andy1976 23.05.06, 17:03 ... przewidziałem spadki na GPW i wyskoczyłem z walorów w odpowiednim momencie... mistrzostwa świata się zbliżają... "pięknie jest"... ;);)... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biko8 Re: jestem przeszczęśliwy :-) 23.05.06, 18:16 też się cieszę na zbliżające się mistrzostwa, przy okazji; na kogo stawiasz, bo ja na Canarinios. Co do giełdy, to zazdroszczę odwagi. Odpowiedz Link
to.ja.rutka Re: jestem przeszczęśliwy :-) 23.05.06, 19:54 a ja wiedzy. Farta na pewno też. Niestety, chwilowo brak miejsca na dodatkowe wiadomości. Ustawy podatkowe zawaliły mnie kompletnie :( Odpowiedz Link
dagg Re: jestem przeszczęśliwy :-) 23.05.06, 23:12 Cieszę się razem z tobą, chociaż pierwszej linijki zupełnie nie rozumiem... :) Czy dobrze kojarzę, że w LO grałeś w piłkę? Odpowiedz Link
andy1976 Re: jestem przeszczęśliwy :-) 24.05.06, 00:49 Dzięki za gratulacje... jak poczytacie co się dzieje na naszym Parkiecie, to zrozumiecie moją radość. W piłeczkę grałem i nadal sobie grywam. Teraz w Warszawskiej Lidze Biznesu razem z ludźmi z Firmy, w której pracuję. Niedługo gramy też turniej na Tarchominie. Na mistrzostwa Janas mnie raczej nie zabierze ale może dzieki piłeczce troszkę dłużej będę czuł się młody... a 30 latek pękło niestety ;( (no i sam sobie humor popsułem). A dlaczego pytasz ? Znamy się, bo po nick'u nie czaję ?? pozdr. Odpowiedz Link
dagg Re: jestem przeszczęśliwy :-) 24.05.06, 08:08 Myslę, że wiem, który to Ty :D Ja byłam o rok niżej i nasi koledzy z klasy też piłkę kopali zajadle. Dlatego i Wasz "piłkarski" rocznik kojarzę. Odpowiedz Link
andy1976 Re: jestem przeszczęśliwy :-) 24.05.06, 20:16 Mi niestety dagg nic nie mówi ;-)... Odpowiedz Link
dagg Re: jestem przeszczęśliwy :-) 25.05.06, 12:05 Wiesz... internet to niebezpieczna przestrzeń - ukrywam się :P Odpowiedz Link
stchrusciel Re: jestem przeszczęśliwy :-) 06.08.06, 22:07 andy1976 napisał: > ... przewidziałem spadki na GPW i wyskoczyłem z walorów w odpowiednim > momencie... mistrzostwa świata się zbliżają... "pięknie jest"... ;);)... Ale teraz to lepiej je chyba było by mieć? Przewidziałeś wzrosty? Odpowiedz Link
andy1976 Re: jestem przeszczęśliwy :-) 06.08.06, 22:42 Jakie wzrosty ?? Nadal jesteśmy w silnej ofensywie "niżu"... a to oczywiście czas zakupów przed jesiennymi wzrostami... Odpowiedz Link