Dodaj do ulubionych

Nowy Szczesliwy watek;)))

25.05.06, 23:50
Mam nadzieje ze przyniesie wszystkim z nas to czego kazda z nas jabardziej
pragniewink)
Obserwuj wątek
    • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 25.05.06, 23:57
      no wiec zarazki najpierw smile
      ################################################################################
      ################################################################################
      #############################################################
      moze niedługo beda swiezsze,na razie dalej staresmile
      • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:00
        Faktycznie ja to mam glowe,zapomnialam o fluidkachwink
        ´/******************************************************************************
        ********************************************************************************
        ********************************************************************************
        *
        • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:04
          ja niestety fluidków wam nie mogę jeszcze przesłać ale mam nadzieję że już
          niedługosmile
          ale melduje się na nowym wąteczkusmile))))
          • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:06
            no dobra kochane moje laseczki, ja teraz to już spadam naprawde bo już 24 a ja
            jeszcze się ślepie w laptopasmile)) dobranocsmile życze wam spokojnej nocy i
            kolorowych snówsmile pa,pa,pa. do jutrasmile))
            • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:07
              no ja tez uciekam do wyrka,bo tak sie zagadałam z wami ze nie zauwazyłam która
              godzina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              pa pa do jutrasmile
        • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:04
          ja posłałam stare ale DUZEwink moze zadziałaja!!!
          • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:07
            mariolka55 napisała:

> ja posłałam stare ale DUZEwink moze zadziałaja!!!

mam nadzieję że zadziałająsmile daniczek się pierwszy zarazi(*)
            • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:09
              pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pasmile))
              mnie to chyba trzeba WOŁAMI ODCIĄGNĄĆ OD TEGO KOMPAwink)))) hi,hi,hismile))
              • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:10
                smile)))))))))))))))))) pa
              • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:10
                dziewczyny, idziemy wkońcu spać, bo skończyć nie możemysmile i wkońcu zapełnimy
                cały nowy wątekwink i dopiero będą jajawink))
                • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:11
                  pasmile
              • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:12
                JA tez odchodze od kompa i wracam zobaczyc czy jeszcze klikaciewink))Ale teraz
                ide szorowac Miska,
                • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:12
                  Pa pa pa
                  • kattrin1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 08:09
                    Witam sie na nowym wateczku - sloneczko mysle ze on bedzie szczesliwy dla
                    Ciebie - operacja za pasem hihihi i staranka tez smile))

Daniczku czekam na wiesci smile))

Gosia, Anie, Mariolka, Olka jak sie czujecie w hihih Dniu Matki smile no niedługo
                    od swojego maleństwa usłyszycie słowo "MAMO" smile) Niektóre z Was powtórnie a
                    niektóre poraz pierwszy smile Dziewczynki wszystkiego najlepsiejszego smile)
                    • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 22:24
                      witam was dziewczynkismile))
                      katrinsmile obyś skarbie miała racjesmile

ja dzisiaj jestem strasznie padnięta. wyobrazcie sobie że wczoraj poszłam spać
                      o godz.03 normalnie chyba zgłupiałamsmile tak się szwędałam po mieszkaniu że sama
                      nie wiedziałam co mi się chce. jak skończyłam z wami rozmawiać to zaczełam
                      buszować po lodówce i zachciało mi się mielonegosmile)) no i sobie zjadłam
                      takiego zimnego, pózniej leciał fajny film no i tak zleciało. niestety już 0
                      godz.04 miałam pobudke i to już drugą noc pod rząd bo pod naszym oknem siedzi
                      jakiś napalony kocur i tak strasznie głośno mrałczy że szok! najpierw jedną noc
                      to myślałam że się jakaś kocica koci i tak strasznie głośno mrałczy (normalnie
                      tak jak by jakieś dzieci płakały), no ale dzisiaj to przegioł normalnie nas
                      obudził! i już o 7 musiałam wstawać do pracyuncertain
                      a w pracy ludzi jak zwykle od zarąbania, dzisiaj prawie wszyscy mieli wolne to
                      kobitki kożystałysmile
                      po pracy przyszła moja siostra i wyciągła mnie na zakupy. kupiłam sobie
                      fajne,czarne spodnie-rybaczkismile jak zwykle zresztą: ona mnie wyciąga na zakupy
                      i zamiast niej zawsze kupuje coś jasmile))
                      no i pózniej musiałam jechać do teściówki na dzień matki, ale raz dwa tą wizyte
                      zaliczyliśmy i wróciliśmy do domku, a w domku następna imprezka z okazji dnia
                      matkismile)) ale yło fajniesmile właśnie przed chwileczką moja siostra ze szwagrem
                      pojechali do domku a ja weszłam do was na chwilke sie przywitać i was doczytać
                      no i zaraz będę spadać lulu bo już mi się oczka kleją a jutro znowu musze wstać
                      o 7 bo idę rano do pracysmile
                      • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 22:25
                        ale wam streściłam cały dzieńwink)) hi,hi,hismile))))
    • anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 09:31
      czes laseczki,
      witam na nowym watku smile fluidki przesylam
      **************************************************************************
      Daniczek to juz zarazony pewnie smile
      ale sie nacvzytalam dziewczynki - wiecie, ze ja tez siedzialam wczoraj do 1:00
      i ksiegowalam dokumenty...mialam zamiar zajrzec ale tak sie zaglebilam w
      papierkach, ze nie wyszlo jakos - no i nie spodziewalam sie ze nasz watek taki
      aktywny w tych godzinach smile
      teraz tez siedze z papierkami, miedzy czasie Was czytam i jeszcze odkurzam smile

jak tam papiez - podobno z tej okazji macie dzis wolne?
      wczoraj bylam u lekarza - ale takiego rodzinnego po skierowanie na usg itd. i
      powiedzialam, ze mam chyba takie niskie cisnienie, bo do godz. 15 nie
      funkcjonuje normalnie tylko chodze jak pijana....on powiedzial, ze mam kawe pic
      i wiecej solic - czujecie - a ja tego wlasnie unikalam, on powiedzial, ze to
      lepsze niz jakies tabletki, ktore moglyby mnie podniesc - a niskie cisnienie to
      normalka...
      • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 22:28
        anie5 napisała:

> czes laseczki,
        > witam na nowym watku smile fluidki przesylam
        >
        *******************************************************************************
        > *
        > **************************************************************************
        > Daniczek to juz zarazony pewnie smile
        > ale sie nacvzytalam dziewczynki - wiecie, ze ja tez siedzialam wczoraj do
        1:00
        > i ksiegowalam dokumenty...mialam zamiar zajrzec ale tak sie zaglebilam w
        > papierkach, ze nie wyszlo jakos - no i nie spodziewalam sie ze nasz watek
        taki
        > aktywny w tych godzinach smile
        > teraz tez siedze z papierkami, miedzy czasie Was czytam i jeszcze odkurzam smile
        >
        > jak tam papiez - podobno z tej okazji macie dzis wolne?
        > wczoraj bylam u lekarza - ale takiego rodzinnego po skierowanie na usg itd. i
        > powiedzialam, ze mam chyba takie niskie cisnienie, bo do godz. 15 nie
        > funkcjonuje normalnie tylko chodze jak pijana....on powiedzial, ze mam kawe
        pic
        >
        > i wiecej solic - czujecie - a ja tego wlasnie unikalam, on powiedzial, ze to
        > lepsze niz jakies tabletki, ktore moglyby mnie podniesc - a niskie cisnienie
        to
        >
        > normalka...

cześć aniusmile)) ano prawie wszyscy mają wolne ale prywaciaże to tracują
        normalniesmile wolne mają szkoły, banki, urzędy itp. biura.
        • goko1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 00:01
          cześć kobietki!

ale się rozpisałyście, jeszcze do nadrobienia poprzedni wątek mi został, bo ten
          doczytałam...

Liczyłam na wieści od Daniczka, ale ok trzymam kciuki jeszcze i czekam
          niecierpliwie... oby sie udało!

Ja dzisiaj pracowałam normalnie, zresztą to tak bardzo różnie z tym
          niepracowaniem było, bo niby poczta też urząd, a pracowała normalnie o sklepach
          i innych już nie wspomnę. Na nic zmkniętego się nie natknęłam.

Mieszkanko już mamy zarezerwowane, w przyszłym tygodniu podpisujemy dwie umowy
          przedsprzedażne u notariusza pierwsza na zakup nowego i druga na zbycie starego
          lokum. Poszło szybciej niż się spodziewałam.

Zaraz idę spać, pospałam dzisiaj wieczorem i teraz męcze jeszcze jakiś film i
          siedzę w necie.

Dobrejnocy,papa
          • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 08:46
            Hej ja tylko na chwilkewinkWlasnie sie przebudzilam bardzo glodnawinkzjadlam
            bulke,to sobie mysle ze wpade do was na chwilke zobaczyc co slychacwinkJa tez
            sloneczko musze dzis polatac po sklepach,bo ja wszystkie zeczy ciazowe kupilam
            rybaczki/letnie zeczy a teraz tu u nas zimno ze normalnie dlugich spodni
            potrzebuje,bo te o nr.wwieksze od mojego to juz takie dopasowane sa,a po co mam
            sie meczycwinkMisiek jeszcze dzis musi pomalowac te rury w lazience,i wkoncu bede
            mogla tam posprzatacwinkAkurat mi pasuje ja pujde na miasto a on niech malujewink
            Goko to gratulacje ze tak fajnie szybko sie wam to wszystko udalo z tym
            mieszkankiemwinkMieliscie szczescie,myslalam ze to wszystko dluzej potrwa.To
            nagorsze masz z glowy,)Danik odezwij sie,co tam u CiebiewinkNo ja jeszcze chwilke
            i spadam jeszcze na wyrkowinkMisiek spi jeszcze,i ja chyba tez jeszcze
            pospie,pogoda jak zwykle nieciekawacrying
            • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 08:48
              Sloneczko ale macie z tym zakochanym kocuremwinkmy tez mamy na podworku 2 niczyje
              koty,jeden szary a drugi czarny,i tez ostatnio dawaly niezle popalic,ale pod
              wieczor.Zawsze siedza pod moja sypialniawinkja ich oczywiscie podkarmiamwink
              Najlepiej to parowki lubiawink
              • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 15:57
                witam laskismile
                tradycyjna cisza przy sobocie???
                • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 17:33
                  Hejkawinkja odkurzamwinkCaly dzien prawie na dworze spedzilismywinkBylismy ogladac te
                  samoloty ale super bylowinka ludzi fullwinkPuzniej bylismy po sklepach
                  pochodzic,kupilam sobie fajne ciazowe jeansy z guma na brzuchu,)A sa tak fajnie
                  dopasowane jak na mniewinkJutro moze nowe fotki porobie to wam wysle.Puzniej
                  musze prasowac,wstawic pranie,zrobic sobie fryzure,pazury poobcinac,popilowac
                  itp..Jak zwykle by sie Sloneczko przydalowinkale napewno znowu ma full
                  ludzi.Mariolka ja fryzura?zadowolona?Wyslij fotki jak mozeszwinkPuzniej wpadne,pa
                  pa
                  • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 18:53
                    Witam dziewczynki!!!
                    A my sie dzisiaj wzielismy za sprzatanie w naszym domku i tak sie zakrecilismy,
                    ze caly balkon na glanc wysprzatalismy ktory czekal juz na nas dluzszy czas i
                    nie moglismy sie za niego zabrac. Pomylam sobie wszystkie doniczki i teraz
                    musze nakupowac kwiatkow do domu!!!

Kochane wiem, ze czekacie na wiadomosci ode mnie, ale nie mam dla Was dobrych
                    wiesci. sad Niestety. Dzisiaj w 15 dpo iui przyszly plamienia i teraz nie wiem
                    czy juz rozkreca sie w @ od razu czy jednak beda nazrazie same plamienia. Przez
                    stymulacje wszystko mi sie pokrecilo dlatego nie wiem jak liczyc.
                    Poplakalam sobie troszke w rekaw meza i juz mi lepiej. Jak tylko przyjdzie @ to
                    zaczne znowu stymulacje i znowu iui, tym razem mam nadzieje udana. Bo jak nie
                    to sie wkurze nie na zarty.

Pozdrowionka dla wszystkich i zycze milego wieczorku!!! smile
                    • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 19:50
                      Danik przytulam cie bardzo mocno.Glowa do gory,tym razem napewno sie udawinkJuz
                      teraz zaczne trzymac kciukasy za nowy cykl i nowa szansewinkDanik fajnie ze sobie
                      posprzatalas balkonwinkskoncz na spokojnie sprzatanie,bo jak juz fasolka w
                      brzuszku bedzie to za sprzataniem (generalnym) trzeba uwazac.Pozdrawiam trzymaj
                      sie pa pa
                    • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 20:56
                      danik1 napisała:

> Witam dziewczynki!!!
                      > A my sie dzisiaj wzielismy za sprzatanie w naszym domku i tak sie
                      zakrecilismy,
                      >
                      > ze caly balkon na glanc wysprzatalismy ktory czekal juz na nas dluzszy czas i
                      > nie moglismy sie za niego zabrac. Pomylam sobie wszystkie doniczki i teraz
                      > musze nakupowac kwiatkow do domu!!!
                      >
                      > Kochane wiem, ze czekacie na wiadomosci ode mnie, ale nie mam dla Was dobrych
                      > wiesci. sad Niestety. Dzisiaj w 15 dpo iui przyszly plamienia i teraz nie
                      wiem
                      > czy juz rozkreca sie w @ od razu czy jednak beda nazrazie same plamienia.
                      Przez
                      >
                      > stymulacje wszystko mi sie pokrecilo dlatego nie wiem jak liczyc.
                      > Poplakalam sobie troszke w rekaw meza i juz mi lepiej. Jak tylko przyjdzie @
                      to
                      >
                      > zaczne znowu stymulacje i znowu iui, tym razem mam nadzieje udana. Bo jak nie
                      > to sie wkurze nie na zarty.
                      >
                      > Pozdrowionka dla wszystkich i zycze milego wieczorku!!! smile
                      >

o kurcze! szkodasad przykro mi daniczku. ale bądz dobrej myśli, jak się nie
                      udało za pierwszym razem to napewno uda się wam za drugimsmile mojej siostrze
                      udało się dopiero za 4 razem ale najważniejsze że się udałosmile powiem ci że jak
                      ja czytałam o iui to podobno powinno się próbować do 4-6 razy i no i jak 6 razy
                      się nie uda to raczej przez iui się nie uda i trzeba próbować inną metodą.
                      • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:14
                        sloneczko271 napisała:

> ja czytałam o iui to podobno powinno się próbować do 4-6 razy i no i jak 6
                        razy
                        >
                        > się nie uda to raczej przez iui się nie uda i trzeba próbować inną metodą.

I juz sie zaczelam bac. sad
                        • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:24
                          danik1 napisała:
                          > I juz sie zaczelam bac. sad

daniczku, nie ma się czego bać. trzeba poprostu próbować i tak nie mamy na to
                          wpływu. pomyśl sobie o tym tak że wy przynajmniej nie płacicie za iui więc
                          możecie próbować więcej razy (chociaż mam nadzieję że nie będzie takiej
                          potrzeby), a u nas to kosztuje 500zł. dla nas to jest dużo. a powiedz mi
                          jeszcze daniczku jak jest u was z ivf-też jest za darmo?
                          • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:39
                            sloneczko271 napisała:

> danik1 napisała:
                            > > I juz sie zaczelam bac. sad
                            >
                            > daniczku, nie ma się czego bać. trzeba poprostu próbować i tak nie mamy na to
                            > wpływu. pomyśl sobie o tym tak że wy przynajmniej nie płacicie za iui więc
                            > możecie próbować więcej razy (chociaż mam nadzieję że nie będzie takiej
                            > potrzeby), a u nas to kosztuje 500zł. dla nas to jest dużo. a powiedz mi
                            > jeszcze daniczku jak jest u was z ivf-też jest za darmo?

Sloneczko ale ja czytam na roznych watkach, np. dla starajacych sie, ze u Was w
                            Polsce tez mozna zrobic iui na fundusz. Musialabys poszukac.

Co do in-vitro to jest za darmo ale tylko trzy zabiegi. Tak slyszalam. Za leki
                            musisz oczywiscie sama zaplacic. Musze sie zapytac jak to jest z iui, czy tez
                            jest limit czy do skutku. Wiesz co Sloneczko, moze my bedziemy zafasolkowane w
                            tym samym czasie, albo moze podobnie. Hihihi to bedziemy sobie opowiadaly
                            wrazenia tak jak teraz dziewczynki nasze.
                            • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:50
                              danik1 napisała:

> sloneczko271 napisała:
                              >
                              > > danik napisała:
                              > Sloneczko ale ja czytam na roznych watkach, np. dla starajacych sie, ze u Was
                              w
                              >
                              > Polsce tez mozna zrobic iui na fundusz. Musialabys poszukac.
                              >
                              > Co do in-vitro to jest za darmo ale tylko trzy zabiegi. Tak slyszalam. Za
                              leki
                              > musisz oczywiscie sama zaplacic. Musze sie zapytac jak to jest z iui, czy tez
                              > jest limit czy do skutku. Wiesz co Sloneczko, moze my bedziemy zafasolkowane
                              w
                              > tym samym czasie, albo moze podobnie. Hihihi to bedziemy sobie opowiadaly
                              > wrazenia tak jak teraz dziewczynki nasze.

mam nadzieję że masz racje daniczkusmile))
                              ale powiem ci że nie słyszałam o tym że iui można w polsce zrobić na fundusz. a
                              z tego co czytam jak piszesz jak jest u was w dani to widze że oni u was dbają
                              o ludzi. fajnie macie z tym ivf że 3 razy jest za darmosmile super maciesmile
                  • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 20:43
                    olka9917 napisała:

> Hejkawinkja odkurzamwinkCaly dzien prawie na dworze spedzilismywinkBylismy ogladac
                    te
                    >
                    > samoloty ale super bylowinka ludzi fullwinkPuzniej bylismy po sklepach
                    > pochodzic,kupilam sobie fajne ciazowe jeansy z guma na brzuchu,)A sa tak
                    fajnie
                    >
                    > dopasowane jak na mniewinkJutro moze nowe fotki porobie to wam wysle.Puzniej
                    > musze prasowac,wstawic pranie,zrobic sobie fryzure,pazury poobcinac,popilowac
                    > itp..Jak zwykle by sie Sloneczko przydalowinkale napewno znowu ma full
                    > ludzi.Mariolka ja fryzura?zadowolona?Wyslij fotki jak mozeszwinkPuzniej
                    wpadne,pa
                    >
                    > pa

oleńkosmile)) dawaj szybko pazurki to ci raz-dwa zrobiesmile))))
                    no i koniecznie prześli nowe fotki, może ubież te nowe portki do zdjęciawink))
                    no i jeszcze porób zdjęcia jak wam wyszedł pokój dla maleństwa i łazienkasmile
                    • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 20:53
                      Hej Sloneczko wlasnie sie mecze nad pazurkami,z checia bym ci je podeslalawinkW
                      lazience musimy jeszcze grzejnik pomalowac i rury,ale dozorca wyjechal i niema
                      kto wylaczyc pieca,a cieplych niemozna malowacsadi stanelismy z robota.Chyba w
                      nastepny weekend wruci dozorca,a wtedy my do polski jedziemy,to jeszcze troche
                      potrwa.Co do pokoju Malenstwa rozmyslilam sie co do kolorow,oddalismy
                      je.Przewaznie wszystko dla dzieci jest w kolorach
                      niebieski/zolty/pomaranczowy,chodzi mi o dodatki do luzeczkaitp.najpierw
                      porozgladam sie co jakie mniej wiecej bym chciala a dopiero wtedy zdecyduje co
                      do farbywinkA Misiek zadowolony bo na spokojnie przed laptopem siedzi a tak by
                      musial malowac.Pozatym ten basen musimy wywiezc do polski bo stoi wlasnie w tym
                      pokoju.No nic narazie spadam.Puzniej zajrzewinkMilego wieczorku,)
                      • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:03
                        olka9917 napisała:

> Hej Sloneczko wlasnie sie mecze nad pazurkami,z checia bym ci je podeslalawinkW
                        > lazience musimy jeszcze grzejnik pomalowac i rury,ale dozorca wyjechal i
                        niema
                        >
                        > kto wylaczyc pieca,a cieplych niemozna malowacsadi stanelismy z robota.Chyba
                        w
                        > nastepny weekend wruci dozorca,a wtedy my do polski jedziemy,to jeszcze
                        troche
                        > potrwa.Co do pokoju Malenstwa rozmyslilam sie co do kolorow,oddalismy
                        > je.Przewaznie wszystko dla dzieci jest w kolorach
                        > niebieski/zolty/pomaranczowy,chodzi mi o dodatki do luzeczkaitp.najpierw
                        > porozgladam sie co jakie mniej wiecej bym chciala a dopiero wtedy zdecyduje
                        co
                        > do farbywinkA Misiek zadowolony bo na spokojnie przed laptopem siedzi a tak by
                        > musial malowac.Pozatym ten basen musimy wywiezc do polski bo stoi wlasnie w
                        tym
                        >
                        > pokoju.No nic narazie spadam.Puzniej zajrzewinkMilego wieczorku,)

masz racje. najpierw wszystkosobie pooglądaj i pózniej zdecydujesz na spokojnie
                        jaki będzie kolor ścian a malowanie nie uciekniesmile)) w końcu malarza masz pod
                        rękąwink
              • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 20:33
                witam was dziewczynkismile))
                oleńkosmile ty je jeszcze dokarmiasz a ja dzisiaj stwierdziłam że zamykam okno na
                noc bo jak mnie 3 noc obudzi to go chyba walne doniczkąwink

gokosmile super! że tak szybko wam to poszło z tymi mieszkaniamismile)) teraz tylko
                podpisanie umowy i przeprowadzkasmile moje gratulacjebig_grin
    • anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 09:33
      zapomnialam napisac co mi sie przytrafilo ostatnio - taka chodze pijana i
      spiaca i roztargniona, ze wlaczylam gaz i tak zostal (niezapalony) przez pare
      godzin - ale bardzo baly - minimum - no i przy otwartym balkonie....wiecie co -
      moglam sie zabic....na szczescie wyczulam dziwny zapach i zorjentowalam sie...a
      wczoraj zostawilam wode w kranie - tak na 2 godzinki - sobie leciala ladnie -
      dlatego - wiem, ze mi kawki trzeba !!!!
      • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:11
        anie5 napisała:

> zapomnialam napisac co mi sie przytrafilo ostatnio - taka chodze pijana i
        > spiaca i roztargniona, ze wlaczylam gaz i tak zostal (niezapalony) przez pare
        > godzin - ale bardzo baly - minimum - no i przy otwartym balkonie....wiecie
        co -
        >
        > moglam sie zabic....na szczescie wyczulam dziwny zapach i zorjentowalam
        sie...a
        >
        > wczoraj zostawilam wode w kranie - tak na 2 godzinki - sobie leciala ladnie -
        > dlatego - wiem, ze mi kawki trzeba !!!!

aniusmile to ty ładne odwalasz numeryuncertain ale faktycznie to było BARDZO
        NIEBEZPIECZNE! przecież mogło się to skończyć tragicznie. dobrze że wyczułaś
        ten gaz! aniu, uażaj bardziej na siebie bo po dupie dostaniesz! smile
    • anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 09:36
      dziewczyny - pochwalcie sie jakie imiona podobaja sie Wam dla dzieci - tzn. te
      oczekujace - macie juz wybrane? Olka, Mariolka, Goko??? a starajace - jakie Wam
      sie podobaja? u mnie juz Raffaele - zostal przyjety przez wszystkich - tylko
      moj maz jeszcze sie zastanawia - choc to on sam wybral...mi sie podoba jeszcze
      henrik...ale raczej nie bedzie Henrik smile a Wy?
      • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 09:58
        anie henrik to na nasze henryk? raffaelle ładnie(po naszemu rafał?)

mnie sie podoba Mikołaj tylko meza nie moge przekonac,a na dziewczynke chyba
        Natalia???

Anie uwazaj!!!!!!!!!!! bo gaz to juz duze roztargnienie,pilnuj sie bardziejsmile
        • anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 10:00
          henrik - po dunsku - Henryk po naszemu wink ale Raffaele - to Rafal - chyba tak
          zostanie wink Natalia - bardzo ladnie - i Mikolaj tez - super!!!
        • anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 10:01
          wiem, sama sie przestraszylam - jak moglam tak zrobic i jaka ja roztargniona
          jestem - teraz uwazam - a dzis od rana ropzpiera mnie energia - kawke sobie
          wypilam wink
          • emania29 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 11:39
            hejka
            dawno was nie czytałam i mam pewne zaległości... mam sporo pracy i musze
            wymyślać nową grafike dla gazety. Pozatym w pracy nie zaciekawie bo ludzie
            strasznie zawistni!!!!! jak tylko dostałam nowy przydział obowiązków to się
            zaczęło gadanie....
            a co tam u was???
            Daniczku przesyłasz jakieś fluidki w tym cyklu???? czy w następnym????
            Eryka chyba dziś już w ciąży smile)))
            • emania29 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 11:42
              A jeśli chodzi o imiona to mi się podobają krótkie Jaś, Krzyś, Adaś, Antoś a z
              dziewczynką trudniej ale też podoba mi się Natalka
              • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:06
                Dziewczynki no to mnie zaskoczylyscie z tym rozpisaniem sie wczoraj w nocy!!!
                Juz myslalam, ze sie cos stalo, jakis maly cudzik na naszym forum, hihihi.
                Jezeli chodzi o imiona to mi w pierwszej ciazy podobaly sie imiona Daniel i
                Mateusz. Wybralam Daniel bo pisze sie tak samo i tak samo wymawia jak w
                polskim. A dla dziewczynki podobalo mi sie Natalka i gdyby byla dziewczynka to
                tak by sie nazywala, wiec Mariolka bardzo ladne imie!!!!! A teraz mysle nad
                imieniem dla dziewczynki tak na przyszlosci i podoba mi sie Maria, mala Marysia
                po mojej mamie i tesciowej, ale moze wprowadze zmiany a moze bedzie drugi
                chlopak.

O fluidkach jeszcze nic nie wiem. Caly czas czekam na @. Dzisiaj moj 14 dpo.
                Zawsze mialam 12 dpo, ale po stymulacji mi sie przesuwa do 14 dpo, tak bylo
                ostatnio a teraz nie wiem jak bedzie. Caly czas jestem nastawiona na @ bo
                objawow nie ma, cycki jakie byly takie sa a brzucho pobolewa @-owo, wiec sie
                nie ludze. Zreszta teraz to i tak juz bez roznicy bo tak czy siak to koniec
                cyklu.
                • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:08
                  Ale dobrze, ze skopiowalam sobie posta bo znowu mnie wylogowalo i wszystko by
                  przepadlo.

Zycze wszystkim milego dnia a dla mamusiek i przyszlych mamusiek duzo usmiechu
                  na buzkach!!! Wszystko bedzie dobrze!!
                • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:41
                  danik1 napisała:

> Dziewczynki no to mnie zaskoczylyscie z tym rozpisaniem sie wczoraj w nocy!!!
                  > Juz myslalam, ze sie cos stalo, jakis maly cudzik na naszym forum, hihihi.
                  > Jezeli chodzi o imiona to mi w pierwszej ciazy podobaly sie imiona Daniel i
                  > Mateusz. Wybralam Daniel bo pisze sie tak samo i tak samo wymawia jak w
                  > polskim. A dla dziewczynki podobalo mi sie Natalka i gdyby byla dziewczynka
                  to
                  > tak by sie nazywala, wiec Mariolka bardzo ladne imie!!!!! A teraz mysle nad
                  > imieniem dla dziewczynki tak na przyszlosci i podoba mi sie Maria, mala
                  Marysia
                  >
                  > po mojej mamie i tesciowej, ale moze wprowadze zmiany a moze bedzie drugi
                  > chlopak.
                  >
                  > O fluidkach jeszcze nic nie wiem. Caly czas czekam na @. Dzisiaj moj 14 dpo.
                  > Zawsze mialam 12 dpo, ale po stymulacji mi sie przesuwa do 14 dpo, tak bylo
                  > ostatnio a teraz nie wiem jak bedzie. Caly czas jestem nastawiona na @ bo
                  > objawow nie ma, cycki jakie byly takie sa a brzucho pobolewa @-owo, wiec sie
                  > nie ludze. Zreszta teraz to i tak juz bez roznicy bo tak czy siak to koniec
                  > cyklu.

daniczkusmile a może jeszcze nie wszystko stracone. moją siostre też brzuch
                  pobolewał tak jak na @ a @ nie dostałasmile jeszcze trzymam kciukismile
              • bea1978 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:09
                Hej Hej!!!

Ale laski nam tu naprodukowały wczoraj!!!
                Czytałam i czytałam...
                Wczoraj na wyjściu z pracy dostałąm @@@@ i o teraz konam z bólu... jak ja to
                uwielbiam, a dzis jeszcze dentysta, normalnie masakra,umrę tam na fotelu z bólu,
                ja zawsze taka cała obolała w @ jestem sad
                a nie mogę odwołać, bo juz ostatnio odwołałam sad

Dziewczynku, ja spadam, życzę Wam spokojnego weekendu i ładnej pogody, choć
                prognozy nie są zbuy łaskawe smile
                Całuski i do poniedziałku!
                • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:11
                  Do poniedzialku Bea i powodzenia u dentysty, zeby nic nie bolalo!!!!!!!!!!
                • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:54
                  bea1978 napisała:

> Hej Hej!!!
                  >
                  > Ale laski nam tu naprodukowały wczoraj!!!
                  > Czytałam i czytałam...
                  > Wczoraj na wyjściu z pracy dostałąm @@@@ i o teraz konam z bólu... jak ja to
                  > uwielbiam, a dzis jeszcze dentysta, normalnie masakra,umrę tam na fotelu z
                  bólu
                  > ,
                  > ja zawsze taka cała obolała w @ jestem sad
                  > a nie mogę odwołać, bo juz ostatnio odwołałam sad
                  >
                  > Dziewczynku, ja spadam, życzę Wam spokojnego weekendu i ładnej pogody, choć
                  > prognozy nie są zbuy łaskawe smile
                  > Całuski i do poniedziałku!

miłego weekendu beatuśsmile)) i powodzenia u dentysty brrrrryyyyyyyuncertain do
                  poniedziałku kochanasmile))
              • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:13
                Hej Katrin dzieki za zyczenia z ikazji dnia mamy.Ja zaraz do swojej dzwonie,bo
                znowu wyjda jajawinkAnie ale sie wystrszylam jak o tym gazie napislalas,kurde
                musisz naprawde ta kawke picwinkJa teraz po 2-3 razy sprawdzam czy wszystko
                wylaczylam itp.Bo ostatnio na pol dnia rzeczy wyprane w pralce zostawilamwinkAle
                z gazem niem zartow.Emania fajnie ze sie odezwalas,i co robiliscie wodowanie
                pontonu?A ludzmi w pracy sie nieprzejmuj.Wogole to jeszcze w pizamach siedze,)
                bo dzis z budzikiem wstalismy o 12:00.Milego dnia dziewczyny.Zaraz spadam sie
                szykowac,i na zakupy idziemy bo nic w domu niemamy.Pa pa
                • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:16
                  Tobie tez Bea milego weekendu,)Pozdrawiam i Dexsia tez,)
                  • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 14:27
                    no wiec jak mnie napadło wczoraj,to dzis na swierzo realizujewink czyli zaraz ide
                    do fryzjera!smile

Danik nie kusi cie zatestowac?

Olka miałas dzis wstac o siódmej chyba ,nie w południewink

Katrrin Bea miłego wekendu-do poniedziałkusmilepa
                    • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 19:26
                      Hi hi to Sloneczko-Olka miala wstac o 07:00,)))a ja w poludniewink))Dzis mielismy
                      gosci,wiec niemalujemy jeszcze pokuj.Nawet barwniki do farby oddalam bo jeszcze
                      niejestem zdecydowana co do kolorowwinkAle co tam mamy jeszcze czas.Mariolka jak
                      fryzura?Bylismy dzis popatrzec na lotnisku jak cwiczyli te loty wyczynowe,a
                      jutro juz sa zawody kto najlepszy.Nawet ciekawie to wygladalo,Moze jutro
                      pujdziemywinkjak nie zaspimy.
                      • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 21:46
                        Wlasnie kupilam duzy dywan do duzego pokojuwinkChcem zakryc spora czesc
                        laminatu,bo jak bedzie Malenstwo to niebede miec tyle czasu na polerowaniewink
                        Dywan super gruby 2cm,bezowo Niebieski.I nawet niedrogo z wyslaniem 130eurwinkJak
                        go dostane to zrobie fotke to wam przeslewink
                        • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:01
                          olka9917 napisała:

> Wlasnie kupilam duzy dywan do duzego pokojuwinkChcem zakryc spora czesc
                          > laminatu,bo jak bedzie Malenstwo to niebede miec tyle czasu na polerowaniewink
                          > Dywan super gruby 2cm,bezowo Niebieski.I nawet niedrogo z wyslaniem 130eurwink
                          Jak
                          >
                          > go dostane to zrobie fotke to wam przeslewink

fajniesmile czekamy na zdjęciasmile
                    • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:58
                      mariolka55 napisała:

> no wiec jak mnie napadło wczoraj,to dzis na swierzo realizujewink czyli zaraz
                      ide
                      >
                      > do fryzjera!smile
                      >
                      > Danik nie kusi cie zatestowac?
                      >
                      > Olka miałas dzis wstac o siódmej chyba ,nie w południewink
                      >
                      > Katrrin Bea miłego wekendu-do poniedziałkusmilepa

marioluśsmile o 7 to miałam wstać jasmile też olkasmile
                    • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:59
                      mariolka55 napisała:

> no wiec jak mnie napadło wczoraj,to dzis na swierzo realizujewink czyli zaraz
                      ide
                      >
                      > do fryzjera!smile

marioluś, no i jak fryzura? fajnie cię obcieła? smile
            • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:35
              emania29 napisała:
              > Eryka chyba dziś już w ciąży smile)))

chyba nie emaniu. chyba miała mieć transfer 1 czerwcasmile
              eryczkosmile odezwi się do nas! smile)))) i pochwal się troszkesmile
      • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:17
        anie5 napisała:

> dziewczyny - pochwalcie sie jakie imiona podobaja sie Wam dla dzieci - tzn.
        te
        > oczekujace - macie juz wybrane? Olka, Mariolka, Goko??? a starajace - jakie
        Wam
        >
        > sie podobaja? u mnie juz Raffaele - zostal przyjety przez wszystkich - tylko
        > moj maz jeszcze sie zastanawia - choc to on sam wybral...mi sie podoba
        jeszcze
        > henrik...ale raczej nie bedzie Henrik smile a Wy?

aniusmile mi dla chłopczyka podoba się imie: marcel, nikodem, oliwier i sewerynsmile
        • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:09
          wiecie co? dzisiaj oglądałam papieża jak spotkał się z młodzieżą na błoniach w
          krakowie i oczywiście się popłakałam:'-) ja to już taki mięczak jestem. to było
          takie wzruszające. żałuje że mnie tam nie było, to napewno musiało być
          niezapomniane przeżyciesmile najpierw cały czas podchodziłam do tego jakoś tak
          obojętnie. mówiłam że to już napewno nie będzie to samo, no i napewno to nie
          było to samo ale młodzież przyjeła go naprawde super! smile oglądałyście?
          • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:21
            ja już pomalutko spadam. musze się jeszcze wykompać i wyciągnąć pranie z pralki
            i idę lulusmile))
            a jutro dopołudnia jedziemy znowu do babci bo coś z nią jest zle. wyobrazcie
            sobie że wypisali ją ze szpitala w jeszcze gorszym stanie niż byłauncertain
            dziadostwo!!! uncertain

wejde do was jutro wieczorkiemsmile pa,pa,pa. do jutrasmile dobranoc.
            • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:30
              Hej Sloneczko ja dzis na laptopiewinkbo Misiek oglada Box,a ja tak jednym okiem
              tv a jednym laptopwinkMysle ze w tym tygodniu powinien przyjsc dywanwinkjuz dzis
              nawet Misiek poodsowal kanapy a ja posprzatalamwinkA po tym malowaniu w lazience
              tak dobrze posprzatal ze nic prawie niemusze robicwink)Kafelki i wogogole
              wszystko pomyl,najpierw w szoku bylamwinkale pozytywnym,nawet sie
              niespodziewalam.Co do Twojej babci to duzo zdowka zycze.To znaczy nic
              nieznalezli?Przyczyny zlego samopoczucia?To musicie babci troche
              przypilnowac,bo i wiek robi swoje.A babcia mieszka z wami?Czy sama?Moze to od
              cisnienia?Jeszcze raz pozdrowienia i duzo duzo zdrowka dla Babciwink
              • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:30
                A Mariolka to gdzie???I nowa fryzurka???
                • anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 08:59
                  czesc dziewczyny,
                  Daniczku, oby te plamienia nie na @, a jesli tak to uda sie w nastepnym
                  cyklu!!!!
                  sloneczko - a jak twoj zabieg - juz cos wiadomo, pamietam, ze mialas czekac az
                  do 15 dc - z zabiegiem...

Mariolka - jak fryzurka? tez poprosze o zdjecie smile
                  ja od tygodnia na kuchni wloskiej, ktora wbrew pozorom wcale nie jest
                  kaloryczna (pamietam, ze zawsze myslalam, ze wlosi to tylko makarony i same
                  grube babki sa - a to nie prawda) sklada sie gownie z warzyw, owocow i lekkich
                  posilkow. Dzis sie zwazylam i schudlam 1 kg? tzn - nie odchudzalam sie - nie
                  myslcie, ze taka wyrodna mama jestem wink ale chyba zmiana jedzenie tak na mnie
                  wplynela - wiec wynika, ze mam + 3kg od wagi z przed ciazy...ok - dosc o
                  wazeniu...
                  jestem uziemniona cale dnie u mojej tesciowej, bo milal operacje (halux i palce
                  u stopy - nie wiem czy dobrze napisalam) i biedulka teraz nie moze sie ruszac -
                  tylko siedzi w fotelu. jestem z nia cale dnie - i tak sobie gadulimy i tv
                  ogladamy, wczoraj w fotelach pospalysmy smile przynajmniej tez sie relaksuje, a i
                  tak sama w domku az do wtorku jestem.
                  Kupilam firanki do domu, bo caly czas nie mielismy...i teraz musze je tylko
                  wykonczyc i powiesic - to sa takie wieszane bezposrednio na oknie - tak mi sie
                  podobaja smile tylko cena ich mnie przerazila - ale podobno maja nam sluzyc
                  dlugo. co do pokoju dla maluszka naszego - tez juz sie przymierzam, malowac nie
                  bedziemy raczej - ale trzeba poprzestawiac troszke. Moja tesciowa wyciagnela ze
                  strychu takie lozeczko wiklinowe na kulkach - dla dziecka - do 3, 4 miesiecy -
                  mysle - super mowie wam, teraz bedzie trzba je odswiezyc, obszyc materialem w
                  srodku, kolka wymienic - wysle Wam zdjecie jak bedzie gotowe smile
                  a tak to powiem Wam, ze mam takie dni, ze jestem zflaczala od rana do poludnia,
                  a nawet do 15 i czuje, ze glowa od cisnienia niskiego mi peka - i jestem zla na
                  wszystkich, pozniej mi przechodzi i czuje wyrzuty sumienia - dzis, zaraz
                  wybieram sie do kosciolka smile wiec mam nadzieje, ze zaczerpie dobrej, swiezej
                  energii!!!

Buziaki i milej niedzieli
                  • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 12:35
                    Hej dziewczyny ja dopiero z wyrka sie zwleklamwinkWpadlam tylko na chwilke,zaraz
                    musze sie podszykowac,i obiad odgarzac bo mam gotowy.U nas leje deszczsadWiec
                    caly dzien napewno w domu bedziemy,no chyba ze by sie cos zmienilo.Wam tez
                    milej niedzieli pozdrawiam pa pa
                    • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 13:40
                      Daniczku moze jeszcze nic nie jest przesadzone co? jak nie teraz to nastepnym
                      zrobicie ta iui bardziej perfekt i bedzie(*) zapytaj lekarza o ta podwójna iui
                      co ci kiedys pisałam***************************************************

Moja fryzura taka sobie,zapłaciłam 130 zł bo chciałam miec lux a jestem srednio
                      zadowolona.w kazdym razie wole robic u kuzunki bo tez jestem srednio zadowolona
                      ale przynajmniej nie przepłacam!

Anie ale długi post no no,ty zadko takie produkujeszwink
                      schudłas moze tez ogólnie od zmiany i jedzenia i klimatu,moja siostra jak
                      wyjezdza za granice to zawsze tyje,w kazdym razie jedz wszystko i łykaj
                      witaminki zeby dzidziusiowi nie brakowało niczegosmile a raczej tobie,bo dzidzius
                      to sobie pociagnie z twoich zapasów a brakowac bedzie tobiesmile jak masz niskie
                      cisnienie to nie bój sie wypic kawy,jedna mozesz spokojnie, naprawde ja piłam
                      cała pierwsza ciaze i teraz tez i lekarz pozwoliłsmile

uwazaj z tym wieszaniem firanek,najlepiej niech ci ktos powiesi,zeby sie za
                      bardzo nie "naciagac"smile to nie przesad,trzeba uwazac smile
                      • mariolka55 jak z sexem?????? 28.05.06, 13:46
                        u was ciezarówki????? seksujecie sie bez oporów? bo ja mam taki dziwny
                        strach,nie ma przeciwskazan a jednak mam taki lek i staram sie ograniczacwink
                        • olka9917 Re: jak z sexem?????? 28.05.06, 14:15
                          Hej Mariolka u nas z sexem wszystko tak jak bylowinkJakos niemam oporowwinkNo moze
                          staramy sie teraz "sexsic" delikatniej tak "namietnie"wink raczej niz
                          tak "dziko"winkNo i pozycjie nie wszystkiewinkale jest gicior i nienazekamwinkZ
                          ochota na sex tez niezauwazylam zeby byla wieksza lub mniejszawinkMylse ze jak
                          niema przeciwskazan to niema co sie stresowc i do dzielawinkBo puzniej jak juz
                          bedzie duzy brzuszek to zobaczymy jak wtedy to bedzie wgladacwinkWsumie tylko
                          zapomnialam gin zapytac do ktorego miesiaga mozna sie sexsic?Wyczytalam raz w
                          necie ze do 7miesiaca,ale niewiem czy to prawda.Slyszalas cos Mariolka?
                          • olka9917 Re: jak z sexem?????? 28.05.06, 14:22
                            Na nowym forum,na ciaza jest taki watek "A co z sexem?"Mozesz poczytac,calkiem
                            ciekawy.Pozdrawiam
                            • mariolka55 Re: jak z sexem?????? 28.05.06, 14:36
                              no napewno trzeba zrezygnowac na miesiac przed,a zaczac jak np.jest juz termin
                              tuz tuz,lub po terminie i chcesz przyspieszyc poródsmile
                              • olka9917 Re: jak z sexem?????? 28.05.06, 14:39
                                Dziekiwink)
                          • sloneczko271 Re: jak z sexem?????? 28.05.06, 20:41
                            olka9917 napisała:

> Hej Mariolka u nas z sexem wszystko tak jak bylowinkJakos niemam oporowwinkNo
                            moze
                            > staramy sie teraz "sexsic" delikatniej tak "namietnie"wink raczej niz
                            > tak "dziko"winkNo i pozycjie nie wszystkiewinkale jest gicior i nienazekamwinkZ
                            > ochota na sex tez niezauwazylam zeby byla wieksza lub mniejszawinkMylse ze jak
                            > niema przeciwskazan to niema co sie stresowc i do dzielawinkBo puzniej jak juz
                            > bedzie duzy brzuszek to zobaczymy jak wtedy to bedzie wgladacwinkWsumie tylko
                            > zapomnialam gin zapytac do ktorego miesiaga mozna sie sexsic?Wyczytalam raz w
                            > necie ze do 7miesiaca,ale niewiem czy to prawda.Slyszalas cos Mariolka?

nic nie wiem na ten tematsmile ale słyszałam że dobrze jest się posexić przed
                            samym pójściem do szpitala już na poród. podobno wtedy łatwiej i szybciej poród
                            przebiega. słyszałam o tym w tvsmile
                  • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 20:33
                    anie5 napisała:

> czesc dziewczyny,
                    > Daniczku, oby te plamienia nie na @, a jesli tak to uda sie w nastepnym
                    > cyklu!!!!
                    > sloneczko - a jak twoj zabieg - juz cos wiadomo, pamietam, ze mialas czekac
                    az
                    > do 15 dc - z zabiegiem...
                    >
                    > Mariolka - jak fryzurka? tez poprosze o zdjecie smile
                    > ja od tygodnia na kuchni wloskiej, ktora wbrew pozorom wcale nie jest
                    > kaloryczna (pamietam, ze zawsze myslalam, ze wlosi to tylko makarony i same
                    > grube babki sa - a to nie prawda) sklada sie gownie z warzyw, owocow i
                    lekkich
                    > posilkow. Dzis sie zwazylam i schudlam 1 kg? tzn - nie odchudzalam sie - nie
                    > myslcie, ze taka wyrodna mama jestem wink ale chyba zmiana jedzenie tak na
                    mnie
                    > wplynela - wiec wynika, ze mam + 3kg od wagi z przed ciazy...ok - dosc o
                    > wazeniu...
                    > jestem uziemniona cale dnie u mojej tesciowej, bo milal operacje (halux i
                    palce

aniusmile)) dobrze napisałaś-haluxysmile współczuje jej bardzo bo napewno cierpi.
                    coprawda nie chce jej martwić ale z tego co wiem to haluxy lubią się odnawiać
                    uncertain ale oby u niej się nie odnowiłysmile

a co do mojej operacji to będziemy ponownie dzwonić do profesora we wtorek, no
                    i zobaczymy może się uda że pójde do szpitala w środe a jeśli się okaże że we
                    wtorek jeszcze będą strajkować to już maj musze sobie odpuścić bo już dla mnie
                    będzie za pózno. wtedy będę czekała do połowy czerwcasmile ale to już niedługo
                    jeszcze tylko 3 tygodniesmile)) tylko mam nadzieję że przez te 3 tygodnie skończą
                    już te cholerne strajki! bo jak nie to ja się chyba wykończe tymi strajkamiuncertain
              • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 20:19
                witam was dziewczynysmile
                ja niedawno wróciłam od babcismile i ciesze się bardzo bo dzisiaj już się lepiej
                czułabig_grin
                oleńko, moja babcia mieszka z siostrą mojego taty, jakieś 50km od mojego miasta.
                my podejrzewamy że w szpitalu, pielęgniarki dały jej jakieś tabletki
                uspokajające albo na spanie (chciały mieć cisze w nocy), a moja babcia jest
                uczulona na takie leki i poprostu miała objawy uboczne po nich: majaczyła,
                mówiła jakieś bzdury, nie poznawała nikogo i mówiła że po suficie chodzą jakieś
                robaki, małpy. normalnie byliśmy wszyscy w szoku! a teraz (po 2 dniach)
                tabletki którymi ją nafaszerowali przestały działać i dzisiaj już była normalna
                i przespała spokojnie całą nocsmile jednym słowem kryzys minoł-całe szczęściesmile
                ale narobiła nam strachasmile

olasmile wczoraj robiliśmy z miśkiem zapiekankismile)) mniam,mniam,mniamsmile))
                narobiliśmy ich 28 sztuk i dzisiaj już tylko zostało 5 smile)))) hi,hi,hismile tak
                się znowu nimi najadłam że ledwo zipiewink
                • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 20:26
                  Hej Sloneczko,to super ze babcia juz dobrze sie czuje,ale wiesz co to co dzieje
                  sie w szpitalach to normalnie szok.Dac biednej kobiecie zle lekisado
                  matko,jestem w szoku,ale najwazniejsze ze babci lepiej i dobrze ze niemiszka
                  sama,a jak ma opieke to zawsze lepiejwinkJa tez dzis na kolacje robilam
                  zapiekankiwinkale tylko 6,bo wiecej pieczarek niemialamsadi juz wciagnelam swoje
                  3,a Misiek jeszcze swoich niezjadlwinkto zaraz sie podkoleguje do niego.Kurde muj
                  Misiek znowu ma nockisadjuz to wiedze jak bede zasypiacsad
                  • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 20:58
                    olka9917 napisała:

> Hej Sloneczko,to super ze babcia juz dobrze sie czuje,ale wiesz co to co
                    dzieje
                    >
                    > sie w szpitalach to normalnie szok.Dac biednej kobiecie zle lekisado
                    > matko,jestem w szoku,ale najwazniejsze ze babci lepiej i dobrze ze niemiszka
                    > sama,a jak ma opieke to zawsze lepiejwinkJa tez dzis na kolacje robilam
                    > zapiekankiwinkale tylko 6,bo wiecej pieczarek niemialamsadi juz wciagnelam swoje
                    > 3,a Misiek jeszcze swoich niezjadlwinkto zaraz sie podkoleguje do niego.Kurde
                    muj
                    >
                    > Misiek znowu ma nockisadjuz to wiedze jak bede zasypiacsad

oleńkosmile)))) pewnie że się podkoleguj do niegowink)) wkońcu was dzidziuś też
                    musi zjeść ze dwie zapiekankismile)))))) hi,hi,hismile))
                    co do sypiania samej to ci współczujesad ja też nienawidze spać samasmile tylko
                    ja mam to szczęście że mój misiek nie chodzi na nocki do pracy. tak naprawde od
                    dnia ślubu to spałam bez niego może z 4-5 noce, jak byłam w szpitalu w tamtym
                    roku na drożności jajowodów i jak ze dwa razy byłam na babskiej impezce z moimi
                    przyjaciółkami i wtedy spałam u mojej przyjaciółki. a tak to zawsze śpimy
                    razemsmile
                    a co do szpitali w polsce, to szkoda gadać! ja to się ich boje jak ognia!
                    najlepiej je omijać i to szerokim łukiem.
          • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 08:46
            sloneczko271 napisała:

> wiecie co? dzisiaj oglądałam papieża jak spotkał się z młodzieżą na błoniach
            w
            > krakowie i oczywiście się popłakałam:'-) ja to już taki mięczak jestem. to
            było
            >
            > takie wzruszające. żałuje że mnie tam nie było, to napewno musiało być
            > niezapomniane przeżyciesmile najpierw cały czas podchodziłam do tego jakoś tak
            > obojętnie. mówiłam że to już napewno nie będzie to samo, no i napewno to nie
            > było to samo ale młodzież przyjeła go naprawde super! smile oglądałyście?

Tez na poczatku podchodziłam do tej pielgrzymki obojetniesmile a wczoraj tak sie
            wzruszyłam ,pieknie było na błoniach,wogule ludzie go przyjeli super,wiary było
            bardzo duzo i wogule bardzo mi sie podobało a on sam był tez widac wzruszony i
            chyba mocno oszołomiony tym wszystkim i na pewno nie spodziewał sie takiego
            przyjecia,ogladałam potem bardzo długo 3 i studio papieskie i gdybym nie była w
            ciazy to dzis bym pojechała na błonia,ale pada wiem ze nie wystoje długo ,nie
            mam przy kim małego zostawic i to wszystko składa sie na to zeby pozostac przed
            telewizorem i ogladac,własnie ide na sniadanie ,kapiel bo 9.15 sie zaczynasmilepa
            • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:04
              marioluś, a co się zaczyna o 9.15?
              ja teraz oglądam jak papieża żegnają na lotniskusmile
              naprawde super go przyjelismile)) papież sam pewnie się nie spodziewał że będzie
              aż tak serdecznie przyjętysmile
              teraz mam do niego zupełnie inne podejście- TO JEST NAPRAWDE NASZ PAPIEŻsmile
              • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:12
                Ide przebrac nam posciel,i wkoncu zmienic koldre z zimowej na lateniawinkbo ja to
                staszny zmarzluch jestem i ciagle odkladalam ta zmiane grubej koldrysmileFajnie ze
                to nie tylko ja mam takie problemy,z zasnieciem bez Miska.I wlasnie jak Misiek
                ma nocki to ja niemoge zasnac i albo buszuje w necie albo do puzna ogladam tv.A
                puzniej spie z Miskiem do popoludniawinkale co tam jeszcze korzystam z spania do
                kiedy sie dawinkCzas szybko leci jeszcze troche i bedezie Malenstwo to juz bede
                wstawac normalniewinkU nas to tak wieje wiatr ze doniczki na podworku
                powywalao.Cos sie narazie niezanosi na zmiane pogodysadA w paitek jade do
                polski,i myslalam ze bedzie cieplosadale co tam nawet brzydka pogoda niezepsuje
                nam wizyzty u Mamy,)Juz musze wyslac mamie sms-a zeby nagotowala mi wielki
                garnek bigosiku z mlodej kapustkiwinkmnia mniam ja go uwielbiam,a tu jeszcze
                niema mlodej kapustkisadale za to wczoraj najedlismy sie czeresnismilefakt ze
                droge,ale tak sie nam chcillo.No nic napewno jeszcze zajrze,teraz spadam do
                sypialniwinkRobic porzadek pa pa
                • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:43
                  oleńkosmile ja słyszałam że taka beznadziejna pogoda w kratke ma być w polsce do
                  połowy czerwca-niestetyuncertain

a wyobrazcie sobie że jak dzisiaj wracaliśmy od babci to przed nami przewróciło
                  się drzewo. na całe szczęście my mieliśmy jeszcze kawałek drogi do tego drzewa
                  i nic się nikomu nie stało. ale normalnie strach było jechać tak strasznie
                  wiało! uncertain bryyyyyyyyuncertain
              • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:34
                wracając jeszcze do papieża to zobaczcie jak to wszystko jest poukładane i
                zapisane z góry. chodzi mi tu o obóz koncentracyjny. niemcy wymordowali tyle
                ludzi, pózniej papież Jan Paweł II jak był na pielgrzymce i odwiedził obóz
                koncentracyjny to był jako przedstawiciel narodu wymordowanego a teraz Benedykt
                XVI przyjechał do obozu jako Papież a jednocześnie niemiec.
                już sobie wyobrażam jak musiało mu być ciężko, i wcale się mu nie dziwie że
                większość czasu przemilczał bo co tu powiedzieć? przecież nie będzie
                przepraszał. przecież on w czasie wojny był dzieckiem. zresztą jak by na to nie
                patrzeć to ta cała jego pielgrzyka w polsce była bardzo wzruszająca i napewno
                trudna dla niego ale jestem pewna że wraca do watykanu zadowolony i spokajnysmile
                • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:46
                  marioluśsmile zrób sobie zdjęcie w nowej fryzurce i wyśli namsmile
                  prosimyyyyyyyyy!!! smile))
                • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:47
                  daniczku kochany, no i jak? przyszła @, czy nie? a może tc robiłaś?
                  • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:58
                    dzisiaj znowu pobuszowałam na allegro i troszke kasy musze szykowaćsmile
                    ja to jestem chora jak raz na jakiś czas nie zajrze na allegrosmile)) i kurcze!
                    zawsze coś mnie podkusi kupić! wink))
                    • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 22:03
                      no dobrasmile widze że znowu monolog prowadze więc spadam się wykompać i o
                      godz.22.35 oglądam ,,kube wojewódzkiego" smile))
                      teraz cały tydzień chodze do pracy na godz.14 więc będę do was zaglądać troszke
                      dopołudnia przed pracą i troszke wieczorkiem po pracysmile))
                      dobranoc skarby mojesmile)))) pa,pa,pasmile życze wam miłej nocki i kolorowych
                      snówsmile pa,pa,pasmile
                      • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 22:22
                        Czesc dziewczynki!!!
                        Wczoraj nie zagladalam bo bylo mi troszke smutno i chcialam sie od tego
                        wszystkiego oderwac na chwilke. Dzisiaj juz jest lepiej i chociaz mam dzisiaj
                        drugi dzien plamien czyli planowo jutro @ przyjdzie to jestem juz radosna bo
                        wiem, ze nastepna iui w czerwcu musi sie udac i termin bede miala na marzec!!!
                        Chcialabym urodzic w marcu bo ja jestem z marca a moje chlopaki z kwietnia,
                        wiec byloby wyrownane!!! wink

My dzisiaj bylismy z Danielem w takim malym zoo a zarazem lunaparku z
                        karuzelami i placami zabaw. Bylo bardzo fajnie mimo, ze pogoda nam nie
                        dopisala, ale ubralismy Daniela w ciuchy przeciwdeszczowe i kalosze do tego
                        jeszcze parasolka ktora mu ostatnio kupilismy i bylo dobrze. Bylo duzo ludzi bo
                        tutaj w Danii jak pada deszcze to dla nich zadna przeszkoda. Ja tez mam
                        specjalne ciuchy na deszcz, jeszcze tylko musze sobie kupic kalosze i bedzie
                        komplet. Mojemu Danielowi najbardziej podobaja sie zyrafy, lwy i foki. W tym
                        zoo byl wystep fok i bylo to bardzo zabawne.

Pozdrawiam Was kochane i do uslyszenia jutro!!
                        • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 00:32
                          Hej ja oczywiscie niespiesadZajadam sobie loda multivitaminewinkWiedzialam ze tak
                          bedzie,ze niezasne samasadJeszcze jak sprzatalam w sypialni i wycieralam kurze
                          to przypadkiem wlaczylam alarm w zegarku(a dokladniej w radiu co jest wbudowane
                          w luzko)i siedze sobie w necie a tu nagle muzyka na cala pare z sypialni leci surprised
                          Malo zawalu niedostalam,bo ja taki bojek troche jestemwinkAle poznalam ze to moje
                          cd,i poszlam wylaczyc,ale co sie strachu najadlam to lepiej niemuwie.Teraz ide
                          sie myc,jak sie umyje to juz wogole chyba niezasnesadSloneczko ale mieliscie
                          szczescie z tym drzewem,ze nieuderzylo w was.To znaczy w polsce tez wieja te
                          wiatry,co za pogoda.Dobra spadamwinkdo jutra pa pa
                          • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 00:33
                            Danik nowy cykl-nowa szansa.Wiem ze 1 dzien @ najgorszy jest,a puzniej to juz
                            sie nowy cykl planuje.Pozdrawiam
                            • siuba79 Witam :-) 29.05.06, 06:50
                              Cześć smile
                              Wpadłam na chwilkę, by poinformować Was co i jak. Moja siostra (po trzech
                              latach starania i w miesiącu w którym miała zacząć leczenie)zaszła w ciążę. 23
                              maja zrobiła test i wyszedł pozytywny. Dzień później miała krwawienie (bo
                              dźwigała w pracy), ale poszła do ginki i dała jej Duphaston i musi przez dwa
                              tygodnie leżeć. Wszystko jest ok, to jest 6 tydzień ciąży. Nawet nie wiecie jak
                              się cieszę, bo ona była już na skraju załamania nerwowego. Ja jeszcze
                              wytrzymam, czekam na rezultaty, a 1 czerwca a może3 później zrobię teściora.
                              Narazie jest ok. (dziś 29dc), tempka od 36,7 do 36,8 i tak już kilkanaście dni,
                              ale nie wiem czy to czasem nie efekt brania Duphastonu. No zobaczymy 31 maja
                              powinnam dostać @, mam nadzieję że nie przyjdzie, ale nauczona doświadczeniami
                              poprzednich cykli nie podpalam się, tylko czekam cierpliwie i uwierzę dopiero
                              jak zobaczę dwie krechy na teście. Nie wiem czy zrobię teściora 1 czerwca, bo
                              to trochę za wcześnie, może odczekam jeszcze tydzień. Trzymajcie za mnie
                              kciukasy i pamiętajcie o mnie w swoich modlitwach (proszę).
                              Pozdrawiam
                              Siuba79
                              • mariolka55 Re: Witam :-) 29.05.06, 08:18
                                siuba gratulacje dla siostrysmile a ty mozesz spokojnie zrobic test juz w dniu @
                                czyli 31,juz przed @ wychodzasmile a w dniu @(jak nie przyjdzie i nic sie nie
                                bedzie zapowiadało)to mozesz robic,dla pewnosci z porannego moczu ,ale wtedy
                                juz wychodza nawet z "dniowego i wieczornego"smiletrzymam kciuki!!!

A moja fryzura nic specjalnego,na zdjeciach nie widac nawet tych pasemek,no i
                                juz miałam włosy dwudniowe wiec nie zaciekawesmileale zrobiłam zdjecia bo leci 20
                                tc i strasznie zgrubłam a brzuszek wyrósł w oczachsmilemam juz 4 kg. na plusie!!!
                                tyje ostatnio bardzo szybko i tak dalej pójdzie to do porodu bede słonica,mam
                                taki apetyt ze nie moge sie opanowac!!! jadłabym cały czas i wszystko! no i mam
                                postanowienie od dzis troche uwazac czyli odpuscic słodycze ,wiec ich nie
                                kupowac bo jak mam w domu to sie nie opre,bo jem mase słodkiego np. wieczór
                                cała nutelle a to nic dobrego oprócz własnie kalorii,jeszcze wiecej
                                owoców,jogurtów itp. a swoja droga podobno swietna na zaparcia jest danon
                                activia pisało to juz kilka dziewczyn na "c i p"

pozdrawiam was laski i zycze miłego dzionka i miłej pracki naszym pracusiom
                                czyli Beacie i Kasismile
                                • siuba79 Re: Witam :-) 29.05.06, 09:38
                                  Ale tu dzisiaj cicho sad
                              • sloneczko271 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:13
                                siuba79 napisała:

> Cześć smile
                                > Wpadłam na chwilkę, by poinformować Was co i jak. Moja siostra (po trzech
                                > latach starania i w miesiącu w którym miała zacząć leczenie)zaszła w ciążę.
                                23
                                > maja zrobiła test i wyszedł pozytywny. Dzień później miała krwawienie (bo
                                > dźwigała w pracy), ale poszła do ginki i dała jej Duphaston i musi przez dwa
                                > tygodnie leżeć. Wszystko jest ok, to jest 6 tydzień ciąży. Nawet nie wiecie
                                jak
                                >
                                > się cieszę, bo ona była już na skraju załamania nerwowego. Ja jeszcze
                                > wytrzymam, czekam na rezultaty, a 1 czerwca a może3 później zrobię teściora.
                                > Narazie jest ok. (dziś 29dc), tempka od 36,7 do 36,8 i tak już kilkanaście
                                dni,
                                >
                                > ale nie wiem czy to czasem nie efekt brania Duphastonu. No zobaczymy 31 maja
                                > powinnam dostać @, mam nadzieję że nie przyjdzie, ale nauczona
                                doświadczeniami
                                > poprzednich cykli nie podpalam się, tylko czekam cierpliwie i uwierzę dopiero
                                > jak zobaczę dwie krechy na teście. Nie wiem czy zrobię teściora 1 czerwca, bo
                                > to trochę za wcześnie, może odczekam jeszcze tydzień. Trzymajcie za mnie
                                > kciukasy i pamiętajcie o mnie w swoich modlitwach (proszę).
                                > Pozdrawiam
                                > Siuba79

siubuśsmile)) POGRATULUJ GORĄCO SIOSTRZE! smile)))) SUPERRRRRRRRRR!!! smile)))))) MAM
                                NADZIEJĘ ŻE TOBIE TEŻ SIĘ TERAZ UDA(*) TRZYMAM MOCNO KCIUKIsmile ale byście
                                miały fajniesmile)) dzieciaczki w tym samym czasiesmile
                                • olka9917 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:22
                                  Hej Slonkowinkwpadlam na chwilke,bo sa reklamy hi hi ogladam film,i musze jeszcze
                                  pazurki pomalowac,pomyslec co jutro ubiore na wizyte.A co najwzniejsze zasnac
                                  szybciej musze,ale czarno to widze bo czuje sie taka wyspana i pelna energiwink
                                  Dzis znowu poparzylam sobie prawa reka w piekarnikusadjaka ja niezdara jestem
                                  ostatnocrying
                                  • olka9917 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:23
                                    Milego wieczoru ja juz lece bo niezdaze na reklamie sie wyrobicwinkDo poklikania
                                    jutro.Pa pa
                                  • sloneczko271 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:24
                                    olka9917 napisała:

> Hej Slonkowinkwpadlam na chwilke,bo sa reklamy hi hi ogladam film,i musze
                                    jeszcze
                                    >
                                    > pazurki pomalowac,pomyslec co jutro ubiore na wizyte.A co najwzniejsze zasnac
                                    > szybciej musze,ale czarno to widze bo czuje sie taka wyspana i pelna energiwink
                                    > Dzis znowu poparzylam sobie prawa reka w piekarnikusadjaka ja niezdara jestem
                                    > ostatnocrying

och ty mój mały roztrzepańcuwink)) uważaj na siebie bardziej. a co teraz
                                    oglądasz?
                                    • olka9917 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:26
                                      Crosiing Jordanwink Serie kryminalnawink
                                      • olka9917 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:27
                                        No dobra reklama sie skonczyla a ja dalej w necie,) teraz juz naprawde lece.Pa
                                        pa
                            • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 11:47
                              no co jest z wami laseczki? zyjecie?
                              • natali7a Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 12:08
                                Cześć dziewczyny!
                                Tak tak, to znowu ja.
                                Przepraszam, że tak długo sie nie odzywałam, ale musiałam od tego wszystkiego
                                odpocząć.
                                Byłam z mężem na zasłużonych wakacjach i prawdę mówiąc liczyłam, że może teraz
                                się uda. ale minął urlop i miesiąc po, więc teraz muszę zacząc znowu próbować,
                                choć same dobrze wiecie, jakie to trudne i jaki lęk ciągle towarzyszy
                                starankom...
                                Ale cóż, kto nie próbuje, ten nie ma....
                                Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i obiecuję się poprawić...
                                Pa pa
                                miłego dzionka dla wszystkich
                                • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 12:23
                                  Hej ja dopiero wstalam,odespalam fakt ze zasnelam chyba po 03:00 sad
                                  Siuba serdeczne gratulacje dla siostrywinkCo za nowinawinkSuper uslyszec cos
                                  takiego od ranawinka i faktycznie cuda sie zdarzajawinkOczywiscie Siuba dalej
                                  trzymam kciuki za Ciebie.Pewnie lepiej na lzie podchodzic,wtedy sa najlepsze
                                  rezultaty,czego Ci zycze.A mnie gardlo troche boli od wczorajszych
                                  lodow.Pozdrawia i Milego dnia.
                                • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 12:36
                                  natali7a napisała:

> Cześć dziewczyny!
                                  > Tak tak, to znowu ja.
                                  > Przepraszam, że tak długo sie nie odzywałam, ale musiałam od tego wszystkiego
                                  > odpocząć.
                                  > Byłam z mężem na zasłużonych wakacjach i prawdę mówiąc liczyłam, że może
                                  teraz
                                  > się uda. ale minął urlop i miesiąc po, więc teraz muszę zacząc znowu
                                  próbować,
                                  > choć same dobrze wiecie, jakie to trudne i jaki lęk ciągle towarzyszy
                                  > starankom...
                                  > Ale cóż, kto nie próbuje, ten nie ma....
                                  > Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i obiecuję się poprawić...
                                  > Pa pa
                                  > miłego dzionka dla wszystkich

no popraw sie konieczniesmile bo wpadasz srednio co 3-miesiacesmilei zycze
                                  powodzenia!!!!
                                  • goko1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 13:52
                                    cześć kobietki!

już chyba nie nadrobię... crying

no chyba, że wieczorkiem zasiądę i poczytam, co żeście napisały, u mnie ok,
                                    trochę sporo pracy ze wszystkim, bo zmieniliśmy siedzibę firmy, no i wszystkich
                                    trzeba powiadomić, po drugie w tym tygodniu powinniśmy podpisać dwie umowy
                                    przedwstępne na zakup i sprzedaż mieszkania, a więc witam sie i zmykam,
                                    obiecuję jak znajdę chwilę wytchnienia to zajrzę do Was.
                                    • bea1978 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 14:28
                                      Witam po weekendzie...

Danik, ja i tak trzymam kciuki za iui...nieważne którą, ale mam nadzieje, że
                                      drugą i ostatnią, i wierzę, ze 6 na pewno nie będzie potrzebnych smile))
                                      Siuba... usciski i gratulacje dla siostry!

A ja wcale nie wypoczęłam przez ten weekend sad Ubzdryngoliłam się w piątek winem
                                      u znajomych, spałam pół soboty, drugie pół i całą niedzielę siedziałam obłożona
                                      materiałami do nauki (startuję do nowej pracy). 7 czerwca będzie dla mnie bardzo
                                      ważny dzień! Już dziś Was błagam, pomódlcie się o tą pracę dla mnie...
                                      Tej mam już dość i marzę o zmianie na tamtą...
                                      Spełniłoby się choć to moje marzenie smile

Więc nie robię teraz nic innego w pracy jak tylko zakłuwam, bo nie ma dziś mojej
                                      szefowej i koleżanki, ale wpadłam napisać...
                                      W tym tygodniu się już chyba nie odezwę bo tak zamierzam ryć aż do 7 właśnie
                                      czerwca...
                                      Trzymajcie kciuki plizzzzzzzz, Całuski i papatki!
                                      • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 15:33
                                        Bea wtakim razie trzymam kciuki za nowa pracewinki wytrwalosci w zakowaniuwinkA
                                        wiec 07.06 niedaleko,ale czas na nakuke jestwinkJaka praca to bedzie?pozdrawiam
                                        pa pa
                                        • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 21:05
                                          Hej niewiem jak wam ale mi dzis caly portal tak powoli chodzi/laduje sie ze
                                          zeby wejsc tu na forum potrzebuje 10minsadTeraz bede sie szykowac,bo jutro
                                          idziemy na te badania polowkowewinkMoze jeszcze wpadne,ale dzis musze isc
                                          szybciej spac bo jutro o 10:00 wstaje.Pa pa
                                          • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:38
                                            olka9917 napisała:

> Hej niewiem jak wam ale mi dzis caly portal tak powoli chodzi/laduje sie ze
                                            > zeby wejsc tu na forum potrzebuje 10minsadTeraz bede sie szykowac,bo jutro
                                            > idziemy na te badania polowkowewinkMoze jeszcze wpadne,ale dzis musze isc
                                            > szybciej spac bo jutro o 10:00 wstaje.Pa pa

oleńkosmile jutro czekamy na szczegółowe sprawozdanie z przebiegu badaniasmile))
                                            ale macie fajniebig_grin jutro znowu popatrzysz sobie na swojego synalkasmile no i
                                            idziesz z mężem, już sobie wyobrażam jakie to dla niego będzie przeżyciesmile))
                                            powodzeniabig_grin
                                      • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:34
                                        beatkosmile)) zakówaj, zakówajsmile trzymam mocno kciuki za twoją nową pracęsmile
                                        wiem że cię przyjmną i będzie dobrzesmile a na starą pracę lej ciepłym moczemwink
                                        hi,hi,hismile)))) jeszcze będą żałować że cię tak zamęczalismile
                                    • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:29
                                      goko1 napisała:

> cześć kobietki!
                                      >
                                      > już chyba nie nadrobię... crying
                                      >
                                      > no chyba, że wieczorkiem zasiądę i poczytam, co żeście napisały, u mnie ok,
                                      > trochę sporo pracy ze wszystkim, bo zmieniliśmy siedzibę firmy, no i
                                      wszystkich
                                      >
                                      > trzeba powiadomić, po drugie w tym tygodniu powinniśmy podpisać dwie umowy
                                      > przedwstępne na zakup i sprzedaż mieszkania, a więc witam sie i zmykam,
                                      > obiecuję jak znajdę chwilę wytchnienia to zajrzę do Was.

gokuśsmile ty się troszke oszczędzaj skarbie.
                                • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:21
                                  natali7a napisała:

> Cześć dziewczyny!
                                  > Tak tak, to znowu ja.
                                  > Przepraszam, że tak długo sie nie odzywałam, ale musiałam od tego wszystkiego
                                  > odpocząć.
                                  > Byłam z mężem na zasłużonych wakacjach i prawdę mówiąc liczyłam, że może
                                  teraz
                                  > się uda. ale minął urlop i miesiąc po, więc teraz muszę zacząc znowu
                                  próbować,
                                  > choć same dobrze wiecie, jakie to trudne i jaki lęk ciągle towarzyszy
                                  > starankom...
                                  > Ale cóż, kto nie próbuje, ten nie ma....
                                  > Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i obiecuję się poprawić...
                                  > Pa pa
                                  > miłego dzionka dla wszystkich

cześć natalkosmile fajnie że się do nas odezwałaśsmile
                                  teraz jesteś wypoczęta to do roboty skarbiesmile BĘDZIE DOBRZEsmile trzeba
                                  próbować. powodzeniabig_grin trzymam za ciebie kciukismile))
                          • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:06
                            olka9917 napisała:

> Hej ja oczywiscie niespiesadZajadam sobie loda multivitaminewinkWiedzialam ze
                            tak
                            > bedzie,ze niezasne samasadJeszcze jak sprzatalam w sypialni i wycieralam kurze
                            > to przypadkiem wlaczylam alarm w zegarku(a dokladniej w radiu co jest
                            wbudowane
                            >
                            > w luzko)i siedze sobie w necie a tu nagle muzyka na cala pare z sypialni
                            leci :
                            > O
                            > Malo zawalu niedostalam,bo ja taki bojek troche jestemwinkAle poznalam ze to
                            moje
                            >
                            > cd,i poszlam wylaczyc,ale co sie strachu najadlam to lepiej niemuwie.Teraz
                            ide
                            > sie myc,jak sie umyje to juz wogole chyba niezasnesadSloneczko ale mieliscie
                            > szczescie z tym drzewem,ze nieuderzylo w was.To znaczy w polsce tez wieja te
                            > wiatry,co za pogoda.Dobra spadamwinkdo jutra pa pa

ano mieliśmy szczęściesmile
                        • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:02
                          witam dziewczynysmile

daniczku, nic się nie martw kochanasmile ciesz się że już za chwileczke będziesz
                          miała nowe iui i ciąże masz jak banku(*) smile ja bym chciała być na twoim
                          miejsu. zobacz na mnie: ja już w kwietniu byłam 3 dni przed pierwszym iui i już
                          byłam nastawiona na nią na maxa a tu DUPA BLADA! teraz jest już zaraz czerwiec
                          a ja jestem w polu z inseminacjąsad i co ja mam powiedzieć?
                          • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:50
                            wiecie co? mi już sie oczka klejąsmile idę umyć kły i idę luluwink))
                            dobranocbig_grin życze wszystkim kolorowych snówsmile pa,pa,pa do poklikania jutrosmile
                            olkeńkosmile uciekaj do spania ty nocny markusmile)))) hi,hi,hibig_grin
                            • siuba79 Cześć śpiochy :-) 30.05.06, 06:12
                              Cześć
                              Dziś niestety nie mam powodu do radości, bo wczoraj pod koniec dnia zaczęło mi
                              się plamienie, więc najdalej jutro będę miała @. Mam już dosyć, przestaję już o
                              tym wszystkim myśleć, potrzebuję odpoczynku, bo zwariuję. Niestety kolejny raz
                              wielkie rozczarowanie, ale tego można było się spodziewać, bo dwa cuda w jednej
                              rodzinie, to chyba za dużo sad Chyba pod koniec cyklu będę brała zawsze wolne,
                              bo to właśnie w pracy pojawiają się pierwsze oznaki @. Mam wtedy cholernego
                              doła. Muszę wrzucić na luz, choć powinnam umówić się na zbadanie drożności
                              jajowodów, ale nie wiem czy pójdę już teraz czy jeszcze odczekam. Narazie muszę
                              to odchorować. Pozdrawiam i życzę Wam lepszych i radośniejszych wieści niż
                              moje.
                              • sloneczko271 Re: Cześć śpiochy :-) 30.05.06, 11:23
                                siuba79 napisała:

> Cześć
                                > Dziś niestety nie mam powodu do radości, bo wczoraj pod koniec dnia zaczęło
                                mi
                                > się plamienie, więc najdalej jutro będę miała @. Mam już dosyć, przestaję już
                                o
                                >
                                > tym wszystkim myśleć, potrzebuję odpoczynku, bo zwariuję. Niestety kolejny
                                raz
                                > wielkie rozczarowanie, ale tego można było się spodziewać, bo dwa cuda w
                                jednej
                                >
                                > rodzinie, to chyba za dużo sad Chyba pod koniec cyklu będę brała zawsze
                                wolne,
                                > bo to właśnie w pracy pojawiają się pierwsze oznaki @. Mam wtedy cholernego
                                > doła. Muszę wrzucić na luz, choć powinnam umówić się na zbadanie drożności
                                > jajowodów, ale nie wiem czy pójdę już teraz czy jeszcze odczekam. Narazie
                                muszę
                                >
                                > to odchorować. Pozdrawiam i życzę Wam lepszych i radośniejszych wieści niż
                                > moje.

siubuś, wiem co czujesz. z jednej strony radość z (*) twojej siostry a z
                                drógiej strony beznadziejnego doła-giganta że ci się kolejny raz nie udało. ale
                                uda się wkońcu i tobie-zobaczysz, będzie dobrze! smile głowa do górysmile
                                a co do badania na drożność jajowodów to zrób to badanie koniecznie, nie
                                odkładaj je na pózniej. wiesz że dużo kobiet po tym badaniu zachodzi w (*) bo
                                jajowody są troszke przepchane i plemnikom łatwiej jest się w nich poruszać.
                                więc nie marudz tylko umów się ze swoim ginkiem na to badanie! smile to nic nie
                                boli i trwa ze 30 sekundsmile powodzeniasmile
    • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 08:32
      Hej Siuba szkoda,wiem ze ten pierwszy dzien plamien/@ jest najgorszy.Musisz byc
      silnawinkZycze powodzenia w nowym cylku.Wierze ze i Tobie niedlugo sie
      uda.Pozdrawiam pa
      • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 08:38
        Hej ja juz niespie,wczoraj oczywiscie do 4:00 lezalam i niemoglam zasnacsadA
        dzis mialam wstac o 10:00,a obudzilam sie przed 08:00 bo bolal mnie zoladeksadi
        pije herbatke,taraz juz mnie nieboli.Kurde wsumie to ciekawe czemu mnie
        bolal..A ze ja panikara jestem to bede rozmyslacsadZobacze czy jeszcze si
        poloze,czy juz bede sie szykowac.Wczoraj golilam nogi,i zacielam sie na
        kolanie,krew mi tak mocno leciala ze musialam plaster przykleic.I dzis rano go
        zrywam a tam odrazu znowu mi krew leci???I to mocno,ja to zawsze cos odwalesadNa
        kolanie tylko skora jest i tak zeby krew leciala,to bym niepomyslala.
        • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 10:20
          Hej jednak juz nieposzlam spacwinki sie wyszykowalam,o 11:00 budze Miska i
          idziemy.Niewiem co ubrac,bo raz swieci slonce a raz jest tak zachmurzone ze
          szoksadA wy co porabiacie?Cos tak cicho dzisaj?Jeszcze na dodatek teraz mi sie
          chce spac.Zaraz ide poogladac tv.Pozdrawiam pa.
          • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 10:58
            czescwink
            Olka daj znac co i jaksmile zaraz jak wrócisz!
            ja wczoraj dzwoniłam do kliniki o połówkowe 3D i mam zadzwonic sie
            zarejestrowac za dwa tygodniesmile tez sie nie moge doczekac i trochu sie boje...a
            w czwartek ide do gina i tez sie trochu bojesad ale mam nadzieje ze bedzie okey!
            chciałabym juz pewnie poznac płec bo zaczyna mnie kusic zeby kupic jakies
            fatałaszkismilebo tak to nic nie musze kupowac,jedynie jeszcze jedna komodesmilebo
            sie nie miescimy z betamismile

Siuba przykro,ale nie załamuj sie bo w przypadku tych leków co ty bierzesz to
            podobno najwiecej ciaz jest miedzy 4-a któryms tam cyklem leczenia,czy jakos
            tak... wiec szykuj sie na nastepny cykl w koncu sie udasmile))
            • natali7a Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 11:24
              hej!
              Siuba nie łam się! Jesteśmy z Tobą!
              Teraz masz doła, ale za kilka dzionków będziecie mogli znowu się starać...
              Będzie dobrze, zobaczysz...
              Pozdrawiam
            • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 11:31
              mariolka55 napisała:

> czescwink
              > Olka daj znac co i jaksmile zaraz jak wrócisz!
              > ja wczoraj dzwoniłam do kliniki o połówkowe 3D i mam zadzwonic sie
              > zarejestrowac za dwa tygodniesmile tez sie nie moge doczekac i trochu sie
              boje...a
              >
              > w czwartek ide do gina i tez sie trochu bojesad ale mam nadzieje ze bedzie
              okey!
              > chciałabym juz pewnie poznac płec bo zaczyna mnie kusic zeby kupic jakies
              > fatałaszkismilebo tak to nic nie musze kupowac,jedynie jeszcze jedna komodesmilebo
              > sie nie miescimy z betamismile
              >
              > Siuba przykro,ale nie załamuj sie bo w przypadku tych leków co ty bierzesz to
              > podobno najwiecej ciaz jest miedzy 4-a któryms tam cyklem leczenia,czy jakos
              > tak... wiec szykuj sie na nastepny cykl w koncu sie udasmile))

marioluśsmile)) ale macie fajnie z tym usg 3dsmile już sobie wyobrażam jak fajnie
              będzie dzieciątko widaćsmile no i mam nadzieję że już się dowiesz co tam za łobuz
              w brzuszku siedzi, a najlepiej by było gdyby to była mała łobuzicasmile trzymam
              kciuki za tosmile
          • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 11:27
            olka9917 napisała:

> Hej jednak juz nieposzlam spacwinki sie wyszykowalam,o 11:00 budze Miska i
            > idziemy.Niewiem co ubrac,bo raz swieci slonce a raz jest tak zachmurzone ze
            > szoksadA wy co porabiacie?Cos tak cicho dzisaj?Jeszcze na dodatek teraz mi sie
            > chce spac.Zaraz ide poogladac tv.Pozdrawiam pa.

u nas jest zimno jak djabli brrrrrrryyyyuncertain chociaż słoneczko świeci ładnie.
            lepiej ubierz się cieplutkosmile
        • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 11:26
          olka9917 napisała:

> Hej ja juz niespie,wczoraj oczywiscie do 4:00 lezalam i niemoglam zasnacsadA
          > dzis mialam wstac o 10:00,a obudzilam sie przed 08:00 bo bolal mnie zoladek:
          (i
          > pije herbatke,taraz juz mnie nieboli.Kurde wsumie to ciekawe czemu mnie
          > bolal..A ze ja panikara jestem to bede rozmyslacsadZobacze czy jeszcze si
          > poloze,czy juz bede sie szykowac.Wczoraj golilam nogi,i zacielam sie na
          > kolanie,krew mi tak mocno leciala ze musialam plaster przykleic.I dzis rano
          go
          > zrywam a tam odrazu znowu mi krew leci???I to mocno,ja to zawsze cos odwale:
          (Na
          >
          > kolanie tylko skora jest i tak zeby krew leciala,to bym niepomyslala.

cześć oleńkosmile a o której godz. idziecie na to usg?
    • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 12:44
      no, ja już jestem po śniadanku, po kąpieli i po myciu włowówsmile))
      teraz makijaż i do pracybig_grin
      życze wam wszystkim milutkiego dniasmile pa,pa,pasmile do poklikania wieczorkiemsmile
      • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 13:46
        Czesc dziewczynki!!!
        Ja tez nie mam dobrych wiesci o sobie. sad Moj lekarz jest na zwolnieniu az do
        sierpnia i nie ma go kto zastapic, tzn. jest jeden, ale on iui nie robi.
        Wczoraj jak sie o tym dowiedzialam to bylam taka wsciekla, ze szok. Dzisiaj juz
        mi przeszlo mimo, ze moj maz nie mial dobrych wiesci bo dzisiaj ponownie
        dzwonil do kliniki dowiedziec sie czegos wiecej. Tak wiec przerywam narazie
        stymulacje i zaczynam dopiero w sierpniu albo we wrzesniu bo nie wiem jak
        dostene @. Mam zadzwonic do kliniki w sierpniu jak tylko dostane @, ale
        pierwszy tydzien jestem w Polsce i mam nadzieje, ze tam nie dostane. Jeszcze
        nie wiem czy bede sie starala naturalnie podczas najblizszych cykli czy
        odpuszcze i wyluzuje. Wiem tylko jedno, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny i z
        pokora przyjme to co mi los daje. Nie jest latwo, ale coz takie jest zycie.

Sloneczko czyli szanse na to, ze bedziemy w jednym czasie zafasolkowane rosna.
        Hihi. wink

Siuba przytulam Cie i nie poddawaj sie. Jestes juz blisko i niedlugo Ty sie
        bedziesz cieszyc swoja fasolka.

Bea trzymam kciuki oczywiscie!!!

Goko, Sloneczko ma racje, nie przepracowywuj sie za bardzo!!! Wiecej
        odpoczynku!!!

Ola czekamy na relacje z polowkowego???

Mariolka to Ty tez juz niedlugo bedziesz miala polowkowe. Ciekawa jestem kto u
        Ciebie siedzi w brzuszku??

Anie, Emania, Kattrin co u Was slychac???

Pozdrowionka dla wszystkich!!!
        • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 23:39
          witam dziewczynysmile

daniczku, normalnie szok! jak on mógł wyjechać na urlop i cię zostawić!!! i to
          do sierpnia! nie dziwie ci się że jesteś wściekła. ja też bym na twoim miejscu
          się wkurwiła. no jak tak dalej pójdzie to faktycznie będziemy miały w tym samym
          czasie robioną iuiwink ale wiesz co? to jest dziwne że nie ma nikogo innego kto
          by mógł ci zrobić tą iui. szkoda że ci się to tak odwleczeuncertain ale jak
          przysłowie mówi: ,,co się odwlecze to nie uciecze" smile tylko najgorsze jest to
          czekanie, wiem coś na ten temat. mam nadzieję że szybko nam zleci ten czas.
          wiesz czym ja się pocieszam? że przynajmniej jesień będzie fajna bo mam
          nadzieję że wkońcu będę miała iui i że może na drugą rocznice ślubu dostane
          śliczny prezęt (*) smile)) no i powiem ci że ostatnio czekałam tak z
          niecierpliwością na wrzesień właśnie na nasz ślubsmile
          • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 09:49
            sloneczko271 napisała:

> witam dziewczynysmile
            >
            > daniczku, normalnie szok! jak on mógł wyjechać na urlop i cię zostawić!!! i
            to
            > do sierpnia!

Sloneczko zle przeczytalas!!!!!!!! On jest na zwolnieniu lekarskim a nie na
            urlopie, no co Ty??? Jak by sobie wyjechal na urlop to bym za nim pojechala i
            tam by mi robil iui. Hihihi.
            • danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 09:55
              Widze, ze jestem tu dzisiaj pierwsza!!!
              Dzien dobry wszystki i prosze sie meldowac!!!

Ola super wiadomosci!!! Gratuuuuuuuuluje!!! To teraz tylko Mariolka nam zostala.

U nas dzisiaj ladna pogoda chociaz jest chlodnawo. Mam nadzieje, ze wkrotce sie
              wypogodzi i znowu bedzie mozna chodzic w krotkim rekawku!!!

Pozdrowionka dla wszystkich!!!

A co z nowymi dziewczynkami??? Natalka, Laryska co u Was???
              • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 12:17
                Hej ja dopiero wstalamwink)Wczoraj szybko zasnelamwinkRano wstaloam o 6:30 jak
                Misiek z nocki wrucil,zrobilam nam sniadanko,posiedzielismy chwilke.Ja chcialam
                zobaczyc co w necie i tu slychac,ale Misiek mnie wolal na wyrko,bo
                niewuwiezycie ale on ma to samo co ja ze jedno bez drugiego zasac niemozewink)))))
                I tak lezal z 15min.a jak przyszlam sie przytulil i odrazu zasnalwink)U nas
                pogoda bez zmiansadA jeszcze musze razaz wyjsc na male zakupysadMam nadzieje ze
                padac niebedzie.
                Nasze pracujace dziewczyny,to chyba bardzo mocno sa zapracowane,bo malo
                zagladaja.
                Bea tego uczenia,faktycznie Ci niezazdroszcze,bo ja len jestem,)ale pomysl ze
                juz niedlugo zmieniasz pracewinkbo my tu kciuki trzymamy,a TY sie uczysz i
                napewno cos zapamietaszwink
                • olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 12:50
                  Niewiem czy Wam pisalam ze od kiedy jestem w ciazy,to muj Misiek mowil do
                  brzszka typowo po imieniusmile "Bruce" i ja tez tak mowilam,i od kiedy sie wszyscy
                  dowiedzieli o ciazy to odrazu od nas nauczyli sie mowiec "Bruce" caly rodzina i
                  znajomi tak mowiliwinka teraz jak juz wiemy ze chlopak bedzeie to poszukamy
                  jeszcze jakichs imionwinki zobaczymy,ale narazie jeszcze jest Bruce.Ale misiek
                  mial nosa z tym imieniemwinkPozatym kazdy mowil ze to bedzei chlopakwink i moja
                  rodzina i rodzina Miska i znajomiwinkTylko jedna kolezanka sie pomylila,bo
                  mowiela ze ona jadla kwasne i mam corke,i myslala ze i tak bedzie u naswinkNawet
                  jak wymyslimy inne imie,to mysle ze do porodu bedziemy mowic do niego Brucewink
                  Dobra spadam sie podszykowac,i lece na zakupy,bo dzis mam ochote na rybkewink)
                  Pozdrawiam pa
                  • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 13:02
                    witam laseczkismile
                    nasz watek kuleje straszniesad jedynie Olka dba o frekfencje,no Olka ja tez ci
                    wrózyłam chłopcawink

no zgadza sie goko ze jutro ide do lekarzasmile a na połówkowe to dopiero za
                    jakies 2-3 tygodniesmile kurcze jak zwykle mam stresa przed wizyta....
                  • mariolka55 DO GOKO DO GOKO DO GOKO 31.05.06, 13:08
                    Gosiu jak ci sie stawia czesto brzuch,to łyknij sobie tez magnez,nie martw sie
                    magnezu tak szybko nie przedawkujesz,mówiło mi to dwóch lekarzy i aptekarka,a
                    chyba gorsze jest twardnienie brzucha za czeste niz łykniecie magnezu,przy tych
                    witaminach co bierzemy (prenatal 2x dziennie)ja łykam profilaktycznie 1 magne
                    b6,to mozesz spokojnie i bez obawy,a o wieksza dawke zapytaj lekarza ,no chyba
                    ze juz bierzeszsmile
                    • goko1 Re: DO GOKO DO GOKO DO GOKO 31.05.06, 20:03
                      Mariolka dzięki za podpowiedź, kupię jak nie dzisiaj to jutro i będę brać po 1
                      sztuce dziennie, za tydzień mam wizytę zobaczymy co lekarz powie.
                      Dzisiaj już spokojniej, ale i tak od czasu do czasu napina się, tyle, że trwa
                      krótko kilkadziesiąt sekund, i widzę, że jak zmienię pozycję, np z siedzącej
                      pochodzę, lub z leżącej posiedzę to zanika. Juz sama nie wiem czy tak ma być,
                      czy nie, zapytam lekarza.

Jutro idę chyba na badania: bad. ogólne moczu i morfologię krwi muszę zrobić no
                      i obciążenie gluzkozą. Może uda mi sie wizytę przesunąć o dwa dni wcześniej
                      zamiast na czwartek 8.06.06 na wtorek 06.06.06, zobaczę jutro.
                      • olka9917 Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 21:02
                        Hej wpadalm na chwilke,bo zaraz ma byc fajny filmwinkBylam w necie z laptopu
                        Miska i jadalm kruche cistkawinkI troche (bardzo) zakruszyl sie ten laptopwinkMusze
                        go wyczyscic.Taka bylam zaczytana ze dopiero na koniec zauwazylam jak sie
                        ciacha fajnie kruszylywinkMilego wieczoru.Moze jeszcze wpadne.Pa pa
                        • sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 21:51
                          witam dziewczynkismile))
                          oleńkosmile ty to agenciara jesteśsmile)))))) czyść szybko tego laptopa bo jak twój
                          mąż to zobaczy to cię chyba zastrzeliwink))))
    • anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 14:05
      czes wam smile
      nie pisze ostatnio, bo siedze cale dbnie u mojej tesciowej - musze jej npomoc,
      bo siedzi cale dnie w fotelu i ruszac sie nie moze....

Daniczku - wlasnie nic nie dzieje sie bez przyczyny...ale ...wiem, ze sie
      denerwujesz - faktycznie dluuuuugie zwolnienie - i bez zastepstwa...

Siuba - moze faktycznie ta droznosc cos przyspieszy - trzymaj sie i miej caly
      czas nadzieje!!!

Bea - trzymam kciuki za prace i czekam na wiesci 7 czerwca smile

Olka - a juz dzis czekam na sprawozdanie z polowkowego
      Mariolka - juz w czwartek - to tylko dwa dni i moze bedzie wiadomo, czy to
      dziewuszka???

Sloneczko - milego dnia w pracy!!

ja od czwartku zaczynam prace i nawet sie ciesze, juz mam dosc siedzenia w
      domciu smile

Kattrin i Emania sie nie odzywa....Goko - zmienia mieszkanko smile powodzenia
      dziewczyny!!!
      • mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 14:26
        anie5 napisała:
        > Mariolka - juz w czwartek - to tylko dwa dni i moze bedzie wiadomo, czy to
        > dziewuszka???
        >

> raczej chłopaczeksmile jak bedzie drugi chłopaczek to bede miec ładne urwanie
        głowy z dwoma urwisamismileale Kubus by chyba wolał,na razie mówi ze chce
        siostrzyczke ale chyba nie rozumie co mówiwink

mam juz wybrane imiona:Mikołaj-Mateusz albo Natalia-Luiza ,raczej juz przez
        meza zaakceptowanewink

Danik ale pech!!!!!!!! wrzuccie na luz przez te 2-miesiace,moze akurat cos
        wyjdzie naturalnie? a masz mozliwosc sobie zrobic samo badanie tej droznosci
        jajowodów????? moze własnie masz cos-gdzies przyblokowane?????

Anie nie myslałam ze po operacji haluksów tak boli....

Moze wam przesle za chwile fotki z 20 tcsmile
        >
        • danik1