ojopa 05.05.09, 16:18 a jeśli tak czy byliście zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafalc Re: ośrodek Mleczarz w Ocyplu-był ktoś? 06.05.09, 16:12 byłem w ubiegłym roku. Zależy co kto lubi. Osrodek sympatyczny - dość mały i kameralny, właścciele oragnizują spływy kajakowe. Minus to plaża praktycznie ogólnodostępna i przez to brudna. Ponadto w weekendy najazdy roznych plazowiczów jednodniowych, ktorzy parkuja obok ośrodka i traktują go jago drogę dojścia do jeziora. W soboty w ośrodku obok huczne dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgusiaGda Re: ośrodek Mleczarz w Ocyplu-był ktoś? IP: *.chello.pl 20.05.09, 11:15 Jedziemy tam z Mężem za 2 tygodnie ;) Kiedyś Teściowie tam byli :) Zdam relację po urlopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgusiaGda byliśmy :) IP: *.chello.pl 07.06.09, 20:47 Właśnie wróciliśmy :) było bardzo fajnie :) dostaliśmy domek murowany z kominkiem :) drewno - mogliśmy brać ile potrzebowaliśmy, właściciel przynosił nam dodatkowo wiórki na rozpałkę :) domki murowane podzielone są na 4 osobne mieszkania - z każdej strony domu jest jedno niezależne wejście :) domki czyste, aneks kuchenny w pełni urządzony :) na dole jest malutki salon z kominkiem, łazienka i aneks kuchenny, na piętrze - sypialnia(właściwie jest to antresola) trafiliśmy akurat na okres, gdy w ośrodku były wynajęte maksymalnie 4 domki - jeszcze przed sezonem i między weekendami :) właściciel przesympatyczny :) mieliśmy ciszę, spokój :) ciągły ptasi śpiew i wiewiórki skaczące koło naszego domku :) widać, że ciągle coś tam przebudowują, poprawiają itp. :) pomost jest w raczej kiepskim stanie (będąc w 6m-cu ciąży nie zaryzykowałam wejścia na niego) fajne miejsce wypadowe - każdego dnia robiliśmy sobie wycieczkę samochodową :) lasy doskonałe na grzybobranie :) za rok też się tam wybierzemy - tym razem weźmiemy domek drewniany(parterowy) ze względu na malutką dzidzię ;) POLECAMY!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojopa Re: byliśmy :) IP: *.warszawa.mm.pl 11.07.09, 11:39 a nie wiecie czy w jeziorze są ryby? jadę z 2 zapalonymi wędkarzami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron75 Re: byliśmy :) IP: *.superkabel.de 22.05.14, 20:39 Witam W tym roku też jedziemy do mleczarza. Również dostaniemy domek murowny. Mamy zarezerwowany termin od 12.07 do 18.07. Ciężko o tej porze o wolne miejsca. Napiszę jak było po powrocie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: ośrodek Mleczarz w Ocyplu-był ktoś? IP: 89.71.30.* 27.06.13, 13:12 w siatkówke nie można pograć bo właściciel ma bałagan wokoło pełno drewna leży piasek przy jeziorze brudny pomost stary za taką cene nie polecam w 12b cieknie dach na pewno nie zrobiony byłem tam i wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: ośrodek Mleczarz w Ocyplu-był ktoś? IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.06.10, 12:56 Byliśmy było super warunki lokalowe i jezioro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bensss Re: ośrodek Mleczarz w Ocyplu-był ktoś? IP: *.ip.netia.com.pl 10.04.11, 14:54 ja bylam bardzo zadowolona !!!! polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
mbl2 Re: ośrodek Mleczarz w Ocyplu-był ktoś? 22.07.13, 21:24 Witam! Byliśmy w MLECZARZU na przełomie maja i czerwca tego roku. Właściciele przemili! Dostaliśmy murowany domek z kominkiem. Drewna można było brać ile się chciało. Z racji lenistwa:) wykupiliśmy obiady, były przepyszne. Sprzęt pływający mogliśmy wypożyczyć kiedy chcieliśmy i na dowolny czas. Właściciel służył radą i zabawiał miłą rozmowa. Podczas grillowania we własnym gronie wpadł do nas z ogromną porcją pieczonego dzika. Było smacznie!!! Mąż chodził na rybki i za każdym razem wrócił z połowem:) Gorąco polecamy. My na pewno jeszcze tam zawitamy. Blaszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ośrodek Mleczarz w Ocyplu-był ktoś? IP: *.play-internet.pl 23.03.15, 23:35 Nie polecam a właściciel to pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
aida390 Re: ośrodek Mleczarz w Ocyplu-był ktoś? 24.03.15, 23:29 Jak można wypisywać takie rzeczy nawet jeśli to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wiechu51m Re: ośrodek Mleczarz w Ocyplu-był ktoś? 26.05.19, 14:42 Ja bylem w maju 2019.bo dalem sie omamic reklama w internecie.Ostatni raz bylem w Ocyplu 55 lat temu.Plaza i jezoro bez zmian.Wtedy nie bylo obskornych bud wypozyczalni sprzetu wodnego ktory jest teraz w oplakanym stanie.Tylko ceny za wypozyczenie odpowiednio wysokie.Moj APARTAMENT ? to skansen z lat Gierka i Gomulki jezeli chodzi o umeblowanie.TV i lodowka na poziomie europejskim.Zagrzybienie ,zakurzone wersalki osikany materac ,patelnia i garnek ze zlomu,meble robione przez kowala to znam z domu z lat 50-60 tych.Teraz po reklamie w internecie i na Youtub oczekiwalem czegos na miare standardu Unii Europejskiej .Po 5 dniach z przyjemnoscia opuscilem ten teren i nigdy przenigdy tam nie wroce.Wieslaw Odpowiedz Link Zgłoś