Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog!

18.08.11, 09:00
witam,
Szukam dobrego ginekologa na terenie Garwolina. Do jakiego warto pójść? od jakiegos czasu staramy się z mężem o dzidzie, niestety bezskutecznie i dlatego chodzi mi
o lekarza kompetentnego i takiego który pracuje w garwolińskim szpitalu.
Bardzo proszę o jakieś namiary i opinie.
Obserwuj wątek
    • gosiek114 Re: dobry ginekolog! 24.08.11, 13:37
      Witam, ja chodziłam do dr Kolano ale on nie pracuje już w szpitalu:( Dobrym specjalistą jest Dźwigała ordynator ale jest jeszcze lepszym naciągaczem..niestety i jak nie jesteś jego pacjentką a rodziłabyś w szpitalu to zrobi Ci taki masaż szyjki, że w gardle poczujesz...

Wiadomo ile kobiet tyle opinii, ja czekałam na córcię 4 lata i tak naprawdę pomógł nam chyba fakt, ze nieco odpuściliśmy i przestaliśmy liczyć płodne, niepłodne teraz czy jutro...:) i tak dalej, powodzenia i cierpliwości:)

A Kolano dla mnie, pełen profesjonalizm:)
      • h_of_b Re: dobry ginekolog! 24.08.11, 17:08
        dr Kolano porazka..pracuje teraz w szpitalu w MInsku Maz i juz slyszalam opinie niekoniecznie pozytywne..
        na Panu Ordynatorze sie "przejechalam" zarowno jako na lekarzu jak i czlowieku niestety
        polecam dr. Osinskiego..zawsze bylam z niego zadowolona
        i gdy "wrocilam" do niego (po dluzszej nieobecnosci w jego gabinecie) z problemami po garwolinskim szpitalu pomogl mi niesamowicie..
    • beti76 Re: dobry ginekolog! 26.08.11, 09:22
      jak sie staracie długo, to nie polecam żadnego lekarza z Garwolina

Problemy z płodnością jednak lepiej leczyć w konkretnych klinikach u lekarzy z doświadczeniem.
      Na zdrowy rozum - któremu dobremu, doświadczonemu ginekologowi chciałoby się jeździć na jakieś zadupie, poza tym - doświadoczony i dobry - nie miałby na to czasu.

Poszukaj na Forum Niepłodność, albo tym podobnym.

Albo faktycznie - psychicznie odpuść chociaż na parę miesięcy .., :) powodzenia
      • izabela0910 Re: dobry ginekolog! 31.08.11, 10:22
        Albo Kolano albo Baran:D
        • h_of_b Re: dobry ginekolog! 31.08.11, 16:04
          dr. Baran ..odradzam stanowczo..zlekcewazyl mnie ciut jakis czas temu i moglo to zakończyc sie smiercia coreczki a nawet moja..powiklania mam do dnia dzisiejszego..moze ktos uzna ze jedno wydarzenie nic nie znaczace - dla mnie mnostwo problemow..najgorsze ze chyba zawsze patrzac na moje dziecko bede doszukiwala sie w jej rozwoju śladów które moglo wywołac tamto zaniedbanie...brrr..na samą mysl..
          • polarispolaris Re: dobry ginekolog! 16.08.16, 23:56
            moja corke zabil - bo za malo umial I nie zauwazyl ze jest za malo wod plodowych, w czwartek USH, KTG itd w piatek mialam rodzic - a w czrwatek wieczorem corka sie udusila, zmarla. Co z tego ze ma najlepszy sprzet w garwolinie - skoro nie potrafi go wykorzystac, przestrzegam wszystkie przyszle mamy - ryzyko zbyt wielkie - on naprawde jeszcze mleko ma pod nosem I za malo umie
    • magdaxg Re: dobry ginekolog! 14.11.11, 13:44
      Ja polecam Pawła Milewczyka.

www.znanylekarz.pl/pawel-milewczyk/ginekolog-endokrynolog/warszawa-garwolin
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka