myna2 09.08.07, 10:45 Mam pytanie, ile za godzinę liczy sobie opiekunka do dziecka w Garwolinie? pozdrawiam wszystkie mamy pracujące, które muszą zastawiać swoje pociechy w rękach obcych ludzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utka2 Re: Opiekunka do dziecka - ile za godzinę? 09.08.07, 10:54 średnia cena to 4 zł. za godzine Odpowiedz Link
myna2 Re: Opiekunka do dziecka - ile za godzinę? 09.08.07, 11:10 Dzięki. To znaczy, że 4,50zł to wcale nie tak mało. A ja nie mogę prawie w ogóle nikogo za tyle znaleźć. Odpowiedz Link
utka2 Re: Opiekunka do dziecka - ile za godzinę? 09.08.07, 11:19 moze jak powracają ewentualne opiekunki z wakacji to cos sie ruszy? daj ogłoszenie w kablówce. Koleżanka właśnie tak znalazła Odpowiedz Link
marinka27 Re: Opiekunka do dziecka - ile za godzinę? 09.08.07, 11:19 4 zł to raczej tylko wtedy gdy ktoś bierze opiekunke na "cały etat" przynajmniej w moim mieście (a jest ono w lubelskim gdzie przeważnie stawki są mniejsze) opiekunce siedzącej codziennie z dzieckiem np. 9- 10 godzin (mama pracująca 8 godzin) trzeba minimum zapłacic 800 zł. Jesli się chce kogoś sprawdzonego i robiącego to zawodowo to słyszałam, że chciano sporo więcej. Młode dziewczyny np. studentki biorą mniej, ale to też większe ryzyko (mało która studentka ma doświadczenie z malutkimi dziećmi) Odpowiedz Link
monika.p6 Re: Opiekunka do dziecka - ile za godzinę? 10.08.07, 08:15 niewiem jak się płaci za 1-2 dni w tygodniu, być może że więcej ja szukałam pół roku temu na 4 dni w tygodniu po 9 godzin, proponowałam 4zł./godz. i miałam kilka chętnych do pracy. Odpowiedz Link
myna2 Re: Opiekunka do dziecka - ile za godzinę? 10.08.07, 08:46 w Garwolinie? a zostały Ci może jakieś kontakty. chętnie bym z nich skorzystała, bo teraz mimo ze dałam ogłoszenie w kablówce to mam bardzo mały odzew. z góry dziękuje Odpowiedz Link
monika.p6 Re: Opiekunka do dziecka - ile za godzinę? 12.08.07, 08:15 niestety nie zapisałam numerów ;-/ Odpowiedz Link
monika.p6 Re: Opiekunka do dziecka - ile za godzinę? 12.08.07, 21:10 "emerytka(pedagog) zaopiekuje się dzieckiem - 25-786-11-16" takie ogłoszenie dziś wypatrzyłam na mieście, jeśli jesteś jeszcze zainteresowna zadzwoń Odpowiedz Link