Dodaj do ulubionych

co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał basen?

07.07.06, 14:45
jw
Obserwuj wątek
    • kredka87 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 07.07.06, 15:45
      Oczywiście jestem za, choć wiem, że to pierońsko droga inwestycja. Nie zgadzam
      się też z opinią, że wystarczy nam basen w Miętnem, a pieniądze powinny iść na
      coś innego, "pożyteczniejszego". W dodatku do Miętnego, by dotrzeć trzeba mieć
      swój samochód, a woda jest za płytka i zbyt rzadko zmieniana.
    • beti76 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 07.07.06, 16:27
      plany są, jak będzie dofinansowanie ze srodków unijnych, to może w końcu
      powstanie. Choć patrząc na przykładzie obwodnicy - dużo wody w wildze upłynie ...
      • kredka87 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 07.07.06, 17:26
        póki co woda w Wildze stoi;-)
        • beti76 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 07.07.06, 21:33
          he, he, chyba troche płynie jednak?
        • skakanka-1980 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 10.07.06, 22:49
          Kredka woda w rzece stoi? wiesz nie zawsze to,że czegoś nie widac znaczy,ze
          tego nie ma;-)
    • kredka87 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 08.07.06, 11:32
      w środku miasta czasem płynie, ale do źródła (wiatry zachodnie)...
    • tudzio86 Re: co sądzicie o tym aby w Garwolinie powstał ba 08.07.06, 12:10
      A co z tym zalewem koło Niecieplina? Przydałoby się jakies miejsce gdzie można
      poływać na kajakach, żaglówkach, czy rowerkach (no jest tam coś koło
      Wilgi, ale to za daleko). W okolicy nic takiego nie ma.
      Co do basenu nie mam nic przeciwko, ale musieliby coś dostać z UE bo by się
      dziura w naszym miejskim budżecie zrobiła na kilka lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka