stasi1 10.06.14, 15:02 Czy my już w tych naszych okolicach zupełnym zaściankiem jestesmy? Pisowcy nie ukrywają nawet że liczą na ciemny naród i my idziemy za nimi. Kiedy to u nas się skończy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomjani Re: PiS w Garwolinie i okolicach 50%! 16.06.14, 15:44 To ty lemingu jeszcze nie awansowałeś do rangi słoika, zasiedlając warszawskie developerskie gargamelowiska, gdzie POparcie dla Popaprańców oscyluje wokół 80%? Odpowiedz Link
stasi1 Re: PiS w Garwolinie i okolicach 50%! 21.06.14, 22:38 niestety nie. Mieszkałem jakiś czas w Międzylesiu ale jakiś czas temu z przyczyn rodzinnych musiałem wrócić w rodzinne strony. Ale nadal pracuje w Warszawie. I niestete w naszym dziale zwolennicy pisowców przeważają .Tak że w pewnym momencie poszedłem do kadr aby nam ich nie podsyłali. Odpowiedz Link
tomjani Re: PiS w Garwolinie i okolicach 50%! 21.07.14, 11:04 Byłeś w ZOMO, byłeś w ORMO, teraz jesteś za Platformą. A na kolegów niechybnie donosiłeś jeszcze w latach gdy o PiS nikt nawet nie słyszał, na co wskazywałby twój nick. Odpowiedz Link
stasi1 Re: PiS w Garwolinie i okolicach 50%! 03.08.14, 09:04 niestety byłem tylko lwp.I to na samym końcu. Wiem to straszna wina. A że nie lubię PiS? Cóż swoją pracą ciężko zapracowali na taką moją opinię Odpowiedz Link
sjs2011 Re: PiS w Garwolinie i okolicach 50%! 08.08.14, 12:57 Kradli? Łgali w żywe oczy? Tuszowali afery i kryli złodziei? Handlowali stanowiskami? Układali się kogo wywalić aby uzyskać coś? Spaprali sprawę Smoleńska? Tolerowali najwyższe ceny w Europie na autostrady i stadiony? To nie oni? Więc kto? Odpowiedz Link
stasi1 Re: PiS w Garwolinie i okolicach 50%! 09.08.14, 20:59 Akurat smoleńsk rzeczywiście spaprali. Więc widzisz mam za co ich winić Odpowiedz Link