kawka74 15.07.05, 23:49 wydaje mi się, że zanosi się na wykres trójfazowy, czy się mylę? Pytam tak z czystej ciekawości Wykres Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka1976 Re: Zerknijcie, bom ciekawa Waszych opinii 16.07.05, 12:32 Kawko martwi mnie twoj sluz, koniec jego oznacza owulacje ! nie ma czegos takiego jak sluz ciagnacy i "bialka kurzego" po owulacji wedlog sluzu owu mogla byc 19-20 dc , widze ze to cykl bez duphastonu. U mnie owu z duphastonem prawie rowno 14dc a teraz 19dc :o( juz myslalam ze to cykl bezowulacji ale 20dc sluz ciapkowy bialy co oznacza ze ta zmiana sluzu to wlasnei dzien po owu. Odpowiedz Link
martann Re: Zerknijcie, bom ciekawa Waszych opinii 16.07.05, 12:53 Ja równiez uważam, że program źle zaznaczył owu ze względu na ten śluz typu płodnego, zresztą sam fakt że kreski są przerywane oznacza ze ff nie jest pewny. pozdrawiam Odpowiedz Link
kawka74 Re: Zerknijcie, bom ciekawa Waszych opinii 16.07.05, 15:28 na śluz spokojnie możecie nie zwracać uwagi, bo ja go kompletnie nie umiem rozpoznawać absolutnie nie wykluczam, że to, co wzięłam za śluz, może nim wcale nie być Odpowiedz Link
kawka74 Re: Zerknijcie, bom ciekawa Waszych opinii 16.07.05, 16:36 wykasowałam z programu te wątpliwe śluzy zostawiłam tylko te, co do których nie mam wątpliwości. Czyli jednak owulacja była w 12dc, co zresztą okaże się, jak dostanę @. Wtedy już raczej będę wiedziała, bo ostatnio fazę lutealną mam z grubsza czternastodniową. Zatem jeśli moje obserwacje były poprawne, powinnam @ dostać jutro lub pojutrze... Poczekamy, zobaczymy... Odpowiedz Link