czkawka101 28.05.10, 09:37 Kogo polecacie do zrobienia kuchni i nie tylko a kogo omijać z daleka. Gdzie są przystępne ceny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia244 Re: meble na wymiar 05.06.10, 09:53 znam fanatstycznego stolarza od szaf wnekowych,mebli kuchennych. namiary podam ci na priva.pozdrawiam Odpowiedz Link
beti76 Re: meble na wymiar 25.06.10, 23:17 szafy robiłam w meblomixie z ryk. Polecam. Robią tez oczywiscie kuchnie Odpowiedz Link
nordys Re: meble na wymiar 07.07.23, 10:45 absolutnie unikać EST MEBLE SP. Z O. O., właśnie znalazłem, że to sama firma która wykonuje meble od kilku lat już pod kolejną nazwą (bo poprzednie miały fatalne opinie). Sprawdźcie sobie ile firm ma właściciel. Co do firmy - ogromne opóźnienia, nie odbieranie telefonów, ciągłe poprawki bo tak zmieniają się pracownicy. Dodatkowo firma nie wypłacalna. Z doświadczenia powiem że wezmą zaliczkę a meble zrobią po bardzo wielu poprawkach, pokazywaniem palcem błędów. Żeby się doprosić realizacji trzeba przyjeżdżać do biura i cisnąć bo szef udaje głupa i nie odbiera telefonów. Odpowiedz Link
nordys Re: meble na wymiar 07.07.23, 10:46 absolutnie unikać EST MEBLE SP. Z O. O., właśnie znalazłem, że to sama firma która wykonuje meble od kilku lat już pod kolejną nazwą (bo poprzednie miały fatalne opinie). Sprawdźcie sobie ile firm ma właściciel. Co do firmy - ogromne opóźnienia, nie odbieranie telefonów, ciągłe poprawki bo tak zmieniają się pracownicy. Dodatkowo firma nie wypłacalna. Z doświadczenia powiem że wezmą zaliczkę a meble zrobią po bardzo wielu poprawkach, pokazywaniem palcem błędów. Żeby się doprosić realizacji trzeba przyjeżdżać do biura i cisnąć bo szef udaje głupa i nie odbiera telefonów. Odpowiedz Link