Dodaj do ulubionych

szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!!

25.04.06, 20:42
tak sie zdenerwowalam, tym co u Emani - i postanowilam zalozyc nowy watek -
szczesliwy i wiem, ze tak sie stanie dla nas wszystkich!!!!!!
Obserwuj wątek
    • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 10:14
      cześć kobietki smile))

już na właściwym wątku

Anie dopiero teraz zauważyłam, że jest nowy watek smile)) , a od rana pisałam na
      starym wink

czekamy na resztę dziewczynek....
      • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 10:32
        gdyby nie goko to bym dalej tam pisałasmile
        a ja z waga dalej tak samo,brzuch wieczór czasem pokazny ,a rano prawie
        nie,dzis ubrałam sobie taka bluzeczke co lekko widac brzuszeksmile i jeszcze jak
        go wciagne,to "super laska"smile))))
        • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 10:59
          no u Ciebie Mariolka to jeszcze trochę czasu zanim ten brzuszek będzie, u mnie
          leci już 21 tydzień, żadnych mdłosci i nudności, samopoczucie w ogóle super,
          cyce jak nie wiem co :0, brzuszek też już ładnie widać, taki ciążowy a nie
          jakbym się za dużo najadła i wzdęcie miała sad, już widać, że ktoś tam się chowa
          w moim brzusiu smile))

a jak Twoje samopoczucie nadal tak kiepsko, u mnie to chyba do 12 tygodnia było
          tak źle, a potem jak ręką odjął
          energii mam tyle, że moge góry przenosić, hihi i tak za szybko wszystko chyba
          nadal robię np. chodzę za szybko, ja chyba inaczej nie umiem
          a tym bardziej , że pogoda taka ładna pomału nastaje, czekam juz tylko żeby
          wskoczyć w sukienkę ogrodniczę i wrzucić klapki na nogi smile no i je trochę
          poopalać (na razie tylko mydełek używam, samoopalacze czekają sobie...)
          • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 15:34
            Goko to jak jest z tymi samoopalaczami? wolno czy nie? bo ja sie smaruje....
            i chodze juz w klapkachsmile))) dzis wogule upał jak w lecie,ja po letniemu i
            Kubus tez rybaczki i dwa podkoszulki z krótkim na to bez rekawów i jeszcze sie
            spocił musiałam mu sciagnac ten z pod spodu.Nie wiem jak u was ale u mnie na
            południu lato!

A czuje sie róznie raz super,a raz beznadziejnie i powychodziły mi syfysad przy
            Kubie nie miałam ani jednego, a brzuch raz jest,a raz go nie ma a najbardziej
            mnie wkurza własnie jak jest taki jakbym za duzo pojadła i mnie to denerwuje ze
            wygladam nie jak w ciazy tylko jak bym była tłustasmile
            • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 15:46
              kurcze a szkoda ze ma sie popsuc pogoda na niedzielesad((( bo bysmy wzieli Kube
              do zoo,tort by był w sobote a w niedziele zoo,on tak uwielbia zwierzaki ze w
              zoologicznym piszczy z radoscismile)))) i goni jak wariatsmile wogule musze sie
              pochwalic ze mówi juz wszystko i całymi zdaniamismile))) tylko czasem musze robic
              za tłumacza hihihi

To zoo to troche sprzeczne z moimi zasadami,bo jak byłam jeszcze bezdzietna to
              byłam straszna przeciwniczka zoo a jeszcze wieksza cyrków!!! no i w sumie dalej
              jestem bo uwazam ze to jest meczenie zwierzat , no i jednak dla dziecka to
              człowiek duzo zrobismile
        • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 11:02
          Hej dziewczyny.Ja juz po sniadankuwinkNiby juz jem normalnie a 1 kg na
          minusie,chyba ten muj aktywny Bobas mi wiecej podjada niz ja podejzewalamwink
          Pogoda super,obiadek mam zrobiony to wszystko jest jak lubie od rana czyli na
          luziewinkW sobote zamierzam zagonic mojego Miska do mycia okienwinkAle bedzie ubawwink
          A co tam Sloneczko u ciebie?Milego dnia dziewczyny,pa pa
          • danik1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 11:08
            Hej dziewczyny!!
            Ale mi sie trafilo, ze z samymi zafasolkowanymi jestem. smile Fajnie tak poczytac
            o tych waszych wystajacych brzuszkach.
            Ja kupilam wczoraj tesciora, ale pewnie nie zdarze go wykorzystac w tym cyklu,
            mam nadzieje, ze w nastepnym juz tak i to z pozytywnym efektem chociaz po tym
            co przeczytalam jaki jest procent szans na zafasolkowanie po iui to sie
            obawiam. W niedziele powinny sie pojawic plamienia a we wtorek @. No zobaczymy.
            Niech ten czas szybko zleci.
            • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 12:48
              hej kobietki,

Daniczku to może dobrze, że właśnie tak trafiłaś, może się zarazisz
              *************** i myśl pozytywnie trzymam wielkie kciuki (*) !
              • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 13:01
                Hej tez chcialam Daniczku powiedziec ze na nowym watku przyniesiemy Ci
                szczesciewink)))a to fluidki dla
                wszystkich§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
                §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ troche
                przesrosnietewinkAle dzidzia rosnie to i fluidki wiekszewinkJa dzis zaraz bede
                ukladac w szafkach w duzym pokoju,i papiery segregowac,wiec dzis mam troche
                pracy.Pa
    • anie5 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 13:46
      hej, przepraszam, ze nic nie napisalam na starym watku - zadnego linka nie
      wkleilam o nowym...ale tak mnie natchnelo, zeby go zaraz zalozyc i ze bedzie
      super szczesliwy!!!! a jak juz zalozylam to nie chcialam wchodzic i pisac na
      starym, bo...nowy to nowy!!!
      ale sie najadlam wlasnie - makaronusmile zaraz ide do miasta moze cos kupie sobie
      lub dzidzismile
      • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 14:17
        Anie udanych zakupów smilepochwal się co kupiłaś smile

u nas słoneczko ślicznie świeci, ludzie chodzą bez kurtek, a co lepsze część z
        nich w krótkich spodenkach, dziewczyny zasuwają w rybaczkach (widać gołe nogi)
        szok, ciekawa jestem ile stopni za godzinkę się dowiem, pozdrowienia i Wam też
        pieknej pogody i równie pięknego samopoczucia życzę smile

ja na jutro umówiłam się na depilację nóg do kosmetyczki, bo nie zdążyłam
        dokupić sobie na allegro tego wosku cukrowego a pewnie przed długim weekendem i
        tak nie zdąży dotrzeć...

jak już je wydepiluję to spróbuję samoopalacza, na początek na nogi smile
        • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 20:56
          witam was wszystkie kochane moje dziewczynki na nowym wąteczkusmile
          zaraz wam napisze wszystko co u mnie ale na początku musze napisać pare słów do
          emani, skarbie jak przeczytałam co wczoraj napisałaś to zamarłam i się
          oczywiście poryczałam (bo ja taka miękka dupa jestem) no i przeżywam wszystkie
          wasze problemy razem z wami:'-( tak bardzo mi przykro że nawet nie wiem co ci
          napisać? wiem że w tej chwili jesteś załamana i nic nie jest w stanie cię
          pocieszyć ale może faktycznie za wcześnie zrobiłaś to usg? może w tak wczesnej
          ciąży zawsze jest widać najpierw jajo płodowe a dopiero pózniej zarodek? no nie
          wiem już sama kochanie? tak bardzo bym chciała żeby właśnie tak było z tym
          jajem. trzymam kciuki skarbie za ciebie żeby jednak się okazało że wszystko
          jest wporządku. trzymaj się emaniuś, bądz dzielna i przede wszystkim dobrej
          myśli. bardzo ci współczuje ale WIERZE ŻE BĘDZIE DOBRZE!!! uśmiechni się
          skarbiesmile
          • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 21:30
            teraz pare słów do beatkismile po pierwsze kochanie bardzo,bardzo się cieszę że
            nas nie opuściłaś bo cię bardzo polubiłam i też często o tobie myślesmile tak
            bardzo bym chciała żeby jednak wam się udało-przecież różne cuda się zdażają. a
            ty jesteś tak ciepłą kobietką z tak wielkim serduszkiem że musicie mieć
            dzidziusia. ale nawet jak nie będziecie mieć swojego biologicznego dziecka to
            wierze że szybko wam dadzą do adopcij-bo ludzie z tak wielkim serduchem muszą
            adoptować szybko dzidziesmile 2,5 roku szybko zlecą-ZOBACZYSZ SKARBIE WSZYSTKO
            WAM SIĘ JESZCZE UŁOŻYsmile i już niedługo usłyszycie słowa ,,mamo, tato" smile
            wczoraj właśnie też tak sobie myślałam że może faktycznie tak to już jest że
            trzeba najpierw się naczekać na swoje maleństwo żeby pózniej mieć więcej siły i
            cierpliwości do dziecka, żeby być bardziej wyrozumiałym i silniejszym.-nie
            wiem? ale chyba faktycznie tak jestsmile
            beatkosmile zaglądaj do nas jak najczęściej, a najlepiej bądz z nami zawsze i na
            bierząco pisz co u ciebie słychać-ok? smile pozdrawiam cię bardzo,bardzo gorąco i
            przesyłam ci 100000 buziaczkówsmile)) pozdrów również swojego męża i psiaka
            podrap ode mnie za uchemsmile)) a jak go nazwaliście? smile
            • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 21:40
              marioluśsmile co do mojej siostry to mam nadzieję że masz racje że za wcześnie
              była na tym usg. jutro się wszystko u niej wyjaśni bo jutro jedzie do kliniki
              do profesora tego co jej robił iui. no i trzymam za nią mocno kciuki żeby było
              wszystko w pożądkusmile ona to pierwsze usg robiła w prywatnym gabinecie nie w
              przychodni no ale to i tak o niczym nie świadczy, w każdym bądz razie jutro już
              będzie mam nadzieję wiadomo co i jaksmile

a ty marioluś, błagam cię staraj się nie myśleć o tym rumieniu bo i tak nic byś
              nie mogła z tym zrobić. wiem że łatwo się tak mówi, ja jak bym była na twoim
              miejscu pewnie też bym umierała ze strachu ale staraj się myśleć optymistycznie-
              ok? smile pozdrawiam cięsmile MYŚL POZYTYWNIE! smile
              • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 21:48
                daniczkusmile tak się cieszę z twojego szczęścia że niedługo zaczynasz nowy cykl-
                SZCZĘŚLIWYsmile dzięki iuismile przyznam ci się że troszke ci kochanie zazdroszcze:-
                ) też bym chciała już mieć lada momęt iui a tu tyle czasu jeszcze musze czekać:-
                ( co do laptopa to też mi przeszła przez głowe myśl-wziąść go do szpitala ale
                mój misiek wybił mi to z głowyuncertain wiesz jak to jest w polskich szpitalach? tak
                naprawde to podobno nawet telefonów komórkowych mieć nie można przy sobie-NIE
                WIEM CZEMU? ale i tak każdy ma telefon przy sobiesmile a po drugie to podobno
                kradną wszystko jak cholera! nawet ostatnio był program w tv na ten temat-SZOK!
                co się w tym naszym kraju dzieje?! no i tak czy siak nie mogę wziąść laptopa do
                szpitalasad
                • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 22:19
                  Hej dzis doprowadzilam duzy pokoj do porzadkuwinkjutro mam zamiar wzioasc sie za
                  sypialnie,sprzatam powoli tak zeby Malenstwu niezaszkodzic.Kurde dopiero po
                  22:20 a ja juz spiaca jestem ze ledwo siedze.Spadam zaraz sie umyc i na wyrkowink
                  Milej nocy dziewczyny.Pa
                • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 22:34
                  teraz na końcu pare słów do oleńki bo się wczoraj pare razy o mnie dopytywała:-
                  ) a tak apropo:wiesz że jesteś kochana? smile miło jest tak czytać że ktoś o
                  tobie myślismile
                  oleńko bardzo,bardzo się cieszę z twojego szczęścia, że twój dzidziulek tak
                  fajnie fikasmile nawet sobie nie wyobrażasz jak fajowo się czyta takie postysmile))
                  NAPRAWDE SUPER! smile))
                  a teraz wam napisze co u mnie:
                  dzisiaj już jestem w miare dobrym nastroju ale wczoraj ryczałam jak krowasad((
                  wyobrazcie sobie że moja operacja jest odwołana na miesiąc albo i dłużej:'-(
                  pojechałam wczoraj do profesora i już byłam psychicznie nastawiona żeby szybko
                  to świństwo usunąć i brać się do roboty(*) a tu DUPA BLADA!!! sad
                  profesor powiedział że nie może mi zrobić w tym miesiącu tej laparoskopi bo
                  zepsuł im się jakiś aparat do znieczulania i na ten tydzień są odwołane
                  wszystkie laparoskopie, a w przyszłym tygodniu znowu na tydzień zamykają ten
                  oddział bo robią remont na oddziale-MALOWANIE! :'-((( no i po wszystkim! a
                  laparoskopie można zrobić podobno do 8 dnia cyklu. MÓWIE WAM JA SIĘ CHYBA
                  WYKOŃCZE!!! to czekanie mnie zabija!!! już myślałam że to będę miała w tym
                  tygodniu za sobą a tu NIC Z TEGO!!! :"-( wczoraj nerwy mi puściły i się
                  poryczałam już w gabinecie profesora:'-( niby dał mi on swój numer telefonu
                  komórkowego żebym do niego zaraz jak dostane okres w maju to zadzwoniła i on mi
                  obiecał że mnie pod koniec maja wciśnie w jakieś wolne miejsce do zrobienia
                  laparoskopi ale ja już się wcale nie nastawiam na maj ,,OBIECANKI CACANKI!!!"
                  bo wyobrazcie sobie że on ma w czerwcu gdzieś wyjechać na jakieś sympozium na 2
                  tygodnie. wiem,wiem maj to nie czerwiec ale jakoś przestaje w to wieżyć że uda
                  mi się załatwić tą laparoskopie w majusad(( poprostu załamka na całegosad
                  no do tego wszystkiego jak już od niego wychodziliśmy to mój misiek się go
                  zapytał czy odrazu po laparoskopi będziemy mogli zrobić iui a on na to że
                  apsolutnie NIE, że przecież to jest operacja i że będę musiała po niej odpocząć
                  miesiąc a najlepiej dwa miesiącesad
                  czyli jeśli jakimś cudem udałoby mi się zrobić tą laparoskopie w maju i by
                  oczywiście wszystko było w pożądku z wynikami tego ,,guza" (czy nie jest
                  złośliwy), to w najbardziej optymistycznej wersji pierwsze iui będziemy mogli
                  zrobić dopiero w na koniec lipca:'-( mówie wam:wczoraj przeżyłam koszmar! nie
                  nawidze czekać! kurcze cały czas musze na coś czekać! i cały czas jest pod
                  góre! ostatnio zaczełam tak się zastanawiać dlaczego takie trudne jest to
                  życie? dlaczego nie może to być tak jak u innych? ślub,dziecko,praca,potem
                  drugie dziecko? tak sobie myśle że może to jest jakaś kara? albo że nie można
                  mieć wszystkiego? bo mam fantastycznego męża-bardzo się kochamy i szanujemy,
                  mamy swoje śliczne mieszkanko, 2 samochody, oboje momy prace którą kochamy i do
                  pełni szczęścia brakuje nam tylko jednego-DZIECKA! sad nieraz boje się tego że
                  może tak musi być, że gdyby nam się w końcu udało z dzieckiem to boje się
                  bardzo że wtedy coś innego by się schszaniło:'-( nie wiem sama? ostatnio
                  nachodzą mnie takie głupie, pesymistyczne myśli:"-(((
                  a z drugiej strony jak patrze na moją siostre która się starała o bejbi tyle
                  lat i wkońcu zaczeło im się wszystko układać to sobie tak myśle że może to jest
                  taka pruba wytrzymałości dla mnie no i mojego małżeństwa? że może kiedyś i mi
                  się uda(*)?
                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 22:44
                    no dobra skarby moje, już nie będę wam biadolić bo widze że każda z was ma
                    własne mniejsze i większe problemy. takie to już jest to życieuncertain raz na wozie
                    raz pod wozemsad
                    ja już będę spadać. muszę się wykompać i idę lulu bo już mi się oczka lepiąsmile
                    dobranocsmile życze wam wszystkim kolorowych snówsmile pa,pa,pa. do jutrasmile
                    • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 26.04.06, 22:45
                      oleńko-a ty skarbie co za malowanie wymyśliłaś? wink uważaj na siebie kochanie i
                      się nie przemęczaj! bo po dupie dostanieszwink
                      • anie5 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 07:31
                        Sloneczko, tak mi przykro!!! taki pech z tym szpitalem - ze tez akuarat teraz
                        malowanie sobiw wymyslilisad badzmy chociaz nadziei ze pod koniec maja zrobia
                        Ci ten zabieg i ze ranka sie wyleczy szybciutko!!!!!!!!
                        a z tym czekaniem to zgadzam sie z Toba - ja tez cale zycie na cos czekam i juz
                        wiem, ze czasem tak musi byc....niestety - czasem stety, bo znam pary gdzie
                        wszystko jak po masle, rodzina, dom, finanse, praca i co rozwodza sie, bo
                        stwierdzili, ze to nie to!!!!
                        Emania - jak tam wyniki bety - ja wierze, ze bedzie wszystko ok!!!! baaaaaardzo
                        Ci tego zycze!!!!!!
                        Beatka - ale fajnie z tym pieskiem - jaka to rasa, czy mieszaniec - i jak sie
                        nazywa?
                        Kattrin - na urlopiku - wkoncu sobie wypoczywa smile
                      • anie5 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 07:35
                        Ja mam dzis troszke ciezki dzien - ale juz niedlugo koniec !!!! u nas nie ma
                        dlugiego weekendu - niestety - nawet 1 maja pracujemy i szkolka sad wczoraj
                        bylam tak zmeczona, ze padlam o 22 i cala noc mialam takie sny - nie wiem,
                        chyba sie za duzo najadlam wczoraj na obiad i pozniej juz kolacji nie jadlam -
                        a w nocy az z glodu sie obudzilam - juz wiecej tak nie zrobie.....
                        Wczoraj w miescie poszukiwalam spodni - i nic nie znalazlam - jedne dzinsowe
                        rybaczki - ale musze je oddac, bo jak przymierzylam jeszcze raz w domu to
                        zalamka!!! no nic - poszukam jeszcze....milego dnia!!!!
                        • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 07:56
                          czescsmile
                          a myslałam ze bede pierwszasmile anie ale ty tez trochu odpoczywaj,nie przemeczaj
                          sie az tak bardzo! ja wczoraj miałam taki dzien cały w biegusmile

Emania i co z ta beta??? dzisiaj po wizycie napisz co i jak,trzymam kciuki!!!

Słoneczko cholerny pech!!!wiesz co spróbuj zajac mysli czym innym na razie,bo
                          sie wykonczysz,mysl o tym zabiegu i np. o wakacjachsmile))a o dzidziusiu sobie
                          pomysl,ze jak wszystko sie skonczy a ty odpoczniesz to wtedysmileguzem sie nie
                          martw wogule bo takie wielkie i niezauwazone tyle czasy to sa tylko
                          niezłosliwesmilepomysl sobie zabieg jeszcze przed wakacjami,potem super lato luz-
                          bluz odpoczynek,mozesz jeszcze poszalec (bo potem sie juz nie da smile) a potem
                          pełna nowych sił na staranka bejbikowesmile))))

A tamtem watek był faktycznie jakis pechowysad ten musi byc lepszysmile)) a ja juz
                          przestałam tak bardzo sie denerwowacsmile

miłego dzionkasmile
                          • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 08:54
                            A chciałam sie jeszcze pochwalic ze 2 lata temu o godz. 7.00 przyszedł na swiat
                            mój urwiseksmile))))
                            • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 10:32
                              cześć kobietki!

słoneczko, nie martw sie zbyt mocno, wszystko będzie dobrze, zobaczysz minie
                              bardzo szybko, znam to tez miałam pod górke i pod górkę, i tez mi sie wierzyć
                              nie chciało, że bedzie kiedyś lepiej.

Bea ja mimo wszystko życzę powodzenia na przekór wszystkiemu a nóż widelec się
                              uda naturalnie, też zobaczysz, że czas szybko leci, młode małżeństwo jeszcze
                              jesteście, hihi, zanim się obejrzysz, będziesz mamą nieważne czy naturalnie czy
                              z adopcji, ale będziesz, to takie samo szczęście moim zdaniem smile.

Emania złotko odezwij się, jak mam nadzieję, że wszystko jednak OK i takiej
                              nadzieji się trzymam, ale czekam cały czas na Twoje wieści.

Mariolka dobra postawa za dużo newerwów, też niedobrze, nie przemeczaj sie za
                              bardzo, bo Ci sie bedzie brzuch stawiał, wiecej odpoczynku wskazane.

Anie to samo Ty za dużo chyba pracujesz, a głodzic sie to najgorsza sprawa w
                              ciąży, jak cos kupisz fajnego to sie pochwal, ja chyba jakąś kiecke
                              uszyję.
                              • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 11:19
                                Hej dziewczyny u mnie leje deszczsadSLoneczko kurde ale pech z tym malowaniem;
                                (Ale wiesz co ja tez niecierpie czekac na cos,ale zobacz masz teraz czas
                                porobic rzeczy ktorych puzniej juz niebedziesz mogla robic jak bedziesz w
                                ciazysmileCzas szybko zleci,niedlugo kuchnie dostanieszwinkzobaczysz ile trzeba sie
                                naskakac zeby doprowadzic ja do porzadkuwinkA co tam u twojej siostry?Wiadomu juz
                                cos?Trzymam kciuki za was obiewinkWszystko sie ulozy.Mysl pozytywnie.

Emaniu mysle o Tobie i bardzo bardzo mocno trzymam kciuki,zeby wszystko bylo
                                dobrze.Odezwij sie bo my razem z Toba przezywamy i sie martwimy o Ciebie.

Mariolka Wszystkiego Najlepszego dla Kubusia z okazji urodzinwinkNiech ci rosnie
                                duzy i zdrowy.Pozdrawiam

No nic spadam robic obiadekwinkPuzniej wpadne pa pa
                                • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 11:25
                                  Sloneczko ja narazie sprzatamwinkbo na poczatku jak mnie mdlilo to prawie nic
                                  nierobilamwinkTeraz powolutku nadrabiam zaleglosci.A malowac faktycznie mamy
                                  zamiar malowac pokoj dla naszego Malenstwa,ale to jeszcze troche.Pomysl mam
                                  taki,caly pokoj na waniliowy kolor a od dolu taki niebieski paswinkZobaczymy
                                  kiedy sie zabierzemy do pracywinkDzis w szafi zamierzam poukladac i posortowac
                                  rzeczy w te w ktore sie naraze niezmieszcze pochowam a zrobie miejsce na nowe
                                  zeczywinkW sumie to ja chodze narazie w spodniach o nr.wiekszych od normalnego
                                  nr.ciazowych jeszcze nienoszewinkMilego dnia,spadam bo niezdaze z tym obiadem,a
                                  Misiek do pracy idzie.Pa pa
                                  • emania29 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 13:53
                                    nie odzywam się bo jeszcze nie mam wyników wciąż czekamy!!!!!!! ale i tak nie
                                    mam żadnych nadziei sad pierwszy wynik 3000 to za mało jak na prawie 7tc. jak
                                    coś będe wiedziala to dam znać
                                    Dzięki kobitki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    słoneczko mam takie same myśli!!!!!!!
                                    • anie5 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 14:26
                                      wlasnie wrocilam z udanych zakupowsmile
                                      kupilam dzinsy - troche drozsze niz w h&m ale za to pasujasmile i spudniczke w
                                      h&m - a co do sukienki - to zapomnialam wam napisac - jeszcze tydzien temu
                                      kupilam sobie taka w indyjskim sklepie - ktora pasuje i w ciazy i po ciazy - i
                                      niedroga - a sliczna...
                                      tyle z milych rzeczy - z gorszych - no wlasnie mam pytanie do was!!!!!
                                      odebralam wyniki krwi - wszystko ok - poza leukocytami podwyzszone, norma 3-9 -
                                      a ja mam 11,7.....co myslicie? moj lekarz powiedzial, ze moze jest jakas
                                      infekcja w organizmie i znow pobral krew, a w poniedzialek ma
                                      wyniki...rozmawialam z kolezanka, ktora przez cala ciaze miala podwyzszone
                                      lekocyty i zadnej infekci - tak poprostu jej organizm reagowal na ciaze...co wy
                                      na to?
                                      • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 14:48
                                        anie a jakie miałaś poprzednio leukocyty też podwyższone, czy w normie.

może faktycznie jakaś infekcja, praktycznie od wszystkiego możesz mieć je
                                        podwyższone, od każdego stanu zapalnego ząb, pochwa, pecherz, pomyśl czy nic Ci
                                        nie dolega lub coś ostatnimi dniami nie dolegało, może nie zwróciłaś uwagi.
                                    • bea1978 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 14:40
                                      Hej Kochane Moje!

Na wstępie do Słoneczka! Tak jak mi piszesz Kochanie, że zleci szybko te 2,5
                                      roku, to pomyśl sobie jak szybko zlecą 2,3, nawet 4 miesiące smile))
                                      Zobaczysz, teraz lato, ciepło, można spacerować, opalać się, jest tyle rzeczy
                                      którymi mozna się zająć, żeby nie myśleć, można szaleć ze znajomymi (ja właśnie
                                      to nadrabiam)Zobaczysz... najgorzej jak się na coś nakręcimy i nie wypala, to
                                      boli jak diabli, ale nasze plany nie są planami innych smile
                                      Pechowo się złożyło, ale pamietaj, że w każdej, nawet najgorszej sytuacji jest
                                      jakiś pozytywny aspekt! Znajdź go, uczep się jak rzep psiego ogona i dalej do
                                      przodu-bez oglądania się wstecz wink

Emaniu, wciąż myślę o Tobie... Nie wiem co Ci napisać, strasznie mi jest
                                      przykrusio... Zadne pocieszenia w tej chwili nie pomogą, bo wiem, że cierpisz i
                                      że boli...

W ogóle dziewczyny, też miałam takie myśli jak Słonko, Ty Emaniu... Pewnie wiele
                                      ludzi tak ma... Ale spójrzcie ile w koło cierpienia, każdy tak na prawdę ma
                                      swoje... jak nie teraz to jutro, za miesiąc, każdego coś dotyka, wiem że o tym
                                      się nie myśli, człowiek zapatruje sie tylko w swój ból i tak naprawdę na własne
                                      życzenie się pogrąża...
                                      Ja sobie pomyślałam tak: i co z tego, że mnie to spotkało, że nie urodzę
                                      dziecka? Skoro mam szczęśliwe życie, po wielu perypetiach w końcu wspaniałego
                                      męża, mieszkanie, spotykam dobrych ludzi na swej drodze (m.in.Wassmile), a to życie
                                      takie krótkie... tak szybko mija... każdy ma inną misję do spełnienia i staram
                                      się jakoś uszczęśliwić... tzn, zrozumiałam, że jestem szczęśliwa...
                                      a i jeszcze zapomniałam o moim piesku, to jest York, wabi się Dexter i jest taki
                                      kochany!!! Sika i robi kupę w domu, lata po dworze, już go nauczyłam na smyczy
                                      chodzić, i jest bardzo wesoły smile

Życzę Wam samych pozytywnych myśli, żebyście umiały cieszyć się drobiazgami i
                                      żeby wielkie niepowodzenia nie wyprowadzały Was z równowagi i żebyście nie
                                      traciły nadzieji, NIGDY!!!

No i jeszcze jedno... kiedyś usłyszałam takie słowa: "Kogo Pan Bóg kocha, temu
                                      krzyże na drodze stawia" - ja się cieszę, że mnie kocha smile)))
                                      I Was też!

Całuje Wszystkie ciepło... i Kubusia Mariolkowego wink
                                      Papa!
                                      • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 15:17
                                        Hej Bea ale ci zazdroszcze tego Dexterkawink)))))))))Ja kocham psy,wogole
                                        wszystkie zwierzatka uwielbiam ale jak widze psa to oczy same mi sie
                                        smieja.Zawsze glaskam wszystkie psy,jeszcze zaden mnie nieugryzlwinkNo teraz jak
                                        jestem w ciazy to do swojego tylko podchodze.Ale wiecie co muj pies jest
                                        wielki,zbudowany,ale wychowany jest jak rozpieszczone dzieckowinkJest taki
                                        smieszny,skacze jak biegnie i wpadnie na kogos to wywali bo kolos jestwinkCiagle
                                        mu zabawy w glowie.Puzniej wam wysle foto mojego pas,a wabi sie Arnoldwink
                                    • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 15:07
                                      Emania Kochanie, chyba miescisz sie w normie, ja tam nadal jestem pewna, że coś
                                      nie tak liczysz, może ovu lekko się przesuneła, przez te grzybki, czy jak.

zerknęłam przed chwila na wyniki bhcg,ile dni w dniu badania byłaś po ovulce?

Będzie dobrze, musi być dobrze, ściskam mocno
                                      • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 15:10
                                        źle nie jest ja myślę, że tylko lekko źle liczysz, ja też nie miałam nic na usg
                                        oprócz pęcherzyka smile a ja byłam bardzo późno na pierwszym usg, będzie ok.

moim zdaniem to mógł byc ok. 6 tydzień

forum.starania.pl/viewtopic.php?t=7
                                        • emania29 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 15:26
                                          no ja złudzeń już nie mam beta spadła z 3000 do 1500 !!!! jutro na 8 ide do
                                          szpitala. Poprosiłam ginia żeby najpierw spróbować samoistnie poronić tzn
                                          dostane jakieś proszki i może się uda żebym nie miała zabiegu.... i tyle w
                                          sumie miło było pomarzyć smile nawet nie płacze ja już to wiedziałam w
                                          poniedziałek także zrywam się niedługo na wakacje pojedziemy z miśkiem do
                                          Chorwacji na 3 tygodnie może będziemy tam coś jeszcze produkować!!!!
                                          zobaczymy?! ogólnie czuje się dobrze pogodzilam się z tą myślą, chce mieć to za
                                          sobą i zwalczyć te cholerne bakterie bo już mam dość mojej pipy!!!!!!!!!!!!
                                          • emania29 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 15:32
                                            Anie z tego co wiem to im późniejsza ciąża to te leukocyty wzrastają bo ogólnie
                                            wyniki krwi z miesiąca na miesiąc troche się pogarszają bo dzidziuś z nas
                                            troche ciągnie smile u mnie w laboratorium norma jest od 4-10 ale dla ciężarowek
                                            do 16..... gdzieś też widziałam w internecie takie normy dla kobiet w ciąży
                                            jak znajde to wkleje. także nic się nie martw ale oczywiście może to być też
                                            niewielki stan zapalny warto to sprawdzić
                                            • emania29 Anie 27.04.06, 15:46
                                              narazie tyle znalazłam nie pamiętam gdzie były te normy dla kobiet w ciąży

Krwinki białe (WBC) - wzrost ich liczby nazywamy leukocytozą, a spadek
                                              leukopenią. Podwyższenie może być spowodowane przyczynami fizjologicznymi
                                              (wysoka temperatura otoczenia, opalanie się na słońcu, ciąża, wysiłek fizyczny,
                                              stres)

RBC – czerwone ciałka krwi (erytrocyty)
                                              Norma: 4,0–5,0 M/mikroL.
                                              W ciąży (zwłaszcza w drugiej połowie) ich liczba często spada poniżej 3,5
                                              M/mikroL.

HGB – hemoglobina, barwnik przenoszący tlen
                                              Norma: 12–16 g/dl.
                                              W czasie ciąży może obniżyć się do 11 g/dl. Czasem niski poziom erytrocytów i
                                              hemoglobiny świadczy o niedokrwistości. Jeśli okaże się, że masz za mało
                                              żelaza, lekarz zaleci dietę bogatą w ten pierwiastek (czerwone mięso, ryby,
                                              warzywa strączkowe i zielone, pełnoziarnisty chleb, suszone morele). Konieczne
                                              może być przyjmowanie preparatu żelaza.

WBC – białe ciałka krwi, czyli leukocyty
                                              Norma: 4–10 K/mikroL.
                                              W ciąży poziom leukocytów często przekracza 10 K/mikroL. Gdy jest podwyższony,
                                              wskazuje to na zmniejszoną odporność. Podczas ciąży nie zawsze świadczy o tym,
                                              że w Twoim organizmie dzieje się coś złego.

OB – odczyn Biernackiego, inaczej opad jest wyrażoną w milimetrach miarą
                                              prędkości opadania krwinek we krwi, do której dodano odczynnik zapobiegający
                                              krzepnięciu.
                                              Norma: nie powinien przekraczać 20 mm/godz.
                                              Wysoki opad bywa zazwyczaj oznaką stanu zapalnego. Czasami wzrasta także na
                                              skutek przyjmowania leków lub jest skutkiem stresu. Podczas ciąży jednak wynik
                                              OB nie jest miarodajny.

• anie5 Re: Anie 27.04.06, 18:15
                                                dziekuje, wam za informacje w sprawie tych leukocytow - ja niedawno mialam
                                                badany mocz i nie bylo bakterii - ale moze teraz...wyrostek mam wyciety...nic
                                                mi nie dolega - moze cos z zebem??? w poniedzialek lekarz potwierdzi i zrobie
                                                inne badania...dziekuje Wam!!!!
                                                tak mi smutno....kiedy zaczna sie dobre wiesci?????
                                                • mariolka55 Re: Anie 27.04.06, 18:59
                                                  zaczna sie niedługo!!!!!!!!! dosc juz złych!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 16:08
                                              • mariolka55 emaniu 27.04.06, 16:11
                                                tylko nie pomysl ze dobrze mi sie pisze,bo potrafie sobie wyobrazic ból jak sie
                                                pragnie dziecka,stara którys tam cykl,wielka radosc a potem trach...taka
                                                informacja......
                                                • melba7 Re: emaniu 27.04.06, 17:40
                                                  Emania, bardzo mi przykro...sad Trzymaj się...
                                                  • olka9917 Re: emaniu 27.04.06, 18:13
                                                    Emaniu,tak mi przykro,trzymaj sie.Zycze super urlopu w
                                                    Chorwacji,wypoczniesz,wyleczysz te bakterie,i wtedy postaracie sie o
                                                    Bobaska.Sciskam cie mocno.Pozdrawiam
                                                  • anie5 Re: emaniu 27.04.06, 18:13
                                                    Emani - jak mi przykro.......nawet juz nie wiem co pisac....ja sie tu
                                                    leukocytami martwie....a to tobie musi byc strasznie smutno.....trzymaj sie i
                                                    nie poddawaj sie, prosze!!!!!
                                                  • olka9917 Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 22:23
                                                    Hej dziewczyny,wyslalam wam zdjecia moich zwierzakow,ja juz zaraz spadam sie
                                                    myc i na wyrko.Posegregowalam dzis zeczy w szafie,tak sie cieszezue mam to juz
                                                    za sobawink)))Dobranoc,do polkikania jutro.Pa pa
                                                  • goko1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 22:37
                                                    hej kobietki!

Emania ściskam bardzo mocno, kurcze ja łudziłam się jednak do oststniej chwili
                                                    i tym bardziej mi przykro, trzymaj się.

przede wszystkim wylecz grzybka i wypocznij w tej Chorwacji

Anie spojrzałam na swoje laukocyty faktycznie różnie najpierw miałam 7,1 potem
                                                    6,8 ostatnio 8,3. Jak coś się dowiesz daj znać.

Mariolka bardzo mi przykro z powodu Twojej teściowej sad
                                                  • goko1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 22:41
                                                    Będę do Was zaglądać napewno wieczorami, mam małego laptopa , jak nie oślepnę
                                                    bo jest mniejszy niż format kartki A4 ;000

ja byłam dzisiaj na depilacji nóg, do tej pory sama sie w to bawiłam, ale nie
                                                    kupiłam tego wosku cukrowego, więc pojechałam do kosmetyczki, wpadłam w szok po
                                                    15 minutach mialam już gładkie całe nogi, a mi to schodzi od godziny do dwóch.

Olka mi też wysłałaś fotki? zaraz zajrzę, też mam psiaka (ma 2 lata), jest
                                                    kochany smile
                                                  • sloneczko271 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 27.04.06, 23:00
                                                    gokuśsmile)) tak to już jest u kosmetyczkiwink zawsze samemu jak się zaczyna bawić
                                                    w takie rzeczy w domu jak depilacja,manicir,pedicir itp to czas się wydłuża
                                                    minimum 3 krotniesmile wiesz że ja jestem kosmetyczką? smile i kocham swoją pracęsmile
                                                  • mariolka55 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 08:48
                                                    dzieki słoneczkosmile wycałowałam Kubusiasmile
                                                    a co do twojej siostry to wreszcie dobre wiadomoscismile moge tylko powiedziec a
                                                    nie mówiłam smile wtedy poszła stanowczo za wczesnie!!! ja jak dzwoniłam do ginki
                                                    to mi kazała przyjsc nie wczesniej niz w 6 tyg. zeby cos było widac!!!! a twoja
                                                    siostra niecierpliwa (ale jak tak długo sie starała to sie w sumie nie
                                                    dziwiesmile) poleciała od razusmile
                                                  • mariolka55 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 08:48
                                                    i tylko sobie stres niepotrzebnie zrobiłasadale dobrze ze juz sie cieszysmile
                                                  • danik1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:02
                                                    Wczoraj mialam ciezki dzien dlatego nie bylo mnie na forum, ale juz wszystko
                                                    nadrobilam i siadam do kompa aby Wam odpisac.
                                                    Widze, ze smutne wiesci przeplataja sie tutaj z dobrymi. Jak w zyciu. Wczoraj
                                                    troszke poczytalam i bylo mi bardzo smutno, ale dzisiaj wstal nowy dzien i nowe
                                                    nadzieje. Emaniu wiem, ze Ci smutno, ale wiem tez, ze masz w sobie duzo wiary i
                                                    to pomoze Ci przetrwac te trudne chwile. W takiej sytuacji trudno pisac, ze nic
                                                    nie dzieje sie bez przyczyne, ale ja w to wierze. Jak tylko cos mi w zyciu nie
                                                    wychodzi to tak sobie to tlumacze, Pewnie, ze na poczatku jest bol, placz,
                                                    niezrozumienie dlaczego ja, ale pozniej wiara dochodzi do glosu i wiem, ze Bog
                                                    nie zostawi nas w potrzebie, ze po tych chwilach smutku zesle nam radosc a ten
                                                    smutek po to abysmy rozpoznali te radosc i mogli sie z niej cieszyc. Taka
                                                    strata jest wysoka cena, ale my nie wiemy co nam tam na gorze przeznaczono,
                                                    mamy tylko wiare i ja wierze, ze za niedlugo beda sie nam buzki znowu
                                                    usmiechaly. Te slowa kieruje tez do Ciebie Sloneczko. Wiadomosc ktora spadla na
                                                    Ciebie w pierwszej chwili na pewno Cie zasmucila, ale dziewczyny maja racje,
                                                    cisz sie teraz swoboda i rob to wszystko na co po urodzeniu dziecka nie
                                                    bedziesz miala czasu. A juz za kilka miesiecy bedziesz sie cieszyla slyszac
                                                    bijace serduszko swojego maluszka tak jak Twoja siostra. Czym jest te kilka
                                                    miesiecy w porownaniu tych wszystkich lat ktore Cie czekaja z Twoimi dziecmi.
                                                  • danik1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:09
                                                    Anie ja nie pamietam jak to bylo u mnie w ciazy z wynikami. Wiem tylko, ze
                                                    bralam zelazo, wiec tez pewnie cos mi brakowalo. To co dziewczyny pisza ma sens
                                                    a Twoje wyniki nie odbiegaja az tak bardzo od normy. Lekarz na pewno bedzie
                                                    wiedzial co robic i da Ci jakies preparaty.
                                                    A co z wozkiem?? Kupiliscie juz czy jeszcze ogladacie??
                                                    Jak Ci idzie w szkole nauka jezyka?? Taler du dansk nu?? wink
                                                  • danik1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:13
                                                    Mariolus sto lat dla Twojego Kubusia!!!!!!!!!!! Spoznione, ale szczere
                                                    zyczenia!!! Moze w niedziele nie bedzie tak brzydko jak zapowiadaja i jednak
                                                    wybierzecie sie do ZOO a nawiasem mowiac ja mialam takie samo podejscie do ZOO
                                                    i do cyrku jak Ty a teraz zmienil mi sie swiatopoglad!! Hihihi. wink Moj synek
                                                    uwielbia i ZOO i cyrk. Wlasnie w sobote wybieramy sie do cyrku i to bedzie
                                                    drugi raz naszego synka, no prawie trzeci bo byl jeszcze w takim malym cyrku.

Bardzo mi przykro z powodu Twojej tesciowej, ale trzeba wierzyc, ze wszystko
                                                    bedzie dobrze.
                                                  • danik1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:16
                                                    Sloneczko wyzej juz Ci napisalam, ale jeszcze raz zyczenia dla siostry
                                                    wszystkiego dobrego i szczesliwych juz chyba tylko osmiu miesiecy ciazy,
                                                    prawda?? Gratuuuuuuuuuuuuuuulacje!!!!! Przekaz jej od nas!!!!!!!
                                                    A siostra pewnie jest Ci wdzieczna, ze namowilas ja na iui w 13dc a nie jak
                                                    zwykle w 14dc, cio?? Ech z Ciebie to jakis prorok!!! wink
                                                  • danik1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:17
                                                    Mariolka i oczywiscie tez czekam na zdjecia z urodzin Kubusia!!!
                                                  • danik1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:27
                                                    Ola zdjec jeszcze nie widzialam bo od razu tutaj do Was weszlam ale zaraz sobie
                                                    obejrze!! Beatko a moze i Ty bys nam przeslala zdjecia swojego Dexterka?? Musi
                                                    byc slodki!!
                                                    Goko a Ty kiedy masz to rodzinne USG?? Czekam na relacje!!

A wiecie, ze nie pomyslalam, ze mozecie mnie zarazic swoimi ciazami jak weszlam
                                                    na watek?? Hihi. Bardzo bym chciala. Ja jak zwykle sie nakrecam bo co mi tam, a
                                                    tak przynajmniej mile spedze czas oczekiwania. W niedziele maja przyjsc
                                                    pierwsze plamienia i teraz na to tylko czekam. Jak nie przyjda to w
                                                    poniedzialek zrobie test. Brzuch mnie dzisiaj boli, ale tak dziwnie nie @-owo,
                                                    ale wczoraj duzo pracowalam fizycznie, wiec moze dlatego. Poza tym wczoraj
                                                    wieczorem jak juz lezalam w lozku to poczulam tak jakby balonik plywal mi w
                                                    brzuchu. Hihi. Takie dziwne uczucie. Wiem wariatka ze mnie, ale to na szczescie
                                                    nie grozne dla otoczenia. A wiec lezalam sobie na boku i nagle czuje jak cos mi
                                                    plywa w brzuchu tak delikatnie jakby wlasnie balonik z powietrzem bo to lekkie
                                                    bylo. Pozniej ustalo i za chwile znowu sie powtorzylo. Zasypialam z usmiechem
                                                    na ustach!! No co?? Juz przeciez pisalam, ze sie nakrecam!! wink
                                                  • mariolka55 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:33
                                                    To czekamy do niedzieli!!! juz niedługosmile
                                                  • goko1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 10:34
                                                    cześć kobietki!

Daniczku rodzinne usg mam 11 maja, tak więc 12 maja zdam relację , bo to raczej
                                                    dłuższa wizyta będzie. aniczku trzymam wielkie kciuki, żeby @ nie przyszła
                                                    przez najblizsze conajmniej 9 m-cy wink

Siuba poczekajmy, ja powiem Ci, że miałam krwawienie w sylwestra, co prawda
                                                    myslałam, że to po przytulankach, ale chyba to było zagnieżdżenie

moja dzidziula kopie mocno, a wiecie kiedy najmocniej, jak do was z tego małego
                                                    laptopa wczoraj pisałam, to mi normalnie brzuch storturowała smile

Dzisiaj w nocy miałam akcję ;0, chwycił mnie skurcz nogi (pierwszy raz w
                                                    ciąży), a już myślałam, że ta przypadłość w ciąży mnie ominie, akcja była
                                                    niezła, ale najskuteczniejsze dla mnie jest chwycić wówczas palce stopy i
                                                    zadrzeć do góry i masować w tym czasie łydkę.

Słoneczko ale fajnie masz smile wszystko sobie sama robisz i to w krótszym
                                                    czasie smile, ja muszę przysiąść do manikiuru i pedikiuru w weekend i skoczyć do
                                                    kosmetyczki na henne na brwi połączoną z regulacją.
                                                  • mariolka55 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 10:40
                                                    goko ja przy Kubie miałam od któregos tam miesiaca takie akcje co noc,a czasem
                                                    nawet dwa razysmile))zazywaj magnez i jedz duuuzo bananów i ziemniaków
                                                  • mariolka55 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 10:42
                                                    wiesz co jest jeszcze skuteczne? wyskocz szybko na jakas zimna posadzke,puszcza
                                                    od razu
                                                  • mariolka55 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 10:49
                                                    a ja tak czekam na ruchy,moze za jakis tydzien dwa poczujesmile)) wydawało mi sie
                                                    (jakis tydzien temu) ze czułam,ale to mi sie chyba wydawało bo za wczesnie
                                                    trochu.
                                                    Ja mam wizyte 4 maja,czyli za tydzien,nie moge sie doczekac ale tez sie juz
                                                    denerwuje,potem jak wszystko bedzie dobrze to rodzinne 3D, maz gledzi ze to
                                                    zbedny i duzy wydatek,głupi i tyle!!!mówie załujesz 250 stówy? sknerusiesmile))) a
                                                    sam jak se kupujesz trzecie prawie takie same spodnie? to dobrze jest smile
                                                    egoista taki z niego i kupuje bety jak babasmile))

Goko na tym usg. juz chyba poznasz płec? co? pochwalisz sie?smile)))chyba ze ja
                                                    bede pierwsza w czwartek,bo jak jest chłopak to cycusia moze bedzie widacsmile)) a
                                                    jak dziewczynka to chyba jeszcze ciezko poznacsmile
                                                  • goko1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 12:05
                                                    Mariolka jak bede wiedziec, to sie pochwalę, moja mama obstawia dziewczynkę,
                                                    mówi, że mi sie oczy zmieniły smile, kuzyn obstawił , że chłopak, hihi zobaczymy
                                                    kto będzie bliżej.

usg to najbardziej wiarygodne po 20 tygodniu jest jednak (miałam w rodzinie
                                                    teraz w tym roku i w przeszłym 2 takie przypadki, że miał byc chłopak a po 20
                                                    tygodniu okaząło sie, że dziewczynka), zreszta 100% wiary i tak nie ma co
                                                    dawać, bo naprawde róznie bywa z tym odczytywaniem usg.

Ja na usg 3 d sie nie wybieram, u nas nie ma , ale daje sobie spokój, to prawda
                                                    fotka lepsza bo trójwymiarowa, ale dobry lekarz wszystko na normalnym usg
                                                    wyczyta co trzeba. I tak wszystko zalezy od dzidzi bo i na jednym i na drugim,
                                                    moze się zbuntować, odwrócić dupcią i tyle, albo pójśc spać.
                                                  • danik1 Ola 28.04.06, 13:08
                                                    Do mnie zdjecia nie dotarly.sad
                                                  • olka9917 Re: Ola 28.04.06, 13:11
                                                    Danik juz wysylamwinkWysylalam do was wszystkich na raz i napewno cos
                                                    pomieszalamwinkPA
                                                  • danik1 Re: Ola 28.04.06, 13:50
                                                    Dostalam, dziekuje. Piesio bardzo mi sie podoba, ma bardzo sympatyczna
                                                    mordke.Kotek tez sympatyczny.
                                                  • danik1 Re: Ola 28.04.06, 15:21
                                                    A mnie dzisiaj meczyl zapach fajki. Takiej prawdziwej bo tu w Danii pala
                                                    czesto. Chodzilam po szkole i szukalam tego co pali bo tak mnie draznil ten
                                                    zapach ale nikogo nie znalazlam. Nie wiem skad ten zapach? Nigdy wczesniej tak
                                                    nie mialam tylko jak siedzialam blisko osoby palacej a dzisiaj takie cos. Hihi.
                                                    Fajnie sie ponakrecac.
                                                  • olka9917 Re: Ola 28.04.06, 15:53
                                                    W takim razie trzymam mocno kciuki Danik za Fasolkewink
                                                  • danik1 Re: Ola 28.04.06, 15:55
                                                    Ja tez bo juz sie jej doczekac nie moge. smile
                                                  • bea1978 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 16:32
                                                    Cześć dziewczyny!

Wysłałąm fotki Dexiasmile ale nie wiem czy dojdą, jakoś mi to tak dziwnie poszło sad
                                                    najwyżej puszczę Wam w czw raz jeszcze...

Życzę Wszystkim miłego weekendowania smile

Emaniu, myślę o Tobie i ślę całuska pocieszycielka smile
                                                    Daniczku, bąbelki w brzuszku, hmmmmm, czekam cierpliwie i życzę (*) smile)
                                                    Mariolu, duuużo sił dla Was wszystkich do walki z chorobą teściowej, bardzo mi
                                                    przykro, że są złe diagnozy sad
                                                    Słonko, trzymaj się, bądź dzielna i cierpliwa, i bierz przykład z najbliższych,
                                                    czyt. siostry!!!
                                                    Anie, oby nie było zadnej infekcji, oby wyniki się poprawiły...

Pozdrawiam Was wszystkie i zyczę samych miłych chwil i jak najlepszych
                                                    wiadomości na najbliższy czas smile
                                                    Całuski, papa!
                                                  • olka9917 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 17:44
                                                    Bea jednym slowem Twoj Dexterek jest SUPERwink))Tobie tez milego dlugiego
                                                    weekendu.Ja sprzatam w mieszkanku.Wpadne wieczorem pa
                                                  • sloneczko271 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 22:06
                                                    marioluśsmile)))))))) rozśmieszyłaś mnie z tym sknerusemsmile))))
                                                  • goko1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 11:55
                                                    Mariolka ja łykam już prenatal 2 razy dziennie i za dużo magnezu dodatkowo nie
                                                    mogę, ostatnio lekarka (kardiolog) chciała mi go przepisać, ale jeżeli już
                                                    biorę z zestawem ciążowym to powiedziała, że nie, za dużo też niedobrze.
                                                    Zobacze czy bedą sie te skurcze powtarzać. jak bedą spytam lekarza co i ile
                                                    mozna, na własna rękę żadnych dodatkowych leków, witamin czy minerałów nie
                                                    biorę.
                                                  • sloneczko271 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 22:03
                                                    gokuśsmile zapraszam do mojego gabinetusmile zresztą wszystkie was zapraszamwink
                                                    obrobie was od stóp do główwink
                                                    to znaczy to nie jest mój gabinet-ja tam tylko pracujesmile ale za to mam
                                                    fantastyczną szefową i mamy bardzo fajną praktykantkesmile naprawde obie są
                                                    super! i obie są moimi przyjaciółkamismile
                                                    ja przed tym szpitalem ściągłam tipsy i zmyłam paznokcie u nóg-a tak miałam
                                                    ładnie pomalowanesad bo podobno do operacji trzeba mieć zmyte paznokcie.
                                                    no a teraz powiedziałam sobie że mam to w nosie! założe je sobie dopiero jak
                                                    już mi wytną to dziadostwosmile tylko czuje się jak bym miała palce poucinanesmile
                                                    chociaż teraz już się troszke przyzwyczaiłam ale przez pierwsze 3-4 dni to nic
                                                    nie mogłam zrobić, nawet guzików od koszuli nie mogłam zapiąć-tak mnie bolały
                                                    opuszki od palców, nie paznokciesmile))
                                                    no ale już niedługosmile)) szybciorem niech ten czas leci i niech mi to gówno
                                                    wycinają i musze się wziąść za siebiesmile))
                                                  • sloneczko271 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 21:48
                                                    daniczkusmile a może tym razem wam się udało(*) smile)) ale by było super gdyby
                                                    się okazało że iui nie będzie potrzebnasmile)) trzymam kciukibig_grin ale daniczku,
                                                    tak czy siak to i tak-JEST DOBRZEsmile)) jak się teraz nie udało to następny cykl
                                                    masz już za chwile no i co za tym idzie iui już tuż,tużsmile))
                                                  • sloneczko271 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 21:41
                                                    dzięki daniczku za gratulacje dla mojej siostrysmile))
                                                    a co do tej jej iui w 13 dniu cyklu to teraz śmieją się ze mnie że jestem
                                                    lepsza od profesorasmile)))) hi,hi,hismile)) i że po co było tyle jeżdzenia do
                                                    profesorka jak ,,osobistego profesorka" miała w domu pod ręką, i to za darmowink
                                                    a ja ją namawiałam na 13dc bo pomyślałam sobie że ona może mieć tak jak ja, bo
                                                    ja przeważnie mam owulacje właśnie 13dc no i tylko czasami się mi przesówa na
                                                    14dc, no i miałam racjesmile
                                                  • mariolka55 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:19
                                                    danik1 napisała:

> Mariolus sto lat dla Twojego Kubusia!!!!!!!!!!! Spoznione, ale szczere
                                                    > zyczenia!!! Moze w niedziele nie bedzie tak brzydko jak zapowiadaja i jednak
                                                    > wybierzecie sie do ZOO a nawiasem mowiac ja mialam takie samo podejscie do
                                                    ZOO
                                                    > i do cyrku jak Ty a teraz zmienil mi sie swiatopoglad!! Hihihi. wink Moj synek
                                                    > uwielbia i ZOO i cyrk. Wlasnie w sobote wybieramy sie do cyrku i to bedzie
                                                    > drugi raz naszego synka, no prawie trzeci bo byl jeszcze w takim malym cyrku.
                                                    >
                                                    > Bardzo mi przykro z powodu Twojej tesciowej, ale trzeba wierzyc, ze wszystko
                                                    > bedzie dobrze.
                                                    >

Co do tesciowej to staramy sie wierzyc,ale juz brakuje sił,boje sie ze to sie
                                                    nie skonczy dobrzesad(((((( jest mi bardzo smutno sad((((

dzieki za zyczenia dla Kubusiasmile

No widzisz Danik jak dzieci potrafia zmienic człowiekasmile))) jednak dla dziecka
                                                    sie robi wszystko lub prawie wszystkosmile zastanawiam sie jak to bedzie jak ich
                                                    bedzie dwójka?
                                                    A u ciebie skarbie jak sie sprawy maja? kiedy testujesz?
                                                  • mariolka55 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:21
                                                    zdjecia oczywiscie przeslesmile i czekam na Danielka!!!
                                                  • danik1 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:28
                                                    mariolka55 napisała:

> A u ciebie skarbie jak sie sprawy maja? kiedy testujesz?

Hihi wlasnie napisalam.
                                                  • mariolka55 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 09:14
                                                    Olka dzieki za fotki,fajne zwierzaki,fajnie ze na tym forum nie tylko ja kocham
                                                    zwierzaki,ja mam kota-dachowca czarno białego ,dle mnie tez jest najukochanszym
                                                    stworzeniem ma juz 7 latsad posyłałam wam na zdjeciach pamietacie?smile
                                                  • sloneczko271 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 21:32
                                                    daniczku mój ty kochany, dziękuję ci za tak piękne słowa i za twoje dobre
                                                    serduszkosmile
                                                  • sloneczko271 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 21:29
                                                    witam was wszystkie dziewczynysmile))
                                                    marioluś masz racje-poszła za wcześniesmile ale teraz już jest dobrze i mam
                                                    nadzieję że do końca będzie dobrzesmile ja w każdym bądz razie trzymam za nią i
                                                    za was wszystkie mocno kciukismile
                                                  • sloneczko271 Re: emaniu 27.04.06, 22:53
                                                    witam was wszystkie kochane moje kobietki.
                                                    na początku emaniu, beatko,aniu,marioluś,goko,oleńko,chciałam wam wszystkim
                                                    dziewczyny bardzo podziękować że mnie wspieracie i pocieszacie-jesteście
                                                    naprawde bardzo kochanesmile bardzo się ciesze że jestem z wami na tym forum bo
                                                    nikomu nie mogę tak naprawde się wyżalić jak wam. nieraz rozmawiam o tym co
                                                    mnie boli z moimi przyjaciółkami ale tak naprawde niby się wyżalam ale tak
                                                    naprawde to robie dobrą mine do złej gryuncertain prawie uśmiecham się przez łzysad
                                                    próbuje cały czas się czymś zajmować żeby szybciej czas leciał a to sprzątam
                                                    bezprzerwy, układam w szafkach, chodze na zakupy, staram się pracować jak
                                                    najwięcej żeby zająć czymś myśli dokładnie tak jak mi radzicie dziewczyny.
                                                  • sloneczko271 Re: emaniu 27.04.06, 23:20
                                                    emaniu-kochanie ty moje bardzo,bardzo,bardzo mi przykro:'-(
                                                    nie wiem nawet co ci napisać? sad wiem że teraz żadne słowa nie są w stanie cię
                                                    pocieszyć:"-( ale wiedz że rozpaczam razem z tobą:"-( jest mi naprawde bardzo
                                                    przykro.
                                                    bądz dzielna skarbie.-jesteśmy z tobą!
                                                    zobaczysz szybko przejdziesz przez ten cholerny szpital, wyleczysz spokojnie
                                                    swoją cipulke, jedzcie do chorwacji i tam naładuj akumulatory na cały roksmile
                                                    trzymam za ciebie mocno kciuki żeby jak najszybciej spełniło się twoje
                                                    najskrytsze marzenie(*).
                                                    bądz dzielna skarbie-jestem z tobą.
                                                    głowa do góry.
                                                  • sloneczko271 Re: emaniu 27.04.06, 23:22
                                                    marioluś- STO LAT!!! dla kubusiasmile)) ucałuj go mocno odemniesmile
                                                  • sloneczko271 Re: emaniu 27.04.06, 23:34
                                                    oleńkosmile co do mojej siostry to jest SUPER! smile)) dzisiaj była na usg u
                                                    profesora i wyobraz sobie że już słyszała bicie serduszkasmile)))) ja to byłam w
                                                    szoku że tak szybko. przecież tydzień temu była załamka bo nic nie było widać a
                                                    teraz serduszko już bijesmile moja siostra jest BARDZOOOOOOOOO SZCZĘŚLIWAsmile no i
                                                    zrobili jej jakieś tam podstawowe-rutynowe badania i wszystko jest w pożądkusmile
                                                    dziękuję ci oleńko że trzymasz za nas obie kciukasysmile jesteś kochanasmile
                                                  • sloneczko271 Re: emaniu 27.04.06, 23:39
                                                    oleńkosmile)) wytargaj swojego arnolda za ucho odemniewink)) rozśmieszyłaś mnie
                                                    jak go zaczełaś opisywaćsmile)))) już go sobie wyobraziłamsmile)) ja też bardzo
                                                    kocham zwierzęta a psy w szczególnoścismile
                                                    beatkosmile)) a ty swojego dexterka też wytargaj za ucho odemniewink no i możesz
                                                    go jeszcze pociągnąć za ogonwink)) oczywiście tak delikatnie, tak z miłoścismile
                                                  • sloneczko271 Re: emaniu 27.04.06, 23:45
                                                    aniu, wiem że troche pózno pisze ale chciałam ci powiedzieć że nie mam pojęcia
                                                    co do tych twoich wyników krwi. zupełnie się na tym nie znamuncertain chociaż
                                                    chciałabym ci coś doradzić to nie mogę bo nic nie wiem na ten temat.
                                                    ale widze że dziewczyny już ci prubowały pomóc-mam nadzieję że cię troszke
                                                    uspokoiłysmile
                                                  • sloneczko271 Re: emaniu 27.04.06, 23:50
                                                    no dobrasmile ja spadam już lulusmile oczywiście najpierw się jeszcze wykompiesmile))
                                                    kurcze już zaraz jest godz.24 a jutro rano znowu będę wstawała do góry dupąwink
                                                    czy ja się kiedyś naucze chodzić wcześniej spać?! smile)) chyba nie. smile))
                                                  • sloneczko271 Re: emaniu 27.04.06, 23:52
                                                    dobranoc skarby mojesmile)) jak zwykle życze wam spokojnej nocy i kolorowych
                                                    snówsmile)) buziaczkibig_grin pa,pa,pasmile do poklikania jutrosmile
                                                  • sloneczko271 Re: emaniu 28.04.06, 00:07
                                                    oleńkosmile)) zdjęcia arnoldzika i pinkusia są superowe! smile))))
                                                  • siuba79 Cześć, poradźcie coś proszę, bo chyba zwariuję. 28.04.06, 01:29
                                                    Cześć
                                                    Dziewczyny pisałam już wcześniej, że w 15dc byłam na monitoringu (a od 5dc do
                                                    9dc brałam clostibegyt) i endometrium było 8mm, a pęcherzyk w prawym janiku
                                                    14mm i płyn w zatoce douglasa. Staranka 12dc i 14dc. Temperatura jak nigdy od
                                                    36,8 do 36,9 (zazwyczaj 36,2 do 36,4), nie wiem czy clostibegyt wpływa na
                                                    tempkę, ale jeśli nie to coś chyba się dzieje. Dwa dni temu i wczoraj miałam
                                                    takie dziwne kłucie w podbrzuszu. Dziś czyli 21dc (3 dzień brania Duphastonu)
                                                    temperatura spadła do 36,6 i w pracy (ok. godziny 22) pojawiła się odrobinka
                                                    krwi u wyjścia pochwy. W związku z tym mam pytanie czy to mogła być implantacja
                                                    czy raczej spodziewać się miesiączki? Delikatnie pobolewa mnie podbrzusze, ale
                                                    nie cały czas tylko co jakiś czas.
                                                    Napiszcie co o tym myślicie, bo ja już świruję i sama nie wiem co myśleć.
                                                    Bardzo proszę o pilną odpowiedź.
                                                  • danik1 Re: Cześć, poradźcie coś proszę, bo chyba zwariuj 28.04.06, 08:53
                                                    Witam dziewczynki!!!
                                                    Siuba to moze byc zagniezdzenie tym bardziej, ze na @ to chyba za wczesnie,
                                                    cio?? A mialas juz tak wczesniej, ze plamilas krwia w polowie cyklu (nie na
                                                    brazowo)? Moim zdaniem jest duza szansa bo i spadek temki byl w tym czasie, ale
                                                    nie chce Cie zbytnio nakrecac, powiem tylko czekaj z nadzieja. Jest dobrze!!!
                                                  • mariolka55 do siuba 28.04.06, 08:53

• mariolka55 Re: do siuba 28.04.06, 08:55
                                                    kurde napisałam posta i poszło puste,chyba Kuba mi wcisnał w miedzyczasie
                                                    esc,kurde!
                                                  • mariolka55 Re: do siuba 28.04.06, 08:57
                                                    wiec pisze jeszcze raz:
                                                    moze to byc implantacja bo wtedy moze spasc temp. i pojawic sie lekkie
                                                    plamienie,ale nie pozostaje ci nic innego jak cierpliwe (lub niecierpliwesmile)
                                                    czekanie kilka dni do testusmile

powodzenia napewno po tych lekach szybko sie udasmile
                                                  • olka9917 Re: do siuba 28.04.06, 11:16
                                                    Siuba trzymam kciuki za fasolke,ja tez plamilam na poczatku,nawet myslalam ze
                                                    to @.Niewiem co to bylo za plamienuie,gin podejzewala ze po
                                                    przytulankach.Bedzie dobrze.Pa
                                                  • olka9917 Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 11:21
                                                    Sloneczko ale superasnie z ta twoja siostrawink)))))))))Pogratuluj jej jeszcze
                                                    raz.Widzisz jak ty pozalatwiasz swoje sprawy,i zaczniesz starania o Bobasa
                                                    bedziemy ci mocno kibicowacwinkI z siostra dziciaczki w podobnym wieku bedziecie
                                                    mialy,)A mieszkasz z siostra w tym samym miescie?Ja mam brata mlodszego o 8
                                                    lat,a jesesmy tak zwiazani,jak blizniacywinkNo super facetwinkWlasnie wczoraj
                                                    skonczyl pisac egzaminy,jest w ostatniej klasie gimnazjum,trzymajcie
                                                    kciuki,napewno sie przydadzawinkJak beda wyniki dam znac.Pa
                                                  • olka9917 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 11:24
                                                    Bea jak bedziesz wysylac fotki Dexterka niezapomnij o mniewinkAle juz go sobie
                                                    wyobrazam jaki jest slodkiwinkU mnie piekna pogoda,niemam pomyslu co dzis na
                                                    obiadcryingtym bardziej ze MIsiek je w pracy.Zaraz musze cos wymyslec.Mysle ze w
                                                    niedziele bedzie ladna pogoda,to udanego wyjazdu do ZOO MariolkawinkPa
                                                  • sloneczko271 Re: Szczesliwy watek!!!!!Niech sie stanie!!!! 28.04.06, 22:42
                                                    oleńkosmile jak narazie to tak mieszkamy z siostrą w jednym mieściesmile chociaż
                                                    ona przeprowadziła już się do swojego domku ze 3 lata temu a jeszcze mieszkam z
                                                    rodzicami ale we wrześniu się przeprowadzamy z moim miśkiem do własnego
                                                    mieszkanka w innym mieście (do rodzinnego miasta mojego miśka) no i wtedy
                                                    będziemy miały do siebie ok.40km. ale to nie jest dużosmile tymbardziej że ja i
                                                    tak codziennie będę w moim rodzinnym mieście bo tutaj mam pracę a nie zamierzam
                                                    jej zmieniać. więc tak czy siak to i tak będziemy się często widziałysmile
                                                    powiem ci oleńko że my jak jeszcze razem mieszkaliśmy u rodziców to miałyśmy
                                                    razem pokój i się tłukłyśmy bez przerwysmile teraz jak o tym pomyśle to mi się z
                                                    tego śmiać chce ale tak naprawde było WALKI O WSZYSTKO I TO BEZ PRZERWYsmile))
                                                    ateraz jesteśmy przyjaciółkami i w ogień bym za nią poszłasmile
                                                    śmieszne to jest ale prawdziwe-nasze stosunki się diadetralnie zmieniły jak ona
                                                    się wyprowadziłasmile ale tak to już chyba jest że potrzebna była nam mała
                                                    rozłąka żeby wydoroślećsmile ale za to teraz jak sobie robimy jakieś imprezki
                                                    (posiadówki) ze swoimi mężami albo przy jakiś tam rodzinnych imprezkach to
                                                    często wspominamy nasze kłutnie i bijatykismile)) teraz mamy z tego niezły ubawsmile
                                                    nie raz tak było że gdyby mama nie wkroczyła do akcji to byśmy się chyba
                                                    pozabijałysmile)) ale powiem ci że kiedyś czytałam taki fajny artykuł w gazecie o
                                                    relacjach między siostrami i to podobno jest normalne między siostrami (że jak
                                                    w dzieciństwie rywalizują o wszystko i biją się owszystko) to w wieku dorosłym
                                                    są najlepszymi przyjaciółkamismile w naszym przypadku właśnie tak jestsmile
                                                    no i mam jeszcze brata też o 6 lat młodszego odemnie i też mam z nim dobry
                                                    kontakt (chociaż teraz się wyprowadził 180km. od naszego miasta) i teraz
                                                    widzimy się tylko od święta. ale z moim braciszkiem zawsze miałam dobry kontakt
                                                    bo mamy podobne charakterkismile
                                                  • sloneczko271 Re: Cześć, poradźcie coś proszę, bo chyba zwariuj 28.04.06, 22:20
                                                    siubuśsmile może to lekkie krwawienie to była implantacja?! smile)) ale by było
                                                    superowo!!! smile)) ja w każdym bądz razie MOCNO TRZYMAM KCIUKIsmile pisz na
                                                    bieżąco jak się czujeszsmile mam nadzieję że to (*) smile powodzeniasmile
                                                  • sloneczko271 Re: Cześć, poradźcie coś proszę, bo chyba zwariuj 28.04.06, 23:04
                                                    kurcze! ciekawa jestem jak się czuje emania? mam nadzieję że ją szybko
                                                    wypuszczą z tego szpitala i że szybko wróci do pełni sił.
                                                    cały czas o niej myśle-nie chciałabym być teraz w jej skórze.
                                                    bardzo jej współczujesad
                                                  • sloneczko271 Re: Cześć, poradźcie coś proszę, bo chyba zwariuj 28.04.06, 23:09
                                                    a katrin, to nie wiecie kiedy wraca z tego urlopu?
                                                    tak jakoś szybko nam znikła że w sumie to nic nie wiem co się u niej dzieje i
                                                    jak to wszystko wyszło z tymi zastrzykami? wiecie coś więcej na ten temat?
                                                    kasiu, jak wrócisz z urlopu to napisz nam szybciorem co tam u ciebie skarbie
                                                    słychaćsmile tęsknie za tobąsmile
                                                  • sloneczko271 Re: Cześć, poradźcie coś proszę, bo chyba zwariuj 28.04.06, 23:11
                                                    beatkosmile dexterek jest superowy! smile)) a z ciebie jest niezła laseczkasmile
                                                  • sloneczko271 Re: Cześć, poradźcie coś proszę, bo chyba zwariuj 28.04.06, 23:22
                                                    no, jutro już sobota. ciekawa jestem czy będziecie ze mną na forum w ten długi
                                                    weekend? mam nadzieję że TAK! smile))
                                                    ja jutro idę jeszcze do pracy, pózniej niedzielę i poniedziałek mam wolny. w
                                                    poniedziałek mamy zamiar wybrać się z miśkiem do kina ale to nie jest jeszcze
                                                    na 100% zobaczymy co będą grali i czy nam się będzie chciałowink
                                                    we wtorek idę do pracy i to mam sporo ludzi pozapisywanych (a myślałam że
                                                    wszyscy gdzieś wyjeżdzają i nie będziemy mialy pracy) a tu wręcz przeciwniesmile
                                                    no i w środe znowu wolne i na środe jesteśmy umówieni na grila do mojej
                                                    przyjaciółki i zarazem żony kuzyna mojego mężasmile)) więc mam nadzieję że będzie
                                                    pogoda bo zapowiada się niezła imprezkawink no i mała popijawkawink
                                                    no,to streściłam wam moje plany na te kilka najbliższych dnismile ciekawa jestem
                                                    co wy będziecie porabiać w ten weekend? wink
                                                  • sloneczko271 Re: Cześć, poradźcie coś proszę, bo chyba zwariuj 28.04.06, 23:26
                                                    wiecie co? ja już spadamsmile bo oczy mi się kleją a jeszcze się muszę wykompaćsmile
                                                    no to narazka laseczki moje kochanebig_grin do poklikania jutrosmile piszcie dużosmile))
                                                    życze wam spokojnej nockismile buziaczki pa,pa,pasmile)) do jutrasmile
                                                  • mariolka55 Goko 29.04.06, 08:51
                                                    co do magnezu to masz racje ze nie chcesz brac na własna reke,spytaj sie gina
                                                    na wizycie,ja ci dlatego doradzałam bo wiem ze magnez mozna bez przeszkód (a
                                                    nawet trzeba) zazywac w ciazy,ja brałam tony magnezu w pierwszej ciazy (oprócz
                                                    witamin) i teraz tez jak poszłam i mówiłam jej o tym ciezkim brzuchu to od razu
                                                    mi kazała zazywac magne b6(oprócz witamin)

ja miałam jakies straszne niedobory w pierwszej ciazy nie wiem czy samego
                                                    magnezu czy tez jakis elektrolitów,bo miałam potworne skurcze łydek,stóp a
                                                    nawet ud i brzuch mi sie za bardzo stawiał i nie wiem czy za duze były te
                                                    skurcze brzucha czy dopomógł upadek na schodach ale wyladowałam w szpitalu na
                                                    tydzien z lekko naderwanym łozyskiem (dobrze ze było naderwane tylko tak
                                                    strasznie mało) i tam dostałam kroplówke z magnezem (chyba z litr albo wiecej
                                                    tego wlali we mnie) i potem doustnie do konca ciazy magnez i wiesz co te
                                                    skurcze nóg ustapiły w jednej chwili i juz sie nie pojawiły,a brzuch sie trochu
                                                    mniej stawiał smile
                                                  • mariolka55 szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 08:55
                                                    wogule to czesc dziewczynysmile

ale u mnie pogodasad u was tez? patrzyłam przedtem na onecie na pogode na Kraków
                                                    i ma lac do wtorku włacznie!!!!! załamka!!! jutro nici z zoo,ale w srode ma juz
                                                    byc niby słonecznie to moze w srode sie wybierzemy.....
                                                  • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 10:02
                                                    ja jeszcze wpadam sie pozalicsad(((((( ale i tak widze ze jastem samasad
                                                    dalej sie czuje słaba i bez energi!!! czasem mnie zemdli,wczoraj na zmiane
                                                    pogody myslałam ze sie przewróce i rozwali mi głowesad dzis mnie głowa nie boli
                                                    ale najchetniej bym poszła spacsad sikac znowu chodze czesto (czyzby znowu
                                                    pecherz?) boli mnie czesto krzyz,apetytu nie mam,a tak czekałam na przypływ
                                                    energi i co ? juz nie czekam ,bo chyba sie tak bede czuc do koncasad i to prawda
                                                    ze kazda ciaza inna!!! w pierwszej czułam sie zle tylko w drugim miesiacu,a
                                                    potem juz wysmienicie az do ósmego!!! chyba ze to jest po prostu
                                                    znudzenie?????? w koncu siedze sama z dzieckiem w domu codziennie ...
                                                  • anie5 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 17:16
                                                    Mariolka, moze to przesilenie wiosenne tak dodatkowo wplywa na Ciebie? a jak
                                                    choroba w domu, minela? tzn - synek Twojej szwagierki? ryzyko minelo?
                                                  • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 17:32
                                                    Hej dziewczyny,u nas leje deszczsadMy z Miskiem nigdzie niewyjezdzamy na
                                                    weekend.Tzn.napewno bysmy gdzies sie wybrali motorem,bo oboje uwielbiamy
                                                    jezdzic na motorze(Ja jako pasazerwink)No ale niemozemy ryzykowac,..Jestem spiaca
                                                    przez ta pogodesadPuzniej wpadne,milego dniawink
                                                  • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 22:16
                                                    no anie moze,albo to znudzenie smile bo jak sie wziełam dzis do roboty,(Kubus ma
                                                    jutro gosci)zakupy,sprzatanie itp.to mi przeszłosmile tylko teraz nie moge chodzic
                                                    bo mi trzaska krzyzsad miało nie byc gosci,ale chyba bedasmile)

Ja mam Olka uraz straszny do motorów,boje sie wsiasc,miałam jako nastolatka
                                                    wypadek na ścigaczu brrrrrr....... i teraz zaden motor,nawet na harleja bym nie
                                                    wsiadłasmile
                                                  • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 22:57
                                                    cześc kobietki!

u mnie tez pogoda wstrętna, a ja sobie nakupowałam letnich ciążowych
                                                    ciuchów smile - bo akurat na allegro trafiłam na likwidację sklepu, no i nogi
                                                    wydepilowałam i samoopalaczem posmarowałam i co i nic z tego, ale jest ok od
                                                    razu mi lepiej smile))

Mariolka nie miałam na razie więcej skurczy, wiesz mi znów kardiolog mówiła, że
                                                    nie wolno przekraczać dawek magnezu, każdy lekarz ma inne opinie, z tego co
                                                    wiem, to przy skurczach nóg Asmag zalecano kiedyś potas i magnez o ile się nie
                                                    mylę. Na razie nie ma problemu, to niczym sie nie przejmuję, jak się zacznie to
                                                    będę albo dietę uzupełniać, albo pytać lekarza co i jak. Mariolka a ten brzuch
                                                    to Ci się bardzo często napina, to może Nospe bierz, ja w pierwszej ciąży na
                                                    takie stawianie się macicy miałam nospę przepisaną.
                                                  • mariolka55 goko 30.04.06, 09:43
                                                    goko1 napisała:

> cześc kobietki!
                                                    >
                                                    > u mnie tez pogoda wstrętna, a ja sobie nakupowałam letnich ciążowych
                                                    > ciuchów smile - bo akurat na allegro trafiłam na likwidację sklepu, no i nogi
                                                    > wydepilowałam i samoopalaczem posmarowałam i co i nic z tego, ale jest ok od
                                                    > razu mi lepiej smile))
                                                    >
                                                    > Mariolka nie miałam na razie więcej skurczy, wiesz mi znów kardiolog mówiła,
                                                    że
                                                    >
                                                    > nie wolno przekraczać dawek magnezu, każdy lekarz ma inne opinie, z tego co
                                                    > wiem, to przy skurczach nóg Asmag zalecano kiedyś potas i magnez o ile się
                                                    nie
                                                    > mylę. Na razie nie ma problemu, to niczym sie nie przejmuję, jak się zacznie
                                                    to
                                                    >
                                                    > będę albo dietę uzupełniać, albo pytać lekarza co i jak. Mariolka a ten
                                                    brzuch
                                                    > to Ci się bardzo często napina, to może Nospe bierz, ja w pierwszej ciąży na
                                                    > takie stawianie się macicy miałam nospę przepisaną.

Teraz mi sie nie stawia,w pierwszej ciazy od ósmego miesiaca mi sie strasznie
                                                    stawiał,teraz mam czesto problem z pecherzem i wtedy tez czuje taka jakby
                                                    ciezkosc brzucha,wczoraj łykłam urosept i nospe i sikałam co 5 min. ale dzis
                                                    juz lepiej.

A co do skurczy to potas tez,dlatego ci pisałam zebys sie zajadała bananami
                                                    (maja b.duzo potasu)smile
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 23:01
                                                    marioluś, może to twoje zmęczenie jest właśnie przez pogode? bo powiem ci że ja
                                                    w ciąży jeszcze nie jestem a też ostatnio chodze jakaś taka słaba, od wczoraj
                                                    boli mnie głowa i bym bez przerwy spała. u ciebie pewnie się to wszystko
                                                    skumulowało: ciąża i to wiosenne przesilenie. wypoczywaj dużo i niczym się nie
                                                    przejmójsmile pozdrawiam cię i życze milutkiej niedzielismile
                                                  • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 09:45
                                                    sloneczko271 napisała:

> marioluś, może to twoje zmęczenie jest właśnie przez pogode? bo powiem ci że
                                                    ja
                                                    >
                                                    > w ciąży jeszcze nie jestem a też ostatnio chodze jakaś taka słaba, od wczoraj
                                                    > boli mnie głowa i bym bez przerwy spała. u ciebie pewnie się to wszystko
                                                    > skumulowało: ciąża i to wiosenne przesilenie. wypoczywaj dużo i niczym się
                                                    nie
                                                    > przejmójsmile pozdrawiam cię i życze milutkiej niedzielismile

no pewnie tak jest,do tego jeszcze problemy które ostatnio sie zwaliły na głowe:
                                                    (bo niby nie czuje sie jakos przesadnie zle ,ale ogólnie do dup... dziekismile
                                                    niedługo bedzie lepiejsmile
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 22:53
                                                    witam was dziewczynysmile
                                                    u mnie dzisiaj też pogoda do dupysad
                                                    no ale cóż-jakoś to przeżyjesmile w sumie to i tak siedze w domu i nigdzie nie
                                                    wyjeżdzamwink bylebyło ciepło i słonecznie w środe, bo w środe jesteśmy umówieni
                                                    na grilasmile))
                                                    najgorzej mają ci którzy wyjechali na jakiś wypoczynekuncertain
                                                  • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 23:03
                                                    słoneczko ja bym chetnie wpadła do Ciebie do gabinetu smile, dzisiaj sobie
                                                    zrobiłam francuski manikiur, miałam też zrobić pedikiur francuski, ale mi się
                                                    nie chciało, może jutro i tak pogody nas letnie klapki nie ma.
                                                    Wiesz też kiedyś miałam akryle na paznokciach mialam chyba z 2 lata, jak
                                                    zdjęłam to myślałam, że się załamię takie cienkie paznokcie były brrrr, ale po
                                                    jakimś czasie wróciły do normy i mam cały czas swoje.
                                                    Teraz mam krótkie, ale i długie potrafię wychodować, uzywam odżywek sally
                                                    hansen i jestem z nich szalenie zadowolona (na allegro tez są), kup sobie taką
                                                    różową maximum growth, rosną po niej jak grzyby po deszczu.Bardzo szybciutko
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 23:16
                                                    gokuśsmile)) ja nie nosiłam akryli. przez 5 lat robiłam sobie metodą ,,fiber
                                                    glass" nie wiem czy o niej słyszałaś? to jest taka najnowsza metoda i ona
                                                    szkodzi minimalnie na paznokcie tylko ja je nosiłam poprostu za długo, a przez
                                                    ostatni rok przeżuciłam się na żele. no i teraz gdyby nie ten szpital to bym
                                                    pewnie ich jeszcze nie ściągłasmile ta metoda ,,fiber glass" jest najmniej
                                                    szkodliwą metodą przedłużania paznokci ale mało która kosmetyczka ją robi bo są
                                                    do niej najdroższe materiały a co za tym idzie naj mniej się na niej zarabia a
                                                    narobić się przy nich trzeba więcej niż przy żelachsmile tylko że w żele można
                                                    coś zatopić (jakieś świecidła) a w fiber glass już się nie zatopi.
                                                    powiem ci że ja w akryle nigdy wchodzić nie będę bo jak byłam na szkoleniu to
                                                    tyle się nasłuchałam o nich złego że szok! JEDNYM SŁOWEM AKRYLE TO JEDNA WIELKA
                                                    TRUCIZNA! zarówno dla klientki jak i dla osoby robiącej akryle. więc
                                                    powiedziałam sobie że co to to nie-ja się truć nie będę! smile
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 23:24
                                                    gokuśsmile a co do tej odżywki sally hansen to faktycznie jest bardzo dobrasmile
                                                    ja tylko czekam aż będę po szpitalu to wtedy odrazu zakładam pazurki od nowasmile
                                                    zawsze sobie mówiłam że ściągne je dopiero jak będę w ciąży i będę na
                                                    zwolnieniu lekarskim sobie wypoczywała w domkusmile no i słowa dotrzymamsmile
                                                    ale nie myślałam że wcześniej mnie do tego sytuacja zmusi. dzisiaj mija
                                                    dokładnie tydzień jak je ściągłamwink jak uda mi się usunąć to dziadostwo z
                                                    mojego jajnika pod koniec maja to w sumie moje pazurki odpoczną sobie ponad
                                                    miesiąc-to i tak dobrzesmile))
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 23:27
                                                    kurcze! cały czas myśle o emanisad
                                                    ciekawa jestem jak się czuje? mam nadzieję że już chociaż troszke lepiej.
                                                    naprawde bardzo jej współczuje.
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 23:33
                                                    na tv1 właśnie leci film ,,milczenie owiec" smile kiedyś to był hicior-co nie? wink
                                                    hi,hi,hismile)) jak by nie patrzył to zdobył 5 oskarów! w 91' rokusmile teraz się
                                                    go dziwnie ogląda-już jest stary.
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 23:40
                                                    wiecie co? wiem że to śmiesznie zabrzmi bo jest godzina 23.40 ale idę zrobić
                                                    kolacje mojemu miśkowi bo mi mówi że jest głodnysmile
                                                    my to mamy często takie zachciankismile)) kiedyś obudziłam się o godz.02 w nocy i
                                                    mi się kiełbasy smażonej zachciało i omało co byśmy chałupy nie spalilismile))))
                                                    bo mój misiek poszedł mi ją smażyć i wrócił do mnie do łóżka no i oczywiście
                                                    zasneliśmysmile kurcze! to dopiero były jajawink)) nasmrodziliśmy w całym domu a
                                                    kiełbaski i tak nie zjadłamsmile)))) hi,hi,hismile teraz jeszcze nieraz to
                                                    wspominamy i mamy z tego niezły ubawsmile)) tylko zastanawia mnie jedno: skoro
                                                    teraz mamy już takie zachcianki to co dopiero będzie jak będę w ciąży? aż
                                                    strach pomyślećwink
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 29.04.06, 23:42
                                                    no dobra kochane moje kobietkismile idę robić tą kolacjesmile))
                                                    życze wam jak zwykle kolorowych snów i spokojnej nocysmile))
                                                    pa,pa,pa. do poklikania jutrosmile buziaczkismile dobranocsmile
                                                  • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 09:50
                                                    sloneczko271 napisała:

> kurcze! cały czas myśle o emanisad
                                                    > ciekawa jestem jak się czuje? mam nadzieję że już chociaż troszke lepiej.
                                                    > naprawde bardzo jej współczuje.

Tez o niej mysle,ale pewnie teraz nie ma ochoty pisac co i jak,wiec czekam jak
                                                    sie sama odezwie i wróci do siebie...
                                                    Ale myslimy o tobie!!! Emania!!!
                                                  • emania29 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 10:47
                                                    hej
                                                    jestem już w domku właściwie od wczoraj... niestety nie obeszło się bez
                                                    zabiegu. Ten proszek pomógł bo rozszezył szyjke i troche pokrwawiłam ale nie
                                                    wszystko i trzeba było oczyścic. Czuje się dobrze.
                                                    Ponieważ nie było miejsc w szpitalu to połorzyli mnie na patologii ciąży. Dobre
                                                    co????? ja tu krwawie a dziewczyny z brzuchami jak balony w 38tc ale było spoko
                                                    w sumie to mi to nie przeszkadzało ale ogólnie to tak się nie robi... misiek
                                                    był cały czas przy mnie.
                                                    Starać się możemy za ok 3 miesiące. Nie byłabym sobą gdybym nie miała żadnego
                                                    planu a jest on taki ze na przełomie czerwca i lipca jedziamy do Chorwacji i
                                                    tam w upalne dni będziemy oddawać się rozkoszy przytulanek smile
                                                    Troche was teraz będe zaniedbywać bo w sumie nie jestem narazie starająca ani
                                                    nie ciężarna... ale oczywiście będe zaglądać bo was lubie i musze wiedziać co
                                                    tam u moich psiapsiułek smile
                                                  • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 10:57
                                                    Emaniu ciesze sie ze dobrze sie czujesz.Trzymaj sie.Ale masz fajowo z tym
                                                    urlopem w ChorwacjiwinkWpadaj do naswinkPozdrawiam pa
                                                  • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 11:04
                                                    Hej ja przed chwilka zwleklam sie z luzkawinkMusze spadac robic obiad,dzis robie
                                                    gularz z kurczaka z pieczarkami,z ryzemwinkPogoda taka sobie ale bedzie padac
                                                    napewno,bo chmury takie cziemne sa.Puzniej wpade.Milego dniawinkPozdrawiam
                                                  • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 13:37
                                                    emania29 napisała:

> hej
                                                    > jestem już w domku właściwie od wczoraj... niestety nie obeszło się bez
                                                    > zabiegu. Ten proszek pomógł bo rozszezył szyjke i troche pokrwawiłam ale nie
                                                    > wszystko i trzeba było oczyścic. Czuje się dobrze.
                                                    > Ponieważ nie było miejsc w szpitalu to połorzyli mnie na patologii ciąży.
                                                    Dobre
                                                    >
                                                    > co????? ja tu krwawie a dziewczyny z brzuchami jak balony w 38tc ale było
                                                    spoko
                                                    >
                                                    > w sumie to mi to nie przeszkadzało ale ogólnie to tak się nie robi... misiek
                                                    > był cały czas przy mnie.
                                                    > Starać się możemy za ok 3 miesiące. Nie byłabym sobą gdybym nie miała żadnego
                                                    > planu a jest on taki ze na przełomie czerwca i lipca jedziamy do Chorwacji i
                                                    > tam w upalne dni będziemy oddawać się rozkoszy przytulanek smile
                                                    > Troche was teraz będe zaniedbywać bo w sumie nie jestem narazie starająca ani
                                                    > nie ciężarna... ale oczywiście będe zaglądać bo was lubie i musze wiedziać co
                                                    > tam u moich psiapsiułek smile

Oj nie mozesz nas zaniedbywac!!! musisz wpadac czestosmile)) dobrze ze juz jest po
                                                    wszystkim i ze czujesz sie dobrze z przygotowanym planemsmile zazdroszcze ci
                                                    troche tej Chorwacjismiletez bym tak beztrosko poleniuchowała....korzystaj póki
                                                    morzesz bo potem juz nie bedzie tyle czasu dla siebiesmile))odpoczywaj i zbieraj
                                                    siłysmile))plan masz pewnie obmyslony zeby jechac zaraz po @ co?smile)))i tak
                                                    zrób!!!!!!
                                                  • mariolka55 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 13:40
                                                    ide szykowac urodzinkismilepa na razie
                                                  • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 14:48
                                                    Milych urodzinek MariolkawinkMy z Miskiem zaraz wychodzimy na lodywinkPozdrawiam pa
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 19:23
                                                    witam was wszystkie dziewczyny a przede wszystkim ciebie emaniusmile
                                                    ciesze się że już masz ten koszmar za sobą, teraz musi być już tylko lepiejsmile
                                                    widze że ty tak jak ja plan zawsze musisz miećsmile)) ja jestem taka sama, tylko
                                                    nieraz przez te moje plany zabardzo się na coś napalam a pózniej jak coś mi nie
                                                    wychodzi to się wściekam jak głupiasmile no ale cóż-tak to już jest z nami
                                                    babamiwink
                                                    emaniuś wypoczywaj skarbie w tej chorwacij i ładuj akumulatory na cały roksmile
                                                    w sumie to emaniuś startujemy razemsmile bo mi jak zrobią tą laparoskopie pod
                                                    koniec maja(mam taką nadzieję), to po tej operacji też mamy zakaz staranek na 2
                                                    miesiące. więc jeśli wszystko pójdzie dobrze i nic się znowu nie poprzesówa to
                                                    pierwsze iui będziemy mogli zrobić na sam koniec lipcasmile KURCZE! NIECH TEN
                                                    CZAS SZYBCIEJ LECI!!! smile
                                                    a co do szpitala w którym byłaś to faktycznie zrobili ci świństwo! kurcze jak
                                                    można kobiete w twojej sytuacij położyć razem z kobietami które zaraz będą
                                                    rodzić! przecież to jest jakaś paranoja!!! ale to jest następny przykład
                                                    znieczulicy w śród lekarzyuncertain dobrze kochanie że już masz to za sobą i że masz
                                                    przy sobie tak bardzo kochającego cię mężczyznę. będzie dobrze skarbie-wszystko
                                                    się ułożysmile pozdrawiam cię bardzo,bardzo gorącoi życze nam obu żeby szybciej
                                                    czas leciałsmile pozdrów również swojego męża-dzielny z niego facet.
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 19:29
                                                    marioluśsmile)) życze ci miłej imprezki i pózniej jak najmniej bałaganuwink
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 19:44
                                                    u mnie dzisiaj był rodzinny objadek i było całkiem milutkosmile)) była moja
                                                    siostra ze swoim mężem i było fajniesmile tylko troche mnie wkurza to że wszyscy
                                                    chodzą wokół mnie ,,na palcach". wygląda to tak że nikt nie chce przy mnie
                                                    mówić o dzieciach i nie mówią o ciąży mojej siostry, a ja tego nie chce! chce
                                                    żeby mnie traktowali normalnie, przecież ja też się bardzo cieszę z ciąży mojej
                                                    siostry.
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 19:52
                                                    nie wiem co robić jutro? w sumie to mieliśmy jechać do kina ale jestem jakaś
                                                    taka rozlazła. z jednej strony bym chciała jechać a z drugiej strony to mi się
                                                    nie chce ruszać z wyrka i nie chce mi się szykować i wogóle ruszać z domu-nie
                                                    wiem? mam jakiegoś lenia ale może jutro jak się obudze to mi się to zmienismile
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 19:57
                                                    no zaraz będzie ,,taniec z gwiazdami" smile)) ciekawa jestem co tam dzisiaj
                                                    wytańczą i kto odpadnie? smile a po ,,tańcu z gwiazdami" mam obiecany masaż
                                                    pleców przez mojego miśkasmile)) kocham te jego masażykibig_grin
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 20:00
                                                    a teraz idę szybciorem zrobić sobie jakąś pyszną kanapeczke żeby zdążyć
                                                    na ,,taniec z gwiazdami" smile)) pa,pa skarby mojesmile zajrze do was pózniejwink
                                                  • olka9917 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 22:37
                                                    Hej a na jaki film Sloneczko sie wybieracie do kina?Ja tez lemiwa sie zrobilamwink
                                                    ale ja mam tak co wiosnewink)))Takiego wiosennego lenia mam.Smiac mi sie chce z
                                                    tej smazonej kielbasy;D ,byscie domek z dymem puscili.Ja raz zostawilam
                                                    wlaczony piekarnik,w kuchence gazowej,ale na szczescie sie skapnelam bo w
                                                    kuchni bylo bardzo goraco,i byl juz pusty zapomnialam go wylaczyc po tym jak
                                                    wyciagnelam frytkiwinkTeraz 3 razy sprawdzam czy wylaczonywinki jak zwykle jestem
                                                    spiaca o tej porze,moj Misiek ta mnie normalnie na sile trzyma;Dmusze gdzies na
                                                    niego zazalenie zgosicwinkMy za to jutro idziemy w gosciwinkJa zaraz spadam sie
                                                    umyc i pdo wyrka,dobranoc i dojutra.Pozdrawiam pa pa
                                                  • goko1 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 30.04.06, 23:07
                                                    cześć kobietki!

w zasadzie wpadłam tylko powiedzieć dobranoc smile

Emaniu ściskam bardzo mocno i już pomału życzę udanych wakacji w Chorwacji,
                                                    wypoczywaj sobie, za nas też wink

Mariolka pewnie ma już dosyć, hihi goście pewnie już poszli a ona padła smile
                                                    Mariolka napisz jak było.

Co tam u Daniczka? Kasieńko odezwij się.

Słoneczko żel kiedyś też miałam to ten co lampa się chyba suszy. Ale jak
                                                    zdjęłam już bym chyba nie załozyła, nawet za darmo, fajnie to wyglada, ale
                                                    jednak swoje to swoje, tym bardziej, że juz przeżyłam czas po zdjęciu i sa ok.

Oluś przesilenie wiosenne powiadasz to odpoczywaj Twoje prawo, ale może jutro
                                                    pogoda sie poprawi i słoneczko (hihi te świecące na niebie) samo Cię wyciągnie
                                                    na spacerek

Ciekawe co u Kattrin, kiedy ona wraca z urlopu?

Padam z nóg, dobrej nocy smile
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!! 01.05.06, 00:06
                                                    oleńkosmile)) my idziemy na ,,epoke lodowcową 2" smile)) podobno jest fajny a my
                                                    chcemy się troszke pośmiaćsmile już zdecydowaliśmy że pójdziemy na seans o
                                                    godz.12.45 i po kinie pójdziemy sobie coś zjeść do jakiejś fajnej knajpkismile no
                                                    i jakoś dzień zleciwink a we wtorek do pracysmile
                                                    oleńkobig_grin a co do naszych zdolności do podpalania kuchni to widze że ty jesteś
                                                    taki sam piroman jak jawink)) hi,hi,hismile)))) nic tylko nas w kuchni zostawić
                                                    smile)))))) pozdrawiam cię skarbie i życze ci kolorowych snówsmile śpij smaczniesmile
                                                    a na jutro życze tobie i twojemu mężowi milutkiego dniasmile
                                                    ja jutro zajrze do was dopiero wieczorkiem ok.godz.18-19. jak wrócimy z kinasmile
                                                    pa,pa. całusków 102wink
                                                  • sloneczko271 Re: szczesliwy watek!!!! Niech sie stanie!!!!