Dodaj do ulubionych

Dom Opieki Willa Miracle - Polecam !

07.08.12, 09:25
Polecam dom opieki willa miracle. Bardzo nowoczesny dom opieki. Wyżywienie i opieka na najwyższym poziomie. Polecam podgląd online, w budynku jest system kamer i możemy patrzeć co się dzieje z naszym dziadkiem. Pani Klaudia Prymek która jest włascicielką to dusza człowiek. nasz dziadek po kilku dniach powiedział, że obawiał sie pobytu w domu opieki, ale tam jest jak w domu, atmosfera rodzinna i pełen szacunek dla podopiecznych.
polecam
wojtek
Obserwuj wątek
    • luzaczek777 Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 09.08.12, 10:11
      a mogę prosić więcej danych o Willa Miracle
      gdzie się znajduje i jakiś kontakt i jaki koszt?
      • wekowy Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 09.08.12, 10:38
        oczywiście już podaję

Willa Miracle Klaudia Prymek 05-070 Sulejówek ul. Szklarniowa 82
        tel. kom. 889 889 222 biuro@willa-miracle.pl
    • kira_koslin Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 12.08.12, 19:05
      Trochę za różowo to wszystko wygląda - ładna reklama ale nic poza tym odnoszę wrażenie.
      Na zdjęciach pusto - bo nie ma pensjonariuszy...to mówi samo za siebie.

Byłabym ostrożna, za dużó tam bajki, luksusu i unijnych standartów - jako osobą od dawna żyjąca z ciężko chorą osobą - podchodzę do takich ogłoszeń bajkowych bardzo ostrożnie. To nie zabawa we wczasy - to ma być Dom Opieki.
    • leonpolon Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 12.08.12, 21:53
      Nie ma to jak podgląd kamer w domu seniora....! Ludzie czy poszaleliście? Przecież tam ludzie będą mieszkać i co będzie można sobie wejść i popatrzeć na obcych ludzi. Tragediaaaaaa!!!! Ponadto gazetaforum to nie jest miejsce dla reklamodawców soryyy.
    • reni53 Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 14.08.12, 23:02
      a mi się podoba podgląd przez internet moje dziecko chodzi do takiego przedszkola i jestem zadowolona bo zawsze kiedy mam ochotę mogę w pracy zobaczyć czy mojemu dziecku nie dzieje się krzywda i dzięki temu jestem spokojniejsza. Bardzo dobrze moim zdaniem, że nawet i domy opieki i tego typu ośrodki podnoszą poprzeczki w udoskonalaniu takich miejsc bo większość które już istniały to opłakane stare jednorodzinne domki wołające o pomoc.....

widziałam stronę tego domu i jestem pod wrażenie, pewnie te złe recenzje to zazdrosna konkurencja hi.hi
      • kira_koslin Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 15.08.12, 07:42
        Droga Pani - ładny obrazek to nie wszystko!
        Nie jestem z konkurencji - mam bliską osobę bardzo ciężką chorą - dlatego sprawdzam od czasu do czasu jakie są zmiany, co dzieje się w innych domach.
        Wybaczy Pani ale żarcik nie na miejscu - bo już pomyślałam, że szumnie nazywająca się Dyrekcją, Dyrekcja próbuje dyskutować.

Echhhh...tu chodzi o ludzi a nie o obrazki....
    • magdallena1967 Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 16.08.12, 20:24
      Ja osobiście miałam duży dylemat kiedy musiałam podjąć decyzję o oddaniu mamy do domu opieki. Teraz jednak wiem, że to było najlepsze rozwiązanie, a co więcej tego zdania jest również moja mama. Opiekunki, które przychodziły do nas do domu nie zawsze były przyjaźnie nastawione i odpowiednio wykwalifikowane. Teraz mama mieszka w pięknym domu, w malowniczej okolicy. Dodatkowo ma kontakt z wieloma osobami w swoim wieku, a to bardzo ważne. Sądzę, że jeżeli tylko dom jest dobrze wybrany to wszyscy są zadowoleni z takiego rozwiązania. Wejdźcie na stronę i sami oceńcie czy w takim miejscu można być nieszczęśliwym.
      www.gorskidomseniora.pl
      • wekowy Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 23.08.12, 14:28
        My też, muszę się przyznać, mieliśmy opory przed oddaniem dziadka do domu opieki, ale sytuacja nas do tego zmusiła. Podejrzewam, że górski dom opieki jest również uroczym miejscem, ale my kierowaliśmy się również lokalizacją, a willa miracle jest blisko warszawy a warunki są naprawdę luksusowe i wg mnie ma to duże znaczenie. Jeżeli mam do wyboru podobną lokalizację, podobną opiekę to na pewno wybiorę czysty i przestronny dom opieki z ogromnym parkiem a nie domy przerobione na pensjonaty gdzie ludzie żyją w ścisku, na małej działeczce i oparach smrodu, ale żyjemy w wolnym kraju i każdy z nas ma wybór.
    • pola-apola Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 29.01.13, 17:35
      "Dom Opieki Olimp jest najlepszym miejscem na jakie trafiliśmy podczas długich poszukiwań odpowiedniego miejsca dla naszego Taty. Znaleźliśmy tam wyrozumiałość, ludzi życzliwych i chętnych do pomocy. Tata nie jest łatwym człowiekiem, a tam znalazł ciszę i spokój którego bardzo potrzebował. Podczas krótkich wypadów do nas mówi, że on już wrócił by do do domu ( tak mówi o Olimpie ) i prosi aby go odwieźć. Dlatego z pełnym znaczeniem tych słów "gorąco polecam" ten dom opieki oraz bardzo dziękuję wszystkim jego pracownikom a przede wszystkim Pani Teresie za zrozumienie i zaangażowanie w życie mojego taty""

To jedna z wielu opinii o naszym domu opieki (do wglądu w oryginale w naszych domach). Jeśli szukacie Państwo odpowiedniego miejsca dla swoich bliskich prowadzonego przez odpowiedzialny i doświadczony personel to zapraszamy na naszą stronę internetową Dom Opieki Warszawa

Wszystkie nasze domy opieki zlokalizowane są w Warszawie i okolicach.

Zapraszamy do odwiedzenia naszych domów!

• ewale0 Brak opieki 08.05.15, 21:59
      Niestety nie podpiszę się pod postami osób reklamujących usługi firmy Dom opieki willa miracle Sulejówek . Opieka ogranicza się tam do dachu nad głową i wyżywienia. Braki w personelu, braki stałego nadzoru nad osobami tego wymagającymi, brak odpowiedniego kontaktu z rodziną pensjonariuszy, nierzetelne przekazywanie informacji o rodzinie. Nie da się zamieścić własnej opinii na stronie, są tam jedynie treści zaakceptowane przez właścicieli obiektu - wybiórczo wybrane lub zredagowane na potrzeby marketingu. Nie polecam!
    • 5mieszkanie Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 31.07.16, 22:03
      Brak mi tutaj aktualnych opinii. Rzeczywiście, nie można się wpisać na stronie "Domu". Szkoda.
      Powiem tak: Największym atutem jest tu oddany, życzliwy personel, przemiły właściciel i wspaniały teren. Jedzenie też jest bardzo dobre; Istotne i dobrze świadczące o placówce jest również to, że można przyjechać w odwiedziny o każdej porze dnia bez zapowiedzi.
      Jedynym, lecz poważnym minusem jest drażniący zapach. Wszechobecny, silny zapach moczu jest nie do zniesienia. Dla odwiedzających zderzenie z tą wonią to poważny problem. W lato niemiłe doznania można zminimalizować poprzez wyjście z chorym do pięknego parku, który mieści się na terenie ośrodka. Są tam ławeczki, fotele, stoliki - jest miło i fajnie. Ale boję się co będzie, kiedy nastaną deszcze i chłody. Boje się tego, ponieważ dla odwiedzających każda chwila spędzona w budynku jest koszmarem dla zmysłu powonienia. Ktoś powie, że trudno ogarnąć tyle ludzi chorych, którzy nie kontrolują odruchów fizjologicznych i to nie jest kwiaciarnia. Wiem to, ale sądzę, ze w dzisiejszych czasach można to zwalczyć wieloma metodami. Wyraźnie, nie ma tutaj zastosowania odpowiednich środków chemicznych do czyszczenia podłóg i łazienek, sanitariatów. Dodatkowo, w toaletach i na korytarzach powinny bać zamontowane elektryczne odświeżacze powietrza. Niestety, kadzidła i świece nic nie dają a raczej potęgują smród. Ja ten cholerny zapach mam jeszcze długo po powrocie do domu i dlatego współczuję Paniom, które tam ciężko pracują, jednak są cierpliwe i empatyczne.
      Mimo to i tak polecam MIRACLE . Jestem bardzo wdzięczna za opiekę nad moim bliskim.
      Mam nadzieję, że właściciel zniweluje powyższy problem i wkrótce zasłuży na bardzo dobrą ocenę (adekwatną do kosztów pobytu).
      Jeżeli się coś zmieni, zaraz o tym napiszę.
      Kasia.

• plpolkitu Re: Dom Opieki Willa Miracle - Polecam ! 30.03.17, 09:08
        Witam,

Na ręce Pani Klaudii, składam ogromne podziękowania za bardzo fachową pomoc, niezwykły profesjonalizm i jeszcze większe serce włożone w opiekę nad moim ciężko chorym Tatą. Od pierwszego telefonu, kontaktu z Szefostwem Domu Opieki Villa Miracle uzyskałam kompleksową pomoc w naprawdę beznadziejnym przypadku do opieki, gdzie inny prywatny ośrodek po kilku godzinach opieki nad ojcem z ciężką chorobą kazał kategorycznie mi zabierać Ojca, Pani Klaudia podjęła się ze swoimi pracownikami bardzo ciężkiej pracy.
        Załatwiła karetkę do przewiezienia Taty do jej ośrodka, wykazała się olbrzymią cierpliwością i wyrozumiałością dla nas w trudnych chwilach. Choroba zabrała Tatę szybko, nikt już ni nie mógł zrobić na tym świecie, ale pozostało wspomnienie o bardzo pozytywnym podejściu do trudnego przypadku jakim był przypadek Taty.
        Dlatego z całą odpowiedzialnością mogę polecić tę placówkę innym. Jeśli zdecydujecie się Państwo, aby powierzyć opiekę swoich bliskich tym Aniołom -bo tak należy nazwać ten zespół-nie zawiodą się Państwo.
        Dziękuję całemu zespołowi na czele z P. Klaudią i dziękuję raz jeszcze za okazane serce i olbrzymią cierpliwość.

Z wyrazami szacunku,
        Renata O.- córka Podopiecznego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka