoraj miałam bóle piersi ale juz minęły
        wiec tylko te humory i bóle @@ poza tym wszystko ok
        • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:12
          kattrin1 Ty mnie dzisiaj nie denerwuj!wink
          zawsze było tak, że wszystkie podtrzymywałaś na duchu i rozśmieszałas w
          najbardziej cięzkich momentach
          usmiechnij się NATYCHMIAST, weekend przed nami smile))))))
          Przesyłam uściski i usmieszki (specjalnie dla Ciebie)
          smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

---
          • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:15
            40 dc dawno minął..

szukam chętnej do odśpiewania:

1. jutro: 50 dni minęło, hi,hi,hi
            i
            2. pojutrze: 50 dni minęło i jeden dzień..., ha,ha,ha

---
            • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:18
              ojjj muszisz na mnie poczekac hihihiihihihi

to jeszcze chwilkasmile)))
          • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:18
            dziekuje Goko kofana jestes, juz sie usmiecham.....smile)))))))))))))))))))))))
            i dziekuje za usmieszkismile))))))
            Mi pewnie to kiedys przejdzie, nie wiem kiedy bo nie miałam takich jazd ale
            musi, zresztą to jest jak hustawka raz jest raz nie...
            • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:21
              fajnie, że już się uśmiechasz, właśnie tego uśmiechu dzisiaj tu brakowalo
              smile)

--
          • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:22
            Dziewczyny pedzicie z zawrotna predkoscia!!! Nie moge za Wami nadazyc!!!
            Witam Was wszystkie!!!
            Ja juz tez mowilam Kasi, ze (*) jej sie szykuje, ale z niej straszny uparciuch
            i nie chce uwierzyc!! Ale rozumiem Cie Kasiu!!
            Roleczka ale masz fajnie z tym sluzikiem! Ja do swojej owulki to jeszcze mam
            sporo czasu!!!!
            Nie pisze duzo bo u mnie nic ciekawego! @ @ @!!! I Tyle. dzisiaj cos mnie
            gardlo boli i cos mi sie wydaje, ze chorobsko sie przypaleta, ale lepiej teraz
            niz pozniej!!
            Ewciu przykro mi, ale mam nadzieje, ze niedlugo humorek Ci wroci, bo zaczna sie
            nowe staranka!!
            Goko a Ty nie przesadzasz z tym cyklem??? wink)) Czy Ty cos przed nami
            ukrywasz??? wink))
          • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:23
            czesc Roleczka! czesc Goko!

Goko nie wkleje mojego wykresu bo ja nie moge sie zalogowac na ff z kompa z
            pracy a w domciu internata niet, wiec smaruje wykresiki na specjalnych
            karteluszkach ale dzieki za dobre chęci smile
            • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:30
              słuchajcie nic nie ukrywam -sama bym chciała wiedzieć co się dzieje z moim
              cyklem (ale mam dzisiaj dobry humor smile, cholercia z dnia na dzień coraz
              lepszy), ale powiedziałam sobie zamartwiać się bedę w przyszłym tygodniu.
              Ja owu przewidywałam 29, FF pokazał 32, po wyrzuceniu opk wychodzi 46!, a za
              pomocą kilku sugerujących jest jeszcze termin 42 dc. Kiedy była, czy była
              (chyba tak) nic już nie wiem (taka ze mnie specjalistka)
              Wiem jedno testy ciązowe w 9dpo, 12dpo, 15dpo NEGATYWNE!

i to by było tyle,a czuje się w porównaniu do innych poprzednich dni bardzo
              dobrze, wręcz super smile

---
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:10
      A piersi bolały Cię jak tak jak zawsze, czy inaczej?

Coś poza tym jesteś dzisiaj milcząca. za język muszę Cię normalnie ciągnąć.
      Oj Kasiula, rozkręć się nooooooooo
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:14
        zawsze mnie bola pieri ale na dwa trzy dni przed @, a teraz odrazu po owulacji,
        a poza tym to obolałe były, teraz są napiete pełne ale nie bola juz

nie wiem czy to juz 9 dpo czy dopiero 4 dpo i tak to bym sobie wykarkulowała
        wszystko
        • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:22
          Z tego co wiem piersi daja o sobie znac juz na 2 dzien po zaplodnieniu, Dla
          wielu kobiet sa 1 objawem ciazy wink
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:22
      No to faktycznie, mamy dylemat.
      A kiedy będziesz testować?
      • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:24
        Dziewczynki ja sie wpisalam wyzej!!
        Nie ma szansy, zeby za Wami nadazyc!!! wink))
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:25
        ochhh wiecie co trudno mi wierzyc, w objawy nie wierze zupełniesad((

ale przez to i tak juz niedługo niesmile)))))))) sie okaze!!!!

Daniczku witaj słonkosmile)))
        • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:25
          ale pędzicie!

cześć Daniczku!!
          • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:27
            No pedzicie!! Normalnie sie zakopuje w Waszych postach!!
            Kasia, ale bedzie super!!! Zobaczysz!! Tylko Ty o nas nie zapomnij pozniej i
            nas nie zostawiaj samych!!!!
            • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:29
              never !!!!! nigdy!!!! nikagda!!!!! wersje spolszczone smile)))
        • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:27
          Nie dziwie sie, ze nie wierzysz w objawy.Masz uraz smile Ale przeciez faktem jest,
          ze kazdy stosunek moze zakonczyc sie poczeciem nowej istotysmileNie ma innej
          reguly. Wiec co to ma znaczyc, nie wierze w objawy.tongue_outsmile

End of transmission tongue_outsmile
          • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:30
            objawów moze byc tysiące albo zaden, albo rybki albo akwarium tak to jest
            objawy @@ sa takie same jak ciazowe, dlatego na nie nie patrze
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:26
        Ewus w dupke dostaniesz zaraz, usmiech na twarz szybko, raz!!!!

jedna humorzasta wystarczy w naszym gronie, a ta @@ to chyba jeszcze nie???
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:27
      Witaj Daniczku!!!
      @ szybko się skończy i zaczniesz nowe staranka. Jeszcze jak masz zamiar iść na
      monitoring, to już w ogóle " złoty strzał" Ci Mężulo zrobi i8 bedzie fasolinka.
      Lecz się szybciutko!!!

Widzisz Kattrin ile dfziewczyn ściągnęłaś tym swoim humorkiem!!!
      fajnie dziewczyny, że można na Was liczyć, bo ja sama chyba nie dawałam rady w
      pocieszeniach upartej Kaśki
      • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:30
        ja juz nie nadazam smile heeeelp
        • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:31
          hehehe tongue_out;]
      • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:30
        roleczka11 napisała:

> fajnie dziewczyny, że można na Was liczyć, bo ja sama chyba nie dawałam rady
        w
        > pocieszeniach upartej Kaśki

Hihihi!!! Juz chyba jej sie humorek poprawil!!! Trzeba jej wybaczyc!!! smile))
        • eweks0 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:31
          niezle o 15:30 są 3 posty naraz. pierwszy raz sie z tym spotykam u nas smile)
          • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:36
            Tu sa jazdy normalnie tongue_outsmile))
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:32
          humor jest i znika walcze ze sobą, ale daje radesmile))) Dzieki Wam!!1

To tylko jakies napady złosci i wkruwki hihihi usmiech i głupawka tez są smile)))

No ale mam nadzieje ze po weekendzie bede juz normalnasmile))))))
        • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:33
          A ja myslalam, ze tu ktos inny nazywa sie marooda tongue_out;] ( jesli kapujecie moj
          przekaz hiehie tongue_outsmile)))
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:33
      Tak Kattrin, poprawił się humorek?
      Tylko wiesz jaka odpowiedx mnie satysfakcjonuje?
      Oj, bo dostaniesz wirtualnie po dupci!
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:35
        tak jest Pani Jenerał hihihiihihsmile))))

dobrze jest nie trza psucsmile))))
      • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:35
        hej, ja już znikam, może zajrzę wieczorkiem, może nie (gdyby coś to "do
        poniedziałku"),
        pa,pa
        miłego i słonecznego weekendu

---
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:36
          papa Goko do poniedziałku smile))))))))
          buziak wielki i milusiego słonecznego weekendusmile))))
      • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:35
        Kattrin na pewno Ci sie humorek poprawi!!! Trzymam za to kciuki!!!!!!!!!!
        • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:35
          I znowu trzy posty. Tym razem o 15.35!!!!!!
          • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:36
            o 15.35 sa cztery posty , hip,hip hura

cześć,

---
          • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:37
            hahahahah 4 moja droga 4 posty o 15:35smile))
            • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:38
              Toz sie przeciez poprawilam, no nie????????? Hihihi!!!!
              • goko1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:40
                ok, juz idę napewno, dzieki Wam równiez miłego weekendu jeszcze raz, będę
                dzielna, nie robię żadnych testów (jeszcze bym sobie humor przed wyjazdem
                popsuła) i nie stresuję sie juz, pa

do poniedziałku
                --
        • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:36
          Sorki 4!!!!!!!!!!!!!!!!
          • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:39
            No nic, ja tez sie zmywam powoli, (informacja dla tych, ktorzy chca to wiedziec
            oczywiscie), Milego weekenda;] ewek powodzenia w medytacji smile pap
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:36
      ok,ok daję już Ci spokój.
      po prostu przyzwyczaiłaś nas do tego że Ty zawsze masz sdobry humor i tyle.
      Ale przecież też mogą Cię dopaść czasem wkurwki. Rozumiem i szanuję.
      ale nie smutaj się już i tak . Koniec tematu.
      • danik1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:38
        Pa, pa Goko!!!
        Trzymaj sie dzielnie!!!!!!!!!
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:39
      pa,pa, Goko.
      Ja też zmykam pomalutku.
      Życzę wszystkim super udanego i super ciepłego weekendu.
      I do poniedziałku.
      Ja będę miała roboty dużo, ale będę zaglądać.
      Wirtualne całuski****************************
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 15:42
        ja tez pomału znikam, zakładam kiece i lece hihihihih....

samochodzik do reperacji, wymiana olejku... a potem weekendzik i mam nadzieje
        ze kurde juz mnie nie bedzie nic meczycsmile))

Do poniedziałeczku koffane smile))))))))Czekam na wszystkie w dobrych humorkachsmile))
        • punisherka Re: Starania weteranek - czerwiec!!! 03.06.05, 16:15
          ehhehe czekaj czekaj..."zakladam" kiece? big_grinDDDDDDDDDDDtongue_outPPPhehhhehe
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - czerwiec!!!