Dodaj do ulubionych

gdzie najlepiej robić prawo jazdy?

27.05.06, 12:35
jak w temacie
Obserwuj wątek
    • to.ja.rutka Re: gdzie najlepiej robić prawo jazdy? 27.05.06, 19:46
      teraz nie mam pojęcia, 12 lat temu zrobiłam u Bieniawskiego.
    • dagg Re: gdzie najlepiej robić prawo jazdy? 29.05.06, 11:43
      Ja robiłam w PZMocie, ale też laata temu :)
      • jolla78 Re: gdzie najlepiej robić prawo jazdy? 29.05.06, 14:52
        hi,
        A ja robiłam dwa lata temu u Bieniawskiego. Dla mnie bardzo ok. Jezdzilam z
        Jackiem Bieniawskim. Dla mnie bardzo ok. Spokojny czlowiek, przyjezdzaja po
        kursanta, gdzie kto pragnie, odwoza. Duza cierpliwosc.
        To nie jest info oczywiscie reklamowe :)), ale zdalam za pierwszym podejsciem.
        Ale wiadomo jak to z egzaminami, albo ma sie farta albo nie :)
        Tak widze ze wszyscy sie tutaj znaja choc grono jest niewielkie, a jest ktos z
        rocznika 1978? I na dodatek z LO - Dluga?
        • andy1976 Re: gdzie najlepiej robić prawo jazdy? 29.05.06, 16:00
          Prawo jazdy... zaraz zaraz... to było 13 lat temu... hi hi hi. Troszkę wody
          upłynęło, prawda. Ale zamyślonego Henia Bieniawskiego i podróż czerwonym
          maluszkiem z przyczepką (po parkiet),na pierwszej jeździe, do Warszawy pamiętam
          jakby to było wczoraj.
          A jeśli chodzi o szkółkę to jestem z LO na Długiej tylko rocznik jakby nie ten.
        • micho77 Re: gdzie najlepiej robić prawo jazdy? 05.06.06, 10:42
          Ja też LO Długa, rocznik 77, ale Ciebie chyba kojarzę w widzenia, jeśli
          mieszkasz w Sulbinach. Chodziłaś do klasy mat-fiz. z Dominikiem T. i Rafałem Ł.?
          Pozdrawiam
          Micho
          • cremona51 Re: gdzie najlepiej robić prawo jazdy? 05.06.06, 16:55
            o brawo. Fakt mieszkałam w Sulbinach, jakieś 4 lata temu wyprowadziłam się na
            stałe. I chodziłam do mat fiz. Tyle że Dominik to inna klasa. A Rafał chodził
            ze mną do klasy. Dzięki niemu lekcje z Johnem były mocno rozrywkowe ;)
          • jolla78 sorry za inny nick - to znowu ja 05.06.06, 16:56
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka