danik1 09.03.06, 09:39 Witam i zapraszam do zawiruskowania nowego watku. Ostatni cos nam nie sprzyjal, ale wierze, ze na tym bedzie lepiej. Czekamy na wkrotce testujace i na ich (*). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 09:44 Melduję się tylko na nowym wąteczku i lecę na spotkanko... Będę później, buziolki, papa! Odpowiedz Link
goko1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 09:48 cześć Kobietki! no to trochę fluidków wrzucę, ************************* co by Wam sie spełniało jak najszybciej Wasze największe marzenie. Gdzie się podziewa nasza Emania? Zajrzę do Was później, muszę trochę podgarnąć w domku, bo już to robię od kilku dni i zawsze coś innego zaczynam i nic mi nie wychodzi ostatnio (ciagle sobie powtarzam, jak nie dziś to jutro i tak sobie leci dzień za dniem). Śmigam do roboty trochę, bo ten internet mnie normalnie wciąga. Przed chwilą chyba z godzinę (o widzę, że nawet dwie bo to już prawie 10.00) oglądałam ciuchy ciążowe na allegro. Koniec na dzisiaj, do Was zajrzę później. pozdrowienia i miłego dzionka Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:10 witam wszystkie kobietki na nowym wątku)) buziaczki dla wszystkich)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:15 ja teraz czekam na moją siostre i zaraz idziemy pociekać troche po sklepach:- ))) wejde do was wieczorem i poczytam sobie co tam naskrobałyście mam nadzieję że będzie duuuuużo do czytania ja od jutra zaczynam testować ale jeśli mi się nic nie po przesówa to staranka pewnie będą niedziela, poniedziałek no i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie w tym cyklu? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:12 goko jak myslisz 14 tydzien jest szansa ze dojrzy cos miedzy nózkami dzis?? jakby dzidzius sie odpowiednio ułozył??? chyba za wczesnie jeszcze nie?tak ok. 16 chyba najwczesniej mozna cos podgladnac,bedziesz chciała wiedziec? a jak tak no nam powiesz prawda? powiedz mi jeszcze czy przyszły ci mydełka? wypiłam kawke,trochu na siłe i od razu lepiej sie czuje!!! to ze mocnieje po kawie to nie dziwne ale dziwne jest to ze mnie przestaje mdlic!!!! stoneczko ja tez uwielbiam takie wizyty u dentysty))))))))) a który u ciebie dzien cyklu??? bea a ty kupowałas te mydełka na alegro??? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:17 a tu jeszcze zarazki ******************************************************************************** ********* niedługo beda swierze pewnie od emani))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:18 to udanych zakupów)))))))) ja sie nie moge doczekac brzuszka i kiedy bedzie ciepło zeby załozyc lekkie bluzeczki)))))))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:23 musze isc trochu ogarnac w domu bo sie lepiej czuje i ide kupic te mydełka bedzie kicha to trudno ,trzeba spróbowac,co prawda nie raz sie juz nabrałam na takie reklamy ale co mi tam,wiadomo ze murzynka nie bede,ale moze w połaczeniu z balsamem brazujacym bedzie jakis efekt)))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:18 marioluś, ja dzisiaj jestem w 10 dc. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:26 ja też się już nie mogę doczekać wiosny. kurcze idzie do nas ona i idzie i dojść nie może wczoraj tak ślicznie słoneczko świeciło (chyba dla wszystkich kobitek) a dzisiaj u nas jest znowu pochmurno i zimno brrrrryyy najgorsze jest to że podobno w tym roku ma nie być lata(( tak przynajmniej słyszałam. podobno jak latem będzie 20 stopni celcjusza to będzie wszystko. ale mam nadzieję że ta prognoza się nie spełni i że wszyscy któży tak mówią to się mylą Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:32 no dobra kochane moje to ja już spadam, bo słysze że moja siostra już podjechała pod blok a słychać ją dobrze bo jezdzi maluchem ale on jest nie do zdarcia-jak czołg)) buziaczki i papatki do wieczora Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 10:48 a ja ze wzgledu na mój stan nie wyczekuje lata wolałabym własnie taka temp.20- 25 ,byle nie upały!!!!!!!! bo strasznie zle znosze upały w normalnym stanie,a co dopiero w odmiennym Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 12:31 Jestem dziewczynki... Mariolu ja kupiłam na Allegro te mydełka, tzn mój kumpel mi kupił bo on to robi często i kupuje i sprzedaje, ale wysyłka na mój adres miała być i nie takie numery się dzieją... właśnie walczę z pocztą... bo okazało się że adres był dobry na paczce, a zrobili jej zwrot że takiego adresu nie ma (( Makabra, Oj bbędzie awantura!!!! Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 12:46 no to ja jeszcze nie miałam problemów z poczta,priorytet przychodzi przewaznie na drugi dzien,raz tylko były problemy jak kupiłam ksiazki to szły ponad 2 tyg. ale to była winna tamtej poczty z której ta osoba wysyłała,bo wszystkie paczki tak szły długo ja kupiłam przed chwila te mydełka jarzebinowe i marchewkowe Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 14:25 no co jest? gdzie jestescie wszystkie??? bea zaraz rano melduj sie i opowiadaj co i jak a goko jeszcze dzis!!!!!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 14:36 Ja jestem, ale u mnie narazie nic ciekawego sie nie dzieje. Jestem dopiero po @ i czekam na owulke. Tez czekam na dziewczyny, jakie beda mialy wrazenia po wizycie u lekarza. Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 14:51 Dziwczyny a to to znaczy badanie prolaktyny z obciążeniem?? Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 14:54 Niestety nie wiem bo nigdy nie robilam, ale wiem, ze sa tu takie ktore wiedza bo juz byla kiedys mowa na ten temat. Poczekaj na dziewczyny to Ci powiedza. Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 15:00 Nie dam chyba rady... zaraz się zbieram do domu, mąż dziś gotuje obiad a ja się szykuję do Pana dowcipnego doktorka Tak tylko przeczytałam, że jak się starasz ponad rok i nic to warto tą prolaktyne z obciążeniem zrobić, ale nie wiem co to znaczy i czym się różni od badania bez obciążenia ale jestem ciemna... trudno... myślałam, że zabłysnę przed doktorkiem, ale niech się on popisze, dzisiaj idę do niego poraz pierwszy i pierwszy raz idę do faceta... nie chcę żeby się poczuł, że przyszło jajko mądrzejsze od kury, ale pełna kartka pytań itp... ale się denerwuję, kurde, a jak się okaże, że jestem bezpłodna?????? Chyba się załamię Trzymajcie za mnie kciuki!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 15:05 Bea trzymam kciuki i sie nie zalamuj! Napewno wszystko bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 15:10 bezpłodnych kobiet jest ilosc sladowa,pozostałe sa płodne lub maja płodnosc obnizona,ty jestes płodna skoro masz regularnie@ zmienna temp.sluz i jeszcze robiłas testy które wskazywały owul. moze maz ma słabsze plemniczki a moze u ciebie jest jakas mała niedogodnosc,napewno da sie zaradzicporobicie badanka i bedziecie wiedziec co i jak głowa do góry!!! ten rok jest rokiem płodnym i napewno niedługo do nas dołaczysz moja tesciowa robiła badania i ta niepewnosc jest dobijajaca trzeba czekac na wyniki Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 15:17 Dzięki Mariolciu za pocieszenie, kochana jesteś, tego mi trzeba ) Trzymam kciuki za pozytywne badania teściowej... oby było dobrze... Spadam dziewczyny... Pozdrawiam i do jutra... Goko za Ciebie trzymam też kciuki... Papa! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 21:48 bea1978, nic się nie buj i nie załamuj. zrób wszystkie badania które ci zleci twój doktorek i przynajmniej będziesz wiedziała co jest grane. napewno wszystko jest z tobą wpożądku a nawet jeśli by były jakieś małe zachwiania od normy to poto jest lekarz żeby wam pomugł. lepie wiedzieć jak najwięcej co i jak, bo przynajmniej wiesz co leczyć lub jeśli wyjdą ci badania dobrze to może psychicznie ci się coś w głowie odblokuje i będzie dobrze Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 21:52 a co do pego badania- prolaktyna z obciążeniem to pierwsze słysze o czymś takim? nie mam pojęcia o co tu chodzi. ale jak się beatuś dowiesz to napisz nam co to za badanie-będziemy chociaż troche mądrzejsze)) Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 15:04 Zmykam!!! Papapa!!! Milego dnia wszystkim!!! Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 20:03 Halo Halo!!! Moje drogie koleżanki! Wlasnie wrocilam od lekarza i chciałam Wam napisać jak było, ale tu od mojego ostatniego postu nik nie zajrzał (((( Ale smutna sprawa, a ja specjalnie przyjechałam do pracy, żeby sie z Wami podzielić moimi wrażeniami z wizyty jest tu ktoś???????? Czekam na Was Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 20:20 No kurcze... żeby mieć takiego pecha Żadnej nie ma, nawet Słoneczka... Goko, a Ty gdzie się podziweasz? Już po wizycie? Miałaś tu pisać dziewczynom co i jak i nie ma Cię??? Wszystko jest ok? Jeszcze poczekam trochę Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 20:46 Bea pewnie juz Cie nie ma?? Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 20:46 Czemu nie piszesz co i jak??? Jestem bardzo ciekawa. Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 20:49 hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!!! No jesteś Daniczku! W końcu ktoś się zjawił Juz piszę! Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 20:59 Ale sie Bea rozpisalas, ze tak dlugo nie ma Twojego postu. Hihi. Ja musze zmyknac na chwile ale jeszcze pozniej wpadne i poczytam, wiec pisz. Buziaki!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 21:03 Bea ale fajnie napisalas. Hihi. Ach ten Twoj maz to niezly lobuz. Hihi. Ciesze sie, ze wszystko ok. Teraz bedziesz pod opieka i nawet jakby w tym cyklu znowu nie wyszlo to mozesz byc spokojna bo juz sie ten Twoj lekarz Toba zajmie!!! Ale ja trzymam kciuki za ten cykl i za staranka, aby zakonczyly sie powodzeniem!!! Buziaki i juz zmykam. Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 21:05 No sorki za mój wywód, ale już wszystko chciałam w jednym poście napisać... Qrcze, no trochę się naładowałam... pozytywnie oczywiście Nie nastawiam się w tym cyklu na (*) choć staranka zrobimy, ale już się nie mogę doczekać @ i HSG... wiem, że to boli itd, ale niech mnie przepcha w końcu i może to pomoże... Przeżyję to jakoś bo w moim przypadku jak miałam zakażenie jamy brzusznej i wycinany wyrostek Dr powiedział, że istnieje duża sznasa, że są jajowody niedrożne Ale teraz mam parcie na działąnie, więc byle ten czas szybciej leciał )) Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 21:09 Ok, dzięki Daniczku za wysłuchanie!!! Ten mój mąż to wieeeeeeeelki łobuz!!! A jak zaglądał, siedział przy biurku i się wychylał, żeby lepiej widzieć... ochrzaniłam go potem, ale się nie przejął Pozdrawiam Cię i życzę spokojnej nocki Te, które tu jeszcze zajrzą też pozdrawiam i mam nadzieję, że docenicie mój trud, że specalnie dla Was do pracy przyjechałam, żeby Wam napisać Gokuś, mam nadzieję, że u Ciebie też ok, papapapapaapap!!!!! Całuski w czółka na dobranoc! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:48 beatuś-grunt to dobry lekarz. a ztego co tu napisałaś to widać że jest to mądry facet i widać że wie co robi jesteś w dobrych rękach! tak trzymaj i bardzo ale to bardzo podoba mi się twoje nastawienie. a takie pozytywne myślenie też bardzo pomaga w zajściu w ciąże. jeszcze raz: super! jestem z tobą. jak twój mąż zrobi te badania to napisz jakie wyszły wyniki. -napewno będą dobre. buziaczki skarbie odezwi się jutro z samego rana jak tylko będziesz w pracy. a co do twojego dzisiejszego powrotu do pracy tylko po to żeby się z nami podzielić wrażeniami to jestem pod wrażeniem ale fajnie jest przeczytać takiego posta-super jesteś)) Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 20:59 No więc: Byłam u niego pierwszy raz...To jest lekarz, który mimo swojego młodego wieku specjalizuje się w leczeniu niepłodności Najpierw przeprowadził długi wywiad... praktycznie nie pytał tylko ja plaplałam a on się śmiał i pisał w komputerku, jak weszliśmy z mężem to był taki trochę markotny, ale ja go zakrzyczałam i musiał się obudzić ) hihihihi Zatem, jeśli o mnie chodzi, to jestem w 14dc i widać już dobrze moje jajko i powiedział, że za 2 dni owu, czyli tak jak w poprzednim cyklu wypadnie 16dc, zrobię jeszcze test, ale staranka będą Jutro z rana mężulek wiezie materiał do badania i działamy wieczorkiem... Powiedziałam, że muszę wyleczyć 2 zęby w znieczuleniu i że nie chcę się starać, ale Pan DR powiedział, że znieczulenie nie przeszkadza, bo chodzi głównie o to że obkurcza macicę, ale nawet jeśli bym zaszła w ciążę, to mi to w niczym nie zaszkodzi Jeśli się tym razem też nie uda, to czekamy na @ - dzwonię do niego i umawiamy się do szpitala na HSG i hormonki... Zapytałam jakie mi zrobi, powiedział, że : LH, FSH, TSH, Prolaktynę i Testosteron w 8dc... Jajniki mam ok, żadnych pęcherzyków niepotrzebnych , wszystko wygląda sprawnie, pipka czyściutka, brak bakterii, grzybków i innych robaczków No więc jestem pocieszona choć trochę, zobaczymy jak plemniczki no i działamy już niebawem....hihihihi Fajnie było, tylko mój niegrzeczny mąż zaglądał jak lekarz mnie bada i się zestresowałam i napiełam pipkę i jak ten mi wsadził paluchy, to mnie bolało i teraz mnie moja pisia piecze (((((((( Ale jest jak na razie ok... Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:14 bea1978 )) ty to agentka jesteś)))) musiało być smiesznie u tego lekarza:- ))) ale fajnie że się tak dobrze tobą zajoł ten lekarz: w sumie to żadnego ściemniania tylko odrazu wzioł cię w obroty- i bardzo dobrze! ale wiesz co? nie chce ci mieszać w głowie ale ja na twoim miejscu to wysłała bym męża na badanie nasienia dopiero po staraniach i to najlepiej 3 dni po staraniach bo podobno po 3 dniach one się znowu odnawiają. bo jeśli twój mąż najpierw zrobi badanie a wy pózniej będziecie się starać to i tak tych plemników będzie mało- no nie wiem? już się nie wymądrzam ale takie jest moje zdanie. a co do tego badania na drożność jajowodów to ono nic nie boli i trwa może ze 30 sekund więc się nic nie buj powodzenia ja popołudniami będę mogła siedzieć na kompie w przyszłym tygodniu bo wtedy będę pracowała od godz.8 do 14, więc całe popołudnia dla was przeznaczam)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 21:55 beatuś ja jestem. pisz szybciutko co ci doktorek powiedział Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:08 Bea pewnie, ze doceniamy!!! Fajnie, ze juz opisalas wszystko i teraz czekamy na badania i na wyniki. Fajnie, ze jestes tak pozytywnie nastawiona. To juz polowa sukcesu i o zadnej blokadzie nie moze byc mowy w Twoim przypadku. Wszystko bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link
anie5 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:20 Bea - ale sie usmaialam z Twojego meza - wyobrazilam sobie ta sytuacje i mnie w niej i ja chyba bym wybuchnela smiechem na tym fotelu Jestem pewna, ze zrobisz wszystkie badania i bedzie wszystko ok i malenstwo tez zawita w twoim brzuszku To badamie na niedroznosc jajowodow - to nie zawsze jest bolace - tak slyszalam, zreszta sloneczko cos o tym pisala... musze sie z Wami pozegnac jutro na 10 dni...wyjezdzam do Niemic i nie wiem, czy bede miala dostep do internetu - ale bede sie starala zajrzec jeszcze jutro zreszta napisze...a mam tyle jeszcze rzeczy do zrobienia jutro....ale dzis juz luz - jestm padnieta na .... caly dzien latam jak glupia z pracy do pracy, 3 prania i wogole ....ale co tam przynajmniej wiem, ze zyje...ale juz glupoty pisze - chyba lepiej jak sie poloze... aha - goko - czekam na wiesci i fotke nowa??? pozdrowionka Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:28 anie5 no co ty? na całe 10 dni szkoda że cię tak długo nie będzie. ale za to będziesz pózniej miała dużo do czytania nie wiem jak ty ale ja uwielbiam jak wchodze na forum i widze że dużo napisałyście wtedy jestem w swoim żywiole- siedze w łóżeczku z laptopem na kolanach i czytam,czytam, czytam)))) super! uwielbiam tak)) ja to chyba stuknięta jestem co ja już tutaj wypisuje:- ))) a do niemiec wyjeżdzasz do pracy czy tam mieszkasz? Odpowiedz Link
anie5 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:35 ja tez lubie czytac...a po 10 dniach to chyba juz nowy watek znow powstanie Tak wyjezdzam z pracy - bede sie na targach byczyc przez cale 10 dni i u kolezanki plotkowac - bede nocowala u mojej psipsiulki......mam zamiar tam odpoczac i zapomniec troszke o codziennych moich obowiazkach - najsmieszniejsze, ze ja jade tez do pracy - ale tak to lubie Sloneczko a ty gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:51 aniu ja mieszkam w polsce niedaleko miasta ŁÓDZ. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:52 kojażysz to miasto? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:53 aniu, a ty gdzie mieszkosz? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:21 witam cię daniczku a ty kiedy testujesz? jutro już piątek-no ciekawa jestem co powiedzą twojemu mężowi. napewno odpowiedz będzie pozytywna i wtedy pakujesz szybciutko walizki i do polski będziesz wtedy bliżej nas)) super!!! a już wiecie do jakiego miasta w polsce byście się przenieśli? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 22:34 hej laseczki! )) jesteście jeszcze tu? czy już śpicie znowu i znowu przyjdzie mi samej tu siedzieć)) kurcze ja to mam szczęście)) mógłby się znaleść taki nocny marek jak ja-to bym była szczęśliwa ja nie potrafie zasnąć przed godziną 1 w nocy, zresztą mój mąż też i zawsze tak razem koczujemy po nocy)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 23:00 a tak wogóle to fajowo masz aniu że możesz połączyć przyjemne z pożytecznym z jednej strony praca a jak praca to pieniążki a z drugiej strony pogaduchy z przyjaciółką super! ja też już się bardzo stęskniłąm za moją przyjaciółką i nawet zadzwoniłam do niej dzisiaj żeby ją wyciągnąć w sobote na ploty do jakiejś knajpy ale niestety tak jej beznadziejnie poukładani grafik w pracy za w każdą sobote przez cały misiąc ma nocki kurcze bez sęsu! no i pewnie tak wyjdzie że zanim się zobaczymy to nas wiosna zastanie no ale cóż tego się nie przeskoczy Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 23:11 aniu! daniczku! śpicie już laseczki moje??? no co wy??? no dobra-jaś śpicie to śpijcie)) jakoś to przeżyje życze wam w takim razie kolorowych snów buziaczki śpijcie smacznie- niech wam się przyśni (*) taki sen podobno dobrze wróży. wiem bo często gęsto zaglądam do sennika a (*) lub poród śni mi się bardzo często gdy czekam na dzień przed okresem na zrobienie testu ciążowego. wtedy tak to przeżywam że aż mam takie sny. niby się staram o tym nie myśleć ale gdzieś w podświadomości i tak przeżywam za każdym razem co miesiąc i co miesiąc nic. no ale może w tym cyklu się uda jutro rano zaczynam testować)) dobranoc kobietki moje kochane spokojnej nocki wam życze. jeszcze raz całuski i papatki wejde na forum jutro rano i wieczorem. tylko popołudniu nie-bo będę w pracy Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 23:17 wiecie co? dzisiaj tak się spiekłam na solarium że szok! ale fajnie bo teraz aż miło spojrzec na tak opalone ciałko)) jestem brązowa jak czekoladka hi,hi,hi. troche zaszalałam bo wczoraj weszłam na 20 minut i dzisiaj zrobiłam powturke z rozrywki)) ale tak mi dobrze było-tak cieplutko że aż zasnełam dobrze jest się w takie zimne dni wygrzać na solarium. organizm jednak bardzo ale to bardzo potrzebuje słoneczka Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 09.03.06, 23:19 no dobra teraz to już naprawde kończe i ide się wykompać. jeszcze raz papatki:- ))) do jutra)) Odpowiedz Link
goko1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 08:17 cześć kobietki! aż musiałam sprawdzić w kalendarzu czy faktycznie dzisiaj 10 marzec, bo nie wierzę własnym oczom, jestem pierwsza, hihi ide po kanapki i zaraz wracam, wkleiłam nowa fotkę (chyba zaraz sprawdzę), zaraz Wam wszystko napiszę co i jak Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 08:29 Witam rowniez!!! Ja tez wlasnie robie sobie kanapki i zasiadam do kompa!!! Odpowiedz Link
natali7a Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 08:33 Witajcie! Ja również jestem już od ósmej, ale musiałam Was najpierw podczytać! Miłego dzionka!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 08:34 Goko pisz szybko co i jak. Czekamy. Witaj Natalko! Odpowiedz Link
anie5 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 08:40 ja tez juz z moimi platkami musli na posterunku Goko pisz co i jak??? Natalka, wczoraj z tego wrazenia nawet sie nie przywitalam z Toba .....wiem, ze pisalas wczesniej juz na watku, a teraz do dzialan !!!!!!!! Odpowiedz Link
anie5 jak te fotki wklejac? 10.03.06, 08:42 wiecie co - dlaczego tak mi sie dzieje z tymi fotkami - wkleilam moja - wczoraj klikam i tam jakas inna fotka, a teraz fotka goko - u mnie....co ja zle robie? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 08:58 czesc tez jestem Bea gdybym ja wiedziała ze ty specjalnie przyjedziesz to napewno bym mojego mezusia z kompa przepedziła,bo wieczór to przewaznie on siedzi jak przyjdzie z pracy ja w dzien on wieczorem,dawniej siadałam jeszcze w nocy,ale teraz spie Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 08:59 no własnie bea,nie wolicie tych nasionek zbadac po owul. zeby teraz miec mocny "materiał")))) Odpowiedz Link
anie5 Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 09:06 Goko - ciesze sie, ze wszystko ok!!!!!!!!!!! ja tez juz sie chyba przezrzyce na materne - jeszcze mam, bo mama przywiozla mi dwa opakowania ostatnio z Polski :- ) a z ta fotka - to zaraz pokabinuje - wczoraj to juz wogole szok przezylam, bo mialam zdjecie z 3d - z 28 tygodnia......Mariolka - jak sie czujesz? Jak Twoja tesciowa....oby wszystko bylo ok z tymi wynikami - trzymam kciuki!!!!!! Olka - na wakacjach u mamy ale ma fajnie!!!! Odpowiedz Link
natali7a Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 09:09 Goko a od kiedy jesteś na zwolnieniu lekarskim? I czemu nie chceez być do końca ciąży? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 09:09 Bea widze ze jestes bardzo pozytywnie naładowana i dobrze ,bo bedziesz miec chec na te badania wszystkie i ja mam takie przeczucie ze masz te jajowody przypchane i ze po tym badaniu juz bedzie dobrze Goko fajnie ze wszystko okey,teraz to dzidzek juz bedzie rosnał a niedługo mu mozesz podgladnac co ma miedzy nózkami)))))) widze ze ty tez troche kasy stracisz ,jak chodzisz co dwa tygodnie,nawet wiecej ci wyjdzie niz mnie,a masz juz brzuszek? Ja sie trochu ostatnio lepiej czuje Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 09:14 a juz doczytałam,bo przedtem myslałam ze to waga dzidziusia)))))))))))))))))))))))))))))) to ile masz wzrostu? bo chyba jestes chudsza odemnie Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 09:20 anie narobiłas mi smaka na jogurt,a byłam juz w sklepie((( mam straszne zachcianki!!!!! w pierwszej ciazy nie miałam takich,miałam w drugim miesiacu ogólnie jadłowstret,a teraz szok co chwile co innego mi sie chce,a wiecie co chodzi za mna od kilku dni? wiejska smietana,taka prawdziwa wiejska babcina i nie ma skad załatwic,niby sprzedaja babcie na targu ale jakos tak mam obrzydzenie troszku,wolałabym byc pewna ze jest czysto zrobiona Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 09:27 goko ja mam wzrost 167 waga była 52 i tez w okresie zimowo-swiatecznym przytyłam 2 kg))))))))))) czyli startowałam od 54 ,teraz waze 55 po jedzeniu w ubraniu))))) a rano 54 dalej ,na poczatku miałam nadmierny apetyt i przytyłam trochu ,a teraz chyba straciłam bo widze ze waga na razie stoi)))))) tez mam rece jak patyki))))))))) i cycki małe)))))))))))))))) nocami mnie bardzo bola,ale nie urosły za duzo(((((( Odpowiedz Link
anie5 Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 09:24 Goko - faktycznie waga modelki ja przytylam 1 kg od poczatku....a potem zobaczymy - nie wazne, najwazniejsze aby dzidzia sie rozwijala Jestem wlasnie ciekawa, kiedy plec bedzie widac - ja nastepne usg - mam w okolo 20 tygodniu, na poczatku maja - wiec moze wtedy??? powiedziano mi, ze w tym szpitalu, w ktorym robie usg, niechetnie mowia jaka plec - tylko jak na 100% widac.....Danik z tymi cyferkami to tak jest - ja teraz w temacie, wiec wszystkie parametry mam w glowie i mam podobnie Goko - przyziernosc 1,9 mm, dlugosci siemieniowa 58 mm, glowka 19 mm - no przeziernosc podobnie a inne troszke mniejsze - o 2 tygodnie??? A teraz mi sie wydaje, ze te parametry to takie jasne dla wszystkich i jak mowie - moja dzidzia ma 58 mm - to wszyscy patrza na mnie jakby chcieli powiedziec i co z tego???? albo jak mowie, dzidzia ma o cale 5 dni wiecej niz myslalam - to juz same sobie wyobrazcie miny innych.... ja to rozumiem - sama jeszcze 2, 3 miesiace temu tak myslalam.... Odpowiedz Link
goko1 Re: jak te fotki wklejac? 10.03.06, 08:59 Anie ale się uśmiałam, faktycznie masz moją dzidzię )), zobacz na moja fotkę, ja mam taki numerek i takiego typu adres musisz skopiować, bo inaczej co chwilę będziesz miała inna fotkę, bo u Ciebie będą sie pokazywać wszystkie ostatnio dodane. Jak nie to dodaj sobie jeszcze raz i pod zdjęciem zobaczysz adres z numerkiem - to wtedy Twój dzidziuś będzie cały czas na fotce. Odpowiedz Link
goko1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 08:57 no już jestem z pierwszą turą kanapeczek, ale widzę, że chyba mi nie starczy a więc wszystko w porządku dzidzia rośnie, ruchy są, serduszko bije, przyzierność karkowa 2 mm, a więc w normie, i nie mam się co martwić, dzidzia ma długośc ciemieniowo-siedzeniową 6,4cm, główka 2,6cm, wyniki mam super, chyba dzięki tej rzeżuszce, są lepsze niż poprzednio, tylko muszę wit. c połykać trochę, żeby mocz zmienić na odczyn bardziej kwaśny, bo obojetny mi wyszedł, może od diety, bo mięso ledwo, ledwo mi wchodzi. Koniec z Folikiem, mam sobie kupić Maternę lub Prenatal (Maternę podobno trudno dostać, bo ktoś wykupił tę firmę czy przejął, coś takiego). Duphaston do końca opakowania tak jak brałam po 1 i koniec, czyli jeszcze 12 dni, bo tyle mam tych tabletek. Zwolnienie do końca marca jeszcze (i tak poprosiłam żeby do końca marca a nie na kwiecień, bo chciał mi już wypisywać na kolejny cały miesiąc. Wizyta za dwa tygodnie o ile dobrze pamiętam 23 marca. i to by było na tyle. A waga 52,900, czyli 700 gram więcej od poprzedniej wizyty, a od pierwszej wagi z karty 1,2 kg więcej. Ale teraz juz będzie szybciej rosnąć, właśnie idę po drugą turę kanapeczek i apetyt dopisuje mi bardzo ładnie oststnio , chociaż słodyczy za bardzo nie jadam. zaraz wracam... Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:08 Goko bardzo sie ciesze, ze wszystko ok i chociaz te wszystkie cyferki nic mi nie mowia to najwazniejsze jest, ze wszystko w normie. A swoja droga to co ci lekarze tacy chetni sa do wypisywania zwolnien. Nie wiedza jaka sytuacja jest na rynku pracy zwlaszcza jezeli chodzi o kobiety?? Goko to Ty chudzinka jestes. Musisz byc bardzo niska przy takiej wadze, no albo jestes modelka. Tak teraz waga szybciej pojdzie w gore, ale napewno szybko spadnie. Nie wydajesz mi sie osoba, ktora pozwoli sobie na gromadzenie tluszczyku bo chyba jestes bardzo aktywna, co?? No to teraz do nastepnej wizyty a dziewczynki powinny brac z Ciebie przyklad i nie wymyslac czarnych scenariuszy. Taka radosna i optymistyczna mama to skarb. Odpowiedz Link
goko1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:17 Dziękuję Daniczku wspaniałe słowa, niech Ci to Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi, i Wszystkim kobietkom tutaj też )). Czarne scenariusze to nie dla mnie ja podchodzę, do życia optymistycznie, chociaż też mam czasmi dziwne myśli, ale jakoś cały czas wierzę, że musi być dobrze. Tak ja należę raczej do kobiet aktywnych, dlatego tak ciężko położyć mnie do łóżka, hihi. Waga moja i tak jest wyższa, bo tuz przed ciążą przytyłam ok 1-2 kg (na 2 miesiące zrezygnowałam z zajęć aerobikui tak jakoś świątecznie podjadałam), może to pomogło mi zajść w ciążę , wzrost faktycznie nie za duży 164 cm. Ale nie należę też do tych całkiem patykowatych kobiet, jestem taka ok, ręce mam tylko jak patyki, no i talię, zawsze miałam paskudnie wcietą, paskudnie, bo kupić spodnie pasujące na mnie to był wyczyn, który nigdy chyba się nie udawał, nawet kiedyś na masażu gościu się dziwił jakie wcięcie mam, ciekawe jakie wcięcie będzie po ciąży, bo już go nie ma i pewnie długo na razie nie będzie. idę poczytać zaległości, bo wczoraj mało zagladałam, a czy ty Daniczku nie czekasz przypadkiem dzisiaj na jakieś wieści odnośnie pracy męża. Odpowiedz Link
goko1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:26 czytam Was na raty i odpowiadam na raty, hihi Natalko na zwolnieniu jestem od 23 stycznia, zaczęłam wtedy krwawić, jednorazowo, ale położono mnie do łóżka, co prawda jak widzisz nie leżę już, na początku tak owszem leżałam, nawet z laptopem w wyrze, itp, potem doszły mdłości to tez fajnie było je przespać, a teraz to ja już prawie biegam. czemu nie chcę zostać? jest kilka powodów, ja chcę pracować i w zasadzie nawet na zwolnieniu pracuję, wypożyczono mi laptopa , wgrano najważniejsze dla mnie programy i nawet fakturuję zdalnie, do biura zaglądam 2 czasami 3 razy w tygodniu na 2-3 godzinki. Po drugie w styczniu dostałam podwyżkę i teraz troche jakby stratna jestem, żeby otrzymywać na macierzyńskim lub będąc na zwolnieniu tę nową kwotę z ZUS-u muszę przepracować 3 m-ce. Dopóki jestem na zwolnieniu ZUS liczy średnią z 12 m- cy, czyli jestem od stycznia liczą mi tak jak miałam po staremu. Niby całkiem stratna nie jestem bo i tak zakład pracy wyrównuje mi to tak, żebym nie traciła i dostaję tak jak mam dostawać, ale ja chyba wolę wrócić, potem przyjdzie macierzyński to znów mnie nie będzie przez pewien czas, a nie wiadomo jeszcze do kiedy z brzuchem bedę latać do pracy. Odpowiedz Link
natali7a Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:30 Ale widzę,że czujesz się naprawdę dobrze. W takiej sytuacji to faktycznie możesz wrócić spokojnie do pracy... Cieszę się, że Wasze Dzidziuśki tak rosną!!!! Odpowiedz Link
goko1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:35 Natalko ja czuje się naprawde świetnie, mdłości wraz z 12 tygodniem przeszły w zapomnienie, i mam teraz tyle energii w sobie, że aż sama jestem w szoku, jak wszystko szybko się zmieniło. A dziewczynki za 2 tygodnie chyba będę mogła normalnie seksik uprawiać, delikatnie oczywiście i tylko tutaj widzę małe problemy (bo wczoraj ledwo dałam się zbadać ), ale chyba damy radę, potrenujemy, a czas nam w tym napewno pomoże. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:43 no własnie czemu tak jest ze w ciazy ciasnieje czy co))))))) czy tak sie dzieje jak sie nie trenuje czesto? no kolezanka tez miała przed 20 tyg. i wyszedł chłopak który szybko zmienił sie w dziewczynke u mnie w 22 tyg. było dokładnie widac cycusia i jaderka)) wiesz goko ja miałam podobnie w pierwszej ciazy na poczatku zmeczenie,sennosc ,mdłosci a od 12 tyg. czułam sie tak super,jak młody bóg miałam tyle energi,dlatego teraz czekam z utesknieniem na 12 tydz. i wiosne)))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:44 Beatko a ty co zapracowana jestes? Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:52 No hejka! Jestem już... Qrczę, no musiałam Was poczytac i pracować jednocześnie Goko, fajowo, że dzidzia rośnie i że zdrowa jest, gratuluję Odnośnie plemniczków, to faktycznie zrobimy po starankach, już to przemyśleliśmy Dzisiaj zaczynamy staranka, jutro owu, ale będą goście, więc nie wiem, czy damy radę, najwyżej z rana, tylko że za często też nie można... kiedy mamy działać?? Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:57 Widze Bea, ze Ty tak jak ja zmieniasz decyzje. Hihi. A co do staranek to nie ma chyba idealnego momentu. Przytulajcie sie wtedy kiedy macie na to ochote. Takie planowanie na nic sie zda. Mozna nawet w sama owulke sie przytulac i nic z tego nie wyjdzie. Na tym forum wiele mamy przykladow, ze w tych najbardziej nieodpowiednich momentach na przytulanka dziewczynki zafasolkowywaly. Staraj sie wiec nie myslec i przytulajcie sie dla przyjemnosci. Pewnie nie takiej odpowiedzxi oczekiwalas ale ja naprawde nie umiem powiedziec czy lepiej bedzie rano czy wieczorem bo nawet nie wiemy czy jajeczko peknie w tym momencie w ktorym lekarz przewidzial. Trzymam kciuki za "wypadek przy pracy"!!! Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:00 a ja bym zrobiła tak,dzis wieczorem pierwszy raz a jutro najwyzej dokładka,a jak sie nie da jutro to bez paniki wystarczy dzisiejsze Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:07 hihihi ja bym chyba wolała byc sama z lekarzem w gabinecie)))))) wole byc sama bo bardziej sie wygadam i wogule dziwnie bym sie jednak czuła)))))))))) a i nie wiem czy bym sie odwazyła do faceta własnie tez sie zastanawiam co z emania????????? ja wczoraj kupiłam te mydełka,a samoopalacza nie bo nie wiem który to jest ten co ma anie((((( piszemy wszystkie na raz i zrobiło sie chaotycznie)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:53 bea1978 , ja bym na twoim miejscu zrobiła tak jak radzi ci mariolka)) dzisiaj wieczorkiem jak goście już sobie pójdą to wtedy przytulano a na następny dzień jeśli będziecie mieś siłe i ochote to kolejne przytulanko napewno nie zaszkodzi powodzenia no i jest jeszcze jeden argument: jak przyjdą goście to napewno poczęstujesz ich lampką wina a winko rozluznia słyszałam że bardzo bobrze jest wypić lampke wina przed staraniami bo wtedy kobieta jest po pierwsze bardziej rozluzniona a po drugie głowa tak strasznie nie myśli to może pomuc. tylko pilnuj męża żeby za dużo nie wypił bo wtedy ze staranek wyjdzie klapa Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:53 Ale fajnie tak poczytac o Waszych fasolkach, alez mi sie teskni do mojej fasolki a tu IUI odlozona. Co do wiadomosci w sprawie pracy to moj maz dzwonil i facet jeszcze nie wie. Potrzebuje jeszcze czasu. Mowil, ze przez weekend musi sie zastanowic bo ma duzo chetnych. Wrrrrr. Emocje juz troche opadly i czekam spokojnie na wynik myslenia pana szefa. Hihi. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Jak nie bedzie pracy to bedzie IUI. Cos mi sie zamarzylo urodzic na wiosne. Hihi. Och zeby tak mozna bylo zaplanowac. Anie czy ta fotka to juz jest Twoj dzieciaczek??? Rzeczywiscie cos ostatnio Emania sie nie pojawia. Ciekawe dlaczego??? Odpowiedz Link
goko1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:58 Bea, przepraszam, że wczoraj nie zajrzałam, ale ja też na chwilkę do biura zajechałam, musiałam pit wydrukować, i oczywiście fotke z usg zeskanować. A jak wróciłam to chyba z natłoku wrażeń padłam, wykąpałam się zjadłam i okryłam kocykiem, nawet cos zaczęłam ogladać, ale co to było nie pamietam, bo szybko przykimałam i mnie mój mąż obudził żebym sie do łózka przeniosła, bo juz też sam szedł spać, a szłam do sypialni jak pijana, taka byłam zmęczona, za dużo wrażeń chyba. Co się dziwisz mężowi, pewnie każdy jakby akurat siedział w gabinecie "pilnowałby" co tam ten lekarz z nami robi )). Fajnie, że wszystko juz na dobrej drodze, może akurat uda sie w tym cyklu i obejdzie się bez badań, hihi Daniczku Ty cos kilka dni temu pisałas o badaniu drożności jajowodów, czy Ty będziesz je robić, czy lekarz zalecił. Bo wiesz jak ja swojego pytałam jak jeszcze nie byłam w ciąży, to mówił, że nie sądzi żeby to mogło być przyczyną, bo ja juz jedno dziecko urodziłam, i w zasadzie to chyba postawiłby na oststnim miejscu. Dobrze gościu mi mówił, że wszysktko siedzi jednak w naszych głowach, im więcej o tym myslimy tym nam trudniej. Emania odezwij się!!! Dziewczynki otrzymałam mydełka, marchewkowe i jarzebinowo-różane, wczoraj przyszły, marchewkowym już się raz myłam, zobaczymy po tygodniu, jest fajne, a jak ładnie pachnie, super! Mariolka znalazłaś ten samoopalacz na allegro? Ani miłego pobytu w Niemczech, nie przemeczaj się odpoczywaj i spędzaj jak najwięcej chwil z przyjaciółką (ja mam swoją przyjaciółkę też Niemczech, ide jej zaraz smska wysłać lub emaila naskrobię). Kattrin co za szaleństwo u Ciebie ) w pracy czy już szaleństwo weekendowe. Dziewczynki ja chyba zmykam, troche podgarnę, potem maja przywieźć pralkę, oh jak super, bo mam tyle prania już, że aż głowa mnie boli jak na nie patrzę. pa, buziaczki Odpowiedz Link
anie5 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:04 Danik - to juz fotka mojego malenstwa ale jeszcze bede sprawdzala co jakis czas czy znow sie nie zmieni Mariolka - ja zupelnie zapomnialam, ze mialam Ci poszukac samoopalacza - juz zaraz szukam!!!! Bea - staraj sie i nie mysl o odpowiednim momencie - u mnie dopiero w tym cyklu, co nie myslalam, a na zywiol poszlam - udalo sie!!! a wczesniej wyliczenia, przemyslenia i stres.... Wlasnie co tam u Emanii i Eryki? Natalka - ktory dzien cyklu masz teraz? Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:07 Anie sprawdzalam i dalej ten sam dzidzius, wiec to raczej Twoj. Zreszta jakbys skore zdjela, taki podobny do Ciebie! Ja stawiam, ze to bedzie Zosia. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:11 mi sie tez wydaje anie ze dziewczynka,zreszta juz kiedys pisałam nie wiem po czym mi sie tak wydaje,ale tak czuje Odpowiedz Link
mariolka55 EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 10:14 nie ma cie od poczatku tygodnia!!!!!!!!!! chyba ze cos ci sie stało z kompem to cie jedynie usprawiedliwia)) ciekawe czy juz testowałas??????? po moich wyliczeniach to juz chyba cos powinnas wiedziec,napisz chociaz słówko! Odpowiedz Link
danik1 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 10:16 Komp w domu to inna sprawa, ale przeciez Emania ma tez kompa w pracy. Ja mysle, ze ona chce wyluzowac i nie nakrecac sie przed testowaniem. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 10:19 tez tak mysle ze wpadnie jak test bedzie + a swoja droga to ona nigdy nie pisała z pracy? Odpowiedz Link
bea1978 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 10:24 No hej znowu, ale dzisiaj naparzacie w te klawiaturki.... Ok, ja szczerze mówiąc, czekam już na HSG... nie nakręcam się na ten cykl wcale a wcale, więc tak jak piszecie-dziękuję Wam wszystkim za rady, sexiki będą spontaniczne i chyba ile wlezie, bo głodni jesteśmy... a dodatkowo kupiłam sobie taka koszulkę nocną na ramiączkach, ze słodkimi kokardeczkami i do tego całkiem przeźroczystą z drukowanymi aniołkami i jak ją przymierzyłam to mój mąż oszalał,o mało mnie nie zgwałcił, uratował mnie tylko ten argument z postem przed badaniem nasionek, ale teraz chyba mi się nie uda hihihihihi Ale fajnie jest być tu z Wami... Emania na pewno szykuje niespodzianeczkę, superaśnie Odpowiedz Link
danik1 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 10:33 Hihi Bea musi byc bardzo ladna ta koszulka. Wnioskuje z opisu. Moj maz mnie "dorwal" wczoraj. Tez juz sie stesknil. Nie powiem, ja tez a do wlasciwych staranek jeszcze tyle czasu. Tak sobie podgladnelam tabelke kiedy jest prawdopodobienstwo chlopca a kiedy dziewczynki i tak sie troszke pobawilam w planowanie. Narazie moge sobie na ten komfort pozwolic bo moje mysli zajete sa czym innym i nie mam parcia na (*). Tak sobie zaplanowalam, ze zafasolkuje maj/czerwiec, zeby urodzic w marcu, moze byc ewentualnie kwiecien, wiec czerwiec/lipiec na zafasolkowanie to tez dobre miesiace a z tabelki wynika, ze bedzie cora. Hihi. Mialam swietna zabawe z przymrozeniem oka. Odpowiedz Link
anie5 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 10:35 Wszyscy mowia ze dziewczynka bedzie, moj maz od poczatku tak czuje....ja nie chce sie nakrecac ale tez chyba - ale mi jest naprawde wszystko jedno!!! ze zdjecia to wykapana ja - tak stwierdzil moj maz i mama moja smiac mi sie chce, bo....chyba kazdy tak wariuje, jak widzi pierwsze zdjecia swojego malenstwa? wiem, ze kiedys patrzac na inne zdjecia - nic szczegolnego w tym nie widzialam, a teraz juz mi sie wydaje takie sliczne a jesli chodzi o mezow podczas wizyt - moj wyciagnal swoj notatnik i ciagle cos zapisywal - podczas usg - jest dziennikarzem z zawodu - wiec to zboczenie zawodowe...ale smiac mi sie chcialo, bo pani tak sie patrzyla na niego pozniej - ta pani ciagle mowila, robiac usg - ake slodkie, ale slodkie to dzieciatko (bo latwo bylo wszystko zmierzyc....) moj maz na to - a dlaczego pani mowi, ze takie slodkie, czy jest jakies inne niz inne...? wiecie, ja juz wtedy tak parsknelam smiechem - tata dumny sie znalazl - co bedzie jak sie urodzi...w kazdym razie - mowie wam, ze ta pani ktora robila badanie - super babka - na koncu pozegnala sie z dzidzia tak po cichu - a ja slyszalam Odpowiedz Link
anie5 Redo mariolki 10.03.06, 10:51 Mariolka, wyslalam Ci na priva zdjecie tego samoopalcza!!! Odpowiedz Link
goko1 Kto może i ma National Geographic niech obejrzy 10.03.06, 11:00 Dziewczynki dzisiaj o 14.00 leci ponownie "W łonie matki" jak macie ten program zachęcam obejrzyjcie, świetny film, ja dzisiaj siadam o 14.00 z synem i oglądmy (niech sie nawet wali teraz nie przepuszczę tego filmu), gdyby coś tutaj program NG dla przypomnienia: www.ngc.pl/watch/ProgramDetails.asp?UniId=1249 ja szukałam tego filmu w internecie (żeby sciągnąć) nie znalzałam, wiem, że jest książka, bo widziałam na allegro w zakończonych aukcjach: www.allegro.pl/item86590972_niezwykly_swiat_w_lonie_matki_poradnik.html Odpowiedz Link
natali7a Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 10:52 Anie5 to miłe, najważniejsze mieć opracie i fajnie, że tak oboje się cieszycie.... Natomiast dla Daniczka życzonka już dzisiaj, bo jutro nie będę miała dostępu do kompika: dużo dużo radości, słoneczka spełnienia marzeń, a przede wszystkim tego najważnejszego spełnienia (*)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
natali7a Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 10:54 To co dziewczynki, zaczynamy na trzy-cztery: sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam, sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam, jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje żyje nam NIECH ŻYJE NAM!!!! Odpowiedz Link
bea1978 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 10:57 heheheheheh..... 100 lat 100 lat... już się nie moge doczekać moich urodzinek!!! Ale ja raczek jestem, dopiero w lipcu Odpowiedz Link
goko1 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:03 ja bedę spiewac az do jutra, hihi bo ja jutro napewno zajrzę sto lat sto lat niech żyje Danik mam moje urodzinki pod koniec sierpnia, hihi mogłabym sobie na nie prezent urodzić , bo to niedaleko terminu będzie Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:16 ja też dołanczom się do życzeń wszystkiego najjjjjjjjjj lepszego sto lat:- ) Odpowiedz Link
danik1 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:19 sloneczko271 napisała: > ja też dołanczom się do życzeń wszystkiego najjjjjjjjjj lepszego sto lat: > - > ) Dziekuje sloneczko, ale ja urodzinki mam dopiero jutro chociaz juz dzisiaj zjada pierwsi goscie!!! Prezenty, prezenty jak ja to lubie!!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:33 a ha, a ja myślałam że już dzisiaj przepraszam nie doczytałam ale i tak życze ci wszystkiego nnnnnnnnnnnaaaaajjjjjjjjjjjjjj lepszego)) a przede wszystkim spełnienia (*) a możesz nam zdradzić ile wiosenek jutro kończysz? tak tylko z ciekawości pytam Odpowiedz Link
danik1 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:41 Sloneczko nie ma za co. ja sie bardzo ciesze z zyczen!!!!********* Jak wejdziesz na nasza statystyke to dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy o nas. niedlugo Kattrin uzupelni i poprawi te statystyke bo jest troszke zaniedbana. Ja skoncze 32 latka to tak nie za duzo i nie za malo. Sama nie wiem. W ogole nie czuje sie na swoje lata. A kiedys mialam takie zdarzenie, ze ktos sie mnie pytal o wiek a ja an to 26 i wybuchnelam smiechem jak sobie uzmyslowilam co ja mowie. Tak jakos samo mi sie wymknelo bez zastanowienia. Ale to chyba dobrze, ze czuje sie na mlodsza anie na starsza, no nie??? Co do wizyt u ginekologow z facetami to ja od poczatku zawsze chodzilam ze swoim. Na poczatku, zeby zrozumiec co do mnie mowia a pozniej to juz chyba z przyzwyczajenia. Mojego meza zawsze sadzaja w glowie, tzn. w mojej glowie, czyli obok mojej glowy. Hihi, ale namieszalam. Moj tez troszke zaglada chociaz malo widzi ale mnie to jakos nie krepuje. Moj maz byl tez ze mna przy porodzie i przy cesarce, tzn. porodzie ktory zakonczyl sie cesarka. Fajnie tak jest jak facet sie tez interesuje. Zupelnie nie rozumiem facetow ktorzy sie od tego odcinaja podajac najdziwniejsze powody, np. w przypadku porodow rodzinnych. Moj powiedzial, ze jakbym go nie chciala na porodowce to i tak by sie wepchnal bo to w koncu jego dziecko na swiat przychodzilo. Ale mi w glowie nie bylo mu zabraniac. Bylo cudownie czuc jego troske, wsparcie i opieke. Tak wiec Bea pozostaje Ci przyzwyczaic sie do meza w gabinecie skoro lekarz tego wymaga (bardzo madry lekarz) a jak nie chcesz, zeby Ci zagladal to posadz go tak jak moj zawsze siedzi. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:47 no to ja tez sie dołaczam do zyczen,miałam składac jutro ale skoro takie niecierpliwe jestescieWszystkiego Najlepszego Danik i Szybkiego Zafasolkowania)))))))))) Goko ja sobie tak marzyłam na urodziny Kubusia,bo termin usg z mi wychodził w urodziny,no i w urodziny dostałam pierwsze skurcze a na swiat wyszedł z 7- godzinnym opóznieniem)) fajnie nie)) anie dzieki,zaraz sprawdzam poczte bea wcale ci sie nie dziwie,dla mnie tez by to było krepujace i mój tez by sie dziwił czemu? bo przeciez mnie ogladał nie raz a własnie tez by na pewno nie chciał byc w sytuacji gdy ktos mu grzebie przy fredku,a ja sie jeszcze przygladam)))))))))))) rosnę Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:51 no mój tez był przy porodzie ale ja bardzo chciałam i on tez to było wspólne niesamowite przezycie,bardzo mi pomagał,trzymał głowe i pilnował zebym oczów nie zamykała,ale wtedy mnie nic nie krepowało,wizyta u gina to dla mnie co innego jednak Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:53 słoneczko goko brała to ci pomoze Odpowiedz Link
danik1 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:55 Dziewczyny przestance juz pisac o tym kto komu gdzie zaglada bo mi sie chlopa zachciewa a ten niestety w pracy. Wyobraznia robi swoje a sasiad jest w domu!!! Hihi. Odpowiedz Link
danik1 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:57 Rzeczywiscie ten czas leci. Sloneczko milego dni i pracki a ja tez zmykam do sprzatanka bo goscie na 18.00 sa zaproszeni a w domu ... Lepiej nie mowic. Nie, no nie jest tak zle, ale zawsze cos sie znajdzie. Papatki i do poklikania!!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 12:05 daniczku to miłej imprezki ci dzisiaj życze)) obyś dostała fajowe prezenyu:- ))) napisz nam pózniej co dostałaś-ok? no to narazka miłego sprzątania-jeśli wogóle sprzątanie może być miLe ja nie cierpie sprzątać ale najlepiej mi to wychodzi jak jestem wściekła wtedy bym mogła góry przenosić. a najczęściej jestem wściekła kilka dni przed okresem-wtedy bym najchętniej kogoś pobiła a że nie chce nikogo bić to biore się za sprzątanie w ten sposób wyładowuje nadmiar energi)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 11:58 daniczku!!! ty zbereznico! sąsiada chcesz gwałcić? )))) a pózniej tak by co (*) to dzidzia nie wiadomo do kogo będzie podobna hi,hi,hi Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 12:03 ja tez na razie uciekam,od rana przy kompie siedze dzieki anie za zdjecie,nie wiem czy mi sie uda kupic taki sam bo ten co ci pokazywałam na alegro jest podobny Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 12:05 dzieki anie,bede szukac codziennie,a powiedz mi jeszcze jaka ma pojemnosc? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 12:06 no i wpadnij czasem jak bedziesz miec dostep do kompa miłego pobytu)))))))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 12:07 słoneczko mi tez sprzatanie super idzie jak mam nerwa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 12:08 to fajnie miło jest usłyszeć że nie jestem sama taka walnięta Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Danik sto lat sto lat niech żyje żyje nam.... 10.03.06, 12:07 mariolka55 napisała: > no i wpadnij czasem jak bedziesz miec dostep do kompa miłego pobytu)))))))) to było do anie Odpowiedz Link
anie5 DANIK jeszcze ja!!! 10.03.06, 12:11 Wszystkiego najlepszego!!!! TILLIKE FOR DIN FODSELSDAG!!!!!!!!! Zycze Ci spelnienia marzen, samych radosnych chwil!!! Odpowiedz Link
anie5 Re: DANIK jeszcze ja!!! 10.03.06, 12:13 Sloneczko - nie bez znaczenia jest twoj nick ja tez lubie sie opalac!!! ale wole na prawdziwym sloneczku Odpowiedz Link
anie5 samoopalacz 10.03.06, 12:02 www.lorealparis.de/media/DEGER/images/5/{5811BD6A-0D6B-4D5F-A24B-AF0387EFA347}.jpg moze teraz link wszedl Odpowiedz Link
bea1978 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 10:53 Pożegnała się z dzidzią... łał,,, ale wspaniale! No ja Wam powiem, że dla mnie ta moja wizyta to było mocne przeżycie Pierwszy raz u faceta gina i jeszcze z moim mężem od początku do końca (on też był pierwszy raz u gina) Ale ten lekarz tak każe...jak ktoś się stara to we dwoje a nie tylko babka, więc każe razem przychodzić, zresztą z nim też robił wywiad... Jaki tryb życia, pracy, czy ma styczność z chemikaliami, itd... No ale samo badanie, ja mu reką (mężowi) pokazałam, że ma się gapić przed siebie, ale zapomnijcie, tak jak pisałam, wyginał się i zaglądał... no i się stresowałam i zaciskałam się, więc mnie bolało trochę... taki stresik to był u mnie No a mój mąż się dziwił potem jak mu powiedziałam, że to było krępujące dla mnie... No to zapytałam, czy on by chciał i pozwoliłby mi być jakby mu Pani Dr grzebała przy pindolku (jakby było kiedyś trzeba)... Odpowiedź jest oczywista! NIE!!!!!!!!!!!!!!!! I tak to jest z facetami... no ale teraz już będzie łatwiej za każdym następnym razem, przy HSG też może być Niech widzi jak cierpię, może bardziej doceni to wszystko!!! hihihihi, a może nie będzie bolało, to przynajmniej poudaję trochę, hehehehe!!! Żartuję Ale zołza ze mnie, co?? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 11:20 beatuś, ja też do mojego ginekologa-faceta, chodze z moim mężem ale przy badaniu on nic nie widzi bo do badania przechodzi się do drugiego pokoju-na całe szczęście bo chyba też bym się bardziej stresowała gdyby on podglądał Odpowiedz Link
bea1978 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 11:25 no właśnie Słoneczko......... )) Ale tłumaczyłam sobie, że nie ja pierwsza i nie ostatnia Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 11:54 kochane kobietki ja zaczynam się szykować do pracy: musze się wykąpać, umyć włosy no i makijaż zrobić bo tak tu sobie siedze przed tym kompem i siedze a czas leci kurcze za momęt jest 12-jak ten czas szybko z wami leci. ledwo się obejrzałam a tu już 2 gogziny zleciały)) do zobaczenia wieczorkiem. będę dopiera po godz 20. ale za to jutro mam wolne)) piszcie dużo,dużo. lubie was czytać. no to narazka)) papatki. do wieczorka Odpowiedz Link
anie5 Re: EMANIA !!! jak wrócisz to sie pogubisz 10.03.06, 11:56 Kobietki - zaraz Wam wysylam na priva - bo lin nie da sie - juz raz probowalam....wysylam zdjecie - ok? ja kupilam normalnie w sklepie...ale na allegro byl raz - dzis sprawdzalam i nie ma ale jest swietny!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:15 mariolka55 napisała: > mi sie tez wydaje anie ze dziewczynka,zreszta juz kiedys pisałam nie wiem po > czym mi sie tak wydaje,ale tak czuje Jak to po czym?? Spojrz na jej zdjecie!!! Odpowiedz Link
bea1978 Re: Daniczku!!! (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)!!!!!!! 10.03.06, 10:29 Kochaniutka, z całych sił!!! Spełnienia marzeń, dużo radości, zdrówka, miłości do i od otaczających Cię ludzi,no ale przede wszystkim, spełnienia tego o czym tak marzysz... (*) no i oby z tą pracą męża ułożyło się tak jak bedzie lepiej, nie zawsze tak jak my chcemy jest dobrze... Ten na górze sam układa tak, żeby nam pomagać i jego opieki też Ci życzę!!! Sciskam Cię gorąco i ślę moc buziaczków!!! Z okazji urodzin oczywiście (ja już teraz, bo nie mam dziś za bardzo kiedy pisać, nie chcę zapomnieć, a jutro mnie tu nie będzie ) Odpowiedz Link
danik1 Re: Daniczku!!! (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)!!!!!!! 10.03.06, 10:34 bea1978 napisała: > Kochaniutka, z całych sił!!! > Spełnienia marzeń, dużo radości, zdrówka, miłości do i od otaczających Cię > ludzi,no ale przede wszystkim, spełnienia tego o czym tak marzysz... (*) > no i oby z tą pracą męża ułożyło się tak jak bedzie lepiej, nie zawsze tak jak > my chcemy jest dobrze... > Ten na górze sam układa tak, żeby nam pomagać i jego opieki też Ci życzę!!! > Sciskam Cię gorąco i ślę moc buziaczków!!! > Z okazji urodzin oczywiście > (ja już teraz, bo nie mam dziś za bardzo kiedy pisać, nie chcę zapomnieć, a > jutro mnie tu nie będzie ) > Dziekuje kochana!!! Wspaniale zyczenia!!! Az mi sie lezka zakrecila w oku ze wzruszenia. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 11:06 aniu, ale śliczny ten twój dzidziuś jak fajnie główke i nosek widać super!!! ale wam zazdroszcze tych fotek ja też tak chce! )) Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 11:10 Dziekuje dziewczynki bardzo mocno. Natalka, Bea i Goko. Goko uwazaj zebys sobie tylko gardziolka nie zdarla bo bede Cie miala na sumieniu!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 11:11 Ja tez poprosze o link do tego samoopalacza. Anie lub inne dziewczynki, ktore juz maja. Poprosze. Odpowiedz Link
bea1978 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 11:14 i ja chcę link do samoopalacza!!! Blada jestem jak córka młynarza!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:05 Goko to mnie pocieszylas bo lekarz cos wspominal o tym badaniu, ale ja sie wstrzymuje. Wlasnie Anie Ty dzisiaj wyjezdzasz. Mam nadzieje, ze znajdzisz dostep do internetu i do nas zajrzysz. Bedziemy tesknily i czekaly. Musze sie Wam pochwalic dziewczynki, ze jutro mam urodzinki. Chociaz nie wiem czy to powod do chwalenia sie. W koncu bede rok starsza. Wlasnie trzeba statystyke popoprawiac. Dopisac Natalke a raczej ja przeniesz z listy oczekujacych na pojawienie sie. Hihi Odpowiedz Link
goko1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:07 Hej Bea Daniczek ma rację, nie ma jednoznacznych podpowiedzi,jedni zalecają przed, jedni w trakcie inni po ovu, jedni codziennie lub nawet dwa razy dziennie inni, że nie cześciej niż co dwa dni, tego wszystkiego też się nie da zaplanować, ja jak kochałam sie prawie na komendę to mimo ovu ani razu się nie udało, a jak miał być cykl bez ovu to zaskoczyłam, gdzie tu logika. Daniczku to prawda, niektórym sie udaje zaplanowac ciażę i poród na jakąs pore roku, ale sama widzisz jak to jest. My planowaliśmy z mężem, że zajdę w ciąże po lecie, i lekarz mówił, że super okres, organizm pełen witamin itp., itd., no i planowaliśmy, że urodzę przed latem, a tu "lipa" z planów, całe lato bedę z brzuszkiem latać, ciepło może być, byleby upałów wielkich nie było, bo 7,8,9 m-c to nie najlepszy czas na wysokie temperatury, sam brzuch i tak pewnie wielki już będzie i da sie we znaki. Powodzenia, daj znać jak się łaskawy szef już określi, co i jak. Odpowiedz Link
danik1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:10 goko1 napisała: > Powodzenia, daj znać jak się łaskawy szef już określi, co i jak. Pewnie, ze dam! Odpowiedz Link
goko1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:32 Mariolka miedzy nóżkami niczego nie szukaliśmy, ja sądzę, że koło 20 tygodnia to dobry termin na takie rzeczy. Moja kuzynka miała wcześniej i miał być chłopak po 20 tygodniu okazało się, że dziewczynka, i będzie dziewczynka jednak, już za ok. 1-1,5 m-ca (termin na koniec kwietnia). Ale mam znajomego, u którego do 9 m-ca miała być dziewczynka, a urodzi się chłopak, hihi. Ja będę chciała znać płeć, owszem, i lekarz powiedział, że nie ma problemu jak tylko dzidzia pozwoli to mi powie. Będę wiedziała czy szukać sukieneczek czy fajnych bajeranckich spodenek. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 10:34 wiya was dziewczynki ja też już jestem po śniadanku no i po teściku ale kreska jeszcze za blada. będę dzisiaj testowała jeszcze raz ale o godz.20 jak wróce z pracy goko1 widze że masz wizyte u lekarza na ten sam dzień co ja tylko ja idę do mojego doktorka po tablety przed inseminacją i ma nam wytłumaczyć wszystko co i jak ma to wyglądać Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 08:40 Witam dziewczynki Super ze nowy wateczek powstał Gosia czekam na wiesci od Ciebie, Bea super wizyta, mysle ze bedzie dobrze, bo grunt to dobra opieka ginkowa ) W wolnej chwilce zajme sie statystyka, pozmieniam uzupełnie i zabawie sie we wrozke hihihihi ) Buziaki na piatkowy dzionek Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 09:28 Gosiu to super wiesci ) Trzeba miec wiare i myslec pozytywnie a wszystko sie ułozy ))) Zreszta samo Twoje zycie o tym mówi, wiec hihihi nie bede sie powtarzac )) Sluchajcie czy ktos wie co z Eryczką i Emania??? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Wiosenne (*), niech sie wreszcie spelni!!! 10.03.06, 11:40 kurcze tak chciałam obejrzeć ten film ,,w łonie matki" (( a ja na 14 musze iść do pracy! no i znowu go przegapie ale może jeszcze go powtórzą? jak będziecie cos wiedziały na ten temat to dajcie znać-kiedy i o której godzinie będzie powtórka