tadziu65 28.01.08, 16:02 Hej, Sąsiedzi! Co słychać na budowie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenoa Re: Dobra, Blok C, co słychać na budowie? 29.01.08, 16:48 Witam Sąsiedzie :) Ostatnio na zewnątrz nie widać większych zmian. Po założeniu dachu, wstawieniu okien (również dachowych), robią chyba "środek". Wydaje mi się, że mieszkania w I-szej klatce są juz wytynkowane. Czekamy z niecierpliwością na możliwość wejścia do mieszkania :) Odpowiedz Link
tadziu65 Re: Dobra, Blok C, co słychać na budowie? 29.01.08, 20:33 Tynkują! To tempo jest całkiem dobre. Jeszcze w tym roku tam nie byłem... A Sąsiadka była już w środku swojego M? Chciałoby się zobaczyć z bliska... W lutym - jak pojadę tam z Małżonką - spróbuję zagadać Kierownika, by dał chwilę popatrzeć... Może się uda. tenoa napisała: > Witam Sąsiedzie :) > Ostatnio na zewnątrz nie widać większych zmian. Po założeniu dachu, wstawieniu > okien (również dachowych), robią chyba "środek". Wydaje mi się, że mieszkania w > I-szej klatce są juz wytynkowane. > Czekamy z niecierpliwością na możliwość wejścia do mieszkania :) Odpowiedz Link
tenoa Re: Dobra, Blok C, co słychać na budowie? 30.01.08, 11:55 Nie, nie byłam w środku. ale już bym chciała być :)) mogli by zorganizować jakieś "dni otwarte" :)) Kierownik budowy jakis czas temu (jeszcze w starym roku)mówił, że oddawanie mieszkań może nastapić ok. czerwca. Odpowiedz Link
marinka27 Re: Dobra, Blok C, co słychać na budowie? 01.02.08, 00:11 z tego co ja się orientuję to już wylewali podłogi czy jak to się tam prawidłowo mówi (wylewki chyba) przynajmniej w naszej czyli chyba drugiej klatce a mieszkanko też chciałabym zobaczyć zwłaszcza, że mój narzeczony widział je juz wielokrotnie i mi opowiadał co wyostrzyło apetyt na oglądanie nie wiem czy tak normalnie wpuszczają tam ludzi (on był w sytuacjach kiedy były dodatkowe rzeczy robione i cos tam omawiał i oglądał) ale myślę, że zawsze można spytać w końcu to nasze mieszkania ;) p.s. pozdrawiam przyszłych sąsiadów Odpowiedz Link
marinka27 Re: Dobra, Blok C, co słychać na budowie? 01.02.08, 23:31 cos napewno wymyslicie, a jak nie to nudźcie do tąd aż kierownik się zgodzi ;) Odpowiedz Link
utka2 Re: Dobra, Blok C, co słychać na budowie? 28.02.08, 23:38 mozecie np. powiedzieć, ze chcecie sprawdzić czy sciany których miało nie być przypadkiem nie stoją... Znam takie przypadki .... Odpowiedz Link
tadziu65 Re: Dobra, Blok C, co słychać na budowie? 02.03.08, 23:40 utka2 napisała: > mozecie np. powiedzieć, ze chcecie sprawdzić czy sciany których miało nie być > przypadkiem nie stoją... > > Znam takie przypadki .... Byliśmy, widzieliśmy... Super! (...) Nie wiem, czy czytałaś moją rozmowę z Andy na "tematy sąsiedzkie". Rzucił tam fajny pomysł forum, by powoli próbować już budować społeczność naszego bloku. Co Ty (Wy) na to? Jest nas już kilkoro sąsiadów... Ja jestem za! Nawet założyłem takie małe coś na próbę: www.dobra39.pl.tl Odpowiedz Link
tadziu65 Re: Dobra, Blok C, co słychać na budowie? 02.03.08, 23:48 bez www..... Tylko: dobra39.pl.tl Odpowiedz Link