olka9917 25.05.06, 23:50 Mam nadzieje ze przyniesie wszystkim z nas to czego kazda z nas jabardziej pragnie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 25.05.06, 23:57 no wiec zarazki najpierw ################################################################################ ################################################################################ ############################################################# moze niedługo beda swiezsze,na razie dalej stare Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:00 Faktycznie ja to mam glowe,zapomnialam o fluidkach ´/****************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** * Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:04 ja niestety fluidków wam nie mogę jeszcze przesłać ale mam nadzieję że już niedługo ale melduje się na nowym wąteczku)))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:06 no dobra kochane moje laseczki, ja teraz to już spadam naprawde bo już 24 a ja jeszcze się ślepie w laptopa)) dobranoc życze wam spokojnej nocy i kolorowych snów pa,pa,pa. do jutra)) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:07 no ja tez uciekam do wyrka,bo tak sie zagadałam z wami ze nie zauwazyłam która godzina!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa pa do jutra Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:04 ja posłałam stare ale DUZE moze zadziałaja!!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:07 mariolka55 napisała: > ja posłałam stare ale DUZE moze zadziałaja!!! mam nadzieję że zadziałają daniczek się pierwszy zarazi(*) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:09 pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa)) mnie to chyba trzeba WOŁAMI ODCIĄGNĄĆ OD TEGO KOMPA)))) hi,hi,hi)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:10 dziewczyny, idziemy wkońcu spać, bo skończyć nie możemy i wkońcu zapełnimy cały nowy wątek i dopiero będą jaja)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 00:12 JA tez odchodze od kompa i wracam zobaczyc czy jeszcze klikacie))Ale teraz ide szorowac Miska, Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 08:09 Witam sie na nowym wateczku - sloneczko mysle ze on bedzie szczesliwy dla Ciebie - operacja za pasem hihihi i staranka tez )) Daniczku czekam na wiesci )) Gosia, Anie, Mariolka, Olka jak sie czujecie w hihih Dniu Matki no niedługo od swojego maleństwa usłyszycie słowo "MAMO" ) Niektóre z Was powtórnie a niektóre poraz pierwszy Dziewczynki wszystkiego najlepsiejszego ) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 22:24 witam was dziewczynki)) katrin obyś skarbie miała racje ja dzisiaj jestem strasznie padnięta. wyobrazcie sobie że wczoraj poszłam spać o godz.03 normalnie chyba zgłupiałam tak się szwędałam po mieszkaniu że sama nie wiedziałam co mi się chce. jak skończyłam z wami rozmawiać to zaczełam buszować po lodówce i zachciało mi się mielonego)) no i sobie zjadłam takiego zimnego, pózniej leciał fajny film no i tak zleciało. niestety już 0 godz.04 miałam pobudke i to już drugą noc pod rząd bo pod naszym oknem siedzi jakiś napalony kocur i tak strasznie głośno mrałczy że szok! najpierw jedną noc to myślałam że się jakaś kocica koci i tak strasznie głośno mrałczy (normalnie tak jak by jakieś dzieci płakały), no ale dzisiaj to przegioł normalnie nas obudził! i już o 7 musiałam wstawać do pracy a w pracy ludzi jak zwykle od zarąbania, dzisiaj prawie wszyscy mieli wolne to kobitki kożystały po pracy przyszła moja siostra i wyciągła mnie na zakupy. kupiłam sobie fajne,czarne spodnie-rybaczki jak zwykle zresztą: ona mnie wyciąga na zakupy i zamiast niej zawsze kupuje coś ja)) no i pózniej musiałam jechać do teściówki na dzień matki, ale raz dwa tą wizyte zaliczyliśmy i wróciliśmy do domku, a w domku następna imprezka z okazji dnia matki)) ale yło fajnie właśnie przed chwileczką moja siostra ze szwagrem pojechali do domku a ja weszłam do was na chwilke sie przywitać i was doczytać no i zaraz będę spadać lulu bo już mi się oczka kleją a jutro znowu musze wstać o 7 bo idę rano do pracy Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 22:25 ale wam streściłam cały dzień)) hi,hi,hi)))) Odpowiedz Link
anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 09:31 czes laseczki, witam na nowym watku fluidki przesylam ******************************************************************************** ************************************************************************** Daniczek to juz zarazony pewnie ale sie nacvzytalam dziewczynki - wiecie, ze ja tez siedzialam wczoraj do 1:00 i ksiegowalam dokumenty...mialam zamiar zajrzec ale tak sie zaglebilam w papierkach, ze nie wyszlo jakos - no i nie spodziewalam sie ze nasz watek taki aktywny w tych godzinach teraz tez siedze z papierkami, miedzy czasie Was czytam i jeszcze odkurzam jak tam papiez - podobno z tej okazji macie dzis wolne? wczoraj bylam u lekarza - ale takiego rodzinnego po skierowanie na usg itd. i powiedzialam, ze mam chyba takie niskie cisnienie, bo do godz. 15 nie funkcjonuje normalnie tylko chodze jak pijana....on powiedzial, ze mam kawe pic i wiecej solic - czujecie - a ja tego wlasnie unikalam, on powiedzial, ze to lepsze niz jakies tabletki, ktore moglyby mnie podniesc - a niskie cisnienie to normalka... Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 22:28 anie5 napisała: > czes laseczki, > witam na nowym watku fluidki przesylam > ******************************************************************************* > * > ************************************************************************** > Daniczek to juz zarazony pewnie > ale sie nacvzytalam dziewczynki - wiecie, ze ja tez siedzialam wczoraj do 1:00 > i ksiegowalam dokumenty...mialam zamiar zajrzec ale tak sie zaglebilam w > papierkach, ze nie wyszlo jakos - no i nie spodziewalam sie ze nasz watek taki > aktywny w tych godzinach > teraz tez siedze z papierkami, miedzy czasie Was czytam i jeszcze odkurzam > > jak tam papiez - podobno z tej okazji macie dzis wolne? > wczoraj bylam u lekarza - ale takiego rodzinnego po skierowanie na usg itd. i > powiedzialam, ze mam chyba takie niskie cisnienie, bo do godz. 15 nie > funkcjonuje normalnie tylko chodze jak pijana....on powiedzial, ze mam kawe pic > > i wiecej solic - czujecie - a ja tego wlasnie unikalam, on powiedzial, ze to > lepsze niz jakies tabletki, ktore moglyby mnie podniesc - a niskie cisnienie to > > normalka... cześć aniu)) ano prawie wszyscy mają wolne ale prywaciaże to tracują normalnie wolne mają szkoły, banki, urzędy itp. biura. Odpowiedz Link
goko1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 00:01 cześć kobietki! ale się rozpisałyście, jeszcze do nadrobienia poprzedni wątek mi został, bo ten doczytałam... Liczyłam na wieści od Daniczka, ale ok trzymam kciuki jeszcze i czekam niecierpliwie... oby sie udało! Ja dzisiaj pracowałam normalnie, zresztą to tak bardzo różnie z tym niepracowaniem było, bo niby poczta też urząd, a pracowała normalnie o sklepach i innych już nie wspomnę. Na nic zmkniętego się nie natknęłam. Mieszkanko już mamy zarezerwowane, w przyszłym tygodniu podpisujemy dwie umowy przedsprzedażne u notariusza pierwsza na zakup nowego i druga na zbycie starego lokum. Poszło szybciej niż się spodziewałam. Zaraz idę spać, pospałam dzisiaj wieczorem i teraz męcze jeszcze jakiś film i siedzę w necie. Dobrejnocy,papa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 08:46 Hej ja tylko na chwilkeWlasnie sie przebudzilam bardzo glodnazjadlam bulke,to sobie mysle ze wpade do was na chwilke zobaczyc co slychacJa tez sloneczko musze dzis polatac po sklepach,bo ja wszystkie zeczy ciazowe kupilam rybaczki/letnie zeczy a teraz tu u nas zimno ze normalnie dlugich spodni potrzebuje,bo te o nr.wwieksze od mojego to juz takie dopasowane sa,a po co mam sie meczycMisiek jeszcze dzis musi pomalowac te rury w lazience,i wkoncu bede mogla tam posprzatacAkurat mi pasuje ja pujde na miasto a on niech maluje Goko to gratulacje ze tak fajnie szybko sie wam to wszystko udalo z tym mieszkankiemMieliscie szczescie,myslalam ze to wszystko dluzej potrwa.To nagorsze masz z glowy,)Danik odezwij sie,co tam u CiebieNo ja jeszcze chwilke i spadam jeszcze na wyrkoMisiek spi jeszcze,i ja chyba tez jeszcze pospie,pogoda jak zwykle nieciekawa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 08:48 Sloneczko ale macie z tym zakochanym kocuremmy tez mamy na podworku 2 niczyje koty,jeden szary a drugi czarny,i tez ostatnio dawaly niezle popalic,ale pod wieczor.Zawsze siedza pod moja sypialniaja ich oczywiscie podkarmiam Najlepiej to parowki lubia Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 15:57 witam laski tradycyjna cisza przy sobocie??? Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 17:33 Hejkaja odkurzamCaly dzien prawie na dworze spedzilismyBylismy ogladac te samoloty ale super byloa ludzi fullPuzniej bylismy po sklepach pochodzic,kupilam sobie fajne ciazowe jeansy z guma na brzuchu,)A sa tak fajnie dopasowane jak na mnieJutro moze nowe fotki porobie to wam wysle.Puzniej musze prasowac,wstawic pranie,zrobic sobie fryzure,pazury poobcinac,popilowac itp..Jak zwykle by sie Sloneczko przydaloale napewno znowu ma full ludzi.Mariolka ja fryzura?zadowolona?Wyslij fotki jak mozeszPuzniej wpadne,pa pa Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 18:53 Witam dziewczynki!!! A my sie dzisiaj wzielismy za sprzatanie w naszym domku i tak sie zakrecilismy, ze caly balkon na glanc wysprzatalismy ktory czekal juz na nas dluzszy czas i nie moglismy sie za niego zabrac. Pomylam sobie wszystkie doniczki i teraz musze nakupowac kwiatkow do domu!!! Kochane wiem, ze czekacie na wiadomosci ode mnie, ale nie mam dla Was dobrych wiesci. Niestety. Dzisiaj w 15 dpo iui przyszly plamienia i teraz nie wiem czy juz rozkreca sie w @ od razu czy jednak beda nazrazie same plamienia. Przez stymulacje wszystko mi sie pokrecilo dlatego nie wiem jak liczyc. Poplakalam sobie troszke w rekaw meza i juz mi lepiej. Jak tylko przyjdzie @ to zaczne znowu stymulacje i znowu iui, tym razem mam nadzieje udana. Bo jak nie to sie wkurze nie na zarty. Pozdrowionka dla wszystkich i zycze milego wieczorku!!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 19:50 Danik przytulam cie bardzo mocno.Glowa do gory,tym razem napewno sie udaJuz teraz zaczne trzymac kciukasy za nowy cykl i nowa szanseDanik fajnie ze sobie posprzatalas balkonskoncz na spokojnie sprzatanie,bo jak juz fasolka w brzuszku bedzie to za sprzataniem (generalnym) trzeba uwazac.Pozdrawiam trzymaj sie pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 20:56 danik1 napisała: > Witam dziewczynki!!! > A my sie dzisiaj wzielismy za sprzatanie w naszym domku i tak sie zakrecilismy, > > ze caly balkon na glanc wysprzatalismy ktory czekal juz na nas dluzszy czas i > nie moglismy sie za niego zabrac. Pomylam sobie wszystkie doniczki i teraz > musze nakupowac kwiatkow do domu!!! > > Kochane wiem, ze czekacie na wiadomosci ode mnie, ale nie mam dla Was dobrych > wiesci. Niestety. Dzisiaj w 15 dpo iui przyszly plamienia i teraz nie wiem > czy juz rozkreca sie w @ od razu czy jednak beda nazrazie same plamienia. Przez > > stymulacje wszystko mi sie pokrecilo dlatego nie wiem jak liczyc. > Poplakalam sobie troszke w rekaw meza i juz mi lepiej. Jak tylko przyjdzie @ to > > zaczne znowu stymulacje i znowu iui, tym razem mam nadzieje udana. Bo jak nie > to sie wkurze nie na zarty. > > Pozdrowionka dla wszystkich i zycze milego wieczorku!!! > o kurcze! szkoda przykro mi daniczku. ale bądz dobrej myśli, jak się nie udało za pierwszym razem to napewno uda się wam za drugim mojej siostrze udało się dopiero za 4 razem ale najważniejsze że się udało powiem ci że jak ja czytałam o iui to podobno powinno się próbować do 4-6 razy i no i jak 6 razy się nie uda to raczej przez iui się nie uda i trzeba próbować inną metodą. Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:14 sloneczko271 napisała: > ja czytałam o iui to podobno powinno się próbować do 4-6 razy i no i jak 6 razy > > się nie uda to raczej przez iui się nie uda i trzeba próbować inną metodą. I juz sie zaczelam bac. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:24 danik1 napisała: > I juz sie zaczelam bac. daniczku, nie ma się czego bać. trzeba poprostu próbować i tak nie mamy na to wpływu. pomyśl sobie o tym tak że wy przynajmniej nie płacicie za iui więc możecie próbować więcej razy (chociaż mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby), a u nas to kosztuje 500zł. dla nas to jest dużo. a powiedz mi jeszcze daniczku jak jest u was z ivf-też jest za darmo? Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:39 sloneczko271 napisała: > danik1 napisała: > > I juz sie zaczelam bac. > > daniczku, nie ma się czego bać. trzeba poprostu próbować i tak nie mamy na to > wpływu. pomyśl sobie o tym tak że wy przynajmniej nie płacicie za iui więc > możecie próbować więcej razy (chociaż mam nadzieję że nie będzie takiej > potrzeby), a u nas to kosztuje 500zł. dla nas to jest dużo. a powiedz mi > jeszcze daniczku jak jest u was z ivf-też jest za darmo? Sloneczko ale ja czytam na roznych watkach, np. dla starajacych sie, ze u Was w Polsce tez mozna zrobic iui na fundusz. Musialabys poszukac. Co do in-vitro to jest za darmo ale tylko trzy zabiegi. Tak slyszalam. Za leki musisz oczywiscie sama zaplacic. Musze sie zapytac jak to jest z iui, czy tez jest limit czy do skutku. Wiesz co Sloneczko, moze my bedziemy zafasolkowane w tym samym czasie, albo moze podobnie. Hihihi to bedziemy sobie opowiadaly wrazenia tak jak teraz dziewczynki nasze. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:50 danik1 napisała: > sloneczko271 napisała: > > > danik napisała: > Sloneczko ale ja czytam na roznych watkach, np. dla starajacych sie, ze u Was w > > Polsce tez mozna zrobic iui na fundusz. Musialabys poszukac. > > Co do in-vitro to jest za darmo ale tylko trzy zabiegi. Tak slyszalam. Za leki > musisz oczywiscie sama zaplacic. Musze sie zapytac jak to jest z iui, czy tez > jest limit czy do skutku. Wiesz co Sloneczko, moze my bedziemy zafasolkowane w > tym samym czasie, albo moze podobnie. Hihihi to bedziemy sobie opowiadaly > wrazenia tak jak teraz dziewczynki nasze. mam nadzieję że masz racje daniczku)) ale powiem ci że nie słyszałam o tym że iui można w polsce zrobić na fundusz. a z tego co czytam jak piszesz jak jest u was w dani to widze że oni u was dbają o ludzi. fajnie macie z tym ivf że 3 razy jest za darmo super macie Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 20:43 olka9917 napisała: > Hejkaja odkurzamCaly dzien prawie na dworze spedzilismyBylismy ogladac te > > samoloty ale super byloa ludzi fullPuzniej bylismy po sklepach > pochodzic,kupilam sobie fajne ciazowe jeansy z guma na brzuchu,)A sa tak fajnie > > dopasowane jak na mnieJutro moze nowe fotki porobie to wam wysle.Puzniej > musze prasowac,wstawic pranie,zrobic sobie fryzure,pazury poobcinac,popilowac > itp..Jak zwykle by sie Sloneczko przydaloale napewno znowu ma full > ludzi.Mariolka ja fryzura?zadowolona?Wyslij fotki jak mozeszPuzniej wpadne,pa > > pa oleńko)) dawaj szybko pazurki to ci raz-dwa zrobie)))) no i koniecznie prześli nowe fotki, może ubież te nowe portki do zdjęcia)) no i jeszcze porób zdjęcia jak wam wyszedł pokój dla maleństwa i łazienka Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 20:53 Hej Sloneczko wlasnie sie mecze nad pazurkami,z checia bym ci je podeslalaW lazience musimy jeszcze grzejnik pomalowac i rury,ale dozorca wyjechal i niema kto wylaczyc pieca,a cieplych niemozna malowaci stanelismy z robota.Chyba w nastepny weekend wruci dozorca,a wtedy my do polski jedziemy,to jeszcze troche potrwa.Co do pokoju Malenstwa rozmyslilam sie co do kolorow,oddalismy je.Przewaznie wszystko dla dzieci jest w kolorach niebieski/zolty/pomaranczowy,chodzi mi o dodatki do luzeczkaitp.najpierw porozgladam sie co jakie mniej wiecej bym chciala a dopiero wtedy zdecyduje co do farbyA Misiek zadowolony bo na spokojnie przed laptopem siedzi a tak by musial malowac.Pozatym ten basen musimy wywiezc do polski bo stoi wlasnie w tym pokoju.No nic narazie spadam.Puzniej zajrzeMilego wieczorku,) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:03 olka9917 napisała: > Hej Sloneczko wlasnie sie mecze nad pazurkami,z checia bym ci je podeslalaW > lazience musimy jeszcze grzejnik pomalowac i rury,ale dozorca wyjechal i niema > > kto wylaczyc pieca,a cieplych niemozna malowaci stanelismy z robota.Chyba w > nastepny weekend wruci dozorca,a wtedy my do polski jedziemy,to jeszcze troche > potrwa.Co do pokoju Malenstwa rozmyslilam sie co do kolorow,oddalismy > je.Przewaznie wszystko dla dzieci jest w kolorach > niebieski/zolty/pomaranczowy,chodzi mi o dodatki do luzeczkaitp.najpierw > porozgladam sie co jakie mniej wiecej bym chciala a dopiero wtedy zdecyduje co > do farbyA Misiek zadowolony bo na spokojnie przed laptopem siedzi a tak by > musial malowac.Pozatym ten basen musimy wywiezc do polski bo stoi wlasnie w tym > > pokoju.No nic narazie spadam.Puzniej zajrzeMilego wieczorku,) masz racje. najpierw wszystkosobie pooglądaj i pózniej zdecydujesz na spokojnie jaki będzie kolor ścian a malowanie nie ucieknie)) w końcu malarza masz pod ręką Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 20:33 witam was dziewczynki)) oleńko ty je jeszcze dokarmiasz a ja dzisiaj stwierdziłam że zamykam okno na noc bo jak mnie 3 noc obudzi to go chyba walne doniczką goko super! że tak szybko wam to poszło z tymi mieszkaniami)) teraz tylko podpisanie umowy i przeprowadzka moje gratulacje Odpowiedz Link
anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 09:33 zapomnialam napisac co mi sie przytrafilo ostatnio - taka chodze pijana i spiaca i roztargniona, ze wlaczylam gaz i tak zostal (niezapalony) przez pare godzin - ale bardzo baly - minimum - no i przy otwartym balkonie....wiecie co - moglam sie zabic....na szczescie wyczulam dziwny zapach i zorjentowalam sie...a wczoraj zostawilam wode w kranie - tak na 2 godzinki - sobie leciala ladnie - dlatego - wiem, ze mi kawki trzeba !!!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:11 anie5 napisała: > zapomnialam napisac co mi sie przytrafilo ostatnio - taka chodze pijana i > spiaca i roztargniona, ze wlaczylam gaz i tak zostal (niezapalony) przez pare > godzin - ale bardzo baly - minimum - no i przy otwartym balkonie....wiecie co - > > moglam sie zabic....na szczescie wyczulam dziwny zapach i zorjentowalam sie...a > > wczoraj zostawilam wode w kranie - tak na 2 godzinki - sobie leciala ladnie - > dlatego - wiem, ze mi kawki trzeba !!!! aniu to ty ładne odwalasz numery ale faktycznie to było BARDZO NIEBEZPIECZNE! przecież mogło się to skończyć tragicznie. dobrze że wyczułaś ten gaz! aniu, uażaj bardziej na siebie bo po dupie dostaniesz! Odpowiedz Link
anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 09:36 dziewczyny - pochwalcie sie jakie imiona podobaja sie Wam dla dzieci - tzn. te oczekujace - macie juz wybrane? Olka, Mariolka, Goko??? a starajace - jakie Wam sie podobaja? u mnie juz Raffaele - zostal przyjety przez wszystkich - tylko moj maz jeszcze sie zastanawia - choc to on sam wybral...mi sie podoba jeszcze henrik...ale raczej nie bedzie Henrik a Wy? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 09:58 anie henrik to na nasze henryk? raffaelle ładnie(po naszemu rafał?) mnie sie podoba Mikołaj tylko meza nie moge przekonac,a na dziewczynke chyba Natalia??? Anie uwazaj!!!!!!!!!!! bo gaz to juz duze roztargnienie,pilnuj sie bardziej Odpowiedz Link
anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 10:00 henrik - po dunsku - Henryk po naszemu ale Raffaele - to Rafal - chyba tak zostanie Natalia - bardzo ladnie - i Mikolaj tez - super!!! Odpowiedz Link
anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 10:01 wiem, sama sie przestraszylam - jak moglam tak zrobic i jaka ja roztargniona jestem - teraz uwazam - a dzis od rana ropzpiera mnie energia - kawke sobie wypilam Odpowiedz Link
emania29 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 11:39 hejka dawno was nie czytałam i mam pewne zaległości... mam sporo pracy i musze wymyślać nową grafike dla gazety. Pozatym w pracy nie zaciekawie bo ludzie strasznie zawistni!!!!! jak tylko dostałam nowy przydział obowiązków to się zaczęło gadanie.... a co tam u was??? Daniczku przesyłasz jakieś fluidki w tym cyklu???? czy w następnym???? Eryka chyba dziś już w ciąży ))) Odpowiedz Link
emania29 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 11:42 A jeśli chodzi o imiona to mi się podobają krótkie Jaś, Krzyś, Adaś, Antoś a z dziewczynką trudniej ale też podoba mi się Natalka Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:06 Dziewczynki no to mnie zaskoczylyscie z tym rozpisaniem sie wczoraj w nocy!!! Juz myslalam, ze sie cos stalo, jakis maly cudzik na naszym forum, hihihi. Jezeli chodzi o imiona to mi w pierwszej ciazy podobaly sie imiona Daniel i Mateusz. Wybralam Daniel bo pisze sie tak samo i tak samo wymawia jak w polskim. A dla dziewczynki podobalo mi sie Natalka i gdyby byla dziewczynka to tak by sie nazywala, wiec Mariolka bardzo ladne imie!!!!! A teraz mysle nad imieniem dla dziewczynki tak na przyszlosci i podoba mi sie Maria, mala Marysia po mojej mamie i tesciowej, ale moze wprowadze zmiany a moze bedzie drugi chlopak. O fluidkach jeszcze nic nie wiem. Caly czas czekam na @. Dzisiaj moj 14 dpo. Zawsze mialam 12 dpo, ale po stymulacji mi sie przesuwa do 14 dpo, tak bylo ostatnio a teraz nie wiem jak bedzie. Caly czas jestem nastawiona na @ bo objawow nie ma, cycki jakie byly takie sa a brzucho pobolewa @-owo, wiec sie nie ludze. Zreszta teraz to i tak juz bez roznicy bo tak czy siak to koniec cyklu. Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:08 Ale dobrze, ze skopiowalam sobie posta bo znowu mnie wylogowalo i wszystko by przepadlo. Zycze wszystkim milego dnia a dla mamusiek i przyszlych mamusiek duzo usmiechu na buzkach!!! Wszystko bedzie dobrze!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:41 danik1 napisała: > Dziewczynki no to mnie zaskoczylyscie z tym rozpisaniem sie wczoraj w nocy!!! > Juz myslalam, ze sie cos stalo, jakis maly cudzik na naszym forum, hihihi. > Jezeli chodzi o imiona to mi w pierwszej ciazy podobaly sie imiona Daniel i > Mateusz. Wybralam Daniel bo pisze sie tak samo i tak samo wymawia jak w > polskim. A dla dziewczynki podobalo mi sie Natalka i gdyby byla dziewczynka to > tak by sie nazywala, wiec Mariolka bardzo ladne imie!!!!! A teraz mysle nad > imieniem dla dziewczynki tak na przyszlosci i podoba mi sie Maria, mala Marysia > > po mojej mamie i tesciowej, ale moze wprowadze zmiany a moze bedzie drugi > chlopak. > > O fluidkach jeszcze nic nie wiem. Caly czas czekam na @. Dzisiaj moj 14 dpo. > Zawsze mialam 12 dpo, ale po stymulacji mi sie przesuwa do 14 dpo, tak bylo > ostatnio a teraz nie wiem jak bedzie. Caly czas jestem nastawiona na @ bo > objawow nie ma, cycki jakie byly takie sa a brzucho pobolewa @-owo, wiec sie > nie ludze. Zreszta teraz to i tak juz bez roznicy bo tak czy siak to koniec > cyklu. daniczku a może jeszcze nie wszystko stracone. moją siostre też brzuch pobolewał tak jak na @ a @ nie dostała jeszcze trzymam kciuki Odpowiedz Link
bea1978 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:09 Hej Hej!!! Ale laski nam tu naprodukowały wczoraj!!! Czytałam i czytałam... Wczoraj na wyjściu z pracy dostałąm @@@@ i o teraz konam z bólu... jak ja to uwielbiam, a dzis jeszcze dentysta, normalnie masakra,umrę tam na fotelu z bólu, ja zawsze taka cała obolała w @ jestem a nie mogę odwołać, bo juz ostatnio odwołałam Dziewczynku, ja spadam, życzę Wam spokojnego weekendu i ładnej pogody, choć prognozy nie są zbuy łaskawe Całuski i do poniedziałku! Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:11 Do poniedzialku Bea i powodzenia u dentysty, zeby nic nie bolalo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:54 bea1978 napisała: > Hej Hej!!! > > Ale laski nam tu naprodukowały wczoraj!!! > Czytałam i czytałam... > Wczoraj na wyjściu z pracy dostałąm @@@@ i o teraz konam z bólu... jak ja to > uwielbiam, a dzis jeszcze dentysta, normalnie masakra,umrę tam na fotelu z bólu > , > ja zawsze taka cała obolała w @ jestem > a nie mogę odwołać, bo juz ostatnio odwołałam > > Dziewczynku, ja spadam, życzę Wam spokojnego weekendu i ładnej pogody, choć > prognozy nie są zbuy łaskawe > Całuski i do poniedziałku! miłego weekendu beatuś)) i powodzenia u dentysty brrrrryyyyyyy do poniedziałku kochana)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:13 Hej Katrin dzieki za zyczenia z ikazji dnia mamy.Ja zaraz do swojej dzwonie,bo znowu wyjda jajaAnie ale sie wystrszylam jak o tym gazie napislalas,kurde musisz naprawde ta kawke picJa teraz po 2-3 razy sprawdzam czy wszystko wylaczylam itp.Bo ostatnio na pol dnia rzeczy wyprane w pralce zostawilamAle z gazem niem zartow.Emania fajnie ze sie odezwalas,i co robiliscie wodowanie pontonu?A ludzmi w pracy sie nieprzejmuj.Wogole to jeszcze w pizamach siedze,) bo dzis z budzikiem wstalismy o 12:00.Milego dnia dziewczyny.Zaraz spadam sie szykowac,i na zakupy idziemy bo nic w domu niemamy.Pa pa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 12:16 Tobie tez Bea milego weekendu,)Pozdrawiam i Dexsia tez,) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 14:27 no wiec jak mnie napadło wczoraj,to dzis na swierzo realizuje czyli zaraz ide do fryzjera! Danik nie kusi cie zatestowac? Olka miałas dzis wstac o siódmej chyba ,nie w południe Katrrin Bea miłego wekendu-do poniedziałkupa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 19:26 Hi hi to Sloneczko-Olka miala wstac o 07:00,)))a ja w poludnie))Dzis mielismy gosci,wiec niemalujemy jeszcze pokuj.Nawet barwniki do farby oddalam bo jeszcze niejestem zdecydowana co do kolorowAle co tam mamy jeszcze czas.Mariolka jak fryzura?Bylismy dzis popatrzec na lotnisku jak cwiczyli te loty wyczynowe,a jutro juz sa zawody kto najlepszy.Nawet ciekawie to wygladalo,Moze jutro pujdziemyjak nie zaspimy. Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 26.05.06, 21:46 Wlasnie kupilam duzy dywan do duzego pokojuChcem zakryc spora czesc laminatu,bo jak bedzie Malenstwo to niebede miec tyle czasu na polerowanie Dywan super gruby 2cm,bezowo Niebieski.I nawet niedrogo z wyslaniem 130eurJak go dostane to zrobie fotke to wam przesle Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:01 olka9917 napisała: > Wlasnie kupilam duzy dywan do duzego pokojuChcem zakryc spora czesc > laminatu,bo jak bedzie Malenstwo to niebede miec tyle czasu na polerowanie > Dywan super gruby 2cm,bezowo Niebieski.I nawet niedrogo z wyslaniem 130eur Jak > > go dostane to zrobie fotke to wam przesle fajnie czekamy na zdjęcia Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:58 mariolka55 napisała: > no wiec jak mnie napadło wczoraj,to dzis na swierzo realizuje czyli zaraz ide > > do fryzjera! > > Danik nie kusi cie zatestowac? > > Olka miałas dzis wstac o siódmej chyba ,nie w południe > > Katrrin Bea miłego wekendu-do poniedziałkupa marioluś o 7 to miałam wstać ja też olka Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:59 mariolka55 napisała: > no wiec jak mnie napadło wczoraj,to dzis na swierzo realizuje czyli zaraz ide > > do fryzjera! marioluś, no i jak fryzura? fajnie cię obcieła? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:35 emania29 napisała: > Eryka chyba dziś już w ciąży ))) chyba nie emaniu. chyba miała mieć transfer 1 czerwca eryczko odezwi się do nas! )))) i pochwal się troszke Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 21:17 anie5 napisała: > dziewczyny - pochwalcie sie jakie imiona podobaja sie Wam dla dzieci - tzn. te > oczekujace - macie juz wybrane? Olka, Mariolka, Goko??? a starajace - jakie Wam > > sie podobaja? u mnie juz Raffaele - zostal przyjety przez wszystkich - tylko > moj maz jeszcze sie zastanawia - choc to on sam wybral...mi sie podoba jeszcze > henrik...ale raczej nie bedzie Henrik a Wy? aniu mi dla chłopczyka podoba się imie: marcel, nikodem, oliwier i seweryn Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:09 wiecie co? dzisiaj oglądałam papieża jak spotkał się z młodzieżą na błoniach w krakowie i oczywiście się popłakałam:'-) ja to już taki mięczak jestem. to było takie wzruszające. żałuje że mnie tam nie było, to napewno musiało być niezapomniane przeżycie najpierw cały czas podchodziłam do tego jakoś tak obojętnie. mówiłam że to już napewno nie będzie to samo, no i napewno to nie było to samo ale młodzież przyjeła go naprawde super! oglądałyście? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:21 ja już pomalutko spadam. musze się jeszcze wykompać i wyciągnąć pranie z pralki i idę lulu)) a jutro dopołudnia jedziemy znowu do babci bo coś z nią jest zle. wyobrazcie sobie że wypisali ją ze szpitala w jeszcze gorszym stanie niż była dziadostwo!!! wejde do was jutro wieczorkiem pa,pa,pa. do jutra dobranoc. Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:30 Hej Sloneczko ja dzis na laptopiebo Misiek oglada Box,a ja tak jednym okiem tv a jednym laptopMysle ze w tym tygodniu powinien przyjsc dywanjuz dzis nawet Misiek poodsowal kanapy a ja posprzatalamA po tym malowaniu w lazience tak dobrze posprzatal ze nic prawie niemusze robic)Kafelki i wogogole wszystko pomyl,najpierw w szoku bylamale pozytywnym,nawet sie niespodziewalam.Co do Twojej babci to duzo zdowka zycze.To znaczy nic nieznalezli?Przyczyny zlego samopoczucia?To musicie babci troche przypilnowac,bo i wiek robi swoje.A babcia mieszka z wami?Czy sama?Moze to od cisnienia?Jeszcze raz pozdrowienia i duzo duzo zdrowka dla Babci Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 27.05.06, 22:30 A Mariolka to gdzie???I nowa fryzurka??? Odpowiedz Link
anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 08:59 czesc dziewczyny, Daniczku, oby te plamienia nie na @, a jesli tak to uda sie w nastepnym cyklu!!!! sloneczko - a jak twoj zabieg - juz cos wiadomo, pamietam, ze mialas czekac az do 15 dc - z zabiegiem... Mariolka - jak fryzurka? tez poprosze o zdjecie ja od tygodnia na kuchni wloskiej, ktora wbrew pozorom wcale nie jest kaloryczna (pamietam, ze zawsze myslalam, ze wlosi to tylko makarony i same grube babki sa - a to nie prawda) sklada sie gownie z warzyw, owocow i lekkich posilkow. Dzis sie zwazylam i schudlam 1 kg? tzn - nie odchudzalam sie - nie myslcie, ze taka wyrodna mama jestem ale chyba zmiana jedzenie tak na mnie wplynela - wiec wynika, ze mam + 3kg od wagi z przed ciazy...ok - dosc o wazeniu... jestem uziemniona cale dnie u mojej tesciowej, bo milal operacje (halux i palce u stopy - nie wiem czy dobrze napisalam) i biedulka teraz nie moze sie ruszac - tylko siedzi w fotelu. jestem z nia cale dnie - i tak sobie gadulimy i tv ogladamy, wczoraj w fotelach pospalysmy przynajmniej tez sie relaksuje, a i tak sama w domku az do wtorku jestem. Kupilam firanki do domu, bo caly czas nie mielismy...i teraz musze je tylko wykonczyc i powiesic - to sa takie wieszane bezposrednio na oknie - tak mi sie podobaja tylko cena ich mnie przerazila - ale podobno maja nam sluzyc dlugo. co do pokoju dla maluszka naszego - tez juz sie przymierzam, malowac nie bedziemy raczej - ale trzeba poprzestawiac troszke. Moja tesciowa wyciagnela ze strychu takie lozeczko wiklinowe na kulkach - dla dziecka - do 3, 4 miesiecy - mysle - super mowie wam, teraz bedzie trzba je odswiezyc, obszyc materialem w srodku, kolka wymienic - wysle Wam zdjecie jak bedzie gotowe a tak to powiem Wam, ze mam takie dni, ze jestem zflaczala od rana do poludnia, a nawet do 15 i czuje, ze glowa od cisnienia niskiego mi peka - i jestem zla na wszystkich, pozniej mi przechodzi i czuje wyrzuty sumienia - dzis, zaraz wybieram sie do kosciolka wiec mam nadzieje, ze zaczerpie dobrej, swiezej energii!!! Buziaki i milej niedzieli Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 12:35 Hej dziewczyny ja dopiero z wyrka sie zwleklamWpadlam tylko na chwilke,zaraz musze sie podszykowac,i obiad odgarzac bo mam gotowy.U nas leje deszczWiec caly dzien napewno w domu bedziemy,no chyba ze by sie cos zmienilo.Wam tez milej niedzieli pozdrawiam pa pa Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 13:40 Daniczku moze jeszcze nic nie jest przesadzone co? jak nie teraz to nastepnym zrobicie ta iui bardziej perfekt i bedzie(*) zapytaj lekarza o ta podwójna iui co ci kiedys pisałam*************************************************** Moja fryzura taka sobie,zapłaciłam 130 zł bo chciałam miec lux a jestem srednio zadowolona.w kazdym razie wole robic u kuzunki bo tez jestem srednio zadowolona ale przynajmniej nie przepłacam! Anie ale długi post no no,ty zadko takie produkujesz schudłas moze tez ogólnie od zmiany i jedzenia i klimatu,moja siostra jak wyjezdza za granice to zawsze tyje,w kazdym razie jedz wszystko i łykaj witaminki zeby dzidziusiowi nie brakowało niczego a raczej tobie,bo dzidzius to sobie pociagnie z twoich zapasów a brakowac bedzie tobie jak masz niskie cisnienie to nie bój sie wypic kawy,jedna mozesz spokojnie, naprawde ja piłam cała pierwsza ciaze i teraz tez i lekarz pozwolił uwazaj z tym wieszaniem firanek,najlepiej niech ci ktos powiesi,zeby sie za bardzo nie "naciagac" to nie przesad,trzeba uwazac Odpowiedz Link
mariolka55 jak z sexem?????? 28.05.06, 13:46 u was ciezarówki????? seksujecie sie bez oporów? bo ja mam taki dziwny strach,nie ma przeciwskazan a jednak mam taki lek i staram sie ograniczac Odpowiedz Link
olka9917 Re: jak z sexem?????? 28.05.06, 14:15 Hej Mariolka u nas z sexem wszystko tak jak byloJakos niemam oporowNo moze staramy sie teraz "sexsic" delikatniej tak "namietnie" raczej niz tak "dziko"No i pozycjie nie wszystkieale jest gicior i nienazekamZ ochota na sex tez niezauwazylam zeby byla wieksza lub mniejszaMylse ze jak niema przeciwskazan to niema co sie stresowc i do dzielaBo puzniej jak juz bedzie duzy brzuszek to zobaczymy jak wtedy to bedzie wgladacWsumie tylko zapomnialam gin zapytac do ktorego miesiaga mozna sie sexsic?Wyczytalam raz w necie ze do 7miesiaca,ale niewiem czy to prawda.Slyszalas cos Mariolka? Odpowiedz Link
olka9917 Re: jak z sexem?????? 28.05.06, 14:22 Na nowym forum,na ciaza jest taki watek "A co z sexem?"Mozesz poczytac,calkiem ciekawy.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jak z sexem?????? 28.05.06, 14:36 no napewno trzeba zrezygnowac na miesiac przed,a zaczac jak np.jest juz termin tuz tuz,lub po terminie i chcesz przyspieszyc poród Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: jak z sexem?????? 28.05.06, 20:41 olka9917 napisała: > Hej Mariolka u nas z sexem wszystko tak jak byloJakos niemam oporowNo moze > staramy sie teraz "sexsic" delikatniej tak "namietnie" raczej niz > tak "dziko"No i pozycjie nie wszystkieale jest gicior i nienazekamZ > ochota na sex tez niezauwazylam zeby byla wieksza lub mniejszaMylse ze jak > niema przeciwskazan to niema co sie stresowc i do dzielaBo puzniej jak juz > bedzie duzy brzuszek to zobaczymy jak wtedy to bedzie wgladacWsumie tylko > zapomnialam gin zapytac do ktorego miesiaga mozna sie sexsic?Wyczytalam raz w > necie ze do 7miesiaca,ale niewiem czy to prawda.Slyszalas cos Mariolka? nic nie wiem na ten temat ale słyszałam że dobrze jest się posexić przed samym pójściem do szpitala już na poród. podobno wtedy łatwiej i szybciej poród przebiega. słyszałam o tym w tv Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 20:33 anie5 napisała: > czesc dziewczyny, > Daniczku, oby te plamienia nie na @, a jesli tak to uda sie w nastepnym > cyklu!!!! > sloneczko - a jak twoj zabieg - juz cos wiadomo, pamietam, ze mialas czekac az > do 15 dc - z zabiegiem... > > Mariolka - jak fryzurka? tez poprosze o zdjecie > ja od tygodnia na kuchni wloskiej, ktora wbrew pozorom wcale nie jest > kaloryczna (pamietam, ze zawsze myslalam, ze wlosi to tylko makarony i same > grube babki sa - a to nie prawda) sklada sie gownie z warzyw, owocow i lekkich > posilkow. Dzis sie zwazylam i schudlam 1 kg? tzn - nie odchudzalam sie - nie > myslcie, ze taka wyrodna mama jestem ale chyba zmiana jedzenie tak na mnie > wplynela - wiec wynika, ze mam + 3kg od wagi z przed ciazy...ok - dosc o > wazeniu... > jestem uziemniona cale dnie u mojej tesciowej, bo milal operacje (halux i palce aniu)) dobrze napisałaś-haluxy współczuje jej bardzo bo napewno cierpi. coprawda nie chce jej martwić ale z tego co wiem to haluxy lubią się odnawiać ale oby u niej się nie odnowiły a co do mojej operacji to będziemy ponownie dzwonić do profesora we wtorek, no i zobaczymy może się uda że pójde do szpitala w środe a jeśli się okaże że we wtorek jeszcze będą strajkować to już maj musze sobie odpuścić bo już dla mnie będzie za pózno. wtedy będę czekała do połowy czerwca ale to już niedługo jeszcze tylko 3 tygodnie)) tylko mam nadzieję że przez te 3 tygodnie skończą już te cholerne strajki! bo jak nie to ja się chyba wykończe tymi strajkami Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 20:19 witam was dziewczyny ja niedawno wróciłam od babci i ciesze się bardzo bo dzisiaj już się lepiej czuła oleńko, moja babcia mieszka z siostrą mojego taty, jakieś 50km od mojego miasta. my podejrzewamy że w szpitalu, pielęgniarki dały jej jakieś tabletki uspokajające albo na spanie (chciały mieć cisze w nocy), a moja babcia jest uczulona na takie leki i poprostu miała objawy uboczne po nich: majaczyła, mówiła jakieś bzdury, nie poznawała nikogo i mówiła że po suficie chodzą jakieś robaki, małpy. normalnie byliśmy wszyscy w szoku! a teraz (po 2 dniach) tabletki którymi ją nafaszerowali przestały działać i dzisiaj już była normalna i przespała spokojnie całą noc jednym słowem kryzys minoł-całe szczęście ale narobiła nam stracha ola wczoraj robiliśmy z miśkiem zapiekanki)) mniam,mniam,mniam)) narobiliśmy ich 28 sztuk i dzisiaj już tylko zostało 5 )))) hi,hi,hi tak się znowu nimi najadłam że ledwo zipie Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 20:26 Hej Sloneczko,to super ze babcia juz dobrze sie czuje,ale wiesz co to co dzieje sie w szpitalach to normalnie szok.Dac biednej kobiecie zle lekio matko,jestem w szoku,ale najwazniejsze ze babci lepiej i dobrze ze niemiszka sama,a jak ma opieke to zawsze lepiejJa tez dzis na kolacje robilam zapiekankiale tylko 6,bo wiecej pieczarek niemialami juz wciagnelam swoje 3,a Misiek jeszcze swoich niezjadlto zaraz sie podkoleguje do niego.Kurde muj Misiek znowu ma nockijuz to wiedze jak bede zasypiac Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 20:58 olka9917 napisała: > Hej Sloneczko,to super ze babcia juz dobrze sie czuje,ale wiesz co to co dzieje > > sie w szpitalach to normalnie szok.Dac biednej kobiecie zle lekio > matko,jestem w szoku,ale najwazniejsze ze babci lepiej i dobrze ze niemiszka > sama,a jak ma opieke to zawsze lepiejJa tez dzis na kolacje robilam > zapiekankiale tylko 6,bo wiecej pieczarek niemialami juz wciagnelam swoje > 3,a Misiek jeszcze swoich niezjadlto zaraz sie podkoleguje do niego.Kurde muj > > Misiek znowu ma nockijuz to wiedze jak bede zasypiac oleńko)))) pewnie że się podkoleguj do niego)) wkońcu was dzidziuś też musi zjeść ze dwie zapiekanki)))))) hi,hi,hi)) co do sypiania samej to ci współczuje ja też nienawidze spać sama tylko ja mam to szczęście że mój misiek nie chodzi na nocki do pracy. tak naprawde od dnia ślubu to spałam bez niego może z 4-5 noce, jak byłam w szpitalu w tamtym roku na drożności jajowodów i jak ze dwa razy byłam na babskiej impezce z moimi przyjaciółkami i wtedy spałam u mojej przyjaciółki. a tak to zawsze śpimy razem a co do szpitali w polsce, to szkoda gadać! ja to się ich boje jak ognia! najlepiej je omijać i to szerokim łukiem. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 08:46 sloneczko271 napisała: > wiecie co? dzisiaj oglądałam papieża jak spotkał się z młodzieżą na błoniach w > krakowie i oczywiście się popłakałam:'-) ja to już taki mięczak jestem. to było > > takie wzruszające. żałuje że mnie tam nie było, to napewno musiało być > niezapomniane przeżycie najpierw cały czas podchodziłam do tego jakoś tak > obojętnie. mówiłam że to już napewno nie będzie to samo, no i napewno to nie > było to samo ale młodzież przyjeła go naprawde super! oglądałyście? Tez na poczatku podchodziłam do tej pielgrzymki obojetnie a wczoraj tak sie wzruszyłam ,pieknie było na błoniach,wogule ludzie go przyjeli super,wiary było bardzo duzo i wogule bardzo mi sie podobało a on sam był tez widac wzruszony i chyba mocno oszołomiony tym wszystkim i na pewno nie spodziewał sie takiego przyjecia,ogladałam potem bardzo długo 3 i studio papieskie i gdybym nie była w ciazy to dzis bym pojechała na błonia,ale pada wiem ze nie wystoje długo ,nie mam przy kim małego zostawic i to wszystko składa sie na to zeby pozostac przed telewizorem i ogladac,własnie ide na sniadanie ,kapiel bo 9.15 sie zaczynapa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:04 marioluś, a co się zaczyna o 9.15? ja teraz oglądam jak papieża żegnają na lotnisku naprawde super go przyjeli)) papież sam pewnie się nie spodziewał że będzie aż tak serdecznie przyjęty teraz mam do niego zupełnie inne podejście- TO JEST NAPRAWDE NASZ PAPIEŻ Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:12 Ide przebrac nam posciel,i wkoncu zmienic koldre z zimowej na lateniabo ja to staszny zmarzluch jestem i ciagle odkladalam ta zmiane grubej koldryFajnie ze to nie tylko ja mam takie problemy,z zasnieciem bez Miska.I wlasnie jak Misiek ma nocki to ja niemoge zasnac i albo buszuje w necie albo do puzna ogladam tv.A puzniej spie z Miskiem do popoludniaale co tam jeszcze korzystam z spania do kiedy sie daCzas szybko leci jeszcze troche i bedezie Malenstwo to juz bede wstawac normalnieU nas to tak wieje wiatr ze doniczki na podworku powywalao.Cos sie narazie niezanosi na zmiane pogodyA w paitek jade do polski,i myslalam ze bedzie cieploale co tam nawet brzydka pogoda niezepsuje nam wizyzty u Mamy,)Juz musze wyslac mamie sms-a zeby nagotowala mi wielki garnek bigosiku z mlodej kapustkimnia mniam ja go uwielbiam,a tu jeszcze niema mlodej kapustkiale za to wczoraj najedlismy sie czeresnifakt ze droge,ale tak sie nam chcillo.No nic napewno jeszcze zajrze,teraz spadam do sypialniRobic porzadek pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:43 oleńko ja słyszałam że taka beznadziejna pogoda w kratke ma być w polsce do połowy czerwca-niestety a wyobrazcie sobie że jak dzisiaj wracaliśmy od babci to przed nami przewróciło się drzewo. na całe szczęście my mieliśmy jeszcze kawałek drogi do tego drzewa i nic się nikomu nie stało. ale normalnie strach było jechać tak strasznie wiało! bryyyyyyyy Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:34 wracając jeszcze do papieża to zobaczcie jak to wszystko jest poukładane i zapisane z góry. chodzi mi tu o obóz koncentracyjny. niemcy wymordowali tyle ludzi, pózniej papież Jan Paweł II jak był na pielgrzymce i odwiedził obóz koncentracyjny to był jako przedstawiciel narodu wymordowanego a teraz Benedykt XVI przyjechał do obozu jako Papież a jednocześnie niemiec. już sobie wyobrażam jak musiało mu być ciężko, i wcale się mu nie dziwie że większość czasu przemilczał bo co tu powiedzieć? przecież nie będzie przepraszał. przecież on w czasie wojny był dzieckiem. zresztą jak by na to nie patrzeć to ta cała jego pielgrzyka w polsce była bardzo wzruszająca i napewno trudna dla niego ale jestem pewna że wraca do watykanu zadowolony i spokajny Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:46 marioluś zrób sobie zdjęcie w nowej fryzurce i wyśli nam prosimyyyyyyyyy!!! )) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:47 daniczku kochany, no i jak? przyszła @, czy nie? a może tc robiłaś? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 21:58 dzisiaj znowu pobuszowałam na allegro i troszke kasy musze szykować ja to jestem chora jak raz na jakiś czas nie zajrze na allegro)) i kurcze! zawsze coś mnie podkusi kupić! )) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 22:03 no dobra widze że znowu monolog prowadze więc spadam się wykompać i o godz.22.35 oglądam ,,kube wojewódzkiego" )) teraz cały tydzień chodze do pracy na godz.14 więc będę do was zaglądać troszke dopołudnia przed pracą i troszke wieczorkiem po pracy)) dobranoc skarby moje)))) pa,pa,pa życze wam miłej nocki i kolorowych snów pa,pa,pa Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 28.05.06, 22:22 Czesc dziewczynki!!! Wczoraj nie zagladalam bo bylo mi troszke smutno i chcialam sie od tego wszystkiego oderwac na chwilke. Dzisiaj juz jest lepiej i chociaz mam dzisiaj drugi dzien plamien czyli planowo jutro @ przyjdzie to jestem juz radosna bo wiem, ze nastepna iui w czerwcu musi sie udac i termin bede miala na marzec!!! Chcialabym urodzic w marcu bo ja jestem z marca a moje chlopaki z kwietnia, wiec byloby wyrownane!!! My dzisiaj bylismy z Danielem w takim malym zoo a zarazem lunaparku z karuzelami i placami zabaw. Bylo bardzo fajnie mimo, ze pogoda nam nie dopisala, ale ubralismy Daniela w ciuchy przeciwdeszczowe i kalosze do tego jeszcze parasolka ktora mu ostatnio kupilismy i bylo dobrze. Bylo duzo ludzi bo tutaj w Danii jak pada deszcze to dla nich zadna przeszkoda. Ja tez mam specjalne ciuchy na deszcz, jeszcze tylko musze sobie kupic kalosze i bedzie komplet. Mojemu Danielowi najbardziej podobaja sie zyrafy, lwy i foki. W tym zoo byl wystep fok i bylo to bardzo zabawne. Pozdrawiam Was kochane i do uslyszenia jutro!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 00:32 Hej ja oczywiscie niespieZajadam sobie loda multivitamineWiedzialam ze tak bedzie,ze niezasne samaJeszcze jak sprzatalam w sypialni i wycieralam kurze to przypadkiem wlaczylam alarm w zegarku(a dokladniej w radiu co jest wbudowane w luzko)i siedze sobie w necie a tu nagle muzyka na cala pare z sypialni leci Malo zawalu niedostalam,bo ja taki bojek troche jestemAle poznalam ze to moje cd,i poszlam wylaczyc,ale co sie strachu najadlam to lepiej niemuwie.Teraz ide sie myc,jak sie umyje to juz wogole chyba niezasneSloneczko ale mieliscie szczescie z tym drzewem,ze nieuderzylo w was.To znaczy w polsce tez wieja te wiatry,co za pogoda.Dobra spadamdo jutra pa pa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 00:33 Danik nowy cykl-nowa szansa.Wiem ze 1 dzien @ najgorszy jest,a puzniej to juz sie nowy cykl planuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link
siuba79 Witam :-) 29.05.06, 06:50 Cześć Wpadłam na chwilkę, by poinformować Was co i jak. Moja siostra (po trzech latach starania i w miesiącu w którym miała zacząć leczenie)zaszła w ciążę. 23 maja zrobiła test i wyszedł pozytywny. Dzień później miała krwawienie (bo dźwigała w pracy), ale poszła do ginki i dała jej Duphaston i musi przez dwa tygodnie leżeć. Wszystko jest ok, to jest 6 tydzień ciąży. Nawet nie wiecie jak się cieszę, bo ona była już na skraju załamania nerwowego. Ja jeszcze wytrzymam, czekam na rezultaty, a 1 czerwca a może3 później zrobię teściora. Narazie jest ok. (dziś 29dc), tempka od 36,7 do 36,8 i tak już kilkanaście dni, ale nie wiem czy to czasem nie efekt brania Duphastonu. No zobaczymy 31 maja powinnam dostać @, mam nadzieję że nie przyjdzie, ale nauczona doświadczeniami poprzednich cykli nie podpalam się, tylko czekam cierpliwie i uwierzę dopiero jak zobaczę dwie krechy na teście. Nie wiem czy zrobię teściora 1 czerwca, bo to trochę za wcześnie, może odczekam jeszcze tydzień. Trzymajcie za mnie kciukasy i pamiętajcie o mnie w swoich modlitwach (proszę). Pozdrawiam Siuba79 Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Witam :-) 29.05.06, 08:18 siuba gratulacje dla siostry a ty mozesz spokojnie zrobic test juz w dniu @ czyli 31,juz przed @ wychodza a w dniu @(jak nie przyjdzie i nic sie nie bedzie zapowiadało)to mozesz robic,dla pewnosci z porannego moczu ,ale wtedy juz wychodza nawet z "dniowego i wieczornego"trzymam kciuki!!! A moja fryzura nic specjalnego,na zdjeciach nie widac nawet tych pasemek,no i juz miałam włosy dwudniowe wiec nie zaciekaweale zrobiłam zdjecia bo leci 20 tc i strasznie zgrubłam a brzuszek wyrósł w oczachmam juz 4 kg. na plusie!!! tyje ostatnio bardzo szybko i tak dalej pójdzie to do porodu bede słonica,mam taki apetyt ze nie moge sie opanowac!!! jadłabym cały czas i wszystko! no i mam postanowienie od dzis troche uwazac czyli odpuscic słodycze ,wiec ich nie kupowac bo jak mam w domu to sie nie opre,bo jem mase słodkiego np. wieczór cała nutelle a to nic dobrego oprócz własnie kalorii,jeszcze wiecej owoców,jogurtów itp. a swoja droga podobno swietna na zaparcia jest danon activia pisało to juz kilka dziewczyn na "c i p" pozdrawiam was laski i zycze miłego dzionka i miłej pracki naszym pracusiom czyli Beacie i Kasi Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:13 siuba79 napisała: > Cześć > Wpadłam na chwilkę, by poinformować Was co i jak. Moja siostra (po trzech > latach starania i w miesiącu w którym miała zacząć leczenie)zaszła w ciążę. 23 > maja zrobiła test i wyszedł pozytywny. Dzień później miała krwawienie (bo > dźwigała w pracy), ale poszła do ginki i dała jej Duphaston i musi przez dwa > tygodnie leżeć. Wszystko jest ok, to jest 6 tydzień ciąży. Nawet nie wiecie jak > > się cieszę, bo ona była już na skraju załamania nerwowego. Ja jeszcze > wytrzymam, czekam na rezultaty, a 1 czerwca a może3 później zrobię teściora. > Narazie jest ok. (dziś 29dc), tempka od 36,7 do 36,8 i tak już kilkanaście dni, > > ale nie wiem czy to czasem nie efekt brania Duphastonu. No zobaczymy 31 maja > powinnam dostać @, mam nadzieję że nie przyjdzie, ale nauczona doświadczeniami > poprzednich cykli nie podpalam się, tylko czekam cierpliwie i uwierzę dopiero > jak zobaczę dwie krechy na teście. Nie wiem czy zrobię teściora 1 czerwca, bo > to trochę za wcześnie, może odczekam jeszcze tydzień. Trzymajcie za mnie > kciukasy i pamiętajcie o mnie w swoich modlitwach (proszę). > Pozdrawiam > Siuba79 siubuś)) POGRATULUJ GORĄCO SIOSTRZE! )))) SUPERRRRRRRRRR!!! )))))) MAM NADZIEJĘ ŻE TOBIE TEŻ SIĘ TERAZ UDA(*) TRZYMAM MOCNO KCIUKI ale byście miały fajnie)) dzieciaczki w tym samym czasie Odpowiedz Link
olka9917 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:22 Hej Slonkowpadlam na chwilke,bo sa reklamy hi hi ogladam film,i musze jeszcze pazurki pomalowac,pomyslec co jutro ubiore na wizyte.A co najwzniejsze zasnac szybciej musze,ale czarno to widze bo czuje sie taka wyspana i pelna energi Dzis znowu poparzylam sobie prawa reka w piekarnikujaka ja niezdara jestem ostatno Odpowiedz Link
olka9917 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:23 Milego wieczoru ja juz lece bo niezdaze na reklamie sie wyrobicDo poklikania jutro.Pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:24 olka9917 napisała: > Hej Slonkowpadlam na chwilke,bo sa reklamy hi hi ogladam film,i musze jeszcze > > pazurki pomalowac,pomyslec co jutro ubiore na wizyte.A co najwzniejsze zasnac > szybciej musze,ale czarno to widze bo czuje sie taka wyspana i pelna energi > Dzis znowu poparzylam sobie prawa reka w piekarnikujaka ja niezdara jestem > ostatno och ty mój mały roztrzepańcu)) uważaj na siebie bardziej. a co teraz oglądasz? Odpowiedz Link
olka9917 Re: Witam :-) 29.05.06, 22:27 No dobra reklama sie skonczyla a ja dalej w necie,) teraz juz naprawde lece.Pa pa Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 11:47 no co jest z wami laseczki? zyjecie? Odpowiedz Link
natali7a Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 12:08 Cześć dziewczyny! Tak tak, to znowu ja. Przepraszam, że tak długo sie nie odzywałam, ale musiałam od tego wszystkiego odpocząć. Byłam z mężem na zasłużonych wakacjach i prawdę mówiąc liczyłam, że może teraz się uda. ale minął urlop i miesiąc po, więc teraz muszę zacząc znowu próbować, choć same dobrze wiecie, jakie to trudne i jaki lęk ciągle towarzyszy starankom... Ale cóż, kto nie próbuje, ten nie ma.... Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i obiecuję się poprawić... Pa pa miłego dzionka dla wszystkich Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 12:23 Hej ja dopiero wstalam,odespalam fakt ze zasnelam chyba po 03:00 Siuba serdeczne gratulacje dla siostryCo za nowinaSuper uslyszec cos takiego od ranaa i faktycznie cuda sie zdarzajaOczywiscie Siuba dalej trzymam kciuki za Ciebie.Pewnie lepiej na lzie podchodzic,wtedy sa najlepsze rezultaty,czego Ci zycze.A mnie gardlo troche boli od wczorajszych lodow.Pozdrawia i Milego dnia. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 12:36 natali7a napisała: > Cześć dziewczyny! > Tak tak, to znowu ja. > Przepraszam, że tak długo sie nie odzywałam, ale musiałam od tego wszystkiego > odpocząć. > Byłam z mężem na zasłużonych wakacjach i prawdę mówiąc liczyłam, że może teraz > się uda. ale minął urlop i miesiąc po, więc teraz muszę zacząc znowu próbować, > choć same dobrze wiecie, jakie to trudne i jaki lęk ciągle towarzyszy > starankom... > Ale cóż, kto nie próbuje, ten nie ma.... > Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i obiecuję się poprawić... > Pa pa > miłego dzionka dla wszystkich no popraw sie koniecznie bo wpadasz srednio co 3-miesiacei zycze powodzenia!!!! Odpowiedz Link
goko1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 13:52 cześć kobietki! już chyba nie nadrobię... no chyba, że wieczorkiem zasiądę i poczytam, co żeście napisały, u mnie ok, trochę sporo pracy ze wszystkim, bo zmieniliśmy siedzibę firmy, no i wszystkich trzeba powiadomić, po drugie w tym tygodniu powinniśmy podpisać dwie umowy przedwstępne na zakup i sprzedaż mieszkania, a więc witam sie i zmykam, obiecuję jak znajdę chwilę wytchnienia to zajrzę do Was. Odpowiedz Link
bea1978 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 14:28 Witam po weekendzie... Danik, ja i tak trzymam kciuki za iui...nieważne którą, ale mam nadzieje, że drugą i ostatnią, i wierzę, ze 6 na pewno nie będzie potrzebnych )) Siuba... usciski i gratulacje dla siostry! A ja wcale nie wypoczęłam przez ten weekend Ubzdryngoliłam się w piątek winem u znajomych, spałam pół soboty, drugie pół i całą niedzielę siedziałam obłożona materiałami do nauki (startuję do nowej pracy). 7 czerwca będzie dla mnie bardzo ważny dzień! Już dziś Was błagam, pomódlcie się o tą pracę dla mnie... Tej mam już dość i marzę o zmianie na tamtą... Spełniłoby się choć to moje marzenie Więc nie robię teraz nic innego w pracy jak tylko zakłuwam, bo nie ma dziś mojej szefowej i koleżanki, ale wpadłam napisać... W tym tygodniu się już chyba nie odezwę bo tak zamierzam ryć aż do 7 właśnie czerwca... Trzymajcie kciuki plizzzzzzzz, Całuski i papatki! Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 15:33 Bea wtakim razie trzymam kciuki za nowa pracei wytrwalosci w zakowaniuA wiec 07.06 niedaleko,ale czas na nakuke jestJaka praca to bedzie?pozdrawiam pa pa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 21:05 Hej niewiem jak wam ale mi dzis caly portal tak powoli chodzi/laduje sie ze zeby wejsc tu na forum potrzebuje 10minTeraz bede sie szykowac,bo jutro idziemy na te badania polowkoweMoze jeszcze wpadne,ale dzis musze isc szybciej spac bo jutro o 10:00 wstaje.Pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:38 olka9917 napisała: > Hej niewiem jak wam ale mi dzis caly portal tak powoli chodzi/laduje sie ze > zeby wejsc tu na forum potrzebuje 10minTeraz bede sie szykowac,bo jutro > idziemy na te badania polowkoweMoze jeszcze wpadne,ale dzis musze isc > szybciej spac bo jutro o 10:00 wstaje.Pa pa oleńko jutro czekamy na szczegółowe sprawozdanie z przebiegu badania)) ale macie fajnie jutro znowu popatrzysz sobie na swojego synalka no i idziesz z mężem, już sobie wyobrażam jakie to dla niego będzie przeżycie)) powodzenia Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:34 beatko)) zakówaj, zakówaj trzymam mocno kciuki za twoją nową pracę wiem że cię przyjmną i będzie dobrze a na starą pracę lej ciepłym moczem hi,hi,hi)))) jeszcze będą żałować że cię tak zamęczali Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:29 goko1 napisała: > cześć kobietki! > > już chyba nie nadrobię... > > no chyba, że wieczorkiem zasiądę i poczytam, co żeście napisały, u mnie ok, > trochę sporo pracy ze wszystkim, bo zmieniliśmy siedzibę firmy, no i wszystkich > > trzeba powiadomić, po drugie w tym tygodniu powinniśmy podpisać dwie umowy > przedwstępne na zakup i sprzedaż mieszkania, a więc witam sie i zmykam, > obiecuję jak znajdę chwilę wytchnienia to zajrzę do Was. gokuś ty się troszke oszczędzaj skarbie. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:21 natali7a napisała: > Cześć dziewczyny! > Tak tak, to znowu ja. > Przepraszam, że tak długo sie nie odzywałam, ale musiałam od tego wszystkiego > odpocząć. > Byłam z mężem na zasłużonych wakacjach i prawdę mówiąc liczyłam, że może teraz > się uda. ale minął urlop i miesiąc po, więc teraz muszę zacząc znowu próbować, > choć same dobrze wiecie, jakie to trudne i jaki lęk ciągle towarzyszy > starankom... > Ale cóż, kto nie próbuje, ten nie ma.... > Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i obiecuję się poprawić... > Pa pa > miłego dzionka dla wszystkich cześć natalko fajnie że się do nas odezwałaś teraz jesteś wypoczęta to do roboty skarbie BĘDZIE DOBRZE trzeba próbować. powodzenia trzymam za ciebie kciuki)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:06 olka9917 napisała: > Hej ja oczywiscie niespieZajadam sobie loda multivitamineWiedzialam ze tak > bedzie,ze niezasne samaJeszcze jak sprzatalam w sypialni i wycieralam kurze > to przypadkiem wlaczylam alarm w zegarku(a dokladniej w radiu co jest wbudowane > > w luzko)i siedze sobie w necie a tu nagle muzyka na cala pare z sypialni leci : > O > Malo zawalu niedostalam,bo ja taki bojek troche jestemAle poznalam ze to moje > > cd,i poszlam wylaczyc,ale co sie strachu najadlam to lepiej niemuwie.Teraz ide > sie myc,jak sie umyje to juz wogole chyba niezasneSloneczko ale mieliscie > szczescie z tym drzewem,ze nieuderzylo w was.To znaczy w polsce tez wieja te > wiatry,co za pogoda.Dobra spadamdo jutra pa pa ano mieliśmy szczęście Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:02 witam dziewczyny daniczku, nic się nie martw kochana ciesz się że już za chwileczke będziesz miała nowe iui i ciąże masz jak banku(*) ja bym chciała być na twoim miejsu. zobacz na mnie: ja już w kwietniu byłam 3 dni przed pierwszym iui i już byłam nastawiona na nią na maxa a tu DUPA BLADA! teraz jest już zaraz czerwiec a ja jestem w polu z inseminacją i co ja mam powiedzieć? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 29.05.06, 22:50 wiecie co? mi już sie oczka kleją idę umyć kły i idę lulu)) dobranoc życze wszystkim kolorowych snów pa,pa,pa do poklikania jutro olkeńko uciekaj do spania ty nocny marku)))) hi,hi,hi Odpowiedz Link
siuba79 Cześć śpiochy :-) 30.05.06, 06:12 Cześć Dziś niestety nie mam powodu do radości, bo wczoraj pod koniec dnia zaczęło mi się plamienie, więc najdalej jutro będę miała @. Mam już dosyć, przestaję już o tym wszystkim myśleć, potrzebuję odpoczynku, bo zwariuję. Niestety kolejny raz wielkie rozczarowanie, ale tego można było się spodziewać, bo dwa cuda w jednej rodzinie, to chyba za dużo Chyba pod koniec cyklu będę brała zawsze wolne, bo to właśnie w pracy pojawiają się pierwsze oznaki @. Mam wtedy cholernego doła. Muszę wrzucić na luz, choć powinnam umówić się na zbadanie drożności jajowodów, ale nie wiem czy pójdę już teraz czy jeszcze odczekam. Narazie muszę to odchorować. Pozdrawiam i życzę Wam lepszych i radośniejszych wieści niż moje. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Cześć śpiochy :-) 30.05.06, 11:23 siuba79 napisała: > Cześć > Dziś niestety nie mam powodu do radości, bo wczoraj pod koniec dnia zaczęło mi > się plamienie, więc najdalej jutro będę miała @. Mam już dosyć, przestaję już o > > tym wszystkim myśleć, potrzebuję odpoczynku, bo zwariuję. Niestety kolejny raz > wielkie rozczarowanie, ale tego można było się spodziewać, bo dwa cuda w jednej > > rodzinie, to chyba za dużo Chyba pod koniec cyklu będę brała zawsze wolne, > bo to właśnie w pracy pojawiają się pierwsze oznaki @. Mam wtedy cholernego > doła. Muszę wrzucić na luz, choć powinnam umówić się na zbadanie drożności > jajowodów, ale nie wiem czy pójdę już teraz czy jeszcze odczekam. Narazie muszę > > to odchorować. Pozdrawiam i życzę Wam lepszych i radośniejszych wieści niż > moje. siubuś, wiem co czujesz. z jednej strony radość z (*) twojej siostry a z drógiej strony beznadziejnego doła-giganta że ci się kolejny raz nie udało. ale uda się wkońcu i tobie-zobaczysz, będzie dobrze! głowa do góry a co do badania na drożność jajowodów to zrób to badanie koniecznie, nie odkładaj je na pózniej. wiesz że dużo kobiet po tym badaniu zachodzi w (*) bo jajowody są troszke przepchane i plemnikom łatwiej jest się w nich poruszać. więc nie marudz tylko umów się ze swoim ginkiem na to badanie! to nic nie boli i trwa ze 30 sekund powodzenia Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 08:32 Hej Siuba szkoda,wiem ze ten pierwszy dzien plamien/@ jest najgorszy.Musisz byc silnaZycze powodzenia w nowym cylku.Wierze ze i Tobie niedlugo sie uda.Pozdrawiam pa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 08:38 Hej ja juz niespie,wczoraj oczywiscie do 4:00 lezalam i niemoglam zasnacA dzis mialam wstac o 10:00,a obudzilam sie przed 08:00 bo bolal mnie zoladeki pije herbatke,taraz juz mnie nieboli.Kurde wsumie to ciekawe czemu mnie bolal..A ze ja panikara jestem to bede rozmyslacZobacze czy jeszcze si poloze,czy juz bede sie szykowac.Wczoraj golilam nogi,i zacielam sie na kolanie,krew mi tak mocno leciala ze musialam plaster przykleic.I dzis rano go zrywam a tam odrazu znowu mi krew leci???I to mocno,ja to zawsze cos odwaleNa kolanie tylko skora jest i tak zeby krew leciala,to bym niepomyslala. Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 10:20 Hej jednak juz nieposzlam spaci sie wyszykowalam,o 11:00 budze Miska i idziemy.Niewiem co ubrac,bo raz swieci slonce a raz jest tak zachmurzone ze szokA wy co porabiacie?Cos tak cicho dzisaj?Jeszcze na dodatek teraz mi sie chce spac.Zaraz ide poogladac tv.Pozdrawiam pa. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 10:58 czesc Olka daj znac co i jak zaraz jak wrócisz! ja wczoraj dzwoniłam do kliniki o połówkowe 3D i mam zadzwonic sie zarejestrowac za dwa tygodnie tez sie nie moge doczekac i trochu sie boje...a w czwartek ide do gina i tez sie trochu boje ale mam nadzieje ze bedzie okey! chciałabym juz pewnie poznac płec bo zaczyna mnie kusic zeby kupic jakies fatałaszkibo tak to nic nie musze kupowac,jedynie jeszcze jedna komodebo sie nie miescimy z betami Siuba przykro,ale nie załamuj sie bo w przypadku tych leków co ty bierzesz to podobno najwiecej ciaz jest miedzy 4-a któryms tam cyklem leczenia,czy jakos tak... wiec szykuj sie na nastepny cykl w koncu sie uda)) Odpowiedz Link
natali7a Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 11:24 hej! Siuba nie łam się! Jesteśmy z Tobą! Teraz masz doła, ale za kilka dzionków będziecie mogli znowu się starać... Będzie dobrze, zobaczysz... Pozdrawiam Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 11:31 mariolka55 napisała: > czesc > Olka daj znac co i jak zaraz jak wrócisz! > ja wczoraj dzwoniłam do kliniki o połówkowe 3D i mam zadzwonic sie > zarejestrowac za dwa tygodnie tez sie nie moge doczekac i trochu sie boje...a > > w czwartek ide do gina i tez sie trochu boje ale mam nadzieje ze bedzie okey! > chciałabym juz pewnie poznac płec bo zaczyna mnie kusic zeby kupic jakies > fatałaszkibo tak to nic nie musze kupowac,jedynie jeszcze jedna komodebo > sie nie miescimy z betami > > Siuba przykro,ale nie załamuj sie bo w przypadku tych leków co ty bierzesz to > podobno najwiecej ciaz jest miedzy 4-a któryms tam cyklem leczenia,czy jakos > tak... wiec szykuj sie na nastepny cykl w koncu sie uda)) marioluś)) ale macie fajnie z tym usg 3d już sobie wyobrażam jak fajnie będzie dzieciątko widać no i mam nadzieję że już się dowiesz co tam za łobuz w brzuszku siedzi, a najlepiej by było gdyby to była mała łobuzica trzymam kciuki za to Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 11:27 olka9917 napisała: > Hej jednak juz nieposzlam spaci sie wyszykowalam,o 11:00 budze Miska i > idziemy.Niewiem co ubrac,bo raz swieci slonce a raz jest tak zachmurzone ze > szokA wy co porabiacie?Cos tak cicho dzisaj?Jeszcze na dodatek teraz mi sie > chce spac.Zaraz ide poogladac tv.Pozdrawiam pa. u nas jest zimno jak djabli brrrrrrryyyy chociaż słoneczko świeci ładnie. lepiej ubierz się cieplutko Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 11:26 olka9917 napisała: > Hej ja juz niespie,wczoraj oczywiscie do 4:00 lezalam i niemoglam zasnacA > dzis mialam wstac o 10:00,a obudzilam sie przed 08:00 bo bolal mnie zoladek: (i > pije herbatke,taraz juz mnie nieboli.Kurde wsumie to ciekawe czemu mnie > bolal..A ze ja panikara jestem to bede rozmyslacZobacze czy jeszcze si > poloze,czy juz bede sie szykowac.Wczoraj golilam nogi,i zacielam sie na > kolanie,krew mi tak mocno leciala ze musialam plaster przykleic.I dzis rano go > zrywam a tam odrazu znowu mi krew leci???I to mocno,ja to zawsze cos odwale: (Na > > kolanie tylko skora jest i tak zeby krew leciala,to bym niepomyslala. cześć oleńko a o której godz. idziecie na to usg? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 12:44 no, ja już jestem po śniadanku, po kąpieli i po myciu włowów)) teraz makijaż i do pracy życze wam wszystkim milutkiego dnia pa,pa,pa do poklikania wieczorkiem Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 13:46 Czesc dziewczynki!!! Ja tez nie mam dobrych wiesci o sobie. Moj lekarz jest na zwolnieniu az do sierpnia i nie ma go kto zastapic, tzn. jest jeden, ale on iui nie robi. Wczoraj jak sie o tym dowiedzialam to bylam taka wsciekla, ze szok. Dzisiaj juz mi przeszlo mimo, ze moj maz nie mial dobrych wiesci bo dzisiaj ponownie dzwonil do kliniki dowiedziec sie czegos wiecej. Tak wiec przerywam narazie stymulacje i zaczynam dopiero w sierpniu albo we wrzesniu bo nie wiem jak dostene @. Mam zadzwonic do kliniki w sierpniu jak tylko dostane @, ale pierwszy tydzien jestem w Polsce i mam nadzieje, ze tam nie dostane. Jeszcze nie wiem czy bede sie starala naturalnie podczas najblizszych cykli czy odpuszcze i wyluzuje. Wiem tylko jedno, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny i z pokora przyjme to co mi los daje. Nie jest latwo, ale coz takie jest zycie. Sloneczko czyli szanse na to, ze bedziemy w jednym czasie zafasolkowane rosna. Hihi. Siuba przytulam Cie i nie poddawaj sie. Jestes juz blisko i niedlugo Ty sie bedziesz cieszyc swoja fasolka. Bea trzymam kciuki oczywiscie!!! Goko, Sloneczko ma racje, nie przepracowywuj sie za bardzo!!! Wiecej odpoczynku!!! Ola czekamy na relacje z polowkowego??? Mariolka to Ty tez juz niedlugo bedziesz miala polowkowe. Ciekawa jestem kto u Ciebie siedzi w brzuszku?? Anie, Emania, Kattrin co u Was slychac??? Pozdrowionka dla wszystkich!!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 23:39 witam dziewczyny daniczku, normalnie szok! jak on mógł wyjechać na urlop i cię zostawić!!! i to do sierpnia! nie dziwie ci się że jesteś wściekła. ja też bym na twoim miejscu się wkurwiła. no jak tak dalej pójdzie to faktycznie będziemy miały w tym samym czasie robioną iui ale wiesz co? to jest dziwne że nie ma nikogo innego kto by mógł ci zrobić tą iui. szkoda że ci się to tak odwlecze ale jak przysłowie mówi: ,,co się odwlecze to nie uciecze" tylko najgorsze jest to czekanie, wiem coś na ten temat. mam nadzieję że szybko nam zleci ten czas. wiesz czym ja się pocieszam? że przynajmniej jesień będzie fajna bo mam nadzieję że wkońcu będę miała iui i że może na drugą rocznice ślubu dostane śliczny prezęt (*) )) no i powiem ci że ostatnio czekałam tak z niecierpliwością na wrzesień właśnie na nasz ślub Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 09:49 sloneczko271 napisała: > witam dziewczyny > > daniczku, normalnie szok! jak on mógł wyjechać na urlop i cię zostawić!!! i to > do sierpnia! Sloneczko zle przeczytalas!!!!!!!! On jest na zwolnieniu lekarskim a nie na urlopie, no co Ty??? Jak by sobie wyjechal na urlop to bym za nim pojechala i tam by mi robil iui. Hihihi. Odpowiedz Link
danik1 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 09:55 Widze, ze jestem tu dzisiaj pierwsza!!! Dzien dobry wszystki i prosze sie meldowac!!! Ola super wiadomosci!!! Gratuuuuuuuuluje!!! To teraz tylko Mariolka nam zostala. U nas dzisiaj ladna pogoda chociaz jest chlodnawo. Mam nadzieje, ze wkrotce sie wypogodzi i znowu bedzie mozna chodzic w krotkim rekawku!!! Pozdrowionka dla wszystkich!!! A co z nowymi dziewczynkami??? Natalka, Laryska co u Was??? Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 12:17 Hej ja dopiero wstalam)Wczoraj szybko zasnelamRano wstaloam o 6:30 jak Misiek z nocki wrucil,zrobilam nam sniadanko,posiedzielismy chwilke.Ja chcialam zobaczyc co w necie i tu slychac,ale Misiek mnie wolal na wyrko,bo niewuwiezycie ale on ma to samo co ja ze jedno bez drugiego zasac niemoze))))) I tak lezal z 15min.a jak przyszlam sie przytulil i odrazu zasnal)U nas pogoda bez zmianA jeszcze musze razaz wyjsc na male zakupyMam nadzieje ze padac niebedzie. Nasze pracujace dziewczyny,to chyba bardzo mocno sa zapracowane,bo malo zagladaja. Bea tego uczenia,faktycznie Ci niezazdroszcze,bo ja len jestem,)ale pomysl ze juz niedlugo zmieniasz pracebo my tu kciuki trzymamy,a TY sie uczysz i napewno cos zapamietasz Odpowiedz Link
olka9917 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 12:50 Niewiem czy Wam pisalam ze od kiedy jestem w ciazy,to muj Misiek mowil do brzszka typowo po imieniu "Bruce" i ja tez tak mowilam,i od kiedy sie wszyscy dowiedzieli o ciazy to odrazu od nas nauczyli sie mowiec "Bruce" caly rodzina i znajomi tak mowilia teraz jak juz wiemy ze chlopak bedzeie to poszukamy jeszcze jakichs imioni zobaczymy,ale narazie jeszcze jest Bruce.Ale misiek mial nosa z tym imieniemPozatym kazdy mowil ze to bedzei chlopak i moja rodzina i rodzina Miska i znajomiTylko jedna kolezanka sie pomylila,bo mowiela ze ona jadla kwasne i mam corke,i myslala ze i tak bedzie u nasNawet jak wymyslimy inne imie,to mysle ze do porodu bedziemy mowic do niego Bruce Dobra spadam sie podszykowac,i lece na zakupy,bo dzis mam ochote na rybke) Pozdrawiam pa Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 13:02 witam laseczki nasz watek kuleje strasznie jedynie Olka dba o frekfencje,no Olka ja tez ci wrózyłam chłopca no zgadza sie goko ze jutro ide do lekarza a na połówkowe to dopiero za jakies 2-3 tygodnie kurcze jak zwykle mam stresa przed wizyta.... Odpowiedz Link
mariolka55 DO GOKO DO GOKO DO GOKO 31.05.06, 13:08 Gosiu jak ci sie stawia czesto brzuch,to łyknij sobie tez magnez,nie martw sie magnezu tak szybko nie przedawkujesz,mówiło mi to dwóch lekarzy i aptekarka,a chyba gorsze jest twardnienie brzucha za czeste niz łykniecie magnezu,przy tych witaminach co bierzemy (prenatal 2x dziennie)ja łykam profilaktycznie 1 magne b6,to mozesz spokojnie i bez obawy,a o wieksza dawke zapytaj lekarza ,no chyba ze juz bierzesz Odpowiedz Link
goko1 Re: DO GOKO DO GOKO DO GOKO 31.05.06, 20:03 Mariolka dzięki za podpowiedź, kupię jak nie dzisiaj to jutro i będę brać po 1 sztuce dziennie, za tydzień mam wizytę zobaczymy co lekarz powie. Dzisiaj już spokojniej, ale i tak od czasu do czasu napina się, tyle, że trwa krótko kilkadziesiąt sekund, i widzę, że jak zmienię pozycję, np z siedzącej pochodzę, lub z leżącej posiedzę to zanika. Juz sama nie wiem czy tak ma być, czy nie, zapytam lekarza. Jutro idę chyba na badania: bad. ogólne moczu i morfologię krwi muszę zrobić no i obciążenie gluzkozą. Może uda mi sie wizytę przesunąć o dwa dni wcześniej zamiast na czwartek 8.06.06 na wtorek 06.06.06, zobaczę jutro. Odpowiedz Link
olka9917 Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 21:02 Hej wpadalm na chwilke,bo zaraz ma byc fajny filmBylam w necie z laptopu Miska i jadalm kruche cistkaI troche (bardzo) zakruszyl sie ten laptopMusze go wyczyscic.Taka bylam zaczytana ze dopiero na koniec zauwazylam jak sie ciacha fajnie kruszylyMilego wieczoru.Moze jeszcze wpadne.Pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 31.05.06, 21:51 witam dziewczynki)) oleńko ty to agenciara jesteś)))))) czyść szybko tego laptopa bo jak twój mąż to zobaczy to cię chyba zastrzeli)))) Odpowiedz Link
anie5 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 14:05 czes wam nie pisze ostatnio, bo siedze cale dbnie u mojej tesciowej - musze jej npomoc, bo siedzi cale dnie w fotelu i ruszac sie nie moze.... Daniczku - wlasnie nic nie dzieje sie bez przyczyny...ale ...wiem, ze sie denerwujesz - faktycznie dluuuuugie zwolnienie - i bez zastepstwa... Siuba - moze faktycznie ta droznosc cos przyspieszy - trzymaj sie i miej caly czas nadzieje!!! Bea - trzymam kciuki za prace i czekam na wiesci 7 czerwca Olka - a juz dzis czekam na sprawozdanie z polowkowego Mariolka - juz w czwartek - to tylko dwa dni i moze bedzie wiadomo, czy to dziewuszka??? Sloneczko - milego dnia w pracy!! ja od czwartku zaczynam prace i nawet sie ciesze, juz mam dosc siedzenia w domciu Kattrin i Emania sie nie odzywa....Goko - zmienia mieszkanko powodzenia dziewczyny!!! Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Nowy Szczesliwy watek;))) 30.05.06, 14:26 anie5 napisała: > Mariolka - juz w czwartek - to tylko dwa dni i moze bedzie wiadomo, czy to > dziewuszka??? > > raczej chłopaczek jak bedzie drugi chłopaczek to bede miec ładne urwanie głowy z dwoma urwisamiale Kubus by chyba wolał,na razie mówi ze chce siostrzyczke ale chyba nie rozumie co mówi mam juz wybrane imiona:Mikołaj-Mateusz albo Natalia-Luiza ,raczej juz przez meza zaakceptowane Danik ale pech!!!!!!!! wrzuccie na luz przez te 2-miesiace,moze akurat cos wyjdzie naturalnie? a masz mozliwosc sobie zrobic samo badanie tej droznosci jajowodów????? moze własnie masz cos-gdzies przyblokowane????? Anie nie myslałam ze po operacji haluksów tak boli.... Moze wam przesle za chwile fotki z 20 tc > Odpowiedz Link