Dodaj do ulubionych

Kwatery w Dusznikach, Kudowie itd - Pomozcie prosz

IP: *.sns.pl 28.07.04, 13:29
czesc Wam wszystkim!!
Szukam tanich kwater w Gorach stołowych: najchetniej w dusznikach badz
Kudowie.Szukalam juz na necie ale nic nie ma i tak sobie mysle czyby nie
jechac na dziko i na miejscu czegos poszukac.
Doradzcie prosze!jezeli macie jakies adresy albo telefony to chetnie
skorzystam.aha, i jakie sa ceny kwater?bo mnie by interesowaly takie za okolo
20 pln.Dzieki z gory
Juz nie moge sie doczekac wyjazdu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Kwatery w Dusznikach, Kudowie itd - Pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:02
      Witam
      Także wybieram się na urlop do Kudowy. Wszystko co znalazłam w necie to oferty
      powyżej 22,00. W końcu zdecydowałam się na Dworek Leśny - nocleg 30,00. W sumie
      jedna z najtańszych ofert a całkiem ciekawa. Myślę, że jeśli chcesz znaleźć coś
      tańszego to lepiej jechać "w ciemno" i poszukać czegoś na miejscu. Ale
      dowiedziałam się także, że sierpień jest najbardziej oblegany przez turystów.
      Sprawdzę gdzie znalazłam takie tańsze oferty i jeszcze się odezwę.
      Pozdrawiam,
      Agnieszka
      • Gość: Aga Re: Kwatery w Dusznikach, Kudowie itd - Pomozcie IP: *.sns.pl 28.07.04, 14:26
        Dzieki za szybka odpowiedz.A kiedy ty jedziesz?bo ja zamierzam tak kolo
        07.08.Jedna znajoma wrocila wlasnie za z Dusznik, pojechala tam w ciemno i od
        razu znalazla kwaterke za 15 pln.ale oczywiscie nie wziela zadnych namiarow.
        hm.jak bedziesz Agnieszka jeszcze cos miala to daj znac>
        Podrawiam
        • Gość: Agnieszka Re: Kwatery w Dusznikach, Kudowie itd - Pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:43
          Także jadę 07.08 :-) Wezmę z domku wydruki które robiłam i jutro Ci podam adres
          stronki gdzie myślę, że znajdziesz coś interesującego. W zeszłym roku byłam w
          Bieszczadach i po raz pierwszy pozwoliłam sobie na pokój z łazienką (hihihi -
          taki luksus). Płaciłam 25,00/os. za b. ładny pokój + śliczna łazieneczka. Tak
          mi się spodobało, że w tym roku także zdecydowałam się na pokój z łazienką.
          Taka rozpusta :-)
          Aga
          • Gość: Aga Re: Kwatery w Dusznikach, Kudowie itd - Pomozcie IP: *.sns.pl 28.07.04, 15:09
            Fajnie!Dzieki, to czekam na odpowiedz.Moze sie spotakamy gdzie na trasie:)
            hihih.byloby smiesznie.
            Ja w gorach nie bylam juz chyba z 7 lat!!strasznie dlugo.i tak sie stesknilam
            za tym krajobrazem ze nie moge sie doczekac juz wyjazdu.
            Jak bede na miejscu chce jeszcze podskoczyc do zamku Ksiaz kolo Walbrzycha.nie
            wiesz jaki tam jest dojazd?
            aha, i musze jeszcze jakies dobre buty zakupic?nie orientujesz sie moze jaka
            firma jest dobra?na to nie chce zalowac kasy bo to jest wazne a ja w
            perspektywie mam jeszcze wiele dalekich wycieczek wiec musze sie zaopatrzyc.

Pozdrawiam i baw sie dobrze w Lesnym Dworku.Moze w koncu tam sie spotakamy :)
            hihih.hej
            • Gość: Agnieszka Re: Kwatery w Dusznikach, Kudowie itd - Pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 08:37
              Witam z samego rana! :-)
              Podam Ci te tańsze noclegi które ja znalazłam.
              1. Agnieszka i Tadeusz Jesionowscy
              Kudowa Zdrój, ul. Kościuszki 95, tel. (074) 866-23-85
              cena: 20,00
              2. Orion
              Kudowa Zdrój, ul. Buczka 2, tel. (074) 866-28-69
              cena: 15,00 do 30,00
              3. Pokoje gościnne Wrzos
              Kudowa Zdrój, ul. 1 maja 52, tel. (074) 866-13-21
              cena: 22,00
              To chyba niestety tylko tyle.
              Nie mam pojęcia jaki jest dojazd do Książa :-( Wsiadam w samochód, biorę mapę i
              jadę. Jeśli będziesz chciała tam pojechać innym środkiem lokomocji to jestem
              przekonana, że z Kudowy coś będzie - PKS czy tym podobne.
              Co do butów - nie mam ulubionej firmy - proponuję odwiedzić duży market
              sportowy - np. Decathlon, Go Sport lub z mniejszych - Alpinus.
              Miłego dnia, pozdrawiam serdecznie.
              Aga
              • Gość: Agnieszka Re: Kwatery w Dusznikach, Kudowie itd - Pomozcie IP: *.sns.pl 29.07.04, 11:51
                Dzieki bardzo za pomoc. Jutro bede dzwonić i może cos zarezerwuję w końcu.
                Życzę Ci miłego wypoczynu!!!!!Trzymaj sie
                • Gość: pietrzak5 Re: Kwatery w Dusznikach, Kudowie itd - Pomozcie IP: 62.233.157.* 29.07.04, 12:29
                  może w Polanicy Zdr.
                  str. www.republika.pl/polanica_wakacje

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka