Dodaj do ulubionych

szukam luksusowego domu pod Warszawą

01.10.10, 10:27
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu naprawdę luksusowego domu pod Warszawą dla 92 -letniej pani na wózku
Obserwuj wątek
    • magda_ing Re: szukam luksusowego domu pod Warszawą 20.06.11, 11:19
      Mogę polecić dom opieki, seniora Pogodna Jesień w miejscowości Kazuń Polski. Jest dość blisko do Warszawy bo około 30 minut, blisko jezioro, pokoje 2 lub jednoosobowe z łazienkami. Obsługa bardzo miła, organizująca czas i wycieczki. Dom jest dość niewielki, wygląda jak większa willa a ceny konkurencyjne (troszkę obleciałam tych domów).
      Moja mama jest bardzo zadowolona bo w końcu odpoczywa od smrodu miasta na łonie natury.
      Ja jestem zachwycona tym ośrodkiem smile

Mam nadzieję że pomogłam smile
    • magdallena1967 Re: szukam luksusowego domu pod Warszawą 16.08.12, 20:30
      Ja osobiście miałam duży dylemat kiedy musiałam podjąć decyzję o oddaniu mamy do domu opieki. Teraz jednak wiem, że to było najlepsze rozwiązanie, a co więcej tego zdania jest również moja mama. Opiekunki, które przychodziły do nas do domu nie zawsze były przyjaźnie nastawione i odpowiednio wykwalifikowane. Teraz mama mieszka w pięknym domu, w malowniczej okolicy. Dodatkowo ma kontakt z wieloma osobami w swoim wieku, a to bardzo ważne. Sądzę, że jeżeli tylko dom jest dobrze wybrany to wszyscy są zadowoleni z takiego rozwiązania. Wejdźcie na stronę i sami oceńcie czy w takim miejscu można być nieszczęśliwym.
      www.gorskidomseniora.pl
    • pola-apola Re: szukam luksusowego domu pod Warszawą 29.01.13, 17:50
      "Dom Opieki Olimp jest najlepszym miejscem na jakie trafiliśmy podczas długich poszukiwań odpowiedniego miejsca dla naszego Taty. Znaleźliśmy tam wyrozumiałość, ludzi życzliwych i chętnych do pomocy. Tata nie jest łatwym człowiekiem, a tam znalazł ciszę i spokój którego bardzo potrzebował. Podczas krótkich wypadów do nas mówi, że on już wrócił by do do domu ( tak mówi o Olimpie ) i prosi aby go odwieźć. Dlatego z pełnym znaczeniem tych słów "gorąco polecam" ten dom opieki oraz bardzo dziękuję wszystkim jego pracownikom a przede wszystkim Pani Teresie za zrozumienie i zaangażowanie w życie mojego taty""

To jedna z wielu opinii o naszym domu opieki (do wglądu w oryginale w naszych domach). Jeśli szukacie Państwo odpowiedniego miejsca dla swoich bliskich prowadzonego przez odpowiedzialny i doświadczony personel to zapraszamy na naszą stronę internetową Dom Opieki Warszawa

Wszystkie nasze domy opieki zlokalizowane są w Warszawie i okolicach.

Zapraszamy do odwiedzenia naszych domów!
    • tomek606561 Re: szukam luksusowego domu pod Warszawą 03.12.14, 17:42
      Godny polecenia i świetnie nowocześnie urządzony który mnie zauroczył to Dom spokojnej starości "Słoneczny Parasol" w Garwolinie. Fajnie urządzony, fajnie zarządzany z pięknym otoczeniem. I ceny są dość dostępne, obiekt nie daleko warszawy ale cen warszawskich nie mają.
    • eliza2817 Re: szukam luksusowego domu pod Warszawą 09.01.15, 14:57
      Polecam też sprawdzić Dom Opieki Pałac w Markach pod Warszawą: www.domopiekipalac.pl/
      • ayelet Re: szukam luksusowego domu pod Warszawą 07.03.15, 10:32
        Moja mama jest w Słonecznym Parasolu w Garwolinie, jest bardzo zadowolona, opieka bardzo dobra. Szkoda tylko , że tak daleko od Warszawy .Ale przynajmniej warunki są tam bardzo dobre.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka