frakcja-z 28.04.17, 02:44 najciekawsze miejscowki nad jeziorami... PLENERY.NET - plenery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobalt_x Re: najciekawsze miejscowki? 28.04.17, 19:36 Zależy co lubisz nad jeziorem robić. Dla mnie osoby nie wędkującej i nie żeglującej tylko potrzebującej kawałek plaży i pięknych pejzaży to: Łagów Lubuski z jeziorem Trzaśniowskim, Jezioro Limajno na Warmii, Szwajcaria kaszubska, wieś Zełwągi kolo Mikolajek na Mazurach i Soczewka na pojezierzu Gostynińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
slowlifefan Re: najciekawsze miejscowki? 17.05.17, 22:08 Polecam Siedlisko Niedziela (www.facebook.com/SiedliskoNiedziela/) na pograniczu Warmii i Mazur, nieopodal jeziora: Warpuńskie i Żyndackie - piękne okolice, w pełni można odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
darekdarski Re: najciekawsze miejscowki? 21.05.17, 22:03 Jeżeli szukacie noclegów i fajnych miejscówek na mazurach, to sprawdźcie sobie te opcje - www.infoturystyka.pl/kraina,mazury.html - strona zbiera ogrom dobrych ofert, bez problemu można znaleźć super noclegi w bardzo dobrych cenach! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: erika Re: najciekawsze miejscowki? IP: *.146.20.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.17, 08:20 Szczerze polecam Pojezierze Drawskie, zwłaszcza ludziom, którzy cenią sobie aktywny odpoczynek z dala od zgiełku kurortów i tłumów turystów. Byłam tam z mężem pod koniec maja, bo akurat tak wypadł nam urlop, zatrzymaliśmy się w ośrodku nieopodal Linowna nad jeziorem Lubie. Super pobyt, wynajmowaliśmy kajaki, mąż nawet spróbował windsurfingu, pojeździliśmy na rowerach, bardzo polecam tamten region. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ghost Re: najciekawsze miejscowki? IP: *.dynamic.mm.pl 29.04.18, 19:56 Na pomorzu również takich spływów kajakami nie brakuje. Na Drawie są organizowane spływy kajakowe Drawą www.kajaczkiem.pl/nasze-rzeki/splyw-kajakowy-drawa.html Podobnie na kilku innych rzekach. Odpowiedz Link Zgłoś
zvezda18 Re: najciekawsze miejscowki? 13.07.17, 12:44 Bardzo ciekawą opcją są Bory Tucholskie, polecam miejscowość Wycinki jest tam bardzo fajny ośrodek Kociewiak, nie jest tak oblegany przez turystów co buduje niezwykły klimat tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
lotosowa425609 Re: najciekawsze miejscowki? 23.08.17, 15:48 zvezda18 napisał(a): > Bardzo ciekawą opcją są Bory Tucholskie, polecam miejscowość Wycinki jest tam b > ardzo fajny ośrodek Kociewiak, nie jest tak oblegany przez turystów co buduje n > iezwykły klimat tego miejsca byłam kiedyś na obozie w Borach Tucholskich i wspominam bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wolter000 Re: najciekawsze miejscowki? 10.02.18, 22:24 Ja polecam Półkoty na podlasiu nad samym jeziorem. Blisko granicy z Litwą można fajne wypady za granicę zrobić, spływy jednodniowe rzeką Czarna Chańczą albo Rospudą ewentualnie Marychą, Wigry wieczorem do zwiedzenia itd. Naprawdę warto jest co zwiedzać i co robić ewentualnie tylko odpoczywać z książką. lipowezacisze.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaniska Re: najciekawsze miejscowki? 24.02.18, 07:44 Ja polam srodkowe wybrzeze, w tym roku zakochalam sie w Jezierzanach nad jeziorem wicko. Wioska spokojna bez chinskiem tandety, super sciezka rowerowa, pomosty, jest gdzie pojezdzic na rowerach, rolkach i spacerowac, do morza 15 minut pieszo bez przechodzenia przez ulice. Mielismy domek Jeziorownia bo maz troche sie uparl na wedkowanie, sle bylo bajecznie bo w domku jest sauna tylko dla nas. Maz w gratisie dostal lodke i zarazil nawet cork 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
olgakamien16 Re: najciekawsze miejscowki? 06.04.18, 10:57 Serdecznie polecam ośrodek www.wierzba.pan.pl/. Dostęp do dwóch portów, ośrodek położony w Puszczy Piskiej, 50 m od jeziora Bełdany, regionalna kuchnia, pizza z pieca opalonego drewnem! Jeżeli chodzi o spędzanie majówki to idealne miejsce :) do tego super ceny! Odpowiedz Link Zgłoś