kattrin1 27.07.05, 10:57 Zakładam nowy wątek bo tam juz wolno wszystko chodzi)) Meldowac sie prosze)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 11:01 Goko patrze na Twoj wykresik i widze tempka w górze))) Owulka była, a to juz dobrze) odezwij sie jak bedziesz miała troszke czasu Ewcia, Kasia, gdzie jestescie?? No i reszta dziewczynek które nas olewają... Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 11:06 Może nie olewają, tylko wypoczywają? Takie cudne słonko dzisiaj, że aż chce się wyjść na dwór. A Ty Kasia przed urlopem, czy po? Co do Goko, to może czeka ją miła niespodzianka ??? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 11:10 Ja niestety bez urlopowa w tym roku... bardzo mam trudną sytuacje w pracy...i moje wakacje muszą poczekac mysle ze do jakiegos października listopada moze... Ale teraz wezme sobie jakos z 2-3 dni wolnego ok 10 sierpnia. Bo nie daje juz rady a jesli jestem nadal chora to musze to wylezec, wiec moze odpoczne troszke. Pewnie racja...ale by napisały ze idą na urlopik lub wypoczywają a tu nic cisza... nadziejam sie ze nas nie olewają, chyba by nie mogły.. Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 11:15 U mnie też raczej dłuższego urlopu nie będzie, bo mąż zmienił pracę i tak od urlopu nie może zaczynać... ale byliśmy pod koniec maja w Bieszczadach i było naprawdę wspaniale. Mam nadzieję wybrać się z M. na parę dni do Trójmiasta w połowie sierpnia, to może się troszkę rozerwę. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 11:24 zazdroszcze ja miałam kwatery nad morzem zarezewowane, i musiałam odwołac a teraz bym sie smazyła na lezaczku z piweczkiem w reku...ojjj Odpowiedz Link
kattrin1 Ewcia.. 27.07.05, 11:14 Ewcia wyniki fatalne są wtedy gdy mąz ma 0% tego wsyztskiego, u Ciebie jest troche kiepsko, ale moze badania posiewu, lub cytologii pomogą. Moze to jakas bakteria i dlatego tak to wygląda. narazie sie nie poddawaj, bo natura uwielbia płatac figle)))))))) Odpowiedz Link
jolanta8 Re: hej:) 27.07.05, 12:05 Kattrin witaj po długiej przerwie,przydałby sie mały urlopik,co? aquarius72 witaj! i Gratulacje!!! Jak się czujesz? Odpowiedz Link
aquarius72 Re: hej:) 27.07.05, 12:12 Jola - ja dobrze, ale co u Ciebie, bo Twoja dzidzia, to już chyba całkiem spora? Odpowiedz Link
goko1 Re: hej:) 27.07.05, 12:13 cześć kobietki! już jestem chwila wytchnienia, jak Wy macie dobrze ja pracuję, pracuję i końca nie widzę, a Wy tutaj sobie piszecie, gdybacie itp, fajnie Wam, ale już trochę luźniej, więc będę zaglądać od czasu do czasu u mnie już wszystko ok, sisusiam ładnie, czyli te niebieskie tabletki (Urosept)pomogły szybko. Poza tym wczoraj maksymalnie zakwaszałam organizm, woda z cytryną (tę to piję na codzień)+ porzeczki czerwona i czarne, wcinałam ile dąłam rady i jest ok, już wczoraj popołudniu było super, jakby sie nic nie działo, a rano tak się martwiłam, że bez Furaginu się nie obejdzie Odpowiedz Link
aquarius72 Re: hej:) 27.07.05, 12:16 No to fajnie, że domowe sposoby pomogły Wiem jaki to ból przeziębienie pęcherza, bo kiedyś często mnie to paskudztwo dopadało. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: hej:) 27.07.05, 12:24 ja mam podzielną uwage, haruje jak wól i zagladam by cos skrobnąc Goko bardzo sie ciesze ze wszystko ok juz))))))))))))))))0 Odpowiedz Link
kattrin1 Re: hej:) 27.07.05, 12:14 Jolus witaj. oj tak przydałbym mi sie.. szczególnie jestem wściekła bo mialam wrócic 2w1 z urlopu... a tak to musze jeszcze czekac i w dodatku te choróbska wredne... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 12:29 słuchajcie mam pytanko, dzis cały dzien czuje jajnik tzn. na wierzchu jakby chciał wyskoczyc, jak dotykam to jest gulka, myslicie ze to cos niedobrego?? czy on tak moze wychodzic w okresie okolowulacyjnym???? słyszałyscie o czyms takim??? Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 12:31 kattrin bardzo chciałabym Ci pomóc, ale nie mam zielonego pojęcia, czy to aby napewno jajnik? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 12:34 to jak nie jajnik to jakies jajo, bo dotykowo podobne jak dwie krople wody...jakis koszmar, normalnie jakby chcial wyskoczyc ze skóry, ja chyba jestem z kosmosu i mam odmienny organizm od wszystkich.... Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 12:38 tak mi sie film przypomniał, sory, ale może rozładowałam trochę atmosferę, powiedz, że się uśmiechnęłaś Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 12:41 hahaha ja z kosmosu t moze i obcy hihihihihihi)) chce mi ukraść organy wew. pewnie w celu odchowania potomstwa akurat prawy jajnik ))))))) Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 12:48 sama do siebie się śmieję )) za dobry humor dzisiaj mam, jak to mój M mówi, jak za dużo się śmieje, to bedę dzisiaj płakać może coś w tym jest, bo dzisiaj po południu idę do fryzjera i po sukienkę (w sobotę idziemy na wesele), sukienkę już mierzyłam, znalazłam i nawet zarezerwowałam telefonicznie, żeby mi nie sprzedali bo to okazja (przecena końcówek sukni) (a swojego M nie mogę na siłę nawet wyciagnąć do sklepu żeby zobaczył), natomiast jeżeli chodzi o włosy, to faktycznie powinnam się bać, bo może będę wieczorem płakać, chcę zrobić pasemka i ufarbować włosy, zresztą powiedziałam fryzjerce, że liczę na jej zdolności :0 Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 12:50 och to bedziesz Laska nebeska normalnie)))) super ja tez chyba sie wybiore do fryzjera bo cos chce zmienic w sobie na nowy rok zycia)) Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 12:53 zobaczymy co z tego fryzjera dzisiaj wyjdzie ;0 Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 12:56 bedzie dobrze zobaczysz.) masz znaną Ci fryzjerke czy idziesz do nowego?? jak do znanego to nie masz sie chyba co bac, cio??? a opisz sukienusie? jak wyglada? Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:25 co do fryzjerki, to ścinać mnie będzie pierwszy raz na razie do tej pory tylko mnie czesała, ale nie chcę za dużo ścinać, bardziej mi zależy na tym farbowaniu, babka ma co chwię coraz lepszą fryzurę i tak ostatnio mi się strasznie spodobała, że ja też chce mieć coś podobnego na głowie obecnie ona ma czarne włosy i pasemka w kolorach czerwieni (nawet bardziej różu), spuper to wygląda, bo tych pasemek nia ma na całej głowie, tylko na grzywce i tak śmiesznie od spodu włosów wystają. Ciężko to opisać. Ja bedę albo na czarno, albo na śliwkę, zobaczę jeszcze dzisiaj ustalimy odcienie dokładnie przed. a co do sukienki, to jest z takiego satynowego materiału, czerwona (miałam właśnie dylemat, czy brać czarną, ale czarnych to zawsze za dużo w szafie wisi, czy turkus, choć ten kolor to mi się tak bardzo nie podoba, różową lub czerwoną) i jednak zdecydowałam się na czerwień, nie taka ostra trochę złamana, ale też nie bordo, ładna), na ramiaczkach, dekold na prosto, po środku, tak mniej więcej od połowy jednej cycki do drugiej na całej długości aż do brzucha małe marszczenia, tzn. tak jest ułożony ten materiał, sukienkasięga do połowy uda, potem doszyty fragment szerszy, ładnie sie układający (nie wiem z koła czy ze skosu), przód przed kolanko, tył (tak fanie jakby tren) za kolanko, prawie do połowy łydki. Fajna zwiewna lekka, taka elagancka. Ale i tak chyba jej nie widzisz ja nie umiem tak opisywać..(( mimo wszystko jest super, tak mi się wydaje, dopóki nie kupię, hi,hi,hi Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:25 haha słuchajcie obcy chce sie wydostac z mojego brzucha hihihiihiihiihi))) co chwile czuje jakby pulsował normalnie i widac go na skórze, poszłam do kibelka i sprawdzułam... odlot jakis... Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:31 kattrin, przypomniałam sobie miałam kiedyś takie coś jak Ty, ale nie wiem jaki to był dzień cyklu, czyli jaka faza, jak leżałam wieczorem juz w łóżku, to właśnie też wychodziło poza skórę, bynajmniej mozna bło to zaobserwować, bo mój mąz wtedy śmiał się ze mnie, ża mam obcego w brzuchy, ja myślę, że to jakies skurcze takie mogły być, może to faktycznie na owulację Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:31 nie pamietam wilekości dokładnie, ale napewno nie większe niż piłeczka do tenisa stołowego Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:40 niooo tylko ze teraz jak siedze to tez czuje go bardzo... nie wiem co sie dzieje czy to juz owulacja, czy moze cos mi tam sie dzieje niedobrego. Boli jak cholercia................ ło......matko........ Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:43 kattrin, a kiedy byłaś ostatnio u lekarza, czy byłaś już na kontroli po antybiotyku, co z wczorajszym dniem, czy faktycznie miałaś gorączkę? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:46 Byłam u gina w jakos 13 lipca, i wszystko było idealnie jak powiedział lekarz... kazał czekac na @, no chyba ze by nie przyszła, ale jakas tam była. Tak wczoraj miałam lekka goraczke ale zeszła dzis rano, wiec nie wiem o co chodzi. Ide do gina w pon. i mam nadzieje ze bedzie ok wsyztsko.... Goko zaczepista suknia z Twoich opowiesci) ale bedziesz ladnie wyglądac)) Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:48 kattrin, a kiedy miałas @? i jak przeszła Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:50 17 lipca bardzo skąpa, troche poleciało i przeszło. 2 dni wiekszych plamien (małe krwawienia - w nocy czysto) a potem jak zawsze troszke sie czusciło tak nic...czysciutko. ale biore to na karb antybotyków...chyba Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:51 a kiedy skończyłaś antybiotyk, przed @ czy jeszcze bierzesz? Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:55 takie mocne bóle przy owulacji moga być, ja kiedyś miałam tak, że prawie chodzić nie mogłam, zwijałam się z bólu, poleciałam do lekarza a lekarz do mnie właśnie Pani przeszła owulację , to było w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek, teraz to w zasadzie już sama nie wiem czy mnie pobolewa brzuch, czy jajnik, chyba nie umiem tak tego dobrze zinterpretować. Martwi mnie tylko ta Twoja podwyższona temperatura (ale to można zrzucić, na przewianie, przemeczenie lub stres), dzisiaj nie ma czyli organizm sie obronił. Naprawdę nie wiem jak Ci pomóc i co Ci doradzić. może to faktycznie owulacja. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:56 antybiotyk skończyłam 14 lipca Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:54 Kasia - ja myślę, że "obcy" niedługo pęknie i wypuści jajeczko Goko - zazdroszczę Ci tej sukni, bo w sierpniu też idę na wesele i jak znam życie nie będę umiała nic fajnego znaleźć w sklepach... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:57 myslicie ze to od rosniecia pęcherzyka tak mnie boli???? az takich bóli nigdy nie maiała... szkoda tylko ze przytulanek nie bedzie.... Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 13:59 Ja miałam raz baaardzo bolesną owulację (w zeszłym roku w cyklu po poronieniu), był super pęcherzyk, ale wtedy był szlaban na starania. Ale bolało przy każdym ruchu... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 14:02 no to ja mam to samo, boli jak wstaje jak chodze jak siedze a o lezeniu nie wspomne, i to tylko prawy jajnik!!!!! czasem jak mnie zatnie to oddechu zabrac nie moge... Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 14:10 no to chyba faktycznie owulacja, ale nie martw się w kolejnym jak już będą przytulanki, jeżeli będzie bolało, (czego nie życzę, ale jest to czasami dobra wskazówka) bedziesz wiedziała, że to już się zaczyna owulacja Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 14:13 to jest mój 11 dc a owulacje mam ok 19-21 dc wiec tu sie mała niegodnosc i dlatego zastanawiam sie co to moze oznaczac. A moze to jakas torbiel co??? Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 14:22 podobno jajniki nie muszą boleć w dniu owulacji tylko dużo dni przed albo tuż po ovu a może cykl Ci się skróci Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 14:29 fajnie by było gdyby sie skócił, zawsze to wiecej cykli w roku dla staranek prawda? No dobra juz nie bede marudzic... kurde Ewcia gdzie jestes?? siuba tez nic nie pisła ze idzie na urlop.. haklllloooo )) Goko i Aquariusku super ze jestescie inaczej byłabym sama jak zbity pies... Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 14:53 jestem tyle ile mogę, chciałabym częściej, ale dzisiaj to napewno niemożliwe, aż podziwiam sama siebie, że aż tyle tutaj dzisiaj naskrobałam w trakcie pracy i tyle zrobiłam w pracy Kasiu dobrze, że Ty jesteś, bo bez Ciebie tutaj taka cisza panowała Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 14:58 ja już pomału uciekam do domku i do fryzjera, pa,pa do jutra Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 15:01 papa słonko, miłego fryzjerka))) do juterka))) Odpowiedz Link
diament79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 15:05 Witam!!!!!!!!!!!!! Gratulacje dla nowozaciążonej!!!!!!! Już powiedzielismy rodzicom, nastała cisza, nikt nic nie mówił, na drugi dzien tez, a od trzeciego się zaczęło! KAŻĄ mi codziennie pić mleko! Pilnują jak katy żebym piła paskudny sok z marchwi, buraków i selera, fuujjj, nie pozwalają pić Coli i każa jeść na każdym kroku! Co do fryzjera: była niedawno, pani zrobiła mi przesliczne fioletowe pasemka, na moich blond to wygląda całekiem nieźle,a Kuba? OBRAZIŁ się, że już nie ma jego blondyneczki!!!!!! Hahahaha ale się z niego naśmiałam, szok normalnie, muszę mężą pytac o pozwolenie pójścia do fryzjera!!!! Hahahaha Kasiu! Czy ten obcy już Ci dał spokój? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 15:11 no nareszcie Diamenciku juz sie martwiłam...czyli było zadowolenie i wszystko gra)) super))))juz myslałam ze zjedli Ciebie rodzice po wiadomosciach ze szczęscia))))) To niezła Laska mamusia z Ciebie, fajnie, chyba czas zebym i ja sie wybrała do fryzjera, moze jakas niezwykła odmiana hihiihihii)) Co do "obcego" to niestety nie daje spokoju... boli strasznie nie moge siedziec chodzi wstawac, bo czuje cały prawy jajnik na wierzchu...paskudztwo Diamenciku powiedz jak sie czujesz?? i kiedy do gian idziesz?/ Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 15:11 Witaj Diamenciku, mają racje nie pij Coli, odezwę sie jutro cześć dziewczynki, pa,pa Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 15:12 papa buziaków 102)) Odpowiedz Link
diament79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 15:16 Była raz, o tym już pisałam, ale jak chcesz to napiszę jeszcze raz a teraz idę na początku sierpnia, to będzie początek trzeciego mieciąca! Jak to szybko leci! Teraz zastanawiam się nad rzuceniem pracy, te dojazdy z Jeleniej do Michałowic, koło 50 km dziennie, wieeelkie zakupy co chwilę zaczęły mnie męczyć, tym bardziej, że zauważyłam, że przytyłam, a w taki upał czuję się kiepsko... Tylko jak to zrobić? Zadzwonić do Poznania i powiedzieć prezesom, cześć, jestem w ciąży, odchodzę na zwolnienie, znajdzcie kogoś na moje miejsce??????? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 15:21 no np. tak hihihi, powiedziec lekarzowi ze masz kawał do pracy i zle sie czujesz , niech da Ci zwolnienie i przekaż je do pracy. Po co masz sie męczyc słonce)) Dzidzius ważniejszy chyba nie?? Jacie to Ty juz w 8 tyg jestes??? łoooomatylkooooo, jak ten czas zasuwa... przeciez dopiero test robiłas ale numeracja..))) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 15:40 ja tez juz uciekam do domku połozyc sie bo strasznie zmeczona jestem...jkas goraca kąpiel, hierbatka albo kakałko i do łózeczka spac. Do jutra buziaki papapapa mam nadzieje ze juz w wiekszym składzie))))))))))))))) Odpowiedz Link
diament79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 27.07.05, 17:18 O kakałko pyyyycha, chyba mi ochoty narobiłaś Aha Jakby ktoś chciał to moge wysłać zdjęcie ślubne Pochwalę sie, bo tu nie wiem ja to wkleić, chyba że ktoś wytłumaczy to bym się pokazała Odpowiedz Link
jolanta8 Re: aquarius72,goko 27.07.05, 19:38 tak już spora ma około 30 cm siódmy miesiac się zaczął a pomyślec ,ze niedawno byłam tutaj z Wami-taka melancholja mnie wzięła-ale cieszę się bardzo że tak szybko czas leci Tobie tez przeleci -zobaczysz! goko miałam ten sam problem i nadal mam z bakteriami w moczu tez biore urosept 3x2dziennie te zielone ufolaudki pomimo,ze to ziołowe to pomaga rewelacyjnie n to dziewczynki czas chyba na wakacje,co? ja wyjeżdżam 6.08 na tydzień nad nasze polskie morze bo zagranicę bałabym się trochę nawet tak bardzo mi na pogodzie nie zależy bo z opalania w tym roku nici bardziej na jakiś festiwalach-znacie jakieś fajne miejsca nad morzem tzn.miasta w których coś się latem dzieje? Bo my z M bierzemy mapę w rękę i jedziemy więc jeszcze nie mamy sprecyzowanego miejsca Odpowiedz Link
kattrin1 Re: aquarius72,goko 28.07.05, 08:06 Jolu, proponuje Mielno, Ustka, Władysławowo, Łeba, Krynica Morska Świetne miejsce i zawsze sie cos dzieje)Jesli lubicie wyrafinowanie to proponuje Miedzyzdroje. Och zazdroszzce Jolus jak bedziesz nad morzem to prosze pozdrów je ode mnie)) Ja niestety w tym roku go nie zobacze...takze prosze każda osobę która je zobaczy zeby pomachała mu za mnie)))))))) 30 cm, jacie olbrzym normalnie) ale najważniejsze ze zdrowo sie chowa)) Och pamietam pamietam jak zaciązyłas i jak dzieliłas sie pierwszymi opowieściami a tu prosze 7 miesiąc)) Czas leci jak szalony... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 08:02 Diamenciku ja chce te zdjęcia ja ja ja)) Trzeba zobaczyc panne młodą z maluszkiem (jeszzce niewidocznym) w brzuszku)) Przeslij mi na poczte gazetową))Dzieki Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 08:19 hej dziewczynki! Witaj Kattrin jak tam dzisiaj, lepiej, jak obcy ale jestem zadowolona ))))))))) nigdy nie byłam tak chyba zadowolona z dzieła fryzjerki, no moze raz mi sie zdarzyło, a ten jest już drugi raz. Bardzo mi sie podoba, i długość została, zmiana barwy dała strasznie wiele, mam na włosach różowe pasemka, hi,hi, i to sporo, do tego reszta w jakimś głębokim burgundzie (bardziej fiolecie) naprawdę, chyba w końcu trafiłam na swoja fryzjerkę i do innej już się nie umówię. Trochę mi wycieniowała po bokach, no oczywiście końcówki scięła, żeby sie lepiej układały. Po prostu zaszalałam, radykalna zmiana! a co mi tam! Jeszcze w sobotę ide do niej na wymodelowanie przed weselem, bo nie mam zamiaru się sama meczyć. a poza tym mam też już sukienkę, więc jestem happy )))) Diamenciku ja też chce fotkę !!!! na email gazetowy Joluś, kurczę ale Ty masz już dużą dzidzię w brzuszku! Tak ten urosept to fajny lek szkoda, że na niego wcześniej nie trafiłam, w tamtym roku trułam się furaginem, gdybym tylko wiedziała to od razu od uroseptu bym zaczęła Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 08:24 Joluś, ja Ci proponuję Międzyzdroje jest tam przecudnie. W Mielnie/Unieściu też niby fajnie, ale nie tak rewelacyjnie jak w Międzyzdrojach, no i nie dzieje się aż tyle imprez, małe pole do zwiedzania, bo te dwie miejscowości sa połączone ze sobą, mozna je spacerkiem przejść, tam jest bardziej dyskotekowo. A jak nie Międzyzdroje to wybierz Łebę lub Kołobrzeg. Mi się marzy Półwysep Helski, jeszcze tam nie byłam. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 08:27 Czesc słonko) Obcy daje czadu coraz bardziej ale teraz przeniósł sie na lewą strone (z samego rana) teraz znowu daje prawy jajnki. Chyba moze jednak to jest pęcherzyk( mam nadzieje)....obyyyyy.... To Ty tez Laska jestes teraz, ale fajowo))) Normalnie chyba przebijesz panne młodą swoim wyglądem)))))))) Ciesze sie ze jestes zadowolona, a powiedz ja sie czujesz juz lepiej z zapaleniem? Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 08:32 hej, nie przesadzajmy panna młoda to panna młoda, nie wolno jej przebić, ona jest tego dnia zawsze najpiekniejsza. Zapalenie minęło po tym urosepcie natychmiast prawie, ale jeszcze go dzisiaj biorę, i mam zamiar dużo pić, wczoraj sie bałam, żeby nie wróciło, bo siedziałam u tego fryzjera 3 godziny, niby wypiłam kubeczek wody, ale to trochę za mało jak na mnie, a w pracy tez tak róznie jak dużo pracy to normalnie zapominam, że mam się nawadniać (i tak sobie gdybam, że może dlatego tez sie przyplatało, bo za mało piłam w poniedziałek) Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 08:33 kattrin, a może weź sobie Nospę ona dobrze rozkurczowo działa, to "obcy" nie powinien wówczas tak dokuczać. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 08:36 narazie nie chce nic brac, moze przejdzie, ale jesli bedzie coraz gorzej to wezme, bo przeciez ilez mozna cierpiec z powodu "obcego" hihihihii w pon. ide do gina to sie zapytam o co chodzi i dlaczego tak boli. Moze to po tym zapaleniu jajniki dziwnie pracuja, cholibcia. Hahaha tak to dzień panny młodej, ale Ty tez bedziesz bombowo wyglądac z tego co opisujesz))) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 08:09 No a teraz witam calutką resztę kogffffanych koleżanek i czekam na wiesci) Ewcia jak sie dzis nie odezwiesz choc na chwilke to normalnie sie chyba pogniewam... Siuba i Natalka to samo Goko, Aquariusek, Diamencik,Eryczka czekam na wiesci w ten piekny czwartkowy poranek. Moze tez Roleczka sie odezwie i Madzia)Jesli o kims zapomniałam przepraszam i zapraszam tez na pogawędke Nadziejam sie ze Roleczka jest na urlopiku i jak wróci bedziemy miec kolejną cieżaróweczke)))))))))))niech sie stanie) To buźka duza i czekam na Was Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 09:07 cześć Dziewczynki u mnie załamka po całości dzwoniłam jeszcze wieczorkiem do ginki i po pierwsze odradziła mi narazie robienie HSG, poleciła nam androloga i powiedziała, że mozemy spróbować 2-3 inseminacje a jak nie wypali to inv ale nasienie lepiej wziąć z banku spermy (w takim razie szkoda chyba kasy na inseminacje?). M zaczął sie szprycowac witaminami i za 3 m-ce powtórzymy badanie nasienia. no i musi sie wybrac do androloga. M nie pokazuje tego po sobie ale jest załamany i narazie mam go niemęczyć rozmowami na ten temat bo on sam musi to jakoś przetrawić. do mnie to jeszcze to nie dotarło-cały czas jestem w szoku dlatego wybaczcie, ze sie nie odzywam. muszę po prostu dojść do siebie Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 09:09 oj Ewciu rozumiem, ale prosze nie załamuj sie, teraz musisz byc silna i niech sie mezulek wybierze do androloga, moze jakies leki naprawde da i za 3 miesiące badanka bedą lepsze) a jak Ty ile dni jestes po terminie????Czy jeszcze przed? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 09:11 pytasz o termin @ ? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 09:22 dzisiaj 28 dc nawet tempki mi sie nie chciało mierzyć. @pewnie nadejdzie juro cos mi strasznie wolno necik dzis chodzi Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 09:29 a ilu dniowe masz cykle bo juz nie pamietam zbytniooo Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 09:53 hallo gdzie pouciekałyscie???? jest tu ktosik na poranną kawunie lub hierbatke i ciasteczko??? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 10:00 jestem. mam cykle ok 29 Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 10:04 aha juz sobie zapamietam)) jak pogoda u Ciebie? U nas żar z nieba, straszny dobrze ze klime mamy w biurze bo porażka by była) A u mnie "obcy" odzywa sie coraz mocniej, chyba jednakże zapodam sobie nospe. Chociaz nie chce sie szprycowac lekami, nie lubie tego szczególnie ze juz naszprycowana jestem po antybiotykach... buziak Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 10:09 za oknem pełne słońce i niebieskie niebo bez żadnej chmurki (a nie jest jedna) ale w duszy ciemno i smutno Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 10:10 słonko co mogę zrobic zeby Ci poprawic nastrój... prosze nie załamuj sie bo narazie nie ma potrzeby Laska, skąd wiesz słonko ze za 3 miesiące M. bedzie miał lepsze wyniki po leczeniu...nie mysl negatywnie bo nie ma sensu) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 10:13 ale 3 m-ce to przecież kawał czasu Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 10:16 słonko zleci nawet sie nie obejrzysz))) Ja bede tu z Toba cały czas, zawsze i zobaczysz jeszcze mnie przescigniesz)))))))))) Pamietaj nie jestes sama i nigdy nie zostaniesz, a pamietaj tez o tym ze natura płata figle i wszystko moze sie zdarzyc. Ja wierze ze wszystko bedzie dobrze a 3 miesiące to zlecą jak z bicza strzelił)))))))))))) Prosze główka do góry!! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 10:28 a wyciągnę od Ciebie wiekszy usmiech??? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 10:59 no słuchajcie "obcy" chyba zmienia stan bycia)) Powoli jajnik przestaje chyba bolec, albo to jakas zmyłka, i zaczyna podbrzusze. Mam juz sluzik biało przezroczysty, o normalnym zapachu wiec chyba to nie zapalenie (tak przynajmniej mi sie wydaje), takze chyba wszystko na dobrej drodze. teraz czekamy na badanka Męzusia i ja juz sie nie moge doczekac...przytulanka.... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 11:44 hallo jest tu ktos? to pytanie chyba bedzie co 3 posty pisane przeze mnie hihihihiihi)) Odpowiedz Link
jolanta8 Re: :( 28.07.05, 12:57 Kasiu pomacham za Ciebie i pozdrowię morze w Twoim imieniu Tylko tak sobie pomyślałam,ze zadwzonię i zarezerwuję gdzieś miejsce na pobyt tygodniowy od 6.08 i psinco! wszystko pozajmowane buuuu akurat dzwoniłam do Kołobrzegu i do Mielna myślicie ,ze to ma jakiś sens jechanie tam bez rezerwacji i szukanie wolnych pokoi? Kurcze jakbym wiedziała wcześniej o tym urlopie meża napewno bym zadzwoniła wcześniej z rezerwacją Odpowiedz Link
kattrin1 Re: :( 28.07.05, 13:07 mozesz jechac, ale wiesz zawsze to pewnosc ze masz juz miejsce na przekimanie i umycie sie Podzwoń po kwaterach moze gdziesz cos bedzie. A inne miejsce odpada, moze tam maja jakies wolne pokoje) I dziekuje za pomachanie z góry)) Odpowiedz Link
jolanta8 Re: :( 28.07.05, 13:09 podzwonię jeszcze,tylko kurcze nad morze mamy około 800km i mam nadzieję,ze nie bedziemy wracać z powrotem od razu Odpowiedz Link
kattrin1 Re: :( 28.07.05, 13:13 Jolus wybrzeze jest długasne poporstu podzwon moze znajdziejsz jakies miejsce spokojnie) Popatrz w internecie i w innych miastach nadmorskich, napewno cos znajdziesz)) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania sierpniowo - wrześniowe 28.07.05, 15:45 Łomatko dziewczyny ale miałam sytuację. siedziałam przez 3 bite godziny i słuchałam wywodów kuzynki mojego M, która wpadła do mnie "na chwilę" oddać jakiś program, który pozyczała. przez ten cały czas powiedziałam może 5 zdań a reszta to był jej monolog. chyba musiała sobie po prostu pogadać. Odpowiedz Link
diament79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 19:50 Zdjątka wysłane do zainteresowanych Jakby byly jakies problemy z otworzeniem to piszcie! I prosze o komentarz Odpowiedz Link
diament79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 28.07.05, 19:53 Goko! Najpierw wysłałam do Kasi a potem kliknęłakm prześlij dalej i poszło do Ciebie, ale nie wiem czy doszło, więc prosze o info to w razie czego wyslę jeszcze raz! A jutro mam wolne i ja i Kuba i jedziemy nad wodę sie opalać i kąpać! Tzn on będzie się opalał bo ja będę siedzieć w cieniu a z kąpielą w takiej wodzie też nie wiem co zrobić czy mogę czy nie Ale chyba nie wytrzymam!!!!!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Diamencik:)) 29.07.05, 08:10 Diamenciku Laska z Ciebie nieprzeciętna)))) Bardzo bardzo bardzo ładnie wyglądacie z mezulkiem))Piekna para i piekni przyszli rodzice))))) Suknia gites, rewelacja)) Wogóle jestem pod wrażeniem bo sliczniutka jestes dziewczynka)))))))) Bardzo dziekuje za zdjęcia)))) Odpowiedz Link
kattrin1 Aquariusku:) 29.07.05, 08:11 Kasienko, bardzo prosze nie zapomniec o napisaniu jak było na dzisiejszej wizycie, bo sie Kasia przejmuje i chciałaby wiedziec wszysciutko i uzyskac juz bez niczego parę zarazków)) Ja wejde w sobotke do kompa to sprawdze)))Tylko plisssss nie zapomnij napisac ze wszystko ok. Buziaki Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 08:26 ok, gdzie reszta dziewczynke?? Dzis ostatni dzien jak dla mnie na forum...spotkamy sie dopiero w pon. ok. 13. A potem od 8/08 nie ma mnie przez tydzień znowu... i tak patrząc na to co sie dzieje zastanawiam sie czy nie zginie nasz wateczek...nic nie piszecie nawet słówka jednego.... ja chce jak wróce widziec duzo postow zebym mogła sobie poczytac)oczywiscie danik, roleczka są usprawiedliwione - urlopują sie, ale reszta... chyba nie zostawicie mnie tu samej( ja rozumiem jak zafsolkujecie to wtedy mnie zostawcie, bede spokojna, ale teraz...plisss ja nie chce pisac sama do siebe((( No dosyc mojego narzekania! Buziaki i przesyłam upalne pozdrowionka ze strasznie parnej stolicy))) Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:04 cześc Kasiu chyba wszystkie jeszcze śpią Jak myślisz? Ja odprawiam M do pracy o 7.00 i potem zawsze sobie mówię,ze pójdę do łóżka na jeszcze 2h ale nigdy nie idę to tylko chyba tak się pocieszam jak wstaję,ze zaraz pójde znowu spać ale spanie szybko przechodzi A jak upały u Was? Ja wczoraj miałam dość 3 razy brałam chłodny prysznic nie miałam gdzie się w domu schować wszędzie parówa.... wczoraj pojechaliśmy do Media Marketu po wielgachny wiatrak i teraz fajnie mi chłodzi w pokoju.. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:25 cześć Dziewczyniki !!! wyślijcie mnie tez zdjecia Diamencika ze ślubu plisssss tylko na tego maila: eweks@tlen.pl (wogóle to jaj chcecie to piszcie do mnie na tego maila ) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:31 poszły juz do Ciebie, Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:34 super dzieki wielkie zaraz sprawdze ) jak chcesz to przesle Ci jakieS moje Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:39 tak kce bardzio)))) Odpowiedz Link
goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 13:59 dziewczynki napiszcie czy doszły, bo miałam jakieś problemy z wysyłką, źle mam poustawianą pocztę na wysyłanie teraz niby poszły, macie coś? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:31 Czesc Jolu, moze i śpią albo pracują) Upały tragiczne dobrze ze klima jest bo inaczej chyba zakisiłabym sie ... i zostałaby ze mnie sucha plama ihihihi) a jak Ty znosisz te upaly?brzuszio sie dobrzeczuje?? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:35 Kasia to Ty masz teraz urlop ? Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:40 brzusio ok ale i tak nie daje rady przy takich upałach! Tak źle i tak niedobrze Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:40 to ja vtez chce zdjecia diamencika.plisss joli28@interia.pl dzieki. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:42 juz poszło Jolus do Ciebie Oj biedactwo a masz zdjecia swojej pociechy?? Bym sobie obaczyła a jakbys dodała troche zarazków ze zdjeciem to juz wogóle))))))))))))0 Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:40 leczenie przymusowe, 5 dniowe, zakaz chodzenia i tylko lezenie... wiec nawet sie nie dotkne do kompa niestety... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:48 Łomatko a co jeszcze lekarz powiedział Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:50 Kasiu daj email wyślęCi zarazki ze zdjeciami dzięki za zdj.diament Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:51 jolu mnie tez mnie tez tylko, ze na eweks@o2.pl Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:52 kurcze a do mnie jeszcze nie doszly zdjecia diamencika. moze cos pokreciłam z adresem Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:55 eweks0 poszły! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 09:59 kattrin1@gazeta.pl i czekam na zdjecia , Ewcia Twój email to eweks@o2.pl???? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:00 no tak, bo tochyba to samo nie ? dzieki jolu juz sprawdzam Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:01 eeeeeee nic nie mam. moze one tak dlugo idą ? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:03 wysłałam jeszcze raz)) spróbuj odebrac teraz Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:03 kasiu Tobie tez posłałam eweks0 te zdjecia tak idą długo,ja tez nie mam jeszcze Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:04 doszly doszly ide ogladac zaraz wracam ))))))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:08 Łomatko cudne zdjecia ) nie wiem dlaczego wyobrazałam sobie, ze Diamencik jest brunetką he he a ona jest blondynką )) jolu Oliwierek to kawał faceta już jak ten czas leci ) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:09 haha ja tez myslałam ze jest brunetką hihihiih)))\ a teraz jest blondyneczka z pasemkami filoetowymi hihihih)) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:07 alem sie wzruszyła....cos przepieknego, jaki duzy))) Jolus gratuluje, boszzzzzz jakie to piękne, to chyba najwiekszy cud na świecie))))))))))))) Jaka główka rączka siusiak hihihihiihih))) takie tycie )))przecudowny Jolus przecudowny))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) aż sie spłakałam... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:11 a na ktorym zdjeciu widać siusiaka, bo ja widze tylko główkę, rączkę i tłów na 3 zdjeciach a pozostałe 2 sa dla mnie niejasne Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:13 jest nawet zaznaczony siusiak)))takie mało widoczne ale jak sie powiekszy mozna obaczyc Oliwierka)) Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:14 eweks0 tam,gdzie jest napisane na zdjęciu "chłopek" przyjżyj się dokładnie dzięki Kasiu to rzeczywiście cud natury-teraz to dopiero wiem jak jestem w ciązy teraz te kopniaki sa już widoczne na zewnątrz ,cały brzuch faluje i wiem gdzie się kręci w brzuszku,wyczuwam małą główke i czuje jak ma czkawki codziennie po ok.30 min za szybko połyka bidok wody płodowe ale to całkiem normalne główkę ma cały czas na dole lepiej żebytak zostało do porodu! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:20 Kasiua wysłałam !!! Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:23 ja tez chcę eweks Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:24 Ewus Ty jestes tą blondyneczką????? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:26 he he he pudło !!!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:27 ta blondyneczka ze skwaszoną miną to moja siorka )) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:28 osz kurczaki hihihihi ja bym stawiała na blondyneczke taki mi wie widziałas) a ty prosze czarnula normalnie)))))))))))))))))))chydzielec hihihihi)) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:30 jak tylko skombinuje wiecej to Wam prześle obiecuje. Kasia jak masz jakies swoje to wysyłaj, muszę zobaczyć czy moje wyobrażenia pokrywają sie z rzeczywistością ) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:22 To niezły pilkarz z niego))))hihihihi tak kopac mamusie)) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:35 już Was nie ma ? Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:42 eweks prosze o zdjęcia,fajnie wiedzieć z kim sie rozmawia katrrin diamencika zdjecia nie dosżły sprawdx email joli28@interia.pl Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:43 jestem jestem szukam zdjec dla Ciebie juz zaraz wysyłam Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:45 super czekam czekam jolu czekam aż mój staruszek mi coś podeśle bo te nie są taki fajne i jescze Kaśka mówi, ze jestem na 1 za chuda Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:47 Kasia a Ty masz urodzinki w niedzielę dobrze pamietam ? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:53 juz wysłałam) dajcie znać czy doszły)))) tak nie myslisz sie)))))))))))))))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:54 jolu wiesz co wyśle Ci jednak bo w końcu jako kobieta w ciąży powinnaś mieć jakieś przywileje a ja Cie tu dyskryminuje. juz sie poprawiam i proszę o wybaczenie i wysyłam )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 10:59 jola poszły )) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 11:00 a moje doszły??????????????????????????? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 11:01 Kasia ja Twoich jeszcze nie dostałam ale pewnie dojdą jesli tamte doszły a planujesz jakąś imprezkę ? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 29.07.05, 11:07 nie, chyba ze mój milusiński tak. Ja narazie nic nie wiem) Odpowiedz Link