Dodaj do ulubionych

Kto wie skąd ze Śródmieścia Warszawy

23.10.06, 20:14
wyjeżdżają autobusy do Garwolina? Jakoś ich nie mogę tam spotkać a czasami
potrzebuje jechać a ze Stadionu mi się nie chce
Obserwuj wątek
    • dagg Re: Kto wie skąd ze Śródmieścia Warszawy 24.10.06, 14:28
      Okolice Dworca centralnego - przy Jana Pawła II. Najpierw Polski Ekspres,
      trochę dalej tzw busy.
      • stasi1 Re: Kto wie skąd ze Śródmieścia Warszawy 25.10.06, 22:31
        dagg napisała:

> Okolice Dworca centralnego - przy Jana Pawła II. Najpierw Polski Ekspres,
        > trochę dalej tzw busy.

A o tych to wiedziałem. Ale nie zawsze te mi pasowały więc chciałem jeszcze
        coś się dowiedzieć. Cóż trudno.
        • biko8 Re: Kto wie skąd ze Śródmieścia Warszawy 26.10.06, 09:19
          ...Tak, co 10 minut spod Centralnego startują autobusy i potem zygzakiem po
          Jana Pawła, Emilii Plater, Marszałkowskiej, Krakowskim Przedmieściu (remontuja
          ale autobusy do Garwolina i auta rządowe są przepuszczane), Nowy Świat i sru
          prosto do metropolii Garwolin. Bo Polski Ekspress, PKS i busiki nie obrabiają
          tego wszystkiego. A za góra pół roku będą bezpośrednie chartery z Okęcia.
    • fenix75 Re: Kto wie skąd ze Śródmieścia Warszawy 26.10.06, 21:54
      Jest szybsza droga idąc na centralny poszukaj skrytki 1175, otwórz ją i naciśnij
      guzik. automatycznie rozsuwają się szafki i po schodach schodzisz do ukrytej
      linii metra na trasie w-wa dw. centralny - Garwolin PKP. Jeździ co 15 minut.
      tunel próżniowy wagoniki magnetyczne i w 17 minut jesteś na miejscu. Gorzej
      potem z Garwolin PKP do centrum ale podobno już szykują SKM (szybka kolej
      miejska) :)
      • krychola Re: Kto wie skąd ze Śródmieścia Warszawy 27.10.06, 20:12
        fenix75 napisał:

> Jest szybsza droga idąc na centralny poszukaj skrytki 1175, otwórz ją i
        naciśni
        > j
        > guzik. automatycznie rozsuwają się szafki i po schodach schodzisz do ukrytej
        > linii metra na trasie w-wa dw. centralny - Garwolin PKP. Jeździ co 15 minut.
        > tunel próżniowy wagoniki magnetyczne i w 17 minut jesteś na miejscu. Gorzej
        > potem z Garwolin PKP do centrum ale podobno już szykują SKM (szybka kolej
        > miejska) :)

A czemu akurat ten numer tej skrytki? czyżbyś w listopadzie się urodził?
        • fenix75 Re: Kto wie skąd ze Śródmieścia Warszawy 27.10.06, 21:07
          numer jest z palca ja jestem sierpniowy chłopak :)
          • skakanka-1980 Re: Kto wie skąd ze Śródmieścia Warszawy 30.10.06, 18:52
            ubawilam się szzerze.....
    • stasi1 jeśli kogoś interesuje to są jeszcze busy 31.10.06, 18:01
      Big Star. One startują z okolic przystanku Emilii Plater 08. To akurat w
      pobliżu skrzyżowania Świętokrzyskiej z Emili Plater. i to na tej ulicy
      zaczynają bieg od strony PKiNu. Mają tylko jedną wadę, bardzo często nie można
      się do nich dostać za to cena dość przystępna, 8zł do Garwolina. Jeżdżą mniej
      więcej co godzinę
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka