kredka87 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 07.07.06, 15:45 Oczywiście jestem za, choć wiem, że to pierońsko droga inwestycja. Nie zgadzam się też z opinią, że wystarczy nam basen w Miętnem, a pieniądze powinny iść na coś innego, "pożyteczniejszego". W dodatku do Miętnego, by dotrzeć trzeba mieć swój samochód, a woda jest za płytka i zbyt rzadko zmieniana. Odpowiedz Link
beti76 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 07.07.06, 16:27 plany są, jak będzie dofinansowanie ze srodków unijnych, to może w końcu powstanie. Choć patrząc na przykładzie obwodnicy - dużo wody w wildze upłynie ... Odpowiedz Link
kredka87 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 07.07.06, 17:26 póki co woda w Wildze stoi;-) Odpowiedz Link
beti76 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 07.07.06, 21:33 he, he, chyba troche płynie jednak? Odpowiedz Link
skakanka-1980 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 10.07.06, 22:49 Kredka woda w rzece stoi? wiesz nie zawsze to,że czegoś nie widac znaczy,ze tego nie ma;-) Odpowiedz Link
kredka87 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 08.07.06, 11:32 w środku miasta czasem płynie, ale do źródła (wiatry zachodnie)... Odpowiedz Link
tudzio86 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 08.07.06, 12:10 A co z tym zalewem koło Niecieplina? Przydałoby się jakies miejsce gdzie można poływać na kajakach, żaglówkach, czy rowerkach (no jest tam coś koło Wilgi, ale to za daleko). W okolicy nic takiego nie ma. Co do basenu nie mam nic przeciwko, ale musieliby coś dostać z UE bo by się dziura w naszym miejskim budżecie zrobiła na kilka lat. Odpowiedz Link