Dodaj do ulubionych

:-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ (*)(*)

05.04.06, 22:12
witam was wszystkie kobiety- skarby wy moje na nowym wonteczkusmile)) mam
nadzieję że będzie on szczęśliwy dla nas wszystkichsmile i że posypią się nowe
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
(*) powodzenie żecze wszystkimsmile))
Obserwuj wątek
    • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 05.04.06, 22:29
      skarby wy moje, a co wy już śpicie? smile ja to mam szczęściesmile jak wkońcu mam
      wolną chwikle i moge z wami troszke poplotkować to was nie ma. szkodauncertain no
      ale to nic. w takim razie idę się popławić troszke w wannie, ogolić nogi i
      wszystko co jest do wygoleniawink hi,hi,hismile)) no co? przecież musze się
      przygotować do jutrzejszej wizytysmile)))) a jutro przed wyjazdem do kliniki
      tylko szybki prysznic i jazdawink buziaczkismile ja już uciekam do łazienkismile
      trzymajcie jutro za mnie kciukismile do poklikania jutrobig_grin pa,pa,pa.
      • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 05.04.06, 22:32
        aaaa jeszcze jedno. kasiu jak tam twoje wyniki cytologi? napisz choć pare
        słów. oleńko a tobie życze wesołych świątsmile)) tylko nie obrzeraj się u
        mamuleńki swojej za dużo! smile))
        • olka9917 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 05.04.06, 23:10
          Hej najpierw zuce Wam tu wiruskami fasolkowymiwink
          ********************************************************************************
          ********************************************************************************
          **
        • olka9917 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 05.04.06, 23:20
          Sloneczko bede trzymac jutro kciukiwinkI za wszystkie starajace.Juz sie umylam i
          niemoge sie od netu oderwacwinkAle i tak spac mi sie niechce.Ale w Polsce zawsze
          codze spac wczesniej jak wszyscy tam u mnie w domku,i wstaje wczesniej.Tak do
          23:00 siedzmy.Ja wsowam bagietke cebulowawinkSloneczko ja tez bede ogladac
          polskie seriale razem z TobawinkJa tez taki maniak serialowy
          jestemwink)))))))))))))))))))))))))))))Dobra juz spadam.Dobranoc pa pa
          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 00:15
            oleńkosmile)) ciesze się bardzo że będziesz oglądać ze mną serialesmile)) ja to
            jestem straszny telewizorniksmile)) tylko szkoda że twoja mama nie ma netuuncertain ale
            masz fajowo-jutro już będziesz w domku w polsce i napewno wszyscy będą ci
            dogadzać cio? smile SUPEROWO! smile KOŻYSTAJ Z TEGO OLEŃKO ILE MOŻESZwink
    • anie5 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 07:56
      witam na nowym watkusmile
      zaraz jade do pracy - dzis mam ciezki dzien - najbardziej nie lubie
      poniedzialkow i czwartkow...ale co tam - u mnie sloneczko swieci i jakos
      pozytywnie nastawia.
      Milego dnia!!!
      • kattrin1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 08:09
        czesc kobietki...

a wiec... no cóz nie jest tak jak myslalam...nie jest bardzo zle ale tez nie
        jest dobrze, tzn. gr II niestety... choc dobrze wiem ze to dobra grupa, ale
        przypladało sie jakies swinstwo, które trzeba zaleczyc. takze troszke jestem
        podłamana bo u mnie wszystko jest nie tak jak potrzeba.

Ale co tam, przelecze i mam powtórzyc cytke wiec mam nadzieje ze bedzie znowu
        I...

a zmieniając pasudny temat, dzis jade na pierwszy zastrzyk...jacie ale jestem
        napalona....

a dziewczynki co u Was??? Słoneczka Wam przesyłam...
        • jolanta8 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 10:20
          witam na nowym wątku....

a co grupy ksiu ja zawsze mam II gr i co bym nie robiła i dbała o pipunie bede
          miec II wiec to nie takie straszne to dobra grupa-jak pisałas

no to pierwszy zastrzyk w dupę! cieszę się~~~~~~~~
          • goko1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 14:04
            Witajcie i ja melduję się na nowym wątku.

jolanta8 napisała:

>
            > a co grupy ksiu ja zawsze mam II gr i co bym nie robiła i dbała o pipunie
            bede
            > miec II wiec to nie takie straszne to dobra grupa-jak pisałas
            >

potwierdzam ja też mam II grupę i jest OK.

No chyba, że masz właśnie jakiś problem, np. stan zapalny czy coś innego to
            może być problemem, ale II grupa to dobry wynik!
        • olka9917 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 10:25
          Hej jeszcze jestem w domu,juz jestem wyszykowana i za 20min.wyjezdzam.Jeszcze
          musze cos zjesc bo zoladek sie upominawinkKattrin podleczysz sie i bedzie ok.Ja
          nielubie zastrzykow,ale ja zreszta i na widok lekarza przerazona jestemwinkI jak
          zwykle cisnienie mam wysokie,ale ja juz taki bojek jestemwinkMoze kiedys z tego
          wyrosne.Mam tylko nadzieje ze cieplo bedzie,ale na wszelki wypadek wzielam pare
          grubszych zeczy.Jeszcze ide zrobic obchod po domu czy wszystko
          wylaczylam.Milego dnia dziewczyny.Do poklikania za pare dni pa pa
          • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 12:36
            Hej hej!!!

Trochę mnie nie było, ale pisiam już... nie o sobie, bo nico nowego, ale do Was
            naklikam smile

Emaniu, laseczka z Ciebie, nawet bez twarzy... ale suknia pikna, złota, no cudo
            poprostu...
            życzę, by szybko się sprzedała,,, ja tam bym się w nią nie wbiła bo big-baba z
            jeszcze większym big-cycem jestem sad hihih
            Obyś wyleczyła grzybka i mogła skutecznie z mężem zadziałać!!! No przyłóżcie się
            do tego szprycowania prochami, szkoda się ciągle męczyć z pipką...

Kattrin... no nie jest źle z tą cytką, kochana, Ty perfekcjonistka jesteś, jak
            ja, ale nie zawsze jest na maxa!!! Trzeba pogodzić się z tym co jest i szukac
            pozytywów, z czym podobnie jak ja nie masz problemów, bo juz się z kłucia doopki
            cieszysz, więc jest gicio wink Zresztą swoje tam wiemy smile nie malutka???

Mariola, no z Ciebie to się obśmiałam jak norka!!! Leniuszku Ty jeden, tego nie,
            tamtego nie,,, hihihih
            taka jesteś słodka... wiem, że to dlatego, że ta zima tak Cię męczy smile Ale jak
            tylko wiosna na całego zawita, to power power, nikt cię nie zatrzyma wink
            a teraz leniuchuj i dbaj o siebie bo takie prawo babeczek z brzuszkami...
            ja też czasem leniuchuję, bo też mam brzuszek-oponkę, tylko bez fasolki, ale co
            tam!!!

Anie, dużo sił do pracy, Ty takie żywe złoto, ale uważaj na siebie...czwartek
            już prawie się kończy a weekend za pasem, więc będzie luźniej...

Goko! do naszej wizyty już tylko tydzień, ja już tak odliczam dni!!!
            Hoduj bobaska, żeby Ci slicznie pomachał na USG i tez nie przemęczaj się w pracy wink

A Daniczek? Co u Ciebie? Kiedy będziecie w Polsce? Jeszcze przed Świętami?
            Mam nadzieję, że @ polazła w siną dal!!!

Patrzcie jak to każdy tak w swoją stronę, ze swoimi sprawami po świecie się tuła...

Ola, spóźnione, ale również ode mnie życzenia Wielkanocne... spokojnych Świat
            dla Ciebie i całej Twojej rodziny!!!

No i Słoneczko! Dawaj wieści, co u lekarza? Jak USG, kiedy IUI??? Już tupię
            nogami co Ci powiedział!!!
            Pisz szybciochem...

Eryczko, dziękuję za objaśnienie kwestii finansowych sad
            Niestety tak właśnie liczyłam z cennika i nie damy rady za szybko wystartować sad
            Ale w Białymstoku w klinice jest ponoć taniej, więc chyba jednak tam...
            prywatnie większy luksus ale i kasa... no nas nie stać...
            Jednak za Was całymi siłami trzymam kciuki!
            Żeby to się powiodło za pierwszym razem, naprawdę bardzo bym chciała...
            Trzymajcie się Eryczko! Tobie i mężowi dużo sił życzę!!! i dobrej ręki lekarza i
            laborantów!!! No niech się stanie!!!!!!!!!!! (*)
            smile

Pozdrawiam Was wszystkie!
            Jutro wyjeżdżam do Poznania na zjazd wszystkich oddziałów z całęj Polski, koopa
            luda będzie, spotkam starych znajomych i się najem i napiję duuuużo i wrócę w
            sobotę smile))

Wypiję Wasze i swoje zdrowie!!! Miłego weekendu laseczki, papa!
            • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 20:15
              Meldowanko smile

No Bea jak już napisze to do każdego kilka miłych słów szepnie smile fajosko!!!
              mam nadzieje że humorek dobry a za tydzień świetne nowiny będą!!!!!!!!!!!!!
              A co do cyców to mnie Bozia ominęła jak duuże rozdawali choć teraz jak mi się
              przytyło to troche nabrały krągłości i misiek zaśliniony lata hi hi

Słoneczko a co tam u ciebie jak USG??? niedziela aktualna????

U mnie cyto zawsze jak u dziewicy I grupa smile choć często mi się tam coś marze i
              ślimaczy jak teraz!!!! to już chyba takie uwarunkowania genetyczne także katrin
              nie bój nic!!!!!!

Tak pozatym to czuje @@@@@ już w powietrzu.... jest blisko... jutro mnie
              dopadnie, ale cieszę się bo chce wziążć te prochy na grzyba i skończyć z nim
              raz na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 20:17
                A mariolka czemu się nie melduje?????????????
                • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 20:19
                  Qrcze goko u ciebie to już niedługo połowinki będą!!!!!!!!!!!!!!!! ja cie jak
                  to zleciało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to za tydzień zobaczysz co tam dzidziuś chowa
                  między nóżkami?!!!!!!!!!!! fajosko
                  • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 22:08
                    witam was moje kochane kobiety. ja niedawno wróciłam od mojego ginka i powiem
                    wam że jestem ZAŁAMANA! sad(((((((((((((((((((((((((( :"-((((((((((((( już nie
                    mam siły płakać. wyobrazcie sobie że zrobili mi usg no i lewy jajnik piękny (4
                    jajeczka dominujące) ale za to prawy jajnik-TRAGEDJA! okazało się że na prawym
                    jajniku mam jakiegoś guza o średnicy 7cm. SZOK!!! sad(((( podobno go chowałam
                    jakieś 7 lat i nikt go wcześniej nie wykrył a przecież miałam wcześniej już
                    nieraz robione usg tylko że w moim mieście nie w tej klinice do której teraz
                    jeżdzesad zobaczcie dziewczyny jak ci lekarze są nie douczeni, myśle że nie
                    potrafią czytać tego usg, no i może jeszcze do tego sprzęt mają do dupy. NIE
                    WIEM! sad teraz sprawa wygląda tak: ten cykl jest już stracony i teraz mam
                    czekać na @ i przyjechać do profesora w 1 lub w 2 dc, no i do szpitala na
                    tydzień. mają mi do świństwo usówać laparoskopemsad BOJĘ SIĘsad kurcze,
                    zobaczcie jak to jest nic nie można sobie do końca w życiu zaplanować.
                    pochlastać się można:'-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                    • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 22:11
                      oczy mam całe spuchnięte od płaczu. ledwo widze literki na laptopieuncertain dzisiaj
                      rano byliśmy jeszcze oglądać projekt naszej kuchni. będzie śliczna ale
                      wyliczyli nam że będzie kosztowała ok.9tysięcy.
                      • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 22:17
                        a ch, no i jeszcze jedno: po zabiegu znowu miesiąc mam stracony ze starankami.
                        no i tak sobie teraz wyliczyłam że jeśli będę dostawała @ regularnie i jak
                        wszystko pójdzie ok. to pierwszą inseminacje będę miała dopiero ok.2 maja.
                        KURCZE JESZCZE 2 MIESIĄCE! sad
                        • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 22:23
                          myślałam że założony przezemnie nowy wątek przyniesie mi szczęście przed
                          inseminacją, że w końcu zajde w wymażoną (*). a tu wręcz przeciwnie PECHsad
                          więcej razy wątków już nie zaczynamwink wiem że teraz bredze ale tak tylko
                          sobie piepsze. przepraszam was że tak wam smucesad ALE MUSZE SIĘ WAM WYŻALIĆ I
                          WYPŁAKAĆ:"-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 22:29
                            widzisz kasieńko, jak nam ładnie wyszły nasze inseminacje? poprostu ślicznie,
                            nie ma co!!!
                            • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 22:35
                              kochane moje kobietki, ja idę lulu. jestem bardzo zmęczona. ten dzisiejszy
                              dzień mnie wykończył. za dużo wrażeń jak dla mnie na jeden dzień. dobranoc moje
                              skarby kochane. życze wam spokojnej nocy i kolorowych snów. dobranocsmile do
                              poklikania jutro rano. pa,pa.
                              • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 06.04.06, 22:39
                                dziewczyny, ja musze jeszcze troche poczekać na moje marzenie(*) ale za was
                                wszystkie trzymam mocno kciukismile wierze że wam się w końcu uda (*)(*)(*)(*)(*)
                                (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)POWODZENIA! smile
                    • kattrin1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 07:51
                      Sloneczko moje kochane, a skąd wiesz ze ten cykl juz stracony??? Jak masz
                      piekne 4 jajeczka??
                      Czy lekarz zabronił Ci sie starac???

A co do dwóch miesiecy, kochana ja po operacji mialam zakaz przytulania samego
                      przez 2 miesiace a staran ok 6 miesiecy!!!!

Moja droga dwa miesiace zleca bardzo szybko szczególnie z nami i zobaczysz
                      Twoja IUI przyniesie Ci Twoje najpiekniejsze na swiece słoneczko!!!!!!!!!!!!!!

A pomysl sobie teraz tak, jak dobrze ze to sie teraz stało, bo bede mogła
                      pieknie przygotowac mojemu maleństwu pokoik w brzuszku na całe 9 miesiecy, a
                      nie byc potem w ciazy miala jakies problemy z tym guzem.

Słoneczko nosek do góry kochana, bedzie dobrze, laparo szybko minie i zobaczysz
                      nawet sie nie obejrzysz a znowu bedziesz miec 4 jajeczka dominujace i IUI i
                      piekne II kreseczki na ciazowym!!!!

Co do mojej cytki ... kochane ja od ponad dwóch lat jestesm osoba specjalnej
                      troski w tej sprawie, i choc wiem ze II jest bardzo dobra, to dla mnie niestety
                      ta infekcja nie za bardzo...
                      ale juz bede ja leczyc potem podejde drugi raz i musi juz wrócic I gr., pewnie
                      znowu bede sie strachac ale ten typ tak ma....

wiec prosze nie gniewajcie sie na mnie.... ale hihihihi czasem w akurat w tej
                      sprawie troche popanikuje smile)
                      • anie5 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 08:02
                        Sloneczko, nie placz juz prosze, przytulmy Cie mocno .... tak jak mowi Kattrin,
                        przygotujesz pokoik czysciutko dla malenstwa. Ten miesiac zleci szybko, bo
                        dobrze przeczytalam okolo 2 maja? ja mam wizyte 2 maja, wiec moze razem jakos
                        nam zleci. Buziaki!!!
                        • danik1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 09:40
                          Witajcie dziewczynki!!!
                          Ja dzisiaj wyjezdzam do Polski jak maz wroci z pracy. Bea pytalas sie o to,
                          wiec szybciutko Ci odpisuje. smile @ juz sobie na szczescie poszla, wiec mam
                          spokoj. Po weekendzie sie odezwe i Wam napisze czy w najblizszym czasie bede do
                          Was klikala nadal z Danii czy moze z Polski. Moje plany na (*) przesunely sie
                          w czasie i nie mam na chwile obecna zadnych planow w tej sprawie, no chyba, ze
                          dzidzia sama sie zjawi. Dlatego zyje teraz Waszymi fasolkami i starankami
                          dziewczynek. Goko ja tez patrzylam ostatnio na Twoj wykres i rzeczywiscie ten
                          czas leci. Widac to bardzo dokladnie na Twoim suwaczku.
                          Ola juz jestes u mamy, ale zycze Ci Wesolych Swiat i duzo zdrowka dla Ciebie i
                          Twojej dzidzi!!!
                          Sloneczko bardzo mnie zasmucila Twoja informacja, ale powiedz mi slonko co to
                          za guz??? Czy to moze byc torbiel??? Jezeli tak to ja Ci powiem, ze mialam 10-
                          cio centymetrowa i zaszlam w ciaze o ktorej nie wiedzialam. Mialam operacje
                          bedac w 3 tygodniu ciazy a 4 tygodnie po operacji zaczelam wymiotowac i wtedy
                          dowiedzialam sie, ze zamiast czarnego scenariusza oczekiwania na pozwolenie na
                          staranka mialam w brzuszku juz swojego szkraba. Dopytaj sie lekarza co to jest,
                          a moze juz wiesz i moze nie trac tego cyklu. Jezeli to jest torbiel to wlasnie
                          duzo lekazry zaleca ciaze bo wtedy czesto torbiele sie wchlaniaja. Sloneczko
                          nie wiem kiedy tu zajrzysz. Moze juz mnie wtedy nie bedzie bo juz szykuje sie
                          do wyjazdu, wiec jak sie nie spotkamy to w poniedzialek albo jeszcze w
                          niedziele tutaj zajrze. A tymczasem inne dziewczynki Cie pociesza bo pamietaj
                          nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Buziaki i przytulam Cie mocno.

Dziewczynki pozdrowionka dla wszystkich. Jeszcze bede tu zagladala dopoki nie
                          wyjedziemy a pozniej dopiero po weekendzie, tak wiec zycze Wam wszystkim
                          slonecznej pogodny na najblizsze dni i buziaki dla Was.
                          • kattrin1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 11:27
                            Daniczku kochana miłej podrózy i czekam na Ciebie z wiesciami smile)
                            • jolanta8 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 11:52
                              ~~~~~~kasiu~~~~~~

pisz słonko~~ jak po wczorajszym zastrzyku w dupsko~~~~
                              • kattrin1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 11:59
                                Jolus kochana nie w dupsko tylko w brzuchol smile
                                jestem dumna i blada bom sama sobie robiła smile Teraz w zaciszu domowym bede sie
                                szprycowac w brzuch, teraz mam 1 dziurke a beda 4 hihii smile)

Juz daja czadu jajniczki wiec jestem zachwycona smile
                          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 13:39
                            daniczku kochany, dziękuję ci bardzo za pocieszenie. ja też staram się sobie
                            tłumaczyć że będzie dobrze. ale spadła na mnie ta wiadomość jak grom z jasnego
                            nieba! sad a ten guz nazywa się tetratoma. podobno to jest guz który tworzy się
                            u kobiet jak mają 13 lub 14 lat. tylko pózniej jest kwestja jego wykrycia. ja
                            podobno mogłam go chodować nawet przez 7 lat albo i dużej. to jest podobno
                            jakieś takie dziadostwo że w tym guzie mogą być w śrobku jakieś włosy. brrrrr
                            brzmi to okropnie. i skąd do cholery jakieś włosy na jajniku? !!!!! nie mam
                            zielonego pojęcia ale chce się tego pozbyć jak najszybciej. trudno jakoś będę
                            musiała przeżyć tą laparoskopie. tylko mam nadzieję że się obudze z narkozy.
                            takie głupie myśli mi po głowie chodzą że szok!
                        • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 13:28
                          aniu kochanie ty moje. bardzo ci dziękuję za słowa otuchy-co ja bym bez was
                          zrobiła? a co do iui to najszybciej będę mogła zrobić 2 czerwa ale to jak
                          wszystko pójdzie dobrze-ZOBACZYMY JAK TO BĘDZIE. strasznie się bojęsad teraz
                          czekam na @ no ijak najszybiej niech mi to ŚWIŃSTWO USÓWAJĄ! sad
                      • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 13:24
                        witam was wszystkie dziewczynysmile i wszystkim wam dziękuję za słowa otuchy-
                        JESTEŚCIE KOCHANE!!! smile kasiu, ten cykl jest stracony dlatego że mój gin
                        zabronił nam się teraz starać bo podobno byłaby bardzo duża szansa na ciąże, no
                        i niby cel byłby osiągnięty ale wtedy pod wpływem chormonów ten guz mugłby
                        zacząć szybko rosnąć i by mi go musieli usówać w trakcie trwania ciąży co by
                        było bardzo niebezpieczne zarówno dla mnie jak i dla dzidzisad więc sama
                        widzisz skarbie że cykl jest stracony. zresztą nie chce robić nic na siłe skoro
                        mogłyby być z tego kłopoty. a powiedz mi kasieńko jaką ty miałaś robioną
                        operacje?
                        • kattrin1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 13:41
                          aha, no przykro mi ze macie zakaz staranek, ale 2 miesiace zleca szybko bardzo
                          i jak zaczniecie tak w pierwszym cyklu pach pach i dzidzia smile
                          Ja mialam amputowana szyjke macicy.
                          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 13:47
                            o kurcze kasiu! to też było z tobą nie za wesołosad współczuje ci bardzo ale
                            super że masz już to dawno za sobąsmile teraz już rozumiem dlaczego się boisz
                            wyniku cytologi.
                            • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 19:18
                              Hejka
                              Słoneczko smutne wieści sad ale jak to u nas bywa po smutnych wieściach
                              następują długie chwile radści!!!!! życzę ci żeby ten okres szybko zleciał a
                              upragnione małe słoneczko pojawi się lada moment!

Mariolka a co z tobą??? teraz ja się martwie!!!

Katrin widze że ty też w życiu sporo przeszłaś sad Miejmy nadzieje że przed nami
                              to już same dobre rzeczy. A kiedy przytulaki zaczynasz?? bedziesz podglądać w
                              tym cyklu jajeczka????

Daniczku baw się dobrze w Polsce!!!!!

• emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 09:28
                                Hejka
                                Pewnie jeszcze śpicie??? ja jakoś nie mogę! od rana się nakręciłam bo o 6:30
                                zmierzyłam tempke i zamiast spaść wzrosła do 36,9???????????? Może ta owulka mi
                                się przesunęła bo jak nie to @ powinna przyjść wczoraj lub dziś??????????????
                                od tygodnia napiernicza mnie brzuch @-powo teraz też i mam kremowe raz żółte
                                plamienia. Żółte to pewnie związane z tym grzybem a od 2 dni kremowe czyli
                                jakby @ się zbliżała no ale ta tempka mnie intryguje????!!!!!!!!!! sama nie
                                wiem??? kuiłam już leki na grzyba i tylko czekam na @ a tu taka niespodzianka.
                                2 dni temu robiłam test tylko owulacyjny bo ciążowego nie mam i tylko jedna
                                krecha no ale to test owu a nie tc???? chyba jak misiek się obódzi to wyśle go
                                po teściora jeśli oczywiście nic do tego czasu się nie zmieni
                                A wy co myślicie o tym wszystkim??? zaraz wam wkleje mój wykres
                                • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 09:30
                                  Wklejam wykresik
                                  Użytkownik - emania
                                  hasło- ciapulka
                                  www.nmpr.bfe.pl/
                                  • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 09:56
                                    Dodam jeszcze że przytulaki były tylko w 12 i 13dc i test owu pozytywny też w
                                    tych dniach?????????????
                                    • mariolka55 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 10:27
                                      ciapulkasmile))))))))) rób szybko tesciora!!!!!!! tempka ładna,myslałam po temp.ze
                                      ow. była 12-13 ,ale skoro test miałas wtedy pozyt. to znaczy ze była pózniej,bo
                                      w dniu ow. test juz nie wychodzi pozytywnie,ale ja jeszcze nie mam
                                      doswiadczenia w temp. bo mierzyłam tylko jeden cykl (ten szczesliwysmile) u mnie
                                      były w owocnym cyklu tak samo przytulaki 12 wiecz. i 13 pod wieczórsmile))))) rób
                                      szybko ten test i pisz ,bo wiesz ze ja ci wrózyłam ten cykl owocny,ciekawe czy
                                      moge byc wrózkasmile))))))
                                      • mariolka55 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 10:31
                                        potem was dziewczyny doczytam,bo miałam ostatnie dwa dni smutne i prawie nie
                                        właczałam komp.sad((((((((( tzn. u mnie wszystko gra i nawet mi juz przeszły te
                                        dolegliwosci ,to był chyba stan zapalny pipki bo po tych globulkach mi
                                        przeszło,ale pamietacie kiedys wam pisałam o tesciowej ze robi badania i
                                        niestety w czwartek przyszły wyniki nie za dobre sad((((((((((((((((((((((((((((
                                        • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 11:17
                                          Mariolka
                                          Mi testy owu wychodzą w dniu owulacji a nawet po smile Jeśli test wyszedł mi
                                          pozytywny w 12dc rano to owulka powinna być za 24-36 godz więc w 13dc też był
                                          super pozytywny a w 14dc już nie robiłam bo mnie ten grzyb wkórzał. Sama nie
                                          wiem troche się nakręciłam ale misiek jeszcze śpi bo pracował w nocy obódzę go
                                          o 12. Misiek ma na dziś zadanie umyć okna w całym domu więc niech chłop
                                          odpocznie no i jeszcze jak mu powiem żeby poszedł po teściora to biedny zawału
                                          dostanie. Dam znać jakby co smile
                                          • mariolka55 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 13:38
                                            mam pieprzonego wirusa w kompie!!! wiec nie wiem czy potem wejde,znowu bedzie
                                            trzeba przeinstalowywac windowsa siet!!

Ja tez piore firanki i sprzatam przedswiateczniesmile a mój "misiek" tez ma mi
                                            umyc okna,ale dopiero wieczorem bedziesad Emania pisz jak zrobisz test,ale ja
                                            czesto w tym cyklu patrzyłam na twój wykres,bo cos przeczuwałam ze kolej na
                                            ciebiesmile obym była wrózkasmile))))))))))))))))))))))
                                            • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 14:36
                                              Qrcze dziewczyny sama nie wiem myślałam że jak zrobie test to odpowiedż będzie
                                              jednoznaczna TAK!!! lub NIE!!!! a teraz nie wiem obyś mariolka była niezłą
                                              wróżką smile zrobiłam zdjęcie testu i zaraz wam prześle to ocenicie same. My z
                                              miśkiem dostrzegamy tam cień kreski ale czemu aż taki słaby??????? mariolka
                                              tobie chyba wychodziły ledwo widoczne??? nie pamiętam, a może Oli??????? w dniu
                                              a nawet dzień po spodziewanej @ to już powinien być konkret a teraz to nawet
                                              nie wiemy z miśkiem czy się cieszyć... narazie luz!!!!!!!!! misiek myje okna a
                                              ja nie wiem co ze sobą zrobić pewnie wieczorem powtórzymy test i jutro rano z
                                              porannego moczydła... trzymajcie kciukasy bo coś się dzieje !!! oby same
                                              dobre!!!!
                                              • goko1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 15:27
                                                emania jest kreska słaba ale jest, jak fajnie smile
                                                • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 15:31
                                                  Część goko smile
                                                  mówisz że też ją widzisz smile tylko czemu taka słaba?????? ja chce mocną!!!!!boje
                                                  się cieszyć
                                                  • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 15:41
                                                    Co chwile sprawdzam czy @@@ nie przylazła, myślałam że luz ale jednak już się
                                                    nakręciłam że może coś z tego będzie!!! znów bym miała termin na grudzień tylko
                                                    tydzień później????? oj po moich przejściach brak mi beztroski takiej jak było
                                                    w pierwszej ciąży!!!!! zrobie jeszcze teściora wieczorem i dam Wam znać. Teraz
                                                    robiłam Quicka a wy jaki polecacie????????
                                • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 19:25
                                  ja też dzisiaj się kręciłam w nocy i wogóle nie mogłam spać no i do tego
                                  wszystkiego już o godz.07 rano już byłam na nogach. ja myslałam że to przez to
                                  moje wczorajsze pijaństwo ale moja siostra mówi że dzisiaj w nocy też nie mogła
                                  spać a to podobno przez to że dzisiaj w nocy była pełnia i to dlategosmile no
                                  nie wiem? ale może coś w tym jest? smile
                                • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 19:26
                                  emaniuś, to ty skarbie może w (*) jesteś? big_grin ale by było suuuuuper!!! smile))
                                  • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 19:49
                                    Wysłałam Wam to zdjęcie teściora.............???
                                    Teraz robiłam jakiś inny i też to samo wyszło czyli ledwo widoczna kreska a
                                    może nawet mniej!!!!!! ja się chyba na serce wykończe z tymi testami...
                                    najpierw nic tylko jedna i dopiero w 3 minucie cos widać pod światło!!! no nic
                                    jutro zrobie z porannego moczu to powinno być lepiej OBY !!!!!!!!!!!!!!!

Anie prześlicznie wyglądasz smile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 19:51
                                      słonko tobie też na meila gazetowego wysłałam mój test
                                      napisz co o nim sądzisz?????????????????
                                      • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 20:11
                                        emaniuś ja nie mam meilasad ja już kiedyś wam pisałam że kompletny głąb jest ze
                                        mnie jeśli chodzi o komputer. wiem że wtych czasach to wstyd nie umieć się
                                        posługiwać komputerem ale takie są fakty-ŚLIMOK JEST ZE MNIE I TYLE! smile więc
                                        sama widzisz skarbie że nic z tego-chociaż bym bardzo chciała to nie mogę
                                        zobaczyć twojego testu ale moim zdaniem jeśli ci wyszła nawet bardzo,bardzo
                                        blada kreska to jesteś w ciąży(*) smile)) tymbardziej że na drugim tc znowu
                                        widziałaś bladą kreskesmile MOIM ZDANIEM SKARBIE JUŻ MOŻECIE ZACZĄĆ ŚWIĘTOWAĆ(*)
                                        (*)(*)(*)(*) smile)) MOJE GRATULACJE! smile
                              • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 19:20
                                witam was wszystkie dziewczynkismile emaniuś,tobie również dziękuję za słowa
                                otuchysmile wszystkie jesteście bardzo kochanesmile ja wczoraj byłam na plotkach u
                                mojej przyjaciółki no i troszke sobie popiłyśmy wineczkawink no i w związku z
                                tym dzisiaj troche zdychałam, dopiero teraz się troche lepiej czujewink ale co
                                tam! raz na jakiś czas to możnasmile)) przynajmniej się jej troche wygadałam.
                                teraz jest mi troszke lżej na sercusmile i staram się myśleć optymistycznie.
                                szybko niech przychodzi @ i odrazu do szpitala i szybcioram niech mi wycinają
                                to cholerstwosmile
                        • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 07.04.06, 13:45
                          dziewczynki kochanesmile ja już musze zmykać do pracy bo dochodzi godz.14. wejde
                          do was jutro rano bo dzisiaj wieczorem jestem umówiona na ploty z moją
                          przyjaciółką-coś czuje że się ochlam jak świniawink ale co mi tam. mam dzisiaj
                          ochote odreagowaćsmile życze wam milutkiego dniasmile)))) pa,pa,pa. do poklikania
                          jutro. daniczku życze ci przyjemnej podróżysmile jedzcie ostrożniesmile
    • anie5 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 16:48
      Emania - wyslij mi zdjecie testu - tez chce twoja kreseczke smile
      zobaczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • anie5 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 17:18
      Przeslalam Wam na poczte zdjecie z ostatniego wtorku - to byl dokladnie 16
      tydzien skonczony smile no troszke zaczyna byc widac brzuch???
      • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 19:45
        emaniuś, pisz kochanie szybko czy robiłaś już wieczorkiem tc? czy może będziesz
        robić powtórke jutro rano? kurcze! smile)) ale fajowo! smile)))) coś czuje że
        emania lada moment dołączy do ciężaróweczek(*) SUPER! smile bo przecież jak
        wychodzi nawet blada kreska na teście ciążowym to oznacze wynik pozytywnysmile))
        cholercia! umieram z ciekawości co ci wyjdzie na tc wieczoram albo jutro
        rano? smile)) ale napewno będzie dobrzesmile
        • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 19:54
          tak biegam po tych kanałach w tv ale nic ciekawego nie mauncertain
          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 19:57
            emania, pisz szybciorem co tam u ciebie! smile)) już nie mogę się doczekać
            wspaniałych wieści o spełnieniu twojego mażenia(*) smile))))
            • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 20:08
              słoneczko nie czytasz moich postów smile napisałam wyżej jak mi wyszedł wieczorny
              test i wysłałam ci na meila zdjęcie testu rannego
              • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 20:12
                czytam skarbie, czytam tylko tak na wyrywkismile
                • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 20:27
                  Sloneczko zaraz ci wszystko wyjaśniam
                  Na górze na pasku masz coś takiego jak Blogi Czat Poczta i wchodzisz w
                  poczte jeśli nie jesteś zalogowana to musisz się zalogować tak jak to robisz
                  przy pisaniu postów i już jesteś w swojej poczcie z której możesz wysyłać meile
                  i odbierać. Każda z nas ma swoj adres meilowy ja np mam emania29@gazeta.pl a ty
                  masz sloneczko271@gazeta.pl i tak każda z nas. Jeśli chcesz wysłać do kogoś
                  meila to musisz być w swojej poczcie i kliknąć na NAPISZ w okienku (do)
                  wpisujesz adres meilowy do kogo chcesz wysłać a na dole w najwiekszym kwadracie
                  piszesz sobie następnie klkasz na wyślij
                  poćwicz troszke a niedługo będiesz wymiatać że cho cho
                  • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 20:29
                    a jeśli chcesz odebrać meila np ode mnie to wchodzisz w poczte i twoją skrzynkę
                    i tam masz meile które dostałaś i otwierasz
                    nic prostrzego poradzisz sobie
                    czekam na opinie o teście smile będe wiedziała czy ci się udało hi hi
                    • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 20:33
                      Jakby były jakieś problemy to pytaj śmiało my tu ci pomożemy w każdej
                      sprawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • anie5 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 01:40
                        Emanoa- wyraznie widac ta kreske!!!!!! jejkus - przeciez tak od niczego sie nie
                        zrobila - juz zaczynam sie cieszyc smile
                        • mariolka55 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 08:33
                          czescsmile wirus pokonany!!!!
                          Słoneczko bardzo mi przykro z powodu tego cholernego guza(teraz doczytałam)
                          dziwne ze on taki wielki był i nikt go wczesniej nie wykrył! ale nie martw sie
                          wszystko sie ułozy tylko znów musisz sie uzbroic w cierpliwosc!

Emania jakie ty masz watpliwosci babo???????? gratulacje!!!gdybys widziała mój
                          pierwszy test w 12 dposmile to prawie nic nie było widac,dopiero musiałam ustawiac
                          pod odpowiednim kontem pod swiatło!!! a juz wiedziałam ze to jest to!!! w ta
                          strone sie testy nie myla!!! a w dniu @ miałam taka blada jak ty!!!
                          Hurra jestem jakims jasnowidzemsmile)))))))) bo mówiłam ci ze ten cykl bedzie
                          owocny,ochrzaniłam cie za te twoje checi do badan i mówiłam ze bedziesz miec
                          tak samo term. na grudzien!!!!!!! no to nam sie powieksza gronosmile)))
                          dziewczyny której cos przepowiedziec?????smile)))))
                          Musisz teraz dbac o siebie skarbie,ale to dopiero chyba pózniej nie??? i nici z
                          chorwacji cosmile

Anie malutki ten brzusio jeszcze,ładnie wyszłas na tych zdjeciach,jestes wogule
                          niepodobna do tego pierwszego zdjecia co nam posyłałassmile
                          • anie5 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 09:00
                            emania, jak po porannym tescie? ale sie ciesze....no to kto bedzie do pary z
                            Emania? do tej pory byly pary.....
                            a co do mojego zdjecia...mowicie niepodobna? tamta zdjecie robilam w ostatnie
                            wakacje, inna fryzura i lato...teraz to to tak z biegu, wlosy nijakie i
                            ulizane - a do tego sama sobie robilam to zdjecie smile
                            Mariolka i Olka - a wy juz macie brzuszki?
                            • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 12:07
                              Hejka smile
                              Dziś teścior poranny podobny do wczorajszego (może ciut ciut ciut ciemniejszy)
                              ale jak mówicie że coś widać i że mam się cieszyć no to fajnie!!!!!! po tym co
                              przeszliśmy z miśkiem widze że jest zupełnie inaczej i to zostaje w naszej
                              podświadomości... ta niepewność, lęk, strach przed radością żeby póżniej tak
                              nie bolało... chyba nie da się tak wyluzować. Pamiętam jak rok temu zobaczyłam
                              dwie kreski na teście to wiedziałam że jestem w ciązy i będe miała dziecko,
                              pamiętam te niesamowicie radosne, szkliste oczy miśka jak do mnie przybiegł z
                              kwiatami to było niesamowite... teraz jest zupelnie inaczej. Patrzyliśmy na ten
                              test i sami nie wiemy co myśleć zostaje margines błędu.... czekamy... tylko
                              mojej mamie powiedzialiśmy (rok temu wszyscy już wiedziali)

No dobra pomarudziłam a teraz nieśmiało komu potrzeba przesyłam narazie
                              niewielkie 3 fluidki ``` i obiecuję że jak będe już pewna to będe ich wysyłać i
                              wysyłać smile
                              • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 12:12
                                No słoneczko zuch dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                Dostałam od ciebie meila a nawet 2 smile
                                • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 20:15
                                  witam was wszystkie dziewczynysmile wczoraj nie mogłam do was zajrzeć bo miałam
                                  baaaaaaaaaaardzo dużo spraw do załatwieniasmile ale dzisiaj już nie odpuszczewink
                                  czytam was szybciorem i zaraz będę z wami rozmawiaćsmile emaniuś, to dzięki
                                  tobie mi się udało z tym meilemsmile)) jeszcze raz ci skarbie dziękuję że mnie
                                  tego nauczyłaśsmile)) dziękibig_grin
                          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 21:14
                            witam was wszystkie dziewczynkismile marioluś dziękuję ci bardzo za słowa
                            pocieszeniasmile jasteś kochanasmile zresztą wszystkie jesteście bardzo kochanesmile
                            powiem ci że na dzień dzisiejszy to już sobie to jakoś przetłumaczyłam. teraz
                            jak najszybciej chce dostać @ i szybciorem do szpitalasmile tylko że ja taki
                            straszny niecierpliwus jestem że szok! wszystko bym chciała odrazu smile no ale
                            tak jak mówisz: musze się uzbroić w cierpliwośćsmile
                          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 21:16
                            marioluś, ty to normalnie wróżka jesteśsmile))))))) hi,hi,hi. teraz prosze o
                            przepowiednie dla mniewink
                  • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 22:46
                    emaniuśsmile jesteś naprawde kochana! smile dzięki za podszkolenie i uświadomienie
                    mniesmile))))))))) wiesz co ja to naprawde jestem ślimok, nawet nie wiedziałam że
                    mam swój adres meilowysmile))))))))) zaraz sprubuje zrobić tak jak mi napisałaś:-
                    )
                    • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 23:17
                      emaniuś, dostałaś odemnie wiadomość??? bo ci wysłałam tak jak mnie uczyłaśsmile
                      • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 23:20
                        ale emania, MOIM ZDANIEM JESTEŚ W CIĄŻY NA 100000% smile)))))))) widać to gołym
                        okiem na teściesmile)))))))) suuuuuuuuppperrrrrrrrrr!!! smile))))))))) nasza
                        emania jest już na drugiej stronie-z ciężaróweczkami(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
                        (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*). smile))))))))))))))))))))
                        • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 23:23
                          emania, a powiedz mi jeszcze jedno: jak długo wy się staraliście o dziecko?
                          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 23:25
                            emania, ale prezęt na zająca to dostaliście od konkretnysmile)) lepszego chyba
                            nie mogłabyś sobie wymażyć! smile cio? smile))
                          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 23:26
                            emania, ale prezęt na zająca to dostaliście konkretnysmile)) lepszego chyba nie
                            mogłabyś sobie wymażyć! smile cio? smile))
                            • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 23:27
                              sorkismile 2 razy mi się to samo wysłałosmile))))
                              • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 08.04.06, 23:29
                                ja już idę się wykompać i pogapie się jeszcze troche w tv i idę spaćsmile))
                                kolorowych snów skarby moje. dobranocsmile
                                • melba7 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 14:04
                                  Emania, gratulacjesmilesmilesmileale supersmile
                                  Zaglądam tu do Was czasami, i zobaczyłam dziś radosną nowinę...Super!!!!
                                  • mariolka55 melba7 09.04.06, 16:04
                                    z jakiego watku ja kojarze twój nick???????????????
                                    • mariolka55 anie5 09.04.06, 16:08
                                      szczególnie ładnie wyszłas na drugim zdjeciu(tym z boku) kogos mi przypominasz
                                      tylko nie wiem kogo????????
                                      a my dzis bylismy na obiedzie i mieso było takie soczyste-słabo wysmazone i sie
                                      bałam trochu jesc ,ale jadłam....................(przez toxo, powinno sie jesc
                                      mieso dobrze usmazone)
                                      • mariolka55 emania 09.04.06, 16:19
                                        rozumiem doskonale twoje obawy,u mnie ciaza zakonczyła sie szczesliwie a tez
                                        sie boje od poczatku!!! zeby wszystko było dobrze.......
                                        Ale paradoksalnie to dobrze ze sie boisz zeby sytuacja sie nie powtórzyła,bo
                                        bedziesz wyczulona na kazdy sygnał na który wczesniej bys nie zwróciła uwagi
                                        Teraz bedzie wszystko dobrze,bo wiesz juz o tej niewydolnosci
                                        szyjkowej,bedziesz pod opieka lekarza cały czas,wiem ze to zawsze dodatkowy
                                        stres ale teraz napewno bedzie dobrze!!! mówi to wrózkasmile))))))))
                                        Jezeli to tylko szyjka to nic sie nie martw!!! jakby cos to ci załoza szwy i
                                        najwyzej bedziesz wiecej odpoczywacsmile moja kuzynka oprócz tego ze chodziła od 5-
                                        mies. z otwartym ujsciem,to miała od poczatku
                                        problemy,krwawienia,plamienia,skurcze i na szczescie zakonczyło sie dobrze i ma
                                        zdrowego silnego chłopczykasmile)) a z tego co pamietam to ty sie czułas super i
                                        nie miałas dodatkowych problemów,az do tego nieszczescia................

JESZCZE RAZ CI GRATULUJE!!!!!!!!!
                                  • goko1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 17:52
                                    ceść kobietki!

Emania ja pomalutku gratuluję, bo to napewno (*) tylko poziom jeszcze niezbyt
                                    wysoki dlatego słaba, spokojnie poczekaj kilka dni bedzie ładna tłuściutka
                                    różowiutka kreska smile

Ja chciałam tu zajrzeć rano, ale internet mi nie działał sad, a teraz klawiatura
                                    się psuje, cholercia...

Anie ładne fotki smile, dzięki

Wiecie a ja mam dylemat z innej beczki, czekam niby na kopniaki, ale od ok.
                                    tygodnia czuję coś innego i sama nie wiem czy to to czy nie to, dobre no nie,
                                    biorąc od uwagę, żę jedną ciążę przeszłam.
                                    Potrafię wyczyć ruchy dzidzi, ale nie uderzenia, raczej przemieszczenie się na
                                    jedną lub drugą stronę , mam nadzieję, żę lada moment będą kopniaki. Dzisiaj
                                    zanim wstałam bawiła się ze mną w chowanego, raz na jedną stronę brzucha, raz
                                    na drugą, brzuch miałam taki na ukos wink
                                    Czekam na kopniaki, a tu ich jeszcze nie ma...

odezwę się później, muszę Was jeszcze doczytać z piątku
                                    pa
                                    • melba7 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 19:53
                                      Mariolka, ja piszę na forum 'w oczekiwaniu', a tu czasem zaglądam, bo znam
                                      emanię od...hmm...24 latwinkmniej więcejwink
                                      I też się staram...zaczęłam 10 cykl...
                                      • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 21:32
                                        dziewczyny oglądałyście dzisiaj taniec z gwiazdami? smile)) kurcze! ale ten
                                        mroczek wymiata-cio? wink no i bardzo podobała mi się też joasia jabłczyńska-
                                        naprawde niezła z niej zgrabniarasmile)) a co do kręglickiej to dobrze że odpadła-
                                        jakoś mnie denerwowaławink chociaż jak na swój wiek to wygląda super, nic jej
                                        zarzucić nie możnasmile
                                        • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 09.04.06, 21:39
                                          kobietkismile gdzie się podziewacie? smile dobrze że jutro już jest poniedziałek to
                                          będzie was więcej na forumsmile))
    • anie5 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 08:51
      witam w poniedzialkowy poranek smile ja mam w tym tygodniu wakacje czesciowo,
      wiec od rana w internecie buszuje - czekam na wiesci od Was...
      Mariolka - przechodzi Ci troche to zmeczenie? jeszcze pare dni...
      Goko - jestes teraz taka zapracowana - uwazaj na siebie!!! olka u mamy - ale ma
      fajnie...
      Emania - jakie wiesci, bedziesz robila jakies testy krwi, czy czekasz az sie
      kreseczka slicznie zarozowi - tak sie juz ciesze - tak jak pisalas, ze boisz
      sie mimo wszystko - ale teraz bedzie inaczej, bo od poczatku bedziesz pod
      kontrola, bedziesz lezala ...zobaczysz - a spodnie ciazowe terz wykorzystasz wink
      Co u pozostalych dziewczynek, jak minal weekend? Kattrin, Bea, Daniczek, Eryka,
      Sloneczko.....?
      ja wczoraj bylam na wycieczce - samochodowo spacerowej - ale fajnie bylo,
      sloneczko swiecilo....wieczorkirm mialam gosci na kolacji i tak minal weekend...
      pozdrowionka
      • mariolka55 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 09:02
        czescsmile
        ja dzis mam smutno-wesoły dzien,smutny ze wzgledów rodzinnych (choroba
        tesciowej) wesoły bo jade na zakupysmile bo juz w nic sie nie dopinamsmile dziewczyny
        na wrzesniówkach pisały adresy sklepów w Krakowie i jestem zachwycona bo na
        krowoderskiej (o czym bym w zyciu nie wiedziała) jest sklep z ciuchami tych
        fajnych firm 9fashion,tego co emania kupowała spodnie i innych fajnych,ja sie
        przymierzałam do zakupów przez intern.a w zyciu bym nie wiedziała ze w Krakowie
        jest taki sklep,przynajmniej zobacze na zywo i poprzymierzamsmile

goko jestem w szoku ze u ciebie juz niedługo połowa...nie martw sie ruchami,na
        pewno jest okey,zreszta w czwartek idziesz do lekarza tak? i moze juz
        podgladniesz miedzy nózkamismile)))) ale jestem ciekawasmile))

a ty anie czujesz juz dzieciatko??? ja sie czuje dzis dobrze, wczoraj zle i tak
        co drugi dziensmile))
        • mariolka55 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 09:09
          kolezanki Bea i Katrrin co z wami?????
          bea w czwartek wielki dzien tak? WIELKI CZWARTEK moze dla was to tez bedzie
          wielki dzien,strasznie mocno trzymam kciuki!!!!!!

Katrrin a co u ciebie? jak idzie zastrzykowanie????smile)) wiesz teraz juz sie nie
          dziwie trzemu sie obawiasz cytologi,przepraszam ze nieraz pisze i sie mądrze,a
          tak naprawde to nie mam pojecia o twoich przykrych przezyciachsad
          to napisz jeszcze który u ciebie dzien cyklu? moze ty bedziesz nastepna do
          Emani???smile)) chciałabym ci to wywrózycsmile
      • danik1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 09:09
        Witam wszystkich w poniedzialkowy poranek!!!
        Witaj Anie, uprzedzilas mnie. Myslalam, ze bede pierwsza na forum, ale musialam
        jeszcze ponadrabiac zaleglosci z weekendu i dopiero zabieram sie za pisanie.
        Dziekuje za zdjecia. Brzuszek juz widoczny, a ze jeszcze malutki to dlatego, ze
        u takiego szczuplaczka jak Ty nie bedzie duzy. Pozniej bedziesz miala
        pileczke. wink
        Emaniu wchodze na forum i co widze???? Az mi sie buzka smieje i lezki w oczkach
        z radosci pojawily. Ja tez Ci zycze juz tak po cichutku szczesliwej (*)!!!
        Wyslij mi swoje tesciory, tez chce sobie popatrzec co Ci tam wyszlo. Czekam z
        niecierpliwoscia na dalsze wiesci. I nie martw sie, wszystko bedzie dobrze.
        Mariolka ja nastepna za Sloneczkiem do Ciebie po wrozby. Hihi.

A u mnie dzisiaj 9dc i wczoraj prawie caly dzien klul mnie jajnik. Troche mnie
        to denerwowalo bo mi przypominalo o (*) ktorej nie moge miec.
        Wczoraj wieczorem wrocilismy z Polski i nie mam dobrych wiesci odnosnie pracy.
        Na chwile obecna nie chcemy sie przeprowadzac bo facet wydaje nam sie
        niewiarygodny. Duzo mowil o obowiazkach co jest oczywiscie zrozumiale, ale gdy
        przyszlo do warunkow jakie mial nam zapewnic to sie okazalo, ze nic nam nie
        zapewni a pensje obnizyl w porownaniu do tego co mowil mezowi przez telefon.
        Mielismy miec mieszkanie oplacone przez 3 miesiace a okazalo sie, ze moze nam
        zaoferowac jeden pokoj u siebie w mieszkaniu bo wszystkie mieszkania wynajal
        turystom. Myslalam, ze go smiechem zabije. Wyprowadze sie z mieszkania 100 m2
        do jednego pokoiku z dzieckiem w dodatku, ktore nauczone jest do swobody. Facet
        jest zupelnie niewiarygodny dla nas i nie chcemy ryzykowac tym bardziej, ze nie
        jestesmy sami a z dzieckiem. Za to mam dobre wiadomosci odnosnie (*). W zwiazku
        z tym, ze sie nie przeprowadzamy to chce isc w nastepnym cyklu na iui. Jeszcze
        w tym cyklu zadzwonie i sie umowie. Mam nadzieje, ze sie uda iui, jak nie w
        maju to w czerwcu. Trzymajcie kciuki dziewczynki. Jestem bardzo podekscytowana
        ta iui, ze nawet za bardzo sie nie zmartwilam ta praca w Polsce.
        Buziaki dla Was wszystkich.
        • danik1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 09:14
          Goko zajrzalam na Twoj suwaczek i widze, ze jestes w 18tc. Powiem Ci, ze ja
          pierwsze ruchy poczulam dopiero w 20tc a pierwszy kopniak w 22tc, wiec sie nic
          nie martw.

Witaj Mariolka przykro mi z powodu Twojej tesciowej. Mam nadzieje, ze wszystko
          jakos sie ulozy i ze poprawi sie jej zdrowko. Zycze Ci udanego dnia na
          zakupach!!!
          • mariolka55 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 10:00
            Daniczku witajsmile)) fajnie ze nic nie wyszło z pracy bo........... wyjdzie
            dzidziussmile))) u ciebie moge powrozycsmile)) zróbcie to IUI ,bo to podobno super
            sprawa przy obnizonych parametrach nasienia,a u was jest z tym problemik tak???
            wiec dobrze sie do tego przygotujcie i mam nadzieje sukces bedziesmile
            czytałam gdzies ze przy słabszym nasieniu sie robi IUI podwójne ,a przy
            niepł.idiopatycznej pojedyncze.
            Pewnie by wam kiedys wyszło normalnie,ale czekacie juz wystarczajaco długo zeby
            sie trochu zniecierpliwicsmile))) a Danielek rosnie,bez towarzystwasmile)) tak ze ja
            na waszym miejscu tez bym sie zdecydowała troszku wspom. naturesmile)) zreszta
            nawet nikt nie musi o tym wiedziecsmile
            To kiedy działacie dokładnie?????
            • anie5 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 10:05
              Danik, przykrusio z ta praca ...ale za to plan B mozna zrealizowac.....ale
              kretacz ten facet...na co on liczyl? Albo taki naiwny albo naiwnych szuka...

Mariolka - daj znac jak te rzeczy? ja szukam dzinsow - ale chyba po swietach
              zaczne. Moze brzuch mi urosnie wiekszy - ja juz chce smile
            • danik1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 10:25
              mariolka55 napisała:

> czytałam gdzies ze przy słabszym nasieniu sie robi IUI podwójne ,a przy
              > niepł.idiopatycznej pojedyncze.

Mariolka a co to znaczy?? Podwojnie, czyli dwa razy??? Nie wiem co mialas na
              mysli. Tak u nas jest problem z nasieniem meza. Moje wyniki hormonow wyszly
              dobre. Nie robilam badania na wrogosc sluzu, ale przy iui to i tak nie wazne,
              no i nie robilam badania na droznosc jajowodow bo sie boje. Zrobie dopiero
              jakby iui nie wychodzilo bo podobno slyszalam, ze jak sie ma juz dziecko to nie
              grozi niedroznosc jajowodow. Dzialac zaczniemy dopiero w nastepnym cyklu bo
              teraz to juz za pozno, 9dc. Oczywiscie beda przytulanka, ale iui dopiero w
              nastepnym cyklu. Dowiem sie wiecej jak zadzwonie do lekarza.

Emaniu bardzo sie ciesze i bardzo mocno Ci gratuuuuuuuuuluje!!! Najfajniejsze
              sa takie zafasolkowania wlasnie gdzie sie nie spodziewamy bo mamy bardzo mila
              niespodzianke. Naprawde zajaczek sie postaral w tym roku u Ciebie. Buziaczki!!!
              • goko1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 10:30
                hej kobietki!

Emania, gratuluje , ściskam, całuję i czekam na wynik bety, i tak wiem, że się
                udalo smile))

a ja jednak czuje ruchy, wczoraj wieczorem czuliśmy je wszyscy tak dzidzia się
                ruszała, nawet kopniaki były, najlepsze, że to od tygodnia (od 31 marca) coś
                mnie tak muskało i nie wiedziałam czy to dzidzia czy jelita, teraz wiem
                napewno, najlepsze są po zjedzeniu czegoś, albo z samego rana po przebudzeniu -
                rano to skacze od boku do boku chyba, super smile
                • anie5 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 10:36
                  Goko,
                  ja tez tak czuje - od wczoraj wlasciwie, takie musniecia - i jestem pewna, ze
                  to nie jelitasmile dzis rano culam dokladnie...takie delikatne - no i tez brzuch
                  na ukos czasem - najlepiej rano i jak sie poloze w dzien na chwilke smile ale
                  fajnie!!!!
                  • mariolka55 do goko 10.04.06, 10:44
                    skarbie napisz mi jeszcze raz model tego stanika,bo sobie nie odpisałam a teraz
                    nie znajdesad
                    • melba7 Emania i Mariolka:) 10.04.06, 11:50
                      Wszelakie dobre czary mile wiedzianesmileEmania, gratuluję jeszcze raz i trzymam
                      mocno-mocno kciukismilesmilewszystko będzie dobrze, nie ma innej opcjismile
                      U mnie 4 dzień dziesiątego cyklu...
                    • goko1 Re: do goko 10.04.06, 14:36
                      hej ja tu dorywczo wpadam smile, model stanika Triumph Mamabel Micro Stretch
                      • emania29 Re: do goko 10.04.06, 17:24
                        Hejka
                        sorki babeczki że wszystkim nie wysłałam zdjęć ale tyle was tu już jest że się
                        pogubiłam komu wysłałam a komu nie??? do tego byłam nieżle zakręcona świeżą
                        nowiną więc same rozumiecie smile
                        Daniczku i Beatko już wam wysłałam jakby ktoś miał jeszcze ochotę to dać znać smile
                        Byłam na becie ale wynik dopiero jutro po 16!!!!
                        Ogólnie czuje się dobrze i o dziwo objawy grzybowe mi ustały czyżby grzyb mnie
                        opuścił????????? a już zaczęłam się do niego przyzwyczajać smile troche pobolewa
                        mnie brzucho zresztą cały ten cykl bolał mnie brzuch jak na @@@@ teraz jest
                        lepiej smile tempka ładna bo 36,9 jak na mnie to dużo czuje się wciąż jakbym miała
                        gorączke!!!! plamień narazie nie mam choć przed terminem @@@@ miałam. W sobote
                        mnie troche mdliło i sporo rzeczy mi śmierdziało nawet moj misiek smile

Mariolka ja początki pierwszej ciąży miałam nie wesołe bo miałam rozwarstwienie
                        kosmówki i plamiłam no i leżałam do 12tc dopiero w 13tc odrzyłam i to był
                        najpiękniejszy okres w moim życiu smile Zobaczymy jak będzie tym razem
                        • emania29 Re: do goko 10.04.06, 17:29
                          Pamiętacie pisałam wam że w grudniu od dentystki dostałam prezent i miałam go
                          dopiero otworzyć jak zajde w ciąże no i dziś otworzyłam smile dostałam tekst
                          modlitwy w takiej drewnianej ramce a jest to modlitwa matki do Anioła Stróża
                          poczętego dziecka smile jak będziecie chciały to Wam ją przepisze jest króciutka
                          • emania29 Re: do goko 10.04.06, 17:33
                            Katrin napisz jak tam u ciebie co z twoją stymulacją??? kiedy przytulaki????
                            Najbliższy termin na testowanko to masz ty i Danik? !!!! ja chce do pary smile
                            słoneczko i Eryka to zdaje się czerwiec???? Bea powie co i jak w czwartek!
                            • anie5 Re: do goko 10.04.06, 17:52
                              Emania, poprosze o ta modlitwe smile tak sie ciesze z Toba!!!!! a jak z praca -
                              codzisz nadal? Tzn. masz zamiar isc na zwolnienie teraz?
                              koniecznie para musi byc......
                  • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 14:00
                    Hej Dziewczynki....

łomatko ale jestem zaskoczona!!!

Emaniu Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Rany, wielkie moje uściski, gratulacje!!!
                    Ale miła wiadomość, no cudownie poprostu, trzymam kciuki za całą Twoją (*) Oby
                    wszystko było ok... Będzie Emaniu, musi być, ale extra!!!
                    No szkoda tylko, że na zdjęcie testu się nie załapałam, ale wierzę, że nadrobisz
                    ... czekam smile

Daniczku... Oszust jaki, czy co??? No taki krętacz, szkoda gadać... dobrze, że
                    tu przyjechaliście i teraz już wiecie na czym stoicie!!!
                    No jak już jest decyzja o IUI, to ja trzymam kciukasy... może uda się bez
                    tego...ale jak nie, to cel jest i będzie dzidzia... Mariola Ci wywróży wink
                    A ja Ci tego życzę baaaaardzo mocno smile

Anie smile
                    Dziękuję za fociszki, ale słodziutkie, ładna dziewuszka jesteś smile))
                    Brzusio malusi ale słodziusi smile
                    Ślicznie wyglądasz...

Mariola..., Goko i Anie już sfotografowane... czas na Ciebie Kochanie!!! smile
                    Mam nadzieję, że dobrze się dziś czujesz!
                    I że z teściową się ułoży, musi być dobrze, bądźcie dobrej myśli smile

Kattrin... nie wiedziałam, że miałaś operację... dużo bidna przeszłaś, ale co
                    nas nie zabije to nas wzmocni, podobno... w każdym razie u Ciebie działa!!!
                    Jesteś moim wzorem do naśladowania w dzielnym stawianiu czoła niepowodzeniom smile
                    No i nic nie piszesz co tam namnozyłaś sad A ja czekam... tu i tam... napisiaj coś smile

Goko... milutko tak posłuchac jak Ci w brzuszku plumka... gratuluję
                    kopniaczków... oby było ich więcej... cudownie jest być mamą... hmmmm
                    Tak bym chciała kiedyś to poczuć...
                    Tylko kiedy???

Na koniec zostawiam Ciebie Słoneczko...
                    Towarzyszkę niedoli, ale wierzę, że kiedyś - oby niedługo, doli też... smile
                    Widzisz, ja jestem też świetnym przykładem tego, że nie zawsze jest tak jak
                    sobie wymyślimy... niestety nawet rzadko...
                    Przykro mi z powodu tego jajnikowego intruza, ale Słonko pozbędziesz się go z
                    pomocą lekarzy i jajniczek wolny... 2 miesiące to naprawdę niedługo... wierzę,
                    że na nasze dzieci przyjdzie czas w 2007 roku wink taki ładny rocznik będzie,
                    hihihiih 2007 !!!
                    a nie jakieś 2006 (mamuśki nie czytają!!!!) smile))
                    /to na potrzeby pocieszenia smile/
                    A pocieszeniem niech będzie fakt, że poza tym guzkiem, ładnie produkujesz
                    jajeczka, więc pewnie gdyby nie ten wrogi śluz, już dawno byś zaszła!!!
                    Za to IUI Wam w tym pomoże i nawet za pierwszym razem może się uda...
                    No mała! W zdrowym ciele zdrowy duch... I dalej...
                    DO PRZODU, BEZ OGLąDANIA SIę WSTECZ...

Całusy dla wszystkich...
                    • danik1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 14:14
                      Bea caluski dla Ciebie!!! A czemu nic o sobie nie piszesz??? Co tam slychac???
                      • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 14:30
                        Buźka Daniczku!

Nie ma co pisiać....
                        Nic się nie dzieje... Czekam na czwartek!
                        Na zjeździe firmowym było fatalnie, bo dopadła mnie migrena sad Wymiotowałam, nic
                        nie jadłam, nic nie piłam, ani się nie weseliłam, hihiih
                        i nie jestem kozucha kłamczucha smile
                        nawet nie pogadałam ze znajomymi sad
                        Ach do dooooopy z tym moim łbem !!!

Za to wczoraj odbiłam sobie bo byliśmy z mężem na koncercie MUŃKA STASZCZYKA smile))
                        i było extra, mówię Wam... omal nie ogłuchłam, ale warto było ...

o i tyle u mnie smile
                        ale dzięki Daniczku, że pytasz smile Kochana jesteś smile Całus dla Ciebie kiss
                        • goko1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 19:41
                          cześć kobietki!

chyba nam się komputer psuje, namęczyłam się z godzinę, aby znalazł sieć, mamy
                          bezprzewodówkę i coś miesza za bardzo, albo zakłóca klawiaturę bezprzewodową.
                          Ale nie ważne dostałam się do Was, bo w pracy nie za bardzo mam czas i nie
                          zawsze nawet jak mam czas mogę zajrzeć. Nadrabiam trochę zaległości, pomalutku
                          na spokojnie, praca zostaje za drzwiami firmy nic do domu nie tacham.
                          Oczywiście zjadam z 3 albo nawet 4 posiłki, ale to już całkiem inna sprawa
                          (normalnie reklamówkę żarcia do biura noszę smile)).

Emania czekam na wyniki. Fajnie, to chyba w tym roku się załapiesz jeszcze z
                          terminem co?

Daniczku jak najszybciej do lekarza i podchodźcie do iui.

Dzisiaj byłam po pracy na zakupach sad i wróciłam z niczym. Cholercia nic na ten
                          brzuch nie pasuje w normalnych sklepach a jak już pasuje to jest byle jakie.
                          Chciałam coś na święta kupić, może fajną jasną spódnicę (znalazłam takie dwie
                          super), ale zaczął się dylemat, bo pas normalny bez gumy, nawet większy
                          rozmiar, może za miesiąc być ciasny, więć odpuściłam sobie, bo każda z nich
                          kosztował a 179 zł i wydaje mi się, że za miesiąc i tak już bym nie weszła.
                          Pojadę w tygodniu do sklepu z odzieżą ciążową lub poszukam zaraz czegoś w
                          internecie. Coś eleganckiego potrzebuje na święta, a do świąt coraz bliżej.

Moja dzidzia rozbujała się z ruchami po sobotnich porządkach, mąż musiał do
                          pracy to z synem wzięliśmy się za okna i wiecie co mamy wszystkie pomyte smile. W
                          sobotę wieczorkiem byliśmy jeszcze na imprezce, więc dzidzia pokazała co
                          potrafi w niedzielę dała czadu, dzisiaj spokojniej ale też się ujawnia.

pozdrawiam wszystkie starające się i ciężaróweczki smile
                          buziaki wielkie pa
                          • danik1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 19:55
                            Emaniu ja tez poprosze o te modlitwe.
                            Buzka dla wszystkich.
                            • danik1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 20:01
                              Emaniu dostalam Twojego emaila. Kreska jak sie patrzy!!! A w Polsce bylam tylko
                              na weekend i juz wrocilam w niedziele wieczorkiem.
                              Ja sie na ten cykl nie nastawiam bo juz starcilam nadzieje na naturalne
                              poczecie bez zadnej pomocy. W czerwcu bedzie dwa lata jak odstawilam pigulki.
                    • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 20:49
                      beatko-jesteś naprawde kochanasmile śliczne mi napisałaś słowa pocieszenia.
                      naprawde poczciwa jesteś kobitkasmile a co do rocznika to masz racjesmile)) 2007
                      to piękny roczniksmile)))) hi,hi,hismile)) mam nadzieję że twoje proroctwa się
                      spełniąsmile ja teraz trzymam mocno kciuki za ciebie i twojego męża-WIERZE ŻE
                      WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZEsmile zobaczysz, wkońcu wszystkim nam się udasmile))
                      pozdrawiam cię bardzo,bardzo mocno i życze ci kochanie POWODZENIA! smile
          • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 10:06
            Hejka
            Ja tylko na chwilke bo musze zrobić myju myju i ide na betę. Dziś teścior
            wyraźniejszy ale musze jeszcze zrobić bete dla lekarza żeby mi dał zwolnienie
            no bo po samym teście to będzie ciężko a na badanie to jeszcze za wcześnie.
            Dzięki wam kobitki za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje!!!!! dla Was śle
            świerzynki fluidkowe
            **************************************************************************

Melba fajnie że do nas zaglądasz smilenapsz który u ciebie dc?? może nasza
            mariolka coś wyczaruje smile))))
            zajrze póżniej pa pa
            • anie5 Emania :-) superasnie!!!!!! 10.04.06, 10:10
              no to juz gratuluje!!!!!! na pewno juz teraz to pewne! a daj nam jeszcze znac
              po wynikach bety - tak dla tradycji smile i na zwolnionko
        • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 20:32
          witam cię daniczkusmile kurcze! co do tej pracy to faktycznie facet chyba coś
          kręci. moim zdaniem dobrą decyzje podjeliście, lepiej się wstrzymać z tą
          przeprowadzką skoro takie ,,piękne" warunki wam zapewniawink a co do twojej
          decyzji o iui to SSSSSUUUUUUPPPPERRRRRR!!!!!!!!!!!! smile))))))))))) BARDZO SIĘ
          CIESZĘ! smile))))) napewno uda wam się z (*) odrazusmile powodzenia kochaniesmile
          ciekawa jestem kiedy ci wypadnie zrobienie iui. jak ze mną po tej cholernej
          operacij będzie wszystko dobrze to może razem w jednym miesiącu będziemy miały
          iuismile)))) byłoby superowo!!! smile))
    • kattrin1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 10.04.06, 10:36
      Emanio kochana - jaki piekny II kreskowy tescior smile)))
      Bardzo sie ciesze i gratuluje Ci ogromnie, pewnie beta bedzie tylko
      formalnoscia smile
      To takie zrzadzenie losu kochana, pamietam jak dokładnie rok temu składałam Ci
      zyczenia smile))))))

I wierze ogromnie ze teraz bedzie wszystko jak nalezy, pomodle sie w Świeta za
      Ciebie i kruszynke smile i za całe 40 tygodni.

Jeszcze raz bardzo Ci gratuluje i spokojnej, zdrowej ciązy Ci zycze słonko, i
      dawaj te wyniki bety, bom ciekawska strasznie smile

I powiedz kiedy zmieniamy statystyke???
    • kattrin1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 08:47
      Emanio, napisz kochana ta modlitwe smile
      • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 09:10
        Hej Dziewczyny!

Kattrin, czy coś się dzieje?? Czemu nic nie piszesz? Ani tu ani tam...
        To do Ciebie niepodobne... martwię się troszeczkę sad
        Czy u Ciebie wszystko ok?

Emaniu, ja nie mam najmniejszych wątpliwości!!! smile smile smile
        Krecha jest, śliczniutka... zdjęcie "test" jest bardzo wyraźne smile
        No jeszcze raz gratuluję smile Uściskaj Miśka, pogratuluj mu ode mnie!
        To naprawdę wspaniała wiadomość smile

Ale mało piszecie teraz sad
        Nie ma co czytać sad

Wiosna Panie Sierżancie!
        Każda w swoją stronę...

A ja wczoraj umyłam okna, ale fajnie... mam już z głowy, a w domu tak jakoś
        świeżo się zrobiło, hihihi...

Dzisiaj idziemy na TU ES PETRUS - Piotra Rubika...

hipp hipp!!! hurrrrraaaaa!!!

Całuski dla wszystkich koleżaneczek moich smile
        • kattrin1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 09:41
          Beatko kochana nie martw sie, wszystko jest dobrze,
          zastrzykuje sie nadal i nie ma o czym pisac smile
          Buziaki kochana i nie martw sie o mnie smile)
          • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 10:02
            Hejka
            teraz będe do was zaglądać i rano bo jestem w domku, do pracy się nie wybieram.
            W czwartek ide do ginia po zwolnienie smile narazie nie będe chciała żeby mnie
            badał bo i tak za wcześnie ale lepiej w moim przypadku nie grzebac za często.
            Moja szefowa już wie i jest naprawde w porządku pod tym względem... mam leżeć i
            niczym się nie martwić!!!!
            Daniczku jak się nie planuje to wychodzi (*)
            • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 10:12
              Modlitwa matki do Anioła Stróża poczętego dziecka

Pozdrawiam Cię, Aniele Stróżu dzieciątka,
              które zostało poczęte w mym łonie.
              Uwielbiam Boga, którego Ty oglądasz Twarzą w twarz.
              Ja, matka dziecka, które ma się narodzić,
              proszę Cię, udzielaj mi potrzebnych natchnień,
              abym uczyniła wszystko, co jest potrzebne,
              by szczęśliwie urodzić zdrowe dziecko.
              Amen

P.S To jest modlitwa już dla poczętego dzidziusia ale znam też 2 modlitwy na
              poczęcie jakbyście chciały hi hi ale ja sie zrobiłam Pobożna smile to dzieki
              mojemu mężowi smile łatwiej jest żyć i znosić trudy smileJa w tym cyklu wysłałam też
              list do sióstr Bernardynek (nie wątpie we wróżby mariolki smile)))) no ale
              Siostrzyczki to mi chyba tego dzidziuśka wymodliły smile)))))
              • kattrin1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 10:14
                Emanio bardzo sie ciesze z Twojego szczescia, teraz odpoczywaj sobie i niczym
                sie nie przejmuj smile
                To napewno modlitwa, ja wierze w nia mocno smile)))
                Jeszcze raz gratuluje i czekam na wyniki Twojej bety smile
                Trzymaj sie cieplutko smile)
                • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 10:26
                  Dzięki Katrin smile)))
                  szykują się czwartkowe wizyty u ginków, ja to tylko po zwolnienie ale Goko to
                  już zobaczy kto tam w brzuszku siedzi choć jak pamiętam u jolci miała być
                  dziewczynka której później wyrósł siusiaczek smile))))) no i Bea ma ważną
                  czwartkową wizytę !!!!!!! fajnie Wielki Czwartek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 10:31
                    no dobra ide posprzątać chaupke bo z tego wszystkiego to nic nie zrobiliśmy a
                    misiek to tylko 2 okna umył
                    papulki póżniej zajrze
                  • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 10:33
                    no fajnie fajnie, ale mi to zleciało!!!

No oby był Wielki ten Czwartek...
                    Choć nie wydaje mi się, że usłyszę wiadomość, o której śnię i marzę, że
                    wystarczy mała operacyjka i juz możemy mieć dzidzię drogą naturalną...

czuję, że to ICSI - moja zmora - jest nieuniknione, a ja nie jestem do tego
                    przekonana, niestety sad

Emaniu, proszę o tą drugą modlitwę... na poczęcie... i może ten adres do sióstr...

z góry dziękuję smile
                    • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 11:42
                      Mariolę porwał hyba wir zakupów...
                      gdzie jesteś Mariolu...
                      smile)
                    • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 11:45
                      No a Słoneczko???
                      Kurczę, przecież ona zawsze tyle pisze...
                      a terza nic sad
                      Może cosik nie tak... Słoneczko, wyjżyj zza chmurki...

"Słoneczko nasze rozchmurz buzię, bo nie do twarzy Ci w tej chmurze,
                      Słoneczko nasze rozchmurz się, maszerować z Tobą bedzie lżej" smile))

hihihi, ale ja głupia jestem, phiiii smile
                      • goko1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 12:41
                        cześc kobietki!

faktycznie wszystkie wiosne poczuły.

w czwartek wizyt się nazbierało, że hoho

ciekawe, że Wy bardziej czekacie na to co moja dzidzia ma miedzy nogami niż ja,
                        hihi nie wiem czy zapytam, chyba, że lekarz sam coś powie.

buziaki
                        • goko1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 12:43
                          Emania dzięki za tę modlitwę smile już ją sobie druknęłam smile
                        • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 21:17
                          gokuś zapytaj-prosze! smile)) kurcze jestem taka ciekaasmile)))) ja to jestem taki
                          niecierpliwus że wszystko chciałabym wiedzieć odrazuwink
                      • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 21:14
                        beatkosmile)))))))))))) ale mnie rozbawiłaś tą piosenkąsmile)))))))))))) i wcale
                        nie jesteś głupia! nie mów tak! smile)))) jesteś super kochaną laseczkąsmile)) ja
                        jestem ,jestem, tylko wczoraj nie mogłam do was zajrzeć bo do pracy szłam na
                        08.00 rano (no i w pracy mamy teraz spory ruch ale to dobrze bo kasa będzie
                        zaraz inna), a po pracy musiałam jechać do mojego mieszkanka (w którym teraz
                        jeszcze nie mieszkamy. teraz mieszkamy u moich rodziców a to nowe mieszkanie
                        rok temu kupiliśmy i cały czas pomalutku remontujemy. planujemy się
                        przeprowadzić we wrześniu na naszą drugą rocznice ślubusmile no i wczoraj właśnie
                        mierzyli nam kuchnie bo zamawiamy nowe mebelkismile no i po tych mierzeniach
                        poszliśmy odwiedzić moich teściów no i troszke się u nich zasiedzieliśmy i
                        wróciliśmy bardzo pózno) no i dlatego wczoraj mnie nie byłosmile)) ale teraz już
                        jestem i nadrabiam zaległoścismile)) przecież ja bym nie mogła was opuścić-no co
                        wy? smile za bardzo was polubiłam-uważam was za moje internetowe przyjaciółki,
                        wszystko co się u was dzieje ja też przeżywam i chce dla was jak najlepiejsmile
                    • danik1 Emania 11.04.06, 12:58
                      bea1978 napisała:

> Emaniu, proszę o tą drugą modlitwę... na poczęcie... i może ten adres do
                      sióstr
                      > ...
                      >
                      > z góry dziękuję smile

Ja tez poprosze.
                    • danik1 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 12:59
                      bea1978 napisała:

> no fajnie fajnie, ale mi to zleciało!!!
                      >
                      > No oby był Wielki ten Czwartek...
                      > Choć nie wydaje mi się, że usłyszę wiadomość, o której śnię i marzę, że
                      > wystarczy mała operacyjka i juz możemy mieć dzidzię drogą naturalną...

A co to za operacyjka by byla???
                      • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 14:44
                        No ja sama nie wiem Daniczku...
                        ale wiesz jakieś takie czary mary
                        noga pająka, język żaby, wygotowany w kotle czarownicy i takiej magicznej
                        miksturki łyk (nawet takiej) byleby było lepiej smile

a tak na powaznie, to np. jakieś niedrożne nasieniowody, albo żylaczki... do
                        usunięcia...
                        ale tak naprawdę nie znamy przyczyny braku robaczków, podejrzewam świnkę, ale
                        nie wiemy, czy mój mąż ją w dzieciństwie miał, bo on nie pamieta, ojciec nie
                        wie, a mama nie zyje sad nie ma kogo zapytać...

ale prawdę powiedziwszy, mało kiedy takie zabiegi przynoszą efekty, niestety
                        leczenie męskiej niepłodności jest bardzo trudne sad
                        dlatego mówię, żo to w sferze pobożnych marzeń...

ale ja raczek jestem, więc tak sobie żyję w tym świecie wyidealizowanym,
                        opętanym marzeniami, a drugą nogą jestem w brutalno-realistycznyo-sadystycznym
                        życiu sad

no i dzisiaj w pracy ciężki dzień, ufff, nawet patrzyłam, czy to dziś nie 13,
                        ale nie, więc czemu??? nic mi nie wychodzi i wszyscy na mnie huzia na józia!!!
                        sad sad sad
                        oby do 16 i do domku, do mężulka, w ramionka ciepłe i silne, oj ja już
                        chcę!!!!!!!!!!!
                        • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 15:08
                          Narazie wpisuje Wam adres do Siostr Bernardynek. Myśle że warto do nich napisać
                          z prożbą o modlitwe w swojej intencji... ja opisałam pokrótce swoją historię i
                          że pragniemy aby Bóg obdarzył nas łaską rodzicielstwa.

Siostry Bernardynki
                          ul. Sienkiewicza 15
                          99-400 Łowicz

Modlitwe na poczęcie wieczorkiem Wam wpisze smile
                          • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 15:11
                            Emaniu, już zapisałam, dzięksy...
                          • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 15:19
                            A napiszę Wam tu też, bo to trochę w temacie smile

Jakiś czas temu dogrzebałam się, że patronem i opiekunem matek jest Św. Gerard
                            Majella (tu jego biografia ttp://www.cssr.com/polski/saintsblessed/stmajella.shtml)

a tu modlitwy za jego wstawiennictwem:
                            # Modlitwa o łaski
                            # Modlitwa matki z dzieckiem
                            # Prośba o macierzyństwo
                            # Modlitwa matki ciężarnej

mtrojnar.rzeszow.opoka.org.pl/swieci/gerard_majella/index.htm
                            Pozdrawiam smile
                            • bea1978 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 15:21
                              www.cssr.com/polski/saintsblessed/stmajella.shtml
                              tam źle wstawiłam, sorki smile
                              • emania29 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 16:57
                                Moja beta z 30 dnia cyklu to 291,8 to chiba dobra co ???? smile))
                          • sloneczko271 Re: :-) kochane kobietki! BOCIANY JUŻ NADLATUJĄ ( 11.04.06, 21:29
                            emaniuś, bardzo ci dziękuję za ten adres. jutro sprubuje coś napisać, najpierw
                            na brudno żeby ten list miał ręce i nogi. a pózniej na czysto i go wysyłamsmile
                            mam nadzieję że mnie też wymodlą pomyślną operacje no i żeby ten guz nie był
                            złośliwy, no i ciąże oczywiście(*). KURCZE TAK BARDZO TEGO PRAGNĘ! smile