Dodaj do ulubionych

turystyczne miejscowości nad jeziorami.

IP: *.home.aster.pl 17.08.10, 22:23
|Pierwszy raz byłam nad jeziorkiem. Bardzo spodobała mi się Okuninka nad jez.
Białym w woj lubelskim. Pomyślałam,że może warto odwiedzić czasem jakieś
jezioro. Nie lubię jednak wielkiej ciszy i spokoju, możecie podpowiedzieć
jakieś miejscowości turystyczne nad niewielkimi jeziorami? Z atrakcjami dla
dzieci:)
Obserwuj wątek
    • Gość: bobik Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 14:16
      Byle nie tu:
      forum.gazeta.pl/forum/f,679,Ogloszenia_krajowe.html
      • kobalt_x Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 18.08.10, 21:04
        Chmielno w Szwajcarii Kaszubskiej
    • Gość: z atrakcjami Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. IP: *.rev.pro-internet.pl 19.08.10, 19:12
      Jak najbardziej - poleciłbym na Kaszubach atrakcje:
      -
      w
      Chmielnie

-
      w
      Ostrzycach
      - blisko stąd do
      Szymbarka
      -
      w
      Gniewinie
    • Gość: autochton Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. IP: *.pioneer.com.pl 24.08.10, 12:52
      Wilczyn i Przyjezierze koło Konina
      • Gość: Tola Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. IP: *.serv-net.pl 25.02.11, 13:05
        Przyjezierze jak najbardziej :)
    • wedrujaca_po_polsce Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 17.09.10, 11:40
      Polecam Olsztyn, największe miasto województwa warmińsko-mazurskiego; w okolicy rzeka, jeziora i puszcza. Tu www.olsztynnoclegi.net/ znajdziesz bazę noclegową i spis atrakcji, dla dzieci też się coś znajdzie ;-)
    • Gość: Bożena Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.11, 19:28
      www.sominy.pl
    • totinek Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 07.02.11, 16:47
      ślesin woj. wielkoposkie
    • Gość: izka Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. IP: *.intelink.pl 24.02.11, 12:37
      Tu znajdziesz bazę miejscowości nad jeziorami www.urlopodadoz.pl/miasta,nad-jeziorem,wszystkie.html. Osobiście polecam pojezierze Iławskie. Spokój i cisza, nie ma tłoku, oczywiście jeśli ktoś lubi takie klimaty. Pzdr
    • Gość: tola Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. IP: *.serv-net.pl 25.02.11, 13:02
      Polecam Przyjezierze w woj. kujawsko-pomorskim (powiat Mogilno). idealna miejscowość wypoczynkowa z dużą plażą z kąpieliskiem strzeżonym. Wiele atrakcji dla całej rodziny: od dmuchanych zjeżdżalni, poprzez salony gier, akumulatorowce, jazdę konną po wieczorki biesiadne, dyskoteki i dansingi. Dużo lokali handlowych, gastronomicznych, usług noclegowych ( od pola namiotowego przez domki, po hotele). Co ważne, jest tam posterunek Policji, co zwiększa bezpieczeństwo odpoczywających.
      • zawia Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 29.04.11, 11:49
        Gość portalu: tola napisał(a):

> Polecam Przyjezierze w woj. kujawsko-pomorskim (powiat Mogilno). idealna miejsc
        > owość wypoczynkowa z dużą plażą z kąpieliskiem strzeżonym. Wiele atrakcji dla c
        > ałej rodziny: od dmuchanych zjeżdżalni, poprzez salony gier, akumulatorowce, ja
        > zdę konną po wieczorki biesiadne, dyskoteki i dansingi. Dużo lokali handlowych,
        > gastronomicznych, usług noclegowych ( od pola namiotowego przez domki, po hote
        > le). Co ważne, jest tam posterunek Policji, co zwiększa bezpieczeństwo odpoczyw
        > ających.
        w PRZYJU to fajnie było ale się zmyło, przed wojną/ tą z 81 r./. Teraz jest mnóstwo stonki i mało wody. Po katastrofie ekologicznej spowodowanej przez kopalnię Konin tam już nie ma jeziora, zostało bajoro z pomostami na plaży nie sięgającymi wody.
    • Gość: Marksewo [...] IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.11, 13:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: sisi Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. IP: 77.223.192.* 16.04.11, 16:51
        Przyjezierze to koszmarne miejsce-brud, hałas, tłok. Byłam dość dawno (może sie zmieniło). To były najgorsze wakacje w moim zyciu. Wracałam wczesniej.
        A polecam :
        -Łagów w lubuskim
        -Czaplinek i okolica
        • marex59 Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 18.04.11, 07:50
          Nie polecam Łagowa ze względu na wielki tłok w lecie i na niezbyt czyste jezioro.Natomiast Czaplinek jak najbardziej chociaż obok Czaplinka jest wiele fajnych miejscowości takich jak Ostroróg nad jeziorem Niewlino , Łubowo , Dziki , Głęboczek.Jest tam spokój i czysta woda.
          • Gość: sisi Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. IP: 77.223.192.* 18.04.11, 08:04
            Przede wszystkim Komorze.
            • yama-mama Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 21.10.11, 17:13
              o tak:) Komorze jest przeczyste, przepiękne i bardzo urokliwe
          • furryfriday Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 29.06.11, 16:22
            Ooo, ja też słyszałam o Głęboczku - przede wszystkim w kontekście hotelu z winnicą i zabiegami winoterapii (wellnes to moje małe hobby), widziałam zdjęcia na ich stronie, rzeczywiście jest bardzo malowniczo - szczególnie dla mnie, bo lubię takie spokojne krajobrazy.
            • marex59 Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 30.06.11, 08:09
              Ja mówię o innym Głęboczku , on znajduje się niedaleko Czaplinka nad jeziorem Krosno.Totalna dziura ale za to spokój ,idealna woda ,jesli ktoś lubi takie klimaty to jest to idealne.
        • yama-mama Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 21.10.11, 17:12
          no kurcze te w okolicy Czaplinka sa bajeranckie! Polecam, np Jezioro Komorze - extra jest
    • Gość: MMMMMMM Cudne Mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 17:53
      Polecam Giżycko, Węgorzewo, Ogonki, Stręgielek lub Kruklanki.
    • ow-akces_pl Re: turystyczne miejscowości nad jeziorami. 25.06.12, 17:25
      Polecam Giżycko na Mazurach. Tam Zawsze się coś dzieje, szczególnie latem. Port, plaża miejska, deptak, duże wesołe miasteczko, festiwale, koncerty i jeszcze dużo innych atrakcji. Po za tym fajny klimat. Do o koła dużo jezior i żaglówek co tworzy fajne widoki. To miasto latem tętni życiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka