Dodaj do ulubionych

nie mam pomysłu na wakacje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:40
jestem na etapie planowania wakacji dla mnie i mojego mezczyzny i zupełnie
nie mam pomysłu.
w tym roku niestety musimy jechac sami bo nasi przyjaciele sa na etapie
rozmnazania :) (jedni dopiero zostali rodzicami, drudzy zostana za 2
tygodnie) i czujemy sie dziwnie jadac tylko we dwójke. a ze nie lubimy
spokoju,i ciszy, to szukamy jakiejs fajnej miejscowości w której duzo sie
dzieje :)
prosze o jakies rady
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: monika1 Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:16
      ja nie lubicie spokoju to polecam raczej morze nie jeziora
      • ewcia1980 Re: nie mam pomysłu na wakacje 17.06.05, 21:30
        nad morze jezdzilismy co roku do Mielna. rzeczywiscie bardzo przyjemnie i
        rozrywkowo, ale niestety dla mnie woda w morzu jest stanowczo za zimna.
        chociaz i w tym roku z braku lepszych pomysłów prawdopodobnie wybierzemy sie
        nad morze. ale Mielno odpada :)
        kto mógłby polecic mi jakas ciekawa miejscowosc nadmorska, gdzie jest co
        pozwiedzac w razie nieciekawej pogody.
        pozdrawiam.
        • Gość: redaktor confero Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:54
          Polecam Darłowko,niedaleko jest Darłowo z kilkoma fajnymi zabytkami,w tym z
          zamkiem,fajne trasy rowerowe,port z rejsami,kilka osrodków z basenami krytymi w
          razie niepogody
        • Gość: ivid Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.gdynia.mm.pl 19.06.05, 17:02
          Bezwzględnie Sopot! W samym mieście się sporo dzieje, dla każdego coś miłego - od miłośników cichych kawiarni i spacerów na plaży po fanów klubów czy koncertów w plenerze. W razie kiepskiej pogody, a nawet i przy ładnej można wyskoczyć do Gdańska czy Gdyni, gdzie też wiele do zobaczenia czy współuczestniczenia.Gwarantuję, że nie będziecie się nudzić!
    • sylwiami1 Re: nie mam pomysłu na wakacje 17.06.05, 17:13
      WITAM.POLECAM MIEJSCOWOŚĆ JASIEŃ NA KASZUBACH. POKOJE NA PIĘTRZE. OSOBNA
      KUCHNIA, ŁAZIENKA, TARAS.DO DYSPOZYCJI PLAC ZABAW.WSZYSTKO OGORODZONE. KOSZT -
      15 ZŁ / OSOBA.

• Gość: Anko Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: 193.111.166.* 21.06.05, 09:58
        Kaszuby- super pomysł, tylko poproszę o bardziej konkretne namiary- może jakiś
        adresik lub telefon. chciałabym się tam wybrać z całą rodzinką (w tym 2 dzieci)
        więc dobrze by było wiedzieć konkretnie gdzie. Będę bardzo wdzięczna za
        odpowiedź.
    • Gość: Miki Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:25
      Najpierw na dwa dni do Krakowa(możliwości 1000) a potem na festiwal filmowy do
      Cieszyna 21-31 Lipca. Taki był mój wypad w zeszłym roku, w tym może powtórka.
      Byle nie nad morze, przecież to tandeta. Jak już to żagle na Mazurach ale
      większą ekipą.
      • Gość: aska Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.toya.net.pl 19.06.05, 16:35
        proponuje mazury ale w wersji żeglarskiej.mozna wyczarterowac łajbe we dwójke i
        przyłaczyc sie do wiekszej ekipy lub od razu wyruszyc na zabawe z zaglami z
        wieksza grupa ludzi z jakiegos okolicznego klubu(to dobre dla tych bez
        doswiadczenia ).zabawa gwaranotowana.taki rejsik na mazurkach z portu do
        portu(polecam mikolajki,giżycko.wilkasy.sztynort,pisz,ryn) da moc cudownych
        wrazen,nowe doaswiadczenia,cigle nowi ,otwarci ludzie .mozna sie pobawic a jak
        ktos chce odpoczac wystarczy sobie odplynac na troszke i poleniuchowac.:)
        • Gość: Colagen Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:17
          Canazei Dolomity - na pewno nie bedziecie sie nudzic
    • Gość: fiku miku Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 17:25
      nie przejmuj się ,że jedziecie sami.Na miejscu znajdziecie chetnych do
      figlowania.
      • Gość: fe Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.icpnet.pl 19.06.05, 18:31
        jeśli jezioro to polecam skorzęcin (wielkopolska, 20 km od gniezna) - wielkie,
        fajne jezioro, dobra infrastruktura, molo, duzo ludzi i wesolo
        • Gość: Aga Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.litnet.osi.pl 19.06.05, 19:00
          Morze morze morze.My bylismy 2 lata temuw Kołobrzegu na miejscu poznalismy inna
          pare i sie super bawilismy. w tym roku moze ustka...
          • Gość: Fifi Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.acn.waw.pl 19.06.05, 19:31
            Jesu! To wy sie musicie ze soba cholernie nudzic, skoro zawsze jezdzicie z
            przyjaciolmi i teraz "niestety" musicie jechac sami! Moze warto zastanowic sie
            nad zmiana partnera na tak ciekawego i fascynujacego, ze inni ludzie nie beda
            potrzebni?
    • Gość: winIO Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:53
      Polecam Bieszczady. Niezapomnane piękno. No i oczywiscie polecam także mazury,
      z których pochodze.
    • Gość: Storm Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 20:30
      eee... niestety w dwójkę? Ja i moja kobieta uwielbiamy jeździć w dwójkę i
      uwielbiamy wtedy spokój i wcale nie czujemy sie dziwnie. Romantyczny górski
      spacer, wieczór przy jakimś campari, nocna wyprawa do jakiejś przytulnej
      góralskiej knajpki - aż mi sie nie chce wierzyć, że jakiejś parze to sie może
      wydać nieatrakcyjne...
    • Gość: XX Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.c155.petrotel.pl 19.06.05, 20:38
      Hałas, gwar, zabawa - Mielno. Po powrocie może weźcie przykład ze znajomych, bo
      oni zdążą odchować swoje pociechy, a wy znowu zostaniecie "sami" ze swoimi
      małymi pociechami. Życzę miłego wypoczynku.
    • Gość: Viking Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.elisa-laajakaista.fi 19.06.05, 21:36
      last minute, zdecydowanie :)
    • marianna.rokita Re: nie mam pomysłu na wakacje 19.06.05, 22:26
      Juz mam :)Znajoma ma chate ( to nie chodzi o potoczne okreslenie "chata", tylko
      rzeczywiscie to sympatyczna rudera ) w okolicach Slonecznego Brzegu w Bulgarii.
      Zaprasza mnie od ladnych paru miesiecy. Jest tylko jeden problem. Druga polowka
      jablka jeszcze sie nie zjawila.......
      :)
      • Gość: andrzej Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: 212.33.78.* 20.06.05, 00:28
        wszystkie te listy wydają się mi nie bardzo konkretne. Autor potrzebuje
        wskazuwek jak spędzić wakacje z żoną aby nie wbyło niepotzrebnych problemów.
        wydaje mi się ( standart ) że warto żonę zabrać na dziką plaże, może długi
        spacer ( one to lubią ) może coś jeszcze np. długi wieczór na molo, lub coś w
        tym stylu. Zresztą nie jestem superwizerem aby móc to zzrealizować
    • zbyszekm2 Re: nie mam pomysłu na wakacje 20.06.05, 10:06
      http:www.goszen.vip.interia.pl
    • Gość: monika1 Re: nie mam pomysłu na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:22
      Morze to Jastrzebia Góra, Władysławowo lub Hel
      Jeziora to Wieżyca lub Ostrzyce na Kaszubach, spokojniej i mniej ludzio niż nad
      morzem, ale woda napewno cieplejsza
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka