Dodaj do ulubionych

Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki

26.03.09, 09:58
Bardzo interesuje mnie wypoczynek w Skorzęcinie,czy jeździcie tam z
dziećmi,czy warto tam jechać?Macie jakieś sprawdzone miejsca na nocleg,jakiś
ośrodek wczasowy oferujący domki w rozsądnej cenie lub pokoje?Z góry dziękuję
za odzew.
Obserwuj wątek
    • andy810 Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki 07.05.09, 22:08
      j.w.

• andy810 Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki 11.07.09, 09:28
        Proszę o podpowiedzi
        • Gość: gonia_pla Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 23:32
          Hej!!!
          Ja byłam w Skorzęcinie raz 4 lata temu bez dzieci bo jeszcze ich nie
          miałam. Bardzo mi się podobało fajne klimaty i wogóle wszystko było
          ok. A co do cen to myśle że każdy znajdzie coś dla siebie są droższe
          i tańsze domki i pokoje zależy jaka lokalizacja. Tylko że tam jest
          większość porezerwowana. A właśnie za kilka dni wybieramy się tam z
          dziećmi w ciemno bez rezerwacji. W razie czego bierzemy namiot.
          Naprawde polecam Skorzęcin ja chętnie tam wróce za kilka dni.
          • andy810 Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki 14.07.09, 14:05
            Gonia dzieki za odpowiedz
          • Gość: lilyen Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.07.13, 22:13
            Skorzęcin super miejsce, ładne, idealne ale większość domków czy pokoi na Ośrodku ma bardzo niski standard za dość wysoką jak na ten standard cenę! Zupełnie nie polecam wynajęcia pokoi ( lub tez pokoju 2-osobowego) w hotel OKSiR przy plaży (słynny żółty budynek! 115zł za dobę. Przyjeżdzamy i mamy podziurawione prześcieradło, jedno krzesło na dwie osoby i 2 poduszki dla 3 osób. Poza tym zacznijmy od tego, że dzwonię tam w marcu i mówię: Zamawiam pokój 3 osobowy z aneksem bo jadę z partnerem i dzieckiem. Pani mówi okey. W kwietniu otrzymuje potwierdzenie rezerwacji na pokój 2 osobowy. Wsciekla dzwonię i mówie, że proszę o pokój 3 osobowy a nie 2. Pani mówi że dla nich pokój 2 osobowy jest traktowany jak i dla 3 osob. Mowię Okey. Na dwa dni przed przyjazdem dzwonie dowiedziec sie co przy tym aneksie i na wyposazeniu jest bo sie pakuję. Pani oburzona mówi, że mam pokój bez aneksu i sama mi go rezerwowała. KOSZMAR!!! Niekompetente kobiety pracują! i oczywiście musiałam wziąść pokój bez aneksu. ALe dobra wziełam ze sobą wszystko. w łazience brak półek, słuchawka z prysznica tak była pozatykana, że była w stanie opryskać ściany, ale nie umyć człowieka, trzeba było ja odtykać wykałaczkami! zatkany odpływ, w pokojach powycierane brudne dywany, pokój nieszczelny, ma dziury, które widac gołym okiem. Drzwi w stanie bardzo kiepskim, trzaskały przy każdym przejściu ludzi przez korytarz. Telewizor nie odbieral kanałów bo sygnał był za słaby. Ale liczy się że był jak dla ludzi, którzy o nas dbają! Pytałam sąsiadów obok, którzy jeżdzą na osrodek od lat i mówią to samo, że to jest śmiech że ceny idą w górę a jest ubóstwo! na pokoju jest tylko telewizor 2 szklanki 2 łyżeczki czajnik elektryczny, mini kosz na śmieci, stoł i jedno lub dwa krzesła zależnie od szczęscia, jedna jedyna szafa która posiada 4 wieszaki, z jedna półką w sodku o wysokości kilkunastu cm. DUża miotła, szufelka, rolka szarego papieru toaletowego i szczotka do kibla, 2 łóżka (2-os i 1-os) mini lodówkę kibel, prysznic lustro, umywalka bez półek, więc kosmetyków nie ma gdzie polozyc bo pod prysznicem tez polek nie ma. OGROMNE ROZCZAROWANIE nie polecam, chyba ze ktos lubi minimalne warunki za wysoką cenę.
            • Gość: zerówka Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki IP: *.play-internet.pl 06.08.13, 19:16
              Witam, jest moze ktos kto byłby w stanie mi pomóc i wytłumaczyc gdzie w skorzecinie znajduje sie sklep "u jerzego" ?? znalazłam oferte domku do wynajecia w okolicy tego sklepu, jednak nie wiem w której cześci skorzecina sie znajduje. dziekuje za odpowiedz
      • Gość: Skorzęcin Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.15, 12:01
        Jeśli nie znasz, to bardzo fajne domki są nad jeziorem w Skorzęcinie w Wielkopolsce, niedaleko Gniezna.

Krystaliczna woda, dużo atrakcji na miejscu, boiska, lasy, rowerki wodne, dużo knajp.
        Urokliwe miejsce.

Skorzęcin
    • Gość: mototurysta Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 23:44
      Witam dzisiaj bylismy w skorzecinie i jest porażka. na samym wjezdzie dostalismy mandat od policji potraktowali nas jak przestępcow łamiących prawo na drodze we wodzie pelno smieci butelek po wodce a o szkle w piasku nie wspomne.bylem tam i juz wiecej moja noga tam nie postanie!!!
      • wd16 Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki 29.07.18, 14:46
        To prawda jeden wielki syf woda brudna plywajace pety butelki na plazy w krzakach wrzaski krzyki calymi nocami strach wyjsc w nocy na plaze wszedzie pelno pijanych kradzieze na porzadku dziennym
        • wd16 Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki 29.07.18, 14:50
          W weekend na plazy nie ma gdzie recznika rozlozyc a ceny to porazka
    • patrykk666 Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki 29.09.13, 15:33
      Hej:) Byłem w Skorzęcinie ze znajomymi, a oni zabrali synka i wyjazd był bardzo udany:) Dużo tam jeździ rodzin z dziećmi i młodzieży:) Ośrodki wypoczynkowe są wporządku, ja akurat złożyłem zapytanie na tej stronie i dostałem oferty na maila. Fajnie to działa, możesz spróbować:)
    • Gość: turysta Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki IP: *.opera-mini.net 06.07.14, 07:00
      Nie polecam tego burdelu.Banda naćpanych,schlanych,pieprzącyxh się gdzie popadnie gó...jadów....pływająca sperma w widzie i non stop krzyki 24h
      • Gość: gosc Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki IP: *.slupsk.hypnet.pl 13.07.14, 02:00
        a to jest odpowiedz konkurencji- bez argumentów
      • Gość: Jacek_77 Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki IP: 217.113.135.* 04.08.14, 15:48
        Tragedia!!! Pojechałem z żoną i dziećmi na weekend z namiotem. Byłem tam pierwszy i ostatni raz. Na terenie ośrodka straszny chaos. Wszyscy rozbijają namioty jak im się podoba. Parkowanie samochodów to samo. Nie wiadomo do końca gdzie zaczyna się a gdzie kończy miejsce biwakowania. W recepcji wskazują nam miejsce rezerwowe do rozbicia namiotu na górze bo na dole miejsc brak. Rezerwowe miejsce tak zwana „Orla Góra” – taki sam bałagan. WC – jeden dla kobiet i jeden dla mężczyzn na około 100 namiotów i kilkanaście kamperów. Czystość: smród, bród. Prawie sami rozwrzeszczani i pijani młodzi ludzie – od samego rana!!! Muzyka z samochodów na pełen max – każdy chciał być lepszy i głośniejszy – w dzień jeszcze szło to przeżyć ale w nocy to była tragedia. Ochroniarza w nocy nie uświadczysz. Chodzili dwójkami w dzień ale tylko po to aby się przejść, a na pytanie gdzie są w nocy, szeroki pan „kark” ochroniarz odpowiedział : „ No wszędzie nie możemy być” Na plaży wielki znak zakazu spożywania alkoholu, ale wszyscy mają za nic ten zakaz – nawet kontrola policji to wielka parodia. Przechodzą obok ludzi pijących na molo wino i zero reakcji. Widok młodego człowieka bez butelki piwa to rzadkość. Najgorszy to widok kobiet nie rzadko mam z dziećmi pijanych lub z butelką lub puszką piwa. Kilkukrotnie wypoczywałem na kampingach w Europie – tam jak się nie postarasz nie ujrzysz podpitego człowieka. Tutaj rzadko kto jest trzeźwy. Ja rozumiem że na wakacjach każdy może sobie wypić – ale to co zobaczyłem tutaj to była patologia. Było mi wstyd przed dziećmi że w naszym kraju tak się wypoczywa. W nocy krzyki, bójki, odgłosy wymiotujących i co mnie przeraziło - rajdy samochodami .TRAGEDIA !!! Rano po wyjściu z namiotu musiałem sprzątać po sąsiadach opakowania po prezerwatywach, butelki, papiery, plastikowe kubki, żebym nie miał wrażenia że biwakujemy na śmietniku. Mnóstwo ludzi pijanych spało na trawie. Cały czas chodziliśmy patrząc pod nogi bo rozbitego szkła jest mnóstwo – z plażą włącznie. Żałuję że tam zabrałem rodzinę i jeszcze raz – N I E P O L E C A M ! ! !
    • basiakorcz Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki 04.08.14, 20:13
      Zobacz sobie tutaj navitour.pl/skorzecin/noclegi/20,1/ są ośrodki, hotele, domki, pensjonaty na pewno coś znajdziesz
      • Gość: Skorzęcin Re: Skorzęcin-polećcie ośrodek,domki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.14, 13:57
        Ja polecam domki Słoneczny Brzeg. Naprawdę komfortowe, blisko jeziora, sympatyczna obsługa.
        Skorzęcin

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka