Dodaj do ulubionych

Domy opieki dla osoby z Alzheimerem

16.05.16, 19:07
Szukamy domu opieki dla osoby starszej, która została dotknięta chorobą Alzheimera. Interesuje na południe Polski. Śląsk/Małopolska. Jeśli ktoś zna dobre domy opieki z tych okolic to proszę o kontakt w wątku bądź na nr telefonu
Obserwuj wątek
    • natalinarka Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 18.05.16, 12:10
      Dziękuje bardzo. A co należy zrobić żeby dostać się do takiego ośrodka? Dużo kosztuje?
    • natalinarka Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 20.05.16, 15:11
      To się akurat da załatwić, tylko nie wiem czy mnie stać na taki ośrodek, który ma podwyższone standardy, ale przejrzałam sobie zdjęcia i rzeczywiście jest tam całkiem przyjemna okolica.
    • przemo33.p Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 21.02.17, 12:50
      Dzień dobry,
      Jeśli opieka domowa jest niewystarczająca warto wówczas rozważyć pobyt w prywatny domu opieki. Mamy placówki partnerskie na terenie czterech województw(opolskie, śląskie, dolnośląskie, wielkopolskie), które zostały zaprojektowane pod osoby z Alzheimerem. Zapraszamy do kontaktu, firma Justyna DOM. Tel. 693465703 lub e-mail justyna.dom.opieka@gmail.com Za pomoc przy wyborze domu opieki firma nie pobiera żadnych opłat.
    • justyna123451 Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 11.10.17, 10:52
      Polecam Ośrodek dla osób z chorobą Alzheimera jodlowadolina.pl.
      Ośrodek świadczący opiekę na wysokim poziomie tylko nad osobami z chorobą Alzheimera
    • x1y Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 01.04.18, 16:56
      Też z całym sumieniem polecam bezpłatne usługi Firmy Justyna DOM. Nie wpakujesz się na minę nielegalnych domów opieki, polecają sprawdzone ośrodki z decyzjami Wojewody. www.opieka-justynadom.pl Śląsk, Dolnych Śląsk.
      • x1y Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 24.10.18, 11:51

Jeśli opieka domowa jest niewystarczająca a opieka całodobowa jest wymagana, warto wówczas rozważyć pobyt w dobrym domu opieki, gdzie nie brakuje empatii, cierpliwości, wyrozumiałości a panująca atmosfera jest atmosferą domową. Nowoczesne Domy Opieki www.opieka-justynadom.pl Justyna DOM
      • pabloby Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 17.01.19, 12:54
        Oprócz tego ośrodka, można także zadzwonić i wypytać o szczegóły dom seniora www.domsenioraczestochowa.pl/ . Z tego co słyszałem od znajomych, jest to bardzo dobre miejsce do umieszczenia bliskiej nam osoby.
    • liszok008 Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 28.02.19, 22:10
      Sprawdzony mam ośrodek Złota Ostoja w Czosnowie pod Warszawą, szczególnie dla osób z Alzheimerem czy po udarach.
    • ummmaa322 Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 02.04.19, 16:18
      Moja ciotka przebywa w Domu Rodzinnym w Nowym Dworze Mazowieckim. To jest ZOL, więc opieka lekarska jest tam naprawdę dobra. Jakby ktoś szukał właśnie w tych stronach to polecam, bardzo dobra placówka.
    • zaq12wsxcde3 Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 31.10.19, 20:58
      Polecam goldental bardzo fajne miejsce w okolicach Gdańska. Obiekt bardzo dobrze przystosowany do osób starszych. mnóstwo zajęć dodatkowych zresztą można to zobaczyć na stronie czy też na ich fb
    • senior85 Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 23.04.21, 13:28
      Polecam ośrodki z opieką całodobową i pielęgnacją dla chorych na Alzheimera. Domy opieki Alzheimer Wrocław, Katowice, Opole, Lublin, Rzeszów czy Białystok tel. 693 465 703 Są wolne miejsca od zaraz.

Pozdrawiam
      Senior
    • senior85 Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 14.08.21, 15:00
      Pozdrawiam Justyna DOM i polecam każdemu kto szuka profesjonalnej opieki.
      • senior85 Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 11.12.21, 11:14
        Justyna DOM - Domy Seniora i Ośrodki dla chorych na Alzheimera
        • senior85 Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 08.02.22, 13:01
          Justyna DOM - Bardzo dobre opinie, domy opieki, ośrodki dla chorych na Alzheimera. Sprawdzone Domy Opieki. Tel. 693 465 703 Wolne miejsca.
    • michjabl Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 16.02.22, 00:36
      Dom opieki dla seniorów blisko Wrocławia Senior Rose Residence będzie zdecydowanie świetnym wyborem!

Profesjonalna opieka medyczna, dom opieki położony blisko natury ze świetną obsługą smile
    • v450 Re: Domy opieki dla osoby z Alzheimerem 14.11.22, 16:42
      Justyna DOM opinie

Do Justyna DOM Prywatne Domy Opieki Ja również polecam i pozdrawiam Justyna DOM. Pozdrawiam także Pana Mecenasa.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka