konradoo80 20.02.07, 17:28 Jestem w cięzkim szoku nie wiem, czy to przez budowę obowdnicy ale, czy naprawdę w garwolinie nie ma mieszkań do wynajecia.??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krychola mieszkania pewnie są ale wszystko pewnie rozbija 20.02.07, 21:33 się o cene. Ten co chce mieszkać chce dać jak najmniej ten który daje mieszkać chce jak najwiecej. Jak to mówią syty głodnego nie zrozumie > Jestem w cięzkim szoku nie wiem, czy to przez budowę obowdnicy ale, czy > naprawdę w garwolinie nie ma mieszkań do wynajecia.??? Odpowiedz Link
konradoo80 Re: mieszkania pewnie są ale wszystko pewnie rozb 21.02.07, 08:12 Mieszkam w Warszawie ale pilnie potrzebuję mieszkania w Grwolinie cena mnie specjalnie nie przeraża,tylko niesamowicie trudno jest znaleźć jakąś ofertę mieszkaniową nie będąc na miejscu, a sprawa jest naprawdę bardzo pilna. Mam nadzieję, że ktoś jednak coś będzie wiedział. Ale dziękuję za wszystkie komentarze i odpowiedzi Odpowiedz Link
krychola W sumie z 5lat temu znajomy kupił mieszkanie 22.02.07, 14:43 (na kredyt) a cena była śmiesznie niska. Coś powyzej 1000zł za metr za dwu pokojowe mieszkanie. Ale dało się zauważyć tutaj że jednak ludzie szukają tych mieszkań, nawet było pytanie co się stało w tym Garwolinie że chcą mieszkać Odpowiedz Link
konradoo80 Re: W sumie z 5lat temu znajomy kupił mieszkanie 22.02.07, 16:11 Jeśli chodzi o sam Garwolin uważam, że to miasto ma przyszłość, jednak chęć mieszkania w nim wynika przede wszystkim z przyczyn obiektywnych i jest wynikiem i konsekwencja różnych zdarzeń losowych, mam nadzieję, że niedługo coś się wyjaśni. Odpowiedz Link
krychola Ciekawe jaką przyszłość czeka Garwolin według 23.02.07, 11:16 Ciebie? Tak akurat wychodziło że miasta w Polsce które dostały obwodnice jakoś zaczeły podupadać. Może przez ta obwodnice wyczerpała się energia ich mieszkańców? > Jeśli chodzi o sam Garwolin uważam, że to miasto ma przyszłość, jednak chęć > mieszkania w nim wynika przede wszystkim z przyczyn obiektywnych i jest > wynikiem i konsekwencja różnych zdarzeń losowych, mam nadzieję, że niedługo coś > > się wyjaśni. Odpowiedz Link
beti76 Re: mieszkania pewnie są ale wszystko pewnie rozb 21.02.07, 14:53 krychola napisał: > się o cene. Ten co chce mieszkać chce dać jak najmniej ten który daje mieszkać > > chce jak najwiecej. Jak to mówią syty głodnego nie zrozumie nie rozbija się o cene - mieszkań do wynajęcia nie ma naprawde. Ostatnio coś widziałam o mieszkaniu na Stacyjnej, ale to byo jakiś tydzień temu. A jestem teraz troche uwiązana ze wzgledu na chore dzieci, więc nic nie wiem. Ale jak zacznę znów wychodzić to zwróce uwage i napisze tu na forum Odpowiedz Link
konradoo80 Re: Dziękuję za kązdy sygnał i odpowiedź 22.02.07, 12:48 Jestem bardzo wdzięczny za każdy sygnał, a nawet odpowiedź, to bardzo dla mnie cenne, gdyz tak jak wspomniałem mie4szkam w Warszawaie i fizycznie nie mam możliwości monitorowania w jaki kolwiek sposób ofert, które pojawiaja się na mieście. z góry wszystkim wam Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
tadziu65 Re: Dziękuję za kązdy sygnał i odpowiedź 23.02.07, 07:53 Nowe mieszkania mogą być jeszcze w sprzedaży przy ul. Dobrej. Można zapytać. Buduje firma CZAN, ale gotowe będą dopiero za rok, półtora... Odpowiedz Link
konradoo80 Re:Dziękuję sprawdze ta informacje 23.02.07, 09:33 Sprawdze tą informację w weekend bedę na miejscu, może uda mi się dowiedzieć coś więcej.! Odpowiedz Link
n93 Re: Czy naprawdę w Garwolinie nie ma mieszkań 23.02.07, 17:08 hej, ja mam mieszkanko do sprzedazy 61,5m2 na korczaka, chetnych prosze o kontakt 609-756-256 Odpowiedz Link
konradoo80 Jestem naprawdę bardzo wdzięczny wszystkim 27.02.07, 16:51 Chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za odzew w sprawie mieszkań w Garwolinie, dzięki wam zmienił się bardzo mój stosunek do miasta i osób w nim mieszkających, mimo tylu rozczarowań, które człowiek na codzień spotyka, okazuje się, że jest mnóstwo osób które w bezinteresowny sposób są w stanie pomóc drugiemu człowiekowi. Odpowiedz Link