Dodaj do ulubionych

Sosnówka koło Karpacza

02.04.12, 00:40
Sosnówka koło Karpacza-ktoś był?Na zdjęciach wygląda przepięknie,jezioro-zalew,panorama Karkonoszy itp,ale nie mogę znalażć żadnych opinii,długi weekend majowy nadchodzi,może tam się wybiorę - pomóżcie
Obserwuj wątek
    • paulina303 Re: Sosnówka koło Karpacza 04.04.12, 22:16
      Byłam, widziałam, polecam.
      Pod warunkiem, że lubisz miejsca spokojne, ciche i odludne. Do Karpacza dojazd właściwie tylko samochodem lub pieszo górską ścieżką 'na skróty'.
      • petr-onela Re: Sosnówka koło Karpacza 09.04.12, 22:21
        dziękuję Paulino,chyba się potwierdza,że to ciekawe miejsce,ale chyba mało znane sądząc po tym , że tylko Ty odpisałaś,jeszcze raz dzięki! pozdrawiam
        • lampu-cera Re: Sosnówka koło Karpacza 15.05.12, 12:46
          Nawet bliżej niż z Karpacza jest do Sosnówki z Cieplic-Zdrój. Karpacz to taki górski kurort, co to gwar, mydło i powidło. Według mnie dla młodych i spragnionych rozrywki. Z kolei Cieplice Zdrój to dzielnica uzdrowiskowa Jeleniej Góry - elegancja, Francja, spokój, lecznicze wody, park zdrojowy. Między jednym a drugim między innymi Podgórzyn i Sosnówka - spokój, czasem jakieś gospodarstwo agroturystyczne. Acha, żeby nie było, że nie mówiłam - w zbiorniku wodnym Sosnówka nie wolno się kąpać!
          A gdzie się zatrzymać? Co kto woli: spokój i wdzięk uzdrowiska - Cieplice (tutaj galeria zdjęć), rozrywka, bliskość górskich szczytów, urok górskiego kurortu - Karpacz (tutaj galeria zdjęć). Sosnówka jako taka - absolutna cisza i spokój. Fajnie, ale nie wiem jak z noclegami.
          • aisa96 Re: Sosnówka koło Karpacza 06.10.12, 20:49
            Czy istnieją w regionie jakieś kąpieliska?, może ktoś wie.
            • ahoy2 Re: Sosnówka koło Karpacza 07.11.12, 11:57
              Pięknie tam jest, najlepiej zanocować tutaj, www.lubuszanin.ig.pl/3388,start.html
              Byłam, obok jest jeszcze jedno fajne miejsce. Przy samym Dobrym Źródle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka