tudzio86 18.06.06, 12:22 Ostatnio powstają jak grzyby po deszczu i b.dobrze! Podawajcie swoje typy! Jak dla mnie tawerna przy bulwarze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy1976 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 18.06.06, 21:12 Dla mnie to nowum jakieś jeśli chodzi o Garwolin. Przy okazji jak będziecie podawać to proszę o adres (gdzie jest bulwar w Garwolinie??) i uzasadnienie np. wystrój wnętrz, dobre jedzenie (kuchnia staropolska, włoska, turecka etc.), wymyślne drinki, albo tani browar. Dzięki temu będziemy wiedzieli gdzie, co i za ile... takie garwolińskie "po godzinach". Ja niestety zatrzymałem się w czasach "alicji" i "Pod Gontami". Bary piwne typu "Wibor" chyba nie warte odnotowania. pozdr. Odpowiedz Link
skakanka-1980 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 18.06.06, 22:19 nie bede orginalna...TAWERNA!!!! choc w primaverze tez jest miło;-) Odpowiedz Link
dagg Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 19.06.06, 14:52 Primavera to pizzernia? Za bankiem? A gdzie jest "bulwar"? Podobno Imbryk jest fajny :) No, ale tam nie byłam, wiec nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link
to.ja.rutka Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 19.06.06, 20:54 nie wiem czy najfajnieszja - za małe mam porównianie, ale jednak najprzyjemniej jest dla mnie w Primaverze. A Imbryk? straszna ciasnota, jeden drugiemu siedzi niemalze na plecach. Odpowiedz Link
kredka87 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 19.06.06, 15:21 a ja tęsknie za Rick's-em i "chińczykiem"...stare, dobre, gimnazjalne czasy, eehhh Teraz to Kebab Odpowiedz Link
monika.p6 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 20.06.06, 13:12 Primawera jak najbardziej lubię też zajrzeć do Tosca Odpowiedz Link
andy1976 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 20.06.06, 15:36 Primavera, Tosca ?? Możecie podawać lokalizację, bo mam wrażenie, że nie znam tego miasteczka. Odpowiedz Link
kredka87 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 20.06.06, 18:08 primavera- za bankiem PKO BP tosca- przed Mjm, idziesz prosto od primavery a bulwar to chyba ulica Wyszyńskiego nad rzeką, choć raczej nie używa się tego określenia Odpowiedz Link
andy1976 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 22.06.06, 18:38 Tawerna, Primavera, Imbryk... to troszkę mało nawet jak na niespełna 20 tysięczne miasteczko. To informacja dla ludzi, którzy zastanawiają się czy warto zainwestować w tego typu biznes. Odpowiedz Link
skakanka-1980 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 22.06.06, 21:18 POZA TYM FUNKCJONUJE JESZCZE: NOWA PRIMAWERA NA UL.DŁUGIEJ, bar nie wiem jak sie zazywajacy na Targowej 2- cos chyba w klimatach tej fooodlbolowej na stadionie-która tez nadal funkcjonuje, dwie lodzirnie pinokio na MAzowieckiej i w środku miasta, Keban na światłach, wyroby domowe na przeciw poczty, w pasarzu na Kosciuszki 49 - tez wyroby domowe i Tossa, lokli typu Ruda Żdzicha, Bar pod trupkiem -nie licze....A i parasole na zarzeczu.... Odpowiedz Link
beti76 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 23.06.06, 12:49 to dlaczego szwendasz się po pizzeriach w Promenadzie? co? Odpowiedz Link
skakanka-1980 Re: Najfajniejsza knajpa w G-linie 25.06.06, 20:26 a bo czasami dla dobra sprawy to trzeba zacisnąc zęby i oddalic sie od rodzinnych stron;-) ;-) a Ty co w kontrwywiadzie pracujesz? czy na prowizji w primawerze jestes? Odpowiedz Link