Dodaj do ulubionych

najciekawsze miejscowki?

28.04.17, 02:44
najciekawsze miejscowki nad jeziorami...

PLENERY.NET - plenery
Obserwuj wątek
    • kobalt_x Re: najciekawsze miejscowki? 28.04.17, 19:36
      Zależy co lubisz nad jeziorem robić. Dla mnie osoby nie wędkującej i nie żeglującej tylko potrzebującej kawałek plaży i pięknych pejzaży to: Łagów Lubuski z jeziorem Trzaśniowskim, Jezioro Limajno na Warmii, Szwajcaria kaszubska, wieś Zełwągi kolo Mikolajek na Mazurach i Soczewka na pojezierzu Gostynińskim.
    • slowlifefan Re: najciekawsze miejscowki? 17.05.17, 22:08
      Polecam Siedlisko Niedziela (www.facebook.com/SiedliskoNiedziela/) na pograniczu Warmii i Mazur, nieopodal jeziora: Warpuńskie i Żyndackie - piękne okolice, w pełni można odpocząć.
    • darekdarski Re: najciekawsze miejscowki? 21.05.17, 22:03
      Jeżeli szukacie noclegów i fajnych miejscówek na mazurach, to sprawdźcie sobie te opcje - www.infoturystyka.pl/kraina,mazury.html - strona zbiera ogrom dobrych ofert, bez problemu można znaleźć super noclegi w bardzo dobrych cenach!
    • Gość: erika Re: najciekawsze miejscowki? IP: *.146.20.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.17, 08:20
      Szczerze polecam Pojezierze Drawskie, zwłaszcza ludziom, którzy cenią sobie aktywny odpoczynek z dala od zgiełku kurortów i tłumów turystów. Byłam tam z mężem pod koniec maja, bo akurat tak wypadł nam urlop, zatrzymaliśmy się w ośrodku nieopodal Linowna nad jeziorem Lubie. Super pobyt, wynajmowaliśmy kajaki, mąż nawet spróbował windsurfingu, pojeździliśmy na rowerach, bardzo polecam tamten region.
      • Gość: ghost Re: najciekawsze miejscowki? IP: *.dynamic.mm.pl 29.04.18, 19:56
        Na pomorzu również takich spływów kajakami nie brakuje. Na Drawie są organizowane spływy kajakowe Drawą www.kajaczkiem.pl/nasze-rzeki/splyw-kajakowy-drawa.html Podobnie na kilku innych rzekach.
    • zvezda18 Re: najciekawsze miejscowki? 13.07.17, 12:44
      Bardzo ciekawą opcją są Bory Tucholskie, polecam miejscowość Wycinki jest tam bardzo fajny ośrodek Kociewiak, nie jest tak oblegany przez turystów co buduje niezwykły klimat tego miejsca
      • lotosowa425609 Re: najciekawsze miejscowki? 23.08.17, 15:48
        zvezda18 napisał(a):

> Bardzo ciekawą opcją są Bory Tucholskie, polecam miejscowość Wycinki jest tam b
        > ardzo fajny ośrodek Kociewiak, nie jest tak oblegany przez turystów co buduje n
        > iezwykły klimat tego miejsca

byłam kiedyś na obozie w Borach Tucholskich i wspominam bardzo dobrze.
    • wolter000 Re: najciekawsze miejscowki? 10.02.18, 22:24
      Ja polecam Półkoty na podlasiu nad samym jeziorem. Blisko granicy z Litwą można fajne wypady za granicę zrobić, spływy jednodniowe rzeką Czarna Chańczą albo Rospudą ewentualnie Marychą, Wigry wieczorem do zwiedzenia itd. Naprawdę warto jest co zwiedzać i co robić ewentualnie tylko odpoczywać z książką. lipowezacisze.com/
    • kaskaniska Re: najciekawsze miejscowki? 24.02.18, 07:44
      Ja polam srodkowe wybrzeze, w tym roku zakochalam sie w Jezierzanach nad jeziorem wicko. Wioska spokojna bez chinskiem tandety, super sciezka rowerowa, pomosty, jest gdzie pojezdzic na rowerach, rolkach i spacerowac, do morza 15 minut pieszo bez przechodzenia przez ulice. Mielismy domek Jeziorownia bo maz troche sie uparl na wedkowanie, sle bylo bajecznie bo w domku jest sauna tylko dla nas. Maz w gratisie dostal lodke i zarazil nawet cork 😂
    • olgakamien16 Re: najciekawsze miejscowki? 06.04.18, 10:57
      Serdecznie polecam ośrodek www.wierzba.pan.pl/. Dostęp do dwóch portów, ośrodek położony w Puszczy Piskiej, 50 m od jeziora Bełdany, regionalna kuchnia, pizza z pieca opalonego drewnem! Jeżeli chodzi o spędzanie majówki to idealne miejsce :) do tego super ceny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka