tiberina 21.03.05, 20:23 Nigdy nie byłam na Mazurach. Szukam jakiegos fajnego miejsca, gdzie byłoby cicho i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svolo Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 22.05.05, 21:14 Sredniowieczne miasteczko Morag .Otoczone jeziorami i lasami. W miasteczku gotycki kosciol ratusz zamek... A a zamku mozna wynajac komnate,wcale nie droga. Kontakt:0 89 757 42 98 0 606 653 673 svolo@op.pl Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.play-internet.pl 01.05.17, 13:02 Od kiedy obsrany morąg to mazury haha,to dziura zabita dechami,tam psy dupami szczekają,za reklame powinno byc w pizde i do piachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOGDAN Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:14 www.turystyka.wm.pl/index.php?h_type=27&h_location=7&h_region=&h_klucz=&a_hotel=1&s=1&OBID=35#OBID Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:00 Zalezy jak chcesz spedzic tam czas ja np jezdze co roku nad J.Nidzkie jest przepiekne ale tylko i wylacznie pod namioty naorawde polecam warto do zobaczenia na najpiekniejszych Mazurach Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_inny Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 25.05.05, 10:43 Zapraszamy do Wydmin koło Giżycka nad malownicze jezioro Wydmińskie, znajduje się na nim az 9 wysp. Oferujemy pokoje 2 osobowe, zapewniamy miłą, kulturalną atmosferę. bardzo blisko jezioro, * plaża z pomostem, * wypożyczalnia sprzętu, * kąpielisko dogodne dla małych dzieci, * w pobliżu Puszcza Borecka, * miejsce na ognisko i gril, * możliwość domowych obiadów, śniadaniań, kolacji - cena do uzgodnienia, * ceny pobytu: 30 zł od osoby za dobę Kontakt: tel: 0 87 421 06 65 Małgorzata i Józef Siwołowscy Grunwaldzka 46 11-510 Wydminy www.geocities.com/pokojenamazurach/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr zl Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.tin.it 02.06.05, 20:38 wg mnie powinnienes zapoznac sie ze strona www.wilkasy.pl sredecznie pozdrawiam i zycze udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.sympatico.ca 03.06.05, 23:05 Zobacz te linki tez cos ciekawego tam znajdziesz... nidzica.za.pl/ www.lw.net.pl/lw/galeria/index.html www.reszel.iap.pl/?k=23&id_tekst=10 www.ilawa.msi.pl/mapy/ilawa/ilawa.html www.orneta.net/ www.szczytno.bil-wm.pl/ www.przewodnik.e-mazury.com.pl/mapy/gizycko.htm www.mragowo.um.gov.pl/ wwwww.polishlakes.com/pl/mapa/ www.ostroda.pl/galeria/index.html www.olecko.com/zdjecia.htm zamki.res.pl/woj-warmi.htm www.piszanin.pl/index.php www.lubawa.pl/galeria/categories.php?cat_id=19 www.wolfsschanze.home.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co roku na Mazurac RUCIANE NIDA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 09:55 wg mnie warto pojechac do Rucianego Nidy (tak jak Ktos juz tu wspomnial) - piekne jeziora: Nidzkie i Beldany, takze Guzianki :) Polecam to miejsce: www.diuna.com.pl Bardzo dobre warunki jak za te cene (mimo ze nie jest najnizsza, ale i klimat nie dla kazdego). Polecam! Poza tym w sezonie mozna tam dojechac autobusami lub PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:02 polecam pokój w miejscowości Jasieniec nad jeziorem Gołdapiwo.Cena pokoju dla całej rodziny 600 zł za dwa tygodnie.Do jeziora 50 m. Obiady we własnym zakresie lub można wykupić w pobliskich ośrodkach wczasowych.Warunki dobre a dla dzieci super ogromne podwórko tzw.agroturystyka .Z agro to ma niewiele wspólnego a turystyka całkiem niedroga i w ciszy i spokoju.tel.609673833 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: 217.153.224.* 06.06.05, 11:19 zobacz tu www.kipnick.pl Odpowiedz Link Zgłoś
juzkak Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 09.06.05, 17:23 Ja jezdze co roq do rucianego nidy nad jez.nidzkim.Bardzo spokojna miejscowosc,cisza spokoj i wszedzie blisko las i jezioro w zasiegu reki.W poblizu rowniez jez.sniardwy najwieksze wPOLSCE duzo ciekawych miejsc do zwiedzenia- polecam wycieczki rowerowe.W tamtym roq bylam w bardzo fajnym pensjonaciku u milych gospodarzy polecam goraco oto ich tel kontaktowy0 87 42 31 448 w tym roq rowniez sie tam wybieram.Polecam sprawdzona oferta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 08:38 Polecam gospodarstwo agroturystyczne w Trygorcie- to miejscowość koło Węgorzewa.Cisza, miła atmosfera, blisko do jeziora(ok. 8 minut spacerkiem).Zobacz sobie strone:www.namazury.pl/kalus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:13 Czy warto pojechać do m. Giby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:03 www.mazury1.neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilisowski Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.13, 11:03 Mazury to ogólnie piękny region, pewnie jeden z piękniejszych w naszym kraju. Byłem już kilka razy na Mazurach, ale najbardziej podobał mi się zeszłoroczny wyjazd do Giżycka. Oprócz wszechobecnej ciszy i spokoju, jest wiele do zobaczenia np.Twierdza Boyen czy Most obrotowy. Dla niezdecydowanych polecam krótki opis Giżycka i okolicznych atrakcji www.travelin.pl/miasto/gizycko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: attek Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.30.76.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.13, 20:49 Słuchajcie, na żadnym forum nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi (!) -szukam miejsca - wg kryteriów: pensjonat/ośrodek/kwatera nad jeziorem -w miasteczku gdzie jest klimatyczna/e kanjpka/ki - z db miejscowym żarciem, wieczorem klub/dyskoteka (nie wiejska rumora z disko-polo!) do 2 km odległości - blisko do korzystania - boisko do kosza, wypożyczalnia sprzętu wodnego(windsurfing, itp.) Polecajcie najlepiej linkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masterofdisaster Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.free.aero2.net.pl 22.07.14, 19:44 Hmm nie wiem czy sie dokońa wszystkie kryteria zgodza, ale jesli chodzi o miejscówkę, to nad saiutkim jeziorem , duy obiekt , korty tenisowe wypozyczalnia to w prawdzie kajaki i rowerki, ale niealeko jest kilka osrodkow kite'u ;) . Co do imprez to nie wiem bo nie chodziłam, ale moze cos sie znajdzie ( nie disco polo ) :) aaa a zarcie pycha :) barzo prosze : Jabłoń Lake Resort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazury Mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.14, 19:22 Polecam Gospodarstwa Agroturystyczne w Stręgielku, małą miejscowość z daleka od miejskiego zgiełku. Coś dla miłośników natury. tel.874279458 Odpowiedz Link Zgłoś
patryc-ja21 Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 04.08.14, 13:30 Polecam leleszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
basiakorcz Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 04.08.14, 20:21 Polecam Morąg navitour.pl/morag/informator/ Milo przyjemnie cicho naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
123dm Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 05.09.14, 13:50 Duzo ciekawych ofert wypoczynku na mazurach www.mazury.tm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martawojt Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 18.02.15, 16:55 a może tutaj www.mazury.pc.pl/domy-i-domki/271-Caloroczny-domek-nad-stawem/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazja Re: Mazury- gdzie warto pojechać? IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.15, 02:03 Ja polecam Mazury od strony wody , można zobaczyć naprawdę wiele innych krajobrazów , klimatów i dziwicze lono przyrody . Od kilku żegluję z Szeklą na obozach dla seniorów - bo mój mąż nie chce jeździć nad wode bo się boi. Na rejsie człowiek czuje się wolny , nieskrepowany - a jak jeszce się trafi fajna załoga ( jak do te pory sie trafiała - zobaczymy jak bedzie w tym roku ) to żyć nie umierać Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7257 mazury garbate 29.07.15, 21:24 Też się ostatnio zastanawiałam, ale zdążyliśmy akurat wrócić z Mazurskiej arkadii. Naprawdę super sprawa :) Fajne wygodne apartamenty, cisza, spokój no i rowery w cenie. Mieliśmy spokój od młodych aż do południa :P Fajny park linowy, ja sama nie wchodziłam ale widziałam że mąż z młodymi miał ucieche :P www.mazurska-arkadia.pl/apartamenty/czapla/ Odpowiedz Link Zgłoś
martawojt Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 09.02.16, 12:23 www.eholiday.pl/noclegi-in4570-galeria.html#gal_tab_photo Odpowiedz Link Zgłoś
binaryland Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 05.03.16, 04:36 Witam serdecznie wszystkich zafascynowanych światem i podróżami. Znalazłem w sieci kilkanaście filmów, które przykuły moją uwagę. W mojej ocenie fantastyczna podróż w odległe zakatki świata z perspektywy miękkiego fotela z drinkiem w ręku.:) Naprawdę Gorąco Polecam, wg. mnie naprawdę warto obejrzeć!!! Mauritius - www.youtube.com/watch?v=jjlMvoNBM-Y Birma - www.youtube.com/watch?v=Q0Vm2mzcqlY Wiedeń - www.youtube.com/watch?v=DjcX9ESgaYQ RPA - www.youtube.com/watch?v=nWaEdyxSJHc San Francisco - www.youtube.com/watch?v=qOlV-B0Z3eg KUBA - www.youtube.com/watch?v=w8J45GtDiug Sri Lanka - www.youtube.com/watch?v=o5XICGo0pzU Karaiby - www.youtube.com/watch?v=_uHzaFwToow Polska - www.youtube.com/watch?v=KPJdt9gJwug Stambuł - www.youtube.com/watch?v=eSOPqxw1j9U Wyspy Zielonego Przylądka - www.youtube.com/watch?v=baOPPt9pXy8 Rzym - www.youtube.com/watch?v=NDg3BXCaKq4 Hawaje - www.youtube.com/watch?v=6NGNCrqTklI Normandia - www.youtube.com/watch?v=3NtkzrwR5rM Azory - www.youtube.com/watch?v=1fV3a7fx5k4 Nowa Zelandia - www.youtube.com/watch?v=9oSw3ouUcKQ Etiopia - www.youtube.com/watch?v=NCtoI3O-8mM Kostaryka - www.youtube.com/watch?v=22He_XIDfo0 Peru - www.youtube.com/watch?v=T2td2Pu4_zY Tunezja - www.youtube.com/watch?v=clT5nNtBE24 Holandia - www.youtube.com/watch?v=KFz_wTqwoJE Jemen - www.youtube.com/watch?v=CcTaQyOClOU Hiszpania - www.youtube.com/watch?v=E9xApFx5uvc ps. wiem,że niezupełnie to mazury ale byłem z żoną i córeczką nad jeziorem ostrowite.Ośrodek zwie się ranczo ostrowite, jest kilka domków,mała stadnina, prywatna przystań,mega cisza i relaks, wieczorem żurawie krzyczą na jeziorze, jest prywatna mini przystań, kajaki i lódka i podobno są raki,czyli strasznie czysto.Dla wielbicieli głuszy - Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zgnilocha-jaskoleczka Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 11.04.16, 22:51 Zapraszam na Mazury miejscowość Zgniłocha nad jeziorem Gim www.euromazury.pl/oferta-582-965-1425725473.html. Odpowiedz Link Zgłoś
gregator Re: Mazury- gdzie warto pojechać? 09.06.16, 09:38 Polecam piękny dom niedaleko Olsztyna - wokół las, jeziora, stawy. Naprawdę wspaniała okolica i przede wszystkim cisza i spokój z dala od miasta :) www.zwirokiejka.pl Odpowiedz Link Zgłoś